Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud"

Transcriptie

1 Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2 Ik ben mijn wachtwoord vergeten... 3 Wachtwoord wijzigen... 3 Meerdere Inlogaccounts... 4 Kan ik vanaf iedere locatie inloggen in Online Personeel & Salaris?... 4 Met welke browsers kan ik deze site openen?... 5 Loonstroken en jaaropgaven... 5 Verlof aanvragen Verlof opbouw aanvragen Verlof aankopen vanuit een reservering (vakantiegeld/eindejaarsuitkering/ikb): Mutatieformulieren voor medewerkers Wijzig Adres Wijzig Loonheffingskorting Wijzig Bankrekening Wijzig Persoonlijke informatie Declaraties... 21

2 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris? Je krijgt een vanuit het softwarepakket Online Personeel & Salaris, met hierin de gebruikersnaam (je adres). We verzoeken je éénmalig het account te activeren door op de link in de te klikken. Hiermee wordt onder andere het IP-adres vastgelegd. 1. Je wordt nu meteen doorgestuurd naar Online Personeel & Salaris en gevraagd om je wachtwoord twee maal in te vullen. 2. Zodra bovenstaande actie is uitgevoerd, ontvang je een bevestigingsmail dat het account is geactiveerd. 3. Vervolgens kun je inloggen door je adres en wachtwoord in te vullen en op inloggen te klikken. 4. Wil je op een ander moment inloggen en heb je de met de link niet bij de hand? Ga dan naar online.nmbrs.nl.

3 Ik ben mijn wachtwoord vergeten Als je het wachtwoord vergeten bent, vraag dan het wachtwoord opnieuw aan via de knop Wachtwoord vergeten? : Je ontvangt een link naar de pagina waar het nieuwe wachtwoord ingevoerd kan worden. Wachtwoord wijzigen Nadat je bent ingelogd, kun je het wachtwoord wijzigen. Hiervoor klik je op het pijltje rechtsboven en op Gebruiker profiel. Vervolgens verschijnt er een menu waarin je kiest voor Wachtwoord aanpassen. Na het opgeven van het oude wachtwoord kun je (tweemaal) een nieuw wachtwoord opgeven. Zodra het nieuwe wachtwoord aan de voorwaarden voldoet zie je dat de getoonde eisen van rood naar groen verkleuren. Klik vervolgens op de knop Opslaan en het wachtwoord is gewijzigd. Let op: De eisen voor het nieuwe wachtwoord zijn: - Het mag niet gelijk zijn aan het voorgaande wachtwoord - Er moeten 6 14 karakters gebruikt worden - Er moet minimaal 1 cijfer gebruikt worden

4 Naast de controle van het wachtwoord is er ook een tweede controle, via het IP-adres. Tijdens de eerste keer inloggen (en aanmaken van het wachtwoord) wordt automatisch het IP-adres van de computer opgeslagen. Als er de volgende keer vanaf dezelfde computer wordt ingelogd, dan herkent het systeem het IP-adres en kan er gewoon ingelogd worden. Als er echter van een andere computer wordt ingelogd, dan heeft deze computer een ander IP-adres en verschijnt de volgende melding: Tegelijkertijd wordt een verstuurd naar je adres. Door op de link in deze te klikken wordt het IP-adres toegevoegd aan de vertrouwde IP-adressen voor de desbetreffende login. Klik nu nogmaals op inloggen en het beginscherm wordt getoond. Door deze extra bescherming kan niet op basis van een bekend adres en (gegokt of afgekeken) wachtwoord ingelogd worden. Er zijn internet aanbieders die alleen een dynamisch IP-adres aanbieden. Dit wil zeggen dat je, elke keer als je verbinding maakt, een ander IP-adres kunt krijgen. Inloggen in Online Personeel & Salaris betekent dus dat je niet altijd met hetzelfde IP-adres inlogt. Consequentie hiervan is dat je vaker een zult ontvangen ter controle van het IP-adres. Meerdere Inlogaccounts Indien je naast het persoonlijke account ook voor één of meerdere bedrijven een inlogaccount op hetzelfde adres hebt ontvangen, dan dien je wel ieder inlogaccount apart te activeren. Zodra dit gedaan is, kun je voortaan via één inlogaccount de gegevens van al deze accounts bekijken. Om deze andere gegevens te bekijken kun je rechts bovenaan op het pijltje klikken en vervolgens kiezen voor Profiel wisselen. Nu kun je een keus maken welk account je wilt inzien. Kan ik vanaf iedere locatie inloggen in Online Personeel & Salaris? Ja, in principe kun je vanaf iedere locatie inloggen, je moet de eerste keer wel het voor ons onbekende IP-adres toevoegen aan je account. Wanneer je voor het eerst inlogt op een voor ons onbekende locatie wordt er door het systeem een gestuurd naar het bij ons bekende adres. Deze bevat een link, wanneer je hier op klikt geef je aan dat het akkoord is dat dit nieuwe IP-adres aan het inlogaccount wordt toegevoegd.

