Voorjaarssuggesties 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorjaarssuggesties 2014"

Transcriptie

1 Voorjaarssuggesties 2014 "Elk Seizoen verrassend met smaak"

2 Rouleau van Ecofields kalfsvlees met Olde Remeker Rouleau van biologisch kalfsvlees van Ecofields met een farce van wild van de Veluwe en Olde Remeker kaas. Weegt ongeveer 500 gram per stuk. 25,95 per kg Rouleau van Ecofields kalfsvlees met Olde Remeker geportioneerd Geportioneerd in plakjes vanaf 30 gram per stuk. 28,95 per kg. Suggestie: De pompoenchutney van de Groene Aarde uit Ede combineert perfect met de rouleau. Onze gastchef kiest er echter voor om te gaan voor gekonfijte blokjes voorjaarspompoen met een stroperige saus van dezelfde groenten en voor een leuk contrast een caramel van rode kool. Het mandje is gemaakt van geraspte kaas dat zachtjes is gebakken in de oven. 981 Lamsham Een fijne ham bereid van de lamsbout die licht is gepekeld en gerookt en volgens de slowcooking methode in zijn eigen vocht is gegaard. De lamsham is ook geportioneerd verkrijgbaar. Weegt ongeveer 500 gram per stuk. 19,95 per kg. 989 Lamspastrami Een verfijnde lamspastrami die licht is gepekeld en volgens de slowcooking methode is gegaard. De pastrami heeft een zeer verfijnde smaak. De lamspastrami is ook geportioneerd verkrijgbaar. 26,50 per kg. 740 Voorjaarspaté met kwartel Paté van kwartel met verse kruiden en rozijntjes. Weegt ongeveer 500 gram. 18,75 per kg. 741 Voorjaarspaté met kwartel mignon Dezelfde paté, maar dan in mignonvorm. 19,95 per kg Voorjaarspaté met kwartel mignon geportioneerd Geportioneerd in plakjes van 15 gram per stuk. 22,50 per kg. 742 Voorjaarspatérol met kwartel Dezelfde paté, maar dan bereid als een rol om mooie ronden plakken van te snijden. 18,50 per kg. Suggestie: In het fotovoorbeeld zijn twee mooie plakken paté geserveerd met dungesneden plakjes vijgenbrood, gefrituurde en verse vijgen en voor een extra zoet accentje een stroperige botercaramel. Op de achtergrond ligt in de caramelcilinder nog een kleine tranche van de voorjaarspatérol. 978 Gerookte lamsham Lichtgepekelde en lichtgerookte rauwe lamsham die zich perfect leent om zeer dun te snijden. De gerookte lamsham is ook geportioneerd verkrijgbaar. 24,50 per kg. Suggestie: De verschillende soorten vleeswaren van lamsvlees worden op één grote plank geserveerd, zodat de gast zelf zijn hapje kan samenstellen. Hierbij komen allerlei kleine garnituurtjes als kletzenbrood, toastjes, tomatenbavarois, gepofte tomaatjes, gewelde abrikoosjes en gecarameliseerde zilveruitjes.

3 De voorjaarskriebels komen weer boven, iedereen krijgt er zin in. Met het ontluiken van de natuur breekt een periode aan waarin de mooiste primeurs zich presenteren. Wij maken daar optimaal gebruik van. We willen een volwaardig verlengstuk van uw keuken zijn en doen daarom geen enkele concessie aan kwaliteit. Onze eigen accountmanager Maurice van Eden dook samen met zijn zoon Jordi de keuken in en maakte met onze voorjaarsproducten een aantal topgerechten, die als inspiratiebron kunnen dienen. De omschrijvingen van hun bordopmaak vindt u bij de betreffende foto s terug. Wij produceren à la minute voor u. Gelieve daarom rekening te houden met één volledige productiedag voor de navolgende samengestelde producten. Bestel dus tijdig! Wrap met honing, tijm en geitenkaas In heidehoning, tijm en munt gemarineerde geitenkaas van boerderij Capricas uit Ede is samen met in honing gebraden kipdijreepjes, sla en komkommer opgerold in wraps die alleen nog even in de oven hoeven te worden opgewarmd. Weegt ongeveer 200 gram per stuk. 2,75 per stuk. Suggestie: De wrap is verwarmd in de oven tot de kaas mooi begint te smelten. Hierbij komt een salade van zeer dungesneden zoetzure chiogga bietjes en een reductie van aceto balsamico met granaatappel pitjes. Een kroepoekje met komkommerpoeder maakt het helemaal af Kipgehakt met voorjaarsgroenten Verfijnd gehakt van malse kip, voorjaarsgroenten, wortel en prei. De structuur is bijzonder mals. Weegt ongeveer 100 gram per stuk. 7,95 per kg Kipgehakt met voorjaarsgroenten gegaard Weegt ongeveer 100 gram per stuk. 9,95 per kg. Suggestie: Onze gastchef serveert het getrancheerde kipgehakt met een crème van knolselderij en een zalf van zoete aardappel. Hierop komen gestoofde doperwtjes, minimaïs, gegrilde courgette en pastinaak. Een neutrale, doch krachtige gevogeltejus maakt het af. OP DE VOORPAGINA: Kipdijsuprême Abricoto Suprême van kipdij met een zachte korst van gedroogde abrikozen en kruiden. De Kipdijsuprême Abricoto is uitsluitend gegaard verkrijgbaar. Weegt ongeveer 120 gram per stuk. 11,95 per kg. Suggestie: Op een strakke cirkel van couscous met voorjaarsgroenten is de Kipdijsuprême gepresenteerd. Maurice maakt gebruik van het fruitge door er een saus op basis van abrikozen bij te serveren, samen met een groot krokantje van bakbanaan.

4 2434 Dijfilet Honing-Tijm Uitgebeende kippendij, gemarineerd in honing en tijm. Gaar de dijfilets langzaam op een lage temperatuur en rooster vervolgens krokant op het vel of laat ze door ons garen volgens de Slowcooking methode. Weegt ongeveer 140 gram per stuk. 8,95 per kg Dijfilet Honing-Tijm gegaard Weegt ongeveer 120 gram per stuk. 10,95 per kg. Suggestie: Onze gastchef heeft de dijfilet stevig gekleurd en vervolgens verder rustig op temperatuur laten komen in de oven. Hierbij komen in honing geglaceerde gele bietjes en aardappelrösti. Een mooie boog van krokant gebakken bladerdeeg zorgt voor de finishing touch, samen met een plakje gedroogde ham Dijfilet met voorjaarsgroenten Uitgebeende kipdijfilet gevuld met venkel en doperwtjes. Het geheel is omwikkeld met ontbijtspek. Weegt ongeveer 140 gram per stuk. 10,50 per kg Dijfilet met voorjaarsgroenten gegaard Weegt ongeveer 120 gram per stuk 14,25 per kg. Suggestie: Lekker in al zijn eenvoud: dikke Vlaamse frieten met een mayonaise van groene kruiden en knapperige little gem in een dressing van rode ui Coq Blanc Kiphammetje Een échte Franse klassieker: Mals en zacht kiphammetje gegaard in witte wijn en room met champignons en sjalotjes. Het geheel is op smaak gebracht met penja peper. Weegt ongeveer 220 gram. 2,75 per stuk Coq Blanc Kipdij Dezelfde bereiding, maar dan met kipdijfilet. Weegt ongeveer 120 gram per stuk. 10,95 per kg. Suggestie: De Coq Blanc is langzaam sousvide opgewarmd en wordt geserveerd met een salade van frisée sla, tomaatjes en rode ui. Hierbij komen pommes duchesses van zoete aardappel. De Coq Blanc is rijkelijk overgoten met zijn eigen jus en garnituur.

