Veelgestelde vragen door ouders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veelgestelde vragen door ouders"

Transcriptie

1 Veel gestelde vragen door ouders - februari 2018

2 Veelgestelde vragen door ouders In dit document vindt u de veelgestelde vragen door ouders van de afgelopen zes maanden. 1) Op welke manieren kan ik bij Bitcare inloggen? 2) Waarom moet ik toegang verlenen aan contactpersonen en andere persoonlijke informatie bij de registratie? 3) Wat moet ik doen als de link van de uitnodiging niet werkt of verlopen is? 4) Zijn er kosten aan verbonden voor ouders? 5) Heb ik toegang tot Bitcare zonder smartphone of ipad? 6) Kan mijn partner ook toegang krijgen tot Bitcare? 7) Wat kan ik als ouder met de Bitcare website en de Bitcare app voor Ouders? 8) Hoe wijzig ik mijn inlogaccount? 9) Kan ik de naw-gegevens wijzigen van mezelf en/of mijn kind(eren)? 10) Hoe kan ik mijn tweede kind onder hetzelfde Bitcare account zien? 11) Kan ik als ouder het dagboekje op de website opslaan en afdrukken? 12) Hoe kan ik berichten achterlaten voor de pedagogisch medewerkers? 13) Waar kan ik facturen en/of jaaropgave terug vinden? 14) Waar moet ik op letten wanneer mijn kind stopt bij het kinderdagverblijf 15) Hoe vraag ik ruildagen aan? 16) Wat moet ik doen in de Bitcare ouder app als mijn kind ziek is? 17) Waar vind ik extra informatie? Wij wensen u veel plezier met het gebruik van Bitcare! Het Bitcare Team

3 1) Op welke manieren kan ik bij Bitcare inloggen? Het aanmelden bij Bitcare is alleen mogelijk met een Google+, Microsoft of Facebook account. U kunt ervoor kiezen om een bestaand account te gebruiken of een nieuw account aan te maken. Let er wel op dat u zich maar één keer kunt aanmelden met één uitnodiging. Om deze reden verzoeken wij u om uw manier van inloggen en uw wachtwoord goed te onthouden. Tevens is de link van de uitnodiging persoonsgebonden en kan hij niet worden doorgestuurd. 2) Waarom moet ik toegang verlenen aan contactpersonen en andere persoonlijke informatie bij de registratie? Bitcare maakt bewust gebruik van bestaande 'identity providers' als Google+, Microsoft en Facebook, want deze zijn het best in staat uw gegevens veilig te bewaken. Bitcare heeft dus ook geen eigen gebruikersnamen en wachtwoorden. Om gebruik te maken van één van deze 'identity providers' is het nodig dat u Bitcare toestemming geeft deze te gebruiken. Bitcare vraagt om minimale toegang tot uw gegevens en gebruikt deze alleen om u als gebruiker te herkennen. Bitcare gebruikt na toestemming dan ook alleen uw naam en adres, zodat mocht het nodig zijn er contact met u opgenomen kan worden. We hanteren strenge privacy regels voor u en uw kind en Bitcare zal deze gegevens nooit misbruiken. Bitcare heeft verder geen toegang tot uw Google, Microsoft of Facebook account en de bovenstaande partijen hebben ook geen toegang tot de Bitcare gegevens. Het is niet mogelijk in te loggen bij Bitcare zonder Bitcare toegang te geven bij Google, Microsoft of Facebook. Mocht u ondanks de uitleg dit niet willen doen dan kunt u altijd een nieuw Google, Microsoft of Facebook account aanmaken zonder enige persoonlijke gegevens. Het volledige privacy statement kunt u nalezen op:

