Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden."

Transcriptie

1 F.A.Q.

2 Algemeen Hoe kan ik een TopMec abonnement aanvragen? Voor het aanvragen van een TopMec jaarabonnement is een mijngrossier.nl account nodig. Heeft u al een mijngrossier.nl account en wilt een TopMec abonnement afsluiten? Neem dan contact op met uw grossier of met de TopMec helpdesk: van maandag tot en met vrijdag 08:30-17:00, telefoonnummer Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via Waar kan ik de handleiding van de TopMec App downloaden? Een uitgebreide handleiding van de TopMec App kunt u hier als PDF lezen en downloaden. De handleiding is tevens te downloaden op Waar kan ik de TopMec App downloaden? Heeft u een ipad? Download dan de TopMec App in de App Store of via itunes. Heeft u een Androidtablet? Bijvoorbeeld een tablet van Samsung? Ga dan naar Google Play. Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de TopMec App? Naast de reguliere abonnementskosten van 99,- zijn er geen extra kosten verbonden aan het gebruik van TopMec. Bij het gebruik van de TopMec App via het 3G netwerk zijn de geldende tarieven van uw netwerkaanbieder van toepassing. TopMec is ook te gebruiken via uw WiFi netwerk. Ik heb geen inloggegevens voor de TopMec App of ben deze vergeten? U kunt in het beginscherm van de App uw wachtwoord opvragen door op de tekst wachtwoord vergeten te klikken. U dient het adres op te geven wat u bij de registratie aan ons kenbaar heeft gemaakt. Wat kan ik met de TopMec App? Met de TopMec App beschikt u als monteur over actuele technische informatie waardoor u voor alle gangbare merken onderhoud en reparaties uitvoert volgens fabrieksspecificatie. Alle informatie bevindt zich op één plek, dus u heeft maar één informatiebron nodig. Van het snel raadplegen van de onderhoudsgegevens tot het aanmaken van uw werkorders, alles is mogelijk met TopMec.

3 Algemeen Daarnaast digitaliseert TopMec het werkorder proces: De werkplaatschef of baliemedewerker kan in mijngrossier.nl, of in één van de aangesloten softwarepakketten, een werkorder aanmaken en die vervolgens digitaal ophalen met TopMec. De monteur kan tijdens de diagnose deze werkorder verrijken met arbeidstijden, checklijsten en onderdelen. Zodra de diagnose is voltooid kan de werkplaatschef de werkorder ophalen in mijngrossier.nl en direct de onderdelen bestellen. Is het mogelijk om TopMec op meerdere tablets te gebruiken? Ja. Het TopMec abonnement heeft geen restrictie wat betreft het aantal gebruikers. Als autobedrijf kunt u per mijngrossier.nl account een abonnement afsluiten. Om de stabiliteit van de App te waarborgen raden wij u aan de App met maximaal vijf gebruikers tegelijk te gebruiken. Kan ik suggesties voor verbetering van de TopMec App doorgeven? Ja, wij stellen dit zeer op prijs. U kunt suggesties doorgeven door een te sturen naar feedback@topmec.nl. Wij zullen uw suggesties zorgvuldig bekijken en u zo snel mogelijk een reactie geven. Op welke tablets kan ik de TopMec App gebruiken? De App is momenteel beschikbaar voor: Apple ipads (ios 5.0 of hoger) De Samsung Galaxy tab 10.1 Belangrijk: om gebruik te maken van de TopMec App heeft u een internetverbinding nodig. Heeft u eigenhandig veranderingen aangebracht aan het originele besturingssysteem (ook wel: jailbreaken), dan bestaat de kans dat u de App niet kunt gebruiken. Kan de App ook op een smartphone (bijv. iphone) gebruikt worden? Nee, dat is niet mogelijk. De App is geoptimaliseerd voor tablets met een resolutie van pixels. Alle functionaliteiten zijn hier ook speciaal voor gemaakt.

