ANNEX SAMENVATTING VAN DE NOTES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ANNEX SAMENVATTING VAN DE NOTES"

Transcriptie

1 ANNEX SAMENVATTING VAN DE NOTES Samenvattingen bestaan uit vereisten van openbaarmaking die gekend zijn als "Elementen". Die Elementen worden genummerd en ondergebracht in de Delen A tot en met E (A.1 E.7). Deze samenvatting bevat alle Elementen die opgenomen moeten worden in een samenvatting over Notes, over de Emittent en over de Borg (wanneer CGMFL de Emittent is). Aangezien op sommige Elementen niet hoeft te worden ingegaan, is het mogelijk dat de nummering van de Elementen gaten vertoont. Zelfs als een bepaald Element omwille van het soort effecten, de emittent en borg in de samenvatting moet worden opgenomen, is het mogelijk dat er geen relevante informatie verstrekt kan worden over dit Element. In dat geval moet in de samenvatting een korte beschrijving van het Element opgenomen worden als verklaring waarom dit Element niet van toepassing is. DEEL A INLEIDING EN WAARSCHUWINGEN Element Titel A.1 Inleiding Deze samenvatting dient te worden gelezen als de inleiding op het Basisprospectus en de toepasselijke Definitieve Voorwaarden. Elke beslissing om in de Notes te beleggen, moet berusten op een controle van het Basisprospectus als geheel, inclusief alle documenten die erin zijn geïntegreerd door middel van een referentie, en de toepasselijke Definitieve Voorwaarden. Indien er een klacht omtrent de informatie uit het Basisprospectus en de toepasselijke Definitieve Voorwaarden aanhangig wordt gemaakt bij een rechtbank, kan, onder de wetgeving van de Lidstaten, de belegger die als eiser optreedt, ertoe verplicht worden de kosten voor het vertalen van het Basisprospectus en de toepasselijke Definitieve Voorwaarden te dragen, vóóraleer de rechtszaak opgestart wordt. De burgerlijke aansprakelijkheid is in de Lidstaten uitsluitend van toepassing op de personen die de samenvatting, met inbegrip van enige vertaling van de samenvatting, hebben voorgelegd, echter uitsluitend voor zover de samenvatting misleidend, onjuist of incoherent is, indien ze wordt gelezen samen met andere delen van het Basisprospectus en de toepasselijke Definitieve Voorwaarden, of, wanneer ze, indien ze samen wordt gelezen met andere delen van het Basisprospectus en de toepasselijke Definitieve Voorwaarden, niet de wezenlijke informatie geeft die de beleggers moet helpen bij de beslissing om al dan niet te beleggen in de Notes. A.2 Toestemming Het is mogelijk dat de Notes aangeboden worden in omstandigheden waarin de Emittent niet werd vrijgesteld van de verplichting om uit hoofde van de prospectusrichtlijn een prospectus te publiceren (een Nietvrijgesteld Aanbod). Niet-vrijgesteld Aanbod in het Konkrijk België (België): Conform de hieronder uiteengezette voorwaarden verklaren / verklaart Citigroup Inc. zich akkoord met het gebruik van het Basisprospectus in combinatie met een Niet-vrijgesteld Aanbod van de Dealer en Deutsche Bank AG, Filiaal Brussel (elk een Erkend Aanbieder in België) ICM:

2 Element Titel De toestemming van Citigroup Inc. waarnaar hierboven wordt verwezen, wordt gegeven voor het aanbieden van niet-vrijgestelde Notes gedurende de periode vanaf (en inclusief) 6 december 2013 tot en met 3 januari 2014 (de Plaatsingsperiode in België). De goedkeuring van Citigroup Inc. is onderhevig aan de volgende voorwaarden: (a) (b) de goedkeuring is slechts geldig gedurende de Plaatsingsperiode in België; en de goedkeuring heeft alleen betrekking op het gebruik van dit Basisprospectus om voor de betrokken Tranche Notes een Nietvrijgesteld Aanbod te formuleren in België. WANNEER EEN BELEGGER DE INTENTIE HEEFT OM NOTES TE KOPEN OF NOTES KOOPT BIJ EEN ERKEND AANBIEDER IN HET KADER VAN EEN NIET-VRIJGESTELD AANBOD DAN ZULLEN HET AANBIEDEN EN VERKOPEN VAN DERGELIJKE NOTES DOOR EEN ERKEND AANBIEDER AAN EEN BELEGGER VERLOPEN IN OVEREENSTEMMING MET ALLE VOORWAARDEN EN ANDERE REGELINGEN DIE DE ERKENDE AANBIEDER EN DE BELEGGER VASTGELEGD HEBBEN, OOK WAT BETREFT DE PRIJS, DE TOEWIJZINGEN EN DE BETALING. DE BELEGGER MOET ZICH OP HET OGENBLIK VAN HET AANBOD WENDEN TOT DE ERKENDE AANBIEDER OM DIE INFORMATIE TE VERKRIJGEN EN DE ERKENDE AANBIEDER IS VERANTWOORDELIJK VOOR HET VERSTREKKEN VAN DIE INFORMATIE. DEEL B EMITTENTEN EN BORG B.1 Wettelijke benaming en handelsnaam van de Emittent B.2 Domicilie / rechtsvorm / wetgeving / land van oprichting Citigroup Inc. De firma Citigroup Inc. werd in Delaware opgericht krachtens de aldaar geldende algemene vennootschapswetgeving. B.4b Trendinformatie De bankensector en de markten waarin de Groep zaken doet, zullen ook in de toekomst sterk beïnvloed worden door de economische ontwikkelingen in de Verenigde Staten en wereldwijd, met inbegrip van de resultaten van de crisis van de overheidsschuld in de Europese Unie en de implementatie en regelgeving die verband houdt met de recente financiële hervorming. B.5 Beschrijving van de Groep De firma Citigroup Inc. is een holdingmaatschappij en komt haar verplichtingen primair na dankzij dividenden en voorschotten die ze van haar dochtermaatschappijen ontvangt (Citigroup Inc. en haar dochtermaatschappijen, de Groep). De firma Citigroup Inc. is een wereldwijd actieve, gediversifieerde ICM:

3 B.9 Winstvoorspelling of winstraming B.10 Inperkingen auditverslag B.12 Geselecteerde historische financiële informatie: holdingmaatschappij voor financiële dienstverlening die haar activiteiten richt op consumenten, bedrijven, regeringen en instellingen en die hen een ruim gamma financiële producten en diensten aanbiedt. Citigroup Inc. heeft ongeveer 200 miljoen klantenrekeningen en doet zaken in meer dan 160 landen en jurisdicties. Citigroup Inc. hanteert momenteel twee grote business-segmenten met het oog op de verslaglegging aan het management: Citicorp, dat bestaat uit de wereldwijde activiteiten voor consumentenbankieren van Citigroup Inc. (dit omvat het regionale consumentenbankieren in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, Azië en Latijns-Amerika) en de Groep Institutionele klanten (Securities and Banking, inclusief de Private Bank en Transaction Services); en Citi Holdings, dat bestaat uit Brokerage en Asset Management, Local Consumer Lending, en een speciale Asset Pool. Daarnaast bestaat er een derde segment, Corporate/Other. Niet van toepassing. Citigroup Inc. heeft in het Basisprospectus geen winstvoorspelling of winstraming gemaakt. Niet van toepassing. Geen auditverslag bevat inperkingen omtrent de historische financiële informatie die in het Basisprospectus is vervat. Onderstaande tabel bevat de samenvatting van de belangrijkste financiële informatie uit het jaarverslag van Citigroup Inc. voor het boekjaar dat afgesloten werd op 31 december 2012: Op of voor het boekjaar dat eindigde op 31 december 2012 (gecontroleerd) 2011 (gecontroleerd) (in miljoenen Amerikaanse dollar) Gegevens winst- en verliesrekening: Totaal inkomsten min betaalde interesten Inkomsten uit lopende activiteiten Netto inkomsten Gegevens balans: Totaal activa Totaal deposito's Langetermijnschuld (inclusief USD en USD op 31 december 2012 respectievelijk 31 december 2011 tegen marktprijs) Totaal eigen vermogen Onderstaande tabel bevat de samenvatting van de belangrijkste financiële informatie uit het kwartaalverslag van Citigroup Inc. over de drie en negen maanden eindigend op 30 september ICM:

4 B.13 Gebeurtenissen die een impact hebben op de solvabiliteit van de Emittent B.14 Afhankelijkheid van andere entiteiten binnen de Groep Gegevens winst- en verliesrekening: Voor de negen maanden eindigend op 30 september (ongecontroleerd) (ongecontroleerd) (in miljoen Amerikaanse dollar) Totaal inkomsten zonder betaalde interesten Inkomsten uit lopende activiteiten Netto inkomsten Gegevens winst- en verliesrekening: Voor de drie maanden eindigend op 30 september (ongecontroleerd) (ongecontroleerd (in miljoen Amerikaanse dollar) Totaal inkomsten zonder betaalde interesten Inkomsten uit lopende activiteiten Netto inkomsten Gegevens balans: 2013 (ongecontroleerd) Op 30 september 2012 (ongecontroleerd) Totaal activa Totaal deposito's Langetermijnschuld Totaal eigen vermogen Verklaringen inzake het ontbreken van een significante of wezenlijke nadelige zakelijke wijziging Sinds 30 september 2013 heeft zich enerzijds geen significante wijziging in de financiële positie of de handelspositie van Citigroup Inc. of van Citigroup Inc. en haar dochtermaatschappijen en anderzijds geen wezenlijke negatieve wijziging in de financiële positie, de business of de vooruitzichten van Citigroup Inc. of van Citigroup Inc. en haar dochtermaatschappijen voorgedaan. Niet van toepassing. Recent hebben zich geen gebeurtenissen voorgedaan die specifiek betrekking hebben op Citigroup Inc. en die een wezenlijke invloed uitoefenen op de beoordeling van de solvabiliteit van Citigroup Inc. sinds 31 december Zie Element B.5 Beschrijving van Citigroup Inc. en haar dochtermaatschappijen en de positie van Citigroup Inc. binnen de Groep. B.15 Hoofdactiviteit Citigroup Inc. is een wereldwijde, gediversifieerde holdingmaatschappij ICM:

