Tempo is er altijd voor je

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tempo is er altijd voor je"

Transcriptie

1 trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners testen Tempo Regular, Tissue Box en Complete Care In dit trnd-project willen wij... 3 producten van Tempo in dit project! Samen met Tempo en 2000 trnd-partners gaan we in dit project Tempo Regular, Tissue Box en Complete Care uitproberen en bekendmaken. Wat is jouw Tempo moment? Of je nu thuis bent of onderweg, Tempo is er altijd voor je. Tempo is sterk en zacht en in veel verschillende situaties bruikbaar. Voor een flinke niesbui, voor de chocoladesnor van je dochter, voor je natte fietszadel, voor de gemorste frisdrank op tafel, voor bij die dramatische film en voor nog veel meer momenten natuurlijk! samen met 2000 trnd-partners Tempo uitproberen. uit de gesprekken met onze vrienden, familie en collega s in drie online enquêtes onze meningen en ervaringen verzamelen. Uitproberen. Je mening geven.... Tempo bekendmaken. Eenvoudig door erover te vertellen en door het te laten testen door In dit project testen wij Tempo Regular, Tempo Tissue Box en Tempo Complete Care vrienden, familie, bekenden en collega s. Doorvertellen. gespreksberichten en marktonderzoeksresultaten rapporteren: Wat vinden je vriendinnen, familie en collega's van Tempo? Met hoeveel bekenden heb jij erover In ons project-team met 2000 trnd-partners gaan we verschillende handige producten van Tempo uitproberen en bekendmaken onder onze vrienden, familie en bekenden! gesproken? Rapporteren. We hebben er zin in!

3 Tempo Regular Tempo Tissue Box Belangrijke eigenschappen: Zacht en sterk. Handige, makkelijk te openen verpakking. Valt niet uit elkaar in de wasmachine. Het vertrouwde zakdoekje van Tempo is al jaren populair. Of het nou gaat om verkoudheid, schoonmaakmomentjes of een traantje wegpinken; het zachte en supersterke zakdoekje van Tempo staat voor hoge kwaliteit. Door de jaren heen is het zakdoekje van Tempo veranderd. Tempo heeft altijd gestaan voor innovatieve producten en dus is ook de tissue steeds verbeterd. Telkens weer helpt een pakje Tempo je op vele dagelijkse momenten. Kenmerken Tempo is sterk zodat de zakdoeken niet scheuren als ze nat zijn. En Tempo is zacht, dus aantrekkelijk in aanraking met je huid. Omdat de Tempo Regular zakdoekjes zacht en sterk zijn vallen ze niet uit elkaar in de wasmachine als ze blijven zitten in je broekzak. Nooit meer de troep van al die stukjes papier in je wastrommel dus. Makkelijk meenemen Dankzij de compacte verpakking neem je Tempo Regular overal zo mee naar toe. Een pakje past makkelijk in je jas- of broekzak. Ideaal voor onderweg. Vormgeving De verpakking heeft een tijdelijke eigentijdse stijl gekregen. Door deze frisse, nieuwe uitstraling wordt het nog aantrekkelijker een pakje Tempo op tafel te leggen of mee te nemen naar je werk. 4-laags De zakdoekjes van Tempo zijn altijd 4-laags en verkrijgbaar in de verpakkingen: 6x10, 10x10, 15x10, 30x10, 42x10 en 56x10. De Tempo Tissue Box is het vertrouwde zachte en sterke zakdoekje van Tempo, maar dan in een box. De tissue is geschikt voor vele dagelijkse momenten en dankzij de handige verpakking heb je op elk moment razendsnel een doekje bij de hand. Ben je snipverkouden, is je glas melk omgevallen of is je make-up uitgelopen; vanaf nu hoef je alleen je hand uit te steken naar Tempo in de vernieuwde box. Geef hem een plekje in je woonkamer of keuken en je zit nooit meer zonder. Ideaal voor gezinnen De Tissue Box is superhandig voor gezinnen. Met kinderen heb je veel momenten in huis waarop je snel een sterke tissue nodig hebt. Denk aan snotneuzen, vieze handen, gemorste yoghurt, verf op tafel en ga zo maar door. Handig in de auto Als je autorijdt moet je natuurlijk makkelijk een tissue kunnen pakken. Zet de Tempo Tissue Box op het dashboard of naast je stoel en je hebt altijd snel een tissue. Zo hoef je niet meer in je jas te zoeken naar een pakje dat je ook nog eerst open moet maken! Grote ruimtes Ook op school, op kantoor of in een andere omgeving waar veel mensen komen is de Tissue Box van Tempo ideaal. Zet hem ergens waar iedereen hem ziet en er makkelijk bij kan! Belangrijke eigenschappen 4-laags tissues Aantrekkelijke vormgeving Omdat er maar liefst 80 in zitten, doe je er lekker lang mee. Tempo is er altijd voor je, op elk moment! Tempo is er altijd voor je, op elk moment!

4 Tempo Complete Care Je trnd startpakket Tempo Complete Care is zacht en beter voor je neus. Heb je kougevat? Is je neus rood en verstopt, is ademen moeilijk en voelt je hoofd zwaar? Gelukkig is er een oplossing. Tempo heeft een speciale zakdoek ontwikkeld voor verkoudheid: Tempo Complete Care. Dankzij de speciale combinatie van Ademvrij-olie en verwennende balsem verlicht Tempo Complete Care de ademhaling en kalmeert de geïrriteerde huid rondom de neus bij verkoudheid. Handig, want veel mensen hebben zo nu en dan last van verkoudheid. Volwassenen worden twee tot vijf keer per jaar verkouden en kinderen zelfs zes tot tien keer per jaar. Belangrijke eigenschappen 4-laags tissues Met Ademvrij-olie en verwennende balsem Handige, makkelijk te openen verpakking Verkrijgbaar in de verpakking 10x9 Aan het begin van dit trnd-project ontvang jij als geselecteerde deelnemer een gratis startpakket. Hierin zitten: Voor jou én om aan vrienden, familie en bekenden te geven: 3x Tempo Regular (10x10) 6x Tempo Tissue Box 1x Tempo Complete Care (10x9) Projectboek met leuke inside-informatie Marktonderzoeksboekje om de mening van je vrienden, familie en bekenden door te geven Gratis Tempo coupons Ideaal bij verkoudheid! Omgaan met verkoudheid Als je verkouden wordt, gebruik dan altijd papieren zakdoeken of tissues en gooi deze na gebruik weg. Hergebruikte zakdoeken zijn een onderschatte besmettingsbron. In een warme (broekzak) en vochtige omgeving gedijen micro-organismen erg goed. Bij hergebruik van de vuile zakdoek is er een kans dat besmetting met verkoudheid via de handen wordt overgedragen. Tempo helpt je omgaan met verkoudheid. In het snotterdossier van Tempo ( vind je meer achtergrondinformatie over verkoudheid.

5 Hoe verloopt een trnd-project? 3 Tempo bekendmaken. 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken Als eerste kan je in alle rust je startpakket uitpakken, de inhoud controleren en dit boekje nog eens goed doornemen. Foto's maken Maak alle trnd-partners getuige van dit moment door gelijk een paar foto s van jou en de producten van Tempo in het startpakket te maken. Stuur deze via internet naar ons toe zodat wij ze op het blog kunnen zetten. Foto s kan je uploaden via de online fotogalerij die je hier kunt vinden: Als je overtuigd bent van Tempo, maak dan, samen met de andere projectdeelnemers, Tempo bekend. Dit kan je doen door: Vriend(inn)en, bekenden, familie en collega s over het project te vertellen; Het projectboekje met je vriend(inn)en, bekenden, familie en collega s door te nemen; Jouw ervaringen met Tempo met je vrienden en bekenden te delen. Er zijn natuurlijk nog meer manieren om over Tempo te vertellen. Verderop in dit projectboekje hebben we enkele ideeën op een rij gezet. 4 Gespreksberichten schrijven. 2 Je eerste indruk: het startonderzoek invullen. Uitproberen Nu kun je Tempo gaan uitproberen. Startonderzoek Na een korte testfase verzamelen we de meningen van alle trnd-partners die meedoen met dit project. Bijvoorbeeld: Voldoet Tempo aan je verwachting? Je mening hierover kan je in dit startonderzoek kwijt. Als het zover is, word je daarover per geïnformeerd. Omdat het team van Tempo waarschijnlijk veel kan leren van jouw gesprekken met je vrienden, familie en bekenden, is het belangrijk dat je ons daarover gedurende het project regelmatig informeert. Schrijf daarom, elke keer dat je met vrienden over Tempo gesproken hebt, een gespreksbericht. Het interesseert ons bijzonder met hoeveel vrienden en bekenden je gesproken hebt, wat zij ervan vinden en welke vragen er over Tempo naar boven komen. Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf daarvoor naar en klik op de button bericht schrijven. Log in met je eigen trnd-inlognaam en wachtwoord en schrijf alles op wat je nog van het gesprek weet. Gespreksberichten zijn de basis voor een trnd-project. Hoe meer wij daarvan kunnen verzamelen, hoe beter wij het team van Tempo kunnen vertellen wat we met elkaar bereikt hebben.

6 5 Jouw mening over Tempo: tussenonderzoek invullen. 7 Het eindonderzoek. Ondertussen willen wij, halverwege het project, natuurlijk ook alles weten van je eigen ervaring met Tempo. Om ons te laten weten of Tempo aan je verwachtingen voldoet, hoef je alleen maar deel te nemen aan het tussenonderzoek op de site van trnd. Het onderzoek vind je op jouw persoonlijke mijntrnd pagina als je ingelogd bent op onze site. Je krijgt een als het zover is. De laatste testresultaten Aan het eind van ons gezamenlijke project willen we nog eenmaal jullie mening, ideeën en activiteiten met betrekking tot Tempo verzamelen. Vul daarom het eindonderzoek in via mijntrnd nadat je ingelogd hebt op Je ontvangt een als het eindonderzoek online staat. 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die met dit Tempo project meedoen. In dit stadium word jij marktonderzoeker voor Tempo. De meningen van jouw vrienden en bekenden zijn namelijk ook nuttig voor de ontwikkeling van Tempo. Met het bijgeleverde boekje met marktonderzoeksvragen kun je tot twintig mensen vragen naar hun mening over Tempo. Deze gelegenheid is bij uitstek geschikt om ook te vertellen over de kennis die jij hebt opgedaan over Tempo. Het projectblog vind je hier: Vragen en opmerkingen over het project kan je het beste per sturen aan tempo@trnd.nl De onderzoeksvragen vind je in het marktonderzoeksboekje.

7 Principes van trnd Dit is de zin die je kan doorvertellen Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mondreclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open Een trnd-producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mondreclame-campagne. Je mag je vrienden en bekenden in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Sterk en zacht op ieder moment, Tempo is er altijd voor je Eerlijk Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mondreclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en bekenden wat je zelf van de producten en van ons vindt. Luisteren Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en bekenden alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken ernaar uit dat je de opinie van je vrienden en bekenden verzamelt en met ons deelt!

8 Hoe maak ik Tempo bekend bij anderen? Je bent nu meer te weten gekomen over Tempo en de vele dagelijkse momenten waarop Tempo er voor je kan zijn. Als je Tempo zelf geprobeerd hebt en overtuigd bent, wil je dit natuurlijk gaan delen met je vrienden, bekenden en familie. Er zijn veel situaties te bedenken waarin je Tempo kunt uitdelen en erover kunt vertellen. We geven je vast een paar tips. Onderweg Stop een paar pakjes Tempo in je tas als je naar vrienden, familie of je werk gaat. Deel de pakjes uit en vertel dat je meedoet aan het trnd-project. Vraag vervolgens hun mening over de zakdoekjes. Vinden ze de zakdoekjes ook zo sterk en zacht? Facebook Neem wat coupons mee en vertel je vrienden over de website Hier kunnen ze via Facebook hun geld terugkrijgen als ze een product van Tempo kopen. Op de Facebookpagina van Tempo kunnen zij ook hun eigen, persoonlijke Tempo momenten delen met anderen. Kinderopvang en school Vooral in gezinnen met jonge kinderen gaat er heel wat papier doorheen om snottebellen, morsvlekken of plakhandjes af te vegen. De kinderopvang of school is daarom een ideale plek om andere ouders over Tempo te vertellen. Niet alle ouders weten dat Tempo op zoveel meer momenten helpt dan bij een snotneus of een traan. Vertel ze dat je zakdoeken van Tempo ook prima als (snoeten)poetsdoek of servet kunt gebruiken bijvoorbeeld! Bioscoop Ga met je vriendinnen een avondje naar de bioscoop. Kies een echte vrouwenfilm en je weet zeker dat er momenten komen dat de zakdoekjes nodig zijn. Deel ze vooraf maar vast uit. Je kunt natuurlijk ook een filmavondje bij je thuis organiseren. Twitter Ideaal om kort even je ervaring met Tempo Regular, Tissue Box of Complete Care met veel mensen te delen. Misschien heb je wel een verrassend moment gehad waarop Tempo je goed van pas kwam? Deel het met al je bekenden! Tissue Box neerzetten Zet de Tissue Box in de kantine van je sportclub, bij de receptie en in de vergaderzaal op je werk, in de docentenkamer op school, op de salontafel bij vrienden en vriendinnen, of op een feestje. Iedereen zal ervaren hoe handig de box is. De beste ideeën om je vrienden en bekenden over Tempo te vertellen, heb je waarschijnlijk zelf. Schrijf ons daarom wat jij zou doen om Tempo bij vrienden, familie en collega s bekend te maken. We verheugen ons nu al op de vele creatieve en grappige ideeën.

9 Wat is jouw Tempo momentje? Iedereen heeft leuke, verdrietige, rare, grappige, pijnlijke en ontroerende momenten meegemaakt. Vaak komt hier een Tempo zakdoekje bij van pas. Tempo is nu benieuwd naar jouw eigen bijzondere moment, waarop je een zakdoekje goed kan gebruiken. Dit kan natuurlijk van alles zijn: die grote spin die van de muur moet, het ijsje dat op de buik van je zoontje valt, het uitzwaaien van je liefje op Schiphol. Elke bijzondere ervaring kan een Tempo moment zijn! Mijn zoontje schminkte zijn gezicht met vingerverf Bij het schillen van een sinaasappel spoot het sap in een oog van m n vriend Het einde van de film kwam toch iets harder binnen dan verwacht Zet jouw moment op de Tempo projectpagina. Ga hiervoor naar: In de volle stiltecoupé in de trein kreeg ik een heftige niesaanval Om je een idee te geven zie je hier een aantal Tempo momenten die anderen hebben doorgegeven: Er vloog een mug tegen m n bril Ik morste koffie over de witte schoenen van m n collega M n dochter had haar eerste dansoptreden op school In de bus kreeg ik spontaan een bloedneus Tempo momentjes kun je delen op de projectpagina. Ga hiervoor naar: Tempo is er altijd voor je, op elk moment!

10 Ook nog leuk om te weten over Tempo... Feiten en getallen Regular, Tissue Box en Complete Care 80+ In 2009 vierde Tempo zijn 80ste verjaardag. Door de jaren heen is het zakdoekje van Tempo veranderd, maar Tempo heeft altijd voor hoge kwaliteit en innoverende producten gestaan. Dat is tot op de dag van vandaag het motto van Tempo. Neuss Het grootste deel van de Tempo zakdoeken wordt in de fabriek in Neuss bij Düsseldorf gemaakt. Hier werken ongeveer 270 werknemers in een drieploegenstelsel aan in totaal 16 productieinstallaties. Elke dag maken zij meer dan zeven miljoen pakjes zakdoeken. In deze fabriek worden elk jaar tienduizenden tonnen tissues gemaakt die worden verwerkt tot Tempo zakdoeken welke in verschillende Europese landen verkocht worden Tempo Plus Sensitive Skin Naast de eerder in dit projectboekje genoemde producten is er ook nog een zakdoek speciaal voor de gevoelige neuzen: Tempo Plus Sensitive Skin. Zelfs wanneer je vaak je neus moet snuiten, behandelt Tempo je met zachtheid. Tempo Plus Sensitive Skin met aloë en kamille is ideaal voor de gevoelige neus. Dit is de zin die je kan doorvertellen aan je vrienden: Sterk en zacht op ieder moment, Tempo is er altijd voor je. Belangrijke eigenschappen: Tempo Regular: zacht en sterk, handig te openen verpakking, valt niet uit elkaar in de wasmachine. Tempo Tissue Box: 4-laags tissues, aantrekkelijke vormgeving, je doet er lekker lang mee. Tempo Complete Care: 4-laags tissues, Ademvrij-olie en verwennende balsem, handig te openen verpakking. Facebook Tempo: Website Tempo: Verkrijgbaar bij: bijna alle drogisterijen en supermarkten. Adviesprijzen: Tempo Regular (10x10): 1,65 Tempo Complete Care (9x10): 2,43 Tempo Tissue Box: 1,82 Een zakdoekje is aanwezig bij de meest persoonlijke momenten. Tempo heb je dagelijks bij de hand en zeker bij verkoudheid!

11 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2012 trnd Asterweg 19D2 1031HL Amsterdam

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula.

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. trnd projectboek Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. Beschermt naast je ondergoed ook de gevoelige huid van je V-zone. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-dailyfresh Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

Houdt je droog en zit comfortabel

Houdt je droog en zit comfortabel trnd projectboek Libresse ultra normal maandverband: Houdt je droog en zit comfortabel trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Schrijf in 4 stappen jouw unieke profieltekst (en plaats m op LinkedIn en je website) In dit stappenplan leer je: - Hoe je een klik krijgt

Nadere informatie

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trnd projectboek Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-triple-protection Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Ontwikkel je eigen ijsje!

Ontwikkel je eigen ijsje! v Ontwikkel je eigen ijsje! In dit stappenplan lees je precies wat je hiervoor moet doen! Het beste ijsje wint! Werkblad 2, 3 en 4 1 Werkblad 2 Eisen aan ijs Welke ijsjes ken je? Schrijf er zoveel mogelijk

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra Bevat voedingsstoffen zoals ijzer en vitamines om de ontwikkeling van je kindje, ook na het eerste jaar, te ondersteunen* trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-dreumesmelk

Nadere informatie

de luchtverfrisser die je blijft ruiken

de luchtverfrisser die je blijft ruiken trnd projectboek Ambi Pur 3volution: de luchtverfrisser die je blijft ruiken trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ambipur Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Ambi

Nadere informatie

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen?

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Je gaat een nieuw mobieltje kopen. A Je gaat 20 mobieltjes bekijken voor je een keuze maakt. B Je gaat naar de winkel en je koopt er een. C Je

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk!

Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk! Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk! Hoe werk je met een spreekbeurtwerkplan? Het eerste deel bestaat uit vragen. Met een moeilijk woord noemen we dat theoretisch onderzoek. In het tweede deel vind

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

Lesbrief Hygiene op het werk

Lesbrief Hygiene op het werk Lesbrief Hygiene op het werk [bij pagina 5] Wat betekent hygiëne? Waarom is hygiëne op het werk belangrijk? Waarom is het belangrijk dat je schoon bent? Waarom is het belangrijk dat jij en je collega s

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project.

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project. trnd projectboek Whiskas brokjes Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/whiskas Jouw persoonlijk aanspreekpunt

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Begeleiding. Informatie. Stagedocent. Toekomst. Stageplek

Waarom dit boekje? Begeleiding. Informatie. Stagedocent. Toekomst. Stageplek Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een winkel. Of voor een stage in de bouw of in

Nadere informatie

U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen.

U leert in deze les toestemming vragen. Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. TOESTEMMING VRAGEN les 1 spreken inleiding en doel U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. Bij toestemming vragen is het belangrijk dat je het op een

Nadere informatie

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen Introductie Introductie Gamen, Hyven, informatie zoeken, filmpjes kijken, muziek luisteren, spullen kopen of verkopen. Internetten doen we allemaal. Soms voor de lol, soms serieus, soms thuis, soms op

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

15 tips om de dag ontspannen te beginnen

15 tips om de dag ontspannen te beginnen 15 tips om de dag ontspannen te beginnen Het is voor werknemers met een drukke agenda vaak moeilijk goed voor hun lichaam te zorgen. Daarom heb je tools nodig om je lichaam en geest te ontspannen. Voor,

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

De Keukentafel Uitdaging

De Keukentafel Uitdaging De Keukentafel Uitdaging MAG HET WAT RUSTIGER AAN DE KEUKENTAFEL Gemaakt in het kader van het Swing project Een cliëntproces; tools voor samenwerking Door Nic Drion Aan de keukentafel Aan de keukentafel

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

# Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor!

# Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor! Werkboek Startmodule - tips Hoe je het meeste leert # Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor! 2 Startmodule,

Nadere informatie

Vragenlijst. 1. Op school of op het werk krijg ik mijn beste ideeën als ik A. mijn gedachten bespreek met anderen B. rustig zelf ga nadenken

Vragenlijst. 1. Op school of op het werk krijg ik mijn beste ideeën als ik A. mijn gedachten bespreek met anderen B. rustig zelf ga nadenken Vragenlijst 1. Op school of op het werk krijg ik mijn beste ideeën als ik A. mijn gedachten bespreek met anderen B. rustig zelf ga nadenken 2. Als mijn docent of mijn baas me iets moeilijks opdraagt, probeer

Nadere informatie

Hoe gaat het met je studie?

Hoe gaat het met je studie? 195 195 HOOFDSTUK 12 Hoe gaat het met je studie? WOORDEN 1 Kies uit: onvoldoende controleren gymnastiek mening huiswerk 1 Heb je je al gemaakt? 2 Ik was op school niet zo goed in. Ik vond sport niet leuk.

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94 Inhoud Inleiding 7 deel 1 lees- en kijkbio Hoofdstuk 1 Verhalen vertellen 10 Hoofdstuk 2 Zelf verhalen vertellen 12 Hoofdstuk 3 Voorlezen 16 Hoofdstuk 4 Verhalen lezen 18 Hoofdstuk 5 Verhalen in boeken

Nadere informatie

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE?

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE? Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Veilig Thuis, tel.: 0800 2000 Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een uitgave van JIP Den Haag en Middin.

Nadere informatie

Seksuele vorming. Anticonceptie en zwangerschap

Seksuele vorming. Anticonceptie en zwangerschap Seksuele vorming Anticonceptie en zwangerschap Colofon Uitgeverij: Edu Actief b.v. 0522-235235 info@edu-actief.nl www.edu-actief.nl Auteur: Rianne Gritter Inhoudelijke redactie: Tessel Mulder, Philein

Nadere informatie

onafhankelijk als lekkerste getest!

onafhankelijk als lekkerste getest! trnd projectboek Beckers rundvleeskroketten en loempia s onafhankelijk als lekkerste getest! trndproject Projectblog www.trnd.nl/beckers Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Casa di Mama van Dr. Oetker:

Casa di Mama van Dr. Oetker: trnd projectboek Casa di Mama van Dr. Oetker: De eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza trnd project Projectblog: www.trnd.nl/casadimama Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden.

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden. Hoe vertel je het de kinderen? Op een gegeven moment moet je de kinderen vertellen dat jullie gaan scheiden. Belangrijk is hoe en wat je hen vertelt. Houd rekening daarbij rekening met de leeftijd van

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Wie doet wat? wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Wie doet wat? wat is jouw talent? Workshop Handleiding wat is jouw talent? Inhoudsopgave Wat is het Wie doet wat-spel? Uitleg over de opzet van dit spel. Hoe werkt het Wie doet wat-spel? Snel aan de slag met het spel Hoe gebruik je dit

Nadere informatie

lesmateriaal Taalkrant

lesmateriaal Taalkrant lesmateriaal Taalkrant Toelichting Navolgend vindt u een plan van aanpak en 12 werkbladen voor het maken van de Taalkrant in de klas, behorende bij het project Taalplezier van Stichting Wereldleren. De

Nadere informatie

Eenzaam. De les. Inhoud. Doel. Materiaal. Belangrijk. les

Eenzaam. De les. Inhoud. Doel. Materiaal. Belangrijk. les 8 Inhoud 1 Eenzaam De Soms ben je alleen en vind je dat fijn. Als alleen zijn niet prettig aanvoelt, als je niet in je eentje wilt zijn, dan voel je je eenzaam. In deze leren de leerlingen het verschil

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

LESBRIEF BIJ STAGE LOPEN

LESBRIEF BIJ STAGE LOPEN LESBRIEF BIJ STAGE LOPEN WAAROM DIT BOEKJE? 1. Denk jij, na het lezen van deze bladzijde dat dit boekje nuttig voor jou kan zijn? a. Ja,.. b. Nee, want c. Dat weet ik nog niet, omdat 2. Wat hoop jij na

Nadere informatie

Veel gestelde vragen & zorgen

Veel gestelde vragen & zorgen Workplace @Dongen Veel gestelde vragen & zorgen Waar kan ik bestanden zoals handleidingen vinden? Documenten zijn geordend per groep. Dus zoek je een ICT handleiding, dan kijk je in de groep Digitaal Werken.

Nadere informatie

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij Glimlachmomentjes #1 In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist

Nadere informatie

Verhaal week 1 (hdl. p ) wordt voorgelezen. (geselecteerde tekst) Prent 1 staat vooraan

Verhaal week 1 (hdl. p ) wordt voorgelezen. (geselecteerde tekst) Prent 1 staat vooraan Advent vieren en beleven tweede graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

De lamp. Copyright Vakcollege Groep B.V. 2011. Alle rechten voorbehouden.

De lamp. Copyright Vakcollege Groep B.V. 2011. Alle rechten voorbehouden. De lamp Copyright Vakcollege Groep B.V. 2011. Alle rechten voorbehouden. De lamp Met lampen is het als met schoenen; ze zijn vanzelfsprekend en je ziet ze overal. Pas als de stroom een keer uitvalt, merk

Nadere informatie

10 Tips voor nóg meer opdrachten

10 Tips voor nóg meer opdrachten Geen tweede kans voor een eerste indruk & Interesse in je klant Professionele opnames, Aantekeningen & De winnende offerte Pagina 2 Pagina 3 Materiaalkennis & Hoe praat je met je klant? Marketing & Wat

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau A, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassadeurs Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs testen elektrisch

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Lesbrief 18. Voor het eerst naar school

Thema Kinderen en school. Lesbrief 18. Voor het eerst naar school Thema Kinderen en school. Lesbrief 18. Voor het eerst naar school brengt zijn dochter Ama voor het eerst naar school. Hij praat met de juf. Ama is al op een peuterspeelzaal geweest. Is Ama verlegen? Wat

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven derde graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Administratie... 4 Hoofdstuk 2 Bewaren... 6 Hoofdstuk 3 Sorteren... 8 Hoofdstuk 4 Post... 10 Hoofdstuk 5 Doen... 12 Hoofdstuk 6 Formulier... 14 Hoofdstuk 7 Hulp... 16 Hoofdstuk

Nadere informatie

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Actie keuze 2 a. Geld voor een rookvrij Nederland Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Maak de maken kwaliteit doelen een van

Nadere informatie

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets.

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets. Een stedentrip is wat Giga (28) het liefste doet tijdens zijn vakanties: het lijstje van steden die hij dit jaar nog gaat bezoeken is enorm; Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen, Brugge, Gent, Praag,

Nadere informatie

De zorg moet steeds beter.

De zorg moet steeds beter. De zorg moet steeds beter. De tekst is in Taal voor allemaal. Ons Tweede Thuis heeft afspraken over goede zorg. Jij krijgt zorg. Ons Tweede Thuis geeft de zorg. Een ander woord voor zorg is hulp. Bij wonen.

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Bespreek richtlijnen Weten je medewerkers wel écht wat er van hen wordt verwacht? Heeft het team bijvoorbeeld hetzelfde idee als jij over wanneer en hoe een klant wordt

Nadere informatie