HANDLEIDING ZWEMBADBEHEER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING ZWEMBADBEHEER"

Transcriptie

1 KATHOLIEKE HOGESCHOOL KEMPEN GEEL HANDLEIDING ZWEMBADBEHEER DE CNODDER ROBIN LEMMENS JOEY VAN LOOCK GLENN

2 2 Handleiding Zwembadbeheer Overzicht In dit document maak je kennis hoe je met de functionaliteiten moet werken. Indeling Dit document is als volgt ingedeeld: Deel Onderwerp Zie pagina A Iconen en meldingen 3 B Schoollessen beheren 4 C Zwemlessen beheren 9 D Zwemfeestjes beheren 14

3 3 Deel A Iconen en meldingen Het principe Om alles wat makkelijker te maken kom je vaak iconen tegen in de tabellen. Deze iconen worden hier besproken. We staan ook even stil bij de verschillende meldingen die je kan tegenkomen. Iconen Hier volgen alle iconen met hun beschrijving. Icoon Beschrijving Toont details van een item Aanpassen van een item Verwijderen van een item Contacteren van een persoon Accepteren van een item Verlengen van een item Meldingen Hier volgen de drie soorten meldingen en hun betekenis. 1. succesmelding: dit krijg je te zien wanneer iets correct verliep. 2. foutmelding: dit krijg je te zien wanneer iets fout verliep. 3. informatiemelding: dit krijg je te zien voor ondersteuning.

4 4 Deel B Schoollessen beheren Overzicht Onder het beheer van de schoollessen vallen de volgende functionaliteiten: overzicht schoollessen bekijken; overzicht school en klassen bekijken; nieuwe school toevoegen; scholen verwijderen; vakantiedagen beheren; aantallen ingeven; facturen maken. In dit deel Dit deel behandelt de belangrijkste en moeilijkere functionaliteiten van het beheer van de schoollessen. Deel Functionaliteit Zie pagina B1 Overzicht schoollessen bekijken 5 B2 Nieuwe school toevoegen 6 B3 Scholen verwijderen 7 B4 Facturen maken 8

5 5 Deel B1 Overzicht schoollessen bekijken Vanaf er een school wordt toegevoegd worden de zwemlesdata vastgelegd. Een weekoverzicht van alle scholen met bijhorende klassen wordt vervolgens gegenereerd wanneer je het overzicht opvraagt. Onderneem de volgende stappen om het overzicht te bekijken: 1. Klik in de menubalk op Schoollessen. Het overzicht verschijnt op het scherm. Voorbeeld Volgende afbeelding kan een mogelijk resultaat zijn: Bespreking In het voorbeeld wordt duidelijk dat de school De Knuffelbeer twee klassen heeft die op dezelfde dag in de week komen zwemmen namelijk, donderdag van 10u00 tot 12u00. Merk op dat dit slechts een weekoverzicht is.

6 6 Deel B2 Nieuwe school toevoegen Bij het invoeren van een nieuwe school wordt verwacht dat alles van de school bekent is. Dit omvat onder meer de adresgegevens, alle klassen, wanneer welke klas komt zwemmen, etc. Onderneem de volgende stappen om een nieuwe school toe te voegen: 1. Klik in de menubalk op Schoollessen. 2. Klik in het submenu op Nieuwe school. Het invulformulier verschijnt op het scherm. Voorbeeld: klassen aanmaken Volgende afbeelding kan een mogelijk resultaat zijn: Bespreking In het voorbeeld wordt duidelijk dat klas 1A en 2A samen komen zwemmen elke maandag op de ingevulde uren. De zwemlesdata worden weggeschreven voor de periode vanaf 1 september 2011 t.e.m. 30 september Opgelet: controleer eerst of de vakantiedagen werden ingevuld zodat deze dagen worden overgeslagen. Nieuwe vakantiedagen kan je toevoegen door in het submenu van Schoollessen op Nieuwe vakantiedag te klikken.

