Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER."

Transcriptie

1 Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER

2 Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa s, Gedurende vier weken zal je samen met je baby en tal van andere ouders de nieuwe Pampers Baby-Dry luiers ontdekken. Wanneer je baby s morgens wil knuffelen, is dat vaak een teken dat hij een goede nacht heeft gehad. Jawel, een baby die goed geslapen heeft, is een gelukkige baby! Daarom heeft Pampers de nieuwe Pampers Baby-Dry luiers ontwikkeld. Deze luiers beschikken over de nieuwe technologie met unieke absorberende kanalen* die helpen om het vocht gelijkmatig over de absorberende laag te verdelen en die de nattigheid beter vasthouden. Hierdoor blijft je baby tot wel 12 uur lang droog, zowel bij het opstaan als bij het slapengaan. Zo kan je dankzij Pampers ten volle genieten van het knuffelen met je baby s morgens. Voor jou als Ambassador en je baby: 1 pak met 52 Pampers Baby-Dry luiers maat 4 Om uit te delen aan je vrienden of familieleden met een baby: 10 pakketjes met elk 2 luiers en een kortingsbon om uit te delen 10 foldertjes met elk een kortingsbon 10 ifwom onderzoekskaartjes, om marktonderzoeker te worden en je familie en vrienden te laten deelnemen aan een groot onderzoek over mond-tot-mondreclame Geef ons je eerlijke mening en als je overtuigd bent, vertel dan over de Pampers Baby-Dry luiers aan je familie, vrienden en kennissen. Tot zeer binnenkort, Mamalien, jouw contactpersoon bij Pampers * Bestaan ook in de Pampers Premium Protection luiers.

3 De nieuwe Baby-Dry luiers houden je baby heerlijk droog, zowel bij het opstaan als bij het slapengaan NIEUW De absorberende kanalen Dankzij het onderzoek van Pampers ontdekken wij in als eerste de technologische innovatie die alle ouders en hun baby s zal verrassen. Absorberende kanalen Verdelen het vocht gelijkmatig over de luier Houden het vocht beter vast 3 ABSORBERENDE KANALEN* helpen om het vocht gelijkmatig te verdelen MAGICAL L POD PODS AG A IC GEWONE LUIERS Tot 12 uur lang droog Om ervoor te zorgen dat je baby rustige nachten heeft, bestaan er voortaan nieuwe Pampers Baby-Dry luiers. Deze zijn voorzien van unieke absorberende kanalen** die helpen om het vocht gelijkmatig over de hele luier te verdelen en die nattigheid beter vasthouden. Hierdoor blijft je baby tot wel 12 uur lang droog, zowel bij het opstaan als bij het slapengaan. Beschikbaar in: 2, 3/3+, 4/4+, 5/5+ * Vanaf December 2016 ook beschikbaar in Baby Dry maat 6. ** Bestaan ook in de Pampers Premium Protection luiers.

4 Doe zelf de test Je hebt de kans om de nieuwe Pampers Baby-Dry luiers met zijn unieke absorberende kanalen* te leren kennen. Hiernaast leer je hoe je in 4 stappen het geheim van de nieuwe Pampers technologie kan onthullen, het geheim dat je baby s morgens bij het opstaan en s avonds bij het slapengaan droog houdt. 1 Om te beginnen... Giet 150 ml water in het midden van de luier. Hiervoor heb je nodig: 2 Zeg: Bye bye doorhangende luiers Hou de luier stevig vast en schud krachtig om te zien hoe het vocht verdeeld blijft. Baby-Dry luier met absorberende kanalen Water 3 Zo droog! Voel hoe droog de luier aanvoelt. Een (zuig)flesje Een schaar 4 Maar waar is alle pipi naartoe? Aan de slag! Knip de luier in twee stukken om te zien waar de 3 absorberende kanalen en al het vocht zich bevinden. * Bestaan ook in de Pampers Premium Protection luiers.

5 Pampers Baby-Dry Veel plezier! Maak van je kind een kleine Ambassador! Zie jij je kindje lachen wanneer hij zijn nieuwe Baby-Dry Pamper aan heeft? Grijp dit moment en maak een mooie foto van je hartedief in zijn nieuwe luier! Stuur ons foto s van je kindje en van de baby s uit je omgeving: Bij het opstaan, heerlijk droog, na een goede nachtrust of na het middagdutje Wanneer je merkt dat de luier niet doorhangt Wanneer hij lacht naar jou in zijn nieuwe luier De nieuwe Pampers met 3 absorberende kanalen voor een drogere & comfortabele luier Maak een video om het geheim van de absorberende kanalen aan het licht te brengen! Nodig je vrienden en vriendinnen met hun baby s uit om hen de luiers op een ludieke manier te laten ontdekken, geef hen een demonstratie (de uitleg vind je in deze projectgids) en vraag iemand om jullie te filmen. Zo kan iedereen rechtstreeks aan de demonstratie van de absorberende kanalen deelnemen en, als je dat wenst, kan je bovendien de video naar ons sturen en hem online met de groep delen.

6 Vertel erover in je omgeving! Thuis... Wees een echte Pampers Baby-Dry Ambassador: organiseer een etentje met je vrienden en vertel erover. Vertel erover online! Nu je de nieuwe Pampers Baby-Dry luiers ontdekt hebt, kan je je mening online delen. Zo kan je andere ouders helpen die informatie zoeken over de perfecte luier voor hun kindje. Geef hen dan ook een pakketje met 2 luiers die je in je startpakket gekregen hebt. Denk bovendien aan de foldertjes met de kortingsbonnen. Dit is ook het moment om een demonstratiefilmpje te maken met je aanwezige vrienden. Buitenshuis... Denk eraan om de pakketjes overal mee te nemen om ze te verdelen. Elke gelegenheid kan een Pampers Baby-Dry moment worden! In het park, in de crèche, aan de schoolpoort, op het werk maak van elke uitstap met je baby gebruik om met de andere ouders over de nieuwe Pampers Baby-Dry luiers te vertellen en hen de luiers en een foldertje te