FAQ MyPLDW Klanten. Identificatie & aanmelding. Smartcard. Veiligheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAQ MyPLDW Klanten. Identificatie & aanmelding. Smartcard. Veiligheid"

Transcriptie

1 Identificatie & aanmelding Wat moet ik doen als ik mijn paswoord of pincode heb verloren? Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnummer heb verloren? Ik denk dat mijn identificatiegegevens niet meer confidentieel zijn. Wat moet ik doen? Is het mogelijk om mij in te loggen zonder internetverbinding? Waarom heb ik geen Smartcard gekregen om mij aan te melden tot de applicatie MyPLDW? Ik beschikte in het verleden online toegang tot jullie diensten maar ik heb nog steeds geen Smartcard of identificatiegegevens gekregen. Wat moet ik doen? Kan ik mijn pincode wijzigen vanaf mijn computer, tablet of smartphone? Waar kan ik mijn aanmeldingscodes terugvinden? Hoe kan ik mij aanmelden op de MyPLDW applicatie Smartcard Wat moet ik doen als ik mijn Smartcard heb verloren? Kan een andere gebruiker mijn Smartcard gebruiken? Wat kan moet ik doen met de 'specimen' kaart? Veiligheid Is er een risico dat iemand anders de berichten uitgewisseld tussen mijn persoonlijke bankier en mij, leest? Is deze online raadpleegdienst beveiligd? Ik wens een rapport van één van mijn portfolio's te printen via het platform, maar ik vrees dat dit niet confidentieel genoeg is. Wat kan ik doen? Kan ik de toegang van derden tot bepaalde functies van de applicatie beperken? In het verleden heb ik mijn inloggegevens aan iemand doorgegeven, maar nu wens ik de toegang van deze persoon blokkeren. Hoe kan ik dit doen?

2 Functies van de applicatie Ik ben gemachtigd om één of meerdere portfolio's van derden te beheren. Kan ik ze toevoegen op mijn MyPLDW account? Niet al mijn portfolios zijn zichtbaar op mijn MyPLDW account. Is dit normaal? Kan ik nog steeds mijn geschiedenis zien na het overschakelen naar de nieuwe MyPLDW applicatie? Ik wens een bepaalde transactie of schatting raadplegen van tevoren het overschakelen naar de nieuwe MyPLDW applicatie. Tot wie moet ik mij richten? Kan ik mijn rekeningafschriften afdrukken vanuit mijn nieuw Klantenruimte? Waarom word ik voorgesteld om «100% digitaal» te worden? Ben ik verplicht om voor de optie «100% digitaal» te kiezen om een Smartcard en toegang tot MyPLDW te verkrijgen? Ik wil geen papieren afschriften meer ontvangen en 100% digital worden. Wat moet ik doen? Kan ik transacties maken via de MyPLDW website of mobiele applicatie? Is het mogelijk om gelijktijdig meerdere documenten te downloaden? Waarom krijg ik geen enkel document te zien in het gedeelte E-Documents? Waarvoor dient de chat tool van de applicatie MyPLDW? Hoe kan ik een bestand in bijlage van mijn berichten in MyPLDW zetten. Mijn actieven Waarom worden mijn activa s op het nieuwe platform op een andere manier gewaardeerd dan op het oude platform? Met de overgang naar de nieuwe versie van de app, staat de waarde van sommige van mijn activa s op nul. Waarom? Hulp Bij wie kan ik terecht als ik problemen ervaar? Blijft het oude platform nog in gebruik?

3 Identificatie & aanmelding Wat moet ik doen als ik mijn paswoord of pincode heb verloren? Neem contact met onze toegewijde dienst bereikbaar op het nummer 02/ of per naar het adres Onze teams staat te uwer beschikking van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u30. Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnummer heb verloren? Neem contact met onze toegewijde dienst bereikbaar op het nummer 02/ of per naar het adres Onze teams staat te uwer beschikking van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u30. Ik denk dat mijn identificatiegegevens niet meer confidentieel zijn. Wat moet ik doen? Indien uw twijfelt, raden wij u aan om uw pincode zo snel mogelijk te wijzigen. Dit is rechtstreeks mogelijk via de applicatie. Hiervoor dient u zich te aan te melden op de applicatie, naar "Instellingen" gaan en "PIN wijzigen" selecteren. Geef nooit uw pincode door aan derden. Is het mogelijk om mij in te loggen zonder internetverbinding? Omdat uw gegevens constant aangepast worden, dient uw een werkende internetverbinding te hebben om de applicatie MyPLDW te kunnen gebruiken. Waarom heb ik geen Smartcard gekregen om mij aan te melden tot de applicatie MyPLDW? Indien u geen aanvraag had ingediend om een online toegang te krijgen in het verleden, hebt u dan geen Smartcard gekregen. Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om dit aan te vragen. Hiervoor dient u ons een te sturen naar het adres digitalcare@pldw.be met de melding dat u wenst online toegang te krijgen. Indien u meer vragen hebt, kunt contact opnemen met onze toegewijde dienst Digital Care op het nummer 02/ Onze medewerkers staan te uwer beschikking van maandag tot vrijdag, tussen 9u en 17u30.

