Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien."

Transcriptie

1 Aanmelden Ga naar onze website Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel opslaan en incl. paswoord aan te vinken. De volgende keer dat u onze webshop opstart, worden uw gegevens automatisch ingevuld. Klik vervolgens op Inloggen. Zoeken Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. 1. Via zoeken in artikelbestand: Dit bevindt zich bovenaan aan de pagina. Cfr. Google. Teveel resultaten: - Probeer om een nauwkeurigere zoekopdracht in te geven. - Duid een Klasse of een Merk aan. 2. Via Catalogus: Als je op Producten klikt kom je automatisch terecht bij Catalogus. Deze is opgebouwd op dezelfde manier als de papieren versie. Hier kan je door eenvoudig te klikken op de hoofdstukken snel navigeren naar het juiste artikel.

2 3. Via Merken: Als je met de muis op Producten gaat staan, krijg je een Drop-down menu. Vervolgens klik je op Merken. Nu kom je op een lijst met al onze aangeboden merken. Door te klikken op het gewenste merk krijg je alle producten te zien van dit merk. Hierna kan je verder gaan specificeren wat je wenst door de klasse te selecteren en eventueel andere kenmerken. 4. Via Eerder Besteld: Als je op Producten klikt, kan je daarna klikken op Top10/100. Hier krijg je je meest bestelde artikelen te zien. 5. Via Favorieten: Dit is een zeer eenvoudige manier om snel en eenvoudig artikelen te raadplegen. Vooraleer je deze optie kan gebruiken moet je reeds artikelen toegevoegd hebben aan een favorietenlijst. Dit doe je als volgt. Wanneer je een lijst te zien krijgt met artikelen, kan je aanvinken welke artikelen je wenst toe te voegen aan je favorietenlijst. Daarna klik je op. Dan moet je kiezen aan welke favorietenlijst je deze artikelen wenst toe te voegen. Wanneer je een nieuwe lijst wilt aanmaken, druk je in het tabblad Favorieten op. Bestellen 1. Je zoekt het gewenste artikel. 2. Je vinkt aan welke artikelen je wenst en geeft indien nodig het juiste aantal in. Links bovenaan de zoekresultaten verschijnt er hoeveel artikelen je geselecteerd hebt. 3. Hierna kan je nog andere artikelen toevoegen door deze op te zoeken en toe te voegen op dezelfde manier. 4. Selecteer of je deze producten wil toevoegen aan een nieuw of aan een reeds bestaand order. Dit kan je doen door rechts bovenaan het gewenste order te selecteren. 5. Druk op Bestellen. De artikelen komen in het gewenste order te staan.

3 6. Vul de ordergegevens in. Dit doe je door op Ordergegevens bewerken te klikken. Bij de bevestiging van de ordergegevens dient u : - een referentie op te geven - een leverdatum te selecteren - te kiezen voor levering of afhaal in één van onze filialen - als u wenst, nog een opmerking mee door te sturen (optioneel) 7. Hierna kan je nog andere producten opzoeken en toevoegen aan dit order. 8. Je kan nu dit order printen of exporteren naar Excel door op bijhorende knoppen te klikken. 9. Wens je dit order nu daadwerkelijk te bestellen, klik dan op Order versturen. Je moet dit dan nog 1 maal bevestigen en je bestelling wordt door ons behandeld. Beheer van je gegevens: Ga naar Beheer/Gebruikersinstellingen. Je kan hier al je persoonlijke gegevens wijzigen zoals je , wachtwoord, het aantal zoekresultaten per pagina,

