Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6"

Transcriptie

1 1/6 Handleiding Verlofregistratie (Werkgever) Verlofinstellingen aanmaken (werkgever) 1 Dashlets toevoegen 1 Verlof Groepen toevoegen 2 Verlof Saldo toevoegen 2 Feestdagen toevoegen 2 Verlofinstellingen aanmaken (medewerker) 2 Verlofregistratie 3 Werkgever registreert verlof 3 Incidentele extra opbouw uren 4 Medewerker registreert verlof 4 Wijzigen verlofaanvragen 5 Overzichten 5 Kalender 5 Overzichten 5 Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6 Verlofinstellingen aanmaken (werkgever) Ga naar vvaa.nmbrs.nl (zonder www. ervoor) en log in met uw adres en bijbehorend wachtwoord. Klik in de zwarte balk op Start Dashlets toevoegen Wanneer de 3 dashlets (Verlofaanvragen, Verlofoverzicht en Verlofinstellingen) met betrekking tot verlof niet zichtbaar zijn, klikt u op en vervolgens bij HR en Overzichten kunt u de benodigde verlofdashlets toevoegen. Deze verschijnen nu in uw scherm.

2 2/6 Verlof Groepen toevoegen Klik bij het dashlet Verlofinstellingen op meer Klik op Verlof groepen beheer Vul de gewenste verloftypes in bij Omschrijving, vink indien van toepassing Meenemen volgende jaar aan en klik op Opslaan Verlof Saldo toevoegen Klik bij het dashlet Verlofinstellingen op meer Klik op Verlof Saldo toevoegen Vul de gewenste Omschrijving in Vul de Uren fulltime saldo. Wij hebben een rekentool waarmee u op eenvoudige wijze het vakantierecht van uw medewerkers uit kunt rekenen. Geef de gewenste Afrondmethode aan: o Normaal: afronding op 2 decimalen o Heel/ half uur o Heel uur o Heel uur (naar boven) Gebruikelijk is om uit te gaan van Heel/ half uur Klik op Opslaan. Feestdagen toevoegen Klik bij het dashlet Verlofinstellingen op meer Klik tot slot bij Feestdag Model op om het model Feestdagen toe te voegen. Wanneer een medewerker verlof aanvraagt op een feestdagen, dan worden deze uren niet als verlofuren aangemerkt. Klik bij Feestdag model op Feestdagen Klik op Opslaan. Verlofinstellingen aanmaken (medewerker) Nadat de basis is ingevuld op werkgeversniveau kunt u per medewerker afwijkingen aangeven, zoals verlofuren die van het voorgaande jaar opgeboekt moeten worden, of afwijkende fulltime verlofuren per jaar. Klik in de zwarte balk op Medewerkers Klik op de betreffende medewerker waar u verlof wilt aanpassen Klik in het dashlet Verlof op meer

3 3/6 Klik op Beginsaldo Klik op de regel die u wilt bewerken U kunt hier een eventueel resterend saldo van het afgelopen jaar invullen Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld seniorenuren kunt u hier een Afwijkend fulltime saldo voor het huidige jaar aangeven Het vinkje bij Actief bepaald of de verlofgroep wel of niet toegepast mag worden bij de medewerker Klik op Bereken om het nieuwe verlofsaldo te berekenen Klik vervolgens op Opslaan Standaard wordt uitgegaan van de optie automatisch berekenen. Wanneer een medewerker bijvoorbeeld een wijziging in uren heeft of uit dienst gaat, herrekent het systeem automatisch het recht voor het betreffende jaar. U kunt er in uitzonderlijke gevallen ook voor kiezen om het verlofsaldo niet Automatisch te laten berekenen bijvoorbeeld bij medewerkers met een wisselend arbeidspatroon. U zet dan de optie Automatisch berekenen uit en geeft het verlofsaldo naar rato van het dienstverband in bij Beginsaldo. Verlofregistratie Er zijn voor de verlofregistratie 2 mogelijkheden, u registreert zelf het verlof van de medewerkers of zij vragen dit zelf digitaal aan. Werkgever registreert verlof Klik in de zwarte balk op Medewerkers Klik op de betreffende medewerker waar u verlof wilt toevoegen. Klik in het dashlet Verlof op meer Voor het opnemen van verlof klikt u op de knop opname bij de betreffende soort verlof bijvoorbeeld. De omschrijving gaf u in bij het aanmaken van de verlofinstellingen voor uw praktijk.

