Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen"

Transcriptie

1 Handleiding Admin account Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Admin- & leerkrachtaccount Leerlingen toevoegen/wijzigen - Keuzebord maken/ toevoegen - Activiteiten toevoegen Statistieken - Kaderkleuren aanpassen

2 Inhoudsopgave Adminaccount 1. AANMAKEN GROEPEN 3 2. GROEP WIJZIGEN 7 3. LEERLINGEN VERWIJDEREN CATEGORIEËN AANMAKEN 12 ACTIVITEITEN INDELEN IN CATEGORIEËN NIEUW SCHOOLJAAR OPSTARTEN GROEPEN ACTIVEREN LEERLINGEN OVERZETTEN LEERLINGEN OVERZETTEN IN HET LOPENDE SCHOOLJAAR PRODUCTEN INSTELLINGEN 26 Admin- leerkrachtaccount 1. LEERLINGEN TOEVOEGEN 27 AFBEELDING BEWERKEN LEERLINGEN BEKIJKEN EN BEWERKEN KEUZEBORDEN TOEVOEGEN/ WIJZIGEN ACTIVITEITEN TOEVOEGEN AANPASSEN VAN DE KADERKLEUREN 36

3 1. Aanmaken groepen Voordat de leerkrachten daadwerkelijk met het digikeuzebord kunnen starten, dienen de groepen geactiveerd te worden binnen het ADMIN- account. In deze handleiding wordt stapsgewijs aangegeven hoe dit dient plaats te vinden. Nadat de groepen zijn aangemaakt kan de admin of de leerkracht de leerlingen toe te voegen. 1. Login via de website 2. Vul de door ons opgestuurde gebruikersnaam en wachtwoord in bij Inloggen op het Digikeuzebord rechtsboven op de pagina. 3. Klik op inloggen op in de persoonlijke admin omgeving te komen. 4. klik op groepen voor het aanmaken of bekijken van groepen 5. klik op nieuwe groep toevoegen zodat u nieuwe groepen kunt toevoegen.

4 6. Vul de naam van de groep in. Bijvoorbeeld groep 1a. Vul eventueel een beschrijving van de nieuwe groep in. Bepaal de login van de leraar, met deze gegevens zal de leerkracht kunnen inloggen. Kies een makkelijk te onthouden naam, bijvoorbeeld de voor- of achternaam.

5 Het is van belang dat het e- mailadres wat u invult, werkend is, mocht de leerkracht zijn of haar wachtwoord vergeten, wordt het nieuwe wachtwoord daar naartoe gestuurd. Vul het wachtwoord in die waar leerkrachten mee kunnen inloggen. Klik op Toevoegen en de groep is aangemaakt. De leerkracht krijgt meteen een e- mail met de inloggegevens. De leerkracht kan nu zijn eigen digikeuzebord samen stellen en kinderen invoeren. Zowel de admin als de leerkracht kan zelf zijn of haar kinderen invoeren. De leerkracht kan alleen leerlingen toevoegen aan zijn of haar groep. Binnen het admin account kunnen alle leerlingen van verschillende groepen toegevoegd worden.

6

7 2. Groep wijzigen Op het moment dat er een andere leerkracht voor de groep komt te staan of de naam van de groep veranderd, is het mogelijk om de inloggegevens aan te passen. Zowel de inloggegevens zijn aan te passen, als het e- mailadres en het wachtwoord. In deze handleiding wordt stapsgewijs aangegeven hoe dit dient plaats te vinden. 1. Login via de website 2. Vul de admin gebruikersnaam en wachtwoord in bij Inloggen op het Digikeuzebord rechtsboven op de pagina. 3. Klik op inloggen op in de persoonlijke admin omgeving te komen. 4. klik op groepen voor het aanmaken of bekijken van groepen

8 Klik vervolgens op de groep die u wilt wijzigen. In dit geval de groep van arlene.

9 Hier kunt u de naam van de groep wijzigen, de inlognaam, het e- mailadres en het wachtwoord. Klik vervolgens op opslaan.

10 3. Leerlingen verwijderen Op het moment dat een leerling de school verlaat, is het mogelijk deze leerling te verwijderen. Dit is alleen mogelijk binnen de admin account. Log in zoals in bovenstaande paragrafen staat uitgelegd. Klik op leerlingen. Hier staan alle leerlingen die in het digikeuzebord staan. Het is via dit scherm mogelijk om de gegevens van de leerling te wijzigen of de leerling te verwijderen.

11 Klik op verwijderen om de leerling te verwijderen. Er wordt gevraagd of u het zeker weet, zo ja; klik op ok.

12 4. Categorieën aanmaken Als je als leerkracht veel eigen activiteiten toevoegt, is het verstandig om deze activiteiten op te slaan in verschillende categorieën. Dit vergemakkelijkt het opzoeken van activiteiten op het moment dat je een activiteit op het KEUZEBORD wilt plaatsen. Het aanmaken van een categorie kan alleen als je ingelogd bent met het admin account. Klik op activiteiten in de menubalk Standaard is er 1 categorie, namelijk overig. Hierin staan alle beschikbare activiteiten. Klik op categorie klik op nieuwe categorie

13 Vul in het vakje achter Naam: de naam in die je de categorie wilt geven. Bijvoorbeeld Bouwactiviteiten of Thema lente... En klik op Opslaan. Als je nu op het icoon Categorieën klikt, zie je dat de ingevulde categorie is toegevoegd. In dit voorbeeld is dit de categorie Bouwactiviteiten

14 Dit kan je oneindig keer herhalen. Aan te raden is wel goed na te denken over de structuur en de namen die je aan de categorieën geeft. Als je teveel categorieën aanmaakt bestaat de kans dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Vanaf dit punt ben je in staat om nieuwe activiteiten direct te verdelen in de gewenste categorie of bestaande activiteiten te herschikken. Activiteiten indelen in categorieën De bestaande en nieuwe activiteiten zijn in te delen in de nieuwe categorieën binnen het tabblad activiteiten. Als een activiteit niet in ingedeeld staat deze in de map overig. Klik op overig. Kies de betreffende activiteit waarvan u de categorie wil wijzigen in dit geval mini loco.

15 Klik op mini loco, activiteit wijzigen. Er wordt een nieuw scherm geopend. Kies een nieuwe categorie, bijvoorbeeld rekenen en klik op opslaan. De activiteit staat nu in de categorie rekenen. Op dezelfde wijze categoriseer je de activiteiten die je nieuw aanmaakt. Op het moment dat het bord wordt klaargezet staan de activiteiten binnen de betreffende categorieën.

16 5. Nieuw schooljaar opstarten Zoals elk jaar wordt per 1 augustus het digikeuzebord overgezet naar het volgende schooljaar. Na 1 augustus is het mogelijk om groepen te activeren en leerlingen in groepen in te delen. Hieronder staat het stappenplan Stap 1. groepen te activeren - > admin Stap 2. kinderen in te delen - > leerkracht Zodra u als leerkracht inlogt na 1 augustus krijgt u dit scherm te zien. Als eerste moet er in de admin- account groepen geactiveerd worden.

17

18 1. Groepen activeren Log in met uw admin- account. Binnen de admin- account klikt u op groepen en daar ziet u welke groepen u welke groepen u al geactiveerd heeft en welke groepen er nog geactiveerd kunnen worden. Om een groep te activeren klikt u op groep wijzigen.

19 Binnen het scherm groep wijzigen, staat groep activeren. Middels deze knop kunt u de groep activeren.

20 Let op, deze keuze kan niet ongedaan gemaakt worden! Zodra u op OK klikt, wordt de groep geactiveerd en ziet u de groep staan bij actieve groepen. Als u vervolgens op bekijk leerlingen klikt, ziet u dat er geen kinderen in staan.

21 Binnen de leerkracht- account kunt u op een makkelijke manier de kinderen toevoegen aan uw groep.

22 2. Leerlingen overzetten Log in met uw leerkrachtgegevens. Klik vervolgens op leerlingen. Hier zie je dat er nog geen leerlingen staan in uw groep. Klik op leerlingen overzetten van vorig jaar, om alle kinderen de in de kleutergroepen blijven, over te zetten naar de juiste groep. Dan krijg je het volgende scherm te zien.

23 Het systeem geeft automatisch de indeling van het schooljaar 2014(2014/2015) en het schooljaar 2015 (2015/2016). U ziet ook de kinderen uit andere groepen.vink de kinderen aan die bij u in de groep komen in het schooljaar 2015 (2015/2016). Klik op overzetten.

24 De kinderen staan direct in uw groep.

25 3. Leerlingen overzetten in het lopende schooljaar Stel een leerling verwisselt van groep in het lopende schooljaar, dan is het mogelijk binnen het admin- account om leerlingen in een andere groep te plaatsen. Ga hiervoor naar leerlingen, klik op leerling wijzigen. In dit scherm kunt u de groep wijzigen en de betreffende leerling in de juiste groep plaatsen.

26 6. Producten Hier kunt u stickervellen en groepen bijbestellen 7. Instellingen Hier kunt u de pincode wijzigen. Deze is standaard 0000

27 1. Leerlingen toevoegen Zodra er binnen de adminaccount groepen zijn aangemaakt is het mogelijk om kinderen in te voeren. Als er een nieuw schooljaar is en kinderen moeten worden overgezet, gaat dit gemakkelijk met de knop leerlingen overzetten zie hoofdstuk Als er nieuwe leerlingen zijn, dient u de leerling toe te voegen. Dit kan binnen de admin- en binnen de leerkrachtaccount. 1. Login via de website afbeelding 1 inlogscherm 2. Klik op leerlingen 3. klik op voeg leerling toe

28 4. Vul de gegevens van de leerling in. Kies de groep waarin de leerling zit. Start schoolperiode vult u in als u met het LVS gaat werken, anders is dit niet nodig. Kleur naamkaartje is een optie. Afbeelding bewerken Bij afbeelding bewerken kunt u kiezen uit standaard afbeeldingen of afbeelding uploaden. De standaardplaatjes zijn plaatjes die wij beschikbaar stellen (hier zijn ook stickers van). U kunt ook foto s van de kinderen toevoegen of eventueel bestaande plaatjes digitaliseren en die uploaden. Als u het juiste plaatje heeft, klik op toepassen en het plaatje wordt toegewezen aan de leerling.

29 Mocht u met een tablet of smartphone het scherm afbeelding uploaden openen, dan kunt u direct een foto maken of een foto kiezen uit de fotobibliotheek. Zodra u een afbeelding heeft toegevoegd ziet het er als het voorbeeld hieronder uit. Als alles correct is ingevuld, klik dan op opslaan en de leerling is toegevoegd.

30 2. Leerlingen bekijken en bewerken De gegevens van de leerlingen zijn te bekijken via de knop leerlingen. Binnen deze omgeving kunt u gegevens van de leerling aanpassen. Als u bijvoorbeeld van het LVS gebruik wil maken, dient u de startdatum schoolperiode in te vullen of wanneer u het naambordje een kleur wil geven kan dit binnen deze omgeving. 1. Login via de website 2. Klik op leerlingen in het menu. 3. Klik vervolgens op leerling wijzigen om de gegevens van de leerling te wijzigen.

31 Het is mogelijk de naam te wijzigen van de leerling. Daarnaast kan de groep waarin de leerling zich bevindt veranderd worden. De start schoolperiode kan ingevuld of gewijzigd worden (let op; dit heeft invloed op het leerlingvolgsysteem!). Ook kan de afbeelding gewijzigd worden. Een foto of een andere afbeelding kan toegevoegd worden. De kaderkleur kan ingesteld of gewijzigd worden. Als alle wijzigingen klaar zijn, klik dan op opslaan. Binnen het scherm leerlingen staat het leerling profiel en sorteren Het leerling profiel geeft de ontwikkeling van de leerling weer, als er met het LVS gewerkt wordt. Dit profiel wordt alleen weergegeven binnen het leerkrachtaccount.

32 3. Keuzeborden toevoegen/ wijzigen Om met het keuzebord te werken zijn er keuzeborden nodig. U kunt zoveel keuzeborden maken als u wilt. Daarnaast kunt u uw bestaande keuzeborden wijzigen. De borden die binnen de adminaccount worden gemaakt, moeten worden gekoppeld aan een leerkracht. De borden die binnen de leerkrachtaccount worden gemaakt alleen voor de betreffende leerkracht. Binnen het digikeuzebord staan activiteiten met plaatjes. Dit zijn de standaard activiteiten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw eigen plaatjes toe te voegen. Meer hierover leest u in hfst 1. log in met uw admin- of leerkrachtaccount. 2. Ga naar keuzeborden boven in het menu 3. klik op voeg keuzebord toe 4. Geef het bord een naam, bijvoorbeeld week 38, of maandag, of de naam van het thema. 5. Geef binnen het adminaccount de groep weer waar het bord zichtbaar dient te zijn. 6. Beschrijving kan gegeven worden maar is niet noodzakelijk.

33 7. Klik op een activiteit uit de lijst aan de linkerzijde om deze op het keuzebord te plaatsen. De activeiten die u kiest verschijnen aan de rechterzijde om aan te geven dat deze op het keuzebord staan. 8. Wilt u een activiteit van het keuzebord verwijderen? Klik dan op het rode kruisje. De activiteit zal van het keuzebord verdwijnen en verschijnt weer aan de linkerzijde in de lijst van beschikbare activiteiten. 9. Geef aan hoeveel leerlingen er bij de hoek mogen. 10. Geef eventueel een kaderkleur bij de activiteit. Voor meer informatie zie hfst 11. Als het bord klaar voor gebruik is klikt u onderaan op opslaan.

34 4. Activiteiten toevoegen Zodra u activiteiten wil toevoegen als admin, worden de activiteiten bij elke groep weergegeven. Als u alleen voor uw groep activiteiten wil toevoegen, dan logt u in met uw leerkracht- account. Admin U logt in met uw admin- account en gaat naar activiteiten. U vult de naam van de activiteit in, geeft aan in welke categorie de activiteit geplaatst mag worden. Heeft u nog geen categorieën aangemaakt, dan kiest u voor overig. U kunt een beschrijving geven, maar dat hoeft niet. U geeft aan hoeveel kinderen er bij de activiteit mogen, dit is binnen de leerkracht account te wijzigen. U kiest een afbeelding, dit kan een afbeelding van internet zijn, of uw eigen foto s of de standaard picto s. Als u met de module leerlijnen werkt, kunt u er een leerlijn aan koppelen. Klik op opslaan en de activiteit is opgeslagen.

35 Leerkracht Als leerkracht kunt u voor uw eigen groep activiteiten toevoegen. U logt in een gaat naar keuzeborden. U kunt kiezen om een keuzebord toe te voegen of om een keuzebord te wijzigen. In het scherm wat u dan ziet, staat onderaan, voeg activiteit toe. U vult de gegevens in zoals beschreven staat bij het admin- account.

36 5. Aanpassen van de kaderkleuren Het Digikeuzebord biedt de mogelijkheid om de kleuren van de kaders om de activiteiten en om de leerlingen aan te passen. Doordat je de activiteiten van verschillende kaderkleuren kan voorzien, ontstaat de mogelijkheid specifieke opdrachten aan de activiteiten koppelen. Bijvoorbeeld: De blauwe activiteiten zijn alleen bestemd voor leerlingen uit groep 2. De rode werkjes zijn verplicht et cetera. 1. Selecteer de activiteiten die je op het Digikeuzebord wilt plaatsen. 2. Selecteer de kleur die je het kader wilt geven. 3. Hetzelfde is ook mogelijk om de kaders van de leerlingen. Zie hoofdstuk 2 leerlingen wijzigen.

ACTIVITEITEN VERWIJDEREN... 2 CATEGORIEËN AANMAKEN... 4 ACTIVITEITEN INDELEN IN CATEGORIEËN... 6

ACTIVITEITEN VERWIJDEREN... 2 CATEGORIEËN AANMAKEN... 4 ACTIVITEITEN INDELEN IN CATEGORIEËN... 6 Handleiding Update van vrijdag 5 februari 2016 ACTIVITEITEN VERWIJDEREN... 2 CATEGORIEËN AANMAKEN... 4 ACTIVITEITEN INDELEN IN CATEGORIEËN... 6 WEEKPLANNER... 8 INSTELLEN WEEKPLANNER... 8 ACTIVITEITEN

Nadere informatie

Handleiding. klasdoorbroken spelen & werken

Handleiding. klasdoorbroken spelen & werken Handleiding klasdoorbroken spelen & werken Inhoudsopgave KLASDOORBROKEN WERKEN 3 KLASDOORBROKEN KEUZEBORD SAMENSTELLEN 4 KLASDOORBROKEN KEUZEBORD OPSTARTEN 7 Hoofdgebruiker 8 Starten als gebruiker 10 KLASDOORBROKEN

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden Inhoudsopgave 1 School aanmaken... 2 1.1 Directeur aanmelden... 2 1.2 School aanmelden... 3 2 Invoeren van gegevens... 5 2.1 Via EDEX... 5 2.1.1 Leraren importeren... 6 2.1.2 Leerlingen importeren... 7

Nadere informatie

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten Alles telt handleiding * baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. baopass* voor leerkrachten 1 Alles telt handleiding Inhoud Inleiding 3 Opstarten 3 Groepen 4 Leerling aanpassen 5 Leerling

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

Starten met bettermarks. Registreren en activeren

Starten met bettermarks. Registreren en activeren Starten met bettermarks Voordat u uw docentenaccount in bettermarks wiskunde en/of rekenen kunt gebruiken, moet u eenmalig een aantal stappen doorlopen. Indien u enkel gaat werken met bettermarks rekenen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Handleiding Dutch Green Building Guide

Handleiding Dutch Green Building Guide Handleiding Dutch Green Building Guide Maart, 2017 Dutch Green Building Council Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Registreren voor een gebruikersaccount 4 2.1 Wachtwoord vergeten 5 2.2 Aanmelden voor de website

Nadere informatie

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet.

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 januari 2018 1 Handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolfolio OUDER

HANDLEIDING scoolfolio OUDER HANDLEIDING Inleiding Hoofdmenu pagina 3 Het portfolio pagina 5 Mappen aanmaken pagina 6 Bestanden toevoegen aan het portfolio pagina 7 Een foto bestand bekijken pagina 9 Een niet-foto bestand bekijken

Nadere informatie

Handleiding leerlingvolgsysteem

Handleiding leerlingvolgsysteem Handleiding leerlingvolgsysteem Het digikeuzebord waarbinnen een beredeneerd aanbod kinderen geobserveerd worden met een helder portfolio tot gevolg! Inleiding Welkom bij de handleiding voor het werken

Nadere informatie

Handleiding. Volgsysteem v2.2. Professioneel Account

Handleiding. Volgsysteem v2.2. Professioneel Account Handleiding Volgsysteem v2.2 Professioneel Account Inhoudsopgave Inleiding 2 1 Inloggen 3 2 Het menu 4 3 Groepen 5 4 Deelnemers 6 5 Huiswerk 9 6 Extra materiaal 11 7 Resultaten 12 8 Berichten 13 9 Forum

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 3.0

Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 3.0 Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 3.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Handleidingen website FOTOCLUB NULAND. Handleiding voor de leden.

Handleidingen website FOTOCLUB NULAND. Handleiding voor de leden. Handleidingen website FOTOCLUB NULAND Handleiding voor de leden. Deze handleiding is bestemd voor de leden. Voor hen is vooral van belang hoe je foto s moet laden voor bespreking op de clubavond, hoe je

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolfolio COACH

HANDLEIDING scoolfolio COACH HANDLEIDING Inhoud Hoofdmenu pagina 3 Het portfolio pagina 4 Mappen aanmaken pagina 5 Bestanden toevoegen aan het portfolio pagina 6 Een foto bestand bekijken pagina 8 Een niet-foto bestand bekijken pagina

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015 Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL Handleiding mijnklas.nl Maart 2015 Inhoud 1 Voorbereiding ICT-coördinator 2 1.1 Inloggen 2 1.2 Toevoegen leerkrachten en leerlingen 3 1.3 Leerstofaanbod

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Inloggen:

1. Inleiding. 2. Inloggen: 1. Inleiding Als handelaar heeft u toegang tot uw winkel op het Storesquare platform. In deze handleiding leggen we uit hoe u producten aan uw online shop kan toevoegen. U dient uw artikelen van een correcte

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0 Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Handleiding Module Security (Log in)

Handleiding Module Security (Log in) Handleiding Module Security (Log in) WebGenerator ProSite CMS Versie 1.0 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Hoe werkt de beveiliging?... 3 Wat kan worden beveiligd?... 3 Hoe beveiligt u een webpagina?...

Nadere informatie

Handleiding Groeidocument

Handleiding Groeidocument Handleiding Groeidocument 1 april 2019 Handleiding Groeidocument 2 Inhoud Inloggen op www.groeidocument.nl... 3 Leerlingen... 4 Sorteren leerlingen... 4 Handmatig een nieuwe leerling aanmaken of vanuit

Nadere informatie

White Paper: Gebruikers aanmaken (C4) Publicatiedatum: 09-07-09 (versie 1.0) Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken

White Paper: Gebruikers aanmaken (C4) Publicatiedatum: 09-07-09 (versie 1.0) Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken 1 Pagina 2 van 10 pagina s. Inleiding Dit document is geschreven voor Centix4 beheerders en/of gebruikers die een inlogaccount willen aanmaken.

Nadere informatie

Handleiding LOGO-digitaal

Handleiding LOGO-digitaal Handleiding LOGO-digitaal Inhoud Woord vooraf 3 Stappenplan 4 Stap 1: Inloggen 4 Stap 2: Account selecteren 4 Stap 3: Gegevens wijzigen 4 Stap 4: Collega s toevoegen 5 Stap 5: Leerlingen toevoegen 5 Stap

Nadere informatie

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount.

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount. INSTRUCTIE GEBRUIKERSBEHEER Toevoegen/wijzigen van gebruikersaccounts voor het Extranet van www.europeesche.nl/extranet Versie 1.0 21-10-2015 A. AANMAKEN EXTRA GEBRUIKERS ONDER HET HOOFDACCOUNT Het account

Nadere informatie

DWO BASISHANDLEIDING. Digitale Wiskunde Omgeving Freudenthal Instituut. VERSIE 26 oktober 2010

DWO BASISHANDLEIDING. Digitale Wiskunde Omgeving Freudenthal Instituut. VERSIE 26 oktober 2010 DWO Digitale Wiskunde Omgeving Freudenthal Instituut BASISHANDLEIDING VERSIE 26 oktober 2010 Basisihandleiding DWO 1 oktober 2010 Inhoud 1. Gebruikers... 3 Gast... 3 Gebruiker met account... 3 2. Accounts

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz December 2015 Inhoud 1. Een account aanmaken 2 2. Een locatie toevoegen 4 3. Een medewerker toevoegen 5 4. Wachtwoord aanpassen 7 5. Credits aanschaffen 8

Nadere informatie

QUESTI OPSTARTGIDS ALGEMENE INSTELLINGEN EN LVS

QUESTI OPSTARTGIDS ALGEMENE INSTELLINGEN EN LVS 01 - WELKOM BIJ QUESTI Welkom bij Questi. Alvorens je opstart, willen we je graag attent maken op enkele zaken. Voor je op de knop inloggen klikt, bekijk je best even de algemene filmpjes onder de knop

Nadere informatie

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Inlogscherm 1. Inloggen U kunt inloggen op de ouderportaal van Parnassys via de volgende link. https://ouders.parnassys.net/ouderportaal waarbij het

Nadere informatie

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Inhoud Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.... 1 Inleiding.... 2 Verbindingsscherm.... 3 Inloggen.... 3 Ik heb nog geen account.... 3 Wachtwoord vergeten....

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account (LEERKRACHT)... 4 Je gegevens wijzigen... 5 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 6 Een Inzendpagina

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens

Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens invullen/aanpassen... 4 Wachtwoord wijzigen... 4 De

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. KENTEKEN KIEZEN ZONE KIEZEN PARKEERACTIE STARTEN De app bereikt u via een

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Quick start guide Office 365. Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik

Quick start guide Office 365. Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik Quick start guide Office 365 Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik Inhoudsopgave 1. Beheeromgeving en inloggegevens 2 2. Aan de slag 3 2.1 Maak een gebruiker aan

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website In deze handleiding leggen we u uit hoe u: De Desyde ParkApp kunt installeren op uw smartphone of tablet en uw account kunt registreren(pag. 2/3)

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding Dutch Green Building Guide

Handleiding Dutch Green Building Guide Handleiding Dutch Green Building Guide DGBC, november 2016 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Registreren voor een gebruikersaccount 4 2.1 Wachtwoord vergeten 5 2.2 Aanmelden voor de website 6 3 Organisatie

Nadere informatie

Een pincode invoeren als alternatief voor een Wachtwoord bij het opstarten van uw computer

Een pincode invoeren als alternatief voor een Wachtwoord bij het opstarten van uw computer Windows 10 W014 Een pincode invoeren als alternatief voor een Wachtwoord bij het opstarten van uw computer In dit document kunt U lezen hoe U een Pincode ( 4 cijfers ) kunt invoeren in Windows 10 als een

Nadere informatie

Aan de slag met Nestkaart Ooievaar versie 11 november 2013

Aan de slag met Nestkaart Ooievaar versie 11 november 2013 Aan de slag met Nestkaart Ooievaar versie 11 november 2013 Inloggen Ga naar http://stork.sovon.nl U komt in het volgende inlogscherm terecht: Log in met uw gebruikersnaam (1) en uw wachtwoord (2). Als

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Contact Mocht u na of tijdens het lezen van deze handleiding toch nog vragen hebben, neemt u dan contact op met Sdu Klantenservice via (070)

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheersmogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

Handleiding. Meetingpoint DAK

Handleiding. Meetingpoint DAK Handleiding Meetingpoint DAK 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inloggen 3 3. Aanvragen van polis 4 3.1 Invoeren van een nieuwe relatie 4 3.2 Relatie zoeken 6 3.3 Invoeren van een offerte of polis

Nadere informatie

Handleiding LOGO-digitaal.nl

Handleiding LOGO-digitaal.nl Handleiding LOGO-digitaal.nl Voor u aan de slag gaat met LOGO 3000 Digitaal, adviseren wij u de laatste versie van de browser Chrome te installeren. Deze browser kan gratis gedownload worden, vaak wordt

Nadere informatie

Simply Free handleiding

Simply Free handleiding Simply Free handleiding Versie 20-12-2017 1 Om gebruik te kunnen maken van dit systeem, is het belangrijk om bij het eerste gebruik het hoofdstuk Eerste gebruik door te nemen en uit te voeren! Onderwerp

Nadere informatie

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in.

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in. Snel starten met Testweb PSL als coördinator WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0 Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 7 5 Voeg je boek toe in diddit... 8 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 6 5 Voeg je boek toe in diddit... 7 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 4.0

Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 4.0 Handleiding Volgsysteem Oefenen.nl versie 4.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Administrators. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Administrators. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Administrators EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de administrator functies behandeld. In deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding gebruik photo-gallery

Handleiding gebruik photo-gallery Handleiding gebruik photo-gallery Nadat u uw photo-gallery admin wachtwoord heeft ingesteld kunt u op uw fotoboek inloggen op http://www.uwwebsite.nl/photo-gallery/ Mocht u ooit de instellingen en inhoud

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

0 INHOUDSOPGAVE. 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1

0 INHOUDSOPGAVE. 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1 0 INHOUDSOPGAVE 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1 1 1: Leerlingen-programma Het leerlingenprogramma kan via www.techniektotaalsofware.nl

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding website. Versie: 1.0 Auteur: R. Sellis

Handleiding website. Versie: 1.0 Auteur: R. Sellis Handleiding website Versie: 1.0 Auteur: R. Sellis INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Registreren... 4 Stap 1... 4 Stap 2... 5 Stap 3... 6 Profiel... 7 Profielfoto... 8 Account... 10 Wachtwoord wijzigen... 11

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 2.0 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

Aan de slag met Nestkaart Light

Aan de slag met Nestkaart Light Aan de slag met Nestkaart Light Inloggen Ga naar http://nestkaart.sovon.nl U komt in het volgende inlogscherm terecht: Log in met uw gebruikersnaam (1) en uw wachtwoord (2). Als u een nieuwe waarnemer

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding Vergaderkamer

Handleiding Vergaderkamer Handleiding Vergaderkamer Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1008 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Operator toegang... 3 3. Aanmaken vergaderkamer... 4 3.1

Nadere informatie

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise

LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise (document v1.0) INHOUDSOPGAVE Deel 1 Voor je begint 1.1 Wat is Schoolwise 4 1.2 Registreren 6 1.3 Inloggen 10 1.4 Jouw Schoolwise-account 11 1.5 Nieuwe activeringscode

Nadere informatie

Handleiding OVM 2.0. Beheerder. Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012

Handleiding OVM 2.0. Beheerder. Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012 Handleiding OVM 2.0 Beheerder Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012 Inhoudsopgave Legenda... 4 1 Voorbereidingen... 5 1.1 Downloaden... 5 1.2 Starten en inloggen... 6 1.3 Nieuws... 6 2 Beheerportal... 8 2.1 Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding Tuincentrumoverzicht.be

Handleiding Tuincentrumoverzicht.be Handleiding Tuincentrumoverzicht.be Welkom bij Tuincentrumoverzicht.be. Deze handleiding geeft u een handvat om uw tuincentrum gegevens up-to-date houden en een mooi online visitekaartje te maken voor

Nadere informatie

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys Handleiding Plannen opstellen in ParnasSys Inhoud Groepsplan opstellen... 3 1. Groepsplan aanmaken... 3 2. Doelen en aanpak invullen... 4 3. Verslag uitvoering... 5 4. Verslag evaluatie... 5 Clusterplan/individueel

Nadere informatie

Uitleg Admin versie 2.2

Uitleg Admin versie 2.2 Inloggen als admin Als u een (proef)account bij Mijn Speellokaal heeft aangevraagd, ontvangt u zo spoedig mogelijk van ons de inlogcodes via de mail voor het admin account. Via de website kunt u rechtsbovenin

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie