Handleiding registratiesysteem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding registratiesysteem"

Transcriptie

1 Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen bij Bas worden hierin beschreven. Wanneer u een vraag of klacht wilt indienen, klikt u op de tab Meldingen en verschijnt onderstaande pagina:

2 Inloggen Op het tabblad Meldingen klikt u op het tabje Login waarna onderstaande pagina verschijnt. Doet u voor het eerst een melding, dan vult u eenmalig uw persoonlijke profiel in om een account aan te maken. Klik hiervoor op de onderste link registreren.

3 Onderstaande pagina verschijnt. Hier vult u uw persoonlijke gegevens in: naam, postcode, adres, woonplaats, telefoonnummer en adres. Vervolgens klikt u op de button Registreer. Wanneer u geregistreerd bent bij Bas, worden deze gegevens automatisch voor u ingevuld zodra u inlogt met uw adres en wachtwoord. U kunt deze gegevens áltijd wijzigen, evenals uw wachtwoord. Daarnaast kunt u op deze pagina aangeven op welke wijze u een reactie van Bas wilt ontvangen (telefonisch, per of per post). Mocht u toch problemen ondervinden met het registratiesysteem, dan zijn de medewerkers van Bas altijd bereid u hierbij te assisteren. Zij zijn dagelijks, ook in het weekend, telefonisch bereikbaar van uur tot uur, op telefoonnummer Inloggen Om in te loggen klikt u op het tabje Login. Op de pagina die nu verschijnt, vult u uw e- mailadres en wachtwoord in. Weet u uw wachtwoord niet meer, dan klikt u op Wachtwoord vergeten?. U ontvangt dan binnen enkele seconden een nieuw wachtwoord per .

4 Vraag of klacht Zodra u bent ingelogd, verschijnt links onderaan de volgende vraag: Wilt u een vraag stellen, dan klikt u de bullet bij vraag aan en vervolgens op OK. In het tekstvak is het mogelijk om uw vraag te formuleren en vervolgens kunt u uw vraag aan Bas verzenden. Wilt u een klacht indienen dan klikt u de bullet bij klacht aan en vervolgens op OK. Onderstaande pagina verschijnt: Op deze pagina is het mogelijk om een melding te doen van drie typen klachten, te weten een periode klacht, een specifieke klacht en een klacht die behoort tot overige klachten. Indien u

5 met uw muis op het vraagteken bij een van de drie soorten klachten staat, verschijnt in een venster de uitleg van de betreffende soort klacht. Periode klacht Wanneer u aangeeft een periode klacht te hebben, geeft u vervolgens aan wanneer (datum, tijdstip of periode) u hinder heeft ondervonden. Wanneer u een datum invult, ziet u rechtsboven (op de landkaart) de klachten (met bijbehorende postcodes) die op diezelfde datum zijn ingediend. Vervolgens geeft u aan welke tijdsperiode(n) u welke hinder heeft ondervonden (bijvoorbeeld geluidhinder of vervuiling) en welk effect de ondervonden hinder op u heeft gehad (zoals angst of vervuiling). Vervolgens vraagt Bas u vijf extra vragen te beantwoorden om meer inzicht te krijgen in de hinderbeleving. Dit is echter niet verplicht en door op OK te klikken, kunt u meteen door naar de laatste vraag. Daar kunt u aangeven of u er behoefte aan heeft dat Bas contact met u opneemt over uw melding. Tenslotte klikt u op verzenden en ontvangt u de melding dat uw klacht is geregistreerd.

6 In het registratiesysteem geeft BAS de mogelijkheid 13 vaste periodes (van 2 en 1 uur) te selecteren. Selecteer de periode waarin u hinder heeft ondervonden door vakje links naast de periode aan te klikken.

7 Specifieke klacht Wilt u een klacht indienen over de ondervonden hinder van een specifieke vliegtuigbeweging, dan klikt u de bullet specifieke klacht aan. Vervolgens klikt u op OK. U vult de hinderdatum in of klikt de button Vandaag aan. Daarna vult u het tijdstip van uw klacht in. Vervolgens wordt u gevraagd welke hinder u heeft ondervonden (bijvoorbeeld geluid, angst of vervuiling).

8 Bas vraagt u om na deze vraag nog vijf extra vragen te beantwoorden om zo meer inzicht te krijgen in de hinderbeleving. Dit is echter niet verplicht en door op OK te klikken kunt u meteen door naar de laatste vraag.

9 Wanneer u aangeeft deze vorm van hinder eerder ondervonden te hebben, kunt u aangeven waar u zich bevond op het moment van hinder. Vervolgens kunt u eventuele bijzonderheden aangeven (zoals vliegtuig draaide verkort in) en aangeven waardoor u denkt dat deze hinder veroorzaakt werd (bijvoorbeeld door het laag overvliegen van een vliegtuig).

10

11 U kunt een opmerking toevoegen of aangeven dat u het op prijs stelt als Bas contact met u opneemt over uw melding. Vervolgens klikt u op verzenden en ontvangt u de melding dat uw klacht is geregistreerd. Uw verzonden melding kunt u dan niet meer wijzigen.

12 Overige klacht Wanneer u aangeeft een klacht te hebben die tot de categorie overige klachten behoort, klikt u de bullet overige klachten aan en verschijnt onderstaande pagina: Na de selectie van het onderwerp waar u een klacht over heeft, kunt u op de volgende pagina uw klacht omschrijven en aangeven of u deze klacht al eerder heeft gemeld. Ook kunt u hier aangeven of u het op prijs stelt indien Bas contact met u opneemt over uw melding. Tenslotte klikt u op verzenden en ontvangt u een melding dat uw klacht is geregistreerd. Uw melding kunt u na het verzenden niet meer wijzigen.

13

14 Ingediende klachten terugvinden Na het indienen van uw klacht kunt u uw klacht terug vinden onder de tab Meldingen. Deze pagina ziet er als volgt uit: In het bovenste gedeelte van deze pagina worden al uw meldingen weergegeven. Elke melding heeft een ID-nummer en met daarnaast de status van uw melding. Zodra u op een van uw meldingen klikt, worden de details van de melding in het onderstaande scherm weergegeven. Dit kan er als volgt uitzien:

15 In dit gedeelte van de pagina kunt u terugvinden op welke datum u hinder ondervonden heeft, op welke postcode de ondervonden hinder geregistreerd staat, wat voor type melding u heeft gedaan (bijvoorbeeld een specifieke klacht ), de status van uw melding en alle overige, ingevoerde gegevens betreffende deze melding.

16 In het venster rechtsonder op deze pagina vindt u informatie over de actuele situatie op Schiphol. Deze informatie kunt u tevens terugvinden onder de tab Berichten. Zodra u op een van de berichten klikt, worden de details van dit bericht weergegeven in het venster daaronder. Overzichten Naast het tabje Berichten vindt u het tabje Overzichten. Deze pagina ziet er als volgt uit: Op deze pagina kunt u diverse overzichten opvragen en analyses maken. Zo kunt u bijvoorbeeld alle ingediende klachten uit uw eigen woonplaats over een bepaalde periode opvragen. U kunt eenvoudig de gegevens waar u een overzicht van wilt hebben, invoeren. Klik vervolgens bovenin op selectie tonen en het overzicht wordt in het venster linksonder weergegeven in een grafiek of in een tabel.

17 Mocht u problemen ondervinden met het registratiesysteem, dan zijn de medewerkers van Bas altijd bereid u hierbij te assisteren. Zij zijn dagelijks, ook in het weekend, telefonisch bereikbaar van uur tot uur op telefoonnummer

HANDLEIDING VOOR BEDRIJVEN

HANDLEIDING VOOR BEDRIJVEN HANDLEIDING VOOR BEDRIJVEN Versie : 1.8 Email : redactie@klacht.nl Inleiding Welkom bij KLACHT.nl! Op KLACHT.nl kunnen consumenten hun klachten, complimenten en suggesties voor verbetering kwijt. Om ervoor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet. Inleiding Rubes Personeeldiensten B.V. maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van de papieren urenbriefjes.

Nadere informatie

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding ReproConsult B.V. Customerweb handleiding Versie 2.0 Bij J. Vink Maart 2015 Afbeelding 1 Op afbeelding 1 ziet u het inlogscherm van het Customerweb. U logt hier in met uw e-mailadres en uw eigen wachtwoord.

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor ambassadeurs. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk voor u als ambassadeur om het huidige gastlessen aanbod

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente Handleiding Smoelenboek Website St. Jansgemeente In deze handleiding vindt u uitleg over het aanmaken van een eigen profielpagina op de website van de St. Jansgemeente te Gouda. 1 Stappenplan registratie:

Nadere informatie

Het gebruik van UBplusOnline is erg eenvoudig. In deze korte handleiding wordt het belangrijkste gebruik kort toegelicht.

Het gebruik van UBplusOnline is erg eenvoudig. In deze korte handleiding wordt het belangrijkste gebruik kort toegelicht. Inleiding UBplusOnline is het online portaal van Werkplan waar u urenbriefjes kunt invullen en/of accorderen en documenten, facturen en urenrapporten kunt bekijken. Het gebruik van UBplusOnline is erg

Nadere informatie

Handleiding Online urenregistratie

Handleiding Online urenregistratie Handleiding Online urenregistratie Inleiding Payrollplaats heeft een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

Online bestellen bij Langerak de Jong

Online bestellen bij Langerak de Jong Online bestellen bij Langerak de Jong www.langerakdejong.nl Augustus 2015 Inhoudsopgave online bestellen bij Langerak de Jong 1. Aanmelden voor online bestellen... 3 2. Inloggen... 5 3. De bestelsite...

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

Stap 2 In de adresbalk van uw internet browser typt u het webadres in van de SNPG, deze is

Stap 2 In de adresbalk van uw internet browser typt u het webadres in van de SNPG, deze is 1 Inloggen U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG ( www.snpg.nl ). Onderstaand wordt

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal Datum: 01-03-2015 Inleiding Posd urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis Winkelparade.nl De krant voor winkelen in Nederland Handleiding Winkelparade Parade Basis Inhoudsopgave Inloggen...3 Het hoofdmenu...4 Mijn zoekwoorden invoeren of wijzigen... 5 Een nieuw nieuwsbericht

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Inloggen Webapplicatie. 1 Inloggen. 1.1 Inloggen in de webapplicatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Inloggen Webapplicatie. 1 Inloggen. 1.1 Inloggen in de webapplicatie 1 Inloggen U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG ( www.snpg.nl ). Onderstaand wordt

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Stap 2 In de adresbalk van uw internet browser typt u het webadres in van de SNPG, deze is

Stap 2 In de adresbalk van uw internet browser typt u het webadres in van de SNPG, deze is 1 Inloggen U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG ( www.snpg.nl ). Onderstaand wordt

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding WRAN systeem voor de wedstrijdorganisatie

Handleiding WRAN systeem voor de wedstrijdorganisatie Handleiding WRAN systeem voor de wedstrijdorganisatie Voor het bijhouden en verwerken van de wedstrijd heeft u nu het online systeem van de WRAN tot uw beschikking. In deze korte handleiding zullen de

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Handleiding Multicraft Online Inhoudsopgave Deel I Handleiding Multicraft Online voor werknemers 1 Handleiding Multicraft

Nadere informatie

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5 Ouderhandleiding Schoolloket In deze handleiding staat omschreven hoe u als ouder betalingen kunt uitvoeren via Schoolloket, van inloggen tot aan kassabevestiging. Hieronder ziet u de benodigde stappen

Nadere informatie

Handleiding bestelsite

Handleiding bestelsite 2013 Handleiding bestelsite TTP Concepts 11-7-2013 Versie 1.0 Inhoud Homepage... 2 Inloggen... 3 Aanvragen login gegevens... 3 Wachtwoord kwijt... 3 Inloggen... 3 Bestelprocedure... 3 Artikel overzicht...

Nadere informatie

Handleiding Select Online

Handleiding Select Online Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 16-06-2014 1. Inleiding Select Online is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor inleners

Handleiding online urenregistratie voor inleners Handleiding online urenregistratie voor inleners Versie: 1.6.2 Versiedatum: 20-01-2015 1. Inleiding Het online urenportaal van Workbus is een website waarmee uren kunnen worden geadministreerd, documenten

Nadere informatie

Inloggen op het ledenportaal

Inloggen op het ledenportaal Inloggen op het ledenportaal Om toegang te krijgen tot het beveiligde deel van de website moet u inloggen. Voor het inloggen maakt u gebruik van uw e-mailadres en een wachtwoord. Beschikt u nog niet over

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

Handleiding NODR Schade App 2.0. Handleiding NODR Schade App 1

Handleiding NODR Schade App 2.0. Handleiding NODR Schade App 1 Handleiding NODR Schade App 2.0 Handleiding NODR Schade App 1 De nieuwe NODR Schade App Wat kan nog steeds? Snel en eenvoudig schades melden Wat is nieuw? U krijgt bericht als uw schade succesvol is verhaald.

Nadere informatie

Kentekenportal VHD Inhoud

Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD... 1 1. Inloggen... 2 2. Overzicht aanmeldingen... 3 3. Nieuw voertuig aanmelden... 4 a. Service... 4 b. Voertuig... 5 c. Eigenaar... 6 4. Printen gegevens...

Nadere informatie

Handleiding voor deze handleiding

Handleiding voor deze handleiding Handleiding voor deze handleiding Met dit document kunt u voor uw medewerkers een eigen handleiding maken van UBplusOnline; het online platform voor UBplus. U dient zelf een aantal aanpassingen te maken

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding gebruik Wecycle portaal Inzamelpunten en Sorteerpunten. Versie 1.7 maart 2015

Handleiding gebruik Wecycle portaal Inzamelpunten en Sorteerpunten. Versie 1.7 maart 2015 Handleiding gebruik Wecycle portaal Inzamelpunten en Sorteerpunten Versie 1.7 maart 2015 Inhoudsopgave 1 INLOGGEN 1 1.1 WACHTWOORD ONTHOUDEN 1 1.2 INTERNET BROWSER 2 1.3 TAAL 2 1.4 WACHTWOORD VERGETEN?

Nadere informatie

De centrale plaats waar u uw klantportal kunt vinden is in onze TecDoc en/of Aldoc webshop waarvan u vast al gebruik maakt.

De centrale plaats waar u uw klantportal kunt vinden is in onze TecDoc en/of Aldoc webshop waarvan u vast al gebruik maakt. Gebruik Wilmink klantportal Uw nieuwe klantportal en de voordelen van deze portal Met ons nieuwe klantportal verwachten we u nog beter te kunnen ontzorgen door alle interacties die u met ons heeft op één

Nadere informatie

Handleiding klantportal

Handleiding klantportal Handleiding klantportal In deze handleiding vindt u uitleg over ons klantportal. Heeft u een vraag waarop u het antwoord niet in de handleiding kunt vinden, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding aanpassen van uw bedrijfsprofiel op de website van de Machevo & Bulk Vereniging

Handleiding aanpassen van uw bedrijfsprofiel op de website van de Machevo & Bulk Vereniging Handleiding aanpassen van uw bedrijfsprofiel op de website van de Machevo & Bulk Vereniging januari 2014 Inleiding Instructies voor het gebruiken van de website van de Machevo & Bulk Vereniging: 1. Gebruikersnaam

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten Mei 2015 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Plaatselijke

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Instellen e-mail. 2004 Holomarcus

Instellen e-mail. 2004 Holomarcus 2004 Holomarcus Voorwoord U heeft een domeinnaam geregistreerd via Holomarcus. En nu wilt u e-mail dat verzonden is naar die domeinnaam kunnen ontvangen, en u wilt e-mail kunnen versturen vanaf dezelfde

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Inloggen webapplicatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Inloggen webapplicatie 1 INLOGGEN U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG ( www.snpg.nl ). Onderstaand wordt

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

TICKET SYSTEEM. Kwaliteitsmanager hbode@metriccontrol.nl

TICKET SYSTEEM. Kwaliteitsmanager hbode@metriccontrol.nl Document nummer : Ticketsysteem Website.docx Ingangsdatum : 20 februari 2015 Bladzijde : 0 van 5 Revisie : 00 TICKET SYSTEEM Kwaliteitsmanager hbode@metriccontrol.nl Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Algemeen...

Nadere informatie

Salon account informatie

Salon account informatie Salon account informatie Salons@BeautyBookers.nl WWW.BEAUTYBOOKERS.NL 010-717 17 55 Inhoudsopgave Inloggen in uw account o Inloggen in uw BeautyBookers salon account 4 o Menu van uw salon account 5 De

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer

InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer Omdat er meerdere werknemers bij u zijn aangesteld is het mogelijk om de werkuren via bulk invoer te verwerken, dit betekent voor alle werknemers

Nadere informatie

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding 1. Inleiding HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING Pagina 1 van 9 BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS De website van de Maatschap Spoorwegbeveiligers (www.maatschap-spoorwegbeveiligers)

Nadere informatie

Stap 2 In de adresbalk van uw internetbrowser typt u het webadres in van de SNPG, dit is

Stap 2 In de adresbalk van uw internetbrowser typt u het webadres in van de SNPG, dit is 1 INLOGGEN U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG (www.snpg.nl). Onderstaand wordt aan

Nadere informatie

Handleiding backofficebureau Digitaal

Handleiding backofficebureau Digitaal Handleiding backofficebureau Digitaal Werknemers Versie 1.2 1 Inleiding Backofficebureau Digitaal is een systeem waarmee via het internet uren worden geadministreerd, werknemers en opdrachtgevers worden

Nadere informatie

HANDLEIDING PERSONAL PAYROLL (versie werknemers)

HANDLEIDING PERSONAL PAYROLL (versie werknemers) HANDLEIDING PERSONAL PAYROLL (versie werknemers) Wat kunt u in de digitale omgeving van Personal Payroll? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over uw dienstverband

Nadere informatie

Handleiding

Handleiding www.mitelusergroup.nl Handleiding Versie: 18 juni 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Wachtwoord wijzigen... 4 1.2 Wachtwoord vergeten... 4 2. Profiel... 5 2.1 Profielfoto... 6 2.2 Andere leden...

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 Handleiding gebruik Toolbox 55 Zorgorganisaties 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor zorgorganisaties. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het registratiesysteem en maakt het mogelijk

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal

Gebruikershandleiding Cliëntportaal Gebruikershandleiding Cliëntportaal Augustus 2017, versie 1.0 Inhoudsopgave 1. Inloggen in het Cliëntportaal... 2 1.1 Inloggen... 3 1.2 Accepteren van een uitnodiging... 4 1.3 Wachtwoord vergeten?... 4

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll MF PAYROLL Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. SIGN: Tekenen van contracten 6 3. TIME: Invoeren van declaraties 9 3.1 Declaratie invoeren via PC 10 3.2 Declaratie invoeren

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Handleiding Collecteportaal

Handleiding Collecteportaal Handleiding Collecteportaal Met CollectePortaal kunt u zelf de vrijwilligersgegevens bijhouden. Hierdoor heeft u de regie in eigen handen. Daarnaast bespaart u de Maag Lever Darm Stichting kostbare tijd.

Nadere informatie

Handleiding Select Online. Versie: 1.6.1

Handleiding Select Online. Versie: 1.6.1 Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 10-06-2014 Inleiding Select is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken

Nadere informatie

Outlook 2007-2010 instellen voor gebruik van Exchange (wmail.picto.nl)

Outlook 2007-2010 instellen voor gebruik van Exchange (wmail.picto.nl) Outlook 2007-2010 instellen voor gebruik van Exchange (wmail.picto.nl) Lees eerst de documentatie voor het installeren van het wmail certificaat (Certificaat_installeren.pdf) en voer de daarin vermelde

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudstafel I. Aanmelden op de portal site van Sanoma Media... 3 II. CertiONE Bizmail in één oogopslag... 4 III. Controleren/wijzigen gebruikersgegevens... 5 IV. Aanmaken e-factuur

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

AAN DE SLAG. Datum: Versie: 0.2

AAN DE SLAG. Datum: Versie: 0.2 AAN DE SLAG BASIS Auteur: Roy Boers Datum: 29-9-2009 Pagina s: 9 pagina s Versie: 0.2 Status: Definitief i Inhoudsopgave Inleiding... 3 Begin... 4 Inloggen... 5 Schermuitleg... 6 Persoonlijke instellingen...

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

Handleiding investeren in een Greencrowd-project

Handleiding investeren in een Greencrowd-project Handleiding investeren in een Greencrowd-project Om als investeerder te kunnen deelnemen aan een Greencrowd-project, dienen crowdfunders online een aantal handelingen te doorlopen op www.greencrowd.nl.

Nadere informatie

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: de handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor cliënten.

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: de handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor cliënten. Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: de handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor cliënten. Stap 1: DigiD met sms functie Stap 2: Inloggen en profiel aanmaken op MijnZorgnet Stap 3: De onderdelen in

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0 Handleiding ZKM Online Versie 2.0 Maart 2012 Inhoudsopgave Inloggen 3 Eerste keer dat je inlogt (basisonderdelen) 4 profiel 5 wachtwoord 5 bureau 6 consultants 7 instellingen 8 kleuren 9 licentie 10 ZKM

Nadere informatie

Welkom bij mijnschoolinfo, het communicatie platform voor basisonderwijs, een initiatief van Stichting Onderwijsplanet.

Welkom bij mijnschoolinfo, het communicatie platform voor basisonderwijs, een initiatief van Stichting Onderwijsplanet. Beste ouder / verzorger, Welkom bij mijnschoolinfo, het communicatie platform voor basisonderwijs, een initiatief van Stichting Onderwijsplanet. U heeft vanuit de basisschool van uw kind al informatie

Nadere informatie

LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise

LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise (document v1.0) INHOUDSOPGAVE Deel 1 Voor je begint 1.1 Wat is Schoolwise 4 1.2 Registreren 6 1.3 Inloggen 10 1.4 Jouw Schoolwise-account 11 1.5 Nieuwe activeringscode

Nadere informatie