4 4/6 * * Geef de start- en einddatum van het verlof in. Op basis van het rooster wordt het totaal aantal uren berekend. Het totaal aantal uren verschijnt wanneer u op Omschrijving klikt. Het aantal op te nemen uren kunt u ook handmatig invoeren bij Startdatum en t/m Einddatum *, bijvoorbeeld wannneer de medewerker een halve dag vrij neemt. Een half uur vult u in als 0,5 uur Geef de juiste Status aan (Aangevraagd, Goedgekeurd of Afgekeurd) Klik op Opslaan. Incidentele extra opbouw uren Wanneer u een extra vakantiedag wilt geven aan uw medewerker, of bijvoorbeeld tijd voor tijd wilt registreren, legt u dat als volgt vast. Ga naar de betreffende medewerker Klik in het dashlet Verlof op meer Klik op de knop opbouw bij de betreffende soort verlof bijvoorbeeld. De omschrijving hebt u ingegeven bij het aanmaken van de verlofinstellingen voor uw praktijk Geef de start- en einddatum van de extra opbouw in. Op basis van het rooster wordt het totaal aantal uren berekend. Deze verschijnen wanneer u op Omschrijving klikt. U voert het aantal op te nemen uren handmatig in, door de automatisch gevulde uren te overschrijven. Een half uur vult u in als 0,5 uur Geef de juiste Status aan (Aangevraagd, Goedgekeurd of Afgekeurd) Klik op Opslaan Let op, wanneer u (een gedeelte van) het openstaande saldo tussentijds uit wilt betalen, boekt u dit handmatig af via opname. Medewerker registreert verlof Uw medewerker kan digitaal verlof bij u aanvragen. Hiervoor heeft de medewerker een eigen login nodig, die wij voor u aan kunnen maken indien wij in het bezit zijn van de adressen van uw medewerkers. Naast de verlofregistratie kan uw medewerker daarmee de salarisspecificaties en jaaropgaven digitaal benaderen. Wanneer uw medewerker een verlofaanvraag indient, ontvangt u een op het door u opgegeven e- mailadres. Vervolgens keurt u via de ontvangen de aanvraag goed of wijst u hem af. Uw medewerker ontvangt vervolgens een .

5 5/6 Wijzigen verlofaanvragen Ga naar de betreffende medewerker Klik in het dashlet Verlof op meer Klik op de betreffende verlofmelding U kunt nu de verlofaanvraag aanpassen, van status wijzigen enz. U kunt er ook voor kiezen om de verlofaanvraag te verwijderen en opnieuw in te voeren door op het kruisje te klikken. Let op, bij het verwijderen of wijzigen van de status Goedgekeurd naar Afgekeurd ontvangt de medewerker geen signaal. Overzichten Kalender U beschikt over verschillende overzichten. Zo kunt u op bedrijfsniveau via het tabblad Kalender een bezettingsoverzicht maken van uw praktijk. Het is overigens ook mogelijk om via de kalender verlof te registreren. In de kalender is alleen het goedgekeurde verlof zichtbaar. Verlof dat nog in aanvraag is, kunt u dus niet zien. Overzichten Op het tabblad Overzichten vindt u verschillende rapporten, zoals de openstaande verlofsaldi en alle aanvragen die zijn gedaan.

6 6/6 Openstaande verlofaanvragen De openstaande aanvragen ziet u in het dashlet Verlofaanvragen op de startpagina. Aandachtspunten Let op, wanneer de medewerker uit dienst treedt, rekenen wij niet het nog openstaande saldo automatisch af op de salarisspecificatie. Het is dan ook belangrijk dat u de verlofregistratie nauwkeurig bijhoudt. Het is uw taak om te zorgen dat, aan het begin van de maand waarin de medewerker uit dienst gaat, alle verlofaanvragen zijn verwerkt. Worden er nog verlofaanvragen verwerkt na deze tijd, dan kan het zijn dat er teveel verlofuren worden uitbetaald. Het verlofregistratiesysteem herrekent automatisch het aantal verlofuren, wanneer u de optie automatisch herrekenen heeft aangevinkt, bijvoorbeeld bij wijzigingen in het rooster of uitdiensttreding. Wanneer het rooster van de medewerker wijzigt, terwijl er al een verlofaanvraag was ingediend, wordt het aantal af te boeken vakantie-uren niet automatisch herrekend. Bijvoorbeeld, de medewerker werkte eerst 20 uur en gaat nu 30 uur per week werken en op basis van 20 uur is destijds een verlofaanvraag ingediend voor bijvoorbeeld 3 weken zomervakantie (60 uur). Het tegoed aan vakantie-uren wordt dan wel herrekend, maar er wordt nog steeds 60 uur van het openstaande saldo afgeboekt in plaats van 90 uur. U dient handmatig de reeds ingediende verlofaanvraag te wijzigen. Het verlofregistratiesysteem rekent altijd van datum in dienst tot en met 31 december. Wanneer u een medewerker in dienst neemt voor bijvoorbeeld een half jaar, den deze medewerker komt op 1 februari in dienst, zal het saldo berekend worden van februari tot en met december. Wanneer de uitdiensttredingsdatum is ingevoerd, herrekent het systeem automatisch het aantal verlofuren. Het verlofsaldo kan hierdoor een vertekend beeld geven. Over extra gewerkte 100% uren worden geen extra vakantie-uren opgebouwd. Als u dit wel wenst, kunt u dit aan ons doorgeven, zodat wij dit in het salarissysteem aan kunnen passen. Over extra gewerkte uren, die uitbetaald worden tegen een percentage hoger dan 100%, worden geen extra vakantieuren opgebouwd. Cumulatief saldi van het verlof kunnen we op de salarisspecificaties afdrukken. Bijvoorbeeld bij Opgenomen worden het totaal opgenomen vakantie-uren van het betreffende kalenderjaar vermeld. Indien u dit wenst, dient u dit aan ons door te geven. Indien u zelf een aanpassing maakt voor een aanvraag die een medewerker indiende, ontvangen u en uw medewerker geen ter bevestiging.

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Werkinstructie Insite 27 september Handleiding Insite

Werkinstructie Insite 27 september Handleiding Insite Handleiding Insite 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 1.1 Startpagina Insite 3 2. Mijn insite 4 2.1 Wijzigen 4 2.2 Bekijken 5 2.2.1 Mijn digitale dossier 5 2.2.2 Alles over mijzelf 7 2.2.3. Wie is wie 7 3.

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

(Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker. Versie 0.3

(Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker. Versie 0.3 (Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker Versie 0.3 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1) Inloggen... 4 2) Jaaroverzicht... 5 3) Verlof bekijken... 8 4) Verlof aanvragen... 10 5) Buitengewoon

Nadere informatie

Navigatiescherm Links in het navigatiescherm worden een aantal opties weergeven:

Navigatiescherm Links in het navigatiescherm worden een aantal opties weergeven: Gebruikershandleiding Vrijedagen.nl Inloggen in Vrijedagen.nl Via e-mail heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen om te kunnen inloggen in Vrijedagen.nl. Door middel van de link in deze e-mail

Nadere informatie

Handleiding Werkgever Zelfservice

Handleiding Werkgever Zelfservice Handleiding Werkgever Zelfservice 1 Inleiding 2 2 Inloggen en wachtwoord kiezen 3 3 Start 5 3.1 Start Verlofaanvragen medewerkers 5 3.2 Start Verlofoverzicht medewerkers 6 3.3 Start Verzuimoverzicht 7