5 90177 Braziliaanse kokoskip Krokante, op het vel gebakken kipdijfilet in een Latijns-Amerikaanse curry met onder andere kokos. Perfect om uw gasten in Braziliaanse sferen te brengen. Verpakt per gram. 8,95 per kg. Suggestie: Het Zuid-Amerikaanse thema is helemaal doorgetrokken in de bordopmaak door de curry te serveren in een bakje van gefrituurde loempiavellen en de op de barbecue geroosterde ananas. Een ziltige toets komt van de gedroogde ham Kalkoen Houthakker Kalkoenoesters gemarineerd en gebardeerd als medaillon met Livar buikspek. Het buikspek zorgt ervoor dat het geheel lekker sappig en mals blijft. Vanaf 80 gram per stuk. 11,50 per kg Kalkoen Houthakker gegaard Vanaf 80 gram per stuk. 14,50 per kg. Suggestie: In het fotovoorbeeld is de Kalkoen Houthakker geserveerd met een stamppotje van gepofte aardappel en andijvie met krokante cilinders van aardappel en spek. Hierbij komt een kalkoenjus met rode wijn en specerijen Konijn Mediterranée Boutje van tam konijn dat half is uitgebeend en bereid is in zijn eigen jus met selderij, wortel en olijven. De bereiding is gedaan volgens de slowcooking methode. Weegt ongeveer 130 gram per stuk. 14,75 per kg. Suggestie: Onze gastchef serveert het boutje van konijn met een sterk gereduceerde en gebonden kippenbouillon met diverse mediterrane groenten en als grappig accent de anijsachtige pazztizz tops Lam met courgette en aubergine Lamssteak gevuld met in honing en tijm gemarineerde courgette en aubergine. Vanaf ongeveer 100 gram per stuk 19,50 per kg Lam met courgette en aubergine gegaard Vanaf ongeveer 80 gram per stuk. 24,50 per kg. Suggestie: Maurice heeft het lamsvlees rondom aangebraden en in de matig warme oven verder laten garen tot de gewenste cuisson. De getrancheerde plakjes worden geserveerd op een spiegel van gereduceerde tomatencoulis en met gegrilde courgette en aubergine. De spirelli van gefrituurde aardappel is een speels garnituurtje.

6 Realisatie: Euroffice NV, Schilde Palmesteyn rundvlees in Lentebier In Lentebier zachtgegaard rundvlees van het Blonde d Aquitaine rund van Landgoed Palmesteyn aan de Linge. Verpakt per gram. 12,50 per kg. Suggestie: Maurice heeft het rundvlees sousvide opgewarmd en presenteert dit dampend in een schaaltje met een stamppotje van gestoofde prei en gele biet Lamsboomstammetje Verfijnd lamsgehakt gevuld met pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en jonge spinazie. Het boomstammetje is voorzien van een kruidenkorst. Vanaf ongeveer 100 gram per stuk. 13,50 per kg Lamsboomstammetje gegaard Vanaf ongeveer 80 gram per stuk. 15,50 per kg. Suggestie: De garnituren van het lamsboomstammetje komen ook weer terug in de bereidingen die we op het bord aantreffen, zoals gewokte jonge spinazie, gegrilde halfgedroogde tomaatjes en coulis van tomaat. Hierbij komen fondant aardappelen. Door het vlees schuin weg te snijden, presenteert het zeer bijzonder. Onze gastchef: Maurice van Eden De keuze van Maurice van Eden om het koksvak in te gaan is niet geheel onlogisch, zijn familie bestaat uit bakkers en horecamensen en thuis speelde eten en samen tafelen altijd een belangrijke rol. Na een opleiding aan het Bredase Cingel College volgen enkele jaren in de horeca, wat later is ingeruild voor een job in de gezondheidszorg als Hoofd Voeding. Zes jaar geleden krijgt hij de kans om als accountmanager aan de slag te gaan bij de W&G Groep, een kans die hij met beide handen aangrijpt. Ik vind het prachtig om collega s te bezoeken, wij bezoeken namelijk geen klanten! Samen ga je op zoek naar hoe we als W&G Groep voor hen een verlengstuk van de keuken kunnen zijn en de helpende hand kunnen bieden. Voor de een is dat in verse rauwe producten, de ander heeft liever volgens de best mogelijke condities gegaarde producten en weer een ander is blij als we hen kunnen helpen met het besparen van tijd. Ons team bestaat uit bedreven collega s die allemaal een eigen specialisatie hebben en elkaar daardoor perfect kunnen bestuiven tijdens de vele overleggen die we hebben. Dat ook in het gezin van Maurice het horecavirus heerst, blijkt wel uit het feit dat zijn zoon Jordi de rechterhand was bij de fotoshoot voor deze brochure. Jordi volgt zijn opleiding aan dezelfde school als zijn vader en loopt momenteel stage bij De Gieser Wildeman in Noordeloos. Maurice: Als je passie hebt voor je werk, geniet je ervan. Als het op je werk goed gaat, dan gaat het thuis ook goed. Bij mij thuis gaat het fantastisch! W&G Groep beschikt over een zeer groot assortiment van vers wild en gevogelte en daarvan in eigen huis bereide producten zoals hammen en patés. Voor eventuele vragen of gratis monsters zijn wij bereikbaar op onderstaande telefoonnummers, of per info@wggroep.nl. Prijzen onder voorbehoud en exclusief BTW. Prijzen in deze folder zijn geldig tot december W&G. Hollands Wildhuis. De Dintel 23, 5684 PS Best tel fax W&G. Brinkhorst Ede. Veenendaalseweg 1-3, 6745 XJ De Klomp tel fax W&G. Van Leeuwen. Koperstraat 45, 2718 RG Zoetermeer tel fax

Koude voorgerechten. Torentje van gerookte makreel, avocado en appel geserveerd met veldsla en dressing van voorjaarsuitjes 9,50

Koude voorgerechten. Torentje van gerookte makreel, avocado en appel geserveerd met veldsla en dressing van voorjaarsuitjes 9,50 Koude voorgerechten Salade van Romeinse sla met reepjes gerookte parelhoenfilet, uitgebakken spekjes, knoflookcroutons, schilfers van Parmezaanse kaas en Caesardressing 10,50 Torentje van gerookte makreel,

Nadere informatie

Voorjaarssuggesties 2012. "Elk Seizoen verrassend met smaak"