7 7 Deel B3 Scholen verwijderen Wanneer een school wordt verwijdert, wordt alle informatie verwijderd waaronder ook de zwemmersaantallen en facturen voor die school. Onderneem de volgende stappen om een school te verwijderen: 1. Klik in de menubalk op Schoollessen. 2. Klik in het submenu op Verwijder school. Een overzicht van alle scholen verschijnt op het scherm. Verwijderen Wanneer je een school wilt verwijderen klik je op het rode icoon in de vorm van een kruis.

8 8 Deel B4 Facturen maken Wanneer een school wordt verwijdert, wordt alle informatie verwijderd waaronder ook de zwemmersaantallen en facturen voor die school. Onderneem de volgende stappen om een factuur te maken: 1. Klik in de menubalk op Schoollessen. 2. Klik in het submenu op Facturen. 3. Klik in het submenu op Nieuw. Een invulformulier voor een factuur te genereren wordt getoond. Voorbeeld Volgende afbeelding kan een mogelijk resultaat zijn: Bespreking In het voorbeeld creëren we voor de school Het Rietje een factuur. We nemen de klassen 1A en 2A op in het factuur. Wanneer we nu op de knop maak factuur klikken krijg je het factuur te zien voor de twee opgenomen klassen.

9 9 Deel C Zwemlessen beheren Overzicht Onder het beheer van de zwemlessen vallen de volgende functionaliteiten: overzicht zwemlesmomenten bekijken; overzicht alle zwemlessen bekijken; nieuw zwemlesmoment toevoegen; nieuwe zwemmer inschrijven; zwemlesmoment aanpassen; zwemlesmoment verwijderen; zwemmer aanpassen; zwemmer verwijderen. In dit deel Dit deel behandelt de belangrijkste en moeilijkere functionaliteiten van het beheer van de zwemlessen. Deel Functionaliteit Zie pagina C1 Overzicht zwemlesmomenten bekijken 10 C2 Overzicht alle zwemlessen bekijken 11 C3 Nieuwe zwemmer inschrijven 12 C4 Zwemlesmoment/zwemmer verwijderen 13

10 10 Deel C1 Overzicht zwemlesmomenten bekijken Je krijgt een overzicht van alle mogelijke data en uren dat een zwemles kan gegeven worden. Deze kan je dan ook aanpassen, verwijderen of de details ervan bekijken. Onderneem de volgende stappen om het overzicht te bekijken: 1. Klik in de menubalk op Zwemlessen. Het overzicht verschijnt op het scherm. Voorbeeld Volgende afbeelding geeft een deel van het overzicht weer: Bespreking In het overzicht zie je de mogelijke momenten voor een zwemles: dinsdag van 11u00 tot 12u00 dinsdag van 12u00 tot 13u00 donderdag van 09u00 tot 10u00 Merk op dat je de details ervan kan bekijken, kan aanpassen of kan verwijderen met behulp van de icoontjes. Bij het klikken op details krijg je een overzicht van alle zwemmers die op dat moment een zwemles komen volgen.

11 11 Deel C2 Overzicht alle zwemlessen bekijken Je krijgt een overzicht van alle ingeschreven zwemmers. Deze zijn onderverdeelt in bevestigde en onbevestigde zwemlessen. Onderneem de volgende stappen om een nieuwe zwemles toe te voegen: 1. Klik in de menubalk op Zwemlessen. 2. Klik in het submenu op Overzicht zwemlessen. Het overzicht verschijnt op het scherm. Voorbeeld Volgende afbeelding geeft een deel van het overzicht weer: Bespreking In het overzicht zie je duidelijk een onderverdeling tussen bevestigde en onbevestigde zwemlessen. De onbevestigde zwemlessen zijn eigenlijk een soort wachtlijst. Vanaf er een plek vrij komt op een bepaald moment, kan je een nieuwe zwemmer accepteren. Dit doe je door op het groene vinkje te klikken. Die kan je dan contacteren om te vermelden dat hij/zij op dat moment kan komen zwemmen. De zwemmer komt dan ook bij in de lijst van bevestigde zwemlessen.

