FUNCTIEPROFIEL. Business Unit Manager Internationalisering (40 uur) Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV (Oost NV) bij

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FUNCTIEPROFIEL. Business Unit Manager Internationalisering (40 uur) Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV (Oost NV) bij"

Transcriptie

1 FUNCTIEPROFIEL Business Unit Manager Internationalisering (40 uur) bij Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV (Oost NV) PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, december 2016

2 Organisatie en context Ben jij innovatief, voortvarend, internationaal ervaren en heb je een hart voor ondernemers? Dan zoekt Oost NV jou! Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV (Oost NV) Oost NV werkt aan de groei van de regionale economie en werkgelegenheid in de provincies Gelderland en Overijssel. Oost NV doet dit door innovatieprojecten te begeleiden, (buitenlandse) bedrijven aan te trekken, campussen én open innovatiecentra te ontwikkelen en door risicodragend te investeren in kansrijke innovatieve ondernemingen in Oost-Nederland. Kortom, Oost NV helpt ondernemers innoveren, investeren en internationaliseren. Oost NV adresseert maatschappelijke uitdagingen en versterkt de economie en werkgelegenheid van Oost-Nederland. Oost NV werkt voor het (internationale) bedrijfsleven, startende en groeibedrijven, vanuit één kantoor in Apeldoorn. Daarnaast betrekt Oost NV grote concerns als 'trekkers' bij open innovatieprojecten binnen de (voor de regio relevante) topsectoren: Agro-Food, Life Sciences & Health, High Tech, Energie- & Milieutechnologie en de Maakindustrie. Oost NV biedt ondernemers kennis, geld, netwerk en contacten. Het werk wordt uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en de provincies Overijssel en Gelderland. Oost NV biedt haar diensten aan op basis van vier kerntaken: innoveren, investeren, (bedrijfs-)infrastructuur en internationaliseren. Voor meer informatie zie ook de website De organisatie en de functie De kernactiviteiten van Oost NV worden uitgevoerd via drie bedrijfsonderdelen die in sterke onderlinge synergie met elkaar samenwerken. Deze onderdelen worden aangestuurd door Business Unit Managers, die onder leiding van een Algemeen directeur het managementteam (MT) van Oost NV vormen. De drie Business Units zijn: Investeren Participatiemaatschappij Oost Nederland (PPM Oost), een dochter van ontwikkelingsmaatschappij Oost NV, financiert startende en groeiende innovatieve MKB-ondernemers met risicokapitaal uit innovatiefondsen. Innoveren Ontwikkeling & Innovatie biedt het regionale MKB kennis, toegang tot geld, netwerken en een-op-eencontacten bij de realisatie en naar de markt brengen van innovaties.

3 Internationalisering Internationalisering bestaat uit twee componenten, te weten: Investeringsbevordering. Dit onderdeel heeft tot doel internationale (buitenlandse) bedrijven aan te trekken en te assisteren bij uitbreidingen, behoud, matchmaking en concentraties van activiteiten. Dit gebeurt via een uitgebreide intake, maatgerichte bidboeken en organisatie van individuele factfinding trips voor die bedrijven. Op jaarbasis moet dit gemiddeld leiden tot circa 45 bedrijven, circa directe arbeidsplaatsen en 100 mln. euro aan investeringen. Handelsbevordering. Als tweedelijnsorganisatie ondersteunt dit onderdeel het reeds in Oost-Nederland gevestigde bedrijfsleven dat (meer) wil internationaliseren. Organisatie van missies in samenwerking met RVO en regionale organisaties behoren tot het takenpakket. Naast coördinatie gaat het per jaar om circa 10 handelsreizen. Tussen beide activiteiten bestaat een sterke kruisbestuiving. Het feit dat Oost NV via het Ministerie van Economische Zaken/NFIA en RVO een uitgebreid internationaal netwerk heeft waar wereldwijd ambassades, consulaten, NBSO s et cetera op zijn aangesloten, maakt deze kruisbestuiving nog effectiever. De Business Unit Manager Internationalisering is rechtstreeks gepositioneerd onder de directie en is lid van het MT van Oost NV. Hij/zij geeft leiding aan de Business Unit Internationalisering, een hoogwaardig team van circa 17 medewerkers met grote opgaven. De Business Unit Manager werkt voorwaardenscheppend voor het team en is integraal verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van het beleid en de projecten van het team. Het team werkt met een grote mate van zelfstandigheid, de Business Unit Manager stuurt daarbij op outcome en coacht de medewerkers. Hij/zij is verantwoordelijk voor de financiële dekking van het eigen team en ontwikkelt hiervoor plannen, uiteraard samen met het team en de andere MT-leden. Daarnaast zorgt hij/zij persoonlijk voor aanvullende projecten en opdrachten. Hij/zij bouwt, onderhoudt, ontsluit en vertegenwoordigt Oost NV in de diverse regionale en (inter)nationale netwerken van in- en externe stakeholders en (potentiële) samenwerkingspartners. Tevens is hij/zij als MT-lid medeverantwoordelijk voor de organisatie als geheel en zorgt voor kansen voor de andere Business Units.