4 3) Wat moet ik doen als de link van de uitnodiging niet werkt of verlopen is? Mocht de link van de uitnodiging niet werken of zijn verlopen, neem dan contact op met uw kinderdagverblijf. Vraag hierbij of zij uw huidige uitnodiging willen verwijderen en u een nieuwe link met uitnodiging kunnen versturen. Bitcare is niet bevoegd om u uit te nodigen voor toegang. 4) Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Bitcare voor ouders? Het gebruik van Bitcare is gratis voor de ouders, de kinderopvang betaald voor het gebruik van Bitcare. 5) Heb ik toegang tot Bitcare zonder smartphone of ipad? Mocht u geen Android of Apple smartphone of een Apple ipad in uw bezit hebben dan kunt u Bitcare ook gebruiken via de browser van uw computer of laptop. Via kunt u inloggen met uw Google+, Microsoft of Facebook account, zodra u hier een uitnodigingslink voor heeft ontvangen. Deze link ontvangt u van uw kinderdagverblijf. 6) Kan mijn partner ook toegang krijgen tot Bitcare? In Bitcare worden ouders per persoon uitgenodigd. U bent persoonlijk uitgenodigd door uw kinderopvang en kunt dan ook het beste aan uw kinderopvang vragen of ze uw partner ook uit willen nodigen. Bitcare heeft daar namelijk wegens privacy redenen geen bevoegdheid voor. Let op : alleen ouders kunnen worden uitgenodigd door de kinderopvang en geen andere relaties zoals opa s oma s, etc.

5 7) Wat kan ik als ouder met de Bitcare website en de Bitcare app voor Ouders? Als ouder kunt u inloggen via de website Daarnaast kunt u de mobiele app vinden in de App Store en Google Play Store door te zoeken naar 'Bitcare voor ouders'. Bitcare website Verlof en ziekte melden Activiteiten inzien Planning inzien Foto s bekijken en downloaden Ouderprofiel inzien Digitaal dagboekje Factuuroverzicht Documenten Notities plaatsen Flex uren aanvragen (alléén mogelijk als uw kind een flex contract heeft en deze functie vrijgegeven is door uw kinderopvang) Extra dagen aanvragen (alléén mogelijk als deze functie vrijgegeven is door uw kinderopvang) Ruildagen aanvragen (alléén mogelijk als deze functie vrijgegeven is door uw kinderopvang) Credit uren aanvragen (alléén mogelijk als deze functie vrijgegeven is door uw kinderopvang) Bitcare app voor Ouders Verlof en ziekte melden Activiteiten inzien Planning inzien Foto s bekijken en downloaden Chatfunctie Flex uren aanvragen (alléén mogelijk als uw kind een flex contract heeft en deze functie vrijgegeven is door uw kinderopvang) Extra dagen aanvragen(alléén mogelijk als deze functie vrijgegeven is door uw kinderopvang) Ruildagen aanvragen (alléén mogelijk als deze functie vrijgegeven is door uw kinderopvang) Credit uren aanvragen (alléén mogelijk als deze functie vrijgegeven is door uw kinderopvang) 8) Hoe wijzig ik mijn inlogaccount? U kunt uw manier van inloggen zelf aanpassen in 4 simpele stappen. Let op: u kunt dit alleen doen via het web, door in te loggen op Stap 1: Log in en klik op uw naam rechtsboven in het beeldscherm. Door op uw eigen naam te klikken komt u in uw persoonlijke profiel terecht.

6 Stap 2: Rechtsonderin onder Identiteiten ziet u welke accounts al zijn gekoppeld. Klik op het plusje om een nieuwe account toe te voegen. Stap 3: Kies een nieuw account waar u voortaan mee in wilt loggen. Stap 4: Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. 9) Kan ik de naw-gegevens wijzigen van mezelf en/of mijn kind(eren)? Als ouder kunt u zelf adres en persoonlijke gegevens wijzigen van uw kind. Het kinderdagverblijf dient deze aanpassing nog wel goed te keuren voordat het zichtbaar is in het profiel van uw kindje. U kunt de wijziging via de Bitcare app voor Ouders op uw telefoon doorvoeren, op de volgende manier: Stap 1: Open de Bitcare Ouder app en log in.

7 Stap 2: Druk op de foto van uw kind. Een nieuw scherm opent en hier kunt bovenin de witte balk op de naam van uw kind drukken. U bent nu in het persoonlijke profiel van uw kind. Stap 3: Alle informatie die u zelf kunt wijzigen is te herkennen aan het 'Bijwerken' aan de rechterkant van uw beeldscherm. U kunt de volgende gegevens zelf wijzigen: Persoonlijke informatie Adres

8 Stap 4: Per onderwerp kunt u een wijziging doorvoeren. Zodra u de wijziging heeft ingevoerd klikt u op 'Volgende'. In dit tabblad wordt aangegeven welke wijzigingen u allemaal heeft ingevoerd. Bij een adreswijziging dient u ook een ingangsdatum in te geven. Als de wijzigingen correct zijn klikt u op 'Bevestig' om deze ter goedkeuring te versturen naar de kinderopvang. De wijziging is niet direct zichtbaar, het kinderdagverblijf dient de wijziging eerst goed te keuren. 10) Hoe kan ik mijn tweede kind onder hetzelfde Bitcare account zien? Onder uw eigen Bitcare account moet u al uw kinderen kunnen inzien. Hier is geen apart account per kind voor nodig. Mocht u uw tweede kind niet kunnen zien, dan willen wij u verzoeken contact op te nemen met uw kinderdagverblijf. Wellicht bent u als ouder opnieuw aangemaakt, waardoor u niet al uw kinderen onder uw account kunt inzien. Zodra het kinderdagverblijf dit voor u heeft aangepast, is het voor u direct zichtbaar in zowel de Bitcare app als op het web. 11) Kan ik als ouder het dagboekje op de website opslaan en afdrukken? Het is niet mogelijk de dagboekjes op te slaan, maar ze blijven wel online beschikbaar. Als ouder kunt u wel per dag de tijdslijn afdrukken. Er wordt dan een document aangemaakt van de dag die u heeft gekozen. Mocht u een bijzondere dag in het dagboekje uit willen printen, dan kunt u ook een printscreen van deze dag maken en vervolgens zelf afdrukken. 12) Hoe kan ik via de Bitcare ouder app berichten achterlaten voor de pedagogisch medewerkers? Als ouder kunt u op twee verschillende manieren berichten versturen: Optie 1: Chatberichten via de Bitcare app voor Ouders op telefoon of tablet. Deze komen op de ipad in de groep waar uw kind zit. Dit doet u als volgt: Stap 1: Open de Bitcare ouder app en druk op de naam van uw kindje.

9 Stap 2: Swipe naar beneden en druk op chat. U kunt nu een chat bericht achterlaten.

10 Optie 2: Notities vanuit het tabblad Notities. Van deze notities krijgen de medewerkers geen melding op de ipad. Stap 1: Open de Bitcare ouder app en druk op de naam van uw kindje. Stap 2: Druk op Activiteiten.

11 Stap 3: Druk op het plusteken om een notitie toe te voegen aan de activiteitenlijst van uw kindje.

12 13) Waar kan ik facturen en/of jaaropgave terug vinden Facturen en jaaropgaven kunt u alleen inzien en downloaden op het web. De facturen kunt u terugvinden in uw eigen account. Dit doet u als volgt: Stap 1: Log in op Stap 2: Klik op de naam van uw kindje Stap 3: Klik links op het tabblad Financieel en klik op het factuurnummer wat u wilt inzien De jaaropgave kunt u terugvinden bij de documenten van uw kind, dit doet u als volgt: Stap 1: Log in op Stap 2: Klik op de naam van uw kindje Stap 3: Klik links op het tabblad Documenten en klik op de titel om de jaaropgave te openen.

13 14) Waar moet ik op letten wanneer mijn kind stopt bij het kinderdagverblijf? Wanneer het contract van uw kindje stopt bij het kinderdagverblijf, heeft u ook geen toegang meer tot het profiel van uw kind binnen Bitcare. Zorg er daarom voor dat u alle gewenste documenten heeft gedownload, voordat het contract is afgelopen. U moet hierbij denken aan de facturen, het dagboek en de foto s. Wij adviseren u om de foto s, facturen en het dagboek regelmatig te downloaden. Het is namelijk niet mogelijk om meerdere documenten tegelijk te downloaden. Dit scheelt u tijd aan het einde van het gebruik van Bitcare. 15) Hoe vraag ik ruildagen aan? Het aanvragen van de extra-, flex- en ruildagen via de 'BItcare voor ouders' app werkt als volgt: Stap 1: ga naar de app Bitcare voor ouders, log in en klik op de naam van uw kindje. Stap 2: Klik op Planning Stap 3: Selecteer de dag waarvoor u een extra-, flex- en ruildag aan wilt vragen door op de dag te klikken. (Let op: de zwarte bolletjes geven aan dat uw kind al een planning heeft die dag) Stap 4: Voor extra- of flexibele uren kiest u het plusteken. Voor een ruildag klikt u op de pijltjes in de planningsregel onder de kalender. Voor meer informatie raden wij u aan: n-via-de-app-bitcare-voor-ouders-

14 16) Wat moet ik doen in de Bitcare ouder app als mijn kind ziek is? Wanneer u kunt ziek is, kunt u dit in de app aangeven. Stap 1: Ga hiervoor naar de app Bitcare voor ouders en klik op de naam van uw kindje Stap 2: Klik op Planning en klik op het plusteken. Hier kunt u kiezen voor Ziek melden Stap 3: Kies de datum waarop uw kind ziek is en kies de datum waarop u verwacht dat uw kindje weer beter zal zijn. Let op: dit gaat enkel om een verwachting. U dient uw kindje ook nog echt beter te melden. Dit doet u ook weer door op de planning te klikken en daarna op het plusteken te klikken. U kiest nu voor Beter melden. 17) Waar vind ik extra informatie? Voor meer informatie kunt u ons Youtube kanaal bezoeken. Hier vindt u handige filmpjes welke stapsgewijs de functionaliteit van Bitcare uitleggen. Als u een vraag heeft waar u het antwoord niet op heeft kunnen vinden, kunt u een sturen naar help@bitcare.com.

Veelgestelde vragen over functionaliteiten

Veelgestelde vragen over functionaliteiten Veelgestelde vragen over functionaliteiten - juli 2015 Veelgestelde vragen over functionaliteiten In dit document vindt u de veelgestelde vragen over functionaliteiten van de afgelopen zes maanden. 1)

Nadere informatie

Handleiding Flexkids account & - app

Handleiding Flexkids account & - app Handleiding Flexkids account & - app Inhoud 1. Flexkids website Account... 3 1.1 Wat kunt u allemaal met dit account?... 3 1.2 Aanmelden met jullie account... 3 1.3 Intake... 3 2. Handleiding Flexkids

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

Bitcare voor medewerkers

Bitcare voor medewerkers Medewerkers App Bitcare Personeel - juli 2015 Als gebruiker van Bitcare heeft u al kennis gemaakt met de gemakken van het hebben van een geïntegreerd pakket. Naast alle administratieve zaken rondom de

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4. App... 8 2 1.

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker Online urenportal Gebruikershandleiding voor medewerker Versie: 1.0/2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Uitgangspunt van deze handleiding... 3 Minimale eisen bij gebruik van de webportal... 3 Ondersteuning/support...

Nadere informatie

Uitleg voor ouders over planning verzoeken via de website

Uitleg voor ouders over planning verzoeken via de website Planning verzoeken via de website - Juli 2017 Uitleg voor ouders over planning verzoeken via de website Dit document kan alléén gebruikt worden als uw kinderopvang de functies heeft vrijgegeven voor ouders

Nadere informatie

Joyn DayCare, hét communicatiemiddel tussen de kinderopvang en ouders.

Joyn DayCare, hét communicatiemiddel tussen de kinderopvang en ouders. Joyn DayCare, hét communicatiemiddel tussen de kinderopvang en ouders. Via de kinderopvang organisatie van uw kind(eren) heeft u een uitnodiging ontvangen om gebruik te maken van de communicatie app van

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Versie 2016-1 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4.

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Handleiding leerkrachten

Handleiding leerkrachten Handleiding leerkrachten IPPON - InvalPool Inhoud Handleiding voor Invallers...3 In- en uitloggen...4 Inloggen...4 Wachtwoord wijzigen...4 Wat als inloggen niet lukt?...4 Uitloggen...4 Home...4 Besturen...5

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login).

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Binnenkort krijgt u toegang tot Employee Self Service (ESS) van Salaris Online waarin u diverse informatie over uw dienstverband kunt raadplegen.

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Introductie voor ouders. Account aanmaken

Introductie voor ouders. Account aanmaken Introductie voor ouders Uw school zal voortaan via SchouderCom met u communiceren en nodigt u uit om hiervoor een account aan te maken. Het gebruik van SchouderCom heeft diverse voordelen: Al uw schoolcommunicatie

Nadere informatie

Aan de slag! Gebruikershandleiding. Geb

Aan de slag! Gebruikershandleiding. Geb Aan de slag! Gebruikershandleiding Geb Welkom JEFF MEETINGS gebruiker, U wilt aan de slag met JEFF MEETINGS om efficiënter te vergaderen. Bij deze een korte handleiding hoe te beginnen als gebruiker van

Nadere informatie

Thuiszorg Meest gestelde vragen over

Thuiszorg Meest gestelde vragen over Veilig medicijngebruik en verbeterde therapietrouw Thuiszorg Meest gestelde vragen over CareXS Medicatiezorg Inhoudsopgave: Cliënten 1. Hoe maak ik een nieuwe cliënt aan? Pagina 4 2. Hoe kan ik een cliënt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders HANDLEIDING Webportaal Voor ouders van gastouders Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 4 2. Urenregistratie... 5 3. Corrigeren

Nadere informatie

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft INLEIDING U heeft inmiddels een account aan gemaakt in CarenZorgt om uw persoonlijk cliëntdossier online in te kunnen zien. In

Nadere informatie

Introductie voor ouders. Account aanmaken

Introductie voor ouders. Account aanmaken Introductie voor ouders Uw school zal voortaan via SchouderCom met u communiceren en nodigt u uit om hiervoor een account aan te maken. Het gebruik van SchouderCom heeft diverse voordelen: Al uw schoolcommunicatie

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Online urenportal Gebruikershandleiding voor inleners/ uren goedkeuren door werkgever

Online urenportal Gebruikershandleiding voor inleners/ uren goedkeuren door werkgever Online urenportal Gebruikershandleiding voor inleners/ uren goedkeuren door werkgever Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Uitgangspunt van deze handleiding... 3 Minimale eisen bij gebruik van de webportal...

Nadere informatie

JOEP. Handleiding - hulpverlener

JOEP. Handleiding - hulpverlener JOEP. Handleiding - hulpverlener Versie 1.0 Oktober 2016 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme

Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme Wat is het? itsme is een app die toelaat om op een veilige, makkelijke en betrouwbare manier je identiteit aan te tonen of transacties te bevestigen. Overal

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen 4 Wachtwoord vergeten 4 Wachtwoord wijzigen 5 Uw persoonlijke gegevens 7 Gegevens kind aanpassen 7 Groepsinformatie 8 Uitleg

Nadere informatie

Het CompaNanny Ouderportaal

Het CompaNanny Ouderportaal Naast de mondelinge overdracht, communiceren we ook met ouders via ons digitale Ouderportaal. In het Ouderportaal kun je de belevenissen van je kind bij CompaNanny van dichterbij meebeleven. Op het kinderdagverblijf

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

Handleiding Paradigma-Online

Handleiding Paradigma-Online Handleiding Paradigma-Online het verzuimregistratie- en communicatiesysteem van uw arbodienstverlener Argo Advies Inhoudsopgave 1. Activeren account en inloggen systeem 2. Instructievideo s 3. Van start

Nadere informatie

Waarom een ouderportaal?

Waarom een ouderportaal? Waarom een ouderportaal? Omdat we je graag laten zien hoe de dag van je kind eruitziet. Met wie heeft je kind gespeeld? Wat hebben we gedaan? Heeft je kind lekker gegeten en geslapen? Daarvoor gebruiken

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal

Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal Inhoud Inhoud 0 Inleiding 2 1. Registreren en inloggen 3 1.1. Account aanmaken 3 1.2. Tweeweg-authenticatie 3 1.3. Nieuwe gebruiker aanmaken

Nadere informatie

Handleiding urenportal TMI er

Handleiding urenportal TMI er Handleiding urenportal TMI er Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 2.1 Inloggen op de urenportal... 3 2.2 Geen inloggegevens... 3 3 De urenportal... 4 3.1 Start... 4 3.2 Mijn gegevens... 4 3.3

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Handleiding cliënt Versie 2.0 Augustus 2018

Handleiding cliënt Versie 2.0 Augustus 2018 Handleiding cliënt Versie 2.0 Augustus 2018 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande

Nadere informatie

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 1.1 Introductie... 2 2. Installeren van de app... 3 2.1. Installeren voor de iphone... 3 2.2 Installeren voor Android... 5 3. Functies van

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app 3 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

HANDLEIDING Ouderportaal

HANDLEIDING Ouderportaal HANDLEIDING Ouderportaal Inhoudsopgave 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het portaal... 4 2. Het fotoboek... 4 3. Het schriftje... 5 4. Berichten... 5 5. Mijn gegevens... 7 5.1

Nadere informatie

e-sign app voor ios Handleiding voor installatie en gebruik

e-sign app voor ios Handleiding voor installatie en gebruik Handleiding voor installatie en gebruik Inhoud e-sign app installeren en registreren van uw gebruikersprofiel... 3 Opdrachten selecteren en autoriseren... 11 Overige instellingen en opties... 17 2 e-sign

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen OFFICE 365 Start Handleiding Leerlingen Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm:

Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm: Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm: Log in met je e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt gekregen.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz app voor zelfmeters Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van de Tropaz app... 4 2.1 Installatie

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal

Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal Inhoud De Android Gebruiker (Meeste Smartphones)... 3 Aanmelden Voor ikimap... 4 Route toevoegen... 5 Offline Wandelkaart toevoegen... 6 De iphone-gebruiker...