5 B.16 Controlerende aandeelhouders voor financiële dienstverlening die aan klanten, ondernemingen, regeringen en instellingen een breed gamma aan financiële producten en diensten aanbiedt. Citigroup Inc. is zich niet bewust van enige aandeelhouder of groep van aaneengesloten aandeelhouders die rechtstreeks of onrechtstreeks de controle heeft over Citigroup Inc. B.17 Kredietbeoordelingen De eersterangsschuld van CGMFL op lange / korte termijn heeft een rating van A-/A-2 bij de firma Standard & Poor s Financial Services LLC, een rating van Baa2/P-2 bij de firma Moody's Investors Service, Inc. en een rating van A/F1 bij de firma Fitch, Inc.. DEEL C.3 EFFECTEN Een beoordeling van de veiligheid is geen aanbeveling om deze effecten, te kopen, te verkopen of aan te houden en het agentschap dat deze rating heeft gegeven, kan deze te allen tijde opschorten, verlagen of intrekken. Ele me nt Titel C.1 Beschrijving van de Notes / ISIN De Notes worden uitgegeven in Series. Het nummer van de Serie is. Het nummer van de Tranche is 1. Bij de Notes kan het gaan om Fixed Rate Notes, Floating Rate Notes, Zero Coupon Notes, Inflation Rate Notes, DIR Inflation Linked Notes, CMS Interest Linked Notes, Range Accrual Notes, Digital Notes, Digital Band Notes, Inverse Floating Notes, Spread Notes of enige combinatie van de voorafgaande Notes. Indien dit in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden gespecificeerd is als "Switcher Notes", zal de Emittent voor de berekening van de interest van de relevante Notes op de hierin voorziene wijze van de ene berekeningsmethode naar de andere kunnen overstappen. Het ISIN-nummer (International Securities Identification Number) is XS De Common Code is C.2 Munteenheid De munteenheid voor de notering en de uitbetalingen in verband met de Notes is euro (EUR). C.5 Inperkingen van de vrije overdraagbaa rheid van de Notes C.8 Rechten die gekoppeld zijn aan de Notes, met De Notes zijn overdraagbaar binnen de inperkingen die voor het aanbieden, verkopen en overdragen ervan gelden in de Verenigde Staten, de Europese Economische Ruimte, het Verenigd Koninkrijk, Australië, het Koninkrijk Bahrein, Brazilië, Chili, Colombië, Costa Rica, de Republiek Cyprus, Denemarken, de Dominicaanse Republiek, Dubai International Financial Centre, Ecuador, El Salvador, Finland, Frankrijk, Guatemala, Honduras, de Speciale Administratieve regio Hong Kong, Hongarije, Ierland, Israël, Italië, Japan, Kuwait, Mexico, Noorwegen, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Qatar, de Russische Federatie, het Koninkrijk Saoedi-Arabië, Singapore, Taiwan, de Republiek Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten en Uruguay en conform de wetten van alle jurisdicties waarin de Notes aangeboden of verkocht worden. De algemene voorwaarden van de Notes hebben onder andere betrekking op: Rang De Notes zijn niet-achtergestelde en niet-gegarandeerde verbintenissen van de Emittent ICM:

6 inbegrip van de rang en inperkingen van die rechten en ze staan nu en in de toekomst pari passu met alle andere niet-gegarandeerde en nietachtergestelde verbintenissen van de Emittent behoudens voor de verbintenissen die uit hoofde van algemeen toepasselijke wettelijke verplichtingen bevoorrecht zijn. Negatieve verklaring en cross default De algemene voorwaarden van de Notes bevatten noch een bepaling inzake een negatieve verklaring noch een bepaling inzake cross default van de Emittent. Gebeurtenissen die resulteren in wanbetaling De algemene voorwaarden bevatten onder andere de volgende gebeurtenissen die in wanbetaling resulteren: (a) niet-betaling van enige hoofdsom of interest in verband met de Notes, gedurende een periode van 30 dagen in geval van interest en gedurende een periode van 10 dagen in geval van de hoofdsom, telkens te tellen vanaf de vervaldatum; (b) niet-nakoming van de prestaties of schending van enige andere verplichting door de Emittent en voortduren van de schending gedurende een periode van 60 dagen, te tellen vanaf de datum waarop aandeelhouders die minstens 25 percent van de hoofdsom van de uitstaande Notes vertegenwoordigen, een schriftelijke kennisgeving hebben gegeven waarin het gebrek of de schending wordt gespecificeerd en waarin geëist dat er een einde wordt gemaakt aan het gebrek of de schending; (c) gebeurtenissen in verband met het afwikkelen of vereffenen of een gelijkaardige procedure door de Emittent; en (d) het aanduiden van een ontvanger of enige andere gelijkaardige mandataris of enige andere gelijkaardige regeling van de Emittent. Belastingheffing De betalingen voor alle Notes zullen uitgevoerd worden zonder inhouding of aftrek van belastingen in Luxemburg, wanneer CGMFL de Emittent is, of in het Verenigd Koninkrijk in het geval van de Borg, die in alle gevallen onderhevig is aan specifieke uitzonderingen, of de Verenigde Staten, wanneer Citigroup Inc. de Emittent is, die onderhevig is aan specifieke uitzonderingen. Vergaderingen De algemene voorwaarden van de Notes bevatten bepalingen voor het bijeenroepen van vergaderingen van de houders van dergelijke Notes om over de aangelegenheden te beraadslagen die hun belangen in het algemeen betreffen. Die bepalingen bieden aan welbepaalde meerderheden de mogelijkheid om besluiten te nemen die bindend zijn voor alle houders van Notes, ook al hebben zij niet deelgenomen aan en gestemd op de betrokken vergadering of ook al hebben zij op de betrokken vergadering anders gestemd dan de meerderheid ICM:

7 C.9 - Beschrijving van de rechten die verbonden zijn met de Notes, inclusief de nominale rentevoet, de datum van betaalbaarste lling van de interest en de data voor de uitbetaling van interest, beschrijving van de basiswaarde (wanneer het percentage niet vastligt), vervaldatum, bepalingen inzake terugbetaling en indicatie van het rendement Renteperiodes en rentevoeten: Met uitzondering van Zero Coupon Notes kunnen de lengte van alle renteperiodes en de toepasselijke rentevoet of de berekeningmethode voor alle Notes van tijd tot tijd variëren of constant zijn voor alle Series. Voor zover gespecificeerd in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden, kan de Emittent voor de relevante Notes van de ene berekeningsmethode op de andere overstappen op de wijze die in dit document is vastgelegd. Met uitzondering van Zero Coupon Notes kunnen de Notes een maximale rentevoet, een maximaal rentebedrag, een minimale rentevoet of een minimaal rentebedrag of beide hebben. Interest: De Notes kunnen al dan niet rente opleveren. De rente van de Notes die rente opleveren, is betaalbaar tegen: (i) (ii) (iii) (iv) (v) een vaste rentevoet of één of meerdere vaste rentevoeten (Fixed Rate Notes); een variërende rentevoet (Floating Rate Notes); een CMS-rentevoet (CMS Interest Linked Notes); een rentevoet die bepaald wordt aan de hand van de schommelingen in een inflatie-index (Inflation Rate Notes); een rentevoet die bepaald wordt aan de hand van de schommelingen in een inflatie-index en van de specifieke datum voor de uitbetaling van de rente, waardoor interpolatie tussen de twee maandelijkse peildata mogelijk is (DIR Inflation Linked Notes); (vi) (vii) een rentevoet die een vastgelegde vaste rentevoet is, vermenigvuldigd met een groeipercentage dat bepaald wordt op basis van het aantal dagen in de betrokken observatieperiode, hetzij (i) wanneer het betrokken rentebarrièreevent (dit kan betrekking hebben op één of meerdere referentierentevoeten en kan verschillend zijn voor elke referentierentevoet) zich voordoet, hetzij (ii) wanneer de relevante observatie van de referentie hetzij (i) gelijk is aan of hoger is dan hetzij (ii) hoger is dan het gespecificeerde onderste bereik en hetzij (i) gelijk is aan of lager is dan hetzij (ii) lager is dan het bovenste bereik, in elk geval zoals gespecificeerd in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden (Range Accrual Notes); een rentevoet die een gespecificeerde back-up-rentevoet is (die rentevoet kan een vaste rentevoet, een variabele rentevoet of een CMS-rentevoet zijn die een rentevoet zou moeten bevatten die bepaald is aan de hand van de bepalingen over de Spread Notes) of een rentevoet die, indien de gespecificeerde digitale referentierentevoet (die rentevoet kan een vaste rentevoet, een variabele rentevoet of een CMS-rentevoet zijn die een rentevoet zou moeten bevatten die bepaald is aan de hand van de bepalingen over de Spread Notes) op de gespecificeerde datum voor de benchmark, zoals gespecificeerd in de ICM:

8 toepasselijke Definitieve voorwaarden (i) (ii) (iii) (iv) lager is dan lager is dan of gelijk is aan hoger is dan hoger is dan of gelijk is aan de gespecificeerde reserverentevoet (die rentevoet kan een vaste rentevoet, een variabele rentevoet of een CMS-rentevoet zijn die een rentevoet zou moeten bevatten die bepaald is aan de hand van de bepalingen over de Spread Notes), een andere gespecificeerde rentevoet, nl. de digitale rentevoet (die rentevoet kan een vaste rentevoet, een variabele rentevoet of een CMS-rentevoet zijn die een rentevoet zou moeten bevatten die bepaald is aan de hand van de bepalingen over de Spread Notes) (Digital Notes); (viii) een rentevoet (dit kan een vaste rentevoet zijn, een variabele rentevoet, een CMS-rentevoet of een rentevoet die gelijk is aan een gespecificeerde rentevoet (die op zijn beurt een variabele rentevoet of een CMS-rentevoet kan zijn) min een andere gespecificeerde rentevoet (die een variabele rentevoet of een CMSrentevoet kan zijn)), en wel te vermeerderen of te verminderen met een marge, zoals gespecificeerd, die voor elke renteperiode bepaald zal worden op basis van de bandbreedte waarbinnen volgende gespecificeerde vaste rentevoeten vallen: (a) (b) de gespecificeerde referentierentevoet (dit kan een variabele rentevoet of een CMS-rentevoet zijn) die bepaald is op de relevante rentebepalingsdag voor de referentierentevoet; of het resultaat van referentierentevoet één (dit kan een variabele rentevoet of een CMS-rentevoet zijn) min referentierentevoet twee (dit kan een variabele rentevoet of een CMS-rentevoet zijn), elk zoals bepaald op de relevante rentebepalingsdag voor dergelijke rente. De rentevoet voor een renteperiode is gelijk aan de rentevoet die is vastgelegd als rentevoet voor de overeenkomstige bandbreedte waarbinnen in het geval van (a) de gespecificeerde referentierentevoet valt of waarbinnen in het geval van (b) het resultaat van de som van referentierentevoet Eén min referentierentevoet Twee valt (Digital Band Notes); (ix) (x) een rentevoet die gelijk is aan een gespecificeerde vaste rentevoet min (i) een referentierentevoet of (ii) een referentierentevoet min een andere referentierentevoet (alle referentierentevoeten mogen variabele rentevoeten of CMS-rentevoeten zijn (wat een rentevoet zou kunnen inhouden die bepaald wordt door te verwijzen naar de bepalingen inzake Spread Notes), te vermeerderen of te verminderen met een marge zoals gespecificeerd en/of afhankelijk van een rentevoet voor renteparticipatie, indien gespecificeerd) (Inverse Floating Rate Notes); een rentevoet die bepaald moet worden door te verwijzen naar (a) één min het resultaat van de som van een bepaalde rentevoet min een andere bepaalde rentevoet (al deze rentevoeten kunnen bepaald worden door te verwijzen naar ICM:

9 de bepalingen inzake variabele rentevoeten, CMS-rentevoeten, inflatiegerelateerde rentevoeten of rentevoeten van DIR inflation linked Notes en kunnen zijn: (i) een welbepaalde rentevoet, of (ii) de som van meerdere welbepaalde rentevoeten of (iii) een welbepaalde rentevoet min een andere welbepaalde rentevoet) of (b) een bepaalde rentevoet min een andere bepaalde rentevoet (al deze rentevoeten kunnen bepaald worden door te verwijzen naar de bepalingen inzake variabele rentevoeten, CMS-rentevoeten, inflatiegerelateerde rentevoeten of rentevoeten van DIR inflation linked Notes en kunnen zijn: (i) een welbepaalde rentevoet, of (ii) de som van meerdere welbepaalde rentevoeten of (iii) een welbepaalde rentevoet min een andere welbepaalde rentevoet), in elk geval plus of min een marge indien gespecificeerd en/of onderworpen aan een rentevoet voor renteparticipatie indien gespecificeerd (Spread Notes); of (xi) enige combinatie van het voorafgaande. Het rentebedrag kan voor een Range Accrual Note of voor een Spread Note gelijk zijn aan nul. De renteperiode kan in beide gevallen gelijk zijn aan nul. Alle referentierentevoeten of rentevoeten kunnen afhankelijk zijn van een rentevoet voor renteparticipatie ("IPR") indien deze in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden is vastgelegd voor die referentierentevoet of rentevoet. De IPR zal in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden worden vastgelegd. Op alle referentierentevoeten, rentevoeten of rentebedragen die hierboven zijn beschreven, kan een minimum en/of een maximum van toepassing zijn als dit in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden is vastgelegd. FIXED RATE NOTES: Deze Notes zijn Fixed Rate Notes wat inhoudt dat ze vanaf (en met inbegrip van) 10 januari 2014 rente opleveren tegen een vaste rentevoet van 3,00 percent per jaar voor vijf Renteperiodes, elk respectievelijk eindigend op 10 januari 2015, 10 januari 2016, 10 januari 2017, 10 januari 2018 en 10 januari De rente moet jaarlijksals achterstal betaald worden op 10 januari van elk jaar. Het bedrag dat is uitgerekend, is EUR CMS INTEREST LINKED NOTES:Deze Notes zijn CMS Interest Linked Notes in het licht van de Spread Note bepalingen wat inhoudt dat ze vanaf (en met inbegrip van) 10 januari 2019 rente opleveren tegen variabele rentevoeten die berekend worden op basis van de CMS-referentierentevoet in EUR met een looptijd van 30 jaar (in geval van een spread rate 1) en 2 jaren (in geval van een spread rate 2), in elk geval vermenigvuldigd met de relevante rentevoet voor renteparticipatie (IPR) die hieronder is gespecificeerd. De rentevoet voor renteparticipatie of IPR is, met betrekking tot een spread rate: 250,00 procent. SPREAD NOTES: De Notes zijn ook Spread Notes wat inhoudt dat de rentevoet vanaf (en met inbegrip van) 10 januari 2019 voor de renteperiodes die eindigen respectievelijk op 10 januari 2020, 10 januari 2021, 10 januari 2022, 10 januari 2023 en 10 januari 2024 zal Spread rate Eén min Spread rate Twee zijn. Spread rate Een is de EUR CMS referentierente op 30 jaar en Spread rate Twee is de EUR CMS referentierente op 2 jaar, telkens vermenigvuldigd met de relevante rentevoet voor renteparticipatie (IPR) ICM:

10 Voor de rentevoet geldt een maximale rente van 5,00 procent per jaar en een minimale rente van nul procent. De rente moet jaarlijks als achterstal betaald worden op 10 januari van elk jaar. Het berekende bedrag is EUR Het rentebedrag voor elk berekend bedrag, voor elke datum waarop rente uitbetaald wordt, en voor elke relevante renteperiode is een bedrag dat berekend wordt op basis van de relevante breuk voor de dagtelling. Terugbetaling: De voorwaarden waaronder de Notes terugbetaald mogen worden (met inbegrip van de vervaldag, de prijs waartegen ze op de vervaldag terugbetaald zullen worden, en de bepalingen inzake vervroegde terugbetaling) worden door de Emittent en de betrokken Dealer overeengekomen op het tijdstip van de emissie van de betrokken Notes. Behoudens een vervroegde terugbetaling, aankoop en schrapping zullen de Notes op 10 januari 2024 terugbetaald worden aan 100,00 percent van hun nominale waarde. De Emittent en zijn dochtermaatschappijen mogen te allen tijde op de open markt of op andere wijze Notes kopen. Indicatie van het rendement: Indicatie van het rendement: 3,00 percent per jaar voor iedere renteperiode die valt in de periode vanaf (en met inbegrip van) 10 januari 2014 tot (maar met uitsluiting van) 10 januari Vervroegde terugbetaling De Emittent mag de Notes vóór de vermelde eindvervaldag terugbetalen en zal, voor zover de toepasselijke wetgeving dit toestaat, zal hij onder die omstandigheden voor elke Note een bedrag uitbetalen dat gelijk is aan het bedrag bij vervroegde uitbetaling (a) na een gebeurtenis die resulteert in wanbetaling, (b) om bepaalde fiscale redenen en (c) indien de Emittent bepaalt dat het naleven van zijn verplichtingen uit hoofde van de emissie van Notes of dat enige regeling die is getroffen voor het hedgen van de verbintenissen van de Emittent uit hoofde van de Notes, om welke reden dan ook geheel of gedeeltelijk illegaal is geworden of zal worden. C.1 0- Als de Note bij de uit betaling van de rente een derivaatcom ponent in zich draagt, moet er een duidelijke Niet van toepassing Behoudens een vervroegde terugbetaling, aankoop en schrapping zullen de Notes op 10 januari 2024 (onder voorbehoud van aanpassing voor niet-werkdagen) terugbetaald worden aan 100,00 percent van hun nominale waarde. De Emittent mag de Notes voorafgaand aan de vermelde eindvervaldag terugbetalen en in die omstandigheden zal hij voor elke Note, indien en voor zover dit door de toepasselijk wetgeving toegestaan is, een bedrag betalen dat gelijk is aan het bedrag bij ICM:

11 C.1 1 uitleg gegeven worden zodat de beleggers kunnen begrijpen welk effect de waarde van het onderliggend e instrument of van de onderliggend e instrumenten op de waarde van hun belegging heeft, vooral onder de omstandighe den waarin de risico's het duidelijkst zijn. Toelating tot de handel vervroegde terugbetaling (a) na een gebeurtenis die resulteert in wanbetaling, (b) om bepaalde fiscale redenen en (c) indien de Emittent bepaalt dat het naleven van zijn verplichtingen uit hoofde van de emissie van Notes of dat enige regeling die is getroffen voor het hedgen van de verbintenissen van de Emittent uit hoofde van de Notes, om welke reden dan ook geheel of gedeeltelijk illegaal is geworden of zal worden. Er werd een aanvraag ingediend bij de Irish Stock Exchange met het oog op de de toelating tot de verhandeling van de Notes op de Irish Stock Exchange. DEEL D RISICO'S Element Titel D.2 Belangrijkste risico's in verband met de Emittenten De firma Citigroup Inc. is van mening dat de hieronder opgesomde factoren een effect kunnen hebben op haar mogelijkheid om haar verplichtingen na te komen die uit de Notes resulteren. Al deze factoren hebben betrekking op omstandigheden die zich al dan niet kunnen voordoen en de firma Citigroup Inc. is niet in staat om zich uit te spreken over de waarschijnlijkheid dat een dergelijke omstandigheid zich zal voordoen. Er bestaan bepaalde factoren die een negatieve invloed kunnen hebben op de mogelijkheid van de firma Citigroup Inc. om haar verplichtingen die resulteren uit de Notes die ze heeft uitgegeven na te komen. Tot die factoren behoort ook het feit dat die mogelijkheid afhankelijk is van de inkomsten van de dochtermaatschappijen van de firma Citigroup Inc., het feit dat de firma Citigroup Inc. ertoe verplicht kan zijn om haar beschikbare middelen eerder te gebruiken om de financiële positie van haar dochtermaatschappijen uit de banksector te ondersteunen, dan om haar verplichtingen die uit de Notes resultaten, na te komen, het feit dat de zakelijke activiteit van de firma Citigroup Inc. te lijden kan hebben onder de economische situatie, het kredietrisico, het marktrisico en het ICM:

12 Element Titel liquiditeitsrisico, de concurrentie, het landenrisico, operationele risico's, het fiscale en monetaire beleid van betrokken regelgevende overheden, risico's op vlak van reputatie en wettelijke risico's en bepaalde overwegingen van regelgevende instanties. D.3 Belangrijkste risico's in verband met de Notes Beleggers moeten weten dat de Notes (inclusief Notes die uitgedrukt worden om tegen pari te worden terugbetaald) blootgesteld zijn aan het kredietrisico van Citigroup Inc.. Tevens kunnen de Notes verkocht, teruggekocht of vervroegd terugbetaald worden en, als dit gebeurt, kan de prijs waartegen een Note verkocht, teruggekocht of vervroegd terugbetaald wordt, lager uitvallen dan de aanvankelijke belegging. Er bestaan andere zekere factoren die van wezenlijk belang zijn bij het beoordelen van de risico's die gepaard gaan met het beleggen in enige soort Notes. Tot die risico's behoren onder andere: (i) het risico op onderbreking van de waardebepaling, (ii) aanpassing aan de omstandigheden, substitutie van de relevante onderliggende waarde(n) en/of vervroegde terugbetaling ingevolge een aanpassing of een illegale situatie, (iii) het uitstellen van de betaling van rente en/of minima en/of maxima die opgelegd worden voor de rentevoeten, (iv) het schrappen of afbouwen van openbare offertes of het uitstellen van de emissiedatum, (v) de hedgingactiviteiten van de Emittent en/of van één van zijn dochtermaatschappijen, (vi) belangenconflicten tussen de Emittent en/of één van de houders van Notes, (vii) wijziging van de algemene voorwaarden die op de Notes van toepassing zijn, door een meerderheid van de stemmen die bindend is voor alle houders, (viii) discretionnaire beslissingen van de Emittent en van de Agent die bevoegd is voor het berekenen, die uitgevoerd worden op een manier die de waarde van de Notes negatief beïnvloedt of die in vervroegde terugbetaling resulteert, (ix) wetswijziging, (x) de illiquiditeit van de denominaties bestaande uit meervoudige integralen, (xi) betalingen die onderworpen worden aan bronbelasting of aan andere belastingen, (xii) vergoedingen en commissies die bij het bepalen van de prijs van de Notes op de secundaire markt niet in rekenening werden gebracht, (xiii) de afwezigheid van een secundaire markt, (xiv) het valutarisico, (xv) de aantasting van de marktwaarde van de Notes door diverse factoren die los staan van de kredietwaardigheid van Citigroup Inc. zoals de marktomstandigheden, de rentevoeten, de wisselkoersen en de macroeconomische en politieke omstandigheden en (xvi) kredietbeoordelingen die niet alle risico's reflecteren. DEEL E AANBOD Element Titel E.2b Gebruik van de opbrengst De netto opbrengst van de emissie van de Notes door Citigroup Inc. zal gebruikt worden voor de algemene doelstellingen van de onderneming. Hiertoe behoren kapitaalinjecties in haar dochtermaatschappijen en/of het afbouwen of herfinancieren van leningen van Citigroup Inc. of haar ICM:

13 dochtermaatschappijen. Citigroup Inc. verwacht dat haar schuldenlast in de toekomst zal toenemen. E.3 Algemene voorwaarden van het aanbod De Notes maken het voorwerp uit van een Niet-vrijgesteld Aanbod, waarvan de algemene voorwaarden hieronder en in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden zijn uiteengezet. Een Niet-vrijgesteld Aanbod voor Notes kan worden gedaan in België (het Belgische Aanbod) in de periode van 6 december 2013 tot (en met) 3 januari Die periode kan ingekort worden indien de Emittent dit wenst. De Emittent behoudt zich het recht voor om het Belgische Aanbod in te trekken. De prijs van het aanbod bedraagt EUR per berekend bedrag. Het minimumbedrag van de intekening is EUR in hoofdsom van de Notes. De Emittent mag een aanvraag voor de aankoop van Notes uit hoofde van het Belgische Aanbod geheel of gedeeltelijk van de hand wijzen. E.4 Belangen van natuurlijke personen en rechtspersonen die betrokken zijn bij de emissie / het aanbod E.7 Raming van de kosten die de Emittent of een erkende aanbieder aan de belegger zullen doorberekenen De distributeurs zullen voor de emissie van de Notes tot 6,00 procent, equivalent aan circa 0,60 procent per jaar gedurende 10 jaar, van de hoofdsom van de Notes betaald worden als vergoedingen. Voor zover de Emittent weet, heeft geen andere persoon die betrokken is bij het aanbod van de Notes een materieel belang bij het Aanbod. De Emittent zal aan de belegger geen kosten doorberekenen. De Erkende Aanbieder zal aan de belegger geen kosten doorberekenen ICM:

DEEL A SAMENVATTING DEEL A INLEIDING EN WAARSCHUWINGEN

DEEL A SAMENVATTING DEEL A INLEIDING EN WAARSCHUWINGEN DEEL A SAMENVATTING Samenvattingen bestaan uit vereisten van openbaarmaking die gekend zijn als "Elementen". Die Elementen worden genummerd en ondergebracht in de Delen A tot en met E (A.1 E.7). Deze samenvatting

Nadere informatie

ANNEX SAMENVATTING VAN DE NOTES

ANNEX SAMENVATTING VAN DE NOTES ANNEX SAMENVATTING VAN DE NOTES Samenvattingen bestaan uit vereisten van openbaarmaking die gekend zijn als "Elementen". Die Elementen worden genummerd en ondergebracht in de Delen A tot en met E (A.1

Nadere informatie

DEEL A INLEIDING EN WAARSCHUWINGEN

DEEL A INLEIDING EN WAARSCHUWINGEN ANNEX SAMENVATTING VAN DE NOTES Samenvattingen bestaan uit vereisten van openbaarmaking die gekend zijn als "Elementen". Die Elementen worden genummerd en ondergebracht in de Delen A E (A.1 E.7). Deze

Nadere informatie

Samenvatting DEEL A BIJLAGE - SAMENVATTING MET BETREKKING TOT DE NOTES

Samenvatting DEEL A BIJLAGE - SAMENVATTING MET BETREKKING TOT DE NOTES DEEL A BIJLAGE - SAMENVATTING MET BETREKKING TOT DE NOTES Samenvattingen bestaan uit vereisten van openbaarmaking die gekend zijn als "Elementen". Die Elementen worden genummerd en ondergebracht in de

Nadere informatie

SAMENVATTING. Credit Suisse International

SAMENVATTING. Credit Suisse International SAMENVATTING Credit Suisse International Tot EUR 30.000.000 Automatisch Terugbetaalbare Indexgerelateerde Notes (Auto-Callable Index-linked Notes) met vervaldatum in 2013, Serie NCSI 2007-1634 (de Effecten

Nadere informatie

Multiple 6% Notes III

Multiple 6% Notes III beleggen Multiple 6% Notes III 2 x 6 % z e t t e n w e v o o r u g r a a g in de verf n 2 x 6% bruto gegarandeerd n 6% coupon als Euribor op 12 maanden onder 5,30% blijft n 100% kapitaalgarantie op vervaldag

Nadere informatie

DEEL EEN SAMENVATTING. Credit Suisse International

DEEL EEN SAMENVATTING. Credit Suisse International DEEL EEN SAMENVATTING Credit Suisse International Tot EUR 100.000.000 Automatisch Terugbetaalbare Indexgerelateerde Nulcoupon Notes (Auto Callable Zero Coupon Index linked Notes) met vervaldatum in 2011,

Nadere informatie

Nood aan kalmte? Zet koers naar de Variable Secured Notes

Nood aan kalmte? Zet koers naar de Variable Secured Notes Nood aan kalmte? Zet koers naar de Variable Secured Notes Een uitgifte met de beste rating 5% gewaarborgd gedurende 2 jaar En daarna uitzicht op hoge coupons Een belegging recht door zee Welke kant zal

Nadere informatie

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA EN VOORWAARDEN VAN DE NOTES

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA EN VOORWAARDEN VAN DE NOTES SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA EN VOORWAARDEN VAN DE NOTES Deze samenvatting dient te worden gelezen als een inleiding op dit Basisprospectus, en een eventuele beslissing om te beleggen in de Notes dient

Nadere informatie

Long Term Secured Notes: u wint over de gehele lijn

Long Term Secured Notes: u wint over de gehele lijn Long Term Secured Notes: u wint over de gehele lijn >> U zult beleggen in een obligatie met AAA-rating. >> Gedurende de eerste 10 jaar ontvangt u een van coupon van minimum 4% bruto. >> Vervolgens, tot

Nadere informatie

BIJLAGE 2 WIJZINGINGEN AAN DE SAMENVATTING DEEL A SAMENVATTING

BIJLAGE 2 WIJZINGINGEN AAN DE SAMENVATTING DEEL A SAMENVATTING BIJLAGE 2 WIJZINGINGEN AAN DE SAMENVATTING DEEL A SAMENVATTING Samenvattingen bestaan uit vereisten van openbaarmaking die gekend zijn als "Elementen". Die Elementen worden genummerd en ondergebracht in

Nadere informatie

SAMENVATTING. Credit Suisse International. Tot EUR Range Accrual Indexgerelateerde Notes met vervaldatum in 2018

SAMENVATTING. Credit Suisse International. Tot EUR Range Accrual Indexgerelateerde Notes met vervaldatum in 2018 SAMENVATTING Credit Suisse International Tot 50.000.000 EUR Range Accrual Indexgerelateerde Notes met vervaldatum in 2018 Serie NCSI 2008-177 (de Effecten ) Deze samenvatting dient als een inleiding op

Nadere informatie

SAMENVATTING. Emittent: Handelaar: Deutsche Bank AG, bijkantoor Londen. Uitgifte- en Voornamelijk Betaalagent:

SAMENVATTING. Emittent: Handelaar: Deutsche Bank AG, bijkantoor Londen. Uitgifte- en Voornamelijk Betaalagent: SAMENVATTING Deze Samenvatting moet worden gelezen als een inleiding tot het Registratiedocument van 2 april 2007 voorbereid door de Emittent in verband met obligaties uitgegeven onder zijn U.S. $ 80.000.000.000

Nadere informatie

2 x 6% bruto. De kassa rinkelt. Variable Secured Notes III. 2 jaar lang gegarandeerd 6% bruto Een uitgifte met de beste rating. A Passion to Perform.

2 x 6% bruto. De kassa rinkelt. Variable Secured Notes III. 2 jaar lang gegarandeerd 6% bruto Een uitgifte met de beste rating. A Passion to Perform. Variab.Sec.NotesIII NL 12-11-2004 10:43 Pagina 2 2 x 6% bruto De kassa rinkelt Variable Secured Notes III 2 jaar lang gegarandeerd 6% bruto Een uitgifte met de beste rating A Passion to Perform. Variab.Sec.NotesIII

Nadere informatie

SAMENVATTING. Beschrijving van de Emittent. Beschrijving van de Effecten

SAMENVATTING. Beschrijving van de Emittent. Beschrijving van de Effecten SAMENVATTING Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding bij het Basisprospectus en elke beslissing om te beleggen in Effecten moet gebaseerd zijn op een overweging van het Basisprospectus

Nadere informatie

MERRILL LYNCH & CO., INC. (opgericht naar het recht van de Staat Delaware, U.S.A.)

MERRILL LYNCH & CO., INC. (opgericht naar het recht van de Staat Delaware, U.S.A.) MERRILL LYNCH & CO., INC. (opgericht naar het recht van de Staat Delaware, U.S.A.) Uitgifte tot EUR 100,000,000 van in 2014 Terugbetaalbare Index Gebonden Obligaties met Vaste Rente (de "Obligaties") in

Nadere informatie

SAMENVATTING. Woorden en uitdrukkingen die elders in dit basisprospectus worden gedefinieerd, hebben in deze samenvatting dezelfde betekenis.

SAMENVATTING. Woorden en uitdrukkingen die elders in dit basisprospectus worden gedefinieerd, hebben in deze samenvatting dezelfde betekenis. SAMENVATTING Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding bij dit basisprospectus en elk besluit om te beleggen in Effecten moet worden gebaseerd na bestudering van het basisprospectus als geheel,

Nadere informatie

Fund Oxylife Opportunity 6

Fund Oxylife Opportunity 6 - Jaarverslag 31.12.2018-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2018 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van... 2 3. Samenstelling van in bedragen en in percentages op 31 december 2018... 3 4. Beheerders...

Nadere informatie

DE BESTE START VOOR UW BELEGGING

DE BESTE START VOOR UW BELEGGING BELEGGEN Optimal Timing 2015 DE BESTE START VOOR UW BELEGGING Instappen op het laagste niveau tijdens het eerste jaar Deelname aan de evolutie van de Dow Jones EuroStoxx Select Dividend 30 Looptijd van

Nadere informatie

Geniet nog langer van de hoge rente

Geniet nog langer van de hoge rente Fixed 6% Notes Geniet nog langer van de hoge rente n Een jaarlijkse coupon van 6% bruto n Een kwaliteitsvolle obligatie (AA-) op 5 jaar n 100% kapitaalwaarborg op eindvervaldag U kent het gevoel waarschijnlijk.

Nadere informatie

Fund Life Opportunity Index

Fund Life Opportunity Index - Jaarverslag 31.12.2018-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2018 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van... 2 3. Samenstelling van AXA Life Opportunity Index in bedragen en in percentages op 31

Nadere informatie

Fund Life Opportunity Index 2

Fund Life Opportunity Index 2 - jaarverslag 31.12.2017-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2017 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van... 2 3. Samenstelling van AXA Life Opportunity Index 2 in bedragen en in percentages op

Nadere informatie

Het beste scenario voor uw belegging

Het beste scenario voor uw belegging db Best Strategy Notes Het beste scenario voor uw belegging gegarandeerd de beste strategie een gediversifieerde belegging een coupon van maximum 25% bruto* op vervaldag een korte looptijd van 2,5 jaar

Nadere informatie

Omdat u alle voorzorgen wilt nemen

Omdat u alle voorzorgen wilt nemen Omdat u alle voorzorgen wilt nemen Variable Secured Notes II Een uitgifte met de hoogste kwaliteitscore Een eerste coupon van 6,25% A Passion to Perform. Drijfvermogen verzekerd Beleggen op korte of op

Nadere informatie

SOVAL INVEST NV INFORMATIE MEMORANDUM

SOVAL INVEST NV INFORMATIE MEMORANDUM SOVAL INVEST NV Naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te [ ] INFORMATIE MEMORANDUM met betrekking tot een private plaatsing van obligaties met een duurtijd van 5 jaar en een jaarlijkse intrestvoet

Nadere informatie

Delhaize Groep N.V. Osseghemstraat 53 1080 Brussel - België Rechtspersonenregister: 0402.206.045

Delhaize Groep N.V. Osseghemstraat 53 1080 Brussel - België Rechtspersonenregister: 0402.206.045 Delhaize Groep N.V. Osseghemstraat 53 1080 Brussel - België Rechtspersonenregister: 0402.206.045 UITGIFTE VAN 250.000.000 EUR CONVERTEERBARE OBLIGATIES TERUGBETAALBAAR IN 2009 MET OPHEFFING VAN HET VOORKEURRECHT

Nadere informatie

nr. 726 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 27 juni 2017 aan JO VANDEURZEN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland

nr. 726 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 27 juni 2017 aan JO VANDEURZEN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 726 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 27 juni 2017 aan JO VANDEURZEN VLAAMS MINISTER VAN WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN GEZIN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland Kinderen moeten

Nadere informatie

Uw coupon neemt toe met de stijging van de rentevoeten

Uw coupon neemt toe met de stijging van de rentevoeten Crédit Agricole CIB (AA- / Aa) STRATeGIE p. Met Crédit Agricole CIB kan de belegger profiteren van een stijging van de langetermijnrente, via een jaarlijkse brutocoupon van minimum % en maximum 7%. Bruto

Nadere informatie

Fund Life Opportunity Selection 5 Dynamic

Fund Life Opportunity Selection 5 Dynamic Fund Life Opportunity Selection 5 - jaarverslag 31.12.2017-1 / 6 Jaarverslag 31.12.2017 Fund Life Opportunity Selection 5 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van Fund Life Opportunity

Nadere informatie

beleggen Optimal Timing Notes n Instappen op het laagste niveau n Looptijd van 4,5 jaar n 100% kapitaalgarantie op vervaldag

beleggen Optimal Timing Notes n Instappen op het laagste niveau n Looptijd van 4,5 jaar n 100% kapitaalgarantie op vervaldag beleggen Optimal Timing Notes D e b e s t e s ta r t v o o r u w b e l e g g i n g n Instappen op het laagste niveau n Looptijd van 4,5 jaar n 100% kapitaalgarantie op vervaldag D e v o o r d e l e n v

Nadere informatie

SAMENVATTING. Woorden en uitdrukkingen die elders in dit basisprospectus worden gedefinieerd, hebben in deze samenvatting dezelfde betekenis.

SAMENVATTING. Woorden en uitdrukkingen die elders in dit basisprospectus worden gedefinieerd, hebben in deze samenvatting dezelfde betekenis. SAMENVATTING Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding bij dit basisprospectus en elk besluit om te beleggen in Effecten moet worden gebaseerd na bestudering van het basisprospectus als geheel,

Nadere informatie

SAMENVATTING. Credit Suisse AG's plaats van vestiging is Paradeplatz 8, CH-8001, Zurich, Zwitserland.

SAMENVATTING. Credit Suisse AG's plaats van vestiging is Paradeplatz 8, CH-8001, Zurich, Zwitserland. SAMENVATTING Deze samenvatting dient als een inleiding op dit Basisprospectus gelezen te worden en iedere beslissing om te beleggen in de Effecten dient gebaseerd te zijn op de overweging van het Basisprospectus

Nadere informatie

Fund Life Opportunity Selection 5 Dynamic

Fund Life Opportunity Selection 5 Dynamic - Halfjaarverslag 30.06.2018-1 / 5 Halfjaarverslag 30.06.2018 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van... 2 3. Samenstelling van AXA Life Opportunity Selection 5 in bedragen en in percentages

Nadere informatie

een stijgende coupon elk jaar opnieuw

een stijgende coupon elk jaar opnieuw beleggingen een stijgende coupon elk jaar opnieuw optinote multistep 2 AXA Belgium Finance (NL) vijf jaarlijks stijgende brutocoupons, 3,25%, 3,50%, 3,75%, 4% en 4,25% recht op terugbetaling van 100% van

Nadere informatie

PLUK DE VRUCHTEN VAN 3 STERAANDELEN

PLUK DE VRUCHTEN VAN 3 STERAANDELEN beleggen Autocall Belgacom-ING-Total PLUK DE VRUCHTEN VAN 3 STERAANDELEN n Een coupon van 11% bruto bij een stijging of een daling tot -50% van Belgacom-ING-Total n Looptijd van 1 tot 4 jaar De voordelen

Nadere informatie

SAMENVATTING 1 BESCHRIJVING VAN DE EMITTENT 2 BESCHRIJVING VAN DE OBLIGATIES. Groupe Bruxelles Lambert. Emittent

SAMENVATTING 1 BESCHRIJVING VAN DE EMITTENT 2 BESCHRIJVING VAN DE OBLIGATIES. Groupe Bruxelles Lambert. Emittent SAMENVATTING Deze samenvatting dient gelezen te worden als een inleiding op het noterings- en aanbiedingsprospectus van 3 juni 2010 (het Prospectus ) en elke beslissing om te beleggen in de 4 % Vastrentende

Nadere informatie

Zoek het niet te ver. De oplossing ligt voor de hand.

Zoek het niet te ver. De oplossing ligt voor de hand. Zoek het niet te ver. De oplossing ligt voor de hand. Variable Secured Notes IV Een uitgifte van de beste kwaliteit Een eerste coupon van 6% Mooie vooruitzichten voor de volgende coupons A Passion to Perform.

Nadere informatie

Omschrijving. ING Bank NV (NL) 5Y EUR Collared Floater. Voordelen. Nadeel. Euribor 3 maand sinds november 2003

Omschrijving. ING Bank NV (NL) 5Y EUR Collared Floater. Voordelen. Nadeel. Euribor 3 maand sinds november 2003 ING Bank NV (NL) Trimestriële coupon Looptijd van het product: 5 jaar MiFID-profiel: zie pagina 3 Kapitaalbescherming op de eindvervaldatum door de Emittent Omschrijving Note is een beleggingsproduct :

Nadere informatie

Samenvatting van AXA BELGIUM FINANCE (NL) B.V. en AXA BANK EUROPE NV NOTES ISSUANCE PROGRAMME (het Programma ) EUR 2.000.000.000

Samenvatting van AXA BELGIUM FINANCE (NL) B.V. en AXA BANK EUROPE NV NOTES ISSUANCE PROGRAMME (het Programma ) EUR 2.000.000.000 Vrije vertaling van de Engelse Samenvatting opgenomen in het Basisprospectus van 9 september 2014. Ingeval van inconsistentie, heeft de Engelse Samenvatting voorrang. Samenvatting van AXA BELGIUM FINANCE

Nadere informatie

2.5Y USD Semi-Annual Step-Up

2.5Y USD Semi-Annual Step-Up Mogelijke halfjaarlijkse coupon met progressieve rentevoet Looptijd van het product: 2,5 jaar MiFID-profiel: zie pagina 3 Geen kapitaalbescherming Beschrijving 2.5Y USD Semi-Annual Step-Up is een beleggingsproduct

Nadere informatie

De Knab Participatie in het kort

De Knab Participatie in het kort De Knab Participatie in het kort De Knab Participatie in het kort Let op! De Knab Participatie in het kort geeft antwoord op vragen die je mogelijk hebt over de participatie. Als je overweegt om de Knab

Nadere informatie

ING Belgium International Finance (Luxembourg) 6Y EUR Floating Rate Notes 08/2019 gelinkt aan de Euribor 3 maand

ING Belgium International Finance (Luxembourg) 6Y EUR Floating Rate Notes 08/2019 gelinkt aan de Euribor 3 maand Commercieel Document - Productfiche ING Belgium International Finance (Luxembourg) 6Y EUR Floating Rate Notes 08/2019 gelinkt aan de Euribor 3 maand Risicoklasse 0 1 2 3 4 5 6 (zie hierna de details aangaande

Nadere informatie

FLEUR III NOTE. Profiteer van een potentieel hoge rentevergoeding

FLEUR III NOTE. Profiteer van een potentieel hoge rentevergoeding FLEUR III NOTE Profiteer van een potentieel hoge rentevergoeding Na de succesvolle introducties van de Fleur I en de Fleur II Note introduceert Kempen en Co de Fleur III Note (hierna 'de Note'). Door te

Nadere informatie

SAMENVATTING. Deutsche Bank AG, bijkantoor London

SAMENVATTING. Deutsche Bank AG, bijkantoor London SAMENVATTING Deze Samenvatting moet worden gelezen als een inleiding tot het Registratiedocument van 10 mei 2006 voorbereid door de Emittent in verband met obligaties uitgegeven onder zijn U.S. $ 60,000,000,000

Nadere informatie

Profiteer van een eventuele rentestijging

Profiteer van een eventuele rentestijging Crédit Agricole CIB (AA- / Aa) STRATEGIE p. Gedurende een looptijd van 6 jaar profiteert u met Crédit Agricole CIB van een eventuele stijging van de kortetermijnrente (Euribor op maanden). Dit nieuwe beleggingsproduct

Nadere informatie

FLuctuating EURibor Note. Profiteer van een potentieel hoge rentevergoeding

FLuctuating EURibor Note. Profiteer van een potentieel hoge rentevergoeding FLuctuating EURibor Note Wat is de FLEUR Note? De FLEUR Note (FLEUR) is een vastrentend beleggingsinstrument met een maximale looptijd van 10 jaar waarmee de belegger kan profiteren van een potentieel

Nadere informatie

Citigroup Inc (US) (A-/Baa2) Deutsche Bank. Interest Linked Bond 2024. Wat mag u verwachten? Type belegging. Doelpubliek

Citigroup Inc (US) (A-/Baa2) Deutsche Bank. Interest Linked Bond 2024. Wat mag u verwachten? Type belegging. Doelpubliek Deutsche Bank Wat mag u verwachten? Citigroup Inc (US) (A-/Baa2) Interest Linked Bond 2024 Type belegging Dit product is een gestructureerd schuldinstrument. Door in te tekenen op dit instrument, leent

Nadere informatie

DE WIND ZIT MEE VOOR UW BELEGGINGEN

DE WIND ZIT MEE VOOR UW BELEGGINGEN BELEGGEN Absolute Direction Notes DE WIND ZIT MEE VOOR UW BELEGGINGEN een coupon zowel bij stijging als daling van de Europese aandelenmarkt een coupon van maximaal 35% bruto* op vervaldag een looptijd

Nadere informatie

EMPEN C REDIT L INKED N OTE

EMPEN C REDIT L INKED N OTE EMPEN C REDIT L INKED N OTE per juli 2011 Profiteer van een aantrekkelijke rente met een beperkt risico Profiteer van een aantrekkelijke rente met een beperkt risico De Europese rente staat momenteel op

Nadere informatie

Om in te tekenen. Stuur het bijgevoegde inschrijvingsformulier terug in de voorgefrankeerde omslag.

Om in te tekenen. Stuur het bijgevoegde inschrijvingsformulier terug in de voorgefrankeerde omslag. Om in te tekenen Stuur het bijgevoegde inschrijvingsformulier terug in de voorgefrankeerde omslag. Surf naar www.deutschebank.be en teken in via internet. Een eenvoudige, veilige en comfortabele manier

Nadere informatie

Fund Life Opportunity Selection 2 Dynamic

Fund Life Opportunity Selection 2 Dynamic - jaarverslag 31.12.2014-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2014 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van dynamic... 2 3. Samenstelling van AXA Life Opportunity Selection 2 dynamic in bedragen en

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE RISICOFACTOREN

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE RISICOFACTOREN SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de hoofdkenmerken en risico's die verbonden zijn aan de Emittent en de Notes en Certificaten (samen de "Effecten") die kunnen

Nadere informatie

Samenvatting van AXA BELGIUM FINANCE (NL) B.V. EN AXA BANK EUROPE NV NOTES ISSUANCE PROGRAMME (het Programma ) EUR 2.000.000.000

Samenvatting van AXA BELGIUM FINANCE (NL) B.V. EN AXA BANK EUROPE NV NOTES ISSUANCE PROGRAMME (het Programma ) EUR 2.000.000.000 Vrije vertaling van de Engelse Samenvatting opgenomen in het Basisprospectus van 10 september 2012. Ingeval van inconsistentie, heeft de Engelse Samenvatting voorrang. Samenvatting van AXA BELGIUM FINANCE

Nadere informatie

Management van de Emittent De Raad van Bestuur van LPCorp is momenteel samengesteld uit de volgende leden:

Management van de Emittent De Raad van Bestuur van LPCorp is momenteel samengesteld uit de volgende leden: SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding tot dit Basisprospectus en elke beslissing om te beleggen in de Notes moet gesteund zijn op het Basisprospectus als

Nadere informatie

ING Belgium International Finance (Luxembourg) 3Y EUR Participation Notes 05/17 gekoppeld aan een Index (SX7P)

ING Belgium International Finance (Luxembourg) 3Y EUR Participation Notes 05/17 gekoppeld aan een Index (SX7P) Commerciële informatie Productfiche ING Belgium International Finance (Luxembourg) gekoppeld aan een Index (SX7P) Risicoklasse 0 1 2 3 4 5 6 (zie de verduidelijkingen hierna betreffende de risico's en

Nadere informatie

n Gegarandeerd de beste van 3 strategieën n Gediversifieerde belegging: aandelen, n Eenmalige variabele coupon van 0%

n Gegarandeerd de beste van 3 strategieën n Gediversifieerde belegging: aandelen, n Eenmalige variabele coupon van 0% Beleggen Best Strategy 2011 O o g s t s u c c e s m e t B e s t S t r at e g y 2 0 1 1 n Gegarandeerd de beste van 3 strategieën n Gediversifieerde belegging: aandelen, obligaties en landbouwgrondstoffen

Nadere informatie

OVERZICHT VAN DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN RISICO S VAN FINANCIËLE INSTRUMENTEN

OVERZICHT VAN DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN RISICO S VAN FINANCIËLE INSTRUMENTEN OVERZICHT VAN DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN RISICO S VAN FINANCIËLE INSTRUMENTEN Dit document maakt er geen aanspraak op alle risico's te beschrijven inherent aan beleggingen in financiële instrumenten.

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE RISICOFACTOREN

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE RISICOFACTOREN SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de hoofdkenmerken en risico's zijn die verbonden zijn aan de Emittent en de Notes en Certificaten (samen de "Effecten")

Nadere informatie

FLuctuating EURibor Note. Profiteer van een potentieel hoge rentevergoeding

FLuctuating EURibor Note. Profiteer van een potentieel hoge rentevergoeding FLuctuating EURibor Note W a t i s d e F L E U R II N o t e? De FLEUR II Note (FLEUR II) is een vastrentend beleggingsinstrument met een maximale looptijd van 10 jaar waarmee de belegger kan profiteren

Nadere informatie

ING Belgium International Finance (Luxembourg) 5Y EUR Phoenix Memory Autocallable Airbag Notes 05/18

ING Belgium International Finance (Luxembourg) 5Y EUR Phoenix Memory Autocallable Airbag Notes 05/18 ING Belgium International Finance (Luxembourg) 5Y EUR Phoenix Memory Autocallable Airbag Notes 05/18 gelinkt aan de STOXX Europe 600 Oil & Gas EUR Price index (SXEP) Dit gestructureerd product wordt gekwalificeerd

Nadere informatie

Mededeling CBFA_2010_28 dd. 20 december 2010

Mededeling CBFA_2010_28 dd. 20 december 2010 Mededeling _2010_28 dd. 20 december 2010 Openbare aanbieding van obligaties en toelating van obligaties tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en invoering van een versnelde procedure voor de

Nadere informatie

Afdeling A Inleiding en waarschuwingen A.1 Inleiding en Waarschuwingen

Afdeling A Inleiding en waarschuwingen A.1 Inleiding en Waarschuwingen SAMENVATTING VAN HET BASISPROSPECTUS Dit hoofdstuk bevat een samenvatting van de belangrijkste informatie uit het Basisprospectus met plaatshouders voor informatie specifiek voor elke tranche van Notes.

Nadere informatie

Veranderingen in de internationale positie van Nederlandse banken

Veranderingen in de internationale positie van Nederlandse banken Veranderingen in de internationale positie van Nederlandse banken De Nederlandse bancaire vorderingen 1 op het buitenland zijn onder invloed van de economische crisis en het uiteenvallen van ABN AMRO tussen

Nadere informatie

ING Europe Invest Autocall II

ING Europe Invest Autocall II Potentieel brutorendement: 4,00% op jaarbasis Looptijd van het product: max. 3,5 jaar Risicoprofiel: zie pagina 3 Terugbetaling kapitaal op Vervaldatum niet door Emittent gewaarborgd Risicoklasse eigen

Nadere informatie

Compartiment ACTIVE FIX NEW MARKETS

Compartiment ACTIVE FIX NEW MARKETS Compartiment ACTIVE FIX NEW MARKETS BELANGRIJK BERICHT: In toepassing van artikel 236 2 alinea 5 van de wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles,

Nadere informatie

Index Garantie Notes

Index Garantie Notes Structured products Januari 2015 Index Garantie Notes 2 De voorwaarden van de VL Index Garantie Note Wereld 15-20 (de Note ) zijn vermeld in de Definitieve Voorwaarden (de Final Terms ). De Final Terms

Nadere informatie

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA MET BETREKKING TOT PD-NOTES

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA MET BETREKKING TOT PD-NOTES SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA MET BETREKKING TOT PD-NOTES Samenvattingen worden opgesteld op basis van informatievereisten gekend als Elementen. Deze Elementen zijn opgesomd in de afdelingen A tot E (A.1

Nadere informatie

Essentiële beleggersinformatie

Essentiële beleggersinformatie Dit document verschaft u essentiële beleggersinformatie aangaande dit fonds. Het is geen marketingmateriaal. De verstrekte informatie is bij wet voorgeschreven en is bedoeld om u meer inzicht te geven

Nadere informatie

Structured products. September 2014. Index Garantie Notes. Inlegvel VL Index Garantie Note AEX 14-20

Structured products. September 2014. Index Garantie Notes. Inlegvel VL Index Garantie Note AEX 14-20 Structured products tember 2014 Index Garantie Notes 2 De VL Index Garantie Note AEX 14-20 (de Note ) wordt uitgegeven onder het Basis Prospectus van het Structured Note Programme ter waarde van 2 miljard

Nadere informatie

Het vooruitzicht op een hoge coupon zolang de kortetermijnrente laag blijft.

Het vooruitzicht op een hoge coupon zolang de kortetermijnrente laag blijft. WAT MAG U VERWACHTEN? P. 2 Dit gestructureerd schuldinstrument geeft u recht op de terugbetaling van 00% van de nominale waarde op de vervaldag door de uitgever, en op een jaarlijkse variabele coupon van

Nadere informatie

UW BRUTOCOUPON VOLGT DE STIJGING VAN DE RENTEVOETEN TOT 7%

UW BRUTOCOUPON VOLGT DE STIJGING VAN DE RENTEVOETEN TOT 7% ING Bank (NL) (A+ / Aa) Interest Evolution 0 WAT MAG U VERWACHTEN? P. ING Bank (NL) Interest Evolution 0 is een gestructureerd schuldinstrument uitgegeven door ING Bank N.V. Dit product laat u profiteren

Nadere informatie

SAMENVATTING VAN DE UITGIFTE SERIES 825 XS1000225919

SAMENVATTING VAN DE UITGIFTE SERIES 825 XS1000225919 SAMENVATTING VAN DE UITGIFTE SERIES 825 XS1000225919 Samenvattingen bestaan uit informatieverplichtingen gekend als "Onderdelen". Deze Onderdelen zijn genummerd in Secties A E (A.1 E.7). Deze Samenvatting

Nadere informatie

BNP PARIBAS FORTIS FILM FINANCE NV NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

BNP PARIBAS FORTIS FILM FINANCE NV NAAMLOZE VENNOOTSCHAP EERSTE BIJLAGE VAN 9 JANUARI 2018 BIJ HET PROSPECTUS VAN 16 MEI 2017 BNP PARIBAS FORTIS FILM FINANCE NV NAAMLOZE VENNOOTSCHAP OPENBARE AANBIEDING TOT INSCHRIJVING OP EEN FINANCIEEL PRODUCT DAT EEN INVESTERING

Nadere informatie

Uitkomen voor de beste resultaten. DB Star Performer

Uitkomen voor de beste resultaten. DB Star Performer Uitkomen voor de beste resultaten DB Star Performer Gestimuleerd rendement Voordelen Hoe het werkt Simulatie aan de hand van historische gegevens geeft consistente resultaten op lange termijn Voordelen

Nadere informatie

Ontvang een variabele jaarlijkse coupon van minimum 3,40% en maximum 7% die gelijk is aan 90% van de cms-rente op 30 jaar.

Ontvang een variabele jaarlijkse coupon van minimum 3,40% en maximum 7% die gelijk is aan 90% van de cms-rente op 30 jaar. ABN AMRO Bank (NL) (A / Aa) Interest Evolution 0 WAT MAG U VERWACHTEN? Dit product is een gestructureerd schuldinstrument, uitgegeven door ABN AMRO Bank N.V., waarmee u kunt meegenieten van een eventuele

Nadere informatie

Compartiment ACTIVE FIX EURO EQUITIES

Compartiment ACTIVE FIX EURO EQUITIES Compartiment ACTIVE FIX EURO EQUITIES BELANGRIJK BERICHT: In toepassing van artikel 236 2 alinea 5 van de wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles,

Nadere informatie

Essentiële beleggersinformatie

Essentiële beleggersinformatie Dit document verschaft u essentiële beleggersinformatie aangaande dit fonds. Het is geen marketingmateriaal. De verstrekte informatie is bij wet voorgeschreven en is bedoeld om u meer inzicht te geven

Nadere informatie

Société Générale (FR) (A/A2) Interest Linked Bond Deutsche Bank. Wat mag u verwachten? Type belegging. Doelpubliek

Société Générale (FR) (A/A2) Interest Linked Bond Deutsche Bank. Wat mag u verwachten? Type belegging. Doelpubliek Deutsche Bank Wat mag u verwachten? Société Générale (FR) (A/A2) Interest Linked Bond 2023 Type belegging Dit product is een gestructureerd schuldinstrument. Door in te tekenen op dit instrument, leent

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER N E D ERLAND E N. JAARGANG 1961 Nr. 155

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER N E D ERLAND E N. JAARGANG 1961 Nr. 155 31 (1946) Nr. 1 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER N E D ERLAND E N JAARGANG 1961 Nr. 155 A. TITEL Protocol tot wijziging van de Overeenkomsten, Verdragen en Protocollen inzake verdovende middelen, gesloten

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1956 No. 153

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1956 No. 153 5 (1945) No. 1 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 1956 No. 153 A. TITEL Overeenkomst betreffende het Internationale Monetaire Fonds, met bijlagen; Washington, B. TEKST De Engelse

Nadere informatie

Mik op een hoger rendement.

Mik op een hoger rendement. Interest Linked Bond 2020 STRATEGIE P. 2 Dit product speelt in op een stijgende langetermijnrente en een kortetermijnrente die lager blijft dan de langetermijnrente. LOOPTIJD p. 3 Max. 0 jaar ONDERLIGGENDE

Nadere informatie

ING 5Y EUR Switch Rate Note 02/15

ING 5Y EUR Switch Rate Note 02/15 ING Structured Note Note gelinkt aan rente ING 5Y EUR Switch Rate Note 02/15 Productfiche 28 december 2009 Omschrijving Deze Note betaalt elk kwartaal een vaste brutocoupon van 3% (op jaarbasis) voor jaar

Nadere informatie

Gestructureerd Fonds PEL Continuo

Gestructureerd Fonds PEL Continuo Gestructureerd Fonds PEL Continuo Kies het veiligste pad! Informatienota Een beleggingshorizon van 6 jaar Een kapitaalgarantie op de eindvervaldag Een eenvoudig en transparant mechanisme Jaar 1 tot 5:

Nadere informatie

SAMENVATTING Beschrijving van de Emittent. Beschrijving van de Effecten

SAMENVATTING Beschrijving van de Emittent. Beschrijving van de Effecten SAMENVATTING Deze samenvatting dient als een inleiding op dit Basisprospectus gelezen te worden en iedere beslissing om te beleggen in de Effecten dient gebaseerd te zijn op de overweging van het Basisprospectus

Nadere informatie

ING Bank N.V. (NL) 4Y EUR Euro Stoxx 50 Autocallable Note

ING Bank N.V. (NL) 4Y EUR Euro Stoxx 50 Autocallable Note Potentieel brutorendement: 8,00% op jaarbasis Looptijd van het product: max. 4 jaar MiFID-profiel: zie pagina 3 Terugbetaling kapitaal op vervaldatum niet door Emittent gewaarborgd Omschrijving is een

Nadere informatie

SAMENVATTING VAN DE UITGIFTE. Deel A Inleiding en waarschuwingen

SAMENVATTING VAN DE UITGIFTE. Deel A Inleiding en waarschuwingen SAMENVATTING VAN DE UITGIFTE Samenvattingen worden opgesteld op basis van informatievereisten, hierna Elementen genoemd. Deze Elementen zijn genummerd op basis van hun indeling in de delen A tot en met

Nadere informatie

ING Bank N.V. (NL) 8Y EUR Switch Rate Notes 02/27

ING Bank N.V. (NL) 8Y EUR Switch Rate Notes 02/27 Structured Note 8 jaar Terugbetaling van 00% van het kapitaal (exclusief kosten) in euro op de vervaldag Een jaarlijkse couponbetaling in euro (vóór belastingen en taksen) van,00% bruto gedurende de eerste

Nadere informatie

Deel A Inleiding en waarschuwingen

Deel A Inleiding en waarschuwingen SAMENVATTING MET BETREKKING TOT DE SPECIFIEKE UITGIFTE VAN DE NOTES Samenvattingen worden opgesteld op basis van informatievereisten, hierna Elementen genoemd. Deze Elementen zijn genummerd op basis van

Nadere informatie

SAMENVATTING. Woorden en uitdrukkingen die elders in het Basisprospectus worden gedefinieerd, zullen in deze samenvatting dezelfde betekenis hebben.

SAMENVATTING. Woorden en uitdrukkingen die elders in het Basisprospectus worden gedefinieerd, zullen in deze samenvatting dezelfde betekenis hebben. SAMENVATTING Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding bij het Basisprospectus en elke beslissing om te beleggen in Effecten dient te worden genomen na bestudering van het volledige Basisprospectus,

Nadere informatie

SAMENVATTING 1. ZAKELIJKE GEGEVENS VAN DE EMITTENT

SAMENVATTING 1. ZAKELIJKE GEGEVENS VAN DE EMITTENT SAMENVATTING Deze samenvatting moet worden gelezen als introductie tot het prospectus voor notering en aanbieding dd. 15 mei 2009 (het Prospectus ); elke beslissing om te beleggen in de 5,00 procent vastrentende

Nadere informatie

nr. 272 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 23 januari 2018 aan JO VANDEURZEN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland

nr. 272 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 23 januari 2018 aan JO VANDEURZEN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 272 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 23 januari 2018 aan JO VANDEURZEN VLAAMS MINISTER VAN WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN GEZIN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland Kinderen moeten

Nadere informatie

Bescherm uw koopkracht. Van Lanschot lanceert de Van Lanschot Inflatie-plus Note.

Bescherm uw koopkracht. Van Lanschot lanceert de Van Lanschot Inflatie-plus Note. Inflatie-plus Note F. van Lanschot Bankiers NV (NL) Bescherm uw koopkracht. Van Lanschot lanceert de Van Lanschot Inflatie-plus Note. De Van Lanschot Inflatie-plus Note is een gestructureerd schuldinstrument

Nadere informatie

SAMENVATTING. Credit Suisse AG's plaats van vestiging is Paradeplatz 8, CH-8001, Zurich, Zwitserland.

SAMENVATTING. Credit Suisse AG's plaats van vestiging is Paradeplatz 8, CH-8001, Zurich, Zwitserland. SAMENVATTING Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding bij het Basisprospectus en elke beslissing om te beleggen in Effecten moet gebaseerd zijn op een overweging van het Basisprospectus

Nadere informatie

Mik op een potentieel interessant rendement

Mik op een potentieel interessant rendement Société Générale Acceptance Interest Linked Bond Callable 09 II WAT MAG U VERWACHTEN? P. Interest Linked Bond Callable 09 II is een gestructureerd schuldinstrument. Het product wordt uitgegeven door N.V.

Nadere informatie

SAMENVATTING. Deutsche Bank AG, bijkantoor London

SAMENVATTING. Deutsche Bank AG, bijkantoor London SAMENVATTING Deze Samenvatting moet worden gelezen als een inleiding tot de Nota inzake Effecten van 16 maart 2006 (de "Nota inzake Effecten"). Elk besluit om te beleggen in Obligaties moet zijn gebaseerd

Nadere informatie

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE RPR Turnhout

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE RPR Turnhout NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE 0888.728.945 RPR Turnhout TOELICHTING Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 14 november

Nadere informatie

Wij informeren u dat Amundi Asset Management (de beheermaatschappij ) besloten heeft vanaf 1 maart 2017 de referentie-index te wijzigen.

Wij informeren u dat Amundi Asset Management (de beheermaatschappij ) besloten heeft vanaf 1 maart 2017 de referentie-index te wijzigen. Parijs, 23 januari 2017 Mevrouw, Mijnheer, U bent houder van deelbewijzen in het Gemeenschappelijk Beleggingsfonds (GBF) AMUNDI ETF EURO CORPORATES UCITS ETF (AMUNDI ETF EURO CORPORATES UCITS ETF - EUR

Nadere informatie

Oxylife BlackRock Global Allocation

Oxylife BlackRock Global Allocation Oxylife BlackRock Global - jaarverslag 31.12.2017-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2017 Oxylife BlackRock Global Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid oxylife BlackRock Global... 2 3. Samenstelling

Nadere informatie