Voorjaarssuggesties 2012. Elk Seizoen verrassend met smaak Voorjaarssuggesties 2012 "Elk Seizoen verrassend met smaak" 91993 Splitstokje met kip en vadouvan Splitstokje met daartussen kipfilet die is gekruid met vadouvan kruiden en mangochutney. Het geheel is

Nadere informatie

Supplement: U kunt uw Italiaanse buffet compleet maken met heerlijke Italiaanse tiramisu + 4,75 p.p.*

Supplement: U kunt uw Italiaanse buffet compleet maken met heerlijke Italiaanse tiramisu + 4,75 p.p.* Italiaans buffet Vanaf 20 personen per persoon * Cannelloni met ricotta en spinazie, bechamelsaus en oude kaas 18,95 Lasagne van stoofvlees en courgette met gremolata Spaghetti met doperwtjes, peterselie

Nadere informatie

Salade met gebakken lams haas met Mediterrane dressing. Ingrediënten voor de dressing;

Salade met gebakken lams haas met Mediterrane dressing. Ingrediënten voor de dressing; Salade met gebakken lams haas met Mediterrane dressing. Ingrediënten voor de dressing; 2,5 dl olijf olie. 1 fijn gesnipperde rode ui. 2 fijn gesneden teentjes knoflook. 1/2 blikje maïs korrels. lepel gehakte

Nadere informatie

Voorgerechten. Carpaccio van runderhaas rucolapesto / Manchego kaas / gepofte wilde tomaatjes van Mijnboer / geroosterde pijnboompitjes 12,00

Voorgerechten. Carpaccio van runderhaas rucolapesto / Manchego kaas / gepofte wilde tomaatjes van Mijnboer / geroosterde pijnboompitjes 12,00 Voorgerechten Carpaccio van runderhaas rucolapesto / Manchego kaas / gepofte wilde tomaatjes van Mijnboer / geroosterde pijnboompitjes Country stijl salade reepjes langzaam op onze Big green egg gegaarde

Nadere informatie

KERST 2013. 3 KALKOENMENU. 3 SPAANSE KERST. 4 KERSTMENU LUXE. 4 KERST LUNCH 1. 5 KERST LUNCH 2. 5 LUXE KERSTHAPJES. 6 LOSSE TE BESTELLEN GERECHTEN.

KERST 2013. 3 KALKOENMENU. 3 SPAANSE KERST. 4 KERSTMENU LUXE. 4 KERST LUNCH 1. 5 KERST LUNCH 2. 5 LUXE KERSTHAPJES. 6 LOSSE TE BESTELLEN GERECHTEN. Kerst 2013 Inhoud KERST 2013... 3 KALKOENMENU... 3 SPAANSE KERST... 4 KERSTMENU LUXE... 4 KERST LUNCH 1... 5 KERST LUNCH 2... 5 LUXE KERSTHAPJES... 6 LOSSE TE BESTELLEN GERECHTEN... 8 2 Kerst 2013 Voor

Nadere informatie

Hamermolen Buffet Assortiment

Hamermolen Buffet Assortiment Hamermolen Buffet Assortiment Italiaans Anti Pasti Buffet Spaans Tapas Buffet Stoere Betonnen Tafel Maaltijd Puur Hollands Buffet Dessertbuffet Voor elk buffet geldt dat we veel gebruik maken van lokale

Nadere informatie

Najaars- suggesties ELK SEIZOEN VERRASSEND MET SMAAK

Najaars- suggesties ELK SEIZOEN VERRASSEND MET SMAAK Najaars- suggesties 2014 ELK SEIZOEN VERRASSEND MET SMAAK Appeltjes wildpaté mignon Ambachtelijk gemaakte wildpaté met appel en kaneel. Gewicht: 300 gram Art. nr: 747 Appeltjes wildpaté Gewicht: 500 gram

Nadere informatie

Catering Het Gemak Voor uw gemak. Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel.

Catering Het Gemak Voor uw gemak. Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel. Koud en warm buffet ( het gemak ) Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel. Rauwkost salade met kruidendressing Minibroodjes. Kruidenboter en tapenade.

Nadere informatie

Lunch (te bestellen tot 17:00 uur)

Lunch (te bestellen tot 17:00 uur) Lunch (te bestellen tot 17:00 uur) Uitsmijter 7,00 2 sneetjes (wit of bruin) brood belegd met 2 gebakken spiegeleieren. Met een keuze uit ham/kaas/spek. Omelet 7,50 Met een keuze uit ham, kaas, champignons

Nadere informatie

Welkom in Polderrestaurant De Haven van Eemnes

Welkom in Polderrestaurant De Haven van Eemnes Peter Dircksens: Bij Polderrestaurant De Haven van Eemnes is het ongedwongen genieten in een gastvrije en unieke omgeving van al het lekkers uit de polder, van het weiland en uit het water. Welkom in Polderrestaurant

Nadere informatie

The Manhattan Brasserie

The Manhattan Brasserie The Manhattan Brasserie Executive Chef Maarten Post Welkom Geachte gast, Namens het gehele team heet ik u van harte welkom in The Manhattan Brasserie. Wij hebben ons uiterste best gedaan een mooie menukaart

Nadere informatie

Met de pan op tafel Next Kitchen voorjaar 2012

Met de pan op tafel Next Kitchen voorjaar 2012 Met de pan op tafel Next Kitchen voorjaar 2012 Next Kitchen Catering St Willibrordusstraat 10 3553 SM Utrecht 030 243 28 98 www.nextkitchen.nl info@nextkitchen.nl Snack Bites Snack Bites zijn bittergarnituur

Nadere informatie

Aster. Afhalen. deze brochure is nog in bewerking. excuses voor het ongemak. U vind de oude afhaalkaart onder het tabblad menukaarten

Aster. Afhalen. deze brochure is nog in bewerking. excuses voor het ongemak. U vind de oude afhaalkaart onder het tabblad menukaarten Aster TACOS - TAPAS EN ANDERE GERECHTEN VERRASSEND LEKKER VOOR LUNCH EN DINER deze brochure is nog in bewerking excuses voor het ongemak U vind de oude afhaalkaart onder het tabblad menukaarten Afhalen

Nadere informatie

The Manhattan Brasserie

The Manhattan Brasserie The Manhattan Brasserie Executive Chef Maarten Post Welkom Geachte gast, Namens het gehele team heet ik u van harte welkom in The Manhattan Brasserie. Wij hebben ons uiterste best gedaan een mooie menukaart

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Soepen Tomatensoep 4.80 Verse tomatensoep naar eigen recept (vegetarisch). Uiensoep 4.80 Klassieke Franse uiensoep met kaasbroodje en spekjes.

Soepen Tomatensoep 4.80 Verse tomatensoep naar eigen recept (vegetarisch). Uiensoep 4.80 Klassieke Franse uiensoep met kaasbroodje en spekjes. Soepen Tomatensoep 4.80 Verse tomatensoep naar eigen recept (vegetarisch). Uiensoep 4.80 Klassieke Franse uiensoep met kaasbroodje en spekjes. Voor de kleine trek Apple crumble 4,10 Huisgemaakte warme

Nadere informatie

Voorgerechten. Carpaccio van runderhaas rucolapesto / Manchego kaas / gepofte wilde tomaatjes van Mijnboer / geroosterde pijnboompitjes 12,00

Voorgerechten. Carpaccio van runderhaas rucolapesto / Manchego kaas / gepofte wilde tomaatjes van Mijnboer / geroosterde pijnboompitjes 12,00 Voorgerechten Carpaccio van runderhaas rucolapesto / Manchego kaas / gepofte wilde tomaatjes van Mijnboer / geroosterde pijnboompitjes Oosterse salade met kort gegrilde kalfslende salade van lenteui, taugé,

Nadere informatie

Kerstbuffet 24 december

Kerstbuffet 24 december Kerstbuffet 24 december Wildzwijnpaté met gemarineerde abrikozen Hertenham met hartige koekjes van tijm Carpaccio van het Lakenvelder rund uit Voerendaal Hangop met gemarineerde vergeten groenten uit eigen

Nadere informatie

Carpaccio van mozzarella met gemarineerde groentemix en een pesto dressing 9,85. Turkse kalkoen wrap 9,95

Carpaccio van mozzarella met gemarineerde groentemix en een pesto dressing 9,85. Turkse kalkoen wrap 9,95 MENUKAART MENU VOORGERECHTEN Carpaccio van mozzarella met gemarineerde groentemix en een pesto dressing 9,85 Turkse kalkoen wrap 9,95 Rolmops van makreel met een sesam biscuit 10,85 Rundercarpaccio van

Nadere informatie

Mocht u nog suggesties of vragen hebben dan staan wij daar graag voor open. Het restaurant is iedere dag open van tot 21.

Mocht u nog suggesties of vragen hebben dan staan wij daar graag voor open. Het restaurant is iedere dag open van tot 21. Van harte welkom in het Eemshotel, een knus en huiselijk restaurant waar de gast gast is en met verse en biologische producten ambachtelijk wordt gekookt. Bert en Jannie Boer zijn de eigenaren van dit

Nadere informatie

Welkom in Polderrestaurant De Haven van Eemnes

Welkom in Polderrestaurant De Haven van Eemnes Peter Dircksens: Bij Polderrestaurant De Haven van Eemnes is het ongedwongen genieten in een gastvrije en unieke omgeving van al het lekkers uit de polder, van het weiland en uit het water. Welkom in Polderrestaurant

Nadere informatie

LUNCHKAART van tot uur

LUNCHKAART van tot uur -Soepen- Heerlijk gevulde pomodorisoep Met ambachtelijke broodstengel 5,00 Soep van de dag ( soep die past bij het seizoen) 5,00 -Warme Lunchgerechten- Brood tussen Hemel en Eerde Boerenlandbrood met scharrelkip,

Nadere informatie

Welkom in restaurant Smaakmakers

Welkom in restaurant Smaakmakers Welkom in restaurant Smaakmakers Geachte gast, Met zorg heeft ons keukenteam dit seizoensmenu voor u samengesteld. Maak uw keuze uit de culinaire klasse die u wenst; Lekkere, Heerlijke en/of Culinaire

Nadere informatie

Welkom in restaurant Smaakmakers

Welkom in restaurant Smaakmakers Welkom in restaurant Smaakmakers Geachte gast, Met zorg heeft ons keukenteam dit seizoensmenu voor u samengesteld. Maak uw keuze uit de culinaire klasse die u wenst; Lekkere, Heerlijke, Culinaire of uiteraard

Nadere informatie

Inhoud. Alle prijzen in deze brochure zijn inclusief BTW KERST 2015... 3 KERSTMENU (2) IN BUFFETVORM... 3

Inhoud. Alle prijzen in deze brochure zijn inclusief BTW KERST 2015... 3 KERSTMENU (2) IN BUFFETVORM... 3 Kerst 2015 Inhoud KERST 2015... 3 KERSTMENU (1) IN BUFFETVORM... 3 KERSTMENU (2) IN BUFFETVORM... 3 KERSTMENU (3) IN BUFFETVORM... 4 GRAND WINTER DESSERT... 4 LOS TE BESTELLEN... 5 (KERST)HAPJES... 6 2

Nadere informatie

Tussendoor 250 gram magere kwark 1 volkoren (zuurdesem)boterham besmeerd met ongezouten roomboter en belegd met 2 plakken rosbief

Tussendoor 250 gram magere kwark 1 volkoren (zuurdesem)boterham besmeerd met ongezouten roomboter en belegd met 2 plakken rosbief Voedingsschema 2800 kcal met 45% koolhydraten, 30% vet en 25% eiwit Aandachtspunten: De tussendoortjes kun je zelf bepalen welke je wanneer neemt. Het gaat om de calorieinname gedurende de dag. Zorg ervoor

Nadere informatie

Geachte gast, Welkom bij Restaurant Savarin.

Geachte gast, Welkom bij Restaurant Savarin. Geachte gast, Welkom bij Restaurant Savarin. Naast gastronomisch genieten hechten wij ook waarde aan het milieu en biologische ingrediënten. Voor u ligt onze menukaart waarop u diverse symbolen zult aantreffen.

Nadere informatie

Menukaart. Eet smakelijk!

Menukaart. Eet smakelijk! Menukaart Het is Lente! Heerlijke verse voorjaarsproducten zijn weer volop verkrijgbaar en verwerkt in onze menukaart. Natuurlijk hebben de asperges een prominente plek gekregen! Onze menukaart is met

Nadere informatie

Welkom in Polderrestaurant De Haven van Eemnes

Welkom in Polderrestaurant De Haven van Eemnes Peter Dircksens: Bij Polderrestaurant De Haven van Eemnes is het ongedwongen genieten in een gastvrije en unieke omgeving van al het lekkers uit de polder, van het weiland en uit het water. Welkom in Polderrestaurant

Nadere informatie

TIJD OM TE GENIETEN VAN DE LEKKERSTE BUFFETSALADES!

TIJD OM TE GENIETEN VAN DE LEKKERSTE BUFFETSALADES! TIJD OM TE GENIETEN VAN DE LEKKERSTE BUFFETSALADES! DE ZOMER STAAT VOOR DE DEUR! Met hamal tover je telkens de lekkerste salades op tafel. Met de zomer voor de deur denken wij maar aan één ding: een zomers

Nadere informatie

KOFFIE ONTVANGSTEN SUPPLEMENTEN

KOFFIE ONTVANGSTEN SUPPLEMENTEN Basis Banquetingmap KOFFIE ONTVANGSTEN Al onze koffie en thee draagt het Fairtrade keurmerk en de thee is daarnaast ook nog eens biologisch. Wij schenken de biologische sappen van Schulp. Onbeperkt koffie

Nadere informatie

Buffet Paxx 24,00 Vanaf 25 personen

Buffet Paxx 24,00 Vanaf 25 personen Buffet Paxx 24,00 Diverse broodsoorten met boter, whiskysaus en aioli Gemarineerde olijven van Pomodori tomaten Carpaccio van rund met pesto en Parmezaanse kaas Teruel ham met pikant gemarineerde meloen

Nadere informatie

Met cherry tomaatjes, komkommer, rode peper, taugé en sesam-sojadressing. DELEN MET OPA (vanaf 2 personen)

Met cherry tomaatjes, komkommer, rode peper, taugé en sesam-sojadressing. DELEN MET OPA (vanaf 2 personen) VOORGERECHTEN DAGELIJKS VANAF 17.00 UUR BROOD 4.75 Met kruidenboter en tapenade TOMATEN PAPRIKA SOEP (V) 6.50 Met kruiden roomkaas CARPACCIO 10.50 Met pestomayonaise, Rotterdamse kaas, rucola, gedroogde

Nadere informatie

DINNER VOORGERECHTEN. Garnalen cocktail. Carpaccio. Nacho s. Trio van zalm. Gamba spies. Mini spareribs. Calamaris Geserveerd met een knoflooksaus.

DINNER VOORGERECHTEN. Garnalen cocktail. Carpaccio. Nacho s. Trio van zalm. Gamba spies. Mini spareribs. Calamaris Geserveerd met een knoflooksaus. VOORGERECHTEN Carpaccio Traditionele runderhaas carpaccio met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en een truffel mayonaise. Trio van zalm Rolletje zalm met garnalen en kruidenkaas, zalm uit de oven en een

Nadere informatie

Smoothie kaart. Gezond en lekker

Smoothie kaart. Gezond en lekker Smoothie kaart Gezond en lekker Zin in een lekkere verse smoothie bij de lunch of gewoon lekker als tussendoortje. Al onze smoothies worden vers bereid. De smooties worden geserveerd in een 40 CC glas.

Nadere informatie

Broodjes. De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing 6.50

Broodjes. De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing 6.50 Broodjes De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing Gezond broodje: broodje belegd met jong belegen kaas, ham, verschillende soorten rauwkost,

Nadere informatie

BROOD BROODPLANKJE GESERVEERD MET 8 JAAR OUDE ACETO BALSAMICO EN BOERENROOMBOTER 4.50 BROODPLANKJE EIGHT GESERVEERD MET VERSCHILLENDE DIPS EN

BROOD BROODPLANKJE GESERVEERD MET 8 JAAR OUDE ACETO BALSAMICO EN BOERENROOMBOTER 4.50 BROODPLANKJE EIGHT GESERVEERD MET VERSCHILLENDE DIPS EN BROOD BROODPLANKJE GESERVEERD MET 8 JAAR OUDE ACETO BALSAMICO EN BOERENROOMBOTER BROODPLANKJE EIGHT GESERVEERD MET VERSCHILLENDE DIPS EN DUNGESNEDEN HAMMEN EN WORSTEN 30333-1_Dinerkaart Eight_juni2013.indd

Nadere informatie

Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en stel je eigen menu samen:

Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en stel je eigen menu samen: Menu prijzen Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en stel je eigen menu samen: Voorgerechten menu 18,50 Soep of voorgerecht, voorgerecht en 2 kleine dessertjes

Nadere informatie

Huis gerookte Schotse zalm, scharrel ei, bloemkool, 15,00 spinazie, crème fraîche en een kruidenvinaigrette

Huis gerookte Schotse zalm, scharrel ei, bloemkool, 15,00 spinazie, crème fraîche en een kruidenvinaigrette Onze koude voorgerechten Huis gerookte Schotse zalm, scharrel ei, bloemkool, 15,00 spinazie, crème fraîche en een kruidenvinaigrette Salade King krab, guacamole, gepekelde komkommer, 19,50 suikersla, schuim

Nadere informatie

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons Diner Diner (17.00-21.00 uur) Voorgerechten Broodplankje 9,50 diverse soorten brood en smeersels voor twee personen Carpaccio van rund 10,50 met truffelmayonaise, oude kaas, pijnboompitten en sla Ham/meloen

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Indien u meer wilt weten over aanwezigheid van bepaalde allergenen in de gerechten dan informeren we u hierover graag.

Indien u meer wilt weten over aanwezigheid van bepaalde allergenen in de gerechten dan informeren we u hierover graag. Graag presenteren wij u onze nieuwe menukaart. Voor alle gerechten en bereidingen geldt dat we ons uiterste best doen gebruik te maken van eerlijke ingrediënten en produkten uit de regio. Zo betrekken

Nadere informatie

Chef s broodje: Italiaans bol boordevol gevuld met pittig gekruid gehakt paprika, rode ui en rucola

Chef s broodje: Italiaans bol boordevol gevuld met pittig gekruid gehakt paprika, rode ui en rucola Broodjes De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing Gezond broodje: broodje belegd met jong belegen kaas, ham, verschillende soorten rauwkost,

Nadere informatie

Dinerkaart. koude voorgerechten. garnalencocktail petit 8,00 Noorse garnalen met appeltjes, cocktailsaus en gemengde sla

Dinerkaart. koude voorgerechten. garnalencocktail petit 8,00 Noorse garnalen met appeltjes, cocktailsaus en gemengde sla Dinerkaart koude voorgerechten garnalencocktail petit 8,00 Noorse garnalen met appeltjes, cocktailsaus en gemengde sla gerookte zalm 9,50 fijne gerookte zalm met rode ui, kappertjes op een bedje van fijne

Nadere informatie

Variatie in je sla! Eet smakelijk, Mirjam Zwemmer Bieze

Variatie in je sla! Eet smakelijk, Mirjam Zwemmer Bieze RECEPTEN MET SLA! Variatie in je sla! Als lichte avondmaaltijd, snelle gezonde lunch of als bijgerecht. Salade is altijd goed! Iedereen heeft zijn eigen saladerecept, maar er zijn nog zo veel meer variaties

Nadere informatie

menu Hoogstaand boven het water

menu Hoogstaand boven het water menu Van harte welkom in het Eemshotel, een knus en huiselijk restaurant waar de gast nog gast is, en waar met verse en biologische producten op ambachtelijk wijze wordt gekookt. Bert en Jannie Boer zijn

Nadere informatie

bij de veldkeuken met een groep aan tafel

bij de veldkeuken met een groep aan tafel met een groep aan tafel bij de veldkeuken In goed gezelschap bij de Veldkeuken Bij de Veldkeuken kun je goed met groepen terecht om te lunchen, te borrelen, of te dineren. De seizoenen zie je niet alleen

Nadere informatie

Salade met gerookte rib-eye geserveerd met Caponata. Ingrediënten;

Salade met gerookte rib-eye geserveerd met Caponata. Ingrediënten; Salade met gerookte rib-eye geserveerd met Caponata. Aubergine Ui Bleekselderij Tomaten Olijven Kappertjes Pijnboompitjes Aceto balsamico. (blanke) Bospeen P&Z Bereiden; - maak de groenten schoon en snijd

Nadere informatie

Carpaccio dun gesneden gemarineerde kalfs en runderlende geserveerd met Parmezaanse kaas, Pijnboompitjes, olijven en crôutons.

Carpaccio dun gesneden gemarineerde kalfs en runderlende geserveerd met Parmezaanse kaas, Pijnboompitjes, olijven en crôutons. De IJzeren Pot; een goede keus Elly en Eef Nieuwlaar en gastvrouw(en), Janneke de Goede, Carmen, Lianne en gastheer Robin het keuken team met chef Tom, Gerard, Daniëla, Kevin en Bert heten u van harte

Nadere informatie

voor GERECHTEN vanaf 17.00 uur te bestellen Carpaccio van het waardse rund en boeren goudse kaas

voor GERECHTEN vanaf 17.00 uur te bestellen Carpaccio van het waardse rund en boeren goudse kaas voor Carpaccio van het waardse rund en boeren goudse kaas Carpaccio van Waardse rund gepofte kaantjes truffelmayonaise boeren Goudse kaas rucola geroosterde pijnboompitjes 11,50 Dun gesneden kalfsvlees

Nadere informatie

Borrel. Frosty the Snowman, was a jolly happy soul Jingle. my heart Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! Rudolph the

Borrel. Frosty the Snowman, was a jolly happy soul Jingle. my heart Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! Rudolph the Borrel Koude hapjes Just X-mas Roggebroodje met een zachte crème van kruidenroomkaas Canapé met gerookte zalm en een toefje dille Canapé met honingeend en gesuikerde aardbeien Suikerbrood met geitenkaas

Nadere informatie

The Manhattan Brasserie

The Manhattan Brasserie The Manhattan Brasserie Executive Chef Martijn Visser Welkom Geachte gast, Namens het gehele team heet ik u van harte welkom in The Manhattan Brasserie. Wij hebben ons uiterste best gedaan een mooie menukaart

Nadere informatie

Gemarineerde makreel met tomaten mousse. Ingrediënten;(tomaten mousse)

Gemarineerde makreel met tomaten mousse. Ingrediënten;(tomaten mousse) Gemarineerde makreel met tomaten mousse. Ingrediënten;(tomaten mousse) 5 dl tomaten sap geconsenteerd. 3 dl half geslagen slagroom. Peper en zout Fijn gesneden bieslook Tabasco Wodka 6 blaadjes gelatine.

Nadere informatie

Welkom in t Gasthuis!

Welkom in t Gasthuis! Welkom in t Gasthuis! Frederik en Kirsten Openingsuren van de keuken van 11.30 tot 14.30 uur van 17.30 tot 21.00 uur vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur * Uitzonderingen staan aangegeven in de menukaart.

Nadere informatie

Welkom in restaurant Smaakmakers

Welkom in restaurant Smaakmakers Welkom in restaurant Smaakmakers Geachte gast, Met zorg heeft ons keukenteam dit seizoensmenu voor u samengesteld. Maak uw keuze uit de culinaire klasse die u wenst; Lekkere, Heerlijke en/of Culinaire

Nadere informatie

DEZE NIEUWSBRIEF HOUDT U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWIGHEDEN VAN HAMAL SIGNATURE

DEZE NIEUWSBRIEF HOUDT U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWIGHEDEN VAN HAMAL SIGNATURE DEZE NIEUWSBRIEF HOUDT U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWIGHEDEN VAN HAMAL SIGNATURE EDITIE DECEMBER 2015, NR 74 De eindejaarsperiode komt stilaan weer in zicht en wij kijken er alvast naar uit! Omdat we weer

Nadere informatie

Voorgerechten / tussengerechten

Voorgerechten / tussengerechten Voorgerechten / tussengerechten Lauwwarme plakjes Sint Jacobsvrucht met gebakken langoustines en gebakken eekhoorntjesbrood, krokante pancetta, diepgevroren brunoise van ganzenlever en bitterballetjes

Nadere informatie

DE ZUID-AFRIKAANSE BRAAI CATERING

DE ZUID-AFRIKAANSE BRAAI CATERING DE ZUID-AFRIKAANSE BRAAI CATERING Ontdek de authentieke Afrikaanse smaak van de Braai De scharrelslager Michel Welling Voorbaan 5-1271 RR Huizen Tel. 035-5253415 www.scharrelslagerij.com - info@scharrelslagerij.com

Nadere informatie

Coquilles schoon maken en op het moment van serveren bakken in een hete pan met iets olie.

Coquilles schoon maken en op het moment van serveren bakken in een hete pan met iets olie. Gebakken coquilles met een stamppot van bospeen en verse gember. Ingrediënten;(stamppot) Geschilde in stukken gesneden bospeen. Fijn gesneden verse gember Zout Iets gembervocht Iets olijf olie. Werkwijze;.

Nadere informatie

Salade peren 9,00 Salade van gebakken peren, sesam, geitenkaas en walnoten

Salade peren 9,00 Salade van gebakken peren, sesam, geitenkaas en walnoten Voorgerechten Salade peren 9,00 Salade van gebakken peren, sesam, geitenkaas en walnoten Salade vegetarisch 9,50 Salade van gegrilde groenten, Manchego kaas met Marokkaanse pesto en olijven Salade pikante

Nadere informatie

Er zijn geen regels in de opbouw van uw menu. Alles kan. U mag het zelf bepalen.

Er zijn geen regels in de opbouw van uw menu. Alles kan. U mag het zelf bepalen. Onze keukenchef Daniël heeft samen met Jelle en Peer een aantal gerechten voor u geselecteerd. Allereerst de koude gerechten, vervolgens de lauwwarme gerechten om te eindigen bij de warme gerechten. Alle

Nadere informatie

Soepen Salades * de salades worden geserveerd met brood

Soepen Salades * de salades worden geserveerd met brood Soepen Italiaanse pomodorisoep 6,00 Mascarpone (vegetarisch) Bospaddenstoelensoep 6,00 Soep van de dag 6,00 Wisselende dagverse soep Salades Salade van het Huis 17,50 14,50 Kalkoen, bacon, zongedroogde

Nadere informatie

Terrine van asperges met boeren ham.

Terrine van asperges met boeren ham. Terrine van asperges met boeren ham. Nodig; Gekookte asperges Asperge gelei(1 ltr. asperge vocht op smaak met 30 gram gelatine) Dunne plakjes boerenham Bereiden van de terrine - kook de geschilde asperges

Nadere informatie

Zalm Steur Gerookte en gemarineerde zalm, ei, mosterd, limoen, wasabi, wakame, sla, kruiden en kaviaar 15,00

Zalm Steur Gerookte en gemarineerde zalm, ei, mosterd, limoen, wasabi, wakame, sla, kruiden en kaviaar 15,00 Helder en/of Gebonden Lichte crème van Zwolse mosterd met honing Heldere bouillon van os met filet welke gaart in de bouillon 12,50 De Tuin Ecologische groenten, kruiden en gefrituurde bospaddenstoelen

Nadere informatie

D oe je schoenen uit, neem een goed glas wijn, kruip in de huid van Lùst en geniet...

D oe je schoenen uit, neem een goed glas wijn, kruip in de huid van Lùst en geniet... D oe je schoenen uit, neem een goed glas wijn, kruip in de huid van Lùst en geniet... Kabeljauwcarpaccio geserveerd met een frisee- en rucolasalade afgemaakt met limoensap en verse koriander 12,75 Steaktartaar

Nadere informatie

Hamermolen Buffet Assortiment

Hamermolen Buffet Assortiment Hamermolen Buffet Assortiment Mediterraan Tapas Buffet Italiaans Anti Pasti Buffet Stoere Betonnen Tafel Maaltijd Dessertbuffet Walking Dinner Voor elk buffet geldt dat we veel gebruik maken van lokale

Nadere informatie

Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid.

Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid. Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid. Ingrediënten voor de trompet saus. 3 dl vis fond 250 gram trompet de la mort

Nadere informatie

GEBAKKEN RUNDVLEES MET OOSTERSE GROENTEN

GEBAKKEN RUNDVLEES MET OOSTERSE GROENTEN GEBAKKEN RUNDVLEES MET OOSTERSE GROENTEN 100 gram Zero Rice 100 gram runderbiefstuk 120 gram wortels 100 gram peultjes 1 rode ui 1 teentje knoflook 1 eetlepel balsamico azijn 1 thleelepel honing verse

Nadere informatie

WELKOM! Hartelijk dank voor uw bezoek aan Boutique Hotel & Restaurant Erkelens! Graag presenteren wij u onze vernieuwde menukaart.

WELKOM! Hartelijk dank voor uw bezoek aan Boutique Hotel & Restaurant Erkelens! Graag presenteren wij u onze vernieuwde menukaart. MENU WELKOM! Hartelijk dank voor uw bezoek aan Boutique Hotel & Restaurant Erkelens! Graag presenteren wij u onze vernieuwde menukaart. Voor alle gerechten en bereidingen geldt dat we ons uiterste best

Nadere informatie

"De Tuin van Wolfheze"

De Tuin van Wolfheze "De Tuin van Wolfheze" Restaurant "De Tuin van Wolfheze" gebruikt zoveel mogelijk lokale producten zoals rundvlees en zuivel van het Blaarkop rund van "Natuurboerderij Veld & Beek", groenten van de "De

Nadere informatie

APERO. Cannelloni met warmoes. Crostini met rode biet en zwarte olijven. Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & CORNET

APERO. Cannelloni met warmoes. Crostini met rode biet en zwarte olijven. Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & CORNET APERO Cannelloni met warmoes Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & CORNET INGREDIËNTEN (12 STUKS) 150 g Belegen Gouda* 6 loempiavellen 2 warmoes 50 g muntblaadjes 30 g pijnboompitjes Snij

Nadere informatie

Alle huisgemaakte soepen worden geserveerd met wit- of bruinbrood en met huisgemaakte kruidenboter.

Alle huisgemaakte soepen worden geserveerd met wit- of bruinbrood en met huisgemaakte kruidenboter. Soepen Alle huisgemaakte soepen worden geserveerd met wit- of bruinbrood en met huisgemaakte kruidenboter. Pomodori soep Gemaakt van geroosterde trostomaat, mascarpone en verse basilicumroom. 5,75 Gegratineerde

Nadere informatie

Gewaardeerde gast, Van harte welkom in restaurant de Oranjetuin.

Gewaardeerde gast, Van harte welkom in restaurant de Oranjetuin. Gewaardeerde gast, Van harte welkom in restaurant de Oranjetuin. Het voorjaar van 2019 brengt ons weer mooie producten zoals Regionaal lamsvlees, zomertruffels, asperges en prachtige vissoorten. Verder

Nadere informatie

Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten!

Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten! Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten! Wij bereiden onze gerechten zoveel mogelijk met eerlijke producten uit de streek en koken met het seizoen mee. LUNCHKAART van 11.30 tot 16.00 uur -Soepen-

Nadere informatie

Lunchkaart Onder de Linden. Italiaanse tomatensoep met soepstengel 5.25 Garnituur van prei, basilicum en crème fraîche

Lunchkaart Onder de Linden. Italiaanse tomatensoep met soepstengel 5.25 Garnituur van prei, basilicum en crème fraîche Mei i2015 Lunchkaart Onder de Linden Soepen Voor elke dag, voor elk moment Italiaanse tomatensoep met soepstengel 5.25 Garnituur van prei, basilicum en crème fraîche Garnalen-kreeftensoep 6.25 Vers getrokken

Nadere informatie

Sofie s Clubke. Hollandse Jonge Gouda 2,00. Gekookte natuurham 2,00. Hesp en kaas 2,10. Italiaanse ham 2,40. Philadelphia 2,20.

Sofie s Clubke. Hollandse Jonge Gouda 2,00. Gekookte natuurham 2,00. Hesp en kaas 2,10. Italiaanse ham 2,40. Philadelphia 2,20. Sofie s Clubke In het HERMES gebouw, ingang 6 is er op de benedenverdieping een Broodjesbar, annex café: SOFIE s CLUBKE. Er is een zeer uitgebreid assortiment broodjes waarvan de prijzen variëren van 2

Nadere informatie

Dinerkaart Brasserie Hof ter Duinen Doorlopend de gehele dag te bestellen

Dinerkaart Brasserie Hof ter Duinen Doorlopend de gehele dag te bestellen Dinerkaart Brasserie Hof ter Duinen Doorlopend de gehele dag te bestellen Mandje stokbrood 6,50 Vers afgebakken stokbrood geserveerd met Aioli. Voorgerechten Carpaccio met truffeldressing 11,50 Carpaccio

Nadere informatie

Van harte Wolkom in Restaurant De Heeren van Harinxma.

Van harte Wolkom in Restaurant De Heeren van Harinxma. Van harte Wolkom in Restaurant De Heeren van Harinxma. Het najaar van 2015 brengt ons weer mooie producten zoals eekhoorntjesbrood, het herfstfruit en natuurlijk het Nederlands wild. Ook de kruiden en

Nadere informatie

LUNCHKAART. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80

LUNCHKAART. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80 LUNCHKAART www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80 SPECIALE GERECHTEN Wrap met gerookte zalm, gemengde sla, kruidenkaas, rode ui en pijnboompitten Salade mozzerella met tomaat, basilicum en

Nadere informatie

Lunchkaart. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo tel: 0492 72 49 80

Lunchkaart. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo tel: 0492 72 49 80 Lunchkaart www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo tel: 0492 72 49 80 Baguelino s Broodjes worden geserveerd met boter en gemenge sla Gezond ham / kaas / rode ui / tomaat / ei / komkommer / paprika Filet

Nadere informatie

Soepen. Salades. Italiaanse pomodorisoep 5,75. Indiase zoete aardappelsoep 5,75. Soep van de dag 5,75 Wisselende dagverse soep

Soepen. Salades. Italiaanse pomodorisoep 5,75. Indiase zoete aardappelsoep 5,75. Soep van de dag 5,75 Wisselende dagverse soep Soepen Italiaanse pomodorisoep 5,75 Mascarpone (vegetarisch) Indiase zoete aardappelsoep 5,75 Kokos en masalakruiden Soep van de dag 5,75 Wisselende dagverse soep Salades Normaal Klein Salade van het huis

Nadere informatie

DAGMENU 1 DAGMENU 2. Ontbijt Fat burner + NewINShape muesli met chocolade

DAGMENU 1 DAGMENU 2. Ontbijt Fat burner + NewINShape muesli met chocolade DAGMENU 1 Ontbijt Fat burner + NewINShape muesli met chocolade karamelsmaak +150 gram magere kwark 1 appel Lunch Fat burner + NewINShape shake Rolletje rookvlees met gekookt ei Diner Fat burner + Gegrilde

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Specialiteiten. Voorgerechten. Geitenkaas uit de oven omwikkeld met katenspek 9,75

Specialiteiten. Voorgerechten. Geitenkaas uit de oven omwikkeld met katenspek 9,75 Specialiteiten Voorgerechten Oerbrood Plank met Oerbrood, diverse sausjes, kruidenboter en tapenade Carpaccio van Ossenhaas 9,95 Dungesneden ossenhaas, gegarneerd met pijnboompitten, pesto, Parmezaanse

Nadere informatie

Van harte Wolkom in Restaurant De Heeren van Harinxma.

Van harte Wolkom in Restaurant De Heeren van Harinxma. Van harte Wolkom in Restaurant De Heeren van Harinxma. De zomer van 2019 brengt ons weer mooie producten zoals de wilde zeebaars, Zeeuwse mosselen en natuurlijk het mooie rijpe zomerfruit. De kruiden en

Nadere informatie

Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast

Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Kerstmenu A Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Bereidingswijze 1 ste gang Mousse van witvis met bospeen, dragon en rivierkreeftjes en een saus van remoulade en appel.

Nadere informatie

Ontbijt 9,90. Sauna met lunch voor 38,50

Ontbijt 9,90. Sauna met lunch voor 38,50 MENUKAART Geachte gast, Van harte welkom in het restaurant van Centre du Lac. Onze keukenbrigade laat zich internationaal inspireren. De menukaart kenmerkt zich door creatieve en gevarieerde gerechten

Nadere informatie

In overleg kunnen wij ook andere buffetten voor u verzorgen zoals:

In overleg kunnen wij ook andere buffetten voor u verzorgen zoals: Bestellijst BUFFETTEN, SALADES & LUXE SCHALEN HOLLANDSE STAMPOTTEN BUFFET 18,50 per persoon Boerenkool Zuurkool Andijviestamppot Speklapjes Originele rookworst van slagerij Blom Gehaktballen volgens grootmoeders

Nadere informatie

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 Koude Buffetten 2015 In deze menuboek geven we verschillende mogelijkheden voor koude

Nadere informatie

Lunch Voorjaarskaart tot uur

Lunch Voorjaarskaart tot uur Lunch Voorjaarskaart tot 17.00 uur = vegetarisch gerecht = vegetarisch is mogelijk Broodplankje Broodplankje breekbroodjes / kruidenboter / pesto / aïoli 5,00 Soepen Toscaanse tomatensoep 5,50 Soep van

Nadere informatie

Aspergemenu 3-gangen menu 27,50 met bijpassende wijnen 34,50. Voorgerecht Zalm Gravad Lax met asperges met Chardonnay of Erpse Aspergesoep

Aspergemenu 3-gangen menu 27,50 met bijpassende wijnen 34,50. Voorgerecht Zalm Gravad Lax met asperges met Chardonnay of Erpse Aspergesoep Menu s Aspergemenu 3-gangen menu 27,50 met bijpassende wijnen 34,50 Voorgerecht Zalm Gravad Lax met asperges met Chardonnay of Erpse Aspergesoep Hoofdgerecht Asperges op z n Brabants met ham met Pinot

Nadere informatie

Welkom in restaurant Smaakmakers

Welkom in restaurant Smaakmakers Welkom in restaurant Smaakmakers Geachte gast, Met zorg heeft ons keukenteam dit seizoensmenu voor u samengesteld. Maak uw keuze uit de culinaire klasse die u wenst; Lekkere, Heerlijke, Culinaire of uiteraard

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Antipasti Voorgerechten Salades Vis & vlees

Antipasti Voorgerechten Salades Vis & vlees Antipasti Olijven 2,75 (v) Gemarineerde artisjokharten met rode ui en olijfolie 4,50 (v) Brood; diverse soorten brood met tapenade en boter 5,00 (v) Mediterraanse mosselen met tijm, rozemarijn en knoflook

Nadere informatie

- Vermeng alle ingrediënten met elkaar en breng het geheel op smaak met citroensap en zout en peper

- Vermeng alle ingrediënten met elkaar en breng het geheel op smaak met citroensap en zout en peper Gebakken varkens lende met tonijn saus en een crostini. Ingrediënten tonijn mayonaise ½ potje mayonaise 2 eetlepels gehakte platte peterselie (laatste moment toevoegen!) Eetlepel gehakte kappertjes Citroensap

Nadere informatie

TAPAS & BITES. Tosti kaas 3,00 Tosti ham/kaas 3,50 Brabants worstenbroodje 3,00

TAPAS & BITES. Tosti kaas 3,00 Tosti ham/kaas 3,50 Brabants worstenbroodje 3,00 TAPAS & BITES Tosti kaas 3,00 Tosti ham/kaas 3,50 Brabants worstenbroodje 3,00 Portie gemarineerde olijven 3,75 Groene en zwarte olijven in huisgemaakte marinade Bitterballen 4,00 10 stuks met mosterd

Nadere informatie

Koud- en warm buffet I

Koud- en warm buffet I Koud- en warm buffet I Rundvleessalade Vleeswaren assortiment Gevulde eieren Diverse fijngesneden slasoorten met passende dressing Kipsaté met pindasaus Gehaktballetjes in zoetzure pikante saus Varkenshaas

Nadere informatie

Recepten. Recepten. StreekChef. Kiwanis Herfstbock. StreekChef. Kiwani Herfstbock

Recepten. Recepten. StreekChef. Kiwanis Herfstbock. StreekChef. Kiwani Herfstbock Recepten Recepten StreekChef Kiwanis Herfstbock StreekChef Kiwani Herfstbock 2013 Deze recepten zijn speciaal gemaakt voor de Kiwani Herfstbock i.s.m. StreekChef door Melle Gerlofs Deze recepten zijn speciaal

Nadere informatie

VLEESWAREN ANDERS. Lente/zomer Voorjaarssalade met kiprollade, zontomaatjes avocado en kappertjes (recept op pag 2)

VLEESWAREN ANDERS. Lente/zomer Voorjaarssalade met kiprollade, zontomaatjes avocado en kappertjes (recept op pag 2) Het Gouden Label presenteert: VLEESWAREN ANDERS Lente/zomer 2018 Voorjaarssalade met kiprollade, zontomaatjes avocado en kappertjes (recept op pag 2) VOORJAAR 2018. Een heerlijk idee! Een heerlijk idee.

Nadere informatie