Nadere informatie

Handleiding OuderApp

Handleiding OuderApp Handleiding OuderApp Inhoud 1 1. Inleiding... 3 2. Gebruik van de app... 4 2.1 Voor de eerste keer inloggen... 4 3. Mijn kind... 5 3.1 Foto s... 5 3.2 Dagboek... 5 3.3 Snel-klik functies... 5 4. Postvak...

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt CBS Het Krijt - Schoolstraat 29 9408 MB Assen - tel. 0592-460 370 hetkrijt@cogdrenthe.nl www.cbshetkrijt.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten)

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN MEDEWERKERPORTAAL 4 2.1 Inloggen in Aysist medewerkerportaal 4 2.2 1 e keer inloggen

Nadere informatie

Starten met bettermarks. Registreren en activeren

Starten met bettermarks. Registreren en activeren Starten met bettermarks Voordat u uw docentenaccount in bettermarks wiskunde en/of rekenen kunt gebruiken, moet u eenmalig een aantal stappen doorlopen. Indien u enkel gaat werken met bettermarks rekenen

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1 Handleiding FOOX App 1 Inhoudsopgave Hartelijk welkom!...3 Voordelen van de FOOX app?...3 Download de FOOX app...4 Voor de iphone...4 Voor de Android...6 Inloggen...7 Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?...7

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen Handleiding NZa-uitwisselportaal Veilig bestanden uitwisselen Handleiding voor relaties van de NZa, versie 5, 22 juni 2016 Inhoud Welkom 4 1. Inloggen 5 1.1 Nieuw account ontvangen 5 1.2 Account deblokkeren

Nadere informatie

Intramed mobiel instellen en gebruiken

Intramed mobiel instellen en gebruiken Intramed mobiel instellen en gebruiken Voor Intramed mobiel gebruikers Intramed Mobiel versie 1.0 Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is een nieuwe dienst, waarvan je gratis gebruik kunt maken als je Intramed

Nadere informatie

SOMtoday voor leerlingen

SOMtoday voor leerlingen SOMtoday voor leerlingen 1. ALGEMENE INFORMATIE SOMTODAY Op Altra College wordt gebruik gemaakt van het leerling-informatiesysteem SOM. Hierin wordt alles geregistreerd wat je mentor(-en) en docenten nodig

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders. Gastouderopvang

HANDLEIDING App voor ouders. Gastouderopvang HANDLEIDING App voor ouders Gastouderopvang Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! Het ouderportaal van Konnect stelt ouders in staat om op de hoogte te blijven van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik Handleiding voor installatie en gebruik Inhoud e-sign app installeren en registreren van uw gebruikersprofiel... 3 Opdrachten selecteren en autoriseren... 10 Overige instellingen en opties... 17 2 e-sign

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

LAB handleiding april

LAB handleiding april Student 1 Inhoudsopgave Aanmelden 4 Wachtwoord vergeten 7 Gebruikersprofiel 11 Home scherm 31 Kalender 33 Mijn pagina 35 Cursussen 40 Quiz/ test 46 Braintrainer 47 Bestanden 48 Post je feedback 49 Mijn

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

Handleiding hulpverlener

Handleiding hulpverlener Handleiding hulpverlener Versie 2.0 Augustus 2018 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande

Nadere informatie

Let op: Na 27 september is het niet meer mogelijk om op de oude manier in te loggen!

Let op: Na 27 september is het niet meer mogelijk om op de oude manier in te loggen! Mijn OPO-R & Profit, een nieuwe manier van inloggen. Op 27 september 2018 vanaf 19:00 uur wordt een nieuwe manier van inloggen op Mijn OPO-R en Profit doorgevoerd. Vanaf dat moment kan je alleen nog via

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING STAP 1 Het installatieproces dat beschreven staat in deze handleiding, kan op zowel Android als Apple ios apparaten toegepast worden. Voor Android apparaten opent u

Nadere informatie