12 12 Deel C3 Nieuwe zwemmer toevoegen Bij het inschrijven van een zwemmer zijn alle gegevens van de zwemmer verplicht in te geven. Dit om deze later eventueel te kunnen contacteren. Een dag of uur is niet verplicht. Deze kan later nog aangepast worden voordat je een zwemles accepteert. Onderneem de volgende stappen om een nieuwe school toe te voegen: 1. Klik in de menubalk op Zwemlessen. 2. Klik in het submenu op Nieuw zwemles. Het invulformulier verschijnt op het scherm. Voorbeeld Volgende afbeelding kan een mogelijk resultaat zijn: Bespreking In het voorbeeld wordt er geen bepaalde keuze voor een weekdag ingevuld. Een voorkeur voor een bepaald uur kan dan vermeld worden in het vakje van opmerking. Indien er wel een weekdag gekozen is komen de beschikbare uren in de keuzelijst van uren.

13 13 Deel C4 Zwemlesmoment/zwemmer verwijderen Wanneer een zwemlesmoment of zwemmer wordt verwijderd, worden alle gegevens verwijderd. Contactgegevens worden niet bewaard. Onderneem de volgende stappen om een school te verwijderen: 1. Klik in de menubalk op Zwemlessen. OF 1. Klik in de menubalk op Zwemlessen. 2. Klik in het submenu op Overzicht zwemlessen. Verwijderen Als je een moment of een zwemmer wilt verwijderen, klik je in de tabel op het rode kruis. Er wordt een bevestiging gevraagd of je zeker bent dat je het moment of de zwemmer wilt verwijderen. Als je zeker bent klik je op OK.

14 14 Deel D Zwemfeestjes beheren Overzicht Onder het beheer van de zwemfeestjes vallen de volgende functionaliteiten: overzicht zwemfeestjes bekijken; details zwemfeestje bekijken; nieuw zwemfeestje toevoegen; zwemfeestjes verwijderen; menu s beheren. In dit deel Dit deel behandelt de belangrijkste en moeilijkere functionaliteiten van het beheer van de zwemfeestjes. Deel Functionaliteit Zie pagina D1 Overzicht zwemfeestjes bekijken 15 D2 Nieuw zwemfeestje reserveren 16 D3 zwemfeestje verwijderen 17

15 15 Deel D1 Overzicht zwemfeestjes bekijken Je krijgt twee overzichten. Een overzicht met de onbevestigde zwemfeestjes en één met bevestigde zwemfeestjes. Onderneem de volgende stappen om het overzicht te bekijken: 1. Klik in de menubalk op zwemfeestjes. Het overzicht verschijnt op het scherm. Voorbeeld Volgende afbeelding geeft een deel van het overzicht weer: Bespreking In het overzicht zie je dat de reservatie van Jef Vermeulen nog niet bevestigd is en het zwemfeestje van robin dc wel. Merk op dat je de details ervan kan bekijken, kan aanpassen, kan verwijderen of bevestigen met behulp van de icoontjes. Bij het klikken op details krijg je alle details van dat bepaald zwemfeestje. Als je op het groen vinkje klikt, wordt het zwemfeestje bevestigd.

16 16 Deel D2 Nieuw zwemfeestje reserveren Bij het reserveren van een zwemfeestje zijn alle gegevens van de contactpersoon verplicht in te geven, alsook de benodigdheden voor het zwemfeestje. Dit om de persoon eventueel later te kunnen contacteren. Een dag of uur is ook verplicht. Alle gegevens kunnen later nog aangepast worden. Onderneem de volgende stappen om een nieuw zwemfeestje toe te voegen: 1. Klik in de menubalk op Zwemfeestjes. 2. Klik in het submenu op Nieuw zwemfeestje. Het invulformulier verschijnt op het scherm. Voorbeeld Volgende afbeelding kan mogelijk resultaat zijn: Bespreking Alle gegevens zijn verplicht in te vullen. Als er een datum wordt aangeklikt dan krijgt de gebruiker te zien welke uren reeds bezet zijn.

17 17 Deel D3 Zwemfeestje verwijderen Wanneer een zwemfeestje wordt verwijderd worden alle gegevens verwijderd. Contactgegevens worden niet bewaard. Onderneem de volgende stappen om een school te verwijderen: 1. Klik in de menubalk op Zwemfeestje. Verwijderen Als je een zwemfeestje wilt verwijderen, klik je in de tabel op het rode kruis. Er wordt een bevestiging gevraagd of je zeker bent dat je het zwemfeestje wilt verwijderen. Als je zeker bent klik je op OK.

Katholieke Hogeschool Kempen. Webapplicatie in PHP Zwembadbeheer

Katholieke Hogeschool Kempen. Webapplicatie in PHP Zwembadbeheer Katholieke Hogeschool Kempen Campus Geel Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde 2de jaar Toegepaste Informatica Webapplicatie in PHP Zwembadbeheer Analyse- en ontwerprapport Teamnr: 52 Glenn

Nadere informatie

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als instelling... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent reeds geregistreerd... 4 Gebruik van de website... 4 Uw gegevens beheren... 4 Wijzigen wachtwoord... 4 Contracten...

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie

Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als vzw... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent al geregistreerd... 6 Gebruik van de website... 6 UW GEGEVENS

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Stappenplan oudermodule i-school

Stappenplan oudermodule i-school Stappenplan oudermodule i-school Ga naar www.i-school.be/login. Of klik op de link op www.vorselaar.be op de pagina van kinderclub De Regenboog. Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Klik

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Stappenplan Oudermodule I-School

Stappenplan Oudermodule I-School Stappenplan Oudermodule I-School Ga naar: www.i-school.be/login Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Klik nadien op de knop Login. U komt op de beginpagina. Vanboven of links kan je via

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender

Nadere informatie

Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende

Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende Inleiding I-school is ons nieuw inschrijfsysteem. Dit systeem is veel gebruiksvriendelijker en zal het jou een stuk gemakkelijker

Nadere informatie

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten 2014 Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten Gerben Teeler Staff Support B.V. 14-7-2014 Deze handleiding geeft een complete beschrijving van alle onderdelen inzake het roosteren

Nadere informatie

Stappenplan oudermodule i-school

Stappenplan oudermodule i-school Stappenplan oudermodule i-school Ga naar www.i-school.be/login. Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Er zijn 3 manieren om opvang te reserveren. Afhankelijk van wat je precies wil doen is

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

Uitzendkracht rol. 30 maart 2011 Akyla bv. copyright Akyla bv

Uitzendkracht rol. 30 maart 2011 Akyla bv. copyright Akyla bv Uitzendkracht rol 30 maart 2011 Akyla bv copyright Akyla bv Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMEEN... 4 2.1 ICOONTJES... 5 2.2 OVERZICHTEN... 5 2.3 ROLLEN... 6 2.4 PROCESTYPES... 7 3. DE UITZENDKRACHT

Nadere informatie

Stappenplan Oudermodule I-school

Stappenplan Oudermodule I-school 1 Stappenplan Oudermodule I-school Ga naar: www.i-school.be/login Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Er zijn 3 manieren om een reservatie te maken, afhankelijk van wat je precies wil doen

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

Accordeerder rol. 29 mei 2009 Akyla bv. copyright Akyla bv

Accordeerder rol. 29 mei 2009 Akyla bv. copyright Akyla bv Accordeerder rol 29 mei 2009 Akyla bv copyright Akyla bv Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMEEN... 4 2.1 ICOONTJES...5 2.2 OVERZICHTEN... 5 2.3 ROLLEN... 6 2.4 PROCESTYPES...7 3. DE INLENER ROL (ACCORDEERDER)...9

Nadere informatie

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of Enkele nuttige tips om met VARB te werken. U start uw internetbrowser en gaat naar https://www.varb.nl er komt een schermpje Certificaat bevestigen, klik op OK. Het volgende scherm is Voer Pin in, u vult

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling Bisdom Antwerpen Vicariaat voor het onderwijs Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten 1. INLEIDING Deel 1 : Inloggen als instelling Het inschrijven voor een raamovereenkomst gebeurt per instelling

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS Aanmelden Het aanmeldingsproces is gelijklopend aan dat van de gewone medewerker. Indien je daar nog vragen over hebt, kan je het document Handleiding My- Dranouter medewerkers

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Handleiding Oudermodule I-school

Handleiding Oudermodule I-school Handleiding Oudermodule I-school I-school werkt volledig via internet. Het kan gebruikt worden op pc, laptop, smartphone of tablet. Hoe de oudermodule openen? Start uw pc, laptop, smartphone of tablet

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSITE VLAAMSE WETENSCHAPSWEEK 2016

HANDLEIDING WEBSITE VLAAMSE WETENSCHAPSWEEK 2016 HANDLEIDING WEBSITE VLAAMSE WETENSCHAPSWEEK 2016 Inleiding De URL van de website is http://beheer.wetenschapsweek.be. De loginnaam van een coördinator of activiteitenbeheerder is als volgt samengesteld:

Nadere informatie

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving)

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Versie oktober 2005 Peter Boon Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdpagina... 4 Inloggen als gast... 6 Inloggen als gebruiker/leerling... 9 Mijn profiel...

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding voor het beheren van opleidingen

Handleiding voor het beheren van opleidingen Handleiding voor het beheren van opleidingen Handleiding coördinator Handleiding voor het beheren van opleidingen HIGIS 2008 http://www.higis.eu.org Higis 13 februari 2008 1/13 Inhoudstafel Beheren van

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk T 014/26.01. 11 - F 014/26.00.26 info@dynamic.be www.dynamic.be RPR Turnhout - TVA 0427.759.

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk T 014/26.01. 11 - F 014/26.00.26 info@dynamic.be www.dynamic.be RPR Turnhout - TVA 0427.759. Inhoud Algemeen... 2 Mercedes/Ford/Andere... 3 Nieuw document... 3 Bestaand document... 4 Renault... 6 Werkorder... 6 Nieuwe... 6 Bestaande werkorder... 9 Andere documenten... 9 Nieuwe... 9 Bestaande...

Nadere informatie

Handleiding inschrijven van activiteit

Handleiding inschrijven van activiteit Handleiding inschrijven van activiteit Dit is enkel voor mensen die nog niet zijn geregistreerd. Voor mensen die al inlog gegevens hebben en gezinsleden willen toevoegen ga naar stap 16 op pagina 12, mensen

Nadere informatie

Telling aanwezigheden niet leerplichtige kleuters

Telling aanwezigheden niet leerplichtige kleuters Telling aanwezigheden niet leerplichtige kleuters 5 maart 2012 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Telling aanwezigheden niet leerplichtige kleuters 2 1.1 Inleiding...................................... 2 1.2

Nadere informatie

1. TweedeHonk Urenregistratie via internet

1. TweedeHonk Urenregistratie via internet 1. TweedeHonk Urenregistratie via internet 1.1 Algemene principes registratie De registratie van uw opvanguren vindt plaats via internet op de volgende wijze: 1. Gastouder voert de urenregistratie in.

Nadere informatie

NASCHOLINGSTOEPASSING

NASCHOLINGSTOEPASSING Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel NASCHOLINGSTOEPASSING VVKSO 1 Publieke website http://www.nascholing.be vrije consultatie van het aanbod zoeken doorheen

Nadere informatie

Handleiding Joomla! 1.5

Handleiding Joomla! 1.5 Handleiding Joomla! 1.5 Versie :0.1 2/20 Inhoud 2. Aanmelden... 4 3. Artikelbeheer... 5 3.1 Nieuw artikel toevoegen... 5 3.2 Bestaand artikel wijzigen/verwijderen... 6 3.2.1 Front end editing... 7 4. Sectie

Nadere informatie

Handleiding. Tijdregistratie. Server. Gebruiker

Handleiding. Tijdregistratie. Server. Gebruiker Handleiding Tijdregistratie Server Gebruiker Auteur: K. van der Weide BySpy Products B.V. 2017 versie 3.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Inloggen 3 Menu Tijdregistratie 5 Tijdregistratie 5 Tijdregistratie

Nadere informatie

Handleiding website Vrijwilligerspunt Raalte. www.vrijwilligerspuntraalte.nl

Handleiding website Vrijwilligerspunt Raalte. www.vrijwilligerspuntraalte.nl Handleiding website Vrijwilligerspunt Raalte www.vrijwilligerspuntraalte.nl 1 Inhoudsopgave Pagina 1) Vacatures maken en plaatsen op de website 3 2) Wachtwoord vergeten? 4 3) Nieuwe inschrijving als organisatie

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

Handleiding Merge items

Handleiding Merge items Handleiding Merge items Copyright, Connexys Versie 3.2.0.1-30 september 2013 Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of

Nadere informatie

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop MEATING YOUR DEMANDS Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop Leegaardsdijk 2, 8400 Oostende - Tel: 059 70 91 95 - Fax: 059 70 97 20 - orders@meconv.be Inhoud 1. Website / Inloggen... 3

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.22

Release Notes v 1.1 0.22 1/17 Release Notes v 1.1 0.22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s http://anbi.federatiecultuur.nl 1 Inhoud Introductie... 3 Registreren... 4 Organisatie toevoegen... 6 Organisatie wijzigen... 8 Wachtwoord

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Handleiding Oudermodule i-school

Handleiding Oudermodule i-school Handleiding Oudermodule i-school 1. Hoe log ik in? Open internet vanuit je internetbrowser (internet explorer, google chrome, safari, firefox, opera, ) Typ in de adresbalk: www.i-school.be/login Je krijgt

Nadere informatie

Aan- en Afwezigheid. Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding

Aan- en Afwezigheid. Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding Aan- en Afwezigheid Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding maken we het inzichtelijk en geven we aan hoe je als Schoolbeheerder / Administrator

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Inhoud Stap 1: linkadres...2 Stap 2: reserveren infrastructuur...4 Stap 3: gegevens reservatie...7

Nadere informatie

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Inhoud Raadplegen online agenda sporthal en culturele infrastructuur... 2 Reglementen gebruik infrastructuur... 2 Beschikbaarheid nakijken... 3 Inloggen

Nadere informatie

Dokeos Gebruik van de Agenda. Dokeos Gebruik van de agendafunctie

Dokeos Gebruik van de Agenda. Dokeos Gebruik van de agendafunctie Dokeos Gebruik van de Agenda Dokeos Gebruik van de agendafunctie Inhoud Inhoud... 2 Hoofdstuk 1 Agenda s... 3 1 Persoonlijke agenda... 3 1.1 Evenement aanmaken... 3 1.2 Evenement bekijken... 5 1.3 Evenement

Nadere informatie

Evry voor Diëtheek. Handleiding eerste gebruik

Evry voor Diëtheek. Handleiding eerste gebruik Evry voor Diëtheek Handleiding eerste gebruik 1 Introductie Maak verbinding met het bureaublad-op-afstand van Diëtheek op de gebruikelijke manier. Start hier Evry met het icoon op het bureaublad. De gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding Famicontrol voor de kinderbijslagfondsen

Handleiding Famicontrol voor de kinderbijslagfondsen Handleiding Famicontrol voor de kinderbijslagfondsen Inhoudsopgave Inleiding... 2 Inloggen... 2 Het welkomstscherm... 3 De Menu balk... 3 Opvolgingsstatussen... 4 Een nieuwe aanvraag creëren... 5 Controle

Nadere informatie

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys Handleiding Plannen opstellen in ParnasSys Inhoud Groepsplan opstellen... 3 1. Groepsplan aanmaken... 3 2. Doelen en aanpak invullen... 4 3. Verslag uitvoering... 5 4. Verslag evaluatie... 5 Clusterplan/individueel

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEN

HANDLEIDING RAPPORTEN HANDLEIDING RAPPORTEN Versie 2.0 dd 13/10/2014 Versie 2.1 dd 03/04/2015 Inhoudstabel VAN START MET DE RAPPORTEN... 2 1 EEN TOETS TOEVOEGEN... 3 MOGELIJKHEID 1: PROEVEN PER KLAS... 3 MOGELIJKHEID 2: INVOEREN

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven

Handleiding Online Inschrijven Handleiding Online Inschrijven Kijk voor extra uitleg ook steeds naar de tekstvakken op de website! Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 2 2. Gebruikersmenu... 2 2.1. Home... 2 2.2. Kalender... 2 2.3. Inschrijven...

Nadere informatie

A-Sport. Boek uw Antwerpse sportplek in enkele klikken

A-Sport. Boek uw Antwerpse sportplek in enkele klikken A-Sport Boek uw Antwerpse sportplek in enkele klikken Inhoud Wat is A-Sport? Vanaf wanneer kan ik A-Sport gebruiken? Hoe dien ik een reservatieaanvraag in via A-Sport? Hoe gaat het verder? Eerste Hulp

Nadere informatie

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015 Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015...Controleer uw gegevens Standmedewerkers 2014 registreren voor PROVADA 2015 Foto s uploaden en status PROVADA Afsprakenmodule aanpassen Nieuwe standmedewerkers

Nadere informatie

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven:

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: 1. Profiel aanmaken op inschrijvingen.halle.be 2. Bevestigingsmail openen die u in uw mailbox ontvangt en bevestigen door op de linck te klikken

Nadere informatie

Beheren Contactpersonen

Beheren Contactpersonen 0.1 Klantinstructie Beheren Contactpersonen Datum 05 februari 2014 Versie 1.2 ConceptProduct- en ProcesbeheerDirectie Geo Versiehistorie Versie datum locatie omschrijving 1.0 01/11/2012 Geheel Nieuwe dienst

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Website voor leerkrachten

Website voor leerkrachten Website voor leerkrachten 13 augustus 2013 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Website voor leerkrachten 2 1.1 Algemene termen en iconen........................... 3 1.2 Inloggen......................................

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

BRICONweb voor de club

BRICONweb voor de club BRICONweb voor de club Starten met BW! 3 Aanmelden! 4 Registreren! 4 Club verantwoordelijke! 5 Bestaande club! 5 Nieuwe club aanmaken! 5 Aanmaken wedstrijd! 6 Betekenis icoontjes! 7 Inkorven! 8 Aantallen

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

Instructie. Planning

Instructie. Planning Instructie Planning 21 juli 2016 Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Doelgroep... 3 1.2 Gerelateerde documenten... 3 2 Cursussen inplannen... 3 3 Planningsmodule... 6 3.1 Filteren van gegevens... 7 4 Docentenrooster...

Nadere informatie

Inlener rol. 30 maart 2011 Akyla bv. copyright Akyla bv

Inlener rol. 30 maart 2011 Akyla bv. copyright Akyla bv Inlener rol 30 maart 2011 Akyla bv copyright Akyla bv Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMEEN... 4 2.1 ICOONTJES... 5 2.2 OVERZICHTEN... 5 2.3 ROLLEN... 6 2.4 PROCESTYPES... 7 3. DE INLENER ROL (AUTORISEERDER)...

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL Molenstraat 22 2310 Rijkevorsel kinderclub@rijkevorsel.be 03 340 00 56 www.rijkevorsel.be/kinderclub Inhoudsopgave Inloggen... 3 Opties i-school stap voor stap...

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Inschrijven nieuwe leerling op school, en/of lid van de bibliotheek (k1)

Inschrijven nieuwe leerling op school, en/of lid van de bibliotheek (k1) Inschrijven nieuwe leerling op school, en/of lid van de bibliotheek (k1) 1.1 Inleiding Je hoeft van te voren niet te weten of een nieuwe leerling al lid is van de bibliotheek of staat ingeschreven op een

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Sagitta t.b.v. invoer planning werkbegroting 2006

Gebruikershandleiding Sagitta t.b.v. invoer planning werkbegroting 2006 Gebruikershandleiding Sagitta t.b.v. invoer planning werkbegroting 2006 Nicoline Craste 12-10-2005 versie 1.1 1 OPSTARTEN EN AFSLUITEN 1.1 Opstarten Het tijdplannings- en verantwoordingsprogramma Sagitta

Nadere informatie

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Buitenschoolse kinderopvang t Klim-Op-Ke HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Wat is i-school? i-school is het nieuwe online registratie- en reservatiesysteem van de Buitenschoolse Kinderopvang t Klim-Op-Ke.

Nadere informatie

Gebruik van de cliëntagenda

Gebruik van de cliëntagenda Voordat de cliëntagenda in gebruik genomen kan worden, zal deze functionaliteit aangezet moeten worden door Nedap Support. Items in de cliëntagenda zijn te wijzigen met het recht "Cliëntagenda beheren".

Nadere informatie

Gebruikershandleiding www.flamingo.be

Gebruikershandleiding www.flamingo.be Gebruikershandleiding www.flamingo.be Auteur : Web~IT Support and Consulting Datum : 19 december 2005 Opdrachtgever : Flamingo nv Pag. 2/27 Inhoudstafel Inhoudstafel 2 1. Starten 3 2. Pagina structuur

Nadere informatie

Stappenplan huren van materiaal

Stappenplan huren van materiaal Stappenplan huren van materiaal Vanaf januari 2018 kan je gemeentelijk materiaal enkel huren via het online platform I-rent. In dit stappenplan staat hoe je inlogt, een reservatie aanmaakt - wijzigt -

Nadere informatie

Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma.

Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma. Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma. In de e mail heeft u de gegevens gekregen waarmee u kunt

Nadere informatie

Handleiding JEvents 1.0

Handleiding JEvents 1.0 Handleiding JEvents 1.0 Inhoud 2. Manage Categories... 3 3. Manage Events... 6 4. Front-end Editing... 9 Versie :0.1 : werk Datum 2008-11-13 2/9 2. Manage Categories Er moet alijd eerst een categorie bestaan

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas. Geldig vanaf: 20 december 2017

Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas. Geldig vanaf: 20 december 2017 Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas Geldig vanaf: 20 december 2017 Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 3 2. Wachtwoord vergeten... 3 3. Wachtwoord wijzigen...

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Door Philippe Dellaert Acco: Files exchange documentatie - 1/9 1. Inleiding ACCO maakt gebruik van een online systeem om documenten uit te wisselen tussen

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in WebIDM 1. Voorwaarden en benodigdheden Om toegang te hebben tot de website van het Gebruikersbeheer (WebIDM) moet je beschikken over

Nadere informatie

I-SCHOOL. U aangeboden door de stad Bilzen

I-SCHOOL. U aangeboden door de stad Bilzen U aangeboden door de stad Bilzen Welkom bij de voorstelling van het vernieuwde online registratie- en reservatiesysteem van de stedelijke kinderopvang. 2 De ouder module: Hierin kunnen ouders oa: zelf

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Welkom op de website van Hulshoff Voorraadbeheer. Onderliggende gebruikershandleiding is van toepassing op het bestellen van gebruikt meubilair, via de webapplicatie, uit de centrale

Nadere informatie

Children s Rights and Business Principles

Children s Rights and Business Principles Children s Rights and Business Principles www.childrenandbusiness.be Handleiding voor bedrijven. Children s rights and Business Principles Handleiding voor bedrijven - 1 Inhoudstafel INHOUDSTAFEL... 2

Nadere informatie