4 De rollen Van de Business Unit Manager wordt verwacht dat hij/zij een aantal rollen op zich/haar neemt: - Boegbeeld en vormgever internationalisering - MT-lid Oost NV - Leidinggevende van de Business Unit - Strategisch partner en acquisiteur ondernemend Oost-Nederland Profiel Van de Business Unit Manager Internationalisering wordt veel ervaring en talent verwacht! Je bent een gedreven en hands-on strateeg, een inspirerend leidinggevende en een eigentijds ambassadeur van Oost NV. Je hebt een visie op de verdere internationale positionering van Oost-Nederland en zijn ondernemers en weet vanuit dat perspectief ook de samenwerking met de stakeholders een impuls te geven. Je bent een coach voor je medewerkers en geeft hen de ruimte bij het vormgeven van hun verantwoordelijkheid en hebt hier reeds enkele jaren ervaring mee. Je faciliteert de ontwikkeling van de Business Unit en van horizontale samenwerking. Je hebt de creativiteit om vernieuwende ideeën te ontwikkelen en om initiatieven te nemen. Je hebt ervaring met het werken in het (internationale) bedrijfsleven en bent in staat om ambities van ondernemers en opdrachtgevers te vertalen naar succesvolle uitvoering. Je bent een stevige gesprekspartner voor zowel je collegaleidinggevenden bij Oost NV, als voor de ondernemers en politiek. Met je collega s scherp jij je gedachten om met elkaar tot grootse prestaties te komen. Je bent gericht op samenwerking en in staat om zowel binnen de Business Unit als daarbuiten voor verbinding te zorgen. Daarnaast ben je in staat om de organisatie te vertegenwoordigen en te positioneren in relevante in- en externe netwerken. Breng je ook nog een dosis lef, humor en relativeringsvermogen mee, dan maak je het plaatje compleet. Overige kwalificaties die op het (persoonlijkheids)profiel van de Business Unit Manager Internationalisering van toepassing zijn: Je opereert vanuit meervoudigheid en met een hoge mate van transparantie. Je bent goed in staat tot samenwerken, netwerken, verbinden, het ontwikkelen van draagvlak, maar ook in het omgaan met tegengestelde belangen. Je beschikt over de vaardigheden om internationalisering binnen en buiten de organisatie stevig en herkenbaar te positioneren en mensen daarin mee te nemen.

5 Je bent politiek-, bestuurlijk- en organisatiesensitief. Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden. Je beschikt over excellente communicatieve vaardigheden voor het ontwikkelen, formuleren, presenteren en beargumenteren van proposities. Je herkent je bovendien in de kernwaarden van Oost NV: Betrokken, Integer en Vindingrijk. Functie-eisen Je voldoet aan de volgende functie-eisen: academisch werk- en denkniveau met een bedrijfskundige en/of internationale achtergrond; goede kennis van en relevante werkervaring binnen een politiek-bestuurlijke omgeving; kennis, inzicht en ervaring in organisatorische en financiële aangelegenheden, verhoudingen en ontwikkelingen; ervaring en affiniteit met innovatief en commercieel ondernemerschap in het internationale MKB bedrijfsleven; kennis van de regio en bekend binnen diverse relevante netwerken in Oost- Nederland; goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duitse taal is een pré. Arbeidsvoorwaarden Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring en ligt tussen de 6.000,-- en 7.800,-- bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Oost NV heeft daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Meer informatie PublicSpirit kan meer informatie verschaffen over de functie. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de heer Walter Huurdeman, senior consultant bij PublicSpirit. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij zijn assistente Tineke Frederiks, bereikbaar via telefoonnummer (033)

