Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren"

Transcriptie

1

2 Inhoud Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren LET OP! Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel begint met dit Alleen dan weet u zeker dat u inlogt op de beveiligde omgeving van NVD Beveiligingen.

3 INSTALLATIE Wat moet ik doen om de app voor het eerst te kunnen gebruiken? U kunt zich met uw adres en een zelfgekozen wachtwoord via de app aanmelden. Daarna kunt u kosteloos een Mijn NVD account aanmaken en uw pincode aanvragen. Aan het Mijn NVD account moeten uw codekaartgegevens worden gekoppeld. Wanneer u alle stappen heeft doorlopen kunt u gebruik maken van de functionaliteiten waar u de rechten voor heeft. Download de app via Google play of App store. Na installatie doorloopt u eenmalig de volgende stappen om uw app te activeren: 1. Maak een nieuw account met uw adres en een zelfgekozen wachtwoord 2. U ontvangt nu een bevestiging met een link om uw account te activeren. 3. Vraag de pincode aan op mijn NVD. Uw pincode is nu gekoppeld aan uw codekaart. 4. De app is nu klaar voor gebruik. U kunt vanaf nu wanneer u wilt inloggen op uw app met uw en wachtwoord. Hoe log ik in? U kunt zich aanmelden met uw adres en het door u gekozen wachtwoord. Zijn uw codekaartgegevens nog niet aan uw Mijn NVD account gekoppeld, dan kunt u via Mijn NVD een PIN-code aanvragen.

4 ALGEMEEN Wat is de Mijn NVD App? Mijn NVD is een hulpmiddel voor de klant, waarbij de klant inzage heeft in de status van zijn beveiligingssysteem op de Alarmcentrale van NVD Beveiligingen. Met Mijn NVD kan de klant in een beveiligde omgeving zien wanneer het beveiligingssysteem is in- en uitgeschakeld, schakeltijden wijzigen en de historie van het systeem raadplegen. Hoe zit het met de privacy en de beveiliging van Mijn NVD? Alle data worden verzonden en opgeslagen in een beveiligde omgeving. Wachtwoorden zijn niet opvraagbaar maar kunnen slechts ter controle worden aangeboden. De medewerkers van NVD Beveiligingen hebben ook geen toegang tot deze data. Is de Mijn NVD App gratis? Ja, de app is gratis voor de klanten die gebruik maken van de alarmcentrale van NVD Beveiligingen (NVD Alarmcentrale).

5 GEBRUIK Hoe werkt de Mijn NVD App? De Mijn NVD App is beschikbaar voor alle gebruikers met een daarvoor geschikt mobiel device (iphone en Android) met toegang tot internet, en met een aansluiting op de NVD Alarmcentrale. Wat kan ik met de Mijn NVD App? Zodra u op de Mijn NVD App bent aangemeld wordt direct uw meldkameraansluiting getoond. Indien u meer klanten beheert, kunt u de gewenste aansluiting zoeken en selecteren. Vervolgens kunt u, afhankelijk van uw autorisatie, een keuze maken uit een aantal functionaliteiten: Status Schakeltijd Testfase (installateur) Historie Logboek (installateur) Wat kan ik met de functie Status? De Status toont eventuele bijzonderheden van uw alarmcentraleaansluiting. Bijvoorbeeld of een detector een alarmstatus heeft of dat uw beveiligingssysteem niet correct functioneert. Ook zal worden getoond wanneer de beveiligingsinstallatie of een deel van de installatie voor testdoeleinden buiten bedrijf is geschakeld. Daarnaast wordt getoond of uw beveiligingsinstallatie, of een deel daarvan, ingeschakeld of uitgeschakeld is. Wat kan ik met de functie Schakeltijd? Als u ervoor heeft gekozen om uw beveiligingsinstallatie te laten bewaken op in- en uitschakeltijden toont de keuze Schakeltijd de status van de bewakingsroosters. Als u bijvoorbeeld langer wilt doorwerken of s ochtends vroeger wilt beginnen, moet u dit doorgeven aan één van de centralisten van de NVD Alarmcentrale. Met de functie Schakeltijden kunt u dit nu direct, zonder tussenkomst van onze centralist, via de Mijn NVD App regelen. Wat kan ik met de functie Testfase? Deze functie is uitsluitend beschikbaar voor de installateurs. Als installateur kunt u de meldkameraansluiting, of een deel daarvan, in test zetten en weer uit test halen zonder tussenkomst van een centralist. Wat kan ik met de functie Historie? Hiermee kunt u de gebeurtenissen van uw alarmcentraleaansluiting bekijken. Bijvoorbeeld de ontvangen alarmen, genomen acties en de schakelingen. Wat kan ik met de functie Logboek? Deze functie is uitsluitend beschikbaar voor de installateur.

