Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding Ouder Login TSO

2 Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren en inloggen. U gaat op de website naar het tabblad de Hertog van Gelre en u kiest voor het icoontje TSO. Op het scherm van TSO de Hertog van Gelre kunt u inloggen op de ouderlogin. De login is bedoeld voor: - Het registeren van nieuwe ouders - Het inloggen van bestaande ouders U zult zich in eerste instantie altijd als nieuwe ouder moeten registreren. Hoe dit moet, leest u hieronder. In deze gebruikershandleiding krijgt u tevens uitleg gegeven over het gebruik van uw persoonlijke account. Het is raadzaam om deze handleiding bij de hand te houden als u gaat inloggen. De handleiding is bedoeld als hulpmiddel en helpt u stapsgewijs bij het aanmaken en beheren van uw persoonlijk account. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met MAM s Klantondersteuning. U kunt hiervoor bellen met of mail naar klantondersteuning@mamskinderopvang.nl. 1. Uitleg registreren nieuwe ouders Als u voor het eerst gebruik gaat maken van MAM s TSO op de Hertog van Gelre, dan zult u zich als nieuwe ouder moeten registreren. Dit doet u als volgt: Op de website van MAM s Kinderopvang gaat u via het tabblad Hertog van Gelre naar het icoontje TSO. U kiest hier voor de optie registreer als nieuwe klant of klik op deze link ; U komt direct terecht in het aanmeldformulier waar u de inschrijfgegevens kunt registreren; Wij raden u aan om in alle schermen de toelichting goed door te lezen, zodat u overal de juiste gegevens invult; Het adres dat u in het eerste scherm invult moet een bestaand en werkend e- mailadres zijn. De gegevens die verplicht zijn om in te vullen zijn gemarkeerd met een sterretje; Ter bevestiging van uw aanmelding ontvangt u via een uw gebruikersnaam en wachtwoord; Zodra uw aanvraag is afgehandeld en geaccepteerd ontvangt u een ter bevestiging (dit kan soms enige dagen duren); Na ontvangst van de ter bevestiging is uw persoonlijke account aangevraagd en kunt u inloggen en zelf wijzigingen doorgeven, opvangdagen doorgeven bij incidentele opvang, facturen inzien etc.; Op de hoofdpagina ziet u uw eigen naam, adres, woonplaats en bereikbaarheidsgegevens en de basisgegevens van uw kind (naam, geboortedatum, soort opvang, begindatum en einddatum). Voor verdere uitleg over het gebruik van uw persoonlijke account, gaat u naar punt drie in deze gebruikershandleiding.

3 2. Uitleg over het gebruik van uw persoonlijke account Nadat u uw persoonlijke account heeft aangemaakt via bovengenoemde handelingen, kunt u gaan inloggen op uw account. Dit doet u door nogmaals via de site van MAM s Hertog van Gelre TSO te kiezen voor bestaande ouder. U komt nu op het inlogscherm. Hier vult u uw e- mailadres en wachtwoord in en u bevestigt door op [inloggen] te drukken. U komt nu op de hoofdpagina. In dit scherm ziet u uw eigen gegevens staan met daaronder de plaatsingsgegevens van uw kind(eren). Links in het scherm staan verschillende keuzemenu s. Deze worden hieronder een voor een kort toegelicht. Menu: Gegevens ouder(s) In dit scherm kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen. Wijzigingen worden pas opgeslagen en verwerkt door op [wijzigingen opslaan] te drukken. Let wel, maakt u naast de TSO ook gebruik van de BSO op de Hertog van Gelre, dan is het goed om te weten dat het wijzigen van gegevens niet automatisch voor de BSO worden doorgevoerd. Voor de BSO zult u dit alsnog zelf moeten doorgeven. Menu: Gegevens kind(eren) In dit menu ziet u een overzicht van de gegevens van uw kind(eren) waarvoor u TSO afneemt. Door op de knop [wijzigen] te drukken achter de naam van het kind, kunt u voor dit kind persoonlijke gegevens wijzigen. Bevestig uw wijzigingen door weer op [wijzig] te drukken. Maakt u gebruik van een strippenkaart en wilt u een nieuwe strippenkaart kopen druk dan op [koop een product] achter de naam van het betreffende kind. Belangrijk om te weten is dat de strippenkaart kindgebonden is. Dus kiest u voor de strippenkaart, dan zult u per kind een strippenkaart dienen aan te schaffen. Menu: Toevoegen nieuw kind Onder het menu Gegevens Kind(eren) kunt u tevens een nieuw kind toevoegen. Wilt u een extra kind toevoegen, dan wordt u verzocht alle persoonlijke gegevens in te vullen. Een aantal velden zijn verplicht, deze herkent u aan het sterretje. Als u kiest voor een TSO abonnement, geef dan in de Planning aan welke dagen u wenst af te nemen. Kiest u voor een 5- of 10-strippenkaart dan hoeft u geen planning in te vullen. U bevestigt de aanmelding van het nieuwe kind door op [Toevoegen] te drukken. Menu: Contactpersonen in noodgevallen In dit scherm kunt u contactgegevens invullen van personen die MAM s TSO in geval van nood kan benaderen. U kunt namen toevoegen door op [toevoegen] te drukken en de gegevens in te vullen. Menu: Facturen Via dit menu kunt u een overzicht van uw facturen opvragen. Menu: Jaaropgaven In dit menu kunt u eventuele jaaropgaven terugvinden.

4 Menu: Jaarkalender In dit menu kunt u per kind de jaarkalender opvragen en wijzigingen in de opvang doorgeven. Bij [naam kind] selecteert u de naam van uw kind waarvoor u wilt kijken. Bij [jaar] kiest u voor het jaar waarover u informatie wilt ontvangen. En vervolgens klikt u op [bekijk]. Nu verschijnt de jaarkalender voor dit kind in beeld. Wilt u voor een bepaalde dag de opvang wijzigen omdat uw kind ziek of afwezig is, klik dan met uw muis op de betreffende datum. U wordt doorgelinkt naar de weekplanning. Aanvragen of wijzigen opvang Via de weekplanning kunt u een wijziging of een aanvraag voor TSO opvang doorgeven. U dient dit vóór 10:00 uur te doen op de dag dat de aanvraag of wijziging van toepassing is. Eerder mag natuurlijk altijd en is zelfs aan te raden. Uw kind heeft een abonnement Onder deze kolom staan de dagen aangevinkt waarvoor u conform het abonnement TSO afneemt. Wilt u uw kind op een abonnementsdag afmelden dan geeft u dat aan in deze kolom. Wilt u uw kind een dag extra naar de TSO brengen, dan geeft u dat onder deze kolom aan. Een extra dag kan dus nooit gelijk vallen met een abonnementsdag. Als u wijzigingen heeft doorgevoerd, dan moet u dit bevestigen door op [opslaan] te drukken. Uw aanvraag/ wijziging wordt nu verstuurd. Uw kind heeft een strippenkaart Deze kolom is uitsluitend bedoeld voor kinderen met een abonnement. Met een strippenkaart gebruikt u deze kolom niet. Onder deze kolom vinkt u de dag aan dat uw kind gebruik zal maken van de TSO. Heeft u op een eerder moment een bepaalde dag aangevinkt die u toch niet wilt afnemen, dan kunt u dat onder deze kolom aangeven. Als u wijzigingen heeft doorgevoerd, dan moet u dit bevestigen door op [opslaan] te drukken. Uw aanvraag/ wijziging wordt nu verstuurd. Menu: Overzicht wijzigingsverzoeken In dit menu treft u een overzicht aan van alle wijzigingen die u heeft ingevoerd. U ziet de datum waarop de wijziging is doorgegeven, u kunt de status van de wijziging aflezen en door op [details weergeven] te drukken krijgt u de meer informatie over de exacte wijziging. Menu: Berichten Via het menu Berichten kunt u een sturen aan MAM s TSO.

5 Wijzigen of uitbreiden van uw TSO abonnement Wilt u de opvangdagen van het TSO abonnement van uw kind veranderen of uitbreiden, dan kunt u dit doorgeven via een . Ga daarvoor naar het menu Berichten. Selecteer hier de naam van het betreffende kind. Geef in het bericht de gewenste wijziging of uitbreiding door met de gewenste ingangsdatum. Vergeet niet het bericht te verzenden. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging. Wilt u het aantal abonnementsdagen verminderen, dan geldt hiervoor een opzegtermijn van één maand. Opzeggen van het TSO abonnement Wilt u het TSO abonnement opzeggen, dan kunt u dit doorgeven middels een bericht. Ga daarvoor naar het menu Berichten. Selecteer hier de naam van het betreffende kind. Geef in het bericht aan dat het om een opzegging gaat en vermeld de datum waarop de TSO moet worden gestopt. Vergeet niet het bericht te verzenden. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging. Opzeggen van het abonnement is mogelijk met in achtneming van een opzegtermijn van één maand. Wijziging van abonnement naar strippenkaart Wilt u het abonnement voor uw kind stopzetten omdat u wilt overstappen naar een strippenkaart, dan kunt u dat ook doorgeven met een bericht. Ga daarvoor naar het menu Berichten. Selecteer hier de naam van het betreffende kind. Geef in het bericht aan dat het om een opzegging gaat en vermeld de datum waarop de TSO moet worden gestopt. Geef in het bericht ook aan of u kiest voor een 5 of 10- strippenkaart. Vergeet niet het bericht te verzenden. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging. Opzeggen van het abonnement is mogelijk met in achtneming van een opzegtermijn van één maand. Wachtwoord vergeten Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u op het inlogscherm voor de ouderlogin kiezen voor de optie Bent u uw wachtwoord vergeten voor de inlog van MAM s TSO de Hertog van Gelre? Klik dan hier. In het volgende scherm vult u uw adres in en u ontvangt per een nieuw wachtwoord. U kunt nu direct gaan inloggen. Het wachtwoord wordt gestuurd naar het adres dat bekend is bij de eerste ouder. Wachtwoord wijzigen Wanneer u uw wachtwoord wilt wijzigen, dan kunt u na het inloggen op uw persoonlijke account kiezen voor de optie wachtwoord wijzigen. Dit vindt u rechtsboven in het scherm van de hoofdpagina. U ontvangt nu geen bevestiging van de wijziging.

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding ouderlogin Wasko

Handleiding ouderlogin Wasko Handleiding ouderlogin Wasko 1. Nieuwe ouders Om u als nieuwe ouder aan te melden klikt u op de button: Daarna klikt u op hier in het scherm: - u komt dan direct terecht in een scherm waar u inschrijfgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN Uw kind aanmelden/inschrijven voor de TSO Ga naar www.spring kinderopvang.nl en klik op de bol Tussenschoolse opvang Klik op de knop Uw kind inschrijven Kies de locatie

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 5 2. Tijdlijn... 6 2.1. Meldingen... 6 2.2. Kind aanmelden... 7 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein

Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein Handleiding Ouderportaal versie mei 2019 Pagina 1 Inhoud Inleiding...3 1. Inloggen...4 2. Tijdlijn...5 2.1. Meldingen...5 2.2. Kind aanmelden...6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

Beknopte Handleiding ouderportaal Kindplanner. Stichting Kinderopvang Oudenbosch

Beknopte Handleiding ouderportaal Kindplanner. Stichting Kinderopvang Oudenbosch Beknopte Handleiding ouderportaal Kindplanner Stichting Kinderopvang Oudenbosch U bent uw wachtwoord vergeten Problemen met inloggen Ga naar het ouderportaal (oudenbosch.kindplanner.nl) (oudenbosch.kindplanner.nl)

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein

Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang, Peuterwerk en Buitenschoolse opvang...

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Handleiding ouderportaal Kindplanner

Handleiding ouderportaal Kindplanner Handleiding ouderportaal Kindplanner Kinderopvang De Toverdroom Digitaal inschrijven Voor de diverse soorten opvang (TSO, BSO, KDO, flexibele opvang, flexibele TSO, digitale knipkaart TSO) gaat u naar

Nadere informatie

Gebruikershandleiding e-boekhouden.

Gebruikershandleiding e-boekhouden. Gebruikershandleiding e-boekhouden. Hoofdstuk 1 (pagina 2 t/m 5): - Inloggen - Wachtwoord aanvragen - Uitleg tabbladen Hoofdstuk 2 (pagina 5 t/m 10): - Overzicht van de ledenlijst - Ledenlijst inzien -

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm:

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm: Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Aanmelden Aanmelden via: Klik op Helpdesk De eerste keer komt u in het aanmeldscherm: Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING. Versie: 1.4a

247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING. Versie: 1.4a 247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING Versie: 1.4a Inhoud Inleiding 2 Registreren 3 Inloggen 247Services App 4 Hoofdscherm & rechten 5 Algemeen 6 Menu 7 Menu functies 8 Locatie 8 Algemeen 8 Werklocatie

Nadere informatie

HANDLEIDING. Versie 1.5

HANDLEIDING. Versie 1.5 HANDLEIDING Versie 1.5 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat u helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van uw medewerkers. In deze handleiding nemen we u stapsgewijs

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Handleiding ParnasSys Ouderportaal

Handleiding ParnasSys Ouderportaal Handleiding ParnasSys Ouderportaal Inhoudsopgave Handleiding ParnasSys Ouderportaal... 1 Inleiding... 3 Toegang tot het Ouderportaal... 3 1. Eisen Browser... 3 2. Eerste keer inloggen... 4 3. Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding Funda Certificatensysteem

Handleiding Funda Certificatensysteem Handleiding Funda Certificatensysteem Inhoudsopgave 1. Toegang tot de website... 3 2. Inloggen... 4 3. Uw wachtwoord wijzigen/wachtwoord vergeten... 5 4. Uw contactgegevens wijzigen... 6 5. Een advertentie

Nadere informatie

Handleiding ParnasSys Ouderportaal

Handleiding ParnasSys Ouderportaal Handleiding Ouderportaal 23 FEBRUARI 2016 ParnasSys Handleiding ParnasSys Ouderportaal o.b.s. de Westwijzer Inhoud INLEIDING... 3 TOEGANG TOT HET OUDERPORTAAL... 3 1. EISEN BROWSER... 3 2. EERSTE KEER

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MySTEK. Voor bedrijven

Gebruikershandleiding MySTEK. Voor bedrijven Gebruikershandleiding MySTEK Inleiding: U heeft van STEK een brief gekregen met daarin inloggegevens voor MySTEK, de besloten omgeving op www.stek.nl. Deze inloggegevens zijn van het hoofdaccount. Voor

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Polis... 6 Bewerken polis... 7 Bewerken gezinsleden..... 8 Polis beëindigen..... 11 Declaratie... 12 Declaratie-overzicht...

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding ParnasSys Ouderportaal

Handleiding ParnasSys Ouderportaal Handleiding ParnasSys Ouderportaal obs Piet Hein 2016 Inhoud INLEIDING... 3 TOEGANG TOT HET OUDERPORTAAL... 3 1. EISEN BROWSER... 3 2. EERSTE KEER INLOGGEN... 4 3. INLOGGEN... 4 4. GEBRUIKERSNAAM... 5

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

INSCHRIJVEN, AAN- EN AFMELDEN VOOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN DE LUNCH-CLUB

INSCHRIJVEN, AAN- EN AFMELDEN VOOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN DE LUNCH-CLUB INSCHRIJVEN, AAN- EN AFMELDEN VOOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN DE LUNCH-CLUB Pauline Hospel-Koster november 2014 1. Nieuw ouderportaal U als ouder of verzorger bepaalt zelf of uw kind(eren) op vaste dagen

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

Handleiding Tropaz zelfcontrole

Handleiding Tropaz zelfcontrole Handleiding Tropaz zelfcontrole Met deze handleiding maakt u kennis met Tropaz. Tropaz is een webportal waarmee u informatie met uw trombosedienst uit kunt wisselen. Via Tropaz kunt u uw doseringskalender

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Transparant, betrouwbaar en betrokken! 1

Transparant, betrouwbaar en betrokken! 1 Handleiding ouderportaal Kids@min Hieronder vindt u de handleiding van het ouderportaal. Aan de hand van het hoofdmenu worden stapsgewijs de verschillende onderdelen in het portaal doorlopen. Start: Allereerst

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente Handleiding Smoelenboek Website St. Jansgemeente In deze handleiding vindt u uitleg over het aanmaken van een eigen profielpagina op de website van de St. Jansgemeente te Gouda. 1 Stappenplan registratie:

Nadere informatie

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school.

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school. Beste ouders/verzorgers, TSO Aloysius gaat voor de administratie gebruik maken van een online registratie systeem. In deze handleiding geven wij d.m.v. van schermafdrukken aan welke stappen u als ouder

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Het controleren van uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector.

Nadere informatie

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0 Handleiding Simon 5 juni 2015 Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal Versienummer 1.0 2 Schouw Informatisering BV. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren.

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding ReproConsult B.V. Customerweb handleiding Versie 2.0 Bij J. Vink Maart 2015 Afbeelding 1 Op afbeelding 1 ziet u het inlogscherm van het Customerweb. U logt hier in met uw e-mailadres en uw eigen wachtwoord.

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het locatieregister?...

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING 1 U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE

Nadere informatie

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

Gebruikershandleiding NMBRS document viewer

Gebruikershandleiding NMBRS document viewer Wat vindt u in deze gebruiksaanwijzing? 1. Voor de eerste keer inloggen 2. Salarisdocumenten en de aangifte Loonheffingen bekijken 3. Wachtwoord wijzigen 4. Een inlog voor meerdere werkgevers (u heeft

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers.

InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers. HANDLEIDING Versie 1.6 2 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers. In deze handleiding nemen we

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Handleiding mijn.svro.nl

Handleiding mijn.svro.nl Handleiding mijn.svro.nl SVRO biedt de mogelijkheid om uw zorgplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u nodig: - Computer

Nadere informatie

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Inlogscherm 1. Inloggen U kunt inloggen op de ouderportaal van Parnassys via de volgende link. https://ouders.parnassys.net/ouderportaal waarbij het

Nadere informatie

Joyn DayCare, hét communicatiemiddel tussen de kinderopvang en ouders.

Joyn DayCare, hét communicatiemiddel tussen de kinderopvang en ouders. Joyn DayCare, hét communicatiemiddel tussen de kinderopvang en ouders. Via de kinderopvang organisatie van uw kind(eren) heeft u een uitnodiging ontvangen om gebruik te maken van de communicatie app van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosezorg Atalmedial Telefoon: (088) 0037 750 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Aanmelden... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Inlogscherm...

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Werkgevershandleiding MIJN UMC Zorgverzekering

Werkgevershandleiding MIJN UMC Zorgverzekering Werkgevershandleiding MIJN UMC Zorgverzekering Versie: mei 2011 Bij het maken van deze handleiding is gebruik gemaakt van de applicatie Mijn UMC Zorgverzekeraar (hierna te noemen: Mijn UMC) zoals die op

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; Een

Nadere informatie

Korte handleiding ouderlogin

Korte handleiding ouderlogin 1 Korte handleiding ouderlogin Inloggen - Ga naar http://www.kchetgroenehuis.nl en kies rechtsboven voor de ouderlogin de groene button. - Er kan standaard worden ingelogd met uw mailadres en het wachtwoord:

Nadere informatie

Handleiding Opella klantportaal

Handleiding Opella klantportaal Handleiding Opella klantportaal In het klantportaal rapporteren we over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons krijgt. U heeft altijd inzicht in uw eigen ondersteuningsplan en kan elk moment

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL

In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL Mijn PostNL is de online omgeving waar u snel en gemakkelijk uw post- en pakketzaken kunt regelen. Stappenkaart Aangetekende post Met deze stappenkaart

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo voor aanbieders (Versie 26 augustus 2014) 1 Inhoud Wat is het Resultaatmeetsysteem?... 3 Cliënten stimuleren mee te doen... 4 Over de handleiding... 4 Deel I

Nadere informatie

Handleiding. Handleiding

Handleiding. Handleiding Handleiding MijnKliksafe internet & bellen Handleiding MijnKliksafe internet & bellen Inhoudsopgave MijnKliksafe 2 1.1. Inloggen op Mijn Kliksafe 2 1.2. Contactgegevens wijzigen 3 1.3. Contract info 4

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister (versie 05-2019) Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het

Nadere informatie