4 Ik beschikte in het verleden over een toegang tot jullie onlinediensten maar ik heb nog steeds geen Smartcard of identificatiegegevens gekregen. Wat moet ik doen? Indien u een brochure hebt gekregen toegewijd aan uw nieuw klantenplatform MyPLDW, kijk na of uw Smartcard niet in het begin van het pakket zit. Is dit niet het geval, dan nodigen wij u uit om contact te nemen met onze toegewijde dienst per naar digitalcare@pldw.be. U kunt ons bovendien contacteren op het telefoonnummer 02/ , van maandag tot vrijdag, tussen 9u en 17u30. Kan ik mijn pincode wijzigen vanaf mijn computer, tablet of smartphone? Dit is mogelijk op alle versies van de applicatie MyPLDW. U moet wel in het bezit zijn van uw huidige pincode. Hiermee gaat u, na aanmelding, in de instellingen van MyPLDW uw pincode kunnen veranderen. Waar kan ik mijn aanmeldingscodes terugvinden? Uw Smartcard en gebruikersnaam bevinden zich in de eerste post die u van ons gekregen hebt betreffende het nieuwe MyPLDW platform. Uw pincode hebt u afzonderlijk in een latere brief gekregen. Hoe kan ik mij aanmelden op de MyPLDW applicatie De aanmeldingsprocedure bestaat uit aantal stappen: 1) Kies de optie Smartcard op het welkomscherm 2) Voer uw gebruikersnaam: te vinden in dezelfde post als u Smartcard (vb: KB12345AB). 3) Voer uw pincode in: dit hebt u gekregen in een afzonderlijke latere brief 4) Druk op de knop 'Press' van uw Smartcard 5) Een 6-cijferige code verschijnt op het schermpje van de Smartcard. Opgelet, na 15 seconden verdwijnt deze code en is deze niet meer geldig. Uw dient dan opnieuw te drukken op 'Press' om een geldige code te krijgen. 6) Voer deze code in het vakje Smartcardcode 7) Druk op Inloggen' om u te verbinden op uw persoonlijke digitale ruimte. U hebt nu toegang tot de MyPLDW applicatie.

5 Smartcard Wat moet ik doen als ik mijn Smartcard heb verloren? Geen zorgen, wij blokkeren op afstand uw huidige Smartcard en bezorgen u een gloednieuwe. Gelieve eerst contact te nemen met onze dienst via mail op het adres digitalcare@pldw.be of via telefoon op het nummer 02/ We zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 9u en 17u30. Kan een andere gebruiker mijn Smartcard gebruiken? Uw Smartcard, gebruikersnaam en pincode zijn eigenlijk 3 authenticatieniveaus die aan elkaar gebonden zijn. Een andere gebruiker kan dus onmogelijk met uw Smartcard inloggen. Wat kan moet ik doen met de 'specimen' kaart? De brochure die u hebt gekregen, laat u zien hoe onze gloednieuwe MyPLDW Klanten Ruimte eruitziet. De 'specimen'-kaart werd alleen als voorbeeld gegeven en u kunt zich hiermee niet aanmelden. Als u geen toegang tot internet heeft en deze wilt aanvragen, neem dan contact op met de dienst via op digitalcare@pldw.be en of telefoon 02/ Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 9u en 17u30. Veiligheid Is er een risico dat iemand anders de berichten uitgewisseld tussen mijn persoonlijke bankier en mij, leest? Het soort berichtendienst dat gebruikt wordt op MyPLDW is ultra-beveiligd. Enige informatie hierop is volledig versleuteld. Uw bankier en u zijn de enige personen die toegang hebben tot uw gesprekken. Is deze online raadpleegdienst beveiligd? MyPLDW is volledig beveiligd, ondere andere door een aanmeldingsprocedure bestaande uit 3 veiligheidsniveaus.

6 Ik wens een rapport van één van mijn portfolio's af te drukken via het platform, maar ik vrees dat dit niet confidentieel genoeg is. Wat kan ik doen? Net voor u uw portfoliorapport afprint, is het mogelijk om de privacy ervan in te stellen. Voorlopig is dit echter enkel mogelijk op de web-versie van MyPLDW. Om dit nu praktisch te doen, dient u dit in te stellen na het klikken op de knop "Rapport genereren". U kunt dan het logo van de bank, de naam van de rekening of uw naam verwijderen van het rapport. Kan ik de toegang van derden tot bepaalde functies van de applicatie beperken? Het is niet mogelijk om de toegang tot een bepaalde functie te beperken voor een andere gebruiker. Wij raden u nogmaals aan dat u uw verbindingsgegevens best niet deelt aan derden. In het verleden heb ik mijn inloggegevens aan iemand doorgegeven, maar nu wens ik de toegang van deze persoon blokkeren. Hoe kan ik dit doen? U hebt meerdere mogelijkheden: U kunt uw pincode aanpassen via de applicatie zelf indien u uw huidige pincode nog weet. Dit doet u door in het menu "Instellingen" van MyPLDW te gaan. In het geval dat het toestel waarop u MyPLDW gebruikt compatibel is met de functie, kunt u uw inlogprocedure beveiligen met digitale of gezichtsherkenning. Dit is ook aan te passen via de instellingen de applicatie. De toestellen die deze technologie bezitten zijn de volgende: o iphone: iphone 6 versie of later (behalve iphone X) o ipad: ipad (5de en 6de generatie), ipad Mini 3 en 4, ipad Air 2, ipad Pro. o Android smartphone: elk toestel met versie 7.0. Nougat van Android o Android tablet: elk toestel met versie 7.0. Nougat van Android