6 Als installateur kunt u het logboek bekijken van de alarminstallatie-aansluiting. Dit is zeer nuttig om te gebruiken tijdens de testfase. Zo kunt u bijvoorbeeld alle events zien die u doorstuurt naar de NVD Alarmcentrale. Hoe kan ik de Mijn NVD App installeren? U kunt de Mijn NVD App met de Google Play Store of de App Store downloaden en installeren op uw toestel. Vervolgens kunt u de Mijn NVD App starten en, indien u nog niet over een Mijn NVD account beschikt, registeren. Wat moet ik doen om de app voor het eerst te kunnen gebruiken? U kunt zich met uw adres en een zelfgekozen wachtwoord via de app aanmelden. Daarna kunt u kosteloos een Mijn NVD account aanmaken en pincode aanvragen. Aan het Mijn NVD account moeten uw codekaartgegevens worden gekoppeld. Wanneer u alle stappen heeft doorlopen kunt u gebruik maken van de functionaliteiten waar u de rechten voor heeft. Download de app via Google play of App store. Na installatie doorloopt u eenmalig de volgende stappen om uw app te activeren: 1. Maak een nieuw account met uw adres en een zelfgekozen wachtwoord 2. U ontvangt nu een bevestiging met een link om uw account te activeren. 3. Vraag de pincode aan op mijn NVD. Uw pincode is nu gekoppeld aan uw codekaart. 4. De app is nu klaar voor gebruik. U kunt vanaf nu wanneer u wilt inloggen op uw app met uw en wachtwoord. Hoe log ik in? U kunt zich aanmelden met uw adres en het door u gekozen wachtwoord. Zijn uw codekaartgegevens nog niet aan uw Mijn NVD account gekoppeld, dan kunt u via Mijn NVD een PIN-code aanvragen.

7 Waar kan ik wijzigingen terugvinden, die ik, of mijn collega via de app hebben gemaakt? Antwoord: U kunt de wijzigingen terug vinden via de Historie functionaliteit. Ik ben mijn codekaart kwijtgeraakt, wat moet ik doen? U kunt het beste contact opnemen met uw installateur of met de afdeling Klantenservice, via adres klantenservice@nvd.nl Mijn werknemers mogen wel een app maar zij mogen niet de schakeltijden aanpassen, kan dat? Dat kan. Voor elke functie (menukeuze) in de Mijn NVD App kunnen aparte rechten worden verleend. Om de autorisatie goed in te regelen kunt u het beste contact opnemen met de afdeling Klantenservice, via adres klantenservice@nvd.nl Kan ik de app op meerdere toestellen installeren? Ja, dat kan. U hoeft zich dan niet meer te registreren bij mijn NVD en u kunt zich direct met uw adres en wachtwoord aanmelden. Ik wil meerdere codekaarten aanmelden, hoe werkt dat? Ieder Mijn NVD account kan worden gekoppeld aan één codekaart. Voor iedere codekaart moet dus een nieuwe Mijn NVD account worden geregistreerd met een eigen e- mailadres. Wanneer u zelf over meerdere codekaarten beschikt kunt u het beste deze laten omzetten naar één codekaart. Via de Mijn NVD App heeft u dan toegang tot al uw aansluitingen onder één account. Om uw codekaart te laten omzetten kunt u het beste contact opnemen met de afdeling Klantenservice, via adres klantenservice@nvd.nl

8 TECHNIEK Op welke smart phones en tablets kan ik Mijn NVD installeren? U kunt Mijn NVD installeren op de iphone vanaf IOS versie 4.2 en Android vanaf versie 2.1. Wanneer wordt de NVD App beschikbaar gesteld voor Blackberry? Het beschikbaar stellen van deze App voor Blackberry en Windows Mobile 8. staat op dit moment niet op de planning. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen? In de Mijn NVD App is er een functie om een nieuw wachtwoord aan te maken. Hoe weet ik of er updates zijn? Updates worden via de Google Play Store en de Apple App Store verspreid. Het is ook mogelijk dat u via een mailing direct wordt geïnformeerd over nieuwe functionaliteiten. Ik krijg een foutmelding, wat moet ik doen? Veel foutmeldingen geven direct de oorzaak van de fout aan, waardoor u dit eenvoudig kan oplossen. Aangezien de verbinding de meest kritische schakel is, kunt u het beste het later nog eens proberen. Heeft de app nog niet eerder correct gewerkt, dan is het mogelijk dat uw toestel of uw internetverbinding niet geschikt is voor deze app. Blijven de problemen zich voordoen dan kunt u het beste contact opnemen met de afdeling Klantenservice, via adres klantenservice@nvd.nl Het lukt mij niet om de app te installeren, hoe komt dat? Het kan zijn dat uw toestel niet geschikt is voor deze app of dat uw telefoongeheugen vol is. Met wie kan ik contact opnemen als de app niet werkt? U kunt het beste contact opnemen met de afdeling Klantenservice, via adres klantenservice@nvd.nl.

9 APP BEËINDIGEN/BLOKKEREN Ik ben mijn mobiel kwijt geraakt/mijn mobiel is gestolen: hoe kan ik de app blokkeren? Wij adviseren u direct contact op te nemen met de afdeling Klantenservice, via e- mailadres klantenservice@nvd.nl of op telefoonnummer Om misbruik te voorkomen blokkeren wij dan direct de Mijn NVD App voor uw toestel. Ik wil stoppen met de Mijn NVD App, maar deze is ook gekoppeld aan mijn codekaart. Hoe meld ik mij af? Via het menu in de Mijn NVD App kunt u uw codekaart ontkoppelen met de keuze Reset Codekaart (iphone) of Code-ident. Wissen (Android). Hoe blokkeer ik de app? U kunt de app van uw toestel verwijderen door deze te deinstalleren. Ik heb de app opgeheven maar wil deze toch weer gebruiken? Kan ik de app weer installeren op dezelfde smartphone? Ja u kunt hem gewoon weer opnieuw op uw toestel installeren. In de meeste gevallen is ook uw account nog beschikbaar. Indien dit niet het geval is dient u zich te wederom te registreren. Zie installatie. Staat uw vraag er niet tussen? Neemt u dan contact op met de afdeling Klantenservice via adres klantenservice@nvd.nl.

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG PROGRAMMA GOED BEZIG VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG Wat is het programma Goed Bezig? Goed Bezig geeft inzicht in wat er in jouw team speelt en verhoogt het probleemoplossend vermogen. Samen

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android

Gebruikershandleiding RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android Gebruikershandleiding RESPONDER-APP Mopas-app voor ios en Android Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas-app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie ontwikkeld,

Nadere informatie

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor.

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor. Q&A HBO GO Versie: 0 Versie: 1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Algemeen Instellingen Problemen oplossen

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Het nieuwe inloggen op InSite

Het nieuwe inloggen op InSite Het nieuwe inloggen op InSite Twee-factorauthenticatie en het installeren/koppelen van de AFAS Pocket App 26-9-2018 Proces nieuwe inloggen per 02-10-2018 1 Wat verandert er en waarom? Waarom? AFAS stapt

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 2.0 Datum : 09-12-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.2.1 Ontvangen push notificatie...8

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE RECORD BANK RECORD BANK MOBILE 1 1. INLEIDING Hebt u een iphone of ipad, een Android smartphone of tablet? Dan bankiert u waar u maar wilt, met de Record Bank Mobile app. Superhandig en volledig gratis!

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Dash app

Dienstbeschrijving IP One Dash app Dienstbeschrijving IP One Dash app Auteur: Marketing Datum: 05-08-2015 Versie: 1.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1054 2 P a g i n a Inhoud 1 Algemeen... 4 1.1 Wat is de Dash app... 4 1.2 Inloggen... 4 1.3

Nadere informatie

Fust Online Handleiding (APP)

Fust Online Handleiding (APP) Met kunt op twee manieren eenvoudig digitaal uw fust bestellen en innames aankondigen. Dit kan via de online applicatie (webview) in Mijn Royal FloraHolland en met de vernieuwde Royal FloraHolland App.

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor Egardia Huiscentrale (model GATE-01) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie

Nadere informatie

KALB Salarisadviseurs. Handleiding Online Salarisportal. Werknemer Login Loonstrookviewer

KALB Salarisadviseurs. Handleiding Online Salarisportal. Werknemer Login Loonstrookviewer KALB Salarisadviseurs Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL...

Nadere informatie

Let op: Na 27 september is het niet meer mogelijk om op de oude manier in te loggen!

Let op: Na 27 september is het niet meer mogelijk om op de oude manier in te loggen! Mijn OPO-R & Profit, een nieuwe manier van inloggen. Op 27 september 2018 vanaf 19:00 uur wordt een nieuwe manier van inloggen op Mijn OPO-R en Profit doorgevoerd. Vanaf dat moment kan je alleen nog via

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Handleiding Safetycare Alarm app

Handleiding Safetycare Alarm app Handleiding Safetycare Alarm app Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Safetycare alarm app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie ontwikkeld om u in staat te stellen

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave Meest gestelde vragen en antwoorden Inhoudsopgave Door wie is Taxatieweb gebouwd?... 2 Voor wie is Taxatieweb beschikbaar?... 2 Hoe moet ik dit programma op mijn PC installeren?... 2 Waarom hoef ik nu

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

Handleiding inloggen met tweestapsverificatie

Handleiding inloggen met tweestapsverificatie Handleiding inloggen met tweestapsverificatie Inhoud Tweestapsverificatie... 2 Voorbereiding... 2 1 De eerste keer inloggen met tweestapsverificatie... 3 2 Code opvragen per e-mail... 6 3 Code opvragen

Nadere informatie

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software Handleiding beginnen met Calculus VIP Datum December 2016 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom Calculus VIP?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden gebruik Calculus VIP... 3

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Monty Hulpverlener App voor ios en Android

Gebruikershandleiding Monty Hulpverlener App voor ios en Android Gebruikershandleiding Monty Hulpverlener App voor ios en Android Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Monty app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie ontwikkeld,

Nadere informatie

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14 aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 wachtwoord vergeten P. 8-9 uw account beheren P. 10-12 het lenen van e-books de basis P. 13-14 het lenen van e-books online lezen (is streamed

Nadere informatie

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer ESJ Salarisadviesbureau Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - uw salarisspecificatie inzien

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app activeren

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app activeren Handleiding Abakus Abakus Compleet app activeren Abakus Compleet Pagina 1 / 8 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Abakus Compleet app instellen in Abakus Compleet... 4 Gebruikersbeheer... 4 Medewerker Stamgegevens...

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken... 4 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten)

Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten) Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten) Algemene inleiding en informatie De Tropaz-app van de trombosedienst Friesland Noord is alleen beschikbaar voor cliënten die onder

Nadere informatie

Handleiding ASN Mobiel Bankieren voor ASN Betalen Zelfstandigen

Handleiding ASN Mobiel Bankieren voor ASN Betalen Zelfstandigen Handleiding ASN Mobiel Bankieren voor ASN Betalen Zelfstandigen Versie februari 2016 Heeft u toegang tot ASN Online Bankieren en een rekening ASN Betalen Zelfstandigen? Dan kunt u als zakelijke klant ook

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen Handleiding Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen PIN-reader Bovenkant Magneetstriplezer Voorkant Bluetooth-symbool Batterij-indicator 0-knop (verbindingsknop) Annuleren Terug Bevestigen

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

Installeren van de app

Installeren van de app FAQ NOK APP Wat is er nodig om de app te kunnen gebruiken?... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers Android besturingssysteem... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers ios besturingssysteem...

Nadere informatie

ESJ SALARISADVIESBUREAU HANDLEIDING ONLINE SALARISPORTAL WERKNEMER LOGIN LOONSTROOK- VIEWER

ESJ SALARISADVIESBUREAU HANDLEIDING ONLINE SALARISPORTAL WERKNEMER LOGIN LOONSTROOK- VIEWER ESJ SALARISADVIESBUREAU HANDLEIDING ONLINE SALARISPORTAL WERKNEMER LOGIN LOONSTROOK- VIEWER Inhoudsopgave Het aanmaken van uw inlog account 02 Een eerste keer inloggen 03 Uw salarisspecificatie inzien

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Hulp bij installatieproblemen. Nuon E-manager Gateway

Hulp bij installatieproblemen. Nuon E-manager Gateway Hulp bij installatieproblemen Nuon E-manager Gateway 1 Gateway installeren Sluit de gateway met behulp van de meegeleverde ethernetkabel aan op uw bestaande breedbandrouter/modem. Steek de meegeleverde

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

Mopas handleiding Initiator App. Mopas-app voor ios en Android.

Mopas handleiding Initiator App. Mopas-app voor ios en Android. Mopas handleiding Initiator App Mopas-app voor ios en Android www.mopas.eu Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie

Nadere informatie

Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie

Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie Versie: 18 maart 2013 Om met Spitsvrij mee te doen heb je een iphone 4 of 5 nodig met ios5 of hoger of een Android smartphone versie 2.3 of hoger, met een touchscreen

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model GATE-01) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

Handleiding. Mobiel Internet Veiligheidspakket Versie Maart 2015

Handleiding. Mobiel Internet Veiligheidspakket Versie Maart 2015 Handleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket Versie Maart 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Bestellen van het Internet Veiligheidspakket 4 2.1 Eerste gebruik 4 2.2 Tweede en volgende

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model WV-1716) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

Handleiding ASN Mobiel Bankieren

Handleiding ASN Mobiel Bankieren Handleiding ASN Mobiel Bankieren Versie januari 2016 Heeft u toegang tot ASN Online Bankieren? Dan kunt u de App ASN Mobiel Bankieren downloaden en installeren op uw iphone, ipad, Android-toestel of Windows

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software Handleiding beginnen met de Calculus VIP app Voor zorgverleners Datum Juli 2017 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom de Calculus VIP app?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden

Nadere informatie

Heldertelecom.nl. Dash-app

Heldertelecom.nl. Dash-app Heldertelecom.nl Dash-app Inhoud 1 Algemeen 1.1 Wat is de Dash-app 1.2 Voor welke mobiele toestellen is de Dash-app beschikbaar? 1.3 Is de Dash-app ook te gebruiken op een tablet zoals een ipad? 1.4 Wat

Nadere informatie

Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie

Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie Handleiding Spitsvrij-smartphone applicatie Versie: 24 april 2013 Om met Spitsvrij mee te doen heb je een iphone 4 of 5 nodig met ios5 of hoger of een Android smartphone versie 2.3 of hoger, met een touchscreen

Nadere informatie

Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden

Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden Algemene inleiding en informatie De Tropaz-app van de trombosedienst Leiden is alleen beschikbaar voor patiënten die onder behandeling zijn bij

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Handleiding ASN Mobiel Bankieren Particulier

Handleiding ASN Mobiel Bankieren Particulier Handleiding ASN Mobiel Bankieren Particulier Heeft u toegang tot ASN Online Bankieren? Dan kunt u de App ASN Mobiel Bankieren downloaden en installeren op uw iphone, ipad of Android-toestel. In deze handleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobiDM

Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding voor versie 3.6.2 Versie 1.0 INHOUDSOPGAVE 1. DE MOBIDM PORTAL.... 2 1.1. INLOGGEN... 2 1.2. WACHTWOORD VERGETEN?... 2 2. TOESTELBEHEER.... 3 2.1. OS-AFHANKELIJKE

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten vragenlijst, bekijken resultaten, gebruik

Nadere informatie

Hieronder vindt u een instructie over het gebruik van PasNL in combinatie met het digitaliseren van de Careyn kaart.

Hieronder vindt u een instructie over het gebruik van PasNL in combinatie met het digitaliseren van de Careyn kaart. Hieronder vindt u een instructie over het gebruik van PasNL in combinatie met het digitaliseren van de Careyn kaart. PasNL app. 1.1. Installeren van PasNL app De PasNL app is beschikbaar voor iphone en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport 1. Inleiding In deze handleiding staat beschreven hoe u kunt inloggen op de GTS webapplicatie Gasport via Multi-Factor Authentication (MFA). Voordat u kunt

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

3. Een scherm met persoonlijke gegevens verschijnt. Vul de gegevens aan en druk vervolgens op Bevestigen.

3. Een scherm met persoonlijke gegevens verschijnt. Vul de gegevens aan en druk vervolgens op Bevestigen. HANDLEIDING MYWELLNESS Aanmaken MyWellness account 1. Geef uw e-mail adres door aan uw instructeur of stuur e-mail naar info@bewegingscentrumdrachten.nl 2. U ontvangt een activatie e-mail van Bewegingscentrum

Nadere informatie

Wat is de ipad-applicatie ACN2GO Europe?

Wat is de ipad-applicatie ACN2GO Europe? Veelgestelde vragen Wat is de ipad-applicatie ACN2GO Europe? De ipad-app ACN2GO Europe biedt een uitgebreid kijkje in het bedrijf en haar producten. Met de app kunt u de ACN Opportunity delen met uw prospects,

Nadere informatie

RSC+ app for Android. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding

RSC+ app for Android. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for Android AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel 4000 nl Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for Android Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Beknopte informatie 4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz app voor zelfmeters Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van de Tropaz app... 4 2.1 Installatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren app

Handleiding Mobiel Bankieren app Handleiding Mobiel Bankieren app Inleiding 2/34 De schermafbeeldingen zijn gebaseerd op het ios van Apple en zijn gemaakt met een iphone 6. Op een Android of Windows Phone zien de schermafbeeldingen er

Nadere informatie

Handleiding Ritty-App

Handleiding Ritty-App Handleiding Ritty-App Installatie: U kunt de Ritty-App eenvoudig installeren door de deze te downloaden in de Apple Store of de Google Playstore. Let op dat je je automatische updates aan hebt staan of

Nadere informatie

Lees deze instructie goed door en de app LAS lokaal alarm systeem kent geen geheimen meer.

Lees deze instructie goed door en de app LAS lokaal alarm systeem kent geen geheimen meer. Lees deze instructie goed door en de app LAS lokaal alarm systeem kent geen geheimen meer. Welkom bij LAS lokaal alarm systeem. Of je hebt een email ontvangen van iemand die LAS al aan het gebruiken is

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY 15418-0317 Inleiding In deze voorwaarden staan de afspraken tussen u en Delta Lloyd Levensverzekering N.V., Delta Lloyd Schadeverzekering N.V.,

Nadere informatie

Dash-app. v o i c e w o r k s. c o m FAQ. Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV. Postbus 60281 1320 AH Almere

Dash-app. v o i c e w o r k s. c o m FAQ. Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV. Postbus 60281 1320 AH Almere FAQ Dash-app Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV v o i c e w o r k s. c o m Postbus 60281 1320 AH Almere t. 036 760 66 00 advies@voiceworks.com Inhoud 1 Algemeen 4 1.1 Wat is

Nadere informatie

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Inhoudsopgave 1. Registratie 2 2. Kliksafe Mobi installeren 3 3. Kliksafe Mobi configureren 5 4.

Nadere informatie

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid KALB Salarisportal Handleiding voor werknemers Uitgebreid Versie 20160124 Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL... 4 UW SALARISSPECIFICATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA

HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In deze handleiding vindt u de instructies voor het installeren van de slimme buitencamera. De buitencamera bewaakt de omgeving,

Nadere informatie

Net2 Anywhere - Installatie

Net2 Anywhere - Installatie Anywhere - Installatie Wat is Anywhere? Anywhere is een reeks van applicaties die gebruik maken van het internet om extra functies toe te voegen aan uw toegangscontrolesysteem. De beveiligde webserver

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - uw salarisspecificatie inzien 04 - de jaaropgave 05

Nadere informatie

Welkom bij Mobile Keys!

Welkom bij Mobile Keys! Welkom bij Mobile Keys! Documentversie: 4 januari 2017 Allereerst heten wij u bij deze van harte welkom bij Mobile Keys! Middels dit document zullen we u zo goed mogelijk opweg helpen om het Mobile Keys

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder.

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

RSC+ app for ios. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding

RSC+ app for ios. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for ios AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel 4000 nl Bediening/Gebruiker handleiding RSC+ app for ios Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Beknopte informatie 4 2 Systeemoverzicht

Nadere informatie

Wat is de App Politiezone Het Houtsche? Hoe installeer ik deze App op mijn smartphone?

Wat is de App Politiezone Het Houtsche? Hoe installeer ik deze App op mijn smartphone? Inhoudsopgave Wat is de App Politiezone Het Houtsche?... 2 Hoe installeer ik deze App op mijn smartphone?... 2 A. IOS (Iphone)... 2 B. Android (Samsung, LG, Sony, HTC )... 4 C. Windows Phone... 6 D. BlackBerry

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE SOMTODAY

ALGEMENE INFORMATIE SOMTODAY SOMtoday voor ouders 1. ALGEMENE INFORMATIE SOMTODAY Het Antoniuscollege maakt gebruik van het leerling-informatiesysteem SOMtoday. Hierin staan alle noodzakelijke gegevens over uw kind, zijn/haar onderwijshistorie

Nadere informatie

KORTE HANDLEIDING. Activeer

KORTE HANDLEIDING. Activeer Activeer Activeer Activeer 1. Activeer BUSiNeSS cloud A. Dienst activeren : u krijgt binnen de 2 uur een bevestigingsemail "BASE business Cloud : Notificatie" B. Ga naar https://cdashboard. basebusiness.be

Nadere informatie

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Windows Phone 1. Controleer of uw Windows Phone toestel verbonden is met het internet. Indien dit niet het geval is dient u uw mobiele internetverbinding

Nadere informatie

AFAS nieuwe inlogmethode

AFAS nieuwe inlogmethode AFAS nieuwe inlogmethode HANDLEIDING BOSCHLAND AUTOMATISERING 0 P a g i n a Inhoud Inleiding... 2 Vanaf wanneer gaat de nieuwe inlogmethode in?... 2 Stap 1 - Systeemvereisten... 3 Besturingssystemen...

Nadere informatie

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Goed gebruik Technische tips Goed gebruik PatientHub Hoe gebruikt u het? Om beveiligde videoconsulten te houden heeft u nodig: - Een computer (Windows 7 of

Nadere informatie

Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start

Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start Mobiel bankieren met ING U gaat aan de slag met onze Mobiel Bankieren App. We helpen u om stapsgewijs

Nadere informatie

De Mobile Banking-oplossing van ING Versie 3.0

De Mobile Banking-oplossing van ING Versie 3.0 De Mobile Banking-oplossing van ING Versie 3.0 Gebruiksaanwijzing Nederlandse versie Inhoudsopgave 1. Inleiding tot... 3 2. Welke toestellen worden ondersteund?... 4 3. Hoe installeert u?... 5 4. Hoe maakt

Nadere informatie

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden.

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden. F.A.Q. Algemeen Hoe kan ik een TopMec abonnement aanvragen? Voor het aanvragen van een TopMec jaarabonnement is een mijngrossier.nl account nodig. Heeft u al een mijngrossier.nl account en wilt een TopMec

Nadere informatie

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Troubleshooting Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Copyright 2018. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een handelsmerk in de VS en/of andere landen

Nadere informatie

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Wat gaan we doen : Introductie film social schools (you tube) hoe we ouders hebben geïnformeerd op een algemene

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app 3 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Versie 2.2 Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken...

Nadere informatie

DOWNLOADEN REGISTREREN

DOWNLOADEN REGISTREREN DOWNLOADEN De app Voetbal.nl kan worden gedownload in de Apple App Store en in de Google Play Store. Na installatie van de app op je telefoon, kun je deze starten via dit icoontje: REGISTREREN Na het starten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Gezaghebbende ouders/verzorgers, leerlingen en eventueel hulpverleners kunnen online toegang krijgen tot vrijwel alle gegevens die wij van uw kind bijhouden. Op

Nadere informatie