4 Algemeen Welke functies zijn er beschikbaar in de TopMec App? De TopMec App zit vol met handige functies. De belangrijkste functies zijn hieronder beschreven: Stel zelf de werkorder samen door het toevoegen van arbeidstijden, onderdelen en checklijsten. Login op mijngrossier.nl en bestel direct de geselecteerde onderdelen. U kunt ook via de aangesloten garagesoftwarepakketten uw onderdelen bestellen. Bekijk de laatste modificaties en recalls. Blader door technische informatie, reparatiehandleidingen, reparatietijden of stroomloopschema s van de geselecteerde auto. De onderdelencatalogus in TopMec kent meer dan artikelen. Naast een duidelijke omschrijving van de producten, bevat het vaak ook afbeeldingen en technische weergaven. Grote beurt, kleine beurt, welke werkzaamheden moeten er allemaal worden uitgevoerd om deze auto weer in topconditie te krijgen? Voor ieder gangbaar merk en model biedt TopMec een uitgebreide checklist voor u en uw klanten. Welke internetverbinding heb ik nodig om TopMec te gebruiken? Wanneer u de TopMec App gebruikt heeft u een internetverbinding nodig. Wij raden u aan om hiervoor, indien mogelijk, steeds een WiFi verbinding te gebruiken aangezien de kosten voor het gebruik van een 3G verbinding, afhankelijk van uw mobiele data abonnement, hoog kunnen oplopen. Tevens is in de regel een WiFi internetverbinding sneller. Wat is het verschil tussen TopMec en AutoTools? TopMec biedt meer en andere functionaliteiten dan AutoTools. De technische gegevens die in TopMec worden getoond zijn een verzameling van meerdere databronnen (waarvan o.a. AutoTools, ProAW en AuDaCon). Daarnaast kunt u met TopMec werkorders aanmaken, kostencalculaties maken en de laatste recalls en modificaties bekijken.

5 Abonnement Ik heb een nieuwe tablet gekocht. Kan ik mijn abonnement meenemen? Uw abonnement is aan uw mijngrossier.nl-account gekoppeld en niet aan uw tablet. Als u gebruik maakt van hetzelfde account, is uw abonnement gewoon beschikbaar op uw nieuwe tablet. Verdwijnt de App van mijn tablet nadat het abonnement is afgelopen? De App verdwijnt niet van uw tablet, u kunt echter niet meer inloggen in de App. Wilt u de App van uw tablet verwijderen, dan dient u dit zelf handmatig te doen. Hoe sluit ik een TopMec jaarabonnement af? U kunt een TopMec abonnement afsluiten via uw mijngrossier.nl grossier. Wat kost een jaarabonnement voor TopMec? De kosten voor een éénjarig TopMec abonnement zijn 99,-. Deze kosten worden door uw grossier bij u in rekening gebracht. Als ik een TopMec abonnement afsluit, hoe lang is het abonnement geldig? Het TopMec jaarabonnement is exact één jaar geldig. Het abonnement wordt niet automatisch verlengd. U kunt dus altijd na één jaar besluiten om uw abonnement niet te verlengen. Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen? Uw jaarabonnement is tussentijds niet opzegbaar. Uw TopMec jaarabonnement verloopt automatisch na één jaar. Het abonnement wordt dus niet stilzwijgend verlengd na de einddatum.

6 Aan de slag Hoe kan ik inloggen op de TopMec App? Wanneer u aangemeld bent bij TopMec kunt u uw mijngrossier.nl account gegevens gebruiken om in te loggen. Heeft u geen mijngrossier.nl account, vraag er dan gratis één aan op Kan ik een werkorder aanmaken in TopMec? Met de TopMec App kunt u geen werkorders aanmaken. Werkorders kunt u aanmaken in mijngrossier.nl of in één van de aangesloten softwarepakketten. In mijngrossier.nl kunt u kiezen tussen het aanmaken van een lege werkorder of een werkorder met vooraf gedefinieerde klussen. Hoe bestel ik onderdelen vanuit de TopMec App? U kunt geen onderdelen bestellen vanuit de App. Met de App kunt u onderdelen, checklijsten en arbeidstijden toevoegen aan de werkorder. Het bestellen van onderdelen vindt plaats in mijngrossier.nl of het garagesoftwarepakket. Scherm staand of liggend weergeven (ipad)? De TopMec App is geoptimaliseerd voor de liggende weergave (landscape). De App wordt automatisch aangepast aan het bredere scherm, zodat de tekst en afbeeldingen groter worden weergegeven. Ook het schermtoetsenbord wordt vergroot, zodat u sneller en nauwkeuriger kunt typen. Door de schermstand te vergrendelen, voorkomt u dat de weergave automatisch wordt aangepast. Zo kunt het scherm in de liggende weergave vergrendelen (ipad): Druk tweemaal op de thuisknop om de multitaskingbalk weer te geven en veeg vervolgens van links naar rechts. Tik op om het schermstand icon om de schermstand te vergrendelen. Hoe kan ik voorkomen dat ik steeds opnieuw moet inloggen? Als u bij het inloggen het vakje onthoud mij selecteert, zult u elke keer als u de App opent automatisch worden ingelogd. Hoe kan ik mijn werkorders bekijken als ik geen tablet tot mijn beschikking heb? De TopMec App is alleen beschikbaar voor tablets, maar u kunt de werkorders ook vanuit mijngrossier.nl of via één van de aangesloten garagesoftwarepakketten ophalen. Login in op en klik op de werkorder button.