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

Werkgevershandleiding

Werkgevershandleiding Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemer data... 5 Toevoegen

Nadere informatie

Verlofregistratie. Handleiding

Verlofregistratie. Handleiding Easy Template Gulperberg 63 3453 RW De Meern Tel: 030-232 1092 Fax: 030-2321013 E-mail: info@easytemplate.nl Website: www.easytemplate.nl ABN-AMRO 55 70 72 441 IBAN: NL75ABNA0557072441 BIC: ABNANL2A KVK

Nadere informatie

Werkgevershandleiding voor:

Werkgevershandleiding voor: voor: Inhoud Dashboard... 3 Berichten... 3 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 4 Ziek melden... 4 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 4 Medewerkers ziek uit dienst... 5 Medewerkers

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Handleiding Collectief verlofuren toekennen

Handleiding Collectief verlofuren toekennen Handleiding Collectief verlofuren toekennen In deze handleiding zal je een beschrijving lezen over de werking van het collectief toekennen van verlofuren. Met de term collectief wordt bedoeld dat je vanuit

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers

Handleiding voor medewerkers Handleiding voor medewerkers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding MKBPLUSDIENSTEN Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemerdata...

Nadere informatie

Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem. MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek

Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem. MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek Starten met MedBIS Voordat een verzorgingshuis kan starten met MedBIS is het van belang dat er overleg met

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEN

HANDLEIDING RAPPORTEN HANDLEIDING RAPPORTEN Versie 2.0 dd 13/10/2014 Versie 2.1 dd 03/04/2015 Inhoudstabel VAN START MET DE RAPPORTEN... 2 1 EEN TOETS TOEVOEGEN... 3 MOGELIJKHEID 1: PROEVEN PER KLAS... 3 MOGELIJKHEID 2: INVOEREN

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding HR en salaris online selfservice

Handleiding HR en salaris online selfservice Handleiding HR en salaris online selfservice Accountants Belastingadviseurs Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Loonopdracht 4 2.1 Loonrun draaien 4 2.2 Zichtbaar maken documentviewer en medewerkerlogin 5 2.3

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Mijn HRM. Mijn Dossier

Mijn HRM. Mijn Dossier Mijn HRM Mijn Dossier Via mijnhrm.connexxion.nl kun je je dossier inzien. In je dossier worden al je (aan)vragen en wijzigingen geregistreerd. Ook zijn hier de reacties terug te vinden van je leidinggevende

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed.

Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed. Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed. Voorbereidingen afsluiting De jaren die zichtbaar zijn in de verlofoverzichten kunnen

Nadere informatie

Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport

Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport Info: www.vlaio.be/ecologisch-en-veilig-transport Digitale aanvraag: https://ecologisch-en-veilig-transport.vlaanderen.be Versie: 17 november

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

HANDLEIDING ZELFSERVICE WERKNEMER

HANDLEIDING ZELFSERVICE WERKNEMER HANDLEIDING ZELFSERVICE WERKNEMER 1 Login en wachtwoord kiezen 2 2 Functionaliteiten 4 2.1 Persoonlijke gegevens 4 2.2 Loonstroken per periode 5 2.3 Documenten 5 2.4 Verlofoverzicht bedrijf 5 3 Verlof

Nadere informatie

Instructiedocument. Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012

Instructiedocument. Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012 Instructiedocument Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012 Versie 0.3 3-10-2011 1 Inhoud Aanleiding... 3 Nieuwe vakantiewetgeving... 3 Algemene informatie aanpassingen Verlofregistratie...

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4. App... 8 2 1.

Nadere informatie

Verlofregistratie. Handleiding

Verlofregistratie. Handleiding Verlofregistratie Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

Handleiding Online Salarisportal

Handleiding Online Salarisportal Handleiding Online Salarisportal Inhoudsopgave 1. Het aanmaken van uw inlog account... 3 2. Inloggen op de salarisportal... 4 3. Het hoofdmenu... 5 4. Start... 6 4.1 4.2 4.3 4.4 4.5 4.6 Mutaties aanleveren...

Nadere informatie

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid KALB Salarisportal Handleiding voor werknemers Uitgebreid Versie 20160124 Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL... 4 UW SALARISSPECIFICATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET

HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET HANDLEIDING Versie: 1.0 Datum: 27-07-2016 Afdeling: HR & Payroll Solutions Versie: 1.0 HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 2 Menu IKB 5 2.1

Nadere informatie

Inhoud. Inhoud Opbouwen verlofrechten bij

Inhoud. Inhoud Opbouwen verlofrechten bij Handleiding verlofmodule Inhoud In deze handleiding wordt ingegaan op de werking van de verlofmodule van het loonloket. Mochten er naar aanleiding van deze handleiding vragen zijn dan kunt u natuurlijk

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Handleiding Medewerker Versie 3.0

Handleiding Medewerker Versie 3.0 Handleiding Medewerker Versie 3.0 0 Laatst bijgewerkt op: 21 mei 2013 Inhoud 1 Starten met Online-Planning... 2 1.1 De eerste keer inloggen... 2 1.2 De Online-Planning navigatie... 4 2 Uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - het scherm na het inloggen 04 - uw salarisspecificatie s en jaaropgaven

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople.

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople. Gebruiksaanwijzing Aan de slag met het Online Personeelsdossier van Support Your People Welkom als gebruiker van het Online Personeelsdossier. Deze handleiding is ontwikkeld om je snel wegwijs te maken

Nadere informatie

HANDLEIDING INSTELLINGEN NIEUW JAAR

HANDLEIDING INSTELLINGEN NIEUW JAAR HANDLEIDING INSTELLINGEN NIEUW JAAR Versie: 3.0 Datum : December 2009 Auteur(s): C. Hindriks, R. Geerdink 1 Achtergrond ChainWise is binnen uw organisatie een belangrijk instrument voor het beheren van

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 Inhoudsopgave 1 Snelstart...3 2 Inloggen...4 3 Wachtwoord vergeten?...5 4 Gastouderbureau...6 5 Wachtwoord aanpassen...6 6 Overzichten Informatie...7 7 Overzichten

Nadere informatie

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Inhoudsopgave IKB Overzicht... 3 IKB uitbetalen... 4 IKB verlofuren kopen... 7 Verkoop verlofuren... 9 Reiskosten fiscale uitruil (1x per

Nadere informatie

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl Basishandleiding Werknemerloket Loket.nl Inhoudsopgave 1 WERKNEMERLOKET... 3 2 TOEGANG TOT WERKNEMERLOKET... 4 3 TOEGANG TOT DE APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN (FINBOX)... 5 5 DE STARTPAGINA...

Nadere informatie

Alure Uren Weekstaat

Alure Uren Weekstaat Alure Uren Weekstaat 10.9 2016 0704 Alure Uren Weekstaat... 1 1 Alure Uren weekstaat... 2 1.1 Weekstaat openen... 2 1.1.1 Alure Vandaag... 2 1.1.2 Mijn Weekstaten... 2 1.2 Weekstaat mutaties invoeren...

Nadere informatie

Verlofaanvragen Insite

Verlofaanvragen Insite voor bibliotheken HANDLEIDING Verlofaanvragen Insite 12-01-2015 versie 0.8 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanvragen verlof... 4 2.1 Waar vraag ik verlof aan?... 4 2.2 Verplichte velden... 5 2.3 Extra

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Versie 2016-1 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4.

Nadere informatie

Werkinstructie Flex Benefits. Individueel Keuze Budget (IKB)

Werkinstructie Flex Benefits. Individueel Keuze Budget (IKB) Werkinstructie Flex Benefits Individueel Keuze Budget (IKB) Inhoudsopgave Wat is IKB Pagina 03 Inloggen bij Flex Benefits in Youforce Pagina 04 IKB overzicht Pagina 04 IKB reserveren Pagina 05 Gereserveerd

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 Urendeclaraties. Declareren van de gewerkte uren doe je online via www.fydalo.nl Deze korte handleiding gaat over het juist invoeren van de

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING Sportverenigingen kunnen de kosten van VOG s die zijn aangevraagd voor hun vrijwilligers in 2012 vergoed krijgen. Dit geldt alleen wanneer een vrijwilliger voldoet

Nadere informatie

Handleiding instellingen nieuw jaar

Handleiding instellingen nieuw jaar Handleiding instellingen nieuw jaar Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 04-08-2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Inhoudsopgave IKB Overzicht... 3 IKB uitbetalen... 4 Extra vakantie-uren kopen... 7 Vakantie-uren verkopen... 9 Reiskosten (1x per jaar)...

Nadere informatie

Mijn Tijden. Handleiding voor behandelaars

Mijn Tijden. Handleiding voor behandelaars Mijn Tijden Handleiding voor behandelaars 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Mijn startscherm... 5 3. Mijn Team selectie werkervaringsklant... 6 4. Registreren... 7 4.1. In- en uitboekingen... 7 4.2. Afwezigheden

Nadere informatie

Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning

Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning 1 Inhoud Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning... 1 Inhoud... 2 Voorwoord... 3 Menu Personeelsplanning... 4 Instellingen...

Nadere informatie

Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche

Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche Gebruikershandleiding Opleider 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op het webportal als nieuwe opleider... 4 2. Beheeromgeving van de opleider... 5

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 Handleiding gebruik Toolbox 55 Zorgorganisaties 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor zorgorganisaties. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het registratiesysteem en maakt het mogelijk

Nadere informatie

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding ReproConsult B.V. Customerweb handleiding Versie 2.0 Bij J. Vink Maart 2015 Afbeelding 1 Op afbeelding 1 ziet u het inlogscherm van het Customerweb. U logt hier in met uw e-mailadres en uw eigen wachtwoord.

Nadere informatie

Simply Free handleiding

Simply Free handleiding Simply Free handleiding Versie 20-12-2017 1 Om gebruik te kunnen maken van dit systeem, is het belangrijk om bij het eerste gebruik het hoofdstuk Eerste gebruik door te nemen en uit te voeren! Onderwerp

Nadere informatie

OVERBOEKING NAAR EEN IBAN BANKREKENING

OVERBOEKING NAAR EEN IBAN BANKREKENING OVERBOEKING NAAR EEN IBAN BANKREKENING Vanuit het mypos account kunt u de ontvangen bedragen overboeken naar een andere rekening. Dit kan op verschillende manieren. In deze handleiding komen de volgende

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost Stappenkaart Partijenpost Met deze stappenkaart maakt u in drie stappen een orderformulier voor uw Partijenpost aan: 1. Nieuwe partij voormelden 2.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

Uren invoeren oproepkrachten

Uren invoeren oproepkrachten Algemeen Indien u gebruik maakt van de Apployed Salaris Service en u heeft uurloners cq. oproepkrachten in dienst dan moet periodiek het aantal gewerkte uren en dagen worden aangeleverd voor de salarisadministratie.

Nadere informatie

1 Alure Jaarovergang 2 / 5

1 Alure Jaarovergang 2 / 5 Alure10 Jaarovergang Alure10 Jaarovergang... 1 1 Alure Jaarovergang... 2 1.1 Periode tabel genereren... 2 1.1.1 Gebroken weken waarbij de nieuwe maand in het weekend begint... 2 1.1.2 Werkbare (productieve)

Nadere informatie

Handleiding Webservices Flexwerker

Handleiding Webservices Flexwerker Handleiding Webservices Flexwerker 1 Inhoudsopgave 1. Webservices... 3 1.1 Heb je nog geen account of ben je de inloggegevens kwijt?... 3 1.2 Inloggen... 3 2. Mijn gegevens... 3 3. Urenportaal... 4 3.1

Nadere informatie

Handleiding ProNet. 1 P a g i n a

Handleiding ProNet. 1 P a g i n a Handleiding ProNet 1 P a g i n a ni- (standaard) Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. ProNet opstarten... 3 2. Homepage... 4 3. Algemene informatie... 5 4. ProNetEE Vandaag... 5 5. Acties... 6 5.1. Wachtwoord

Nadere informatie

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s )

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) H andleiding P - services D igitaal u renbriefjes ( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als opdrachtgever kunt u in deze beveiligde omgeving informatie

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding

Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding Roosters instellen Locaties en Activiteiten Pasjes / druppels Weekstaten Wie is binnen Rapportages Roosters instellen Wanneer een medewerker weekstaten indient,

Nadere informatie

Handleiding DBS. Invoeren van kind(eren)

Handleiding DBS. Invoeren van kind(eren) Handleiding DBS Invoeren van kind(eren) Opvang aanvragen... 1 Stap 1: Nieuw account of bestaand account... 2 Stap 2: Uw gegevens... 2 Stap 3: Gegevens van uw partner... 3 Stap 4: Gegevens gezin... 3 Stap

Nadere informatie

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer

ESJ Salarisadviesbureau. Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login. Loonstrookviewer ESJ Salarisadviesbureau Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Loonstrookviewer Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - uw salarisspecificatie inzien

Nadere informatie

Urenregistratie in het personeelsdossier

Urenregistratie in het personeelsdossier Urenregistratie in het personeelsdossier Personeelsdossier Voor het verwerken van de urenregistratie is een personeelsdossier nodig met ten minste één lopende arbeidsovereenkomst. Daarnaast moet aan die

Nadere informatie

Handleiding. Medewerkerslogin (ESS)

Handleiding. Medewerkerslogin (ESS) Handleiding Medewerkerslogin (ESS) Welkom bij Nmbrs van HR Domein! Deze handleiding helpt u bij: 1. het inloggen in uw persoonlijke omgeving; 2. het aanvragen van verlof via de medewerkerslogin en/of de

Nadere informatie

Bitcare voor medewerkers

Bitcare voor medewerkers Medewerkers App Bitcare Personeel - juli 2015 Als gebruiker van Bitcare heeft u al kennis gemaakt met de gemakken van het hebben van een geïntegreerd pakket. Naast alle administratieve zaken rondom de

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding voor beheerders

Handleiding voor beheerders Handleiding voor beheerders Vrijedagen Deze handleiding geeft u de handvaten ter ondersteuning aan de inrichting van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van uw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

( u i t g e b r e i d e v e r s i e )

( u i t g e b r e i d e v e r s i e ) H andleiding P - services D igitaal inschrijven ( u i t g e b r e i d e v e r s i e ) In deze handleiding staat stapsgewijs beschreven hoe u uw medewerker digitaal in kunt schrijven. De digitale inschrijving

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding digitaal indienen OTO-Jaarplan

Handleiding digitaal indienen OTO-Jaarplan Handleiding digitaal indienen OTO-Jaarplan 1. Inloggen / Basisgegevens jaarplan Het is belangrijk om eerst een goede inventarisatie te maken van de OTO activiteiten die u binnen uw organisatie wilt gaan

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten)

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN MEDEWERKERPORTAAL 4 2.1 Inloggen in Aysist medewerkerportaal 4 2.2 1 e keer inloggen

Nadere informatie

MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant.

MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant. MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant.nl Mijn Werktijden is een planningsprogramma om eenvoudig en snel

Nadere informatie

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Inhoudsopgave IKB Overzicht... 3 IKB uitbetalen... 4 Extra vakantie-uren kopen... 6 Vakantie-uren verkopen... 8 Reiskosten woonwerk (1x

Nadere informatie