7 Functies van de applicatie Ik ben gemachtigd om één of meerdere portfolio's van derden te beheren. Kan ik ze toevoegen op mijn MyPLDW account? Het is mogelijk, op voorwaarde dat uw de nodige volmachtigingen bezit. Hiervoor moet u contact opnemen met onze dienst per op het adres digitalcare@pldw.be of per telefoon op het nummer 02/ We stellen ons te uwer beschikking van maandag tot vrijdag, tussen 9u en 17u30. Niet al mijn portfolios zijn zichtbaar op mijn MyPLDW account. Is dit normaal? Kijk na of u niet de optie die geconsolideerde portfolio s weergeeft, niet aangevinkt hebt en of u niet enkel de portfolio s van een zelfgemaakt document aan het bekijken bent. Indien u nog steeds een probleem hebt, neem contact op met de dienst via naar het adres digitalcare@pldw.be of per telefoon op het nummer 02/ Onze medewerkers staan te uwer beschikking van maandag tot vrijdag, tussen 9u en 17u30. Kan ik nog steeds mijn geschiedenis zien na het overschakelen naar de nieuwe MyPLDW applicatie? Wat betreft u documenten, deze blijven raadpleegbaar in het menu E-documenten van het platform. U zult echter enkel documenten kunnen raadplegen die dateren sinds wanneer u digitale toegang hebt verkregen en die maximaal 1 jaar oud zijn. De prestaties van uw vermogen en portfolio's blijven ook nog steeds raadpleegbaar. Enkel de transacties die gebeurd zijn ten vroegste vanaf 3 juli zullen echter zichtbaar zijn. Ik wens een bepaalde transactie of schatting van tevoren het overschakelen naar de nieuwe MyPLDW applicatie, raadplegen. Tot wie moet ik mij richten? Hiervoor nodigen wij u uit om uw persoonlijke bankier te contacteren. Indien u niet zeker weet wie uw bankier is, kunt u contact nemen met de dienst die u zal doorverwijzen naar uw bankier. U kunt de dienst bereiken via mail op het adres digitalcare@pldw.be of per telefoon op het nummer 02/ Onze medewers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 9u en 17u30.

8 Kan ik mijn rekeningafschriften afdrukken vanuit mijn nieuw Klantenruimte? U kunt zonder enige probleem uw rekeningafschriften afdrukken via MyPLDW. Hiernaast hebt u ook de mogelijk om andere documenten zoals, schattingen, transascties, enz. af te drukken via onze nieuwe applicatie. U moet hiervoor u richten tot het menu "E-documenten" van MyPLDW. Waarom word ik voorgesteld om "100% digitaal" te worden? Vanuit een maatschappelijke en ecologische visie, stellen wij voor aan onze klanten om 100% digitaal te worden. Met het brede en complete waaier aan mogelijkheden en constante up-to-date persoonlijke gegevens die er zijn op het nieuwe digitale platform, worden papieren afschriften achterhaald. Onze bank steunt in dit kader een project van de Koninklijke Belgsiche Bosbouwmaatschappij gericht op het beschermen van onze bossen. Wij engageren ons om 50 m² arboretum te planten voor elke klant die die beslissing neemt om 100% digitaal te worden. Ben ik verplicht om voor de optie "100% digitaal" te kiezen om een Smartcard en toegang tot MyPLDW te verkrijgen? Er is absoluut geen verplichting om voor deze formule te kiezen. U hebt ook de mogelijkheid om een Smartcard aan te vragen en nog steeds papieren versies van uw afschriften te blijven ontvangen. Ik wil geen papieren afschriften meer ontvangen en 100% digitaal worden. Wat moet ik doen? Gelieve uw interesse te melden aan onze dienst via mail op het adres digitalcare@pldw.be of per telefoon op het nummer 02/ We zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 9u en 17u30. Wij zullen u dan het nodige document verzenden om zo uw voorkeur uit te kiezen en uw aanvraag officieel vast te leggen. Wij zorgen dan voor de rest. Kan ik transacties maken via de MyPLDW website of mobiele applicatie? Voorlopig is deze functie nog niet beschikbaar, maar op termijn zult u de mogelijkheid hebben om ook betalingen en transacties te maken via MyPLDW.

9 Is het mogelijk om gelijktijdig meerdere documenten te downloaden? Dit is mogelijk in het menu "E-documenten" van MyPLDW. U dient gewoon alle gewenste documenten aan te vinken vooraleer de download knop te drukken. Waarom krijg ik geen enkel document te zien in het menu "E-documenten"? Kijk na of de optie "Alleen ongelezen e-documenten" niet standaard aangevinkt is. In dat geval, hoeft u gewoon de optie weer af te vinken om alle documenten te doen verschijnen. Waarvoor dient de chat tool van de applicatie MyPLDW? Deze tool is heel handig om direct in contact te komen met uw persoonlijke bankier. Enkel deze laatste zal met u berichten kunnen uitwisselen. Hiermee zult u onder andere het volgende kunnen doen: o Een afspraak vragen aan uw bankier. o Een aanvraag indienen voor het uitvoeren van bepaalde transacties en operaties door uw bankier. o Informatie verkrijgen over uw account, contracten en betalingsmiddelen. o Documenten uitwisselen met uw bankier. o Informatie verkrijgen betreffende regelgevingen. Hoe kan ik in MyPLDW een bestand zetten in bijlage van een bericht. Tot op heden is het nog enkel mogelijk om een bestand toe te voegen aan een bericht in de web versie van MyPLDW. Bij het opmaken van uw bericht moet u hiervoor op de paperclip symbool klikken om een bestand of document in bijlage te zetten van uw bericht.

10 Mijn actieven Waarom worden mijn activa s op het nieuwe platform op een andere manier gewaardeerd dan op het oude platform? Met de overgang naar de nieuwe versie van MyPLDW hebben wij ook besloten om van gegevensleverancier te veranderen. Wij werken vanaf nu met Bloomberg, een wereldspeler waarvan de reputatie, de kwaliteit en nauwkeurigheid van de financiële gegevens die zij produceren, niet meer te bewijzen valt. Het is dus niet onmogelijk dat de waarderingsmethode die Bloomberg hanteert voor verschillen zorgt in de waarde van sommige van uw activa s. Met de overgang naar de nieuwe versie van de app, staat de waarde van sommige van mijn activa s op nul. Waarom? Dit heeft te maken met het feit dat we vanaf heden met Bloomberg, een nieuwe gegevensleverancier, werken. Wanneer de waarde van bepaalde activa s beschouwd wordt als zeer onzeker (aandelen van een onderneming in faillissement bijvoorbeeld) gaat Bloomberg van een pessimistisch scenario uit. Daarom worden betreffende activa s op nul gewaardeerd. Hulp Bij wie kan ik terecht als ik problemen ervaar? Voor problemen die de installatie of de aanmelding op de app, de navigatie-interface of de nieuwe functionaliteiten van de app betreffen, kunt u terecht bij onze dienst. We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9u en 17u30, of via het adres digitalcare@pldw.be. Voor investerings-en financieel advies neemt u beter contact op met uw privébankier. Dit kan vanaf nu inmiddels via de berichtendienst van de app. Blijft het oude platform nog in gebruik? Het oude platform alsook de oude mobiele app zullen vanaf 3 juli niet meer in gebruik zijn. Met uw Smartcard heeft u vanaf nu toegang tot het nieuwe platform. Verwijder de oude MyPLDW app en download de nieuwe versie van de app waarop een New -button te zien is.

MyDPAM SMARTCARD & SCAN GUIDE

MyDPAM SMARTCARD & SCAN GUIDE MyDPAM SMARTCARD & SCAN GUIDE Oktober 2018 Contact Helpdesk 0800 20 217 in België +32 2 662 86 66 vanuit het buitenland Van maandag tot vrijdag 8u 18u e-mail: digitalcare@degroofpetercam.com Inhoudstafel

Nadere informatie

Welkom op My Degroof Petercam

Welkom op My Degroof Petercam Welkom op My Degroof Petercam Hoe logt u de allereerste keer in op My Degroof Petercam vanop uw ipad? 1 het Uw digipass en serienummer Als u uw digipass voor de allereerste keer gebruikt: De toegang tot

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

1 C M E v o H a n d b o e k e n T e c h n i s c h e B e s c h r i j v i n g

1 C M E v o H a n d b o e k e n T e c h n i s c h e B e s c h r i j v i n g 1 C M E v o H a n d b o e k e n T e c h n i s c h e B e s c h r i j v i n g Beschrijving CM EVO Lyfra is trots om zijn gloednieuwe tool voor te stellen. CM Evo is een onlineverkoopsysteem voor elektronische

Nadere informatie

Welkom op My Degroof Petercam

Welkom op My Degroof Petercam Welkom op My Degroof Petercam Hoe logt u de allereerste keer in op My Degroof Petercam vanop uw computer? 1 het Uw digipass en serienummer Als u uw digipass voor de eerste keer gebruikt: De toegang tot

Nadere informatie

RECORD BANK

RECORD BANK RECORD BANK RECORD@HOME 1 1. INHOUD Inhoud...1 Wat is Record@Home?...2 Hoe uw Record@Home abonnement gebruiken?...3 Gebruik van de kaartlezer...4 Gebruik van de digipass...5 Gebruik van de elektronische

Nadere informatie

Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start

Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start Mobiel bankieren met ING U gaat aan de slag met onze Mobiel Bankieren App. We helpen u om stapsgewijs

Nadere informatie

Kan ik toegang verkrijgen tot de e-attijari dienst via mijn gsm?