4 Bij Beheer/Leveradressen kan je optionele leveradressen aanmaken. Deze kan je dan makkelijk kiezen wanneer je het leveradres voor een order wil ingeven Wanneer je een bestaand leveradres wilt wijzigen, klik je op leveradres wenst te verwijderen, klik je op., wanneer je een Om een nieuw leveradres aan te maken klik je rechts op. Er verschijnt onderaan een nieuwe regel waar je alle gegevens kan invullen. Om dit adres op te slaan, moet je op klikken. Nieuwe gebruikers aanmaken of bestaande wijzigen/wissen Om nieuwe gebruikers aan te maken of bestaande te wijzigen/wissen, gaan we naar Beheer/Gebruikers. Enkel gebruikers die hier rechten voor hebben, krijgen deze optie. Kan je dit niet en wens je dit toch te kunnen, wend je dan tot een van onze medewerkers. Het wijzigen en wissen van bestaande gebruikers, werkt op dezelfde manier als bij de leveradressen. Voor het aanmaken van nieuwe gebruikers, klikt u opnieuw op. Nu kunt u alle gegevens van de nieuwe gebruiker aan de linkerkant invullen. Aan de rechterkant kan u de rechten toewijzen, die u de nieuwe gebruiker wenst te geven. Mocht u nog vragen hebben over 1 van deze rechten, twijfel dan niet om contact op te nemen met Joris Verjans op het telnr. 014/ of mail joris.verjans@vanoirschot.be.

5 Handige extra s / nieuwigheden Volledige Orderhistoriek : Vanaf heden is het mogelijk om via uw webshop account uw volledige orderhistoriek te consulteren (niet enkel de bestellingen die u via de webshop geplaatst heeft). Openstaande bestellingen : een up-to-date beeld van uw nog openstaande bestellingen bij Van Oirschot. U kan zien wat u reeds heeft ontvangen en wat u nog open heeft staan. Stock filialen : In de vorige versie van onze webshop kon u reeds zien hoeveel stuks er per artikel voorradig waren in ons centraal magazijn te Herentals. Deze functionaliteit is nu uitgebreid zodat u de stock van al onze filialen terug kan vinden Optie Afhalen in filiaal : Deze optie is vanaf heden beschikbaar voor uw bestellingen via de webshop. Bij het bevestigen van uw ordergegevens kan u de keuze maken tussen Levering en Afhaling in filiaal. Indien u voor Afhaling kiest, dient u vervolgens wel nog het juiste filiaal aan te duiden. Let op : Indien u een bestelling wil komen afhalen in één van onze filialen dient u wel eerst de stock in het desbetreffende filiaal te raadplegen. Tools en formulieren leveranciers : Na het inloggen kan u onder de rubriek Extra een nieuw tabblad vinden genaamd Tools en formulieren leveranciers. Op deze pagina vindt u handige werk- en rekenprogramma s terug van verschillende leveranciers, alsook invul- en aanvraagformulieren voor vloerverwarming, plaatsing van zonnepanelen en werfbegeleiding. Publicaties : Na het inloggen kan u onder de rubriek Producten het nieuwe tabblad Publicaties terug vinden. Op deze pagina vindt u enkele handige publicaties terug zoals de meest recente promotieboekjes, onze speciale radiatorcatalogus de Radiatorwijzer, onze algemene Catalogus, Koopjeshoek : het gedeelte van de webshop dat vroeger bekend stond als de Veiling is hernoemd tot Koopjeshoek. Unieke koopjes aan sterk verlaagde prijzen zijn hier terug te vinden. De ideale plaats dus om goede zaakjes te doen.

6 De "Van Oirschot Onderweg"-App voor i-pad en Smartphone Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor i-pad en Smartphones voor te stellen. Met de ontwikkeling van deze Apps proberen wij bij Van Oirschot zo goed mogelijk aan de noden van onze klanten te voldoen door gebruik te maken van de moderne technologie. Met deze App kan u namelijk altijd, waar u ook bent, zeer gemakkelijk : artikelen opzoeken bruto- en nettoprijzen consulteren voorraden raadplegen bestellingen plaatsen orders raadplegen... Wat heeft u nodig? een log-in voor de Van Oirschot webshop een Smartphone (iphone of Android) of een ipad Ga dus snel naar de App Store of Google Play voor de Smartphone-App en/of naar de App store voor de ipad-app van Van Oirschot.

