Simply Free handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Simply Free handleiding"

Transcriptie

1 Simply Free handleiding Versie Om gebruik te kunnen maken van dit systeem, is het belangrijk om bij het eerste gebruik het hoofdstuk Eerste gebruik door te nemen en uit te voeren! Onderwerp Pagina Eerste gebruik 3 Inleiding 3 Profiel eerste keer instellen 7 Systeem instellen 10 Gebruikers aanmaken 15 Sessie als admin 20 Gebruikers aanmaken 20 Gebruikers inzien + wijzigen 20 Verlofaanvragen voor de gebruiker 21 Verlofaanvragen beantwoorden 24 Verlof inzien 25 Sessie als gebruiker 26 Verlof aanvragen 26 Reactie op verlofaanvragen bekijken 26 Verlof inzien 28 Gegevens inzien + wijzigen 29 Sessie als super user/manager 30 Verlofaanvragen voor gebruiker 30 Verlofaanvragen beantwoorden 30 Verlof inzien 30

2 Gebruikers inzien 30 2

3 3 Eerste gebruik Inleiding Als u Simply free voor het eerst gebruikt dient u de knop in Simplex te gebruiken. Het Simply Free account dat aangemaakt wordt zal het adres gebruiken dat bekend is in Simplex bij: Applicatieinstellingen > Algemene instellingen > Praktijk > . Als u op deze plaats géén adres heeft ingevuld dan gebruikt Simplex het adres bij Applicatie-instellingen > Systeem > accounts instellen > Wijzigen ( ) Het adres dat is ingevuld bij Uw eigen amil adres zal worden gebruikt voor uw Simply Free account als het vak bij Account is aktief is aangevinkt. Let op: Indien u meerdere aktieve accounts heeft in uw Simplex pakket, pakt Simply Free het account waarbij het vak Default account aangevinkt is. Simply Free zal eerst een account proberen aan te maken als er bij situatie 1 (Applicatieinstellingen > Algemene instellingen > Praktijk > ) een adres is ingevuld. Als dit niet het geval is zal Simply Free automatisch optie 2 (Applicatie-instellingen > Systeem > accounts instellen > Wijzigen ( )) gebruiken. Wanneer u de Simply Free knop (Verlof registratie) heeft gebruikt in Simplex opent de browser zich en komt u terecht bij Simply Free. Als u deze knop niet gebruikt is de website ook te benaderen via

4 Bij gebruik via Simplex wordt het serienummer automatisch voor u ingevuld. Opent u de website rechtstreeks dan dient u deze nog handmatig in te vullen. Het serienummer kunt u vinden in het beginscherm van Simplex (alle tabs moeten gesloten zijn). De gebruikersnaam en het wachtwoord uit uw kunt u gebruiken om in te loggen. Heeft u deze mail niet meer, dan kunt u nog altijd klikken op wachtwoord vergeten. Na het invullen van uw gegevens krijgt u een met een nieuw wachtwoord. 4

5 5 Nadat u succesvol bent ingelogd heeft u de mogelijkheid te kiezen in welke bevoegdheid u Simply Free wilt gaan gebruiken. Wanneer u over de iconen hovert ziet u een korte omschrijving van de bevoegdheden. Omdat u het account voor het eerst gaat gebruiken kiest u voor beheerder. U komt op de instellingen pagina. Deze bevat de drie essentiele instellingen die dit programma laten functioneren. Het systeem wordt ingesteld op volgorde. Van links naar rechts, boven naar onder (geel, groen, perzik).

6 Voordat u het systeem gaan instellen is het belangrijk dat u uw persoonlijke profiel naar wens instelt. 6

7 7 Profiel eerste keer instellen Klik hiervoor op de profiel icoon rechtsboven in de menubalk. De profielpagina omvat alle informatie omtrent uw persoonlijk profiel. Als eerste stelt u uw persoonlijke gegevens in. Klik hiervoor op het tandwiel rechtsboven in het groene vlak. U komt hierna op de pagina waar u uw persoonlijke gegevens kunt wijzigen. Het linker vak geeft u de mogelijkheid uw persoonlijk gegevens te wijzigen. In het rechter vak kunt u uw wachtwoord wijzigen. Wijzig alle gegevens inclusief het wachtwoord. Om de wijzigingen door tevoeren klikt u op de blauwe knoppen onder het gewijzigde vak. Normaal = Kan alleen inloggen en vrije dagen aanvragen/inzien. Manager = Kan de vrije dagen van alle accounts inzien/goedkeuren. Admin = Kan accounts wijzigen, het systeem instellen en vrije dagen van alle accounts inzien/goedkeuren.

8 8 Klik op de profiel icoon om terug te gaan naar de profielpagina. Scrollt u nu naar beneden om uw werkweek in te stellen. Klik wederom op het tandwiel. Aan de hand van uw werkweek worden uw verlofuren later verwerkt.

9 9 Vink aan op welke dagen u werkt en vul in hoeveel uren en minuten dat zijn per dag. Druk hierna op de blauwe knop om dit op te slaan. Als laatst geeft u aan hoeveel verlofuren u heeft voor dit jaar en wat u over heeft van deze uren. Helemaal onderaan staat het vak mijn verlofuren. Klik op totaal en vul daarna de twee vakken in.

10 10 Systeem instellen Nu uw profiel compleet is gaan we weer naar de instellingen pagina om het systeem in te stellen. Dit doen we door op het wiel instellingen aan de linkerzijde van de menubalk te klikken. Als eerst stelt u de werk instellingen in. Klik op het gele vak op de pagina. Stel in hoeveel uur/minuten verlof een gebruiker standaard in een jaar heeft. Geef ook aan wat de werktijden per dag zijn voor de gebruikers. Het voordeel hiervan is dat dit bij het aanmaken van nieuwe gebruikers deze gegevens standaard zijn ingesteld. Het volgende is het instellen van de categorieën. Dit zijn categorieën waarvoor een gebruiker een vrije dag mag aanvragen. Klik hiervoor op het groene vak bij de instellingen pagina. U maakt als eerst een nieuwe categorie aan door op de pagina op de blauwe icoon met de plus te klikken.

11 11 Hier kunt u een nieuwe categorie aanmaken. Vul hierbij in wat van toepassing is. Naam: de naam van de categorie. Bijv. artsbezoek; Iedereen, vrouwen, mannen. Zwangerschaps verlof voor mannen heeft bijv. een andere waarde dan voor vrouwen. Maak voor het gemak dus hiervoor een aparte categorie Zwangerschapsverlof man aan; Gaat van het verlof af: Zal worden verrekend. De waarde die u hier invult geeft aan of het van het totaal aantal verlofuren wordt afgetrokken. Onbetaald verlof wordt bijvoorbeeld niet afgetrokken. Bij het aanmaken van deze categorie hoeft dit dan ook niet aangevinkt te worden. Beperkte hoeveelheid in een jaar. Dit is van toepassing als u wilt dat ongeacht het hebben van genoeg totale verlofuren (of wanneer deze niet verrekend wordt), de gebruiker niet meer dan de opgegeven hoeveelheid verlofuren mag aanvragen. Denk hierbij aan niet meer dan 8 uur per jaar mogen besteden bij artsbezoek; Aantal keer. Het verlof mag maar een aantal keer per jaar worden aangevraagd. Voorbeeld is het 2 keer kunnen aanvragen van zwangerschapsverlof in een jaar; Op deze manier kunnen alle categorieën waarvoor gebruikers verlof mogen aanvragen worden toegevoegd. De categorie kan vervolgens inactief worden gemaakt door op de duim omlaag te klikken, in de kolom acties. De categorie is nu niet meer beschikbaar voor alle gebruikers.

12 Daarnaast kan een categorie ook worden gewijzigd door op de regel van de categorie te klikken. Het scherm waarop u terecht komt geeft de mogelijkheid de categorie te wijzigen. Voor toekomstige, huidige en alle gebruikers. Toekomstige gebruikers zijn alle gebruikers die hierna worden aangemaakt deze categorie automatisch krijgen toegekend wanneer van toepassing (bijv. de categorie die geldt voor vrouwelijke gebruikers, wordt toegekend wanneer een vrouwelijke gebruiker wordt aangemaakt). Huidige gebruikers betekent dat deze functie voor al bestaande gebruikers wordt gewijzigd. Let op: wanneer u waardes aanpast zullen de oude waardes van huidig gebruikers overschreven worden. Om dit te voorkomen kunt u het beste alleen categorieën wijzigen waarvoor nog geen verlofaanvragen zijn, of zoals nu, wanneer er nog geen gebruikers zijn. Wanneer dit wel het geval is, wijzig voor deze gebruiker in zijn persoonlijke profiel zijn waardes voor de categorie. Later daarover meer. 12

13 13 Om snel categorieën te kunnen opzoeken kunt u zoeken via de zoekbalk of op de gele knop met filtericoon klikken. Hieronder komen drie knoppen tevoorschijn (geel: alles; groen: actieve categorieën; rood: inactieve categorieën). U kunt nu de laatste instelling van het systeem invoeren. Ga terug naar de instellingen pagina en klik op de het perzik kleurige vak. Hier kunt u notificatie instellingen aanpassen. U wilt natuurlijk wel op de hoogte gehouden worden wanneer een gebruiker bijvoorbeeld een verlofaanvraag doet. De twee mogelijkheden waarvoor s worden verstuurd zijn: er is een verlofaanvraag gedaan en er is een verlofaanvraag beantwoord. Admins kunnen verlofaanvragen beantwoorden. Om alle admins snel in één keer toe te kunnen voegen, vink in het vak aan wat van toepassing is, en klik op de blauwe knop om dit op te slaan.

14 14 Deselecteren en opslaan, verwijderd deze instelling weer voor alle admins. Daarnaast kunnen handmatig adressen worden verwijderd, door op de prullenbak te klikken in de kolom acties. Handmatig adressen toevoegen (die niet gekoppeld hoeven te zijn aan een gebruiker), kunnen via de groene plus knop worden toegevoegd. Vul op de pagina die daarna verschijnt, de gewenste gegevens in. Het systeem is nu ingesteld! U heeft aangegeven 1) wat het werkrooster van het bedrijf is, 2) welke categorieën kunnen worden aangevraagd, 3) welke s wanneer notificaties ontvangen. De volgende stap is gebruikers aanmaken.

15 15 Gebruikers aanmaken We kunnen op de gebruikerspagina komen door op de knop gebruikers te klikken in de zij menubalk. Op deze pagina bevindt zich een overzicht van alle gebruikers. Deze kunnen worden gefilterd door de zoekbalk functie. Ook kan worden geselecteerd wat u graag zou willen zien van de gebruiker door op de gele knop te klikken en vervolgens in het submenu bijvoorbeeld de rode knop ( gegevens) te klikken. Om een gebruiker aan te maken klikt u op de groene knop.

16 16 Vul de waardes naar wens in. Onder bevoegdheden vallen drie mogelijkheden: Normaal: deze gebruiker kan alleen zijn eigen verlof aanvragen, bekijken en inzien. Manager: deze gebruiker kan voor iedereen verlof aanvragen, deze bekijken en inzien. Admin: kan hetzelfde als super gebruiker, plus dat deze instellingen mag wijzigen. Denk hierbij aan de net ingestelde systeeminstellingen, maar ook de instellingen van gebruikers. Let op: De gebruiker moet op zijn minst een normale gebruiker zijn, daarnaast kan hij ook super of admin gebruiker zijn. Daarnaast ziet u dat de zojuist ingestelde werkinstellingen automatisch zijn ingevoerd. Deze kunt u voor de gebruiker worden aanpassen naar wens. Denk hierbij aan een variabel resterende uren, wanneer deze gebruiker nog uren in de min had van vorig jaar, maar ook wanneer deze gebruiker bijvoorbeeld niet op maandag werkt, deselecteert u maandag.

17 17 Na het opslaan van de gebruiker kunnen we inzien en wijzigen welke categorieën automatisch zijn toegekend aan de gebruiker op het volgende scherm. Alle groene categorieën gelden voor de gebruiker en zijn actief. Alle rode categorieën gelden niet voor de gebruiker, deze zijn inactief of gelden niet voor zijn/haar geslacht. Om snel een categorie op te zoeken is er en een zoekbalk, en een filter knop.

18 18 Klik op de gele knop (alles weergeven), groene knop (actieve categorieën weergeven), of de rode knop (inactieve categorieën weergeven). Om een categorie met defaultwaardes actief te maken, klikt u op de stekker in de kolom acties. Als deze al actief is kunt u het deactiveren door weer op de stekker de klikken.

19 U kunt voor deze categorie ook andere waardes toekennen die alleen voor deze gebruiker gelden. Klik op de gewenste categorie, vul alles zo compleet mogelijk in en klik op de blauwe knop om de wijzigingen op te slaan. 19

20 20 Sessie als admin Gebruikers aanmaken Gebruikers aanmaken pagina 15 Gebruikers inzien + wijzigen Een gebruiker kan worden gewijzigd door naar de pagina gebruikers te gaan links in het menu. Op de pagina ziet u een overzicht van alle gebruikers. Een gebruiker kan niet worden verwijderd, wel kan deze inactief worden gemaakt door op de stekker icoon te klikken. Klik vervolgens op de gebruiker die u wilt wijzigen. Hierna komt u op het profiel van de gebruiker. Hier kunt u elk blok wijzigen door rechts boven elk blok op het tandwiel te klikken.

21 21 Verlof aanvragen voor gebruiker Om verlof aan te vragen gaan we naar de gebruikers pagina. Nu klikken we in de kolom acties op de agenda icoon. Normaal: deze gebruiker kan alleen zijn eigen verlof aanvragen, bekijken en inzien. Manager: deze gebruiker kan voor iedereen verlof aanvragen, deze bekijken en inzien. Admin: kan hetzelfde als super gebruiker, plus dat deze instellingen mag wijzigen. Denk hierbij aan de net ingestelde systeeminstellingen, maar ook de instellingen van gebruikers. U komt hierna op de pagina om verlof aan te kunnen vragen. Als u verlof wilt aanvragen voor een periode van minimaal één dag, klikt op het blok met de agenda icoon.

22 22 Vul de datum van en tot en met in door deze in te typen of te selecteren. Kies vervolgens de categorie en geef eventueel een korte toelichting. Om de aanvraag te doen klikt u op het blauwe vak. Als u verlof wilt aanvragen voor een aantal minuten/uren op één dag dan klikt op het blok met de klok icoon.

23 23 Herhaal de stappen voorgaande stappen. Bij een succesvolle aanvraag krijgen de gebruiker en de relevante notificatie s, een bevestigings . Na het aanvragen van verlof, krijgt u een overzicht van de verlofaanvraag. Wanneer u naar onder scrolled, ziet u de nieuwe staat van zowel het totaal aantal verlofuren als de desbetreffende categorie. Als u de verlof aanvraag toch niet wilt doen, klik dan op de oranje icoon en vervolgens de verwijder knop. De verlofuren worden weer, indien van toepassing, teruggegeven.

24 24 Verlof aanvragen beantwoorden Om een verlofaanvraag te beantwoorden, klikt u op inbox in het menu. Met de zoekbalk kunt u snel berichten eruit filteren. Om het gewenste bericht te openen, klikt u op de verlof aanvraag. Wilt u eerst het profiel van de aanvrager zien, klik dan op de naam in de aanvragen lijst. U ziet alle relevante data over deze aanvraag. Klik op de kruis om af te keuren of de vink om goed te keuren.

25 25 Verlof inzien Voor een overzicht van al het verlof, klikt u op de knop verlof in het menu. Op deze pagina ziet u een overzicht met het verlof van alle gebruikers. Met behulp van de zoekbalk kunt u het gewenste verlof uitfilteren. Denk hierbij aan naam van de gebruiker, categorie of datum. Ook de oranje filter knop, geeft de mogelijk het verlof wat wordt weergeven te filteren. Geel: alles Groen: al het goedgekeurde verlof Rood: al het afgekeurde verlof Blauw: al het verlof in afwachting.

26 26 Sessie als gebruiker Verlof aanvragen Om verlof aan te kunnen vragen klikt up verlof in de menubalk. HIerna komt u op het scherm waarop u kunt kiezen tussen uw verlofoverzicht bekijken, zie de agenda icoon. Of verlof aanvragen, zie de send icoon. Wanneer u op het vlak met de send icoon klikt komt u op de pagina om verlof aan te kunnen vragen. Vanaf hier volg de stappen bij Verlofaanvragen pagina 21. Reactie op verlofaanvragen bekijken Wanneer een verlofaanvraag beantwoord is, krijg u een bericht in uw inbox. U gaat naar de inbox door op de inbox icoon he menu te klikken. Hier ziet u alle ontvangen berichten. In één oogopslag kunt u zien wat goed- en afgekeurd is. Alle goedgekeurde verlofaanvragen zijn groen, de afgekeurde verlofaanvragen zijn rood. Met behulp van de zoekbalk kunt ook makkelijk filteren. Met behulp van de oranje icoon kunt u ook filteren.

27 27 Hier zien we alle relevante data, waarbij duur de kalender duur is. Verlofuren, hoeveel verlofuren deze aanvraag in beslag neemt ongeacht of dit wordt verrekend. En het gemiddeld aantal werkdagen zijn de werkdagen die deze aanvraag in beslag neemt. Wanneer u gemiddeld 8 uur werkt op een dag kost een aanvraag van 8 uur u gemiddeld 1 werkdag. Om het bericht te verwijderen kunt op op de rode knop met de prullenbak klikken. Ook in de inbox kunt u het bericht zonder deze te hoeven openen verwijderen. Doe dit door op de prullenbak icoon, in de kolom acties te klikken.

28 28 Verlof inzien U kunt uw verlof bekijken door op verlof te klikken in het menu. Vervolgens op het vlak met de agenda icoon. U krijgt een overzicht van al uw verlof aanvragen. Door de zoekbalk of de oranje knop met subknoppen te gebruiken krijgt u snel een gewenst overzicht. U kunt het specifiek verlof bekijken door op de regel met het verlof te klikken.

29 29 Gegevens inzien & wijzigen Om uw gegevens in te kunnen zien, klikt u op de profiel icoon in het topmenu. U komt in uw profielpagina. Die 3 vakken bevat informatie over uw profiel. U kunt de vakken wijzigen doot op de tandwiel icoon te klikken.

30 30 Sessie als super user/manager Verlofaanvragen voor gebruiker Verlofaanvragen voor de gebruiker pagina 21 Verlofaanvragen beantwoorden Verlofaanvragen beantwoorden pagina 24 Verlof inzien Verlof inzien pagina 25 Gebruikers inzien Om gebruikers in te zien, klikt u op gebruikers in het menu. De zoekbalk maakt het gemakkelijk gebruikers te filteren. De gele knop, geeft de mogelijkheid te kiezen wat er weergegeven wordt van de gebruiker. Gele knop: alles Blauwe knop: adres Rode knop: telefoonnummer Groene knop: wel of niet actief.

31 31 Klik vervolgens op de gewenste gebruiker om de profielpagina van de gebruiker te openen. Hier kunt u de persoonlijke gegevens, werkweek en verlofuren per categorie inzien. Om de specificaties van de categorie te zien, klikt u op de desbetreffende categorie.

32 32 De specificaties hebben het volgende formaat. Actief. Of de categorie momenteel actief is voor de gebruiker, en deze dus hier aanspraak op kan maken. Verrekenen: gaat van het verlof af. Dit geeft aan of het van het totaal aantal verlofuren wordt afgetrokken. Onbetaald verlof wordt natuurlijk niet hiervan afgetrokken, bij het aanmaken van deze categorie zal dit dan ook niet aangekruist worden; Beperkte hoeveelheid in een jaar. Dit is van toepassing als ongeacht het hebben van genoeg totale verlofuren (of wanneer deze niet verrekend wordt), de gebruiker niet meer dan de opgegeven hoeveelheid verlofuren mag aanvragen. Denk hierbij aan niet meer dan 8 uur per jaar mogen besteden bij artsbezoek; Meenemen naar volgend jaar. Of de resterende hoeveelheid aan het einde van het jaar, bij het nieuwe jaar wordt opgeteld. Aantal keer. Het verlof mag maar een aantal keer per jaar worden aangevraagd. Voorbeeld is het 2 keer kunnen aanvragen van zwangerschapsverlof in een jaar;

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Handleiding Admin account Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Admin- & leerkrachtaccount Leerlingen toevoegen/wijzigen

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.0 Datum : 14 april 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.0 14-04-2018 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Administrators. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Administrators. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Administrators EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de administrator functies behandeld. In deze handleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor ambassadeurs. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk voor u als ambassadeur om het huidige gastlessen aanbod

Nadere informatie

HANDLEIDING Scheduler

HANDLEIDING Scheduler HANDLEIDING Scheduler Planning van uw telefonische bereikbaarheid Scheduler Inloggen Om gebruik te kunnen maken van de Scheduler dient u eerst in te loggen in het Vtel Dashboard. Middels een veilige login

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten)

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN MEDEWERKERPORTAAL 4 2.1 Inloggen in Aysist medewerkerportaal 4 2.2 1 e keer inloggen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 1.1 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.1 Datum : 9 juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 13

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.1 Datum : 9 juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 13 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.1 Datum : 9 juni 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.1 09-06-2018 Pagina 1 van 13 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris 8 februari 2011 Versie 4.0 Multitask ICT bv, Den Haag, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM

Toelichting inloggen beheermodule IZM Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Gebruik Self-service applicatie

Gebruik Self-service applicatie Gebruik Self-service applicatie Algemene informatie Met de applicatie Self-service heeft u de mogelijkheid om zelf diverse beheertaken uit te voeren voor uw relatie. Aan de hand van o.a. de hoeveelheid

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes invullen. - rapportages. Persoonlijk. - loonstroken. 1 16-1-2012 12:24:54 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje aanbieden 7 5 Rapportage

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.3 Datum : juni 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.3 26-06-2017 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Inloggen:

1. Inleiding. 2. Inloggen: 1. Inleiding Als handelaar heeft u toegang tot uw winkel op het Storesquare platform. In deze handleiding leggen we uit hoe u producten aan uw online shop kan toevoegen. U dient uw artikelen van een correcte

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Administrators. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Administrators. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Administrators EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22.09.2014 In deze handleidingen worden de administrator functies behandeld. In deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 1 Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 Inhoud: Inloggen Pagina 1 Algemeen Pagina 2 Berichten Pagina 2 Bericht bewerken, Linken Pagina 3-4 Plaatje toevoegen bericht Pagina 5-6 Bericht publiceren

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes - rapportages. Persoonlijk. - facturen. - layout. 1 16-1-2012 14:30:41 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje goed of afkeuren 7 5

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA.

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA. Handleiding Gebruiker: ESS Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie 3 Terminologie 3 Stap 1. Inloggen op FGO+ website 4 Stap 2: Inloggen

Nadere informatie

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv Handleiding Berichtensysteem Multitask ICT bv Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 2 Berichten 4 2.1 Berichten bekijken 5 2.1.1 Ongelezen berichten 5 2.1.2 Zoeken 5 2.1.3 Berichten accorderen 5 2.1.4 Bericht gelezen

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

SuperSaaS Maud van der Wielen en Daphne Grolleman

SuperSaaS Maud van der Wielen en Daphne Grolleman STICHTING SPORT & CULTUUR NIEUW HEETEN SuperSaaS Handleiding voor het gebruik van SuperSaaS om ruimtes te reserveren (sport en cultuur) in De Belte. Maud van der Wielen en Daphne Grolleman 1. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Hoofdmenu > Algemeen > Toegangsbeheer. Voor de ervaren gebruikers :

Hoofdmenu > Algemeen > Toegangsbeheer. Voor de ervaren gebruikers : Pag 1 Voor de ervaren gebruikers : De instelmogelijkheden voor Toegangsbeheer zijn fundamenteel uitgebreid zodat de individuele rechten van gebruikers nauwkeuriger kunnen worden vastgesteld en dat niettoegestane

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers

Handleiding voor medewerkers Handleiding voor medewerkers Deze handleiding is bedoeld voor alle klanten die als medewerker in RoosterPlaats werken én die toegang hebben gekregen tot de online omgeving van RoosterPlaats. Deze toegang

Nadere informatie

FHI DIGITALE SERVICE. Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1

FHI DIGITALE SERVICE. Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1 Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 INLEIDING... 2 INLOGGEN OP MIJN FHI... 3 UW WACHTWOORD VERGETEN... 4 UW WACHTWOORD RESETTEN... 4 UW ACCOUNTGEGEVENS BIJWERKEN...

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen Inhoud Algemene informatie...3 Voor wie is deze handleiding?...3 Voordat u begint...3 Pagina beheer...4 Pagina aanmaken...4 Pagina wijzigen...4

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw tablet

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

HANDLEIDING. coachtool

HANDLEIDING. coachtool HANDLEIDING coachtool INHOUD Inloggen Nieuwe groep aanmaken Groep aanpassen Groepen bekijken Deelnemer bekijken Acties bekijken en op acties reageren Coach berichten maken en reageren Notities maken en

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

Beschrijving webmail Enterprise Hosting

Beschrijving webmail Enterprise Hosting Beschrijving webmail Enterprise Hosting In dit document is beschreven hoe e-mail accounts te beheren zijn via Enterprise Hosting webmail. Webmail is een manier om gebruik te maken van e-mail functionaliteit

Nadere informatie

Handleiding Dutch Green Building Guide

Handleiding Dutch Green Building Guide Handleiding Dutch Green Building Guide Maart, 2017 Dutch Green Building Council Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Registreren voor een gebruikersaccount 4 2.1 Wachtwoord vergeten 5 2.2 Aanmelden voor de website

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Korte handleiding Datumprikker

Korte handleiding Datumprikker Korte handleiding Datumprikker Met Datumprikker kun je gemakkelijk een moment zoeken waarop iedereen kan vergaderen: Je stelt een aantal data voor, de vergaderaars ontvangen een mail met het verzoek aan

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

VIVA2.0. Agenda. VIVA2.0 Agenda

VIVA2.0. Agenda. VIVA2.0 Agenda Agenda VIVA2.0 VIVA2.0 Agenda CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Corilus B.V. 1. Agenda 1 Inhoudsopgave 1. Agenda...

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Handleiding MijnEigenDossier

Handleiding MijnEigenDossier Handleiding MijnEigenDossier Inleiding Voor organisaties met vrijwilligersvacatures Het Vrijwilligerspunt ondersteunt organisatie in het vinden en behouden van vrijwilligers. Belangrijke service van de

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 1.4 24 april 2018 socialekaartgroningen.nl is een product van Inhoud Handleiding... 3 Inloggen... 4 Uitloggen... 4 Wachtwoord aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding voor beheerders

Handleiding voor beheerders Handleiding voor beheerders Inleiding Handleiding voor beheerders Met deze handleiding kunt u als beheerder inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf:

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf: Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen Stap 1 Stap 2 Ga naar lommonline.nl/admin Voer je gebruikersnaam in Voer je wachtwoord in Klik op inloggen Vooraf: Je bent nu op de beheerderspagina.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Handleiding. Verlinde Net@Price Website

Handleiding. Verlinde Net@Price Website Handleiding Verlinde Net@Price Website Inhoudsopgave Inleiding 2 Hoofdstuk 1. Maak een nieuwe configuratie 4 Hoofdstuk 2. Bekijk een bestaande configuratie 13 Hoofdstuk 3. Levertijden 13 1 Inleiding De

Nadere informatie