6 Mocht je na het lezen van dit uitgebreide functieprofiel zelf geen interesse hebben in deze functie, maar wel iemand uit jouw netwerk kennen die wellicht belangstelling heeft, dan ben je uiteraard vrij om dit profiel aan hem/haar ter beschikking te stellen. Solliciteren De search, werving en selectie voor deze functie wordt verricht door PublicSpirit. Jouw sollicitatie kun je indienen via onze website ( met vermelding van vacaturenummer Vanuit de vacature op de website kun je direct solliciteren. Je kunt hier een motivatiebrief en een CV indienen. Indien jouw sollicitatie correct door ons is ontvangen, krijg je een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging. De vacature wordt opengesteld op vrijdag 23 december Je kunt reageren tot en met vrijdag 20 januari Na deze datum wordt jouw sollicitatie in reserve genomen. In de weken 4 en 5 worden voorselectiegesprekken gevoerd door de consultant van PublicSpirit. Begin week 6 worden de voorgeselecteerde kandidaten aan Oost NV gepresenteerd. De eerste selectieronde en tweede selectieronde vinden plaats bij Oost NV in week 6 en/of 7. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Je wordt door ons geïnformeerd over het verloop van jouw sollicitatie.

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond FUNCTIEPROFIEL Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten bij Gemeente Roermond PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, februari 2017 Organisatie en context Ben jij de strategische

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman FUNCTIEPROFIEL Procescoach Automatisering 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit.

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. FUNCTIEPROFIEL Procescoach Informatievoorziening 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Raadsgriffier. gemeente Langedijk. bij de

FUNCTIEPROFIEL. Raadsgriffier. gemeente Langedijk. bij de FUNCTIEPROFIEL Raadsgriffier bij de gemeente Langedijk PublicSpirit Mr. Gert-Jan Jongkind Senior consultant Amersfoort, mei 2016 De gemeente Langedijk Langedijk is een verstedelijkte plattelandsgemeente

Nadere informatie

Profiel. Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV. Voorzitter Raad van Commissarissen

Profiel. Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV. Voorzitter Raad van Commissarissen Profiel Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV Voorzitter Raad van Commissarissen 1 Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV Voorzitter Raad van Commissarissen Algemeen Ontwikkelingsmaatschappij

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR PublicSpirit Aarnt Lantinga senior consultant November 2014 Organisatie & context SADC ontwikkelt binnen de Metropool Regio Amsterdam een samenhangende portfolio van hoogwaardige

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Hoofd HRM. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant

FUNCTIEPROFIEL. Hoofd HRM. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant FUNCTIEPROFIEL Hoofd HRM bij Kind en Onderwijs Rotterdam PublicSpirit drs. Marylin Demers senior consultant Amersfoort, augustus 2015 Organisatie & context Kind en Onderwijs Rotterdam is een Protestants-Christelijke

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Idealis PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur Woerden, maart 2013 Organisatie en context Idealis is een woningcorporatie en dè studentenhuisvester voor

Nadere informatie

De focus van Oost N.V. richt zich op de volgende vijf sectoren: 1. Agro-Food; 2. Life Sciences; 3. High Tech; 4. Energie; 5. Maakindustrie.

De focus van Oost N.V. richt zich op de volgende vijf sectoren: 1. Agro-Food; 2. Life Sciences; 3. High Tech; 4. Energie; 5. Maakindustrie. Profielschets Lid Raad van Commissarissen bij voorkeur een vrouw Ontwikkelingsmaatschappij Oost N.V. met een gecombineerd profiel van HR/Organisatieontwikkeling en commerciële ervaring 1. De organisatie

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. aankomend Manager Bedrijfsvoering. bij. Veluwonen

FUNCTIEPROFIEL. aankomend Manager Bedrijfsvoering. bij. Veluwonen FUNCTIEPROFIEL aankomend Manager Bedrijfsvoering bij Veluwonen PublicSpirit De heer drs. P. Beterams Senior consultant 12 januari 2018 Organisatie & context Veluwonen is een woningcorporatie in Eerbeek

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Baston Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2014 De context Baston Wonen is een woningcorporatie in de gemeente Zevenaar met circa 4.000

Nadere informatie

Fonds voor Cultuurparticipatie

Fonds voor Cultuurparticipatie FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Fonds voor Cultuurparticipatie PublicSpirit Jetske Goudsmit, partner 10 September 2018 Organisatie en context Het Fonds voor Cultuurparticipatie bevordert met subsidie

Nadere informatie

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017 Functieprofiel Bestuurder bij Lumens 1 December 2017 Organisatie en context Inleiding Lumens is een stichting die binnen het sociaal maatschappelijk domein focust op jeugd en buurten. Lumens stimuleert

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant FUNCTIEPROFIEL Directeur Werkplein Hart van West-Brabant PublicSpirit drs. R.W.C. (Rob) van Woerkum MMC Senior consultant 30 augustus 2018 Organisatie Het Werkplein Hart van West-Brabant is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

Functieprofiel Innovatiemanager Provincie Zuid-Holland

Functieprofiel Innovatiemanager Provincie Zuid-Holland Functieprofiel Innovatiemanager Provincie Zuid-Holland Provincie Zuid-Holland Innovatiemanager De provincie Zuid-Holland is een bedrijvige, veelzijdige provincie met 3,5 miljoen inwoners op een gebied

Nadere informatie

CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL

CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL PS2017PS05 CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL Statengriffier Provincie Utrecht PublicSpirit Gert-Jan Jongkind Senior Consultant Amersfoort, februari 2017 Functie-context Provincie Utrecht De provincie Utrecht is de

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland FUNCTIEPROFIEL Directeur-Bestuurder bij Erfgoedhuis Zuid-Holland PublicSpirit De heer drs. P. Beterams senior consultant april 2018 Organisatie & context Inleiding Erfgoedhuis Zuid-Holland zet zich in

Nadere informatie

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015 Profiel Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus december 2015 Opdrachtgever Aventus Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 / 06-29004782

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid FUNCTIEPROFIEL Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid PublicSpirit drs. Patrick Beterams senior consultant augustus 2019 Organisatie & context Het Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur. Loon op Zand: een kleine gemeente met grote ambities. (Veer)krachtig en zelfstandig

FUNCTIEPROFIEL. Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur. Loon op Zand: een kleine gemeente met grote ambities. (Veer)krachtig en zelfstandig FUNCTIEPROFIEL Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur Loon op Zand: een kleine gemeente met grote ambities. (Veer)krachtig en zelfstandig PublicSpirit Gert-Jan Jongkind Associé/Senior consultant Amersfoort,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Woningbedrijf Velsen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 8 augustus 2017 De organisatie Woningbedrijf Velsen is de grootste verhuurder in de gemeente

Nadere informatie

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van de afdeling Communicatie & Juridische

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen Profielschets Directeur-bestuurder Omnia Wonen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Omnia Wonen Datum: 20 oktober 2014 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Omnia Wonen in Harderwijk is een moderne

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Wonen. bij. Waardwonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Wonen. bij. Waardwonen FUNCTIEPROFIEL Manager Wonen bij Waardwonen PublicSpirit mevrouw drs. Jetske Goudsmit partner 15 mei 2017 Organisatie en context Waardwonen is als woningcorporatie actief op het platteland in de dynamische

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen FUNCTIEPROFIEL Manager Financiën bij Standvast Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2015 Organisatie en context Standvast Wonen is een actieve woningcorporatie met bijna 9.000

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Griffier bij Gemeente Eindhoven

FUNCTIEPROFIEL. Griffier bij Gemeente Eindhoven FUNCTIEPROFIEL Griffier bij Gemeente Eindhoven PublicSpirit Mr. Gert-Jan Jongkind Associé/Senior consultant Amersfoort, juli 2017 Eindhoven Eindhoven is een stad van technologie, kennis en design én een

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Directeur Bedrijfsvoering. bij. Combiwel

PROFIELSCHETS. Directeur Bedrijfsvoering. bij. Combiwel PROFIELSCHETS Bedrijfsvoering bij Combiwel PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant Februari 2018 Organisatie Combiwel Combiwel is een Amsterdamse zorg- en welzijnsorganisatie met een breed pakket

Nadere informatie

Veilgheidsregio Zuid Holland Zuid

Veilgheidsregio Zuid Holland Zuid Veilgheidsregio Zuid Holland Zuid Profielschets Concerncontroller (0,6 fte) Openbaar 13 juni 2019 Openbaar 2 Over de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) is

Nadere informatie

Directeur / Bestuurder

Directeur / Bestuurder Vacature Stichting Rijnstad is op zoek naar een Directeur / Bestuurder Directeur / Bestuurder Stichting Rijnstad is per 1 januari 2020 opzoek naar een bestuurder. De bestuurder stelt als eindverantwoordelijke

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht met financiële expertise Samen leren, samen leven! PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers senior consultant Amersfoort, maart 2019 1 van 5 Organisatie & context Stichting

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Concerncontroller. bij. Combiwel

PROFIELSCHETS. Concerncontroller. bij. Combiwel PROFIELSCHETS Concerncontroller bij Combiwel PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant Februari 2018 Organisatie Combiwel Combiwel is een Amsterdamse zorg- en welzijnsorganisatie met een breed pakket

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Gemeentesecretaris / Algemeen directeur. bij de. Gemeente Oirschot. PublicSpirit. mr G.A. (Gert-Jan) Jongkind Senior Consultant

FUNCTIEPROFIEL. Gemeentesecretaris / Algemeen directeur. bij de. Gemeente Oirschot. PublicSpirit. mr G.A. (Gert-Jan) Jongkind Senior Consultant FUNCTIEPROFIEL Gemeentesecretaris / Algemeen directeur bij de Gemeente Oirschot PublicSpirit mr G.A. (Gert-Jan) Jongkind Senior Consultant Amersfoort, januari 2014 Organisatie en context Locatie: Deken

Nadere informatie

Functieprofiel. Teamleider Maatschappij (1fte) Stein wil je zien!

Functieprofiel. Teamleider Maatschappij (1fte) Stein wil je zien! Functieprofiel Teamleider Maatschappij (1fte) Stein wil je zien! PublicSpirit Rob van Woerkum Senior Consultant Amersfoort, juli 2016 Organisatie & context Gemeente Stein Stein ligt op een kruispunt van

Nadere informatie

Profiel. Opleidingsmanager HBO-Rechten. 10 mei Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht

Profiel. Opleidingsmanager HBO-Rechten. 10 mei Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Profiel Opleidingsmanager HBO-Rechten 10 mei 2017 Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Datum > Juni 2017

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Datum > Juni 2017 Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030 6355213 www.gitp.nl >Profiel Kenmerk >SW Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Senior Product Manager Sportveldbelijning Opdrachtgever

Nadere informatie

duidelijke affiniteit met arbodienstverlening

duidelijke affiniteit met arbodienstverlening Profiel Manager HR Services duidelijke affiniteit met arbodienstverlening 23 september 2015 Opdrachtgever Erasmus MC Voor meer informatie over de functie Manon Min, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088)

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het. Noordelijk Belastingkantoor

PROFIELSCHETS. Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het. Noordelijk Belastingkantoor PROFIELSCHETS Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het Noordelijk Belastingkantoor PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant maart 2019 Organisatie Het Noordelijk Belastingkantoor is sinds

Nadere informatie

Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra

Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra (AFNL) is een landelijke koepel van zelfstandige

Nadere informatie

Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken

Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken School- en functieprofiel Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken S14 CAO-VO Versie 19/09/16 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11006553;

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC

Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC VOC Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) is het opleidingsinstituut voor de carrosseriebranche en

Nadere informatie

Functieprofiel. Concerncontroller (1fte) Stein wil je zien!

Functieprofiel. Concerncontroller (1fte) Stein wil je zien! Functieprofiel Concerncontroller (1fte) Stein wil je zien! PublicSpirit Walter Huurdeman Senior Consultant Amersfoort, juli 2016 Organisatie & context Gemeente Stein Stein ligt op een kruispunt van water

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord FUNCTIEPROFIEL LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle 1. LTO Noord LTO Noord is dé belangenbehartiger en partner voor boeren en tuinders in de negen provincies

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN TOEZICHT STC GROUP

FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN TOEZICHT STC GROUP FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN TOEZICHT STC GROUP Inhoudsopgave 1 STC Group 3 De organisatie 3 2 Lid Raad van Toezicht 4 Algemeen profiel 4 Specifieke profieleisen 4 3 Procedure 5 Planning 5 Aanvullende informatie

Nadere informatie

Profiel. Vitis Welzijn. Directeur-Bestuurder

Profiel. Vitis Welzijn. Directeur-Bestuurder Profiel Vitis Welzijn Directeur-Bestuurder Vitis Welzijn Directeur-Bestuurder De organisatie Stichting Vitis Welzijn biedt diensten en ondersteunende activiteiten aan in de regio Westland en Hoek van Holland.

Nadere informatie

Functieprofiel. Teamleider Wmo / Jeugd (1fte)

Functieprofiel. Teamleider Wmo / Jeugd (1fte) Functieprofiel Teamleider Wmo / Jeugd (1fte) Stein wil je zien! PublicSpirit Rob van Woerkum Senior consultant Amersfoort, februari 2017 Organisatie & context Gemeente Stein Stein ligt op een kruispunt

Nadere informatie

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-6355213

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-6355213 Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-6355213 > Profiel Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Salesmanager Internationaal Opdrachtgever

Nadere informatie

PRODUCTMANAGER AVANS+

PRODUCTMANAGER AVANS+ FUNCTIEPROFIEL PRODUCTMANAGER AVANS+ AVANS + Avans + Avans + richt zich met een breed scala van (post-)bachelor en masteropleidingen op ambitieuze professionals die hun prestaties willen verbeteren en

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

SOMA College Opleidingsmanager

SOMA College Opleidingsmanager School- en functieprofiel SOMA College Opleidingsmanager Schaal 12/LD CAO-MBO Versie 23-12-2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, BeteoR; tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray

Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray Datum: 7 juni 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Ambitieuze en besluitvaardige ontwikkelaar en bouwer die in verbinding met medewerkers en bestuur de fusie naar de nieuwe gemeente leidt en

Nadere informatie

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Over de gemeente Nieuwegein Nieuwegein is een van de jongste steden van Nederland, maar met historische accenten. Er wonen

Nadere informatie

Profiel & Informatiememorandum

Profiel & Informatiememorandum Profiel & Informatiememorandum Lid van het Investment Committee Fonds in Fonds Investeringen ( ICFIFI ) van Oost NL en Topfonds Gelderland Oost NL 1. De organisaties en hun context Oost NL is de ontwikkelingsmaatschappij

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Porta Mosana College Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Porta Mosana College Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur Porta Mosana College Maastricht Versie 1 februari 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl.

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 March 2018 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Business unit manager Educatie, Organisatie en Marketing

Business unit manager Educatie, Organisatie en Marketing Profiel Business unit manager Educatie, Organisatie en Marketing Ondernemende people manager gericht op kansen en ontwikkeling 22 februari 2019 Opdrachtgever Probiblio Voor meer informatie over de functie

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht Profiel Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 8 juni 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Junior Research Consultant Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 17 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

Senior communicatieadviseur

Senior communicatieadviseur Profiel Senior communicatieadviseur Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 26 oktober 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

gemeentesecretaris / algemeen directeur

gemeentesecretaris / algemeen directeur Functieprofiel gemeentesecretaris / algemeen directeur De gemeente Lansingerland Lansingerland is een dynamische gemeente in het hart van de regio Rotterdam, bestaande uit de kernen Berkel en Rodenrijs,

Nadere informatie

Profiel & Informatiememorandum

Profiel & Informatiememorandum Profiel & Informatiememorandum Lid Raad van Commissarissen van Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV met een profiel bedrijfsleven regio Twente benoeming op voordracht van Universiteit Twente en

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Publieke Gezondheid/RAV --- Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Publieke Gezondheid/RAV --- Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden FUNCTIEPROFIEL Directeur Publieke Gezondheid/RAV --- Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden PublicSpirit Erik van Kooten MMC Dorris Spaans senior consultants april 2017 PublicSpirit wil door

Nadere informatie

Profiel. Manager Adviesgroep Apothekers. VvAA Groep B.V.

Profiel. Manager Adviesgroep Apothekers. VvAA Groep B.V. Profiel Manager Adviesgroep Apothekers VvAA Groep B.V. Inhoudsopgave Beschrijving organisatie 1 Situatieschets 1 Doel van de functie 2 Plaats in de organisatie 2 Werkzaamheden/Verantwoordelijkheden 2 Functieprofiel

Nadere informatie

LID COLLEGE VAN BESTUUR

LID COLLEGE VAN BESTUUR FUNCTIEPROFIEL LID COLLEGE VAN BESTUUR DRENTHE COLLEGE Inhoudsopgave 1 Drenthe College 3 De organisatie 3 De missie 3 De thema s 3 2 Lid College van Bestuur 4 Plaats in de organisatie 4 Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

Directeur Jeugdzorg Nederland

Directeur Jeugdzorg Nederland Directeur Jeugdzorg Nederland met integrale verantwoordelijkheid voor een organisatie met zeer betrokken professionals, die begrijpt dat maatschappelijk ondernemerschap, affiniteit met de sector, natuurlijk

Nadere informatie

Functieprofiel. Gemeentesecretaris. Stein wil je zien!