5 Er zijn internet aanbieders die alleen een dynamisch IP-adres aanbieden. Dit wil zeggen dat je, elke keer als je verbinding maakt, een ander IP-adres kunt krijgen. Inloggen in Online Personeel & Salaris betekent dus dat je niet altijd met hetzelfde IP-adres inlogt. Consequentie hiervan is dat je vaker een zult ontvangen ter controle van het IP-adres. Met welke browsers kan ik deze site openen? Online Personeel & Salaris werkt het best in de volgende browsers: Google Chrome Mozilla Firefox 2.0+ Apple Safari 3.0 Inloggen met Internet Explorer 9.0+ is ook mogelijk, maar dan worden niet alle functionaliteiten van Online Personeel & Salaris correct getoond. Loonstroken en jaaropgaven Via deze account kun je alle loonstroken en jaaropgaven bekijken. Na het inloggen kom je op onderstaande pagina, je kunt nu kiezen uit Loonstroken per periode en Loonstroken per run. Het verschil tussen de beide loonstroken is als volgt: De loonstrook per periode geeft het totaal aan van de oorspronkelijke loonstrook plus alle wijzigingen die later nog zijn doorgevoerd. De loonstrook per run geeft aan, hoe de loonstrook per periode is samengesteld. Als er bijvoorbeeld in maart een correctie voor februari wordt doorgevoerd, dan ontvang je in februari één loonstrook, en in maart twee loonstroken (de loonstrook voor maart plus de aanvulling voor februari). Deze twee loonstroken per run van februari bij elkaar opgeteld zijn vanaf dat moment de loonstrook per periode voor de maand februari. In maart wordt het volgende uitbetaald: de loonstrook per run van maart plus de loonstrook per run van februari.

6 Klik op meer > en klik het gewenste jaar aan: Klik hierna de gewenste maand aan: Vervolgens zie je de eigen loonstrook. Indien je deze wilt opslaan en/of printen kun je de loonstrook als.pdf bestand openen door op de knop Download PDF te klikken:

7 Als je een aanvullende loonstrook hebt, dan ziet dat er als volgt uit: Loonstrook per periode voor februari: netto Loonstrook per run: run 2 periode februari ( 921,75) én run 3 periode februari ( 847,63):

8 De loonstroken zijn ook via de App Nmbrs ESS voor zowel iphone als Android te bekijken. De App Nmbrs ESS is gratis te downloaden. Na het downloaden moet met het bekende adres, wachtwoord en domeinnaam ingelogd worden (de domeinnaam is: online.nmbrs.nl). Na de eerste keer inloggen moet je ook een pincode kiezen. In het vervolg is alleen deze pincode nodig om de salarisstroken en jaaropgaven in te zien. Na het inloggen zie je een opsomming van alle beschikbare loonstroken, de nieuwste staan boven aan. In het startscherm kies je voor loonstroken:

9 Je kunt hier zien, welke loonstroken nog niet via de App zijn bekeken. Indien een loonstrook wordt aanklikt zie je de loonstrook. Klik op het downloadsymbool om een pdf te openen:

10 Verlof aanvragen Als je ingelogd bent, kun je ook verlof aanvragen. Klik hiervoor op de groene knop verlof aanvragen : Het kan zijn dat je werkgever meerdere verlofgroepen heeft ingesteld. Wanneer dat het geval is en je verlof wil aanvragen van een andere groep, selecteer dan het gewenste verlof in het dropdown menu Groep : Je kunt ook via de knop meer > het verlofdashlet openen. Je krijgt dan het volgende verlofoverzicht te zien. Alle verlofgroepen staan hier onder elkaar, met een opsomming van de begin- en eindsaldi en verlofopnames. Klik op de + bij de gewenste groep, om een verlof aan te vragen:

11 Vul de begin en de einddatum van het verlof in. Dat kan door de datum in te typen of door via de kalenderfunctie de betreffende dag te selecteren. Ga op de regel totaal uren staan, dan wordt hier automatisch het gemiddelde aantal uren per werkdag ingevuld, voor de totale duur van het verlof. Dit aantal kan afwijken van de werkelijk te werken uren en kan aangepast worden door de ingevulde aantal uren te verwijderen en het werkelijke aantal uren in te vullen: Eventueel kan er een omschrijving ingevuld worden. Klik nu op opslaan, dan wordt er een naar de manager/de afdeling HR gezonden.

12 Als je op de knop meer > drukt, dan krijg je het overzicht van de aangevraagde (en goedgekeurde of afgekeurde) verlofaanvragen te zien: Verlof opbouw aanvragen Als er in plaats van een verlof opname een verlof opbouw moet gebeuren, dan worden de zelfde handelingen doorlopen, alleen wordt nu op + Verlof opbouw geklikt: Let erop, dat de omschrijving van de verlofsoort af zal wijken van het voorbeeld. Dit kan bijvoorbeeld gespaarde uren, tijd voor tijd of meeruren zijn. Dit wordt door de werkgever bepaald. Vul de begin en de einddatum van de uren-opbouw in. Dat kan door de datum in te typen of door via de kalenderfunctie de betreffende dag te selecteren.

13 Ga op de regel totaal uren staan, dan wordt hier automatisch het gemiddelde aantal uren per werkdag ingevuld, voor de totale duur van het verlof. Dit aantal kan afwijken van de werkelijk te werken uren en kan aangepast worden door de ingevulde aantal uren te verwijderen en het werkelijke aantal uren in te vullen. Eventueel kan er een omschrijving ingevuld worden: Klik nu op opslaan, dan wordt er een mail naar de manager/de afdeling HR gezonden. Je krijgt nu het overzicht van de aangevraagde (en goedgekeurde of afgekeurde) verlofaanvragen te zien: Verlof aankopen vanuit een reservering (vakantiegeld/eindejaarsuitkering/ikb): Voor de aankoop van het verlof wordt het salaris of de reservering verlaagd, dit is in de loonstrook zichtbaar. Daarnaast wordt het verlof opgebouwd in het verlofdashlet. In tegenstelling tot een gewone verlof opname of opbouw wordt hier geen extra regel voor aangemaakt, maar wordt het saldo opgebouwd rechtstreeks verhoogd met het aantal gekochte uren. In onderstaand voorbeeld is er een verlofopbouw van 18,5 uur voor het saldo van het voorgaande jaar te zien. Daarnaast zijn 17 uur uit het IKB aangekocht. Het totaal aantal uur is in de opbouw te zien:

14 Verlof aanvragen via de App ziet er als volgt uit: Open de App en selecteer het verlof. Klik op de gewenst verlofsoort en kies tussen méér dan één dag en één dag. Vul de start en eventuele einddatum in, controleer het totaal aantal uren en vul eventueel een omschrijving in. Na het verzenden wordt de status van de aanvraag zichtbaar. Zodra de aanvraag is goed- of afgekeurd, wijzigt de status.

15 Mutatieformulieren voor medewerkers Onderstaande mogelijkheden zijn alleen mogelijk, als jou werkgever dit toestaat! Als medewerker kun je zelf een aantal wijzigingen rechtstreeks aan de manager/afdeling HR doorgeven. Dit zijn een adreswijziging of een wijziging van de loonheffingskorting, bankrekening of persoonlijke informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een declaratie in te dienen. Onderstaande geldt voor alle mutatieformulieren: Het mutatieformulier wordt naar de manager gezonden. Deze heeft de keuze afkeuren/te verbeteren/goedkeuren. Als een mutatie afgekeurd wordt, dan ontvang je hierover een . In deze kan een opmerking van de manager staan, waarom de mutatie is afgekeurd. Je moet de mutatie opnieuw indienen. Als de mutatie verbeterd moet worden, dan zal de reden ook in de staan. Na de verbetering kan het formulier opnieuw ingediend worden. Klik op de gewenste mutatie: Wijzig Adres Vul de gevraagde gegevens in en voeg eventueel een document toe:

16 Als na het invullen van Postcode en Huisnummer op Zoek adres geklikt wordt, worden straat en plaats gevuld. Klik naar keuze op Sluiten (de gegevens worden niet opgeslagen), Opslaan en sluiten (de gegevens worden opgeslagen, maar niet verzonden) of Volgende: De mutatie wordt nu getoond. Je kunt een opmerking toevoegen, bijvoorbeeld de verhuisdatum. Door op Verzenden te klikken wordt de mutatie naar de manager/afdeling HR gestuurd: Wijzig Loonheffingskorting Een wijziging van de loonheffingskorting moet altijd schriftelijk bij de werkgever gemeld worden. Hiervoor kan de standaard Verklaring Loonheffingen van de belastingdienst gebruikt worden. Maak eerst een keuze voor de ingangsdatum (maand) van de wijziging en vink aan als de loonheffingskorting toegepast moet worden. Geen vinkje betekent niet toepassen:

17 Door op de knop Download verklaring te klikken wordt deze gedownload. De bekende gegevens worden allemaal ingevuld:

18 Na het ondertekenen kan de verklaring bij de mutatie ge-upload worden. Klik naar keuze op Sluiten (de gegevens worden niet opgeslagen), Opslaan en sluiten (de gegevens worden opgeslagen, maar niet verzonden) of Volgende: De mutatie wordt nu getoond. Je kunt een opmerking toevoegen, bijvoorbeeld de wijzigingsdatum: Door op Verzenden te klikken wordt de mutatie naar de manager/afdeling HR gestuurd. Wijzig Bankrekening Een nieuwe bankrekening (IBAN) kan op deze manier doorgegeven worden. Open het formulier en vul de volgende gegevens in: Soort: moet altijd standaard zijn IBAN nummer: het nieuwe bankrekeningnummer Land: moet altijd Nederland zijn (tenzij het om een buitenlandse rekening gaat) De BIC code hoeft alleen ingevuld te worden, als het om een buitenlandse bankrekening gaat. In dat geval moet ook het land aangepast worden.

19 Klik naar keuze op Sluiten (de gegevens worden niet opgeslagen), Opslaan en sluiten (de gegevens worden opgeslagen, maar niet verzonden) of Volgende: De mutatie wordt nu getoond. Je kunt een opmerking toevoegen, bijvoorbeeld de wijzigingsdatum: Door op Verzenden te klikken wordt de mutatie naar de manager/afdeling HR gestuurd.

20 Wijzig Persoonlijke informatie Er is veel persoonlijke informatie die je zelf kunt wijzigen: Klik naar keuze op Sluiten (de gegevens worden niet opgeslagen), Opslaan en sluiten (de gegevens worden opgeslagen, maar niet verzonden) of Volgende. De mutatie wordt nu getoond: Door op Verzenden te klikken wordt de mutatie naar de manager/afdeling HR gestuurd.

21 Declaraties Klik op Declaraties in het dashlet Mutatieformulieren. Selecteer via het dropdown menu het gewenste looncomponent: Vul de velden als volgt in: Soort: het soort declaratie, dit wordt door de werkgever bepaald Kilometers: totaal aantal te declareren kilometers/bedrag: het te declareren bedrag Beschrijving: hier kan een korte toelichting voor de werkgever ingevuld worden Datum Toevoegen bijlage (klik hiervoor in het veld bijlagen). Als je werkgever een verplicht declaratieformulier heeft, dan kun je dat hier mee sturen. Als je de loonstrook via de PC bekijkt, dan kun je bij de betreffende looncomponent de bijlage downloaden: Klik nu op Verzenden en bevestig de verzending met OK. Declaratieformulieren kunnen ook via de app ingediend worden: Kies Nieuwe declaratie Kies het type Vul de waarde (kilometers/bedrag) in Kies de datum Geef eventueel een omschrijving Maak een foto van het bonnetje of het declaratieformulier Verstuur De verzonden declaratie is zichtbaar

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid KALB Salarisportal Handleiding voor werknemers Uitgebreid Versie 20160124 Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL... 4 UW SALARISSPECIFICATIE

