Functieprofiel. Concerncontroller (1fte) Stein wil je zien!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Functieprofiel. Concerncontroller (1fte) Stein wil je zien!"

Transcriptie

1 Functieprofiel Concerncontroller (1fte) Stein wil je zien! PublicSpirit Walter Huurdeman Senior Consultant Amersfoort, juli 2016

2 Organisatie & context Gemeente Stein Stein ligt op een kruispunt van water en wegen. De gemeente is door op- en afritten verbonden met de autowegen A2 (Amsterdam-Luik) en A76 (Antwerpen-Aken). De A2 is tegelijkertijd de oostgrens van de gemeente, terwijl de A76 de gemeente dwars doorsnijdt. De westgrens van de gemeente wordt gevormd door de Maas. Deze rivier vormt de grens met België. Parallel aan de Maas loopt het Julianakanaal met een grote overslaghaven voor bulkgoed in de kern Stein. Opvallend is het tweeledige karakter van de gemeente Stein. De oostgrens met de autowegen en het aangrenzende grote Chemelot-complex ademt een actief en industrieel karakter uit. Als we van oost naar west gaan, laten we de Chemelotcomplexen in het oosten achter ons en komen wij uit bij het Maasdal in het westen van de gemeente. Dit Maasdal vormt samen met de historische dorpskernen van Elsloo, Meers, Stein, Urmond en Berg aan de Maas een fraai natuurgebied met veel rust en recreatieve mogelijkheden. Hier heerst volop rust om te fietsen en te wandelen in de natuur en te vertoeven aan het water. Op 1 januari 2016 had de gemeente Stein inwoners. De organisatie Gemeente Stein is volop in beweging. Stein investeert in een moderne en professionele werkomgeving afgestemd op de visie van de nieuwe organisatie. Samenwerking staat centraal bij het uitvoeren van de huidige taken en de uitdagingen in de toekomst. Samen bouwen we enthousiast aan de toekomst waarin we garant staan voor goede dienstverlening richting inwoners en bedrijven. Stein, een gemeente waar je trots op bent! Vanaf 1 oktober 2014 is gestart met de transitie van de oude naar de nieuwe organisatie. Dit proces vormde het ambtelijk antwoord op een door Berenschot in 2014 ingesteld cultuuronderzoek. Er is voor gekozen de organisatie van dat moment niet te verbeteren, maar te gaan voor het bouwen van een nieuwe organisatie. In nauwe samenspraak met de medewerkers is de volgende visie op de nieuwe organisatie gemeente Stein ontwikkeld: Wij ontwikkelen een professionele, faciliterende en flexibele organisatie waar we trots op kunnen zijn.

3 Waar de visie de ontwikkeling naar de nieuwe organisatie weergeeft, geeft de missie aan waar we als organisatie voor willen staan: met andere woorden hoe willen we als organisatie herkend worden? De missie luidt dan ook: De organisatie kenmerkt zich door samenwerken, professionaliteit, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, faciliterend zijn, flexibiliteit en proactiviteit. Een organisatie waarin plan-, project- en procesmatig gewerkt wordt en waarin het prettig en veilig werken is. De in de visie en missie benoemde kernwaarden zijn door de medewerkers vertaald naar feitelijk gedrag voor management en medewerkers. De ontwikkeling van de kernwaarden in het gedrag van alle medewerkers is geborgd in de cyclus van plannings-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken. De organisatie, waarin circa 150 medewerkers werken, is onderverdeeld in vier afdelingen, te weten Bedrijfsvoering, Maatschappij, Ruimte en Ontwikkeling, Werk, Inkomen, Zorg en Dienstverlening. Direct gekoppeld aan de gemeentesecretaris is Concerncontrol zichtbaar in de organisatie, evenals Personeel & Organisatie en het Bestuurssecretariaat. De afdelingen worden aangestuurd door een algemeen manager. Binnen de afdelingen is ruimte gemaakt voor teams, die onder leiding staan van een teamleider. De werving en selectie van de managers is een eind gevorderd, doch nog niet compleet afgerond. De ambities van de organisatie zijn neergelegd in het Bedrijfsplan gemeente Stein onder de titel Samen naar beter. Functie Concerncontroller De Concerncontroller is verantwoordelijk voor de brede control, dus naast financiën, ook voor juridische zaken, inkoop, administratieve organisatie en procesbeheersing. De Concerncontroller adviseert gevraagd en ongevraagd de directie en het management over bedrijfseconomische gevolgen van strategische beleidskeuzes en -initiatieven. Ook het adviseren over de doorontwikkeling en het innoveren van de bedrijfsvoering behoort tot de taken. De Concerncontroller legt daarnaast jaarlijks een onderzoeksprogramma voor aan het college waarin de onderzoeken naar doelmatigheid en doeltreffendheid voor de organisatie zijn opgenomen. Over elk van de onderzoeken legt hij verantwoording af aan het college.