Functieprofiel. Gemeentesecretaris. Stein wil je zien! Functieprofiel Gemeentesecretaris Stein wil je zien! PublicSpirit Gert-Jan Jongkind Senior Consultant Amersfoort, juli 2016 Organisatie & context Gemeente Stein Stein ligt op een kruispunt van water en

Nadere informatie

Profiel & Informatiememorandum

Profiel & Informatiememorandum Profiel & Informatiememorandum Twee leden van het Investment Committee Direct Investments ( ICDI ) van Oost NL en door de Oost NL beheerde fondsen met de profielen Health Food 1. De organisatie en haar

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit partner 14 Juli 2015 Organisatie & context Idealis is een woningcorporatie en dé studentenhuisvester voor Wageningen

Nadere informatie

Profiel. Fusieorganisatie Orkest van het Oosten / Het Gelders Orkest. Algemeen Directeur

Profiel. Fusieorganisatie Orkest van het Oosten / Het Gelders Orkest. Algemeen Directeur Profiel Fusieorganisatie Orkest van het Oosten / Het Gelders Orkest Algemeen Directeur 1 Fusieorganisatie Orkest van het Oosten / Het Gelders Orkest Algemeen Directeur Achtergrond van de fusie Het Orkest

Nadere informatie

Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM

Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM NVM Algemeen Voorzitter Organisatie De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en taxateurs in onroerende goederen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft

Nadere informatie

DE ALLIANTIE. DIRECTEUR AMSTERDAM-ALMERE en VvE DIENSTEN. mei 2014 HCG/TK/ES

DE ALLIANTIE. DIRECTEUR AMSTERDAM-ALMERE en VvE DIENSTEN. mei 2014 HCG/TK/ES DE ALLIANTIE DIRECTEUR AMSTERDAM-ALMERE en VvE DIENSTEN mei 2014 HCG/TK/ES DE ORGANISATIE is een ontwikkelende woningcorporatie met bijna 60.000 woningen in de noordvleugel van de Randstad. Vier regiobedrijven

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht bij Malderburch PublicSpirit Mevrouw drs. Jetske Goudsmit Partner 5 oktober 2017 Organisatie en context Malderburch is er voor alle ouderen in de gemeente Heumen. Deskundig,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. 3 leden Raad van Commissarissen. bij. Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) PublicSpirit

FUNCTIEPROFIEL. 3 leden Raad van Commissarissen. bij. Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) PublicSpirit FUNCTIEPROFIEL 3 leden Raad van Commissarissen bij Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, maart 2014 Organisatie en context Woningbouwvereniging

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL Voor de functie van: Domein Informatiemanager Van de: Gemeente Amersfoort Datum: 9 november 2018

FUNCTIEPROFIEL Voor de functie van: Domein Informatiemanager Van de: Gemeente Amersfoort Datum: 9 november 2018 FUNCTIEPROFIEL Voor de functie van: Domein Informatiemanager Van de: Gemeente Amersfoort Datum: 9 november 2018 Domein Informatiemanager GEMEENTE AMERSFOORT Amersfoort is een stad waar het prettig is om

Nadere informatie

Wervingsprofiel. Hoofd Onderwijs & Kwaliteit

Wervingsprofiel. Hoofd Onderwijs & Kwaliteit Wervingsprofiel Hoofd Onderwijs & Kwaliteit 3 mei 2019 Opdrachtgever De heer S. Maas, Hoofd P&O, MBO Utrecht Voor meer informatie over de functie Jessica van den Brink, senior adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur LTO Nederland

Functieprofiel Directeur LTO Nederland Functieprofiel Directeur LTO Nederland LTO Nederland Directeur Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO) is het samenwerkingsverband van LTO Noord, ZLTO en LLTB. Ruim 35.000 (70%) boeren en tuinders

Nadere informatie

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE HOGESCHOOL LEIDEN Inhoudsopgave 1 Hogeschool Leiden 3 De organisatie 3 De structuur 3 De thema s 4 2 4 Plaats in de organisatie 4 Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor VZ Houten Telefoon

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor VZ Houten Telefoon Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor 3 3994 VZ Houten Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >25-04-2014 >RS Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Opdrachtgever Recair GITP

Nadere informatie

Functieprofiel directeur de Rijzert

Functieprofiel directeur de Rijzert Functieprofiel directeur de Rijzert 1 De organisatie De Rijzert is een school voor praktijkonderwijs in s-hertogenbosch die ressorteert onder de Stichting Praktijkonderwijs s-hertogenbosch. De stichting

Nadere informatie

Profiel. Opleidingsmanager Bestuurskunde. 21 maart Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht

Profiel. Opleidingsmanager Bestuurskunde. 21 maart Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Profiel Opleidingsmanager Bestuurskunde 21 maart 2017 Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal

Nadere informatie

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam De stad en het bestuur Schiedam is een stad

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid van de Raad van Commissarissen. Woonstichting Vooruitgang (Teylingen)

FUNCTIEPROFIEL. Lid van de Raad van Commissarissen. Woonstichting Vooruitgang (Teylingen) FUNCTIEPROFIEL voor Lid van de Raad van Commissarissen bij Woonstichting Vooruitgang (Teylingen) RvC Woonstichting Vooruitgang 29 september 2015 Organisatie & context Woonstichting Vooruitgang stelt zich

Nadere informatie

Profiel. Opleidingsmanager Social Work. 15 juni Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht

Profiel. Opleidingsmanager Social Work. 15 juni Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Profiel Opleidingsmanager Social Work 15 juni 2017 Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal

Nadere informatie

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Voor meer informatie over deze functie: Marcel Bogaarts, directeur bazalt 06 21 82 17 91 Sluitingsdatum: 08 mei 2019 1. Organisatie Stichting bazalt is een

Nadere informatie

Profiel. Manager Zorg De Zevenster. 31 maart Opdrachtgever De Zevenster

Profiel. Manager Zorg De Zevenster. 31 maart Opdrachtgever De Zevenster Profiel Manager Zorg De Zevenster 31 maart 2017 Opdrachtgever De Zevenster Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma Telefoon (088) 00 868 00 06-2900 4723 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers Voor meer informatie over de functie: Marcel Bogaarts, directeur Bazalt T 06 21 82 17 91 sluitingsdatum: 7 januari 2019 Organisatie Stichting Bazalt is

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Regiomanager. voor. Samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs Rotterdam

FUNCTIEPROFIEL. Regiomanager. voor. Samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs Rotterdam FUNCTIEPROFIEL Regiomanager voor Samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs Rotterdam PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Februari 2016 Organisatie en context De vereniging Passend

Nadere informatie

Gemeentesecretaris / Algemeen Directeur

Gemeentesecretaris / Algemeen Directeur functieprofiel Gemeente Rotterdam Gemeentesecretaris / Algemeen Directeur Rotterdam Rotterdam vraagt om een overheid die goed toegankelijk is, afspraken nakomt en goede dienstverlening biedt. Meer dan

Nadere informatie

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Profiel Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening 28 maart 2018 Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Leden Raden van Toezicht OPSO SPOOR

FUNCTIEPROFIEL. Leden Raden van Toezicht OPSO SPOOR FUNCTIEPROFIEL Leden Raden van Toezicht OPSO SPOOR PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, augustus 2015 Organisatie OPSO en SPOOR zijn twee samenwerkende besturen openbaar

Nadere informatie

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Ben jij onze nieuwe resultaatgerichte people Manager? Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Rijnbrink Groep (circa 200 medewerkers) adviseert en

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Onderwijsdirecteur havo/vwo Valuascollege te Venlo

Onderwijsdirecteur havo/vwo Valuascollege te Venlo School- en functieprofiel Onderwijsdirecteur havo/vwo Valuascollege te Venlo S14 CAO-VO Versie 19/09/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Secretaris-Generaal. Metropoolregio Rotterdam Den Haag. PublicSpirit. bij. Dick Buis, directeur Lydia van der Poel, senior consultant

FUNCTIEPROFIEL. Secretaris-Generaal. Metropoolregio Rotterdam Den Haag. PublicSpirit. bij. Dick Buis, directeur Lydia van der Poel, senior consultant FUNCTIEPROFIEL Secretaris-Generaal bij Metropoolregio Rotterdam Den Haag PublicSpirit Dick Buis, directeur Lydia van der Poel, senior consultant Amersfoort, november 2014 Organisatie & context De afgelopen

Nadere informatie

Commerciële en verbindende ondernemer met affiniteit met onderwijs

Commerciële en verbindende ondernemer met affiniteit met onderwijs Profiel Directeur Commerciële en verbindende ondernemer met affiniteit met onderwijs 29 maart 2019 Opdrachtgever Haags Centrum voor Onderwijsadvies (HCO) Voor meer informatie over de functie Jeannette

Nadere informatie