Nadere informatie

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - het scherm na het inloggen 04 - uw salarisspecificatie s en jaaropgaven

Nadere informatie

HANDLEIDING ZELFSERVICE WERKNEMER

HANDLEIDING ZELFSERVICE WERKNEMER HANDLEIDING ZELFSERVICE WERKNEMER 1 Login en wachtwoord kiezen 2 2 Functionaliteiten 4 2.1 Persoonlijke gegevens 4 2.2 Loonstroken per periode 5 2.3 Documenten 5 2.4 Verlofoverzicht bedrijf 5 3 Verlof

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Versie 2016-1 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4.

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

Handleiding. Medewerkerslogin (ESS)

Handleiding. Medewerkerslogin (ESS) Handleiding Medewerkerslogin (ESS) Welkom bij Nmbrs van HR Domein! Deze handleiding helpt u bij: 1. het inloggen in uw persoonlijke omgeving; 2. het aanvragen van verlof via de medewerkerslogin en/of de

Nadere informatie

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer ESJ Salarisadviesbureau Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - uw salarisspecificatie inzien

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

KALB Salarisadviseurs. Handleiding Online Salarisportal. Werknemer Login Loonstrookviewer

KALB Salarisadviseurs. Handleiding Online Salarisportal. Werknemer Login Loonstrookviewer KALB Salarisadviseurs Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL...

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4. App... 8 2 1.

Nadere informatie

ESJ SALARISADVIESBUREAU HANDLEIDING ONLINE SALARISPORTAL WERKNEMER LOGIN LOONSTROOK- VIEWER

ESJ SALARISADVIESBUREAU HANDLEIDING ONLINE SALARISPORTAL WERKNEMER LOGIN LOONSTROOK- VIEWER ESJ SALARISADVIESBUREAU HANDLEIDING ONLINE SALARISPORTAL WERKNEMER LOGIN LOONSTROOK- VIEWER Inhoudsopgave Het aanmaken van uw inlog account 02 Een eerste keer inloggen 03 Uw salarisspecificatie inzien

Nadere informatie

Handleiding werkgeversportal Mijn Devoted NMBRS

Handleiding werkgeversportal Mijn Devoted NMBRS Handleiding werkgeversportal Mijn Devoted NMBRS Ondanks dat wij jouw salarisadministratie verzorgen, is het voor jou als werkgever altijd prettig beschikking te hebben over de salarisgegevens van jouw

Nadere informatie

Handleiding Boomloon salarissoftware voor de werkgever 7 minuten leestijd

Handleiding Boomloon salarissoftware voor de werkgever 7 minuten leestijd Handleiding Boomloon salarissoftware voor de werkgever 7 minuten leestijd 1. Inloggen 2. Inloggen lukt niet 3. Overzicht dashboard 4. Verzoek van de medewerker en mutatieformulier goedkeuren 5. Rapporten

Nadere informatie

Handleiding. Online Salarisportal. Documentenarchief

Handleiding. Online Salarisportal. Documentenarchief Handleiding Online Salarisportal Documentenarchief Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - de maandelijkse output inzien 04 - de aangifte loonheffingen 05 -

Nadere informatie

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - uw salarisspecificatie inzien 04 - de jaaropgave 05

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker Online urenportal Gebruikershandleiding voor medewerker Versie: 1.0/2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Uitgangspunt van deze handleiding... 3 Minimale eisen bij gebruik van de webportal... 3 Ondersteuning/support...

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK Versie 1.1 Pagina 1 van 8 augustus 2012 Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke

Nadere informatie

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl Basishandleiding Werknemerloket Loket.nl Inhoudsopgave 1 WERKNEMERLOKET... 3 2 TOEGANG TOT WERKNEMERLOKET... 4 3 TOEGANG TOT DE APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN (FINBOX)... 5 5 DE STARTPAGINA...

Nadere informatie

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS.

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Handleiding inloggen Talent en Salaris (web) Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Hiervoor typ je in het webadres van je browser het volgende

Nadere informatie

Basishandleiding. Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl

Basishandleiding. Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl Basishandleiding Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl Inhoudsopgave 1 ESS LOKET.NL... 3 2 TOEGANG TOT ESS... 4 3 WERKNEMER TOEGANG TOT APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~

HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~ HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~ Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke maand de dag van de betaaldatum

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

KALB Salarisportal. Handleiding voor werkgevers. Uitgebreid

KALB Salarisportal. Handleiding voor werkgevers. Uitgebreid KALB Salarisportal Handleiding voor werkgevers Uitgebreid Pagina 1 Inhoudsopgave HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARIS-PORTAL... 4 DE MAANDELIJKSE OUTPUT INZIEN... 5 DE AANGIFTE

Nadere informatie

Handleiding salarisportaal cliënten login (Documentviewer)

Handleiding salarisportaal cliënten login (Documentviewer) Handleiding salarisportaal cliënten login (Documentviewer) Zodra voor u een gebruiker is aangemaakt in het salarisportaal ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Zie onderstaand voorbeeld. In de mail

Nadere informatie

-Handleiding- CONTOUR NMBRS. Scenario 2

-Handleiding- CONTOUR NMBRS. Scenario 2 -Handleiding- CONTOUR NMBRS Scenario 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen 1.1 Inloggen 1.2 Inloggen op een ander IP adres 1.3 Uitloggen 2. Start 2.1 Informatie bedrijf 2.2 Salarisdocument viewer 2.3 Loonaangifte

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Uren indienen Flexwrapp

Uren indienen Flexwrapp Uren indienen Flexwrapp Download de App Flexwrapp in de Appstore of in de Google Play Store of ga naar www.flexwrapp.nl Pander en Lier werkt o.a. met het digitaal ondertekenen van documenten met Flexwrapp.

Nadere informatie

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten)

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN MEDEWERKERPORTAAL 4 2.1 Inloggen in Aysist medewerkerportaal 4 2.2 1 e keer inloggen

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

Handleiding Online Salarisportal

Handleiding Online Salarisportal Handleiding Online Salarisportal Inhoudsopgave 1. Het aanmaken van uw inlog account... 3 2. Inloggen op de salarisportal... 4 3. Het hoofdmenu... 5 4. Start... 6 4.1 4.2 4.3 4.4 4.5 4.6 Mutaties aanleveren...

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Vertaalplatform

Gebruikershandleiding Vertaalplatform Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen, 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen... 1 Inloggen... 1 Browsers... 1 Wachtwoord wijzigen... 2

Nadere informatie

H a n d l e i d i n g. M u t a t i e t o o l

H a n d l e i d i n g. M u t a t i e t o o l H a n d l e i d i n g M u t a t i e t o o l I n h o u d s o p g a v e Inleiding 3 Inloggen 4 Taken 5 Personen 7 Contracten 9 Verloven 16 Dossiers 21 Bestanden 22 Instellingen 24 2 I n l e i d i n g Voor

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding Werkgever Zelfservice

Handleiding Werkgever Zelfservice Handleiding Werkgever Zelfservice 1 Inleiding 2 2 Inloggen en wachtwoord kiezen 3 3 Start 5 3.1 Start Verlofaanvragen medewerkers 5 3.2 Start Verlofoverzicht medewerkers 6 3.3 Start Verzuimoverzicht 7

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK.

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Klik vervolgens op Inloggen en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Stap 2: Mijn IAK Direct nadat u bent

Nadere informatie

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6 1/6 Handleiding Verlofregistratie (Werkgever) Verlofinstellingen aanmaken (werkgever) 1 Dashlets toevoegen 1 Verlof Groepen toevoegen 2 Verlof Saldo toevoegen 2 Feestdagen toevoegen 2 Verlofinstellingen

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING Sportverenigingen kunnen de kosten van VOG s die zijn aangevraagd voor hun vrijwilligers in 2012 vergoed krijgen. Dit geldt alleen wanneer een vrijwilliger voldoet

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Bitcare voor medewerkers

Bitcare voor medewerkers Medewerkers App Bitcare Personeel - juli 2015 Als gebruiker van Bitcare heeft u al kennis gemaakt met de gemakken van het hebben van een geïntegreerd pakket. Naast alle administratieve zaken rondom de

Nadere informatie

1. Inleiding Algemeen Handleiding Trainer Home Medewerker Sportwerkgever Fryslân Nieuws...

1. Inleiding Algemeen Handleiding Trainer Home Medewerker Sportwerkgever Fryslân Nieuws... Handleiding Sportal Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Algemeen... 3 3. Handleiding Trainer... 4 3.1 Home... 4 3.2 Medewerker... 6 3.3 Sportwerkgever Fryslân... 8 3.4 Nieuws... 8 3.5 Bijlages toevoegen...

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet!

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! In deze handleiding is beschreven: 1. Voor wie is deze handleiding? 2. Hoe log je de eerste keer in? 3. Wachtwoord kwijt? 4.

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Mijn HRM. Mijn Dossier

Mijn HRM. Mijn Dossier Mijn HRM Mijn Dossier Via mijnhrm.connexxion.nl kun je je dossier inzien. In je dossier worden al je (aan)vragen en wijzigingen geregistreerd. Ook zijn hier de reacties terug te vinden van je leidinggevende

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service POLARIS Nova Handleiding Employee Self Service Versie: 2.0 Datum: 01-03-2013 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 Vraag & antwoord... 4 2.2 Wachtwoord wijzigen... 5 2.3 Wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

Instructie inloggen loonstroken KendR

Instructie inloggen loonstroken KendR Instructie inloggen loonstroken KendR De eerste keer inloggen moet op een pc of laptop (kan niet op telefoon of tablet) Ga in je webbrowser naar: https://psonline.unit4saas.com/25000823 Of ga naar www.kendr.nl

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder.

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP Amstelring Wijkzorg Mobiel declareren met SRXP Jouw eerste stappen 1. Activeer je account 2. Download de SRXP app & login 3. Fotografeer je bonnetje of geef kilometers op 4. Maak je uitgave af 5. Maak

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Handleiding CURA. (employee self service)

Handleiding CURA. (employee self service) Handleiding CURA ESS (employee self service) Versie uitvoering HV d.d. 19-12-2017 Inleiding Cura ESS, die naam klinkt nogal ingewikkeld, maar dit programma biedt je de mogelijkheid om: Je rooster te bekijken

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Mijn PGB handleiding

Mijn PGB handleiding Mijn PGB handleiding Maak uw keuze door middel van een muisklik op één van de onderstaande onderwerpen. U kunt na afloop van iedere uitleg terug naar deze pagina door te klikken op terug naar home pagina

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 5 2. Tijdlijn... 6 2.1. Meldingen... 6 2.2. Kind aanmelden... 7 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 1.1 Introductie... 2 2. Installeren van de app... 3 2.1. Installeren voor de iphone... 3 2.2 Installeren voor Android... 5 3. Functies van

Nadere informatie

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV Mijn Personeelszaken/ESS Gebruikershandleiding ESS juni 2013 CTB Personele Systemen BV Inhoudsopgave 1.Mijn Personeelszaken/ESS 3 Tegels en toepassingen 3 Gegevens opslaan of annuleren 3 2.Werken met Mijn

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik!

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik! Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.ik.nl en log in met je klant- of verzekerdenummer en wachtwoord. Klik rechtsboven op inloggen. Heb je nog geen persoonlijk account? Maak deze dan eerst aan.

Nadere informatie

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Inhoudsopgave 1. Inloggen en gebruikersbeheer... 3 1.1. Inloggen... 3 1.2. Uitloggen... 3 1.3. Wachtwoord vergeten/verlopen... 3 1.4. Een nieuw wachtwoord instellen...

Nadere informatie

Handleiding Licentieserver voor beheerders

Handleiding Licentieserver voor beheerders Handleiding Licentieserver voor beheerders 1. Beheerder aanmaken via Site- of PackID Je krijgt van Sensotec of van je dealer een e-mail met de bevestiging dat er een abonnement werd aangemaakt. In die

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017 Handleiding Burgerschouw app 2017 1.1 De Burgerschouw App voor de burger. 1.1.1 De app toevoegen aan uw tablet Ga naar uw App Store, Google Play of Windows Phone Store en zoek op Burgerschouw. U ziet het

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Cliënt

COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Cliënt COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Cliënt Auteur: F. Poeste & A. de Jong Versie: 1.0 Datum: 13-11-2018 Inhoudsopgave 1 Eerste keer inloggen 3 Inloggen 5 Inloggen met tokencode 5 Uren goedkeuren (werknemer)

Nadere informatie