7 Algemene info: Onze netto- en brutoprijzen worden enkel getoond na het inloggen. Al onze prijzen zijn excl. BTW. Bestellen kan eveneens enkel nadat men ingelogd is. Niet-doorbestelde weborders = vergelijkbaar met meerdere winkelmandjes. Deze orders zijn dus nog niet verzonden naar Van Oirschot. Je kan nog alle wijzigingen doorvoeren die je wil. Orderhistoriek = archief. Hier staan alle orders in die u naar ons verstuurd heeft (zowel webshop als andere kanalen) Openstaande bestellingen. Alle orders van u die nog niet (volledig) zijn uitgeleverd. = Toevoegen aan favorieten = Zoek een alternatief voor dit artikel. = Ga naar dit artikel op site van dat merk Je moet voor 16u je order doorgestuurd hebben, als je het de dag erna geleverd wenst te hebben. Na 16u wordt uw bestelling ten vroegste binnen 2 dagen geleverd.

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (Smartphone) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor Smartphones voor te stellen.

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be DOCUMENTATIENUMMER VAN DEZE PUBLICATIE 059116 v5 ERIKS +BAUDOIN l Boombekelaan 3 l B 2660 Hoboken l T (03) 829 27 34 l info@eriks.be

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

HANDLEIDING BTC WEBSHOP

HANDLEIDING BTC WEBSHOP Versie 1.1 Optimaal gebruik van de BTC Webshop Baten Trading Company Steenoven 48 5626DK Eindhoven www.batentrading.nl info@batentrading.nl INHOUDSOPGAVE INLOGGEN ARTIKELEN ZOEKEN BESTELLEN VIA WEBSHOP

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Air Trade Centre website en webshop. Surf naar www.airtradecentre.com

Air Trade Centre website en webshop. Surf naar www.airtradecentre.com Air Trade Centre website en webshop Surf naar www.airtradecentre.com Kies uw land en taal MENU: Algemene informatie Met - aanbiedingen - nieuwe producten - enz Producten Offertes E-shop Favorieten Prijs

Nadere informatie

Handleiding e-catalogus IMES

Handleiding e-catalogus IMES Handleiding e-catalogus IMES 1. Registratie en aanmelden Druk op de startpagina op de link rechtsboven Account aanmaken. Vervolgens kan u uw Imes klantnummer of uw BTW nummer ingeven. Het systeem gaat

Nadere informatie

HANDLEIDING E-commerce

HANDLEIDING E-commerce HANDLEIDING E-commerce Stap 1 Surf naar www.lambrechts.eu Stap 2 Klik op de zwarte balk Website voor professionals U komt nu op het aanlogscherm van de e-commerce site. Heeft u al een account voor deze

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards. Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.nl Handleiding Website & E-Commerce Gemaakt dr.: Van der Stee Klem Datum:

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 1.Loginproces 1.1 Verstrekking Inlogcodes 1.1 Nieuwe gebruikers en bevoegdheden 1.2 Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) 1.3 Inloggen 2. Bestelproces

Nadere informatie

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Allereerst hartelijk dank voor uw aanmelding voor de bestelwebsite van Top Bakkers B.V. In deze handleiding informeren wij u graag over de werking

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

Handleiding. TopMec handleiding // V2.0 februari 2013

Handleiding. TopMec handleiding // V2.0 februari 2013 Handleiding 1 TopMec handleiding // V2.0 februari 2013 Inhoudsopgave Snel aan de slag - Pagina 3 Inloggen - Pagina 4 Voertuiggegevens - Pagina 5-7 Werkorders - Pagina 8-12 Checklijsten - Pagina 13 Quick

Nadere informatie

Precal Online Supplier

Precal Online Supplier Precal Online Supplier 1. Autorisatie. Ga via Beheer naar Gebruikers en selecteer de gebruiker voor wie je de instelling wil aanpassen. Geef nu bij de optie Papier import aan dat deze optie open moet staan.