4 De Opdracht De Concerncontroller stelt zich bij de uitoefening van zaken ten doel: de bevordering van de doelgerichtheid, doelmatigheid en effectiviteit van het gevoerde beleid en beheer in verband met de door het bestuur vastgestelde doelen; een verantwoord beheer van middelen, die het concern voor het bereiken van vastgestelde doelstellingen zijn toegekend; de naleving van de toepasselijke wettelijke bepalingen en bestuurlijke richtlijnen ten aanzien van de kadernota, de (meerjaren-)begroting, de bestuursrapportages, de jaarverslaggeving en de jaarlijkse afdelingsplannen; de zorg voor het inzichtelijk maken en beheersen van risico s. Werkzaamheden De functie voorziet in een breed en uitdagend pakket aan werkzaamheden: Het gevraagd en ongevraagd adviseren van de gemeentesecretaris en het bestuur over de kwaliteit en de doelmatigheid van bedrijfsprocessen en de effectiviteit van de gemeentelijke producten. Geeft leiding/sturing aan Concerncontrol (3 personen) en past daarbij onder andere de HR-gesprekkencyclus toe. Het adviseren van het bestuur en de directie over de naleving van kaders en richtlijnen en de kwaliteit van de in het kader van de begroting, jaarrekening, bestuursrapportages en periodieke managementrapportages overlegde informatie. Voert overleg met gemeentesecretaris en manager Bedrijfsvoering ten aanzien van planning en control, bedrijfseconomische ontwikkelingen en financiële aangelegenheden. Het (laten) verrichten van onderzoeken naar de doelmatigheid en doeltreffendheid van de organisatie of delen daarvan. Het toezicht op de administratie organisatie en de werking van de interne controle van het concern. Er op toezien dat risico s en beheersmaatregelen periodiek worden geactualiseerd, het opstellen van een concernrapportage over de omvang van de risico s en de kwaliteit van de getroffen beheersmaatregelen en het waar nodig doen van verbetervoorstellen. Richt zich op de interne en externe ontwikkelingen en vertaalt deze naar de realisatie van de planning-en-controlcyclus, het inzichtelijk maken van werkprocessen, het aanzetten tot de opstelling van financiële- en kwaliteitsprestatie-indicatoren, het tijdig signaleren van risico s. (financieel, juridisch, personeel, organisatie etc.). Anticipeert op interne en externe ontwikkelingen en vertaalt deze naar de ontwikkeling van de planning-en-controlcyclus (financieel, juridisch, personeel, organisatie etc.).

5 Het toezicht op de control op de risicovolle projecten door middel van toetsing van de financiële rapportages, de krediet- en exploitatiebijstellingen en het periodiek onderzoeken van het verloop van een bepaald project of onderdeel. Controle op de toetsing van college- en raadsvoorstellen op juridische, financiële, personele, inkoop-, communicatieve en beleidsmatige aspecten door middelenfunctionarissen en op de kwaliteit van deze stukken in zijn algemeenheid. Het - in overleg met de directie - opstellen van bindende instructies voor de organisatie, ter verzekering van een effectieve en betrouwbare bedrijfsvoering. Neemt deel, als adviseur, aan de vergadering van het Managementteam. Profiel Van de Concerncontroller wordt veel ervaring en talent verwacht. Je geeft leiding aan Concerncontrol en bent verantwoordelijk voor het verder vormgeven van de controlfunctie binnen de gemeente. De Concerncontroller is tevens strategisch topadviseur van het bestuur, de directie en het management. Gezien de cruciale rol die de Concerncontroller vervult bij de uitdagingen waar Stein voor staat, wordt er van je verwacht dat je met het team, vanuit een onafhankelijke rol, waarde toevoegt aan de organisatie, waarin de Concerncontroller toeziet op de mate van in control zijn van de organisatie. De Concerncontroller voert controlling in brede zin uit, stelt zaken op basis van beleidskaders vast en analyseert, concludeert en stelt aanbevelingen op. Daarnaast is de verwachting dat de Concerncontroller mee kan denken in de strategische ontwikkeling van de organisatie en zich kan verplaatsen in ontwikkelingen binnen de organisatie. De Concerncontroller is door zijn/haar stijl en vaardigheden in staat medewerkers organisatiebreed mee te nemen in de manier van werken die past bij control in deze tijd. Overige kwalificaties die op het (persoonlijkheids)profiel van de Concerncontroller van toepassing zijn: Je beschikt over een HBO+/academisch werk- en denkniveau en over relevante inhoudelijke werkervaring. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en beschikt over sociale en stimulerende vaardigheden voor het instrueren, motiveren en coachen van collega s/medewerkers. Je beschikt over managementvaardigheden (o.a. plannen, organiseren, coördineren) voor het leidinggeven en aansturen van het toegewezen team. Je beschikt over het analytisch vermogen voor het structureren van beleidslijnen naar concreet haalbare consistente doelen.

6 Je herkent je in de geformuleerde kernwaarden van Klantgerichtheid, Professionaliteit, Efficiënt werken, Trots, Samenwerkingsgericht, Aantrekkelijke organisatie waar je je prettig en veilig voelt, Flexibel, Proactief, Planmatig werken, Projectmatig werken, Procesmatig werken, Faciliterend en Zelf (bewustzijn van eigen rol, verantwoordelijkheid en taken). Arbeidsvoorwaarden De functie is ingeschaald in schaal 13. (Maximaal 5.644,-- bruto per maand). Functiegroep: Concerncontroller waarbij salariëring in overeenstemming met kennis en ervaring zal plaatsvinden. Vanaf 1 januari 2017 beschikt de gemeente Stein over de mogelijkheden van een zogenaamd Individueel Keuzebudget Arbeidsvoorwaarden. Verlofrechten, pensioen- en collectiviteitverzekeringen maken dit aantrekkelijke plaatje compleet. Momenteel bouwen wij aan een nieuwe organisatie, waarbij het P&Oinstrumentarium en de (lokale) arbeidsvoorwaardenregelingen worden afgestemd op de nieuwe resultaatgerichte organisatie. Gemeente Stein investeert in haar medewerkers door het aanbieden van opleidingen. Thuiswerken en flexibele werktijden maken een goede balans tussen werk en privé mogelijk, maar een betrokken en resultaatgerichte houding is vereist. Meer informatie PublicSpirit kan u meer informatie verschaffen over de functie. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met de heer drs. Walter Huurdeman. Heeft u vragen over de sollicitatieprocedure, dan kunt u terecht bij projectassistent mevrouw Marianne Pinke. Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer Mocht u na het lezen van dit uitgebreide functieprofiel zelf geen interesse hebben in deze functie maar wel iemand uit uw netwerk kennen die wellicht belangstelling heeft, dan bent u uiteraard vrij om dit profiel aan hem/haar ter beschikking te stellen. Solliciteren De search, werving en selectie voor deze functie wordt verricht door PublicSpirit. Uw sollicitatie kunt u indienen via onze website ( Vanuit de vacature op de website kunt u solliciteren via de direct solliciteren button. U kunt hier een motivatiebrief en een cv indienen. Indien uw sollicitatie correct door ons is ontvangen, krijgt u een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging.

7 U kunt reageren tot 2 september 2016, na deze datum wordt uw sollicitatie in reserve genomen. In de weken 36, 37 en 38 worden de eerste sollicitatiegesprekken gevoerd bij PublicSpirit. Op 5 oktober 2016 worden de door PublicSpirit geselecteerde kandidaten aan Stein gepresenteerd. Op 12 oktober 2016 vindt de eerste gespreksronde bij Stein plaats, waarna besloten wordt met welke kandidaten de procedure wordt voortgezet. Deze kandidaten worden vervolgens uitgenodigd voor een Birkman-test. Op 24 oktober 2016 vindt een tweede gespreksronde bij Stein plaats. U wordt door ons geïnformeerd over het verloop van uw sollicitatie. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de selectieprocedure.

Functieprofiel. Teamleider Maatschappij (1fte) Stein wil je zien!

Functieprofiel. Teamleider Maatschappij (1fte) Stein wil je zien! Functieprofiel Teamleider Maatschappij (1fte) Stein wil je zien! PublicSpirit Rob van Woerkum Senior Consultant Amersfoort, juli 2016 Organisatie & context Gemeente Stein Stein ligt op een kruispunt van

Nadere informatie

Functieprofiel. Teamleider Wmo / Jeugd (1fte)

Functieprofiel. Teamleider Wmo / Jeugd (1fte) Functieprofiel Teamleider Wmo / Jeugd (1fte) Stein wil je zien! PublicSpirit Rob van Woerkum Senior consultant Amersfoort, februari 2017 Organisatie & context Gemeente Stein Stein ligt op een kruispunt

Nadere informatie

Functieprofiel. Gemeentesecretaris. Stein wil je zien!

Functieprofiel. Gemeentesecretaris. Stein wil je zien! Functieprofiel Gemeentesecretaris Stein wil je zien! PublicSpirit Gert-Jan Jongkind Senior Consultant Amersfoort, juli 2016 Organisatie & context Gemeente Stein Stein ligt op een kruispunt van water en

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit.

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. FUNCTIEPROFIEL Procescoach Informatievoorziening 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman FUNCTIEPROFIEL Procescoach Automatisering 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond FUNCTIEPROFIEL Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten bij Gemeente Roermond PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, februari 2017 Organisatie en context Ben jij de strategische

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Concerncontroller. bij. Combiwel

PROFIELSCHETS. Concerncontroller. bij. Combiwel PROFIELSCHETS Concerncontroller bij Combiwel PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant Februari 2018 Organisatie Combiwel Combiwel is een Amsterdamse zorg- en welzijnsorganisatie met een breed pakket

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Woningbedrijf Velsen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 8 augustus 2017 De organisatie Woningbedrijf Velsen is de grootste verhuurder in de gemeente

Nadere informatie

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Hoofd HRM. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant

FUNCTIEPROFIEL. Hoofd HRM. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant FUNCTIEPROFIEL Hoofd HRM bij Kind en Onderwijs Rotterdam PublicSpirit drs. Marylin Demers senior consultant Amersfoort, augustus 2015 Organisatie & context Kind en Onderwijs Rotterdam is een Protestants-Christelijke

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. aankomend Manager Bedrijfsvoering. bij. Veluwonen

FUNCTIEPROFIEL. aankomend Manager Bedrijfsvoering. bij. Veluwonen FUNCTIEPROFIEL aankomend Manager Bedrijfsvoering bij Veluwonen PublicSpirit De heer drs. P. Beterams Senior consultant 12 januari 2018 Organisatie & context Veluwonen is een woningcorporatie in Eerbeek

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Raadsgriffier. gemeente Langedijk. bij de

FUNCTIEPROFIEL. Raadsgriffier. gemeente Langedijk. bij de FUNCTIEPROFIEL Raadsgriffier bij de gemeente Langedijk PublicSpirit Mr. Gert-Jan Jongkind Senior consultant Amersfoort, mei 2016 De gemeente Langedijk Langedijk is een verstedelijkte plattelandsgemeente

Nadere informatie

Veilgheidsregio Zuid Holland Zuid

Veilgheidsregio Zuid Holland Zuid Veilgheidsregio Zuid Holland Zuid Profielschets Concerncontroller (0,6 fte) Openbaar 13 juni 2019 Openbaar 2 Over de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) is

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Directeur Bedrijfsvoering. bij. Combiwel

PROFIELSCHETS. Directeur Bedrijfsvoering. bij. Combiwel PROFIELSCHETS Bedrijfsvoering bij Combiwel PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant Februari 2018 Organisatie Combiwel Combiwel is een Amsterdamse zorg- en welzijnsorganisatie met een breed pakket

Nadere informatie

CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL

CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL PS2017PS05 CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL Statengriffier Provincie Utrecht PublicSpirit Gert-Jan Jongkind Senior Consultant Amersfoort, februari 2017 Functie-context Provincie Utrecht De provincie Utrecht is de

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht bij Malderburch PublicSpirit Mevrouw drs. Jetske Goudsmit Partner 5 oktober 2017 Organisatie en context Malderburch is er voor alle ouderen in de gemeente Heumen. Deskundig,

Nadere informatie

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Unithoofd (financieel) beleid & advies 1 juni 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27

Nadere informatie

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Over de gemeente Nieuwegein Nieuwegein is een van de jongste steden van Nederland, maar met historische accenten. Er wonen

Nadere informatie

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Hoofd (financieel) Beleid & Advies 22 december 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal (tot 8 januari) Marcel

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant FUNCTIEPROFIEL Directeur Werkplein Hart van West-Brabant PublicSpirit drs. R.W.C. (Rob) van Woerkum MMC Senior consultant 30 augustus 2018 Organisatie Het Werkplein Hart van West-Brabant is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Ellen Bruin, september 2015 Over de Dienst Gezondheid en Jeugd De Dienst Gezondheid & Jeugd verzorgt namens 17 gemeenten in Zuid-Holland Zuid de uitvoering

Nadere informatie

Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Business Unit Manager Internationalisering (40 uur) Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV (Oost NV) bij

FUNCTIEPROFIEL. Business Unit Manager Internationalisering (40 uur) Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV (Oost NV) bij FUNCTIEPROFIEL Business Unit Manager Internationalisering (40 uur) bij Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV (Oost NV) PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, december 2016 Organisatie en context

Nadere informatie

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van de afdeling Communicatie & Juridische

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het. Noordelijk Belastingkantoor

PROFIELSCHETS. Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het. Noordelijk Belastingkantoor PROFIELSCHETS Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het Noordelijk Belastingkantoor PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant maart 2019 Organisatie Het Noordelijk Belastingkantoor is sinds

Nadere informatie

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Stichting Kinderopvang Op Kop Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Door dhr. R. Terpstra Datum 5 december 2014 Functieomschrijving coördinator kinderopvang Algemene

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Functieprofiel Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Voor meer informatie over de functie: Ingrid La Haye, senior manager POI Telefoon (06) 23 07 71 54 Sluitingsdatum 20 februari 2018 1. Organisatie

Nadere informatie

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht met financiële expertise Samen leren, samen leven! PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers senior consultant Amersfoort, maart 2019 1 van 5 Organisatie & context Stichting

Nadere informatie

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon Profiel Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december 2017 Opdrachtgever Stichting Proceon Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam De stad en het bestuur Schiedam is een stad

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen FUNCTIEPROFIEL Manager Financiën bij Standvast Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2015 Organisatie en context Standvast Wonen is een actieve woningcorporatie met bijna 9.000

Nadere informatie

Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein

Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein Over de gemeente Nieuwegein Nieuwegein is een van de jongste steden van Nederland, maar met historische accenten. Er wonen ongeveer 62.000 mensen

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5 Profiel Controller 22 maart 2019 Opdrachtgever Stichting O2A5 Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit partner 14 Juli 2015 Organisatie & context Idealis is een woningcorporatie en dé studentenhuisvester voor Wageningen

Nadere informatie

Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein

Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende met kennis van communicatie die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van het Team Communicatie verder

Nadere informatie

Vacature Hoofd Financiën

Vacature Hoofd Financiën Vacature Hoofd Financiën Gezocht: Krachtig Hoofd Financiële en Salarisadministratie Voelt u zich aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Voortgezet Onderwijs? Bent u de krachtige, financiële

Nadere informatie

Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Idealis PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur Woerden, maart 2013 Organisatie en context Idealis is een woningcorporatie en dè studentenhuisvester voor

Nadere informatie

CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier

CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier De functie van kwartiermaker griffie/beoogd griffier van de raad van de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier kent twee opeenvolgende

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 27 september Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Controller (0,8 fte) 27 september Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Controller (0,8 fte) 27 september 2016 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profiel. Strategisch beleidsadviseur P&O. 7 april 2015. Opdrachtgever 100.000 plus gemeente in het midden van het land

Profiel. Strategisch beleidsadviseur P&O. 7 april 2015. Opdrachtgever 100.000 plus gemeente in het midden van het land Profiel Strategisch beleidsadviseur P&O 7 april 2015 Opdrachtgever 100.000 plus gemeente in het midden van het land Voor meer informatie over de functie Bianca van Winkel, adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena

Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VACATURE FINANCIEEL ADVISEUR M/V GEMEENTE BERGEN OP ZOOM AFDELING MIDDELEN, TEAM FINANCIEN EN INKOOP

FUNCTIEPROFIEL VACATURE FINANCIEEL ADVISEUR M/V GEMEENTE BERGEN OP ZOOM AFDELING MIDDELEN, TEAM FINANCIEN EN INKOOP FUNCTIEPROFIEL VACATURE FINANCIEEL ADVISEUR M/V GEMEENTE BERGEN OP ZOOM AFDELING MIDDELEN, TEAM FINANCIEN EN INKOOP A. Inleiding De stad Als er één ding opvalt aan Bergen op Zoom, dan is het wel het historisch

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Baston Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2014 De context Baston Wonen is een woningcorporatie in de gemeente Zevenaar met circa 4.000

Nadere informatie

Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard

Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard Samen met de andere 19 teammanagers, bestuurders, directieleden, medewerkers en inwoners levert deze betrokken

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht met kennis van het onderwijs. bij

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht met kennis van het onderwijs. bij FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht met kennis van het onderwijs bij PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, februari 2019 Organisatie Het Martinuscollege in Grootebroek is

Nadere informatie

Fonds voor Cultuurparticipatie

Fonds voor Cultuurparticipatie FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Fonds voor Cultuurparticipatie PublicSpirit Jetske Goudsmit, partner 10 September 2018 Organisatie en context Het Fonds voor Cultuurparticipatie bevordert met subsidie

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Ambitieuze en besluitvaardige ontwikkelaar en bouwer die in verbinding met medewerkers en bestuur de fusie naar de nieuwe gemeente leidt en

Nadere informatie

Organisatieverordening gemeente Harlingen Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Harlingen maakt bekend:

Organisatieverordening gemeente Harlingen Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Harlingen maakt bekend: GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Harlingen. Nr. 86505 29 juni 2016 Organisatieverordening gemeente Harlingen 2016 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Harlingen maakt bekend:

Nadere informatie

Senior communicatieadviseur

Senior communicatieadviseur Profiel Senior communicatieadviseur Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 26 oktober 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Profiel. Opleidingsmanager HBO-Rechten. 10 mei Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht

Profiel. Opleidingsmanager HBO-Rechten. 10 mei Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Profiel Opleidingsmanager HBO-Rechten 10 mei 2017 Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal

Nadere informatie

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken Wil je samen met ons hard werken aan de groei en ontwikkeling van leraren, pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en daarmee die van kinderen,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair)

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Groot Hoogwaak levert een professionele bijdrage aan het aanbod van woon-, zorg-, en welzijnsvoorzieningen voor ouderen in Noordwijk. Dit aanbod

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Coördinerend Beleidsadviseur. College voor de Rechten van de Mens. PublicSpirit. bij het

FUNCTIEPROFIEL. Coördinerend Beleidsadviseur. College voor de Rechten van de Mens. PublicSpirit. bij het FUNCTIEPROFIEL Coördinerend Beleidsadviseur bij het College voor de Rechten van de Mens PublicSpirit De heer mr. G.A. (Gert-Jan) Jongkind Senior Consultant Mevrouw drs. M.A.C. (Annemarie) Vermeulen Consultant

Nadere informatie

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht Profiel Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 8 juni 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Profielschets Manager Financiën Omnivera GWZ ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Adviseurs ERLY: drs. Lilian Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Omnivera GWZ Omnivera

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL CONCERNCONTROLLER

FUNCTIEPROFIEL CONCERNCONTROLLER FUNCTIEPROFIEL FUNCTIEPROFIEL CONCERNCONTROLLER Versie d.d. 21 juli 2014 Organisatie ROC Leiden verzorgt middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwassenenonderwijs (educatie) voor meer dan 9000 studenten

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE Oktober 2016 DE ORGANISATIE is een ondernemende, maatschappelijk gedreven wooncorporatie met circa 10.000 woningen en zeven verzorgingscomplexen in de

Nadere informatie

HOOFD AFDELING MIDDELEN EN ONDERSTEUNING. voor 36 uur per week

HOOFD AFDELING MIDDELEN EN ONDERSTEUNING. voor 36 uur per week Wij zijn op zoek naar een: HOOFD AFDELING MIDDELEN EN ONDERSTEUNING voor 36 uur per week Over Cuijk Cuijk is een aantrekkelijke woongemeente van bijna 25.000 inwoners in Noord- Brabant, aan de grens met

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland FUNCTIEPROFIEL Directeur-Bestuurder bij Erfgoedhuis Zuid-Holland PublicSpirit De heer drs. P. Beterams senior consultant april 2018 Organisatie & context Inleiding Erfgoedhuis Zuid-Holland zet zich in

Nadere informatie

Profiel. Senior Financieel Analist. 14 februari Opdrachtgever Gemeente Rotterdam

Profiel. Senior Financieel Analist. 14 februari Opdrachtgever Gemeente Rotterdam Profiel Senior Financieel Analist 14 februari 2017 Opdrachtgever Gemeente Rotterdam Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 06 53 32 47 92 Voor

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen Profielschets Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Compaen Datum: juni 2015 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningbouwvereniging

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR. Algemeen. Context FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER. Functieprofiel: Concerncontroller

SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR. Algemeen. Context FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER. Functieprofiel: Concerncontroller SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER Algemeen Samenwerkingsstichting Kans & Kleur is verantwoordelijk voor alle basisscholen in de gemeente Wijchen. Daaronder vallen scholen

Nadere informatie

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Profiel Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening 28 maart 2018 Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor

Nadere informatie

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour Profiel Teamleider Zorg en Wonen 23 april 2015 Opdrachtgever InteraktContour Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06-2900 47 45 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena

Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen Profielschets Directeur-bestuurder Omnia Wonen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Omnia Wonen Datum: 20 oktober 2014 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Omnia Wonen in Harderwijk is een moderne

Nadere informatie

gemeentesecretaris / algemeen directeur

gemeentesecretaris / algemeen directeur Functieprofiel gemeentesecretaris / algemeen directeur De gemeente Lansingerland Lansingerland is een dynamische gemeente in het hart van de regio Rotterdam, bestaande uit de kernen Berkel en Rodenrijs,

Nadere informatie

senior Financieel adviseur (sociaal domein)

senior Financieel adviseur (sociaal domein) Profiel senior Financieel adviseur (sociaal domein) Proactieve financiële businesspartner met kennis van het sociaal domein, verbindingskracht en enthousiasme! 19 maart 2019 Opdrachtgever Gemeente Buren

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VACATURE MEDEWERKER AUDITS & CONTROL M/V GEMEENTE BERGEN OP ZOOM AFDELING MIDDELEN

FUNCTIEPROFIEL VACATURE MEDEWERKER AUDITS & CONTROL M/V GEMEENTE BERGEN OP ZOOM AFDELING MIDDELEN FUNCTIEPROFIEL VACATURE MEDEWERKER AUDITS & CONTROL M/V GEMEENTE BERGEN OP ZOOM AFDELING MIDDELEN A. Inleiding De stad Als er één ding opvalt aan Bergen op Zoom, dan is het wel het historisch karakter

Nadere informatie

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control Unitmanager EAD Organisatiecontext Het Baken wil een werkomgeving bieden die plezierig, inspirerend en lerend is. Wij zien onze medewerkers als mensen met talenten, competenties, passie en ambities, die

Nadere informatie

Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën

Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Ben jij de krachtige, financiële duizendpoot die behalve het opstellen van

Nadere informatie

Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS. Financieel (vastgoed) specialist. De Goede Woning Apeldoorn

Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS. Financieel (vastgoed) specialist. De Goede Woning Apeldoorn Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS Financieel (vastgoed) specialist De Goede Woning Apeldoorn Organisatie De Goede Woning is de oudste en grootste wooncorporatie in Apeldoorn. De Goede Woning is uit nood

Nadere informatie

PROFIEL @ SENIOR BUSINESS CONTROLLER ADRZ

PROFIEL @ SENIOR BUSINESS CONTROLLER ADRZ PROFIEL @ SENIOR BUSINESS CONTROLLER ADRZ 6 februari 2015 voor meer info over de functie: werving.search@leeuwendaal.nl, telefoon (070) 41 42 700 voor sollicitatie: www.leeuwendaal.nl Niets uit dit profiel

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur. Loon op Zand: een kleine gemeente met grote ambities. (Veer)krachtig en zelfstandig

FUNCTIEPROFIEL. Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur. Loon op Zand: een kleine gemeente met grote ambities. (Veer)krachtig en zelfstandig FUNCTIEPROFIEL Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur Loon op Zand: een kleine gemeente met grote ambities. (Veer)krachtig en zelfstandig PublicSpirit Gert-Jan Jongkind Associé/Senior consultant Amersfoort,

Nadere informatie

Adviseur Bedrijfskundige informatica (1 fte)

Adviseur Bedrijfskundige informatica (1 fte) De Rijnbrink Groep adviseert en ondersteunt bibliotheken in Gelderland en Overijssel op het gebied inhoudelijk bibliotheekwerk en bedrijfsvoering zoals HRM, financiën, communicatie, marketing en ICT. Om

Nadere informatie

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent ,

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent , Profiel Manager HR Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent 070 448 28 28, sollicitatie@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 9 april 2019 1. Organisatie De Bazalt Groep is

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Adjunct-algemeen directeur

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Adjunct-algemeen directeur FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Adjunct-algemeen directeur januari 2013 Opdrachtgever Nieuwstraat 23 A 1621 EA Hoorn Auteur P.P.J.G. Janssen Project 5POBA4560 1 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Adjunct-algemeen

Nadere informatie

Twee Leden Raad van Toezicht bij Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland te Zaandam

Twee Leden Raad van Toezicht bij Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland te Zaandam PROFIEL Twee Leden Raad van Toezicht bij Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland te Zaandam PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, oktober 2014 Organisatie & context

Nadere informatie

Profiel. Relatiemanager Zorg en Wonen. 10 juni 2015. Opdrachtgever InteraktContour

Profiel. Relatiemanager Zorg en Wonen. 10 juni 2015. Opdrachtgever InteraktContour Profiel Relatiemanager Zorg en Wonen 10 juni 2015 Opdrachtgever InteraktContour Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06-2900 47 45 Voor sollicitatie

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VACATURE TEAMMANAGER FINANCIEN EN INKOOP M/V GEMEENTE BERGEN OP ZOOM AFDELING MIDDELEN, TEAM FINANCIEN EN INKOOP

FUNCTIEPROFIEL VACATURE TEAMMANAGER FINANCIEN EN INKOOP M/V GEMEENTE BERGEN OP ZOOM AFDELING MIDDELEN, TEAM FINANCIEN EN INKOOP FUNCTIEPROFIEL VACATURE TEAMMANAGER FINANCIEN EN INKOOP M/V GEMEENTE BERGEN OP ZOOM AFDELING MIDDELEN, TEAM FINANCIEN EN INKOOP A. Inleiding De stad Als er één ding opvalt aan Bergen op Zoom, dan is het

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. plaatsvervangend regio-manager (vacature 06)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. plaatsvervangend regio-manager (vacature 06) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de provincies Gelderland en Overijssel, enkele Utrechtse

Nadere informatie

Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie

Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie gemeente Loon op Zand De gemeente Loon op Zand Loon op Zand is een toeristische, recreatieve

Nadere informatie

Vacature. Trainee Control en Financiën Stafdienst SOML (salarisschaal 9) Inhoudsopgave

Vacature. Trainee Control en Financiën Stafdienst SOML (salarisschaal 9) Inhoudsopgave Vacature Trainee Control en Financiën Stafdienst SOML (salarisschaal 9) Ter ondersteuning van de Controller en de afdeling Financiën is SOML op zoek naar een Trainee Control en Financiën voor de duur van

Nadere informatie

Afdeling : Planning & Control Organisatie : Thuisvester Functie : Medewerker Planning & Control Datum : augustus 2014

Afdeling : Planning & Control Organisatie : Thuisvester Functie : Medewerker Planning & Control Datum : augustus 2014 FUNCTIEDOCUMENT CONTEXT De afdeling Planning & Control richt zich op de effectieve en efficiënte uitvoering van planning & controlcyclus governance, financiering & treasury en risicomanagement. De medewerker

Nadere informatie

Doel van de rol Iedere Compliance Officer heeft als doel het beheersen van de risico s die BKR loopt in haar strategische en operationele processen.

Doel van de rol Iedere Compliance Officer heeft als doel het beheersen van de risico s die BKR loopt in haar strategische en operationele processen. FUNCTIEPROFIEL Opdrachtgever: Functienaam: BKR Compliance Officer Security & Risk BKR is een onafhankelijke stichting met een maatschappelijk doel. BKR streeft sinds 1965, zonder winstoogmerk, een financieel

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Concerncontroller. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant

FUNCTIEPROFIEL. Concerncontroller. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant FUNCTIEPROFIEL Concerncontroller bij Kind en Onderwijs Rotterdam PublicSpirit drs. Marylin Demers senior consultant Amersfoort, oktober 2015 Organisatie & context Kind en Onderwijs Rotterdam is een Protestants-Christelijke

Nadere informatie

Profielschets drie Accountmanagers voor ActiZ spin in het web, verbindende schakel naar de leden, teamcoördinator en belangenbehartiger

Profielschets drie Accountmanagers voor ActiZ spin in het web, verbindende schakel naar de leden, teamcoördinator en belangenbehartiger Profielschets drie Accountmanagers voor ActiZ spin in het web, verbindende schakel naar de leden, teamcoördinator en belangenbehartiger Tonnie van Ham Maastricht, juli 2017 ALGEMEEN ActiZ is de branchevereniging

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Waardwonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Waardwonen FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Waardwonen PublicSpirit Mevrouw drs. Jetske Goudsmit partner 24 mei 2017 Organisatie en context Waardwonen is als woningcorporatie actief op het platteland in

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS

FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS Inhoudsopgave 1 Diakonessenhuis 3 De organisatie 3 De structuur 3 Financiën/de Concerndienst 4 Vergroten van de wendbaarheid 4 2 Manager Finance 4 Plaats

Nadere informatie

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015 Profiel Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus december 2015 Opdrachtgever Aventus Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 / 06-29004782

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Functiebeschrijving Teammanager VGE Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts met goedkeuring van LIMOR

Nadere informatie