Elke dag een schone vloer, volledig automatisch.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Elke dag een schone vloer, volledig automatisch."

Transcriptie

1 trnd projectboek irobot Roomba Elke dag een schone vloer, volledig automatisch. trndproject Projectblog: (Nederland) en (België) Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: (Nederland) en (België)

2 trnd-partners testen de irobot Roomba 780. In dit trnd-project willen wij De irobot Roomba: neemt schoonmaakwerk uit handen. In dit trnd-project ontdekken we de best verkochte stofzuigrobot ter wereld; de irobot Roomba. Wij mogen de stofzuigrobot Roomba 780 voor onze dagelijkse schoonmaak gaan uitproberen. De irobot Roomba 780 maakt jouw huis automatisch schoon wanneer het jou uitkomt. Met één druk op de knop verwijdert de stofzuigrobot vuil, stof en haar ook op moeilijk bereikbare plekken. De Roomba kan zich automatisch aanpassen aan de vloeroppervlakte van de ruimte....samen met 50 trnd-partners uit Nederland en 50 trnd-partners uit België de irobot Roomba 780 uitproberen....onze ervaring met de irobot Roomba 780 doorvertellen. Je wordt online reporter en gaat reviews schrijven op onderstaande webshops en vergelijkingswebsites en leuke berichten plaatsen op de irobot blog Uitproberen. Nederland: kieskeurig.nl beslist.nl vergelijk.nl robotstofzuigerstore.nl cyberhuis.nl België: kieskeurig.be vandenborre.be krefel.be expert.be exellent.be Online reviews schrijven. In dit trnd-project testen we met 100 trnd-partners uit Nederland en België de irobot Roomba 780 en delen we onze ervaringen via online reviews op vergelijkingssites en webshops....onze eerlijke mening over de irobot Roomba 780 geven via twee online enquêtes. Je mening geven. We hebben er zin in! 4 marktonderzoek doen bij vrienden. Wat vinden je zij ervan? Met hoeveel mensen hebben ze erover gesproken? Rapporteren.

3 Jouw automatische schoonmaakhulp in huis. met intelligente robottechnologie. De irobot Roomba 780 gaat zelfstandig aan de slag met het opzuigen van alle vuil, stof en haren. Om ervoor te zorgen dat de irobot Roomba effectief aan de slag gaat in jouw leefomgeving maakt hij gebruik van geavanceerde technologiën. Elke dag automatisch een schone vloer. Maak je eigen schoonmaakrooster De irobot Roomba kan worden geprogrammeerd zodat hij automatisch stofzuigt wanneer het jou het beste uitkomt, ook als je niet thuis bent. Je kunt de Roomba instellen om eenmaal per dag te stofzuigen. In totaal kun je zeven schoonmaakbeurten programmeren. Terwijl jij comfortabel op de bank zit, op kantoor bent of boodschappen doet, neemt de irobot Roomba het stofzuigen van je over. Geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat de irobot Roomba zich moeiteloos door de kamer beweegt en de vloer grondig schoonmaakt. Dirt Detect: extra aandacht voor vuil Sommige gebieden in huis, zoals de keuken, zijn vaak net iets vuiler dan andere. Door optische en akoestische sensoren kan de Roomba zien en voelen. Hij herkent daardoor de gebieden die vuiler zijn en besteedt meer tijd aan het stofzuigen hiervan. De irobot Roomba is een extra hulpje dat elke dag je vloer schoon zuigt, zodat je zelf minder vaak hoeft te stofzuigen. Bepaal het schoonmaakgebied Om ervoor te zorgen dat de Roomba 780 alleen stofzuigt op plekken in huis die jij wilt, kun je Virtual Walls instellen die gebieden afschermen voor de Roomba. Of wil je dat de irobot kamer per kamer stofzuigt, plaats dan een Virtual Wall Lighthouse. Met deze attributen bepaal jij exact het schoonmaakgebied van de Roomba.

4 Grondige reiniging in 3 stappen. De irobot Roomba vindt zijn weg in huis. De draaiende zijborstel, effectieve vuilopname en efficïent energiegebruik vormen samen het 3-staps schoonmaaksysteem. Elk huis is anders ingericht. Met behulp van robottechnologie vindt de irobot Roomba zijn weg in verschillende interieurs. 3 1 Schoonmaakroute De Roomba past zijn route in huis steeds aan op de omgeving, zoals meubels en muren. Dit doet hij door de omgeving te scannen met infrarood sensoren. Door het iadapt navigatiesysteem komt de Roomba op elke plek gemiddeld drie keer. 2 Herkent afstapjes Door het Afgrond detectie systeem herkent de irobot Roomba diepteverschil. Zo voorkomt de Roomba dat hij van trapjes of andere verhogingen valt. 1. De zijborstel De draaiende zijborstel veegt langs randen of muren en in hoekjes. 2. Twee tegen elkaar indraaiende borstels De schoonmaakkop maakt gebruik van twee tegen elkaar indraaiende borstels die vuil transporteren naar de afvalbak. 3. Stofzuigen Een slim stofzuigsysteem pakt de overgebleven fijne deeltjes vuil op. Om ervoor te zorgen dat geen deeltjes en stof ontsnappen, vangt een filter dit op. Slimme ontsnappingsacties De Roomba stopt automatisch de borstels wanneer hij merkt dat hij over een snoer, kabel of kwastje van een vloerkleed rijdt en hierdoor vast komt te zitten. Door voorzichtig achteruit te rijden kan de Roomba zichzelf bevrijden en verdergaan met schoonmaken. Wist je dat... de irobot Roomba meer dan 60 beslissingen per seconde maakt? Hij kiest steeds de beste optie uit meer dan 40 mogelijkheden.

5 Aanvullende functies onder de loep. 1. Automatisch opladen De irobot Roomba reinigt tot 90 minuten op één acculading. Aan het einde van een schoonmaakbeurt keert hij automatisch terug naar de thuisbasis om zich op te laden voor de volgende reiniging. 4.Schone uitblaaslucht De Roomba 780 is voorzien van 2 HEPAfilters. De dubbele filters vangen zeer kleine stofdeeltjes op (tot wel 0,3 micrometer), waardoor de uitblaaslucht is gezuiverd voor een gezondere lucht in huis. 2. On the spot schoonmaken Gericht schoonmaken omdat je iets hebt gemorst? Wanneer je de spot-knop indrukt, zuigt de Roomba binnen één vierkante meter in spiraalvormige rondjes om intensief een specifiek gebied te reinigen. 5. Voorzichtig met meubilair De Roomba weet wanneer hij meubels nadert. Hij vermindert vaart en raakt de meubels slechts licht aan terwijl hij tot de rand stofzuigt. Daarnaast heeft de Roomba een gevoelige stootrand, de soft-touch bumper, die het meubilair beschermt. 3. Geschikt voor verschillende vloeren De Roomba heeft een flexibele reinigingskop die zich automatisch aanpast aan verschillende typen vloeren. 6. Onder bedden en banken De Roomba kan onderscheid maken tussen harde en zachte hindernissen, zoals de bekleding van een bank of gordijnen. In combinatie met zijn hoogte (slechts 9cm) zorgt dit ervoor dat hij onder de meeste bedden, stoelen, kasten en banken kan stofzuigen.

6 Tips voor de eerste stofzuigbeurt en voor dagelijks gebruik. Uiteraard wil je het liefst de irobot Roomba direct uitproberen, toch is het belangrijk om voor de eerste stofzuigbeurt de handleiding goed door te lezen. Met een minimale inspanning zorg je dagelijks voor een schone vloer. Een goede voorbereiding bespaart tijd én zorgt voor een optimaal schoonmaakresultaat. Per kamer stofzuigen Laat de Roomba per kamer(gedeelte) stofzuigen voor een optimaal resultaat. Met behulp van de Virtual Wall Lighthouse kun je de Roomba van kamer naar kamer sturen. Voorbereiding van het schoonmaakgebied De Roomba is erg slim in het vinden van zijn weg, met een klein beetje voorbereiding haal je het beste uit de prestatie van de Roomba. Tapijtkwastjes zijn geen probleem, maar haal rondslingerende spullen van de vloer. De Roomba instellen Stel als eerste de Home Base in. Om ervoor te zorgen dat de Roomba op de juiste plaatsen stofzuigt kun je vervolgens ook de Virtual Walls of Virtual Wall Lighthouse instellen. De eerste stofzuigronde Loop de eerste keer de stofzuigronde met de Roomba mee. Zo zie je precies hoe hij door de kamer beweegt en wat hij tegenkomt. Eventueel kun je daarna nog de plek van de Virtual Walls of de Virtual Wall Lighthouse aanpassen. Afvalbak legen & de Roomba reinigen Leeg na elke schoonmaakbeurt deze afvalbak, zo behoudt de Roomba zijn zuigkracht. Door regelmatig de borstels en filters te reinigen, zorg je voor een optimaal schoonmaakresultaat. Op de lader bewaren Wanneer de Roomba niet gebruikt wordt, kun je de Roomba het beste op de Home Base laten staan. Voorwiel schoonmaken Soms hoopt viezigheid en stof zich op in de behuizing van het voorwiel. Je kunt het wieltje verwijderen en schoonmaken, zodat deze niet vastloopt. Belangrijk: 1. Maak het afvalbakje regelmatig leeg. 2. Maak de borstels en het voorwieltje regelmatig schoon. 3. Wanneer de irobot Roomba niet gebruikt wordt, plaats deze op de Home Base.

7 Jouw startpakket. Hoe verloopt dit project? Aan het begin van dit trnd-project ontvangen alle deelnemers een startpakket, met daarin: 1 Uitpakken en foto s maken. Voor jou om uit te proberen en om je ervaringen te delen via online reviews, social media, blogs, fora, etc.: 1x irobot Roomba 780 met toebehoren 1x Projectboek met inside informatie over irobot Om uit te delen aan vrienden, familie, collega's en kennissen: 20x Kortingsbonnen ter waarde van 30,- 20x irobot Roomba brochures. 1x Marktonderzoeksboekje om door je vrienden en kennissen te laten invullen. Uitpakken. Allereerst kun je in alle rust je startpakket uitpakken, de inhoud controleren en dit projectboekje doorlezen. Bewaar de verpakking goed, want die heb je nodig om de irobot Roomba op het einde van het project terug te sturen. Foto s maken. Laat alle trnd-partners meegenieten van dit moment door een paar foto's van jou en de irobot Roomba 780 te maken. Stuur deze naar ons toe, zodat wij ze op het blog kunnen zetten. Foto's kun je uploaden via de fotogalerij op het projectblog: (Nederland) en (België). Uitproberen. Zet de Roomba na het uitpakken op het laadstation. Terwijl de Roomba zichzelf oplaadt, heb jij tijd om de gebruiksaanwijziging door te nemen. Daarna kan hij snel voor jou aan de slag! 2 Jouw eerste indruk en feedback geven. Feedback geven. Ondersteun het irobot team met jouw mening over de Roomba 780. Tijdens de 6 weken van het project, vragen we jou om deel te nemen aan twee onderzoeken. Startonderzoek aan het begin van het project. Eindonderzoek aan het einde van het project. Belangrijk: Bewaar de verpakking van de irobot Roomba 780 goed, want op het einde van het project moet je de irobot Roomba hierin terugsturen. De onderzoeken vind je op jouw persoonlijke 'mijntrnd' pagina als je ingelogd bent op onze site. We sturen je een mailtje zodra een onderzoek klaar staat.

8 3 Online reviews schrijven. 4 De irobot Roomba bekendmaken. Word een online reporter! Met jouw kennis en ervaring over de irobot Roomba 780 kun je anderen helpen die op zoek zijn naar een stofzuigrobot. Jouw taak tijdens dit project is om 10 reviews over de irobot Roomba te schrijven. Ook met een filmpje op Youtube of op het prikbord van Pinterest kun je de Roomba laten schitteren! En voeg jij leuke berichten toe aan de irobot blog (Nederland) of (België)? Wat zijn reviews? Reviews zijn productbeoordelingen die je online plaatst. Het beste is om in je review één aspect van het product te behandelen, zoals de schoonmaakprestatie, de dekking of jouw ervaring met het instellen van de irobot Roomba. Als je overtuigd bent van de irobot Roomba, maak dan samen met andere projectdeelnemers de Roomba bekend, door: Vrienden, kennissen, familie en collega s over het project te vertellen. De irobot Roomba mee te nemen naar kantoor, buren, familie of vrienden, zodat anderen de irobot aan het werk kunnen zien. Het projectboekje met je vrienden, kennissen, familie en collega s door te nemen. Er zijn natuurlijk nog meer manieren om over de irobot Roomba te vertellen. Verderop in dit projectboekje hebben we enkele ideeën op een rij gezet. Vergelijkingswebsites. Reviews kunnen op verschillende websites, fora of op je eigen blog worden gepubliceerd. Je kan ook video's of foto's van jouw ervaringen maken en deze aan jouw review toevoegen. We willen je vragen in ieder geval reviews te plaatsen op de volgende vergelijkingswebsites. Nederlandse websites: Belgische websites: cyberhuis.nl kieskeurig.be vergelijk.nl vandenborre.be kieskeurig.nl krefel.be beslist.nl exellent.be robotstofzuigerstore.nl expert.be Deel de links van je reviews. Laat ons weten waar we jouw reviews, video s en blogposts kunnen terugvinden door de links te delen via de 'online review tool. Deze vind je op onze projectblog: (Nederland) en (België). 5 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. In dit stadium word jij marktonderzoeker van irobot. De meningen van jouw vrienden en kennissen zijn namelijk ook nuttig voor de ontwikkeling van de irobot Roomba. In het bijgeleverde boekje staan marktonderzoeksvragen, waarmee je tot twintig mensen kunt vragen naar hun mening over de irobot Roomba. Deze gelegenheid is bij uitstek geschikt om hen alles te vertellen over de irobot Roomba! De onderzoeksvragen vind je in het marktonderzoeksboekje. Op onze projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die aan dit irobot Roomba project deelnemen: (Nederland) (België) Vragen en opmerkingen over het project kun je het beste per sturen naar: irobot@trnd.nl (Nederland) irobot@trnd.be (België)

9 Principes van trnd. Dit is de zin die je kan doorvertellen: Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mond reclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open Een producttest van trnd is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen erover hoort! Trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Vertel daarom, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je deelneemt aan een speciaal project om het product te testen en bekend te maken. Je mag je vrienden en kennissen in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk Dit is vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mond reclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niets hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en kennissen wat je zelf van de producten en van ons vindt. irobot Roomba: Elke dag een schone vloer, volledig automatisch. Luisteren Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en kennissen alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij graag horen! Wij kijken er naar uit dat je de meningen van je vrienden en familie verzamelt en met ons deelt!

10 Vertel online over de irobot Roomba. Maak de irobot Roomba bekend bij vrienden en familie. Als Roomba-tester word jij een echte ervaringsdeskundige op het gebied van de stofzuigrobot. Door online reviews te schrijven over jouw ervaringen met irobot kun je anderen helpen die op zoek zijn naar informatie. Daarom vragen we jou om 10 reviews te schrijven. Wanneer je zelf de irobot Roomba hebt uitgeprobeerd en overtuigd bent van zijn schoonmaakkracht, is het tijd om anderen ook kennis te laten maken met de irobot Roomba. Hieronder vind je alvast een paar tips hoe je dit kunt doen. Schrijf online reviews om anderen te helpen bij het zoeken naar de geschikte stofzuigrobot. Hier enkele ideeën over hoe je jouw ervaring met de irobot online kan delen. Maak een foto of video, bijvoorbeeld wanneer je de eerste keer de irobot Roomba uitprobeert.... je de verschillende functies van de irobot Roomba test.... je aan anderen demonsteert hoe de irobot Roomba werkt. Thema s waarover je online review kan gaan: Hoe tevreden ben je over de stofzuigrobot? Hoe goed functioneert de vuil detector? Hoeveel vuil zit er na een schoonmaakbeurt in de vuilcontainer en wat vind je van het schoonmaakresultaat? Wat vind je van de mogelijkheid om een schoonmaakrooster in te stellen op de irobot Roomba? Hoe makkelijk kun je de irobot programmeren en bedienen? Wat vind je ervan dat de Roomba automatisch schoonmaakt, ook als je zelf niet thuis bent? Hoe ervaar je het gebruik van de irobot Roomba? Dit zijn slechts enkele ideeën voor het schrijven van jouw online review. Misschien heb jij nog veel betere ideeën om de irobot Roomba bekend te maken. Laat het ons weten! Feestdagen Kerst, Oud & Nieuw... De aankomende periode staat in het teken van gezelligheid en feestjes. Met veel visite over de vloer zijn de feestdagen ideaal om de irobot Roomba te demonstreren. Laat de Roomba in actie zien! Het opzuigen van dennennaalden is de perfecte test. Een stofzuigbeurt als cadeau Je kunt jouw vrienden en familie een stofzuigbeurt cadeau doen door de irobot Roomba een keertje aan hen uit te lenen. Zo ervaren ze de schoonmaakkracht van de stofzuigrobot in hun eigen huis. Als expert kun jij uitleggen hoe de stofzuigrobot te werk gaat en helpen met het instellen van de Roomba. Op het werk Daarnaast kun je de irobot Roomba ook demonstreren tijdens de lunch op kantoor. Laat collega s zien hoe de irobot broodkruimels van de vloer opzuigt. De afgronddetectie demonstreren? Plaats de irobot Roomba op een tafel om te laten zien dat de stofzuigrobot dit herkent! Ben je enthousiast over de irobot Roomba? Vertel het aan je vrienden, collega s en familie. Jouw eigen, unieke ideeën werken het best om mond-tot-mond reclame te genereren. Schrijf ons wat jij gedaan hebt om de irobot Roomba bekend te maken. Wij kijken uit naar jouw creatieve ideeën en suggesties.

11 De geschiedenis van irobot. Intelligente schoonmaakhulpjes. irobot is al meer dan 20 jaar specialist in het ontwikkelen en toepassen van geavanceerde robottechnologieën. Vanaf eind jaren 90 richtte irobot zich ook op de ontwikkeling van robots voor in huis. Op dit moment bestaan er drie soorten schoonmaakhulpjes voor in het huishouden. irobot Roomba stofzuigrobot Tien jaar geleden introduceerde irobot de eerste Roomba stofzuigrobot. In dit trnd-project testen we de Roomba 780. Op ontdekking in de ruimte Na de oprichting in 1990 hield irobot zich vooral bezig met de ontwikkeling van robots voor onderzoek in de ruimte. Zo werkte irobot samen met NASA aan een robot voor verkenning op de maan. Specialisten in robottechnologie irobot is altijd op zoek naar nieuwe manieren waarop robots mensen kunnen helpen. Ze gebruiken hun expertise steeds in andere soorten robots. Zo maakten ze bijvoorbeeld onderwaterrobots voor onderzoek in oceanen en werden hun robots gebruikt tijdens de kernramp in Fukushima. Ook gaan ze tijdens het WK voetbal en de Olympische Spelen in Brazilië helpen bij de beveiliging. De overeenkomst tussen alle robots van irobot is dat ze worden gebruikt op plaatsen die voor mensen te gevaarlijk, te vies of lastig te bereiken zijn. irobot Scooba dweilrobot Met behulp van de Scooba worden harde vloeren automatisch gedweild. In drie stappen zorgt hij voor een schone vloer: wassen, schrobben en tot slot drogen. irobot Braava moppingrobot De moppingrobot kan vloeren zowel droog als vochtig afnemen. De Braava doet dit met behulp van wegwerp- of herbruikbare microvezel reinigingsdoeken.

12 irobot Roomba modellen. Vragen en antwoorden. Kies de irobot Roomba die bij jou past. Er zijn al 12 modellen, opgedeeld in 500, 600 en 700 series. Hieronder vind je een overzicht van de functies voor de verschillende series. Zoals eerder in ons projectboek staat, hebben alle Roomba modellen: Hieronder vind je enkele belangrijke vragen met betrekking tot het gebruik van de irobot Roomba. Hoe weet de Roomba waar hij moet schoonmaken of waar hij is geweest? De Roomba navigeert door de kamer dankzij de iadapt-schoonmaaktechnologie, zo kan hij meer dan 40 robotgedragingen vertonen, meer dan 60 beslissingen per seconde nemen en ervoor zorgen dat alle hoeken van de kamer worden schoongemaakt. - iadapt navigatie. - Schoonmaak gereedschap - Grondige reiniging in voor onderhoud. drie stappen. - Automatisch opladen. - Dirt Detect. - Virtual Walls. - Home Base station. Bovendien kan je de irobot Roomba 650 (en hogere) series zo programmeren dat deze elke dag van de week op een bepaald tijdstip schoonmaakt. De irobot Roomba 700 series hebben ook: - HEPA filters in plaats van standaard stoffilters. - Een bumper uitgerust met een zachte polymeer coating. - Een indicator die aangeeft wanneer het bakje vol is (770+). - Dirt Detect series 2 waardoor de irobot net zo lang schoonmaakt in waaiervorm tot het vuil weg is (770+). - Virtual Wall Lighthouses die de robot van kamer naar kamer sturen, waardoor een dubbel zo grote oppervlakte kan schoongemaakt worden (780+). De Roomba gaat zelfs meerdere keren over elk deel van de kamer, berekent tijdens het schoonmaken het optimale schoonmaaktraject en bepaalt wanneer de verschillende schoonmaakmethoden moeten worden gebruikt: - Ronddraaien: een spiraalbeweging om een specifiek oppervlak te reinigen. - Muur volgen: de gehele omtrek van de kamer reinigen en rondom meubels en andere obstakels navigeren. - Kamer doorkruisen: door de kamer zigzaggen zodat hij overal schoonmaakt. - Vuildetectie: bij het waarnemen van vuil, brandt het blauwe vuildetectie-lampje en reinigt de Roomba daar intensiever. Tip: verwijder voorwerpen van de vloer en gebruik een Virtual Wall om de Roomba tot één kamer te beperken om zo efficiënt mogelijk te reinigen. Mijn Roomba 700-serie piept, knippert en praat! Wanneer er iets verkeerd gaat, gaat het probleemoplossingslampje van de Roomba knipperen en maakt hij een tweetonig uh-oh -geluid, gevolgd door een stem. Raadpleeg het schema met foutmeldingen op om problemen met de Roomba op te lossen. Je kunt foutberichten herhalen door op de knop CLEAN te drukken.

13 irobot Roomba in the spotlights. Een leuke naam voor de irobot Roomba. Al meerdere keren is de irobot Roomba gespot in bekende televisieseries. Bedenk samen met vrienden en familie een leuke naam voor jouw stofzuigrobot. Breaking Bad In de Amerikaanse misdaadserie Breaking Bad is de irobot Roomba de trouwe schoonmaakhulp van vrijgezel Jessie Pinkman. Dit is meteen een leuke aanleiding om te vertellen over de Roomba en te vragen naar de mening van anderen. Onderstaande tabel kun je gebruiken om de bedachte namen en ervaringen te verzamelen. Twee derde van alle Roomba gebruikers geeft zijn of haar stofzuigrobot een echte naam. Voornaam Ik zou de irobot Roomba noemen Beoordeling NCIS In een andere bekende misdaadserie NCIS had de irobot een opvallende rol: de stofzuigrobot zoog op de plaats van delict het bewijsmateriaal weg! Wist je dat... er heel leuke filmpjes op Youtube staan waar huisdieren hun blijdschap voor hun nieuwe maatje tonen?

14 Feiten en getallen: irobot Roomba 780. Dit is de zin die je kunt doorvertellen aan vrienden en familie: irobot Roomba: elke dag een schone vloer, volledig automatisch. Belangrijke eigenschappen: - Programmeerfunctie voor 7 automatische stofzuigbeurten. - Home Base voor automatisch opladen. - Dirt Detect. - Afgrond detectie. - Uniek navigatiesysteem. - Gepatenteerd 3-staps schoonmaaksysteem. - Virtual Walls & Virtual Wall Lighthouse voor het instellen van het schoonmaakgebied. irobot Roomba 780 is verkrijgbaar bij: Vind de lijst van geautoriseerde dealers op: (Nederland) (België) irobot online: Adviesprijs irobot Roomba 780: Winkeladviesprijs: 649,-* * De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de winkelier

15 (Nederland) (België) Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: (Nederland) (België) trnd Asterweg 17A8 1013HL Amsterdam.

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

irobot The Next Generation of Household Cleaning

irobot The Next Generation of Household Cleaning The Next Generation of Household Cleaning THE COMPANY Opgericht: 1990 Locatie: Bedford, Massachusetts USA Omzet: 487.000.000$ (2013) Beurs: Nasdaq IRBT irobot ontwikkelt en bouwt robots die toegevoegde

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

DATASHEET BLAUPUNKT BLUEBOT XSMART BPK-VCBB1XS (NL)

DATASHEET BLAUPUNKT BLUEBOT XSMART BPK-VCBB1XS (NL) DATASHEET BLAUPUNKT BLUEBOT XSMART BPK-VCBB1XS (NL) SEPTEMBER 2017 DATASHEET BLAUPUNKT BLUEBOT XSMART ROBOT STOFZUIGER & DWEIL TECHNISCHE DATA SPECIFICATIES Afme

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

robo cleaner... ZELFSTANDIG STOFZUIGEN EN VEGEN.

robo cleaner... ZELFSTANDIG STOFZUIGEN EN VEGEN. robo cleaner... ZELFSTANDIG STOFZUIGEN EN VEGEN. 09.00 AM 9 Tijd>> 9.00......001 0100 Start programma >>... >>...9 uur zuigen.........>>... Activeer zuigturbine >>>>... Tijd>> 10.00......0100010 >> Zuig

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

500-series. www.irobot.com

500-series. www.irobot.com 500-series www.irobot.com Beste irobot Roomba-bezitter, Dank u voor de aanschaf van een stofzuigerrobot van!robot Roomba. U heeft zich aangesloten bij de miljoenen mensen die schoonmaken met robots -

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Braun Series 9. Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring. trndproject

Braun Series 9. Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring. trndproject trnd projectboek Braun Series 9 Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl We worden online

Nadere informatie

Intelligent. Snel. Nauwkeurig.

Intelligent. Snel. Nauwkeurig. Intelligent. Snel. Nauwkeurig. De nieuwe Scout RX1 Stelt u zich eens voor dat uw vloer volledig schoon is als u thuiskomt. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen. De robotstofzuiger Scout RX1 van Miele

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster om haren en stof makkelijker* te vangen * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs maken kennis met Swiffer-producten

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassador Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen elektrisch

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Braun Silk-expert IPL

Braun Silk-expert IPL Projectboek Ambassadeurs Club Braun Silk-expert IPL De enige IPL die leest en zich automatisch aan je huidteint aanpast voor een permanente verwijdering van zichtbare haartjes. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs

Nadere informatie

Review. robotstofzuiger thuiszorg door gemeenteraadsleden

Review. robotstofzuiger thuiszorg door gemeenteraadsleden Review robotstofzuiger thuiszorg door gemeenteraadsleden CDA Rotterdam en Aafje/PIT010 zomer 2014 Robotstofzuiger redelijk gebruiksvriendelijk Een meerderheid van de testpersonen vindt de robotstofzuiger

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassadeurs Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs testen elektrisch

Nadere informatie

De mbot Ranger. Je wilt zeker meteen al aan de slag. Maar voordat we beginnen moet je 3 dingen weten.

De mbot Ranger. Je wilt zeker meteen al aan de slag. Maar voordat we beginnen moet je 3 dingen weten. De mbot Ranger De mbot Ranger is een robot die je helemaal zelf kunt programmeren. De mbot Ranger heeft veel meer functionaliteiten dan de originele mbot. Hij kan naast alle functies van de mbot ook de

Nadere informatie

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers TURBO Het kleinste model van ons Piranha-gamma is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken. De Turbo klimt niet helemaal tot aan de waterlijn. De robot

Nadere informatie

Voor een precieze scheerbeurt dankzij de sonische technologie en de turbomodus

Voor een precieze scheerbeurt dankzij de sonische technologie en de turbomodus trnd projectboek Braun Series 7 trndproject Voor een precieze scheerbeurt dankzij de sonische technologie en de turbomodus Projectblog: www.trnd.nl/braun Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Roomba. Stofzuigrobot. Handleiding

Roomba. Stofzuigrobot. Handleiding Roomba Stofzuigrobot Handleiding Beste Roomba-eigenaar, Dank u dat u voor een nieuwe generatie stofzuigrobotvan irobot Roomba heeft gekozen. U gaat deel uitmaken van een zeer speciale groep mensen - 7.5

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be DWEILROBOT. 300 Serie HANDLEIDING

Downloaded from www.vandenborre.be DWEILROBOT. 300 Serie HANDLEIDING DWEILROBOT 300 Serie HANDLEIDING Beste Scooba eigenaar, Gefeliciteerd en welkom in de wereld van irobot! U maakt nu deel uit van een in aantal groeiende groep mensen die een slimmere manier van schoonmaken

Nadere informatie

NERBVAC2 Robot Stofzuiger

NERBVAC2 Robot Stofzuiger NERBVAC2 Robot Stofzuiger HANDLEIDING Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies 3 Producteigenschappen 4 Productcomponenten 6 Robotstofzuiger en accessoires 6 Oplaadbasisstation 8 Afstandsbediening 9 Weergavedisplay

Nadere informatie

Assistent schoonmaak. Preview

Assistent schoonmaak. Preview 111018 Preview Voorwoord... 7 Deel 1 Algemene inleiding voor de Assistent schoonmaak... 9 1. De opleiding... 11 1.1. Wat ga je leren?... 11 1.2. Waar ga je leren?... 12 1.3. Het lesmateriaal... 12 1.4.

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt

Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt trnd-projectboekje arkorelax slaap Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt trndproject Projectblog www.trnd.com/be-nl/arkorelax Jouw contactpersoon louise@trnd.be

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be DWEILROBOT. 200 Serie HANDLEIDING

Downloaded from www.vandenborre.be DWEILROBOT. 200 Serie HANDLEIDING DWEILROBOT 200 Serie HANDLEIDING Beste Scooba-eigenaar, Gefeliciteerd en welkom in de wereld van irobot! U maakt nu deel uit van een in aantal groeiende groep mensen die een slimmere manier van schoonmaken

Nadere informatie

Projectboek. Swiffer Vloerreiniger en Duster. om haren en stof makkelijker* te vangen. Ambassador Club. * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek.

Projectboek. Swiffer Vloerreiniger en Duster. om haren en stof makkelijker* te vangen. Ambassador Club. * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. Projectboek Ambassador Club Swiffer Vloerreiniger en Duster om haren en stof makkelijker* te vangen * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors ontdekken de producten

Nadere informatie

Stofzuigrobot. 800-serie Gebruikersgids

Stofzuigrobot. 800-serie Gebruikersgids Stofzuigrobot 800-serie Gebruikersgids Belangrijke veiligheidsvoorschriften WAARSCHUWING: VERMINDER HET RISICO VAN LETSEL OF BESCHADIGINGEN EN LEES DE VOLGENDE VEILIGHEIDSMAATREGELEN VOORDAT U DE ROBOT

Nadere informatie

Stofzuigrobot. 600-serie Gebruikersgids

Stofzuigrobot. 600-serie Gebruikersgids Stofzuigrobot 600-serie Gebruikersgids Belangrijke veiligheidsvoorschriften WAARSCHUWING: VERMINDER HET RISICO VAN LETSEL OF BESCHADIGINGEN EN LEES DE VOLGENDE VEILIGHEIDSMAATREGELEN VOORDAT U DE ROBOT

Nadere informatie

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE?

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE? Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Veilig Thuis, tel.: 0800 2000 Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een uitgave van JIP Den Haag en Middin.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING S T E R Y D R Y STERILISATOR EN DROGER. Bewaar deze gebruksaanwijzing goed voor eventueel later gebruik.

GEBRUIKSAANWIJZING S T E R Y D R Y STERILISATOR EN DROGER. Bewaar deze gebruksaanwijzing goed voor eventueel later gebruik. GEBRUIKSAANWIJZING S T E R Y D R Y STERILISATOR EN DROGER Aandachtig lezen vóór gebruik! Bewaar deze gebruksaanwijzing goed voor eventueel later gebruik. Uw schoensterilisator en droger kan ook gebruikt

Nadere informatie

Stofzuigrobot. 600-serie Gebruikersgids

Stofzuigrobot. 600-serie Gebruikersgids Stofzuigrobot 600-serie Gebruikersgids Belangrijke veiligheidsvoorschriften WAARSCHUWING: VERMINDER HET RISICO VAN LETSEL OF BESCHADIGINGEN EN LEES DE VOLGENDE VEILIGHEIDSMAATREGELEN VOORDAT U DE ROBOT

Nadere informatie

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het moment dat je klant een product koopt. Het moment dat een toekomstige

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 410 heeft twee standaard instellingen - kies onderhoud of renovatie m.b.v. een eenvoudige schakelaar De AX 310 is de standaard machine

Nadere informatie

MINDSTORM LEGO ROBOTS

MINDSTORM LEGO ROBOTS MINDSTORM LEGO ROBOTS Les 1: Robot basis, en programma aanpassen Les 2 & 3 & 4 : Eigen robot bouwen Les 5 & 6 : Robot programmeren Les 7: Geschiedenis opzoeken robots Les 8 & 9 & 10 : Film maken en op

Nadere informatie

Dwarrelende stofdeeltjes kunnen ademhalingsmoeilijkheden opleveren bij astmapatiënten. Door goed schoonmaken wordt het aantal stofdeeltjes verlaagd.

Dwarrelende stofdeeltjes kunnen ademhalingsmoeilijkheden opleveren bij astmapatiënten. Door goed schoonmaken wordt het aantal stofdeeltjes verlaagd. Schoonmaakprotocol kinderdagverblijf De Speelhaven Schuitevoerderslaan 16 1671 JZ Medemblik Februari 2015 Inhoudsopgave Inleiding 1. Schoonmaakmethoden 2. Aandachtspunten reiniging 3. Desinfecteren van

Nadere informatie

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula.

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. trnd projectboek Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. Beschermt naast je ondergoed ook de gevoelige huid van je V-zone. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-dailyfresh Jouw persoonlijke

Nadere informatie

rs editie - Makelaars editie - Makelaars editie - Makelaar Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

rs editie - Makelaars editie - Makelaars editie - Makelaar Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen rs editie - Makelaars editie - Makelaars editie - Makelaar Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Welkom! NL Beste eigenaar van een irobot Roomba Dank u voor het aanschaffen van een irobot Roomba stofzuigrobot. Vanaf nu behoort u tot de miljoenen mensen die reinigen met robots

Nadere informatie

PRESS RELEASE. Voor altijd schone vloeren. Nieuwe draadloze FC 3 Cordless Floor Cleaner voor harde vloeren

PRESS RELEASE. Voor altijd schone vloeren. Nieuwe draadloze FC 3 Cordless Floor Cleaner voor harde vloeren Nieuwe draadloze FC 3 Cordless Floor Cleaner voor harde vloeren Voor altijd schone vloeren Wilrijk, 23 oktober 2018 Het schoonmaken van vloeren lijkt vaak eindeloos. Je gaat grondig heen en weer met je

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Downloaded from www.vandenborre.be

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Downloaded from www.vandenborre.be GEBRUIKERSHANDLEIDING Downloaded from www.vandenborre.be Welkom! Beste eigenaar van een irobot Roomba Dank u voor het aanschaffen van een irobot Roomba stofzuigrobot. Vanaf nu behoort u tot de miljoenen

Nadere informatie

SCHOONMAAKHANDLEIDING GREENFIRE

SCHOONMAAKHANDLEIDING GREENFIRE REINIGING EN ONDERHOUD SCHOONMAAKHANDLEIDING GREENFIRE De kachel hoeft niet vaak te worden schoongemaakt als er houtpellets van een goede kwaliteit als brandstof worden gebruikt. Controleer de volgende

Nadere informatie

Afstoffen: De Beste Tips Op Een Rij

Afstoffen: De Beste Tips Op Een Rij "! Zoek in GelukkigerWonen Energie Tips & Inspiratie Afstoffen: De Beste Tips Op Een Rij Als het aankomt op schoonmaken, is stof vaak een boeman. Het komt namelijk ove en een niesbui is bijna gegarandeerd.

Nadere informatie

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken Welkom GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken 1 weten SOCIAL MEDIA 2 vraag zaal Steekwoorden SOCIAL MEDIA Roep steekwoorden die bij je opkomen over SocialMedia 3 weten Programma Wat zijn Social

Nadere informatie

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Bij het maken van een blog is het belangrijk dat je er inhoud op plaatst. Dit noemen we content. Alles wat je openbaar op je blog

Nadere informatie

Optimale prestaties. Lager energieverbruik FC9177/91

Optimale prestaties. Lager energieverbruik FC9177/91 Pre-salesfolder voor Nederland () Stofzuiger met zak 1500 W TriActive+-mondstuk Parquet+, Allergy+ Afstandsbediening FC9177/91 Optimale prestaties Lager energieverbruik De Philips Performer staat garant

Nadere informatie

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen Jouw doelgroep kiezen voor je praktijk! Het kiezen van een doelgroep is cruciaal voor het succes van je praktijk. Vaak is jouw doelgroep een groep mensen waar jij affiniteit mee hebt. Het zijn mensen met

Nadere informatie

600-serie Gebruikersgids

600-serie Gebruikersgids 600-serie Gebruikersgids Belangrijke veiligheidsinformatie DIT APPARAAT KAN WORDEN GEBRUIKT DOOR KINDEREN VANAF 8 JAAR EN DOOR PERSONEN MET VERMINDERDE LICHAMELIJKE, ZINTUIGLIJKE OF GEESTELIJKE VERMOGENS

Nadere informatie

irobot Scooba Handleiding voor de gebruiker www.irobot.com

irobot Scooba Handleiding voor de gebruiker www.irobot.com irobot Scooba Handleiding voor de gebruiker www.irobot.com Beste irobot Scooba gebruiker, Gefeliciteerd en welkom in de wereld van irobot! U bent nu een van de vele mensen die een slimmere manier om schoon

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Stofzuigrobot. 900-serie Gebruikersgids

Stofzuigrobot. 900-serie Gebruikersgids Stofzuigrobot 900-serie Gebruikersgids Belangrijke veiligheidsvoorschriften WAARSCHUWING: VERMINDER HET RISICO VAN LETSEL OF BESCHADIGINGEN EN LEES DE VOLGENDE VEILIGHEIDSMAATREGELEN VOORDAT U DE ROBOT

Nadere informatie

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES)

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) 16 TRENDS, TRUCS, TIPS & TOOLS DIE JE VERDER HELPEN JE REPUTATIE MOET JE VOEDEN EN VERDEDIGEN; OF JE DAT NU WILT OF NIET

Nadere informatie

Vloggen... Je kiest een kinderrecht wat voor jou belangrijk is. Bijvoorbeeld het recht om te spelen of het recht om naar een dokter te kunnen gaan.

Vloggen... Je kiest een kinderrecht wat voor jou belangrijk is. Bijvoorbeeld het recht om te spelen of het recht om naar een dokter te kunnen gaan. Lot s Channel Filmen met Lot Overal ter wereld, ook in Nederland, groeien kinderen op in een omgeving waar ze niet naar school kunnen, in armoede leven of niet veilig zijn. Zolang dit nog voorkomt, blijft

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie

Het houden van een spreekbeurt

Het houden van een spreekbeurt Het houden van een spreekbeurt In deze handleiding staan tips over hoe je een spreekbeurt kunt houden. Waar moet je op letten? Wat moet je wel doen? En wat moet je juist niet doen? We hopen dat je wat

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij Het mooiste cadeau: altijd iemand dichtbij. Het is voor veel mensen erg herkenbaar: uw ouders, zus, broer of vrienden worden een dagje ouder en u wordt daardoor een tikje ongeruster.

Nadere informatie

Basis privacy-instellingen aanpassen op Tik Tok

Basis privacy-instellingen aanpassen op Tik Tok Basis privacy-instellingen aanpassen op Tik Tok Inhoud Deel 1: Waar vind ik de instellingen terug op Tik Tok? Deel 2: Welke basis privacy-instellingen op Tik Tok kan ik aanpassen? Stap 1: Bepaal wie jou

Nadere informatie

De onderdelen van Thymio

De onderdelen van Thymio De Thymio De Thymio is een robot die je kunt programmeren. Hij heeft een heleboel sensoren, een luidspreker, 2 wielen en ledlampjes. Je kunt de Thymio programmeren met 3 programma s: - VPL (een programma

Nadere informatie

Fase Ontdek en onderzoek

Fase Ontdek en onderzoek Groep 7 & 8 Team van maximaal 4 leerlingen Leerling materiaal TECHNIEK TOERNOOI de dwalende robot Fase Ontdek en onderzoek Verdeel de rollen Groep 1: Robomind Je werkt in een groepje van vier leerlingen.

Nadere informatie