Kan ik toegang verkrijgen tot de e-attijari dienst via mijn gsm? e-attijari Uw bankdiensten beschikbaar in één klik FAQ Frequently asked Questions e-attijari, wat is dat? e-attijari is een bankdienst op afstand waarmee u uw rekeningen kunt raadplegen, per direct transacties

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden Dropbox Beschrijving Dropbox is een gratis Cloudopslag-toepassing. U krijgt bij aanmelden 2GB gratis opslagruimte, waarin u foto s, documenten, kan bewaren. U kunt deze bestanden gemakkelijk benaderen

Nadere informatie

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Beste Online Badge Portal gebruiker, Om haar meest kritische applicaties nog beter te beveiligen, heeft Brussels Airport beslist

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Hoe werken met de WAP-online!

Hoe werken met de WAP-online! Hoe werken met de WAP-online! Startpagina: We surfen naar http://www.waponline.be. We krijgen het volgende scherm op onze computer: Hier kunnen enkel de directies op inloggen. Leerkrachten die nog niet

Nadere informatie

Wat zijn de minimumvereisten voor het installeren van de Smartschool App? Hoe kan je de taal van de Smartschool App instellen?

Wat zijn de minimumvereisten voor het installeren van de Smartschool App? Hoe kan je de taal van de Smartschool App instellen? Adres van ons Smartschoolplatform -> https://sasbaal.smartschool.be Hoe kan je de Smartschool App installeren? Je kan de App downloaden via de verschillende Stores: Is de Smartschool App gratis? Ja, de

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP heeft u de mogelijkheid om zelf uw abonneegegevens te beheren. Ook kunt u tvpluspakketten aan- en uitzetten. SKP 3in1- en internetabonnees

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

MY PLDW HANDLEIDING. Inlogprocedure, stap voor stap. Innovation through tradition

MY PLDW HANDLEIDING. Inlogprocedure, stap voor stap. Innovation through tradition MY PLDW HANDLEIDING Inlogprocedure, stap voor stap INHOUDSTAFEL SELECTEER UW PROBLEEM DOOR HET AAN TE KLIKKEN INSTALLATIE OP SMARTPHONE EN TABLET DE TAAL WIJZIGEN MIJN PORTEFEUILLES ZIEN PORTEFEUILLES

Nadere informatie

Net2 Anywhere - Installatie

Net2 Anywhere - Installatie Anywhere - Installatie Wat is Anywhere? Anywhere is een reeks van applicaties die gebruik maken van het internet om extra functies toe te voegen aan uw toegangscontrolesysteem. De beveiligde webserver

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Veilig bankieren met Online Banking en MyBank. Snelle handleiding van de digipass

Veilig bankieren met Online Banking en MyBank. Snelle handleiding van de digipass Veilig bankieren met Online Banking en MyBank Snelle handleiding van de digipass Inhoud Waarvoor dient uw digipass? 3 Uw digipass gebruiksklaar maken 4 Inloggen met uw digipass op Online Banking 6 Uw transacties

Nadere informatie

Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme

Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme Wat is het? itsme is een app die toelaat om op een veilige, makkelijke en betrouwbare manier je identiteit aan te tonen of transacties te bevestigen. Overal

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

e-sign app voor ios Handleiding voor installatie en gebruik

e-sign app voor ios Handleiding voor installatie en gebruik Handleiding voor installatie en gebruik Inhoud e-sign app installeren en registreren van uw gebruikersprofiel... 3 Opdrachten selecteren en autoriseren... 11 Overige instellingen en opties... 17 2 e-sign

Nadere informatie

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. Aanmelden Ga naar onze website www.vanoirschot.be Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel

Nadere informatie

Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren

Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren KvK 30176310 BTW 8105.07.456B01 NL42 INGB 0006 0988 18 BIC INGBNL2A 1 Inhoudsopgave Soorten voicemailboxen... 3 Persoonlijk... 3 Bedrijfsvoicemailbox... 4 Een

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen Handleiding NZa-uitwisselportaal Veilig bestanden uitwisselen Handleiding voor relaties van de NZa, versie 5, 22 juni 2016 Inhoud Welkom 4 1. Inloggen 5 1.1 Nieuw account ontvangen 5 1.2 Account deblokkeren

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Deutsche Bank. Veilig online bankieren met uw sprekende digipass. Handleiding

Deutsche Bank. Veilig online bankieren met uw sprekende digipass. Handleiding Deutsche Bank Veilig online bankieren met uw sprekende digipass Handleiding Inhoud Wat is een sprekende digipass?...3 De toetsen van uw sprekende digipass...4 De taal van uw sprekende digipass veranderen...6

Nadere informatie

Citrix Gebruikersgids

Citrix Gebruikersgids PROCEDURE Versie: 2.0 Versiedatum: 28/07/2015 Laatste revisiedatum: 28/07/2015 Volgende revisiedatum: 28/04/2018 Vervaldatum: 28/07/2018 Titel: Citrix Gebruikersgids Toepassingsgebied: [Toepassingsgebied]

Nadere informatie

Manual Android Nederlands

Manual Android Nederlands PRACTICE MEDICIN Manual Android Nederlands Version 1.0 February 2018 Installatie Overzicht 1 Download de Siilo Messenger vanuit de Play store 2 Doorloop de registratie 3 Geef toegang tot uw contacten voor

Nadere informatie

Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal

Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal Inhoud De Android Gebruiker (Meeste Smartphones)... 3 Aanmelden Voor ikimap... 4 Route toevoegen... 5 Offline Wandelkaart toevoegen... 6 De iphone-gebruiker...

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren Inhoud Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren LET OP! Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel begint met dit https://www.mijnnvd.nl. Alleen dan weet u zeker dat u inlogt

Nadere informatie

Inventus Software. Antum Secured Mail / Message System. Gebruikershandleiding

Inventus Software. Antum Secured Mail / Message System. Gebruikershandleiding Inventus Software Antum Secured Mail / Message System Gebruikershandleiding 1 Hoe begin ik? 3 2 Wat is er zoal aanwezig in het hoofdprogramma? 3 3 Hoe decoder ik e-mails of tekstberichten? 4 3.1 Decoderen

Nadere informatie

Handleiding digitale geschenkkaart Bilzen

Handleiding digitale geschenkkaart Bilzen Handleiding digitale geschenkkaart Bilzen 1 Inhoud 1. De ontwaardingsmethoden... 3 1.1 Internet... 3 1.2 Bankterminal... 6 1.3 Smartphone of tablet... 7 2. Transacties raadplegen..9 3. Wachtwoord aanpassen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MyMediBridge

Gebruikershandleiding MyMediBridge Gebruikershandleiding MyMediBridge Contents 1. Toegang tot MyMediBridge krijgen 2. Zich aanmelden 3. De verschillende opties a) Pas uw profiel aan b) Zoek naar een gebruiker in het netwerk van 14.000 MediMail

Nadere informatie

Handleiding ASN Mobiel Bankieren voor ASN Betalen Zelfstandigen

Handleiding ASN Mobiel Bankieren voor ASN Betalen Zelfstandigen Handleiding ASN Mobiel Bankieren voor ASN Betalen Zelfstandigen Versie februari 2016 Heeft u toegang tot ASN Online Bankieren en een rekening ASN Betalen Zelfstandigen? Dan kunt u als zakelijke klant ook

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad Inhoudstafel A. Aanmelden 2 B. Profiel en wachtwoord aanpassen 3 C. Smartschool via e-mail 4 D. Startpagina 5 E. Berichten lezen, opmaken, verzenden 6 F. Lessenrooster

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van KPN bedrijfs op een niet-blackberry toestel

Handleiding voor het activeren van KPN bedrijfs op een niet-blackberry toestel Handleiding voor het activeren van KPN bedrijfsemail op een niet-blackberry toestel Deze handleiding geeft stapsgewijze instructies voor het instellen van KPN-bedrijfsemail op smartphones die niet van

Nadere informatie

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Goed gebruik Technische tips Goed gebruik PatientHub Hoe gebruikt u het? Om beveiligde videoconsulten te houden heeft u nodig: - Een computer (Windows 7 of

Nadere informatie

Fust Online Handleiding (APP)

Fust Online Handleiding (APP) Met kunt op twee manieren eenvoudig digitaal uw fust bestellen en innames aankondigen. Dit kan via de online applicatie (webview) in Mijn Royal FloraHolland en met de vernieuwde Royal FloraHolland App.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen door ouders

Veelgestelde vragen door ouders Veel gestelde vragen door ouders - februari 2018 Veelgestelde vragen door ouders In dit document vindt u de veelgestelde vragen door ouders van de afgelopen zes maanden. 1) Op welke manieren kan ik bij

Nadere informatie

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding 1. Account aanmaken Download en installeer de EZview app voor ios (Apple iphone) of Android gebaseerde smartphones. (PS.

Nadere informatie

Elektronische indiening van offertes

Elektronische indiening van offertes Elektronische indiening van offertes Een checklist voor inschrijvers van overheidsopdrachten Wat heb ik nodig om via de applicatie e-tendering elektronische offertes in te dienen? Hoe ga ik te werk om

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM. Zich voor geolives.com inschrijven. Onze software oplossingen. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten?

SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM. Zich voor geolives.com inschrijven. Onze software oplossingen. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten? Geolives SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM 1. Zich voor geolives.com inschrijven 2. Op uw account inloggen 3. Onze software oplossingen 4. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten? 5. Hoe kunt u met Geolives

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Quick reference Smartflow App

Quick reference Smartflow App Het opstarten van de app 1. Open de smartflow app. 2. U wordt gevraagd om een domein naam in te vullen. Vul de domein naam in die u heeft gekregen van 88degrees. 3. Log in met u inloggegevens. Het hoofd

Nadere informatie

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openen documenten... 4 3. Downloaden documenten... 4 4. Documenten Delen... 5 5. Documenten Toevoegen... 7 6. Herbenoemen documenten... 8 7.

Nadere informatie

E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8

E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8 E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8 Deze handleiding legt u stap voor stap uit hoe u een e-mailaccount kunt instellen op uw iphone of ipad. Voor deze handleiding is gebruik gemaakt

Nadere informatie

Handleiding. EB Online en het Uitwisselingsplatform

Handleiding. EB Online en het Uitwisselingsplatform Handleiding EB Online en het Uitwisselingsplatform 2015 Allianz EB Online en het Uitwisselingsplatform - 2 Inhoud 3 Welkom op EB Online en het Uitwisselingsplatform 3 Aanmelden met uw digipass 4 Homepage

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN

HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN Wil je je abonnement ook online aankopen? Lees dan zeker deze handleiding! Vooraleer je vol overgave begint aan je bestelling, is het interessant om met volgende

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers. ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl

JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers. ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl Inhoudsopgave 1. Veranderingen JBC Webmail... 2 3. Oude JBC Exchange-mail account

Nadere informatie

Handleiding. Webtoepassingen. Juli/2014. Vzw Stijn Breugelweg Overpelt

Handleiding. Webtoepassingen. Juli/2014. Vzw Stijn Breugelweg Overpelt Handleiding Webtoepassingen Juli/2014 Vzw Stijn Breugelweg 200 3900 Overpelt Inhoudsopgave 1. AANMELDEN... 1 1.1. Authenticatiekeuze... 1 1.2. Aanmelden met identiteitskaart... 1 1.2.1. Kaartlezer installeren...

Nadere informatie

Subsidiewebsite. 1. Toegang tot de subsidiewebsite

Subsidiewebsite. 1. Toegang tot de subsidiewebsite Subsidiewebsite 1. Toegang tot de subsidiewebsite Om toegang tot de subsidiewebsite te krijgen, zijn er drie beveiligde manieren: via de elektronische identiteitskaart, via een burgertoken of via de app

Nadere informatie

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE RECORD BANK RECORD BANK MOBILE 1 1. INLEIDING Hebt u een iphone of ipad, een Android smartphone of tablet? Dan bankiert u waar u maar wilt, met de Record Bank Mobile app. Superhandig en volledig gratis!

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN BIBLIOTHEEK

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN BIBLIOTHEEK HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN BIBLIOTHEEK Wil je je online inschrijven voor de activiteiten van de bibliotheek? Lees dan zeker deze handleiding! Vooraleer je vol overgave begint aan je bestelling,

Nadere informatie

Je kan je ProMail box aansluiten op volgende toestellen:

Je kan je ProMail  box aansluiten op volgende toestellen: ProMail aansluiten Je kan je ProMail e-mailbox aansluiten op volgende toestellen: Computer: Outlook 2013 2016 op PC Windows Mail app Outlook 2016 op Mac Mac Mail Smartphone: iphone ipad Android Windows

Nadere informatie

MCBDirect Corporate Aanmelden met een Soft Token

MCBDirect Corporate Aanmelden met een Soft Token MCBDirect Corporate Aanmelden met een Soft Token Document versie: 2.1 Uitgavedatum: september 2014 Inhoud Over Soft Token authenticatie... 3 Aanmelden op MCBDirect Corporate online bankieren... 4 Soft

Nadere informatie

FAQ versie 19-05-2011

FAQ versie 19-05-2011 Internetbankieren:... 3 Wanneer is het systeem beschikbaar?... 3 Wie kan er een rekening openen?... 3 Kunnen personen die van oorsprong niet Nederlands zijn een rekening openen?... 3 Kunnen Nederlanders

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Nedap healthcare Een mobiele app aan het medewerkeraccount koppelen

Nedap healthcare Een mobiele app aan het medewerkeraccount koppelen Dit artikel geeft uitleg hoe de Nedap apps (zoals de Nedap Ons app, Dossier app en Toegangscode app) gekoppeld kunnen worden aan het account van de medewerker. De apps kunnen op twee manieren gekoppeld

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Dash app

Dienstbeschrijving IP One Dash app Dienstbeschrijving IP One Dash app Auteur: Marketing Datum: 05-08-2015 Versie: 1.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1054 2 P a g i n a Inhoud 1 Algemeen... 4 1.1 Wat is de Dash app... 4 1.2 Inloggen... 4 1.3

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app activeren

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app activeren Handleiding Abakus Abakus Compleet app activeren Abakus Compleet Pagina 1 / 8 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Abakus Compleet app instellen in Abakus Compleet... 4 Gebruikersbeheer... 4 Medewerker Stamgegevens...

Nadere informatie

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login).

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Binnenkort krijgt u toegang tot Employee Self Service (ESS) van Salaris Online waarin u diverse informatie over uw dienstverband kunt raadplegen.

Nadere informatie

Handleiding ASN Mobiel Bankieren Particulier

Handleiding ASN Mobiel Bankieren Particulier Handleiding ASN Mobiel Bankieren Particulier Heeft u toegang tot ASN Online Bankieren? Dan kunt u de App ASN Mobiel Bankieren downloaden en installeren op uw iphone, ipad of Android-toestel. In deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14 aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 wachtwoord vergeten P. 8-9 uw account beheren P. 10-12 het lenen van e-books de basis P. 13-14 het lenen van e-books online lezen (is streamed

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Klik in de die u van de huisarts heeft ontvangen, op de link

Klik in de  die u van de huisarts heeft ontvangen, op de link Woord vooraf: U heeft van uw huisarts een e-mail ontvangen. Deze e-mail introduceert MijnGezondheid.net en de MedGemak app. Voordat u met dit online platform aan de slag gaat, raden wij u aan om uw DigiD

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van

Nadere informatie

Deutsche Bank www.deutschebank.nl. Werken met db direct internet

Deutsche Bank www.deutschebank.nl. Werken met db direct internet Deutsche Bank www.deutschebank.nl Werken met db direct internet Werken met db direct internet U werkt met een nieuwe applicatie om online uw bankzaken te regelen: db direct internet van Deutsche Bank.

Nadere informatie

Digitaal uitwisselingsplatform voor procedurestukken e-proadmin. Gebruikershandleiding

Digitaal uitwisselingsplatform voor procedurestukken e-proadmin. Gebruikershandleiding Digitaal uitwisselingsplatform voor procedurestukken e-proadmin Gebruikershandleiding Versie 1.4 - Raad van State - Conseil d'état 2014 1 Inhoudstafel 1 Inhoudstafel... 2 2 Inleiding... 3 3 Zich identificeren

Nadere informatie

Handleiding Internet Bankieren ( )

Handleiding Internet Bankieren ( ) Handleiding Internet Bankieren 2.00.71.35 (13-07-2015) Algemeen 2 Met Internet Bankieren van RegioBank regelt u gemakkelijk en snel uw geldzaken. Internet Bankieren is beveiligd. Alleen u heeft toegang

Nadere informatie

RECORD BANK

RECORD BANK RECORD BANK RECORD@HOME 1 1. INHOUD Inhoud Wat is Record@Home? Hoe uw Record@Home abonnement gebruiken? Gebruik van de kaartlezer Gebruik van de digipass Gebruik van de elektronische identiteitskaart Wat

Nadere informatie

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN )

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) INSTALLATIE INFO - Oudere WiFi-modules zijn te herkennen aan het volgende serienummer

Nadere informatie

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche A. Inleiding De applicatie van de politiezone Het Houtsche richt zich specifiek tot de inwoners van Beernem, Oostkamp en Zedelgem.

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

MOBILE BANKING HANDLEIDING VOOR DE BL MOBILE BANKING-APP

MOBILE BANKING HANDLEIDING VOOR DE BL MOBILE BANKING-APP MOBILE BANKING HANDLEIDING VOOR DE BL MOBILE BANKING-APP In deze gids vindt u alles wat u moet weten voor een optimaal gebruik van de BL Mobile Banking-app, waarmee u dag en nacht toegang hebt tot uw

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

ipad instellen voor eerste gebruik

ipad instellen voor eerste gebruik ipad instellen voor eerste gebruik ipad pilot 2014-2015 Klassen 1Ma, 1VMa, 1VMb De eerste stappen Haal de ipad uit de verpakking Verwijder de beschermfolie Houdt de sluimerstand knop enkele seconden vast.

Nadere informatie

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Beste Online Badge Portal gebruiker, Om haar meest kritische applicaties nog beter te beveiligen, heeft Brussels Airport beslist

Nadere informatie

HANDLEIDING VAN OEVEREN ONLINE

HANDLEIDING VAN OEVEREN ONLINE HANDLEIDING VAN OEVEREN ONLINE Laan der Verenigde Naties 99, 2622 PD Delft Postbus 1090 2600 BB tel: 015-2153223 fax: 015-2569999 e-mail: contact@vanoeverenaccountants.nl site: www.vanoeverenaccountants.nl

Nadere informatie

Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website

Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website Handleiding Inhoud 03 Basisinformatie e-mail 04 E-mailprogramma's 07 SMTP controleren als u geen e-mails kunt versturen 10 Veranderen van SMTP-poort

Nadere informatie

MOBILE BANKING. Uw bankverrichtingen uitvoeren met BL Mobile Banking

MOBILE BANKING. Uw bankverrichtingen uitvoeren met BL Mobile Banking MOBILE BANKING Uw bankverrichtingen uitvoeren met BL Mobile Banking BL Mobile Banking Voortaan kunt u uw rekeningen beheren via uw smartphone met de applicatie BL Mobile Banking. BL Mobile Banking is een

Nadere informatie

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick november 2010 1 Het gebruik van uw persoonlijke pagina Mijn Yellowbrick Als klant van Yellowbrick heeft u toegang tot uw account via

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de

Nadere informatie

Inhoud Wat is mobiel werken?... 2 Installeren VPN Client... 3 Laptop... 3 Windows 8... 4 Windows 7... 10 Mac OS X... 16 Linux... 16 Tablet...

Inhoud Wat is mobiel werken?... 2 Installeren VPN Client... 3 Laptop... 3 Windows 8... 4 Windows 7... 10 Mac OS X... 16 Linux... 16 Tablet... 333 Inhoud Wat is mobiel werken?... 2 Installeren VPN Client... 3 Laptop... 3 Windows 8... 4 Windows 7... 10 Mac OS X... 16 Linux... 16 Tablet... 18 ios (ipad)... 18 Android... 21 Windows... 21 Smartphone...

Nadere informatie

Voorwaarden Zwitserleven Mobiel Bankieren

Voorwaarden Zwitserleven Mobiel Bankieren Voorwaarden Zwitserleven Mobiel Bankieren Inhoud 4 De eerste keer Zwitserleven Mobiel Bankieren gebruiken 1. Wat is Zwitserleven Mobiel Bankieren? 2. Wie kan Zwitserleven Mobiel Bankieren gebruiken? 3.

Nadere informatie