7 Aan de slag Ik kan geen werkorder ophalen van andere auto s? Na het inloggen in TopMec vraagt de App u een auto te selecteren a.d.h.v. een kenteken. Hierna komt u in het hoofdmenu van TopMec. Alle werkzaamheden binnen TopMec hebben vanaf dan betrekking tot die specifieke auto. Wilt u aan een andere auto werken? Klik dan linksboven in het scherm op wijzig auto. U kunt nu een andere auto selecteren (a.d.h.v. een kenteken of werkorder die reeds is aangemaakt). Hoe kan ik een onderdeel toevoegen aan een bestaande werkorder? Druk in de linker menubalk op de button onderdelen. Zoek het juiste onderdeel op en klik er op. Klik vervolgens op Toevoegen aan werkorder. U krijgt nu een overzicht te zien met alle openstaande werkorders voor de betreffende auto. Selecteer de werkorder waaraan u het onderdeel wil toevoegen. Hoe kan ik werkzaamheden (arbeidstijden) toevoegen aan een bestaande werkorder? Druk in de linker menubalk op de button technische info. Zoek het juiste onderdeel op en klik er op. Klik vervolgens op Toevoegen aan werkorder. U krijgt nu een overzicht te zien met alle openstaande werkorders voor de betreffende auto. Selecteer de werkorder waaraan u het onderdeel wil toevoegen. Hoe stel ik een checklijst samen? Klik in de linker menubalk op checklijsten. Selecteer één van de werkzaamheden en stel vervolgens de checklijst samen aan de hand van een hoofdwerkzaamheden en meerwerk.

8 Bekende problemen De TopMec App loopt vast op mijn ipad. Wat nu? Indien de App blijft vastlopen raden wij u aan de App volledig te sluiten. Druk tweemaal op de thuisknop om de recent gebruikte Apps weer te geven:, de laatst gebruikte Apps worden in de multitaskingbalk onder in het scherm weergegeven. Veeg naar links om meer Apps weer te geven. U kunt de TopMec App geforceerd stoppen door uw vinger op het App symbool te houden totdat het begint te bewegen en sluit vervolgens de App. Met wie kan ik contact opnemen als de App niet werkt? Mocht de App om wat voor reden niet werken dan kunt u altijd contact opnemen met uw grossier of met de TopMec helpdesk Ik heb geen WiFi ontvangst in de werkplaats. Wat nu? De TopMec App werkt niet zonder een draadloze internetverbinding. Wij raden u aan uw huidige WiFi netwerk uit te breiden met een WiFi Signaalversterker of een sterkere WiFi Router aan te schaffen. Ik ben ingelogd in de TopMec App maar kan mijn werkorders niet ophalen. Is er voor deze auto een werkorder aangemaakt in mijngrossier.nl of in één van de aangesloten garagesoftwarepakketten? Zo niet, maak eerst een werkorder aan in één van deze systemen. Is het probleem nog niet verholpen? Bekijk goed of u met het juiste mijngrossier.nl account bent ingelogd. Blijft u last houden van dit probleem, neem dan contact op met de TopMec helpdesk. Ik heb de TopMec App van mijn tablet verwijderd? Ben ik dan al mijn gegevens kwijt? Nee, de TopMec App werkt met een cloud functionaliteit. Uw gegevens worden automatisch en veilig in de mijngrossier.nl cloud bewaard zodat uw gegevens altijd beschikbaar zijn op uw tablet(s), in mijngrossier.nl en/of in uw garagesoftwarepakket. U hoeft dus niets te synchroniseren en heeft altijd toegang tot de meest recente gegevens, welk apparaat u ook gebruikt. Waarom kan ik niet inloggen? Ten eerste dient u een gebruikersnaam en wachtwoord te hebben om in te kunnen loggen. Indien u deze niet heeft, dient u zich eerst te registreren. Indien u wel een gebruikersnaam en wachtwoord heeft, controleert u dan of u het juiste wachtwoord heeft ingevuld. Lukt het inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord nog steeds niet? Dan raden wij u aan uw wachtwoord opnieuw op te vragen in de TopMec App.

