Alsemlaan 15, te Waalre

Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Sint Janskruid 12, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Ekenrooisestraat 17, te Waalre

Dotterbeemd 7, te Valkenswaard

Morgenster 3, te Maarheeze

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Victordal 35, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Koperteutwei 7, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 20, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Noord 31, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Victordal 31, te Valkenswaard

Wikke 13, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Zuid 102, te Valkenswaard

Irislaan 32, te Valkenswaard

Tweeling 5, te Valkenswaard

Beelmanstraat 11, te Valkenswaard

Boterpotplein 22a-, te Valkenswaard

Bruggerdijk 11, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Bruggerdijk 11, te Borkel en Schaft

Lombok 13 te Valkenswaard

Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Karel Doormanlaan 4 te Breda

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Tiengemetenstraat 8. Eindhoven

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Lekstraat 2 te HELMOND

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Vraagprijs ,00 kosten koper

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Leharstraat 27 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

De Breel 10 te Valkenswaard

Weth. Lammersplantsoen 3

Oudstraat 17 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

Meerkoethof 11 - Dongen

Recreatieperceel met schuilhut Poterseind, te Valkenswaard

De Kreijenbeek 151 te Valkenswaard

Gooisehof 70 te HELMOND

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Montgomerystraat 11 - Dongen

Weegbree 1 te GOIRLE. Inhoud: 400 m³. Woonoppervlakte: 123 m². Externe bergruimte: 8 m². Bouwjaar: Perceel: 144 m². VRAAGPRIJS: ,00 k.k.

Molenstraat 125 C Helmond

Heuvelbrink 16 te Breda

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Mosbroekseweg 2 te Waalre

TE KOOP. De Bloemerd NS GEMERT Vraagprijs: k.k.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Miet Cornelissenstraat 18 - Dongen

LIJSTERBES 36, BEST, 5682 GA VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Voorzijde en hal. Algemeen: Ruime tussenwoning; de

Jan Pietersz. Coenstraat 17 Best

TE KOOP. Sille AJ GEMERT Vraagprijs: k.k.

Transcriptie:

Alsemlaan 15, te Waalre Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1965 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 106 m² Inhoud : circa 358 m³ Perceel : circa 144 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Aalst Aanvaarding : In overleg

Omschrijving Tussenwoning Keurig onderhouden en ruime tussenwoning met uitbouw, overkapping en 4 slaapkamers in een aantrekkelijke woonomgeving in Aalst. Deze nette tussenwoning is gelegen aan een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid en een speeltuintje, ligt nabij een basisschool, supermarkt en op loopafstand van het centrum. Begane grond: Via overdekte entree te bereiken hal met meterkast, garderobe en toegang tot toilet, trapopgang en woonkamer. De begane grond is volledig voorzien van stucwerk wanden en een lichte tegelvloer. Half betegelde toiletruimte is voorzien van een hangcloset en fonteintje.

Woonkamer De woonkamer is ruim en geniet van veel lichtinval, is voorzien van vloerverwarming, een zonneluifel aan de voorzijde en geeft toegang tot de keuken. Keuken Aan de achterzijde gelegen half open keuken voorzien van onder andere veel kastruimte, 4- pits gaskookplaat, combi magnetron, koelkast, vaatwasser en afzuigkap.

Eerste verdieping: Alsemlaan 15 - WAALRE Overloop voorzien van nette laminaatvloer, stucwerkwanden en geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, derde slaapkamer/wasruimte, badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping. Slaapkamer 1 (circa 13,3m²) aan achterzijde voorzien van laminaat, stucwerkwanden en zonneluifel. Slaapkamer 2 (circa 10,5m²) aan voorzijde voorzien van laminaat, stucwerkwanden, wastafel en zonneluifel. Slaapkamer 3 (circa 6,4m²) momenteel in gebruik als wasruimte voorzien van wasmachine aansluiting. Ruime badkamer, volledig betegeld voorzien van vaste wastafel, toilet en douchecabine.

Tweede verdieping: Voorzolder voorzien van laminaat, dakvenster cv-ketel (2017, eigendom). Slaapkamer 4 (circa 17m²) voorzien van laminaat, dakvenster, stucwerkwanden en praktische opbergkasten onder de schuinte van de kap.

Buiten: Keurig aangelegde voortuin. Deels bestraatte en netjes aangelegde achtertuin, beschikt over een overkapping, terrastegels, verlichting, houten erfafscheidingen en achterom. Berging Ruime praktische berging (2,4m bij 4,4m) voorzien van stroom.

Bijzonderheden De woning heeft een uitbouw met keuken en een overkapping; Ideaal gelegen, nabij speeltuin, supermarkt, basisschool en op loopafstand van het centrum van Aalst; Voorzien dubbel glas en stucwerk wanden en plafonds; Drie ruime slaapkamers en vierde kleinere slaapkamer; Ruime badkamer met inloopdouche en toilet; Kindvriendelijke wijk met voldoende parkeergelegenheid; Bouwjaar circa 1965; Inhoud circa 358 m³; Perceel oppervlakte 144 m²; Woonoppervlakte circa 106 m²; Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

Woningplattegrond Begane grond

Eerste verdieping Tweede verdieping

Stadsplattegrond

Kadastrale kaart Alsemlaan 15 - WAALRE

Algemene informatie: Bezichtiging Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak via ons kantoor. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 040-7114924. Een bezichtiging is voor zowel de verkoper als de aspirant koper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als wij binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een eerste reactie mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren. Bij een positief resultaat bestaat de mogelijkheid om een tweede bezichtiging in te plannen. Documentatie Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste zorg nauwkeurig samengesteld om u zo goed en compleet mogelijk te informeren. Voor het verkrijgen van de juiste en volledige gegevens zijn wij grotendeels afhankelijk van derden. Wij, noch de verkoper, aanvaarden dienaangaande enige vorm van aansprakelijkheid ten aanzien van de verstrekte informatie. Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een bieding gelijk aan de gestelde vraagprijs doet dan ook niet direct een koopovereenkomst tot stand komen. Bankgarantie / waarborgsom Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Mocht u in het bezit zijn van een eigen woning en voornemens zijn uw woning via bemiddeling van een makelaarskantoor te verkopen, kunnen wij geheel vrijblijvend een waardebepaling verzorgen, daarnaast willen wij u graag inlichten over de mogelijkheden van bemiddeling door ons makelaarskantoor bij de verkoop van uw woning.

Web: www.vanwijk-makelaardij.nl info@vanwijk-makelaardij.nl Social: facebook.com/vanwijkvastgoedmakelaardij VanWijkVM vanwijkmakelaardij Van Wijk Vastgoed & Makelaardij Bakkerstraat 4, 5554 EE Valkenswaard Telefoon: 040-7114924