6$0(19$77,1* (PLWWHQWHQ BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. ( %133%9 )

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "6$0(19$77,1* (PLWWHQWHQ BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. ( %133%9 )"

Transcriptie

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³5LVLFRIDFWRUHQ LQ GH WRHSDVVHOLMNH 9RRUZDDUGHQ &RQGLWLRQV HQ LQ GH WRHSDVVHOLMNH'HILQLWLHYH9RRUZDDUGHQ)LQDO7HUPV]XOOHQGH]HOIGHEHWHNHQLVKHEEHQLQGH]HVDPHQYDWWLQJ. (PLWWHQWHQ BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. ( %133%9 ) BNP Paribas ( %133 of de %DQN, en samen met haar geconsolideerde dochtervennootschappen, de *URHS ) *DUDQW 2PVFKULMYLQJYDQ%133%9 BNP Paribas BNPP B.V. is een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder Nederlands recht. Haar doeleinden zijn, ondermeer, om: (i) gelden te ontlenen, uit te lenen en te verzamelen, met inbegrip van maar niet beperkt tot de uitgifte van de verwerving van obligaties, schuldinstrumenten, financiële instrumenten zoals, LQWHUDOLD, warranten en certificaten van welke aard ook, met of zonder indexatie gebaseerd op, LQWHU DOLD, aandelen, aandelenkorven, beursindices, munteenheden, grondstoffen of futures op grondstoffen en gelijkaardige overeenkomsten aan te gaan, en 2PVFKULMYLQJYDQ%133 (ii) industriële, financiële en commerciële activiteiten van elke aard uit te oefenen, en alle andere dingen die beschouwd kunnen worden als bijkomstig of bevorderlijk voor het bereiken van haar doeleinden. De Groep (waarvan BNPP de moedermaatschappij is) is een van de wereldwijde topspelers in financiële diensten, met retail-, corporate en investment banking, private banking, vermogensbeheer, verzekering en gespecialiseerde en andere financiële activiteiten overal ter wereld. Op 31 december 2006 had de Groep geconsolideerde activa ter waarde van ¼1.140,3 miljard en aandelenvermogen (Groepsaandeel inclusief inkomen voor het boekjaar 2006) ter waarde van ¼49,5 miljard. De Groep heeft momenteel lange-termijn VHQLRU schuldratings van Aa1 met stabiele vooruitzichten van Moody s, AA met ICM:

2 positieve vooruitzichten van Standard and Poor s en AA met stabiele vooruitzichten van Fitch Ratings. Moody s heeft de Bank ook een %DQN)LQDQFLDO6WUHQJWK rating van B toegekend en Fitch Ratings heeft de Bank een individuele rating van A/B toegekend. 2PVFKULMYLQJYDQKHW3URJUDPPD 5LVLFRIDFWRUHQ(PLWWHQWHQ Warrant en Certificaat Programma Er zijn bepaalde factoren die de mogelijkheden van elke Emittent om haar verplichtingen onder de Effecten uitgegeven onder het Programma te vervullen kunnen aantasten. Deze omvatten de volgende risicofactoren betreffende de Bank, haar activiteiten en haar industrie: (i) Acht hoofdcategorieën van risico s zijn inherent aan de activiteiten van de Bank: Kredietrisico; Markt- en Liquiditeitsrisico; Asset-Liability Managementrisico; Liquiditeits- en Herfinancieringsrisico; Verzekeringsrisico; Operationeel Risico; Nalevingsrisico; en Reputatierisico. (ii) Ongunstige markt- en economische omstandigheden kunnen een daling teweegbrengen in netto bankinkomen of winstgevendheid. (iii) De Bank kan belangrijke verliezen lijden op haar verhandelings- en investeringsactiviteiten, ten gevolge van marktschommelingen en volatiliteit. (iv) De Bank kan mogelijk lagere inkomsten halen uit makelarij en andere op commissies en honoraria gebaseerde activiteiten tijdens dalingen op de markt. (v) Aanhoudende dalingen op de markt kunnen de liquiditeit van de markten aantasten, wat het moeilijker maakt om activa te verkopen en mogelijk tot belangrijke verliezen leidt. (vi) Belangrijke wijzigingen in interestvoeten kunnen het netto bankinkomen van de Bank of haar winstgevendheid negatief beïnvloeden. (vii) Een belangrijke toename in nieuwe provisies of een tekort in het niveau van voorheen geboekte provisies kan de resultaten van activiteiten van de Bank en haar financiële toestand negatief beïnvloeden. (viii) De concurrentiepositie van de Bank kan worden aangetast indien haar reputatie schade oploopt ICM:

3 5LVLFRIDFWRUHQ(IIHFWHQ (ix) Een onderbreking in of een aantasting van de informatiesystemen van de Bank kunnen leiden tot verloren activiteit en andere verliezen. (x) Onvoorziene gebeurtenissen kunnen de activiteiten van de Bank onderbreken en belangrijke verliezen en bijkomende kosten veroorzaken. (xi) De Bank is onderworpen aan uitgebreide toezichts- en regulerende regimes in Frankrijk, elders in Europa, in de V.S., in de $VLD3DFLILF regio en in de vele landen in de wereld waar ze actief is; regulerende handelingen en veranderingen in regulerende regimes kunnen de activiteiten van de Bank en haar resultaten negatief beïnvloeden. (xii) Het beleid, de procedures en de methodes van risicobeheer van de Bank kunnen de Bank mogelijk blootgesteld laten aan ongeïdentificeerde of onvoorziene risico s, die kunnen leiden tot belangrijke verliezen. (xiii) Mogelijks kunnen de indekkingsstrategieën (KHGJLQJ) van de Bank verliezen niet voorkomen. (xiv) De Bank kan moeilijkheden ondervinden in het identificeren en uitvoeren van aankopen, hetgeen de resultaten van activiteiten van de Bank in belangrijke mate kan schaden. (xv) Intensieve concurrentie, in het bijzonder in de Franse thuismarkt van de Bank, waar ze de grootste concentratie van activiteiten heeft, kan het netto bankinkomen van de Bank en haar winstgevendheid negatief beïnvloeden. De volgende risicofactoren zijn van toepassing op BNPP B.V.: BNPP B.V. is geen operationele onderneming. De enige activiteit van BNPP B.V. is het ophalen en ontlenen van geld door de uitgifte van Effecten of andere verplichtingen. BNPP B.V. heeft geen andere activa dan, van tijd tot tijd, de haar verschuldigde honoraria of andere activa door haar verworven, in elk geval in verband met de uitgifte van Effecten of het aangaan van andere verplichtingen in verband met het Programma, en zal geen andere activa hebben. De netto opbrengsten van elke uitgifte van Effecten uitgegeven door de Emittent zullen deel uitmaken van de algemene fondsen van BNPP B.V. BNPP B.V. kan zulke opbrengsten gebruiken om posities aan te houden in bepaalde Indekkingsovereenkomsten (+HGJLQJ $JUHHPHQWV). De mogelijkheid van BNPP B.V. om haar verplichtingen onder de door haar uitgegeven Effecten na te komen zal afhangen van de ontvangst door haar van betalingen onder de relevante Indekkingsovereenkomsten. Bijgevolg is BNPP B.V. afhankelijk van de mogelijkheid van tegenpartijen in het kader van dergelijke Indekkingsovereenkomsten om hun verplichtingen onder deze Indekkingsovereenkomsten uit te voeren. Er zijn ook bepaalde factoren die belangrijk zijn teneinde de risico s verbonden met de Effecten uitgegeven onder het Programma te beoordelen, die elk de waarde en/of liquiditeit van de ICM:

4 relevante Effecten negatief kunnen beïnvloeden. Deze omvatten: (i) +RRJULVLFRJHKDOWH: de Effecten dragen een hoog risico met zich, waaronder, ondermeer, interestvoet-, wisselkoers-, tijdswaarde- en politieke risico s. Potentiële beleggers in Effecten dienen te onderkennen dat hun Effecten waardeloos kunnen vervallen. (ii) (IIHFWHQ ]LMQ 2QJHGHNWH 9HUSOLFKWLQJHQ: de Effecten zijn niet-achtergestelde en ongedekte verplichtingen van de relevante Emittent en zullen onder elkaar SDUL SDVVX rangschikken. De verplichtingen van BNPP onder de Garanties zijn niet-achtergestelde en ongedekte verplichtingen van BNPP en zullen SDUL SDVVX rangschikken met al haar andere huidige en toekomstige niet-achtergestelde en ongedekte verplichtingen, onder voorbehoud van eventuele dwingende regels van tijd tot tijd onder Frans recht. (iii) 5LVLFR V EHWUHIIHQGH GH WXVVHQWLMGVH ZDDUGH YDQ GH (IIHFWHQ: de tussentijdse waarde van de Effecten varieert met het prijsniveau van de relevante Onderliggende Referentie (8QGHUO\LQJ 5HIHUHQFH) (zoals hieronder gedefinieerd in "Risicofactoren", alsook met een aantal andere verbonden factoren. (iv) %HSDDOGH2YHUZHJLQJHQ%HWUHIIHQGH,QGHNNLQJ+HGJLQJ: het is misschien niet mogelijk effecten aan te schaffen of te vereffenen in een portfolio aan de prijzen gehanteerd om de waarde van enige relevante Onderliggende Referentie te berekenen. (v) (IIHFWYDQHHQ9HUODJLQJYDQ&UHGLW5DWLQJ: een verlaging in de rating, voor zover van toepassing, toegekend aan uitstaande schuldinstrumenten van BNPP B.V. of BNPP door enig rating agentschap kan een vermindering in de verhandelingswaarde van de Effecten tot gevolg hebben. (vi) %LMNRPHQGH 5LVLFRIDFWRUHQ 9HUERQGHQ PHW 9DOXWD (IIHFWHQ &XUUHQF\ 6HFXULWLHV): schommelingen in wisselkoersen kunnen de waarde van Valuta Effecten beïnvloeden. Kopers van Valuta Effecten lopen het risico hun ganse belegging te verliezen indien de wisselkoersen van de relevante munteenheid niet in de verwachte richting bewegen. (vii) 0RJHOLMNH,OOLTXLGLWHLW YDQ GH (IIHFWHQ RS GH 6HFXQGDLUH 0DUNW: een vermindering in de liquiditeit van een uitgifte van Effecten kan een verhoging in de volatiliteit van de prijs van dergelijke uitgifte van Effecten veroorzaken. Indien een uitgifte van Effecten illiquide wordt, zal een belegger eventueel moeten uitoefenen (in het geval van Warranten) of moeten wachten tot aflossing van dergelijke Effecten om waarde te realiseren. (viii) 0RJHOLMNH %HODQJHQFRQIOLFWHQ: BNPP B.V., BNPP en hun verbonden vennootschappen kunnen activiteiten uitoefenen ICM:

5 die bepaalde belangenconflicten met zich zouden kunnen brengen en de prijs van Effecten zouden kunnen beïnvloeden. (ix) *HYDOOHQ YDQ 0DUNWRQWZULFKWLQJ 0DUNHW 'LVUXSWLRQ (YHQWV: indien een Geval van Marktontwrichting of het nietopenen van een relevante beurs zich voordoet of bestaat op een vastgestelde datum, kan elk daaruit volgend uitstel van die datum of enige alternatieve bepalingen voor waardering voorzien in enige Effecten een negatieve invloed hebben op de waarde en liquiditeit van dergelijke Effecten en resulteren in het uitstel van de relevante Vereffeningsdatum (6HWWOHPHQW 'DWH) of Aflossingsdatum (5HGHPSWLRQ'DWH). (x) *HYDOOHQ YDQ $DQSDVVLQJ $GMXVWPHQW (YHQWV: indien een relevante Index (i) niet berekend en bekendgemaakt is door de Index Sponsor voor de Index, maar berekend en bekendgemaakt is door een aanvaardbare opvolgende sponsor of entiteit, al naargelang het geval, of (ii) vervangen is door een toegestane opvolgende index, dan zal in elk geval die index geacht worden de Indexprijs te zijn. Indien een Geval van Aanpassing van Index zich voordoet, dan, behalve voor zover mogelijks beperkt voor V.S. Effecten: (a) kan de relevante Vereffeningsprijs (6HWWOHPHQW 3ULFH) berekend worden op een aangepaste basis; (b) (c) in geval van Warranten, tenzij anders bepaald in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden of in geval van Certificaten of tenzij er een Uitgestelde Aflossing of het zich Voordoen van een Geval van Aanpassing van Index is bepaald in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden, kunnen de Effecten teruggeroepen of teruggekocht worden ( EHsLQGLJG (WHUPLQDWHG)) en zal de normale marktwaarde (IDLUPDUNHWYDOXH) van de Effecten verschuldigd zijn, rekening houdend met het Geval van Aanpassing van Index, verminderd met de kost voor de Emittent en/of haar Verbonden Vennootschappen voor het afwikkelen van enige onderliggende indekkingsregelingen (KHGJLQJ DUUDQJHPHQWV); of in geval van Certificaten en indien er een Uitgestelde Aflossing is bepaald op het zich Voordoen van een Geval van Aanpassing van Index in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden, zal de Berekeningsagent het Berekend Bedrag berekenen, en op de Aflossingsdatum zal de Emittent de Certificaten aan het Berekend Bedrag terugkopen met de verschuldigde interest (berekend zoals voorzien in de Index Certificaatvoorwaarden) of, indien groter, aan het Nominaal Bedrag van elk Certificaat. (xi) 0RJHOLMNH*HYDOOHQ YDQ$DQSDVVLQJ 3RWHQWLDO$GMXVWPHQW ICM:

6 (YHQWV): in het geval van Aandeleneffecten (6KDUH6HFXULWLHV), volgend op de verklaring door de Korfvennootschap (%DVNHW &RPSDQ\) of Aandelenvennootschap (6KDUH &RPSDQ\), al naargelang het geval, van de voorwaarden van enig Mogelijk Geval van Aanpassing, mag een overeenkomstige aanpassing gedaan worden aan enige of meerdere voorwaarden van de %HSDOLQJHQHQ9RRUZDDUGHQ en/of de toepasselijke Definitieve Voorwaarden. (xii) $QGHUH *HYDOOHQ PHW EHWUHNNLQJ WRW$DQGHOHQHIIHFWHQ: in het geval van Aandeleneffecten, indien een Geval van Fusie (0HUJHU(YHQW), Overnameaanbod (7HQGHU2IIHU), 'H/LVWLQJ, Nationalisatie (1DWLRQDOLVDWLRQ) of Insolventie (,QVROYHQF\) zich voordoet in verband met een Aandeel: (a) kunnen aanpassingen gedaan worden aan de %HSDOLQJHQ HQ 9RRUZDDUGHQ en/of de toepasselijke Definitieve Voorwaarden om dergelijk voorval in rekening te brengen; (b) kunnen de Effecten teruggeroepen of teruggekocht worden, zoals geheel of gedeeltelijk van toepassing,.in geval van Warranten, tenzij anders bepaald in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden of in geval van Certificaten, tenzij er een Uitgestelde Aflossing of het zich Voordoen van Buitengewoon Voorval is bepaald in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden; of (c) in geval van Certificaten en indien er een Uitgestelde Aflossing is bepaald op het zich Voordoen van een Buitengewoon Voorval in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden, zal de Berekeningsagent het Berekend Bedrag berekenen, en op de Aflossingsdatum zal de Emittent de Certificaten aan het Berekend Bedrag met de verschuldigde interest terugkopen (berekend zoals voorzien in de Aandeel Certificaatvoorwaarden), of indien groter het Nominaal Bedrag van elk Certificaat. (xiii) *URQGVWRIIHQHIIHFWHQHQ*HYDOYDQ0DUNWRQWZULFKWLQJin geval van Grondstoffeneffecten, indien er zich een Verdwijning van Grondstoffenreferentieprijs (&RPPRGLW\ 5HIHUHQFH 3ULFH een belangrijke Verandering in Formule of een Belangrijke Verandering in Inhoud voordoet: (a) kan de relevante Vereffeningsprijs (6HWWOHPHQW3ULFH) berekend worden op een aangepaste basis; (b) kunnen de Effecten teruggeroepen of teruggekocht worden, indien van toepassing, in geval van Warranten, tenzij anders bepaald in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden of, in geval van Certificaten, tenzij er een Uitgestelde Aflossing op het zich Voordoen van Geval van Marktontwrichting is bepaald in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden; of (c) en op de Aflossingsdatum zal de Emittent de Certificaten aan het Berekend Bedrag met de verschuldigde interest ICM:

7 terugkopen (berekend zoals voorzien in de Grondstof Certificaatvoorwaarden), of, indien groter, het Nominaal Bedrag van elk Certificaat, in geval van Certificaten en indien er een Uitgestelde Aflossing is bepaald op het zich Voordoen van een Geval van Marktontwrichting in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden, zal de Berekeningsagent het Berekend Bedrag berekenen. (xiv) *HYDOOHQ YDQ 9HUHIIHQLQJVYHUVWRULQJ 6HWWOHPHQW 'LVUXSWLRQ(YHQWV: indien, in het geval van Fysiek Geleverde Effecten (3K\VLFDO 'HOLYHU\ 6HFXULWLHV), een Geval van Vereffeningsverstoring zich voordoet of bestaat op de Vereffeningsdatum of de Aflossingsdatum, al naargelang het geval, dan zal vereffening worden uitgesteld tot de volgende Vereffeningswerkdag (6HWWOHPHQW %XVLQHVV 'D\) waarvoor geen Geval van Vereffeningsverstoring bestaat. De relevante Emittent kan in deze omstandigheden, behalve in het geval van V.S. Effecten, ook het recht hebben om de Cash Vereffeningsprijs bij Ontwrichting ('LVUXSWLRQ &DVK 6HWWOHPHQW3ULFH) te betalen in plaats van de Tegemoetkoming ((QWLWOHPHQW) te leveren. De Cash Vereffeningsprijs bij Ontwrichting kan lager zijn dan de normale marktwaarde (IDLU PDUNHWYDOXH) van de Tegemoetkoming en kan nul zijn. (xv) 0RJHOLMNKHLG RP 9HUHIIHQLQJ WH 9DULsUHQ: de Emittenten kunnen het recht hebben de vereffening van de Effecten te variëren, door (i) de Tegemoetkoming te leveren of te laten leveren in plaats van het betalen van het Cash Vereffeningsbedrag (&DVK 6HWWOHPHQW $PRXQW) of, al naargelang van toepassing, (ii) het Cash Vereffeningsbedrag te betalen in plaats van het leveren of laten leveren van de Tegemoetkoming. (xvi) 0RJHOLMNKHLG RP$FWLYD LQ GH 3ODDWV WH 6WHOOHQ RI RP KHW 6XEVLGLDLU &DVK 9HUHIIHQLQJVEHGUDJ $OWHUQDWH &DVK 6HWWOHPHQW$PRXQWWH%HWDOHQ: de Emittenten kunnen, indien enig Relevant Actief bestaat uit activa die niet vrij verhandelbaar zijn, opteren om ofwel (i) een Alternatief Actief (6XEVWLWXWH $VVHW) in de plaats te stellen van het Relevant Actief ofwel (ii) de Tegemoetkoming of het Alternatief Actief niet te leveren of te laten leveren, maar in plaats daarvan op de Vereffeningsdatum het Subsidiair Cash Vereffeningsbedrag te betalen. (xvii) &HUWLILFDWHQ 2QGHUZRUSHQ DDQ 2SWLRQHOH $IORVVLQJ 5HGHPSWLRQ RI 7HUXJURHSLQJ &DQFHOODWLRQ: een mogelijkheid tot optionele of andere vervroegde beëindiging zal waarschijnlijk de marktwaarde van de Certificaten beperken. In het geval van Certificaten die een mogelijkheid tot optionele beëindiging bevatten zal, vóór of tijdens enige periode waarin de Relevante Emittent kan opteren om dergelijke Certificaten te beëindigen, de marktwaarde van dergelijke Certificaten in het algemeen niet substantieel ICM:

8 stijgen boven de prijs waaraan ze kunnen worden beëindigd. De Definitieve Voorwaarden kunnen voorzien dat de relevante Certificaten vervroegd beëindigd zullen worden in welbepaalde omstandigheden. Volgend op een optionele of vervroegde beëindiging is het mogelijk dat een Houder (+ROGHU) enige beëindigingsopbrengsten niet meer kan herinvesteren aan een effectieve interestvoet die even hoog is als de interestvoet op de relevante Certificaten die beëindigd worden en dit alleen maar kan doen aan een veel lagere interestvoet. Potentiële beleggers dienen het herinvesteringsrisico te onderkennen in het licht van andere investeringen die op dat moment beschikbaar zijn. (xviii),qwhuhvw JHNRSSHOG DDQ HHQ IRUPXOH PRJHOLMN LV HU JHHQ,QWHUHVWEHGUDJ YHUVFKXOGLJG RS HQLJH,QWHUHVW %HWDDOGDJ: indien enig interestbedrag verschuldigd is in verband met enige Certificaten, kunnen beleggers mogelijkerwijze geen aanspraak maken op enig dergelijk interestbedrag op de relevante datums in enkele welbepaalde omstandigheden aldus aangeduid in de Definitieve Voorwaarden. (xix),qwhuhvwyhuerqghqddqhhq5hohydqwh)dfwru: de relevante Emittent mag Certificaten uitgeven met interest bepaald door referentie naar enige Relevante Factor en/of verschuldigd in enige munteenheid die verschillend kan zijn van de munteenheid waarin de Certificaten zijn uitgedrukt en: (a) de marktprijs van dergelijke Certificaten kan onstabiel zijn; (b) betaling van interest kan gebeuren op een ander tijdstip of in een andere munteenheid dan verwacht; (c) een Relevante Factor kan onderhevig zijn aan sterke schommelingen die misschien niet samenhangen met veranderingen in interestvoeten, valuta of andere indexen; (d) indien de blootstelling (H[SRVXUH) aan een Relevante Factor aan een hefboomeffect onderhevig is, in enig opzicht, zal het effect van veranderingen in de Relevante Factor op verschuldigde interesten uitvergroot worden; (e) de timing van veranderingen in een Relevante Factor kan de feitelijke opbrengst (DFWXDO\LHOG) voor beleggers beïnvloeden, zelfs indien het gemiddelde niveau overeenkomt met hun verwachtingen; en (f) interest kan mogelijk enkel betaalbaar zijn en/of berekend worden voor bepaalde gespecificeerde dagen en/of periodes op of gedurende dewelke de Relevante Factor of haar waarde gelijk is, hoger is en/of lager is dan bepaalde gespecificeerde drempels. (xx) 7LPLQJ YDQ 2EVHUYDWLHGDWXPV: bedragen, formules en andere bepalingen in verband met Effecten kunnen worden berekend met referentie naar welbepaalde Observatiedatums ICM:

9 die kunnen worden uitgesteld indien specifieke gebeurtenissen zich voordoen. De timing van dergelijke datums kan de waarde van de relevante Effecten beïnvloeden zodat de Houder mogelijkerwijze een lager Cash Vereffeningsbedrag ontvangt of een ander bedrag dan anders het geval zou zijn geweest. (xxi) %HSHUNWH %ORRWVWHOOLQJ DDQ 2QGHUOLJJHQGH 5HIHUHQWLH: indien de blootstelling van de relevante Effecten aan één of meer Onderliggende Referenties beperkt is of gelimiteerd tot een bepaald niveau of bedrag, dan zullen de relevante Effecten geen voordeel halen uit enige stijging in de waarde van enige dergelijke Onderliggende Referenties boven dergelijke beperking of limiet. (xxii) +HW 8LWHLQGHOLMNH &DVK 9HUHIIHQLQJVEHGUDJ RI $IORVVLQJVEHGUDJ.DQ9HHO/DJHU=LMQGDQGH:DDUGHYDQ HHQ %HOHJJLQJ LQ GH (IIHFWHQ: elke Houder kan een Cash Vereffeningsbedrag of Aflossingsbedrag ontvangen en/of fysieke levering van welbepaalde effecten samen met cash voor afrondingen. De gezamenlijke waarde van dergelijke welbepaalde effecten en cash kan veel lager uitvallen dan de waarde van de belegging van de Houder in de relevante Effecten. (xxiii),qirupdwlh QD 8LWJLIWH: toepasselijke Definitieve Voorwaarden kunnen bepalen dat de relevante Emittent geen informatie na uitgifte zal verstrekken in verband met de Onderliggende Referentie. (xxiv) %HSHUNLQJHQ RS 8LWRHIHQLQJ YDQ :DUUDQWHQ: de Emittent kan de mogelijkheid hebben om het aantal Warranten uitoefenbaar op enige datum (andere dan de finale uitoefendatum) te beperken tot het maximum aantal gespecificeerd in de Definitieve Voorwaarden en om het aantal Warranten uitoefenbaar door enig persoon of enige groep personen op zulke datum te beperken. (xxv) 0LQLPXP 8LWRHIHQEHGUDJ YDQ :DUUDQWHQ: van een Houder kan vereist worden dat hij een welbepaald aantal Warranten moet aanbieden of aanhouden om te mogen uitoefenen. Houders met minder dan het bepaalde minimum aantal Warranten zullen om hun belegging te gelde te maken ofwel hun Warranten moeten verkopen ofwel bijkomende Warranten moeten aankopen, waarbij in elk geval kosten worden opgelopen. Houders van dergelijke Warranten lopen het risico dat er verschillen kunnen zijn tussen de verhandelingsprijs van dergelijke Warranten en het Cash Vereffeningsbedrag of de Fysieke Vereffeningswaarde van dergelijke Warranten ICM:

10 (xxvi) 7LMGVYHUORRS 7LPH /DJ QD 8LWRHIHQLQJ YDQ :DUUDQWHQ: in het geval van enige uitoefening van Warranten zal er een tijdsverloop zijn tussen het ogenblik waarop de houder instructies geeft om uit te oefenen en het ogenblik waarop het toepasselijke Cash Vereffeningsbedrag in verband met dergelijke uitoefening wordt bepaald. Het toepasselijke Cash Vereffeningsbedrag kan substantieel wijzigen gedurende enige dergelijke periode, en dergelijke beweging kan het Cash Vereffeningsbedrag van de relevante Warranten lager doen uitvallen en mogelijk resulteren in een Cash Vereffeningsbedrag van nul. (xxvii) 5LVLFRIDFWRUHQ PHW EHWUHNNLQJ WRW PDUNWWRHJDQJVSURGXFWHQde Effecten zijn gestructureerd als een markttoegangsproduct zodat de verplichtingen van de Emittent kunnen worden ingedekt door middel van één of meer Index(en), Aand(e)el(en), Fonds Aand(e)elen of eenhe(i)den of andere instrumenten gebruikt met het oog op indekkingsverplichtingen. Economische en andere risico's verbonden aan zulke instrumenten zullen door toekomstige aankopen van de Effecten aangenomen worden. De Effecten zijn niet in hoofdsom beschermd of gewaarborgd, er kan geen zekerheid gegeven worden wat betreft de liquiditeit van enige handelsmarkt voor de Effecten, en kopers moeten er zich van bewust zijn dat de waarschijnlijkheid van het zich voordoen van een Geval van Indekkingsontwrichting (+HGJLQJ 'LVUXSWLRQ) en bijgevolg verlies van hoofdsom of winst, hoger kan zijn voor bepaalde ontwikkelende of opkomende markten. (xxviii) $QGHUH $DQSDVVLQJHQ de Emittent heeft het recht om andere aanpassingen te maken aan de voorwaarden van de Effecten zoals verder beschreven in de Voorwaarden. (IIHFWHQ 1RWHULQJHQWRHODWLQJWRWYHUKDQGHOLQJ Effecten kunnen worden uitgegeven als index Effecten (",QGH[ 6HFXULWLHV), aandeleneffecten ("6KDUH6HFXULWLHV), GDR Effecten ("*'5 6HFXULWLHV"), schuldeffecten ("'HEW 6HFXULWLHV), valuta Effecten ("&XUUHQF\ 6HFXULWLHV), grondstoffeneffecten ("&RPPRGLW\ 6HFXULWLHV), inflatie-index effecten (",QIODWLRQ,QGH[ 6HFXULWLHV) fonds Effecten (")XQG 6HFXULWLHV"), krediet Effecten ("&UHGLW/LQNHG6HFXULWLHV") of enig ander of verder type van warranten of certificaten, waaronder als hybride effecten ( +\EULG 6HFXULWLHV ) waarbij de Onderliggende Referentie een combinatie kan zijn van dergelijke indexen, aandelen, schulden, valuta, grondstoffen, inflatie-indexen, fondsaandelen of eenheden, het krediet van gespecificeerde referentie-entiteiten of andere soorten of types van activa. Effecten van een specifieke Serie mogen genoteerd en toegelaten worden tot verhandeling op de Beurs van Luxemburg (/X[HPERXUJ 6WRFN([FKDQJH) of op zulke andere of bijkomende beurzen, zoals bepaald kan zijn in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden en referenties naar notering zullen overeenkomstig geïnterpreteerd ICM:

11 worden. 9HUNRRSVEHSHUNLQJHQ Er zijn beperkingen op de verkoop van Effecten en de verdeling van aanbodmateriaal zie Aanbod en Verkoop ( 2IIHULQJ DQG 6DOH ) hieronder. 6WDWXXWYDQGH(IIHFWHQHQ*DUDQWLH De Effecten zijn niet-achtergestelde en niet-gewaarborgde obligaties van de Emittent en hebben dezelfde rang (SDULSDVVX). Waar de Emittent BNPP B.V. is, is de relevante Garantie een nietachtergestelde en niet-gewaarborgde obligatie van BNPP en zal ze dezelfde rang hebben als haar andere huidige en toekomstige nietachtergestelde en niet-gewaarborgde obligaties onder voorbehoud van zulke uitzonderingen zoals van tijd tot tijd bindend kan zijn onder het Franse recht. 93&:DUUDQWHQHQ93&&HUWLILFDWHQ %HODVWLQJ Overeenkomstig een uitgifte- en betalingsagentuurovereenkomst van 11 juli 2007 tussen BNPP B.V. en Svensska Handelsbanken AB (publ) (als VPC Certificaat Agent), mag de Emittent VPC Warranten en VPC Certificaten uitgeven ("93&(IIHFWHQ"). VPC Effecten zullen worden uitgegeven op naam, niet-gecertificeerd en in gedematerialiseerde en giraal overdraagbare vorm overeenkomstig de SFIA. VPC Warranten kunnen enkel cash vereffende European Style Warranten zijn met automatische uitoefening. Een houder van Effecten dient alle bepaalde uitgaven in verband met de Effecten te betalen. Noch de Emittent, noch de Garant zal aansprakelijk zijn voor, of anderszins verplicht zijn tot het betalen van, enige belasting, heffing, voorheffing of andere betaling die kan ontstaan als gevolg van de eigendom, overdracht, uitoefening of handhaving van enig Effect en alle betalingen gedaan door de relevante Emittent of de Garant zullen worden gedaan onderworpen aan enige dergelijke belasting, heffing, voorheffing of andere betaling die mogelijk dient te worden gedaan, betaald, ingehouden of afgetrokken. 7RHSDVVHOLMN5HFKW De Effecten en enige verbonden Garanties zullen beheerst worden door Engels of Frans Recht zoals bepaald in de toepasselijke Definitieve Voorwaarden ICM:

6$0(19$77,1* (PLWWHQWHQ BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. ( %133%9 )

6$0(19$77,1* (PLWWHQWHQ BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. ( %133%9 ) 6$0(19$77,1* 'H]HVDPHQYDWWLQJGLHQWDOVHHQLQOHLGLQJRSGLW%DVLVSURVSHFWXVJHOH]HQWHZRUGHQ(ONHEHVOLVVLQJRPWHEHOHJJHQLQ HQLJH(IIHFWHQGLHQWJHEDVHHUGWHZRUGHQRSHHQEHVWXGHULQJYDQGLW%DVLVSURVSHFWXVLQ]LMQJHKHHOPHWLQEHJULSYDQGH

Nadere informatie

6$0(19$77,1* De Groep is in meer dan 80 landen aanwezig en heeft meer dan 200.000 werknemers, waaronder 160.000 in Europa.

6$0(19$77,1* De Groep is in meer dan 80 landen aanwezig en heeft meer dan 200.000 werknemers, waaronder 160.000 in Europa. 6$0(19$77,1* 'H]HVDPHQYDWWLQJGLHQWDOVHHQLQOHLGLQJRSGLW%DVLVSURVSHFWXVJHOH]HQWHZRUGHQ(ONHEHVOLVVLQJRPWHEHOHJJHQLQ HQLJH(IIHFWHQGLHQWJHEDVHHUGWHZRUGHQRSHHQEHVWXGHULQJYDQGLW%DVLVSURVSHFWXVLQ]LMQJHKHHOPHWLQEHJULSYDQGH

Nadere informatie

SAMENVATTING. BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. ("BNPP B.V.") Emittenten

SAMENVATTING. BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. (BNPP B.V.) Emittenten SAMENVATTING Deze samenvatting dient als een inleiding op dit Basisprospectus gelezen te worden. Elke beslissing om te beleggen in enige Effecten dient gebaseerd te worden op een bestudering van dit Basisprospectus

Nadere informatie

6$0(19$77,1* (PLWWHQWHQ BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. ("%133%9")

6$0(19$77,1* (PLWWHQWHQ BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. (%133%9) 6$0(19$77,1* 'H]HVDPHQYDWWLQJGLHQWDOVHHQLQOHLGLQJRSGLW%DVLVSURVSHFWXVJHOH]HQWHZRUGHQ(ONHEHVOLVVLQJRPWHEHOHJJHQLQ HQLJH(IIHFWHQGLHQWJHEDVHHUGWHZRUGHQRSHHQEHVWXGHULQJYDQGLW%DVLVSURVSHFWXVLQ]LMQJHKHHOPHWLQEHJULSYDQGH

Nadere informatie

SAMENVATTING. BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. ("BNPP B.V.")

SAMENVATTING. BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. (BNPP B.V.) SAMENVATTING Deze samenvatting dient als een inleiding op dit Basisprospectus gelezen te worden. Elke beslissing om te beleggen in enige Effecten dient gebaseerd te worden op een bestudering van dit Basisprospectus

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE RISICOFACTOREN

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE RISICOFACTOREN SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de hoofdkenmerken en risico's die verbonden zijn aan de Emittent en de Notes en Certificaten (samen de "Effecten") die kunnen

Nadere informatie

Delhaize Groep N.V. Osseghemstraat 53 1080 Brussel - België Rechtspersonenregister: 0402.206.045

Delhaize Groep N.V. Osseghemstraat 53 1080 Brussel - België Rechtspersonenregister: 0402.206.045 Delhaize Groep N.V. Osseghemstraat 53 1080 Brussel - België Rechtspersonenregister: 0402.206.045 UITGIFTE VAN 250.000.000 EUR CONVERTEERBARE OBLIGATIES TERUGBETAALBAAR IN 2009 MET OPHEFFING VAN HET VOORKEURRECHT

Nadere informatie

SAMENVATTING. The Royal Bank of Scotland plc (de Emittent) Notes met Beschermde en Niet-Beschermde Hoofdsom (de Notes)

SAMENVATTING. The Royal Bank of Scotland plc (de Emittent) Notes met Beschermde en Niet-Beschermde Hoofdsom (de Notes) SAMENVATTING The Royal Bank of Scotland plc (de Emittent) Notes met Beschermde en Niet-Beschermde Hoofdsom (de Notes) Deze samenvatting dient gelezen te worden als een inleiding op dit Prospectus en iedere

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE RISICOFACTOREN

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE RISICOFACTOREN SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de hoofdkenmerken en risico's zijn die verbonden zijn aan de Emittent en de Notes en Certificaten (samen de "Effecten")

Nadere informatie

Fund Life Opportunity Index

Fund Life Opportunity Index - Jaarverslag 31.12.2018-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2018 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van... 2 3. Samenstelling van AXA Life Opportunity Index in bedragen en in percentages op 31

Nadere informatie

SAMENVATTING 1. BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE NOTES UITGEGEVEN IN HET KADER VAN HET PROGRAMMA

SAMENVATTING 1. BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE NOTES UITGEGEVEN IN HET KADER VAN HET PROGRAMMA SAMENVATTING Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding tot het Basisprospectus van de Emittenten dd. 17 juni 2010 dat een basisprospectus vormt voor Fortis Bank en een basisprospectus voor

Nadere informatie

SAMENVATTING. Credit Suisse International

SAMENVATTING. Credit Suisse International SAMENVATTING Credit Suisse International Tot EUR 30.000.000 Automatisch Terugbetaalbare Indexgerelateerde Notes (Auto-Callable Index-linked Notes) met vervaldatum in 2013, Serie NCSI 2007-1634 (de Effecten

Nadere informatie

SAMENVATTING Beschrijving van de Emittent. Beschrijving van de Effecten

SAMENVATTING Beschrijving van de Emittent. Beschrijving van de Effecten SAMENVATTING Deze samenvatting dient als een inleiding op dit Basisprospectus gelezen te worden en iedere beslissing om te beleggen in de Effecten dient gebaseerd te zijn op de overweging van het Basisprospectus

Nadere informatie

SAMENVATTING. BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. ("BNPP B.V.")

SAMENVATTING. BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V. (BNPP B.V.) SAMENVATTING Deze samenvatting dient als een inleiding op dit Basisprospectus gelezen te worden. Elke beslissing om te beleggen in enige Effecten dient gebaseerd te worden op een bestudering van dit Basisprospectus

Nadere informatie

Fund Life Opportunity Index 2

Fund Life Opportunity Index 2 - jaarverslag 31.12.2017-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2017 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van... 2 3. Samenstelling van AXA Life Opportunity Index 2 in bedragen en in percentages op

Nadere informatie

SAMENVATTING 1. BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE NOTES UITGEGEVEN IN HET KADER VAN HET PROGRAMMA

SAMENVATTING 1. BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE NOTES UITGEGEVEN IN HET KADER VAN HET PROGRAMMA SAMENVATTING Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding tot het Basisprospectus van de Emittenten dd. 13 Juni 2012 dat een basisprospectus vormt voor Fortis Bank en een basisprospectus voor

Nadere informatie

PLUK DE VRUCHTEN VAN 3 STERAANDELEN

PLUK DE VRUCHTEN VAN 3 STERAANDELEN beleggen Autocall Belgacom-ING-Total PLUK DE VRUCHTEN VAN 3 STERAANDELEN n Een coupon van 11% bruto bij een stijging of een daling tot -50% van Belgacom-ING-Total n Looptijd van 1 tot 4 jaar De voordelen

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de belangrijkste risico's zijn verbonden met de Emittent en de Effecten (de "Effecten" of de "Certificaten") uitgegeven

Nadere informatie

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA Deze samenvatting dient als inleiding op het basisprospectus van 5 Juli 2010 (het Basisprospectus ) te worden gelezen en iedere beslissing om in de Notes, de Certificaten

Nadere informatie

SAMENVATTING. op interest die verhoogt ("Step-up Notes") of verlaagt ("Step-Down Notes") van één interestperiode naar de andere; of

SAMENVATTING. op interest die verhoogt (Step-up Notes) of verlaagt (Step-Down Notes) van één interestperiode naar de andere; of SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de hoofdkenmerken en risico's zijn die verbonden zijn aan de Emittent en de Notes en Certificaten (samen de "Effecten")

Nadere informatie

SAMENVATTING. Een algemene beschrijving van het programma is terug te vinden op pagina 40 van het Basisprospectus.

SAMENVATTING. Een algemene beschrijving van het programma is terug te vinden op pagina 40 van het Basisprospectus. SAMENVATTING Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding tot het Basisprospectus van de Emittent dd. [ ] 2009 dat het basisprospectus vormt ten behoeve van artikel 5.4 van de Prospectusrichtlijn.

Nadere informatie

BNP Paribas Eurozone Lookback Certificaat*

BNP Paribas Eurozone Lookback Certificaat* BNP Paribas Eurozone Lookback Certificaat* Het Certificaat biedt de belegger een 100% participatie in de EURO STOXX 50 index Instappen op de laagste slotkoers gedurende de Lookback observatieperiode die

Nadere informatie

Supplement J Think iboxx AAA-AA Government Bond Tracker

Supplement J Think iboxx AAA-AA Government Bond Tracker Supplement J Think iboxx AAA-AA Government Bond Tracker Aandelen Serie J in ThinkCapital ETF s N.V. 15 oktober 2012 I. Belangrijke informatie Dit Supplement moet worden gelezen in samenhang met, en maakt

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de belangrijkste risico's zijn verbonden met de Emittent en de Effecten uitgegeven door de Emittent onder dit Basisprospectus.

Nadere informatie

OVERZICHT VAN DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN RISICO S VAN FINANCIËLE INSTRUMENTEN

OVERZICHT VAN DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN RISICO S VAN FINANCIËLE INSTRUMENTEN OVERZICHT VAN DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN RISICO S VAN FINANCIËLE INSTRUMENTEN Dit document maakt er geen aanspraak op alle risico's te beschrijven inherent aan beleggingen in financiële instrumenten.

Nadere informatie

Fund Life Opportunity Selection 5 Dynamic

Fund Life Opportunity Selection 5 Dynamic Fund Life Opportunity Selection 5 - jaarverslag 31.12.2017-1 / 6 Jaarverslag 31.12.2017 Fund Life Opportunity Selection 5 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van Fund Life Opportunity

Nadere informatie

Supplement K Think Sustainable World UCITS ETF

Supplement K Think Sustainable World UCITS ETF Supplement K Think Sustainable World UCITS ETF Aandelen Serie K in ThinkCapital ETF s N.V. 9 April 2013 I. Belangrijke informatie Dit Supplement moet worden gelezen in samenhang met, en maakt onderdeel

Nadere informatie

Inhoudstafel. Beheersreglement van het interne beleggingsfonds Allianz Global Megatrends 2027 V979 NL 03/2017 2

Inhoudstafel. Beheersreglement van het interne beleggingsfonds Allianz Global Megatrends 2027 V979 NL 03/2017 2 Inhoudstafel 1. Intekenperiode... 3 2. Premie... 3 3. Betaaldatum... 3 4. Investeringsdatum... 3 5. Samenstelling en evaluatie van het fonds... 3 6. Waarde van de eenheid... 4 7. Prestaties... 4 8. Risico

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE INFORMATIE BETREFFENDE DE CERTIFICATEN EN DE DAARAAN VERBONDEN RISICO S

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE INFORMATIE BETREFFENDE DE CERTIFICATEN EN DE DAARAAN VERBONDEN RISICO S SAMENVATTING De Samenvatting die volgt is bedoeld als inleiding tot het Basisprospectus. De Samenvatting zal worden aangevuld door informatie die elders in dit Basisprospectus verder wordt gedetailleerd

Nadere informatie

een stijgende coupon elk jaar opnieuw

een stijgende coupon elk jaar opnieuw beleggingen een stijgende coupon elk jaar opnieuw optinote multistep 2 AXA Belgium Finance (NL) vijf jaarlijks stijgende brutocoupons, 3,25%, 3,50%, 3,75%, 4% en 4,25% recht op terugbetaling van 100% van

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de belangrijkste risico's zijn verbonden met de Emittent en de Effecten uitgegeven door de Emittent onder dit Basisprospectus.

Nadere informatie

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke Zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE RPR Antwerpen, afdeling Turnhout

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke Zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE RPR Antwerpen, afdeling Turnhout NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke Zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE 0888.728.945 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout TOELICHTING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING te houden op

Nadere informatie

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 23

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 23 Post Optima Invest gekoppeld aan het fonds Post Optima DOUBLE 1 Blootstelling van 100% van de netto geïnvesteerde premie via depot bij BNP Paribas Fortis Type levensverzekering Waarborgen Individuele levensverzekering

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de belangrijkste risico's zijn verbonden met de Emittent en de Effecten uitgegeven door de Emittent onder dit Basisprospectus.

Nadere informatie

SAMENVATTING. Beschrijving van de Emittent. Beschrijving van de Effecten

SAMENVATTING. Beschrijving van de Emittent. Beschrijving van de Effecten SAMENVATTING Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding bij het Basisprospectus en elke beslissing om te beleggen in Effecten moet gebaseerd zijn op een overweging van het Basisprospectus

Nadere informatie

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE RPR Turnhout

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE RPR Turnhout NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE 0888.728.945 RPR Turnhout TOELICHTING Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 14 november

Nadere informatie

Fund Life Opportunity Selection 5 Dynamic

Fund Life Opportunity Selection 5 Dynamic - Halfjaarverslag 30.06.2018-1 / 5 Halfjaarverslag 30.06.2018 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van... 2 3. Samenstelling van AXA Life Opportunity Selection 5 in bedragen en in percentages

Nadere informatie

Rendement Certificaten

Rendement Certificaten Rendement Certificaten Een alternatief voor een rechtstreekse belegging in aandelen!* Aantrekkelijk vast rendement, indien de onderliggende waarde boven de rendementgrens blijft handelen Ook kans op een

Nadere informatie

FORTIS INVESTMENTS ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE BELEGGINGSDIENSTEN

FORTIS INVESTMENTS ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE BELEGGINGSDIENSTEN Versie oktober 2007 FORTIS INVESTMENTS ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE BELEGGINGSDIENSTEN Fortis Investment Management Netherlands N.V. is statutair gevestigd te Utrecht en kantoorhoudend te 1101 BH Amsterdam

Nadere informatie

SAMENVATTING. Credit Suisse International. Tot EUR Range Accrual Indexgerelateerde Notes met vervaldatum in 2018

SAMENVATTING. Credit Suisse International. Tot EUR Range Accrual Indexgerelateerde Notes met vervaldatum in 2018 SAMENVATTING Credit Suisse International Tot 50.000.000 EUR Range Accrual Indexgerelateerde Notes met vervaldatum in 2018 Serie NCSI 2008-177 (de Effecten ) Deze samenvatting dient als een inleiding op

Nadere informatie

Sectie A: Samenvatting van de waarderingsregels... 1 Sectie B: Boekhoudregels Toepasselijke IFRS normen... 4

Sectie A: Samenvatting van de waarderingsregels... 1 Sectie B: Boekhoudregels Toepasselijke IFRS normen... 4 Hoofdstuk 21 BOEKHOUDHANDLEIDING NMBS GROEP Inhoudstafel Sectie A: Samenvatting van de waarderingsregels... 1 Sectie B: Boekhoudregels... 3 1 Toepasselijke IFRS normen... 4 1.1 Referenties... 4 1.2 Toepassingsgebied...

Nadere informatie

Multiple 6% Notes III

Multiple 6% Notes III beleggen Multiple 6% Notes III 2 x 6 % z e t t e n w e v o o r u g r a a g in de verf n 2 x 6% bruto gegarandeerd n 6% coupon als Euribor op 12 maanden onder 5,30% blijft n 100% kapitaalgarantie op vervaldag

Nadere informatie

Callable Global Select

Callable Global Select BNP Paribas Arbitrage Issuance (NL) Callable Global Select Een beleggingstermijn van maximum 8 jaar; Het recht op een terugbetaling van 90% van het belegd kapitaal (exclusief kosten (1) ) op de eindvervaldag.

Nadere informatie

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA Deze samenvatting dient te worden gelezen als inleiding op het Basisprospectus van 5 juli 2011 en elke beslissing om in de Notes, de Certificaten en/of de Warranten te beleggen,

Nadere informatie

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA Deze samenvatting dient als inleiding op het Basisprospectus van 29 juni 2012 te worden gelezen en iedere beslissing om in de Notes, de Certificaten en/of de Warranten te

Nadere informatie

Autocall European Banks

Autocall European Banks Beleggen Autocall European Banks f o c u s o p 4 s t e r k e a a n d e l e n n Investeren in Société Générale - BNP Paribas - Dexia - Fortis n Potentieel hoge coupon n Zeer korte looptijd: min. 3 maanden

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de belangrijkste risico's zijn verbonden met de Emittent en de effecten (de "Effecten" of "Notes") uitgegeven door de Emittent

Nadere informatie

BNP Paribas. Obligaties 4,50 % European financial markets in perfect harmony

BNP Paribas. Obligaties 4,50 % European financial markets in perfect harmony Obligaties BNP Paribas 4,50 % European financial markets in perfect harmony BNP Paribas 3 jaars obligaties met 4,50% coupon Publieke inschrijvingsperiode: 9 Juni tot en met 25 Juni 2008 Obligaties BNP

Nadere informatie

DE WIND ZIT MEE VOOR UW BELEGGINGEN

DE WIND ZIT MEE VOOR UW BELEGGINGEN BELEGGEN Absolute Direction Notes DE WIND ZIT MEE VOOR UW BELEGGINGEN een coupon zowel bij stijging als daling van de Europese aandelenmarkt een coupon van maximaal 35% bruto* op vervaldag een looptijd

Nadere informatie

b. Criteria inzake spreiding van de activa en grenzen van de beleggingspolitiek

b. Criteria inzake spreiding van de activa en grenzen van de beleggingspolitiek Het beheersreglement van elk intern beleggingsfonds, dat volledig of gedeeltelijk met een individuele levensverzekeringsovereenkomst tak 23 BEOBANK PATRIMONIAL kan verbonden zijn, vult de algemene en bijzondere

Nadere informatie

Leg de lat hoger! ING (A+ / Aa3) Europe 2016 WAT MAG U VERWACHTEN? P. 2 JAARLIJKSE BRUTOCOUPON P. 2 LOOPTIJD P. 3 ONDERLIGGENDE WAARDE P.

Leg de lat hoger! ING (A+ / Aa3) Europe 2016 WAT MAG U VERWACHTEN? P. 2 JAARLIJKSE BRUTOCOUPON P. 2 LOOPTIJD P. 3 ONDERLIGGENDE WAARDE P. ING (A+ / Aa3) WAT MAG U VERWACHTEN? P. 2 ING - is een afgeleid instrument uitgegeven door ING Bank N.V. Dit product geeft u jaarlijks recht op een vaste coupon van 6,25% bruto voor de volledige looptijd

Nadere informatie

SAMENVATTING ALGEMENE BESCHRIJVING VAN DE EMITTENTEN DE BANK EN DE GROEP

SAMENVATTING ALGEMENE BESCHRIJVING VAN DE EMITTENTEN DE BANK EN DE GROEP SAMENVATTING Deze samenvatting werd opgesteld in overeenstemming met artikel 5(2) van de Prospectusrichtlijn (Richtlijn 2003/71/EC) (de "Prospectusrichtlijn") en dient gelezen te worden als inleiding tot

Nadere informatie

Securex Life Select One. Halfjaarlijks verslag op 30/06/2015

Securex Life Select One. Halfjaarlijks verslag op 30/06/2015 Securex Life Select One Halfjaarlijks verslag op 30/06/2015 Verzekeringsprod uct Samenstelling van het fonds Nettoinventariswaarde van het fonds Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan

Nadere informatie

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA Deze samenvatting dient als inleiding op het Basisprospectus (het Basisprospectus ) te worden gelezen en iedere beslissing om in de Notes of de Warrants te beleggen moet

Nadere informatie

Europe Selection 90. BNP Paribas Arbitrage Issuance (NL)

Europe Selection 90. BNP Paribas Arbitrage Issuance (NL) BNP Paribas Arbitrage Issuance (NL) Europe Selection 90 Een beleggingstermijn van 5 jaar. Op de eindvervaldag heeft de belegger het recht op een terugbetaling van minimum 90% van het initieel belegd kapitaal

Nadere informatie

Kenmerken financiële risico's en instrumenten

Kenmerken financiële risico's en instrumenten Kenmerken financiële risico's en instrumenten Inleiding Beleggen is nooit zonder risico. Dit geldt voor alle soorten beleggingen en risicoprofielen. Zelfs bij een zeer defensief risicoprofiel kunnen negatieve

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de belangrijkste risico's zijn verbonden met de Emittent en de effecten (de "Effecten" of "Notes") uitgegeven door de Emittent

Nadere informatie

Essentiële Beleggersinformatie 19 februari 2014

Essentiële Beleggersinformatie 19 februari 2014 Essentiële Beleggersinformatie 19 februari 2014 Dit document verschaft u essentiële beleggersinformatie aangaande dit fonds. Het is geen marketingmateriaal. De verstrekte informatie is bij wet voorgeschreven

Nadere informatie

Fund Oxylife Opportunity 6

Fund Oxylife Opportunity 6 - Jaarverslag 31.12.2018-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2018 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van... 2 3. Samenstelling van in bedragen en in percentages op 31 december 2018... 3 4. Beheerders...

Nadere informatie

MERRILL LYNCH & CO., INC. (opgericht naar het recht van de Staat Delaware, U.S.A.)

MERRILL LYNCH & CO., INC. (opgericht naar het recht van de Staat Delaware, U.S.A.) MERRILL LYNCH & CO., INC. (opgericht naar het recht van de Staat Delaware, U.S.A.) Uitgifte tot EUR 100,000,000 van in 2014 Terugbetaalbare Index Gebonden Obligaties met Vaste Rente (de "Obligaties") in

Nadere informatie

Fortis Bank (een emittent ) Fortis Luxembourg Finance S.A. ( een emittent ) onherroepelijk en onvoorwardelijk gewaarborgd door

Fortis Bank (een emittent ) Fortis Luxembourg Finance S.A. ( een emittent ) onherroepelijk en onvoorwardelijk gewaarborgd door Fortis Bank (een emittent ) en Fortis Luxembourg Finance S.A. ( een emittent ) onherroepelijk en onvoorwardelijk gewaarborgd door Fortis Bank (de garant ) SAMENVATTING van het basisprospectus gedateerd

Nadere informatie

Reverse Exchangeable Notes. Het basisprospectus (d.d. 13 maart 2013) is goedgekeurd door het Bafin, de Duitse regelgever.

Reverse Exchangeable Notes. Het basisprospectus (d.d. 13 maart 2013) is goedgekeurd door het Bafin, de Duitse regelgever. Reverse Exchangeable Notes Het basisprospectus (d.d. 13 maart 2013) is goedgekeurd door het Bafin, de Duitse regelgever. 02 Reverse Exchangeable Notes Reverse Exchangeable Notes Profiteer van een vaste

Nadere informatie

Gestructureerde obligatie

Gestructureerde obligatie Gestructureerde obligatie Een obligatie met een eigen karakter Inhoud Inleiding 5 Aard van de belegging 7 Voordelen en nadelen 7 Prestatiemechanismen 8 Met of zonder kapitaalbescherming 8 Op basis van

Nadere informatie

Callable Europe Oil & Gas

Callable Europe Oil & Gas BNP Paribas Arbitrage Issuance (NL) Callable Europe Oil & Gas Inschrijvingsperiode: van 11 augustus tot en met 22 september 2014, tot 9 uur (behoudens vervroegde afsluiting); Een beleggingstermijn van

Nadere informatie

Oxylife BlackRock Global Allocation

Oxylife BlackRock Global Allocation Oxylife BlackRock Global - jaarverslag 31.12.2017-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2017 Oxylife BlackRock Global Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid oxylife BlackRock Global... 2 3. Samenstelling

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE INFORMATIE BETREFFENDE DE WARRANTS EN DE DAARAAN VERBONDEN RISICO'S

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE INFORMATIE BETREFFENDE DE WARRANTS EN DE DAARAAN VERBONDEN RISICO'S SAMENVATTING De Samenvatting die volgt is bedoeld als een inleiding tot het Basisprospectus. De Samenvatting zal worden aangevuld door informatie die elders in dit Basisprospectus verder wordt gedetailleerd

Nadere informatie

Uw coupon neemt toe met de stijging van de rentevoeten

Uw coupon neemt toe met de stijging van de rentevoeten Crédit Agricole CIB (AA- / Aa) STRATeGIE p. Met Crédit Agricole CIB kan de belegger profiteren van een stijging van de langetermijnrente, via een jaarlijkse brutocoupon van minimum % en maximum 7%. Bruto

Nadere informatie

&ROOHFWLHI RQWVODJ &RPPLVVLH SUHVHQWHHUW SDNNHW LQLWLDWLHYHQ YRRU KHW YHUPLQGHUHQ YDQ GH VRFLDOH JHYROJHQYDQPDVVDRQWVODJHQ

&ROOHFWLHI RQWVODJ &RPPLVVLH SUHVHQWHHUW SDNNHW LQLWLDWLHYHQ YRRU KHW YHUPLQGHUHQ YDQ GH VRFLDOH JHYROJHQYDQPDVVDRQWVODJHQ ,3 Brussel, 10 mei 2001 &ROOHFWLHI RQWVODJ &RPPLVVLH SUHVHQWHHUW SDNNHW LQLWLDWLHYHQ YRRU KHW YHUPLQGHUHQ YDQ GH VRFLDOH JHYROJHQYDQPDVVDRQWVODJHQ $QQD 'LDPDQWRSRXORX GH (XURSHHV FRPPLVVDULV EHODVW PHW

Nadere informatie

SAMENVATTING. Toepasselijk recht. Op het aanbod is Nederlands recht van toepassing. Rechten verbonden aan de certificaten van aandelen

SAMENVATTING. Toepasselijk recht. Op het aanbod is Nederlands recht van toepassing. Rechten verbonden aan de certificaten van aandelen SAMENVATTING Dit hoofdstuk is een samenvatting (de Samenvatting) van de essentiële kenmerken en risico s met betrekking tot de Uitgevende instelling(stichting administratie kantoor aandelen Triodos Bank),

Nadere informatie

Document te versturen aan Befimmo CommVA ten laatste op 19 april 2012. STEMMEN PER CORESPONDENTIE

Document te versturen aan Befimmo CommVA ten laatste op 19 april 2012. STEMMEN PER CORESPONDENTIE Document te versturen aan Befimmo CommVA ten laatste op 19 april 2012. STEMMEN PER CORESPONDENTIE De ondergetekende: Natuurlijk persoon Naam en voornaam: Woonplaats : OF Rechtspersoon Maatschappelijke

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE INFORMATIE BETREFFENDE DE WARRANTS EN DE DAARAAN VERBONDEN RISICO'S

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN DE INFORMATIE BETREFFENDE DE WARRANTS EN DE DAARAAN VERBONDEN RISICO'S SAMENVATTING De Samenvatting die volgt is bedoeld als een inleiding tot het Basisprospectus. De Samenvatting zal worden aangevuld door informatie die elders in dit Basisprospectus verder wordt gedetailleerd

Nadere informatie

I. Kort overzicht van de belangrijkste kenmerken van het keuzedividend

I. Kort overzicht van de belangrijkste kenmerken van het keuzedividend Gereglementeerde informatie* Brussel, 8 juni 2010 Informatiedocument KEUZEDIVIDEND I. Kort overzicht van de belangrijkste kenmerken van het keuzedividend Drie keuzemogelijkheden Coupon nummer 73 kan worden

Nadere informatie

Publicatieblad van de Europese Unie

Publicatieblad van de Europese Unie 26.3.2018 L 82/3 VERORDENING (EU) 2018/498 VAN DE COMMISSIE van 22 maart 2018 houdende wijziging van Verordening (EG) nr. 1126/2008 tot goedkeuring van bepaalde internationale standaarden voor jaarrekeningen

Nadere informatie

Orderuitvoeringsbeleid

Orderuitvoeringsbeleid Orderuitvoeringsbeleid 1 DOELSTELLING... 2 2 TOEPASSINGSGEBIED... 2 3 FACTOREN WAARMEE REKENING WORDT GEHOUDEN BIJ OPTIMALE UITVOERING... 2 4 TUSSENPERSONEN EN PLAATSEN VAN UITVOERING... 3 5 SAMENVOEGING

Nadere informatie

BIJLAGE G: Icbe-beleggingsrestricties

BIJLAGE G: Icbe-beleggingsrestricties BIJLAGE G: Icbe-beleggingsrestricties Besluit gedragstoezicht financiële ondernemingen Wft: Artikel 130 Het beheerde vermogen van een icbe als bedoeld in artikel 4:61, eerste lid, van de wet wordt uitsluitend

Nadere informatie

Piazza BlackRock Global Allocation

Piazza BlackRock Global Allocation Piazza - Jaarverslag 31.12.2018-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2018 Piazza Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid Piazza... 2 3. Samenstelling van het interne fonds in bedrag en percentage op

Nadere informatie

Gestructureerde obligatie

Gestructureerde obligatie Gestructureerde obligatie Introductie Een gestructureerde obligatie, ook wel Structured Note genoemd, heeft dezelfde hoofdkenmerken als een obligatie: een emittent, een bepaalde looptijd, een munteenheid,

Nadere informatie

Essentiële Beleggersinformatie 1 oktober 2013

Essentiële Beleggersinformatie 1 oktober 2013 Essentiële Beleggersinformatie 1 oktober 2013 Dit document verschaft u essentiële beleggersinformatie aangaande dit fonds. Het is geen marketingmateriaal. De verstrekte informatie is bij wet voorgeschreven

Nadere informatie

n Gegarandeerd de beste van 3 strategieën n Gediversifieerde belegging: aandelen, n Eenmalige variabele coupon van 0%

n Gegarandeerd de beste van 3 strategieën n Gediversifieerde belegging: aandelen, n Eenmalige variabele coupon van 0% Beleggen Best Strategy 2011 O o g s t s u c c e s m e t B e s t S t r at e g y 2 0 1 1 n Gegarandeerd de beste van 3 strategieën n Gediversifieerde belegging: aandelen, obligaties en landbouwgrondstoffen

Nadere informatie

Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V.

Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V. Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Dit document is opgesteld op 16-feb-2018. Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN

SAMENVATTING SAMENVATTING VAN INFORMATIE EN SAMENVATTING VAN RISICOFACTOREN MET BETREKKING TOT DE EFFECTEN SAMENVATTING Deze samenvatting geeft een overzicht van wat, volgens de Emittent, de belangrijkste risico's zijn verbonden met de Emittent en de Effecten uitgegeven door de Emittent onder dit Basisprospectus.

Nadere informatie

DEEL EEN SAMENVATTING. Credit Suisse International

DEEL EEN SAMENVATTING. Credit Suisse International DEEL EEN SAMENVATTING Credit Suisse International Tot EUR 100.000.000 Automatisch Terugbetaalbare Indexgerelateerde Nulcoupon Notes (Auto Callable Zero Coupon Index linked Notes) met vervaldatum in 2011,

Nadere informatie

BI CARMIGNAC PATRIMOINE

BI CARMIGNAC PATRIMOINE BI CARMIGNAC PATRIMOINE Beleggingsdoelstelling Het compartiment belegt in het fonds Carmignac Patrimoine A (acc) EUR (ISIN: FR0010135103). Dit fonds behoort tot de categorie gediversifieerd en heeft als

Nadere informatie

Fund Life Opportunity Selection 2 Dynamic

Fund Life Opportunity Selection 2 Dynamic - jaarverslag 31.12.2014-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2014 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van dynamic... 2 3. Samenstelling van AXA Life Opportunity Selection 2 dynamic in bedragen en

Nadere informatie

http://ccff02.minfin.fgov.be/kmweb/document.do?method=printselecteddocuments...

http://ccff02.minfin.fgov.be/kmweb/document.do?method=printselecteddocuments... Page 1 of 5 Home > Résultats de la recherche > Circulaires > Circulaire nr. Ci.RH.231/532.259 (AAFisc Nr. 3/2013) dd. 25.01.2013 Algemene administratie van de FISCALITEIT - Centrale diensten Personenbelasting

Nadere informatie

ING Liric Grondstoffen oktober 2015

ING Liric Grondstoffen oktober 2015 ING Liric Grondstoffen oktober 2015 95% garantie van de nominale waarde op de einddatum Voor 71% participeren in de mogelijke stijging van een toonaangevende grondstoffenindex Aflossingsdatum: 2 oktober

Nadere informatie

De Knab Participatie in het kort

De Knab Participatie in het kort De Knab Participatie in het kort De Knab Participatie in het kort Let op! De Knab Participatie in het kort geeft antwoord op vragen die je mogelijk hebt over de participatie. Als je overweegt om de Knab

Nadere informatie

Rendement Certificaten

Rendement Certificaten Rendement Certificaten Een alternatief voor een rechtstreekse belegging in aandelen!* Aantrekkelijk vast rendement, indien de onderliggende waarde boven de rendementgrens blijft handelen Ook kans op een

Nadere informatie

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding op deze Basis Prospectus en elke beslissing om in de obligaties te beleggen dient te worden gebaseerd op de bestudering

Nadere informatie

Beheersreglement van het beleggingsfonds Generali Universal Invest High

Beheersreglement van het beleggingsfonds Generali Universal Invest High Beheersreglement van het beleggingsfonds Generali Universal Invest High Beleggingsobjectief van het Fonds Het interne fonds Generali Universal Invest High (het "Fonds") heeft de bedoeling om een rendement

Nadere informatie

Een geschikte belegging voor beleggers die op zoek zijn naar...

Een geschikte belegging voor beleggers die op zoek zijn naar... eurostoxx Autocall 0 strategie P. Als de Europese beurzen op korte of middellange termijn stijgen, kunt u hiervan profiteren via dit nieuwe beleggingsproduct. Als de eurostoxx50 index na jaar is gestegen

Nadere informatie

SAMENVATTING 1 BESCHRIJVING VAN DE EMITTENT 2 BESCHRIJVING VAN DE OBLIGATIES. Groupe Bruxelles Lambert. Emittent

SAMENVATTING 1 BESCHRIJVING VAN DE EMITTENT 2 BESCHRIJVING VAN DE OBLIGATIES. Groupe Bruxelles Lambert. Emittent SAMENVATTING Deze samenvatting dient gelezen te worden als een inleiding op het noterings- en aanbiedingsprospectus van 3 juni 2010 (het Prospectus ) en elke beslissing om te beleggen in de 4 % Vastrentende

Nadere informatie

Gestructureerd Fonds PEL Continuo

Gestructureerd Fonds PEL Continuo Gestructureerd Fonds PEL Continuo Kies het veiligste pad! Informatienota Een beleggingshorizon van 6 jaar Een kapitaalgarantie op de eindvervaldag Een eenvoudig en transparant mechanisme Jaar 1 tot 5:

Nadere informatie

ING Belgium International Finance (Luxembourg) 5Y EUR Phoenix Memory Autocallable Airbag Notes 05/18

ING Belgium International Finance (Luxembourg) 5Y EUR Phoenix Memory Autocallable Airbag Notes 05/18 ING Belgium International Finance (Luxembourg) 5Y EUR Phoenix Memory Autocallable Airbag Notes 05/18 gelinkt aan de STOXX Europe 600 Oil & Gas EUR Price index (SXEP) Dit gestructureerd product wordt gekwalificeerd

Nadere informatie

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA Deze samenvatting dient als inleiding op het Basisprospectus (het Basisprospectus ) te worden gelezen en iedere beslissing om in de Notes of de Warrants te beleggen moet

Nadere informatie

Beheersreglement van het beleggingsfonds Athora Isatis Optimal Patrimoine

Beheersreglement van het beleggingsfonds Athora Isatis Optimal Patrimoine Beheersreglement van het beleggingsfonds Athora Isatis Optimal Patrimoine BELEGGINGSOBJECTIEF VAN HET FONDS Het interne fonds Athora Isatis Optimal Patrimoine (het "Fonds") heeft de bedoeling om een rendement

Nadere informatie

Oxylife AXA IM Global Optimal Balance

Oxylife AXA IM Global Optimal Balance Oxylife AXA IM Global Optimal jaarverslag 31.12.2017-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2017 Oxylife AXA IM Global Optimal Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid oxylife AXA IM Global Optimal... 2

Nadere informatie