Algemeen Hoe kan ik een TopMec abonnement aanvragen? Waar kan ik de handleiding van de TopMec App downloaden? Waar kan ik de TopMec App downloaden?

Algemeen Hoe kan ik een TopMec abonnement aanvragen? Waar kan ik de handleiding van de TopMec App downloaden? Waar kan ik de TopMec App downloaden? F.A.Q. Algemeen Hoe kan ik een TopMec abonnement aanvragen? Als u nog geen mijngrossier.nl gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u een account aanvragen via http://www.mijngrossier.nl/aanmelden. Heeft

Nadere informatie

Handleiding. TopMec handleiding // V2.0 februari 2013

Handleiding. TopMec handleiding // V2.0 februari 2013 Handleiding 1 TopMec handleiding // V2.0 februari 2013 Inhoudsopgave Snel aan de slag - Pagina 3 Inloggen - Pagina 4 Voertuiggegevens - Pagina 5-7 Werkorders - Pagina 8-12 Checklijsten - Pagina 13 Quick

Nadere informatie

Handleiding. TopMec handleiding // V1.0 oktober 2012

Handleiding. TopMec handleiding // V1.0 oktober 2012 Handleiding 1 Inhoudsopgave Snel aan de slag - Pagina 3 Inloggen - Pagina 4 Voertuiggegevens - Pagina 5-7 Werkorders - Pagina 8-12 Checklijsten - Pagina 13 Quick repair - Pagina 14 Technische info - Pagina

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken... 4 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Klantenservice NRC Media November 2013 Inhoud 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 5 3. Inloggen... 6 4.

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Klantenservice NRC Media 2015/2016 2 Inhoud Inhoud... 3 1. Installeren... 4 2. Account aanmaken... 6 3. Woonachtig

Nadere informatie

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren Inhoud Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren LET OP! Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel begint met dit https://www.mijnnvd.nl. Alleen dan weet u zeker dat u inlogt

Nadere informatie

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor.

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor. Q&A HBO GO Versie: 0 Versie: 1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Algemeen Instellingen Problemen oplossen

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. Mobiele versie (smartphone en tablet)

Handleiding mijndienstrooster. Mobiele versie (smartphone en tablet) Handleiding mijndienstrooster Mobiele versie (smartphone en tablet) versie 1.0 mei 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Menu...4 Rooster...6... 6 Rooster... 6 Lijst... 7 Agenda... 8 Zelfroosteren...9

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Dash app

Dienstbeschrijving IP One Dash app Dienstbeschrijving IP One Dash app Auteur: Marketing Datum: 05-08-2015 Versie: 1.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1054 2 P a g i n a Inhoud 1 Algemeen... 4 1.1 Wat is de Dash app... 4 1.2 Inloggen... 4 1.3

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Versie 2.2 Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken...

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app gebruik

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app gebruik Handleiding Abakus Abakus Compleet app gebruik Abakus Compleet Pagina 1 / 10 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Agenda... 4 Multimedia functies... 5 Taken en signaleringen... 7 Profiel... 8 Abakus Compleet

Nadere informatie

Digitale Fundels in de bib

Digitale Fundels in de bib Digitale Fundels in de bib Digitale Fundels in de bib Deze gebruiksaanwijzing is geoptimaliseerd voor het lezen op een scherm. Je kunt deze gebruiksaanwijzing printen, maar het is mogelijk dat hierdoor

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave Meest gestelde vragen en antwoorden Inhoudsopgave Door wie is Taxatieweb gebouwd?... 2 Voor wie is Taxatieweb beschikbaar?... 2 Hoe moet ik dit programma op mijn PC installeren?... 2 Waarom hoef ik nu

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Wat is de ipad-applicatie ACN2GO Europe?

Wat is de ipad-applicatie ACN2GO Europe? Veelgestelde vragen Wat is de ipad-applicatie ACN2GO Europe? De ipad-app ACN2GO Europe biedt een uitgebreid kijkje in het bedrijf en haar producten. Met de app kunt u de ACN Opportunity delen met uw prospects,

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Nummers en andere geluidsbestanden afspelen

Nummers en andere geluidsbestanden afspelen Muziek op de ipad Muziek en audiobestanden toevoegen U kunt op de volgende manieren muziek en audiobestanden op de ipad zetten: U kunt via de i Tunes Store op de ipad materiaal kopen en downloaden. Tik

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 10 of hoger

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 10 of hoger Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 10 of hoger Klantenservice NRC Media 2018 Inhoud 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 2 3. Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 10 of hoger

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 10 of hoger Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 10 of hoger Klantenservice NRC Media 2018 Inhoud 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 2 3. Woonachtig

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Klantenservice NRC Media Juli 2013 Inhoud 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 5 3. Inloggen... 6 4. De

Nadere informatie

Dash-app. v o i c e w o r k s. c o m FAQ. Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV. Postbus 60281 1320 AH Almere

Dash-app. v o i c e w o r k s. c o m FAQ. Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV. Postbus 60281 1320 AH Almere FAQ Dash-app Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV v o i c e w o r k s. c o m Postbus 60281 1320 AH Almere t. 036 760 66 00 advies@voiceworks.com Inhoud 1 Algemeen 4 1.1 Wat is

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Heldertelecom.nl. Dash-app

Heldertelecom.nl. Dash-app Heldertelecom.nl Dash-app Inhoud 1 Algemeen 1.1 Wat is de Dash-app 1.2 Voor welke mobiele toestellen is de Dash-app beschikbaar? 1.3 Is de Dash-app ook te gebruiken op een tablet zoals een ipad? 1.4 Wat

Nadere informatie

Handleiding Incura. Incura Pro app gebruik

Handleiding Incura. Incura Pro app gebruik Handleiding Incura Incura Pro app gebruik Incura 1 van 10 Inleiding Deze handleiding beschrijft het gebruik van de Incura Pro app. De volgende functionaliteiten binnen Incura zijn via de app beschikbaar:

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app 3 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op Android-tablets of smartphones, via de NRC-app

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op Android-tablets of smartphones, via de NRC-app Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op Android-tablets of smartphones, via de NRC-app Klantenservice NRC Media 2018 Inhoud Inhoud... 1 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken...

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android Phone

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android Phone Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android Phone Inhoud 1. Installeren 2 2. Account aanmaken 6 3. Inloggen 7 4. De krant lezen 9 5. Kranten terugzoeken en verwijderen

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

Installeren van de app

Installeren van de app FAQ NOK APP Wat is er nodig om de app te kunnen gebruiken?... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers Android besturingssysteem... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers ios besturingssysteem...

Nadere informatie

Handleiding Kleos ipad. oktober 2013

Handleiding Kleos ipad. oktober 2013 Handleiding Kleos ipad oktober 2013 Inhoudsopgave blz. Installatie 3 Inloggen 4 Hoofdmenu 5 Homepage 6 Dossiers 7 Agenda 11 Taken 12 Activiteiten 13 Documenten 14 Relaties 16 Handleiding Kleos ipad Pagina

Nadere informatie

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 Inhoudsopgave 1 Enterprise Drive installeren...3 2 Enterprise Drive voor de eerste maal opstarten...3 3 Deelnemen aan Spaces (Een uitnodiging

Nadere informatie

T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding. Private Planet, Ltd.

T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding. Private Planet, Ltd. T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding Private Planet, Ltd. Copyright 2013 Private Planet Ltd. Sommige applicaties zijn niet beschikbaar in alle gebieden. De beschikbaarheid van de applicatie varieert.

Nadere informatie

Handleiding Ritty-App

Handleiding Ritty-App Handleiding Ritty-App Installatie: U kunt de Ritty-App eenvoudig installeren door de deze te downloaden in de Apple Store of de Google Playstore. Let op dat je je automatische updates aan hebt staan of

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android smartphone

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android smartphone Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android smartphone Klantenservice NRC Media 2017 Inhoud Inhoud... 1 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 3 3. Woonachtig

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app... 3 2. Een e-book lenen om te

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 9 of lager

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 9 of lager Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 9 of lager Klantenservice NRC Media 2018 Inhoud 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 2 3. Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

E-books lenen via de Bibliotheek: versie tablets en smartphones

E-books lenen via de Bibliotheek: versie tablets en smartphones E-books lenen via de Bibliotheek: versie tablets en smartphones Een account maken Om e-books te kunnen downloaden heb u een account nodig bij Bibliotheek.nl. 1. Start uw internetprogramma en ga naar http://www.bibliotheek.nl/e-books

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Extra rechten kopen

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek INHOUDSTAFEL GIDS BIJ HET INSTALLEREN VAN UW E-DAGBOEK Stap 1: Uw account aanmaken op de computer... pagina 3 Stap 2: Uw e-dagboek activeren op de computer...

Nadere informatie

ParkinsonThuis. Korte handleiding

ParkinsonThuis. Korte handleiding ParkinsonThuis Korte handleiding INTRODUCTIE Als onderdeel van deelname aan deze studie wordt u gevraagd het Pebble horloge om uw pols te dragen en de Fox Inzicht App op uw smartphone te gebruiken voor

Nadere informatie

EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding

EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding Stap 1 : In deze handleiding wordt gebruik gemaakt van android, maar is tevens toe te passen voor Apple ios apparaten. Open de App store. (Voor android apparaten

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren app

Handleiding Mobiel Bankieren app Handleiding Mobiel Bankieren app Inleiding 2/34 De schermafbeeldingen zijn gebaseerd op het ios van Apple en zijn gemaakt met een iphone 6. Op een Android of Windows Phone zien de schermafbeeldingen er

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android

Gebruikershandleiding RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android Gebruikershandleiding RESPONDER-APP Mopas-app voor ios en Android Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas-app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie ontwikkeld,

Nadere informatie

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer ESJ Salarisadviesbureau Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - uw salarisspecificatie inzien

Nadere informatie

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Goed gebruik Technische tips Goed gebruik PatientHub Hoe gebruikt u het? Om beveiligde videoconsulten te houden heeft u nodig: - Een computer (Windows 7 of

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Klantenservice NRC Media 2017 Inhoud Inhoud... 1 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 2 3. Woonachtig in

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

KALB Salarisadviseurs. Handleiding Online Salarisportal. Werknemer Login Loonstrookviewer

KALB Salarisadviseurs. Handleiding Online Salarisportal. Werknemer Login Loonstrookviewer KALB Salarisadviseurs Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL...

Nadere informatie

Handleiding Yellowbrick Android app.

Handleiding Yellowbrick Android app. Handleiding Yellowbrick Android app. versie 1.2 februari 2013 Download hem gratis! Ga naar www.yellowbrick.nl/app en ontdek hem nu. De Yellowbrick Android app is geschikt voor alle toestellen met versie

Nadere informatie

Documentatie gereedschapbeheer android applicatie. GB Inspect. Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect - 1

Documentatie gereedschapbeheer android applicatie. GB Inspect. Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect - 1 GB Inspect Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect Datum: 10 september 2014 Behorende bij app versie 1.1.5-1 1. Inleiding De Gereedschapbeheer.nl app is bedoeld voor het inspecteren

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Handleiding Elsevier Nextens app

Handleiding Elsevier Nextens app Handleiding Elsevier Nextens app U vindt de app in de itunes App Store of Google Play Store door te zoeken op Elsevier Nextens. Als u de app geïnstalleerd heeft op uw tablet/ipad of smartphone: De app

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app Android app in het lager onderwijs

pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app Android app in het lager onderwijs pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app Android app in het lager onderwijs Beste schoolverantwoordelijke Hartelijk dank voor je medewerking aan het pilootproject

Nadere informatie

metdezon gebruikershandleiding Hosola Solarman configuratie Leven met de zon WiFi Kit / handleiding versie MK5 Hosola / MetDeZon

metdezon gebruikershandleiding Hosola Solarman configuratie Leven met de zon WiFi Kit / handleiding versie MK5 Hosola / MetDeZon metdezon Leven met de zon gebruikershandleiding Hosola Solarman configuratie WiFi Kit / handleiding versie MK5 Hosola / MetDeZon MetDeZon b.v. De Volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: +31(0)299

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

gebruikershandleiding Omnik Internal Data Collector

gebruikershandleiding Omnik Internal Data Collector metdezon zonne-energie voor iedereen gebruikershandleiding Omnik Internal Data Collector WiFi Kit / handleiding versie mk4 Omnik New Energy Co. Ltd. / Metdezon b.v. De Volger 6 1483 GA De Rijp telefoon:

Nadere informatie

Inleiding... 3. 1. Inloggen... 4. 2. Generieke apps... 4. App Mijn goedkeuringen... 5. App Delegatie... 8. 3. Self Service... 9

Inleiding... 3. 1. Inloggen... 4. 2. Generieke apps... 4. App Mijn goedkeuringen... 5. App Delegatie... 8. 3. Self Service... 9 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Generieke apps... 4 App Mijn goedkeuringen... 5 App Delegatie... 8 3. Self Service... 9 Basisgegevens medewerker wijzigen... 12 Aanvragen autorisatie...

Nadere informatie

Handleiding Parkmobile Android App Download de App gratis in de Google Play Store

Handleiding Parkmobile Android App Download de App gratis in de Google Play Store Parkeeractie aanmelden en afmelden 1) Inloggen 2) Aanmelden (1) 2) Aanmelden (2) 2) Aanmelden (3) 2) Aanmelden (4) De eerste keer dat u de App start dient u eenmalig in te loggen. De volgende keer dat

Nadere informatie

Handleiding Lucky Light App

Handleiding Lucky Light App Handleiding Lucky Light App 26-2-2016 Lucky Light B.V. Beste Lucky Light Klant, Hartelijk bedankt voor het downloaden en installeren van de Lucky Light App. Met de Lucky Light App heeft u altijd en overal

Nadere informatie

pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas ipad-app ipad app in het lager onderwijs

pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas ipad-app ipad app in het lager onderwijs pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas ipad-app ipad app in het lager onderwijs Beste schoolverantwoordelijke Hartelijk dank voor je medewerking aan het pilootproject eboekentas.

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Uw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Docnet handleiding 1

Docnet handleiding 1 Docnet handleiding 1 Inleiding... page 3 Homepagina.. page 4 Profiel...........page 5 Docbox..........page 6 Ontdek........page 7 Vraag en antwoord..... page 8 Contactgegevens........page 10 2 Ontdek Docnet

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014

Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014 Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 2 Hoofdstuk 2. Gebruik en installatie 3 2.1 Benodigdheden 3 2.2 Inloggen 4 2.3 Muziek luisteren 6 2.4 Wachtwoord

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

In het tabblad catalogus is een nieuw veld toegevoegd kaveltekst tonen.

In het tabblad catalogus is een nieuw veld toegevoegd kaveltekst tonen. Op 12 november 2015 is de nieuwe website van domeinenrz.nl live gegaan. Deze website voldoet meer aan de WEB-richtlijnen en is compatible met verschillende devices waaronder mobiele apparaten. Overzicht

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP heeft u de mogelijkheid om zelf uw abonneegegevens te beheren. Ook kunt u tvpluspakketten aan- en uitzetten. SKP 3in1- en internetabonnees

Nadere informatie

Gebruik van VELO-PASS bij de fietshandelaar

Gebruik van VELO-PASS bij de fietshandelaar Gebruik van VELO-PASS bij de fietshandelaar Handleiding van de mobopro app Met mobopro stelt Autodialog NV een tool ter beschikking aan de Belgische fietsvakhandel onder de vorm van een mobiele app voor

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014 Handleiding Billingportal Telefonie Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 3 GESPREKSDETAILS... 5 3.1 TOTALEN... 5 3.2 DETAILS... 6 4 FACTURATIE... 7 5 MOBIEL (INDIEN

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL Adfiz Freemium Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inloggen Advies.tevreden.nl... 3 Wijzig uw wachtwoord... 4 Dashboard... 5 Rapportcijfers... 5 Toon resultaten van:... 5 Bekijk

Nadere informatie

1. Magister info internet Cambreur College

1. Magister info internet Cambreur College 1. Magister info internet Cambreur College Het Cambreur College gebruikt Magister als schooladministratiesysteem. Hierin worden onder andere de persoonlijke gegevens van de leerlingen en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet.

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW Wi-Fi handleiding Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. Inhoud 1. Algemene informatie:... 2 1.1 Begrippenlijst... 2 2. Laptop... 3 3. Tablet... 5 3.1

Nadere informatie