Nadere informatie

NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL

NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL Inloggen Log in met uw emailadres en uw wachtwoord. Elke gebruiker dient ingelogd te zijn om te bestellen of offertes op te maken. Nog geen klant? Klik op Nog niet

Nadere informatie

HANDLEIDING BTC WEBSHOP

HANDLEIDING BTC WEBSHOP Versie 1.3 Optimaal gebruik van de BTC Webshop Baten Trading Company Steenoven 48 5626DK Eindhoven www.batentrading.nl info@batentrading.nl INHOUDSOPGAVE INLOGGEN ARTIKELEN ZOEKEN BESTELLEN VIA WEBSHOP

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina Inhoudsopgave Inloggen... 3 Startpagina... 3 Artikel zoeken... 5 Nieuw Order... 5 Bestelpatronen... 6 Bestelpatronen - invullen... 6 Bestelpatronen - beheer... 6 Bestelpatronen overzicht... 7 Orders...

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP

HANDLEIDING WEBSHOP FOLIE GEOTEXTIEL EN GEOGRIDS LEIDINGSYSTEMEN VIJVER EN TUIN EPS CONSTRUCTIES KUNSTSTOF FABRICATEN DRAINAGESYSTEMEN GROEIPLAATSVERBETERING HANDLEIDING WEBSHOP WWW.JOOSTENKUNSTSTOFFEN.NL Deze informatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV VBH Nederland BV Versie 2.0 Datum 02-09-2010 Gemaakt door Ramon Broekhuijzen 0. Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 2. Artikelen opzoeken en bestellen... 4 2.1 Opzoeken van artikelen... 4 2.2 Artikeloverzicht...

Nadere informatie

Handleiding. SIBO Internet Bestel Service

Handleiding. SIBO Internet Bestel Service Handleiding SIBO Internet Bestel Service Inhoudsopgave Inleiding Hoofdstuk 1 1.1 Inloggen 1.1.1 Wachtwoord wijzigen 1.1.2 Wachtwoord vergeten 1.2 Nieuwe transactie 1.2.1 Nieuwe boodschappenmand creëren

Nadere informatie

Handleiding webshop. Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens.

Handleiding webshop. Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens. Handleiding webshop Horeca Totaal Brugge bvba 1. LOGINGEGEVENS Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens. Deze dient u aan te vragen aan

Nadere informatie

Fagron s nieuwe website/-shop

Fagron s nieuwe website/-shop Fagron heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot internationaal marktleider en dat vraagt om een internationale website. Fagron Group heeft om die reden enige tijd geleden een internationale website

Nadere informatie

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4&5 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

Handleiding HYUNDAI E-Shop One-stop-shop voor alle HYUNDAI dealers

Handleiding HYUNDAI E-Shop One-stop-shop voor alle HYUNDAI dealers Handleiding HYUNDAI E-Shop One-stop-shop voor alle HYUNDAI dealers www.hyundai-e-shop.nl Inhoudsopgave Inloggen Webpagina Klant worden Inloggen Gegevens aanpassen Navigeren Artikelen vinden Zoekveld Uitgebreid

Nadere informatie

Handleiding webshop. Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens.

Handleiding webshop. Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens. Handleiding webshop 1. LOGINGEGEVENS Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens. Deze dient u aan te vragen aan uw vertegenwoordiger, de

Nadere informatie

Handleiding bestelsite

Handleiding bestelsite 2013 Handleiding bestelsite TTP Concepts 11-7-2013 Versie 1.0 Inhoud Homepage... 2 Inloggen... 3 Aanvragen login gegevens... 3 Wachtwoord kwijt... 3 Inloggen... 3 Bestelprocedure... 3 Artikel overzicht...

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 EERSTE KEER INLOGGEN Website link: http://shop.pmi-europe.nl/ Username: Username (uw klantnummer) Password: Uw paswoord (zelfde als oude webshop) Het vinkje

Nadere informatie

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding Handleiding BunzlOnline Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen op BunzlOnline... 3 1.1 Aanmelding nieuwe webshop gebruiker... 4 1.2 Wachtwoord vergeten... 4 1.3 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL RDS (Remote Desktop Services) Inloggen Surf naar https://mail.hvzfluvia.be/owa Druk op enter Dit scherm verschijnt: Vul in het vak domein\gebruiker je log-in gegevens in. Dit

Nadere informatie

Fust Online Handleiding (APP)

Fust Online Handleiding (APP) Met kunt op twee manieren eenvoudig digitaal uw fust bestellen en innames aankondigen. Dit kan via de online applicatie (webview) in Mijn Royal FloraHolland en met de vernieuwde Royal FloraHolland App.

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT

HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT Inleiding Deze handleiding biedt een rode draad over de werking van de nieuwe webwinkel van Veeakker, zoals deze door leden van Natuurpunt gebruikt kan worden

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Handleiding schoolware ouders

Handleiding schoolware ouders Vrije Basisschool De Wegwijzer Handleiding schoolware ouders Inloggen Ga naar de website van de school en klik bovenaan in het menu op Schoolware. Er zal een nieuw venster openen. Uw gebruikersnaam is

Nadere informatie

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord herstellen BTN ONLINE INDEX Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Werknemerspagina... 5 Bestellen bij BTN... 6 Winkelwagen werknemer... 9 Bestelhistorie... 12 Uitloggen... 13 2 Login Door in uw internetbrowser te kiezen

Nadere informatie

Handleiding Webshop. Algemene handleiding

Handleiding Webshop. Algemene handleiding Handleiding Webshop Algemene handleiding Inhoudsopgave 1. Inloggen op de Bunzl Retail & Industry webshop 2. Uw wachtwoord wijzigen of vergeten 3. Bestellen via webshop 4. Bunzl Retail & Industry catalogus

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Handleiding E-Shop Kpn

Handleiding E-Shop Kpn Handleiding E-Shop Kpn Inhoudsopgave 1. Inloggen... 2 2. Bestellen... 4 3. Winkelwagen... 4 4. Service... 8 5. RMA aanvragen.8 Handleiding Webshop Kpn 1 1. Inloggen De webshop is bereikbaar via onderstaande

Nadere informatie

1. Inloggen. Klantnummer: Gebruikersnaam: Wachtwoord: Klik op inloggen en u komt op de overzichtspagina.

1. Inloggen. Klantnummer: Gebruikersnaam: Wachtwoord: Klik op inloggen en u komt op de overzichtspagina. Webshop instructie Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Overzichtspagina... 4 3. Boodschappen bestellen... 6 4. Maaltijden... 13 5. Zelf koken... 15 6. Bestellingen... 16 7. Budget... 17 8. Waste... 18 9. Acties...

Nadere informatie

Uitleg werking webshop

Uitleg werking webshop Uitleg werking webshop Par. 1 (eventueel) Inloggen (alleen bedrijven) en menustructuur. Inloggen: Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in, klik vervolgens op Log in>> (Hebt u nog geen inlogcode klik

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Een beknopte uitleg van onze website

Een beknopte uitleg van onze website Een beknopte uitleg van onze website www.officeshopwks.nl Wanneer u bent ingelogd vindt u onder uw persoonlijke account een aantal mogelijk heden: In Mijn account vindt u uw gegevens zoals bij ons bekend

Nadere informatie

Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting

Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting Alt + i = Inkoopprijs tonen / verbergen Alt + v = Verkoopprijs tonen / verbergen Ververs voorraad (F12), bij het openen van het programma zal

Nadere informatie

Handleiding Webshop. Algemene handleiding

Handleiding Webshop. Algemene handleiding Handleiding Webshop Algemene handleiding Inhoudsopgave 1. Inloggen op de Bunzl Retail & Industry webshop 2. Uw wachtwoord wijzigen of vergeten 3. Bestellen via webshop 4. Bunzl Retail & Industry catalogus

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars Registratie nieuwe eigenaar stap 1 Surf naar http://www.studentkotweb.be. Klik op de knop ik ben eigenaar en ik verhuur koten en vervolgens op registreer hier. stap 2 Vul uw persoonlijke gegevens in het

Nadere informatie

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Inloggen U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Dan klikt u op de knop login. Als u bent ingelogd komt u in het start

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP MOTORIA SN Through innovation and expertise we accelerate

HANDLEIDING WEBSHOP MOTORIA SN Through innovation and expertise we accelerate Through innovation and expertise we accelerate Inloggen Ga naar www.motoria.nl en vul bij Dealer Login uw gebruikersnaam (klantnummer of e-mailadres) en wachtwoord in. U wordt nu ingelogd op de webshop

Nadere informatie

HANDLEIDING: Aanvraagformulier materiaal en/of nutsvoorzieningen

HANDLEIDING: Aanvraagformulier materiaal en/of nutsvoorzieningen HANDLEIDING: Aanvraagformulier materiaal en/of nutsvoorzieningen Een aanvraag indienen voor het ontlenen van stadsmateriaal en/of gebruik elektriciteit/water 1. WEBSHOP Ga naar www.oudenaarde.be, selecteer

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen...

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Datum: 02-11-2010 1 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

portal gebruikershandleiding

portal gebruikershandleiding portal gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

HRIS Hallmark Retail Internet Services

HRIS Hallmark Retail Internet Services HRIS Hallmark Retail Internet Services Handleiding voor retailer Hallmark Retail Internet Services Re- ordering handleiding (versie - September 2012) Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

Handleiding webshop www.hkvochten.nl

Handleiding webshop www.hkvochten.nl Bestaat uit 2 delen. 1 e Webshop gebruiker. 2 e Meerdere gebruikers. Versie 6 18-02-14 Deel 1 Webshop gebruiker Ga naar www.hkvochten.nl Op de home page ziet U rechts 4 blokken staan, om te bestellen kiest

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mijn carellurvink

Gebruiksaanwijzing Mijn carellurvink Gebruiksaanwijzing Mijn carellurvink PS: onze website draait op de laatste ontwikkelingen en updates van de diverse internet browsers. Controleer uw internet browser op de juiste (laatste) versie. Mocht

Nadere informatie

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl Handleiding Webshop http://webshop.natudis.nl De Webshopbeheerder Versie 1.2 13-03-2008 Inhoudsopgave De Indeling Blz. 03 Authenticatie Blz. 05 Categorie Module Blz. 06 Merken Module Blz. 07 De Productweergave

Nadere informatie

Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be

Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be Hoe log ik in Van start gaan Beginnen met het aanmaken van je prijslijst Hoe voeg ik een kader met titel toe Hoe voeg ik lijnen tekst toe aan een kader Kiezen

Nadere informatie

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

ECR-Nederland BV Handleiding website 18-04-2012 - Versie ECR-01 Index

ECR-Nederland BV Handleiding website 18-04-2012 - Versie ECR-01 Index ECR-Nederland BV Handleiding website 18-04-2012 - Versie ECR-01 Index 1. ALGMEEN 1.1. Menustructuur 2 1.1.1. Gebruikersmenu balk 2 1.1.2. Hoofdmenu balk 2 1.2. De Catalogus 2 1.3. Zoeken 3 2. INLOGACCOUNT

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Handleiding Paardekooper e-shop

Handleiding Paardekooper e-shop Handleiding Paardekooper e-shop Welkom in de e-shop van Paardekooper. Ervaar het gemak van online winkelen bij Paardekooper. U vindt ook hier de inspiratie, het assortiment en de service waar Paardekooper

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Welkom op de website van Hulshoff Voorraadbeheer. Onderliggende gebruikershandleiding is van toepassing op het bestellen van gebruikt meubilair, via de webapplicatie, uit de centrale

Nadere informatie

Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen?

Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen? Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen? De website Stroom- Opwaarts biedt u de mogelijkheid om gratis en online promotie- en lesmateriaal te

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie

Inhoud Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inleiding Inloggen Een Laboratoriumaanvraag maken...

Inhoud Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inleiding Inloggen Een Laboratoriumaanvraag maken... Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inhoud Handleiding Cyberlab... 1 Uw labo-aanvragen via Cyberlab... 1 Inleiding... 2 Inloggen... 2 Een Laboratoriumaanvraag maken... 3 Zoeken en selecteren

Nadere informatie

Download de nieuwe Van Oirschot Onderweg-App. Bekijk de Van Oirschot Order Tracking promotievideo

Download de nieuwe Van Oirschot Onderweg-App. Bekijk de Van Oirschot Order Tracking promotievideo Download de nieuwe Van Oirschot Onderweg-App Bekijk de Van Oirschot Order Tracking promotievideo Order tracking de nieuwste toevoeging aan de digitale Van Oirschot tools Webshop (responsive) App Van Oirschot

Nadere informatie

1 EEN GEZINSACCOUNT AANMAKEN

1 EEN GEZINSACCOUNT AANMAKEN 1 EEN GEZINSACCOUNT AANMAKEN 1.1 EEN NIEUWE GEZINSACCOUNT surf naar https://ninove.ticketgang.eu klik registreer als gezin Nu kunnen we beginnen aan een nieuwe account: een 8 stappen wizard begeleid ons

Nadere informatie

ABS WEBSITE. Inhoudsopgave

ABS WEBSITE. Inhoudsopgave ABS WEBSITE Inhoudsopgave 1. Persoonlijke instellingen 1.1 Inloggen 1.2 Accountbeheer 1.3 Prijsinstellingen 1.4 Weekly Assortment Update 2. Productfinder 2.1 Alle merken 2.2 Zoekhistorie 2.3 Filters 2.4

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur)

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers Inloggen Start via het internet de

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP

HANDLEIDING WEBSHOP HANDLEIDING WEBSHOP www.kingbelgium.be Intro Beste bezoeker, Welkom op de handleiding van de webshop van King Belgium. In deze handleiding leggen we stap voor stap uit hoe u, als nieuwe of als bestaande

Nadere informatie

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in.

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in. Snel starten met Testweb PSL als coördinator WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV Welkom op de nieuwe webwinkel van Martens kunststoffen bv. Deze biedt u de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen op het moment dat het u

Nadere informatie

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop MEATING YOUR DEMANDS Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop Leegaardsdijk 2, 8400 Oostende - Tel: 059 70 91 95 - Fax: 059 70 97 20 - orders@meconv.be Inhoud 1. Website / Inloggen... 3

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

1. Log in bij uw gebruikelijk Filiaal. 2. Het startscherm. U kan inloggen met uw bestaande login gegevens.

1. Log in bij uw gebruikelijk Filiaal. 2. Het startscherm. U kan inloggen met uw bestaande login gegevens. 1. Log in bij uw gebruikelijk Filiaal U kan inloggen met uw bestaande login gegevens. 2. Het startscherm Na het inloggen komt u altijd op het zoek banden scherm terecht. Pagina 1 van 8 Bovenaan ziet u

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

Handleiding Mijn Logus

Handleiding Mijn Logus Handleiding Mijn Logus De webshop van LOGUS bouw- en afbouwmaterialen 1/9 Voorwoord Geachte lezer, Mijn Logus is de elektronische webwinkel van LOGUS bouw-en afbouwmaterialen. De webwinkel is volledig

Nadere informatie

Handleiding. Measure App. Versienummer:1.4

Handleiding. Measure App. Versienummer:1.4 Handleiding Measure App Versienummer:1.4 Datum: 14-12-2015 Voorwoord Hartelijk dank voor de aanschaf van de Measure App. M App zal u en uw collega s in staat stellen om begeleid in te meten of na te meten.

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie