MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

Vergelijkbare documenten
DRS. J.L. MOONENSTRAAT 5 - BEST

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

J.H. DE ROOYSTRAAT 6 - BEST

PARKWACHTERS 34 - BEST

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

MICHIEL DE RUIJTERSTRAAT 68 - BEST

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

RAADHUISPLEIN 50 - BEST

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

JOHANNES HEERSTRAAT 16 - BEST

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

SCHOENMAKERSSTRAAT 1 - BEST

MARTIN LUTHER KINGLAAN 37 - GOIRLE

PIET HEINSHOF 12 - BEST

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG

POTGIETERSTRAAT 5 - TILBURG

KOOPSOM ,- K.K.

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

SCHANS 19 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

BEEMDHEUVEL 12 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

TOLHUIS NIJMEGEN

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

NIEUWSTRAAT 39 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

KOOPSOM ,- K.K.

DENNENDREEF 5 - BOXTEL

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL

GAREEL 19 - VELDHOVEN

WILLEM BARENDSZSTRAAT 16 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

GOORSEDIJK 50 - MIERLO

KOOPSOM ,- K.K.

NAALDHEUVEL 11 - BEST

KUILTJESHEI 20 - BEST

VAN KINSBERGENSTRAAT 11 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

ESSCHEWEG 10 L - VUGHT

GRASKLOKJE BEST

KOOPSOM ,- K.K.

J.J. VERBEETENSTRAAT 3 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

LANGESTEEG 7 - GIETHOORN

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP IN TILBURG KASTEEL AMERONGENSTRAAT 3

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

TOLHUIS NIJMEGEN

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard

Oranjeboomstraat 42 te Breda

Vraagprijs ,- kosten koper

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WATERLINIE EINDHOVEN

Breda Baliendijk 57. Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos. Richtprijs , - k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

Morgenster 3, te Maarheeze

SINT WALFRIEDSTRAAT 5 TE SINT WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 230 m². Woonoppervlakte : ca. 113 m².

THEO DOBBESTRAAT 13 - BEST

TE KOOP. Europalaan-Noord 73 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 144m² 210m³

KOOPSOM ,- K.K.

KUSTERSSTRAAT 27 - GILZE

Karel Doormanlaan 4 te Breda

Vraagprijs ,- kosten koper

Plonderijen 33, Reusel

Heuvelbrink 16 te Breda

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Oogstvelden 26, Best

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m².

TE KOOP. Graafschap Hornelaan 40 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 210m² 360m³

Lijsterstraat 6 Helmond (Helmond-Noord)

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

LUCIA EIJCKENSTRAAT 41, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Transcriptie:

MAX HAVELAARWEG 184-3193 - HOOGVLIET ROTTERDAM Op goede woonlocatie is gelegen deze zeer betaalbare eengezinswoning in de woonwijk "Westpunt"; Via de entree bereikt u het tochtportaal en hal met toegang tot de trapkast, provisiekast, toiletruimte en werkkamer/slaapkamer; woonkamer met loopdeur naar tuin; afzonderlijke keuken en keukeninrichting met diverse laden en kasten; circa 12 meter diepe achtertuin met afsluitbare achterom en toegang tot berging; op de 1e verdieping treft u vier slaapkamers en een betegelde badkamer; De woning is geheel voorzien van kunststof ramen deuren en kozijnen met dubbele beglazing en draai/kiep ramen. Ligging direct nabij goede voorzieningen als een winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer en het natuurgebied Ruigeplaatbos. Dus kom snel een kijkje nemen in deze leuke woning welke door zijn betaalbaarheid ook zeer geschikt is voor starters. KOOPSOM 139.000,- K.K.

ETAGES BEGANE GROND Entree met kunststof voordeur. Tochtportaal met behangen wanden en gipsplaten plafond. Hal afgewerkt met tegelvloer, behangen wanden en gipsplaten plafond. Trapkast met gasmeter, elektra meter en groepenkast voorzien van 4 groepen en aardlekschakelaar. Provisiekast met legplanken. Deels betegelde toiletruimte met waterpunt en closet. Werkkamer afgewerkt met tegelvloer, behangen wanden en gipsplaten plafond. Afzonderlijke keuken met aansluiting t.b.v wasapparatuur en keukeninrichting voorzien van diverse laden en kastjes, r.v.s. Spoelbak, 4 pits gaskookplaat, r.v.s. afzuigkap en combi oven/magnetron. Woonkamer met loopdeur naar achtertuin en afgewerkt met een lichte tegelvloer en behangen wanden. 1E VERDIEPING Trapopgang naar overloop met ruime muurkast. Slaapkamer 1 aan voorzijde afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en gipsplaten plafond. Slaapkamer 2 aan voorzijde met muurkast en afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en pleisterwerk plafond. Slaapkamer 3 aan achterzijde met muurkast, behangen wanden en structuur plafond. Slaapkamer 4 afgewerkt met behangen wanden, behangen wanden en pleisterwerk plafond. Betegelde badkamer met douche, wastafel en opstelling HR combiketel (bouwjaar 2010). BUITEN: Circa 15 meter diepe achtertuin aangelegd met tegels. Houten berging van circa 12 m2. ALGEMEEN: * De gehele woning is voorzien van kunststof ramen deuren en kozijnen met dubbele beglazing en deugdelijk hang en sluitwerk. * HR c.v. combi-ketel dateert uit bouwjaar 2010. * Op loopafstand van de Oude Maas waar u heerlijk kunt wandelen. * Kindvriendelijke omgeving nabij scholen en speelparken. * De woning is gelegen op eigen grond. * Hypotheek met NHG garantie mogelijk.

KENMERKEN Koopsom 139.000,- k.k. Soort Eengezinswoning Type Tussenwoning Aantal kamers 5 (waarvan 5 slaapkamers) Inhoud 215 m 3 Perceeloppervlakte 120 m 2 Woonoppervlakte 85 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1958 Ligging Aan rustige weg, in woonwijk Tuin Achtertuin Garage Geen garage Isolatie Dubbel glas Verwarming C.v.-ketel LOCATIE Max Havelaarweg 184-3193 3193 VD Hoogvliet Rotterdam

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

BIJLAGE BIJ BROCHURE Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Van der Heijden Makelaardij Spoorstraat 1 5684 AA Best Tel. 0499-335858 Fax. 0499-391305 www.vanderheijdenmakelaardij.nl info@vanderheijdenmakelaardij.nl Ons kantoor is 6 volle dagen per week van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Bankgarantie: Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper na het tot stand komen van de overeenkomst, op korte termijn een waarborgsom zal storten op het rekeningnr. van de door koper bepaalde notaris voor een bedrag van 10% van de koopsom. De waarborgsom kan door een bankgarantie van een Nederlandse Bankinstelling worden vervangen. Koopakte: Tenzij anders vermeld zal de koopakte door Van der Heijden Makelaardij conform model koopakte, opgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis worden opgemaakt. Bij een verzoek tot het opnemen van een ontbindende voorwaarde in verband met het verkrijgen van een hypotheek, kan een financiële toets bij onze hypotheekadviseur door onze opdrachtgever als verplicht worden gesteld. De koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als koper en verkoper een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hypotheken en verzekeringen: Hypotheken en verzekeringen bestaan uit een woud aan regels en mogelijkheden. Van der Heijden Makelaardij zorgt ervoor dat u door die bomen het bos blijft zien. Onze ervaren, erkende en gediplomeerde hypotheek- en assurantieadviseurs garanderen u een betrouwbaar advies. Door samenwerking met vele banken, fondsen en maatschappijen kunnen we u niet alleen financieel de beste hypotheken en verzekeringen bieden, maar ook garanderen dat de voorwaarden uitstekend zijn. Uiteraard is alles precies op maat: de hypotheek en verzekering die bij u past. Gratis waardebepaling: Als u besloten heeft uw huis te verkopen, kan Van der Heijden Makelaardij u veel zorgen uit handen nemen. Het begint met een vrijblijvend gesprek en een betrouwbare gratis waardebepaling van uw woning. Daarna regelen wij in overleg met u goede publiciteit, begeleiding van bezichtigingen, onderhandelingen, een adequate koopakte en overdracht bij de notaris. Dit alles op basis van no cure no pay: wordt uw huis niet verkocht, dan hoeft u ons niets te betalen. Bij de verkoop maken wij gebruik van het landelijk netwerk van 3600 NVM-makelaars en van de grootste huizensite op internet. Het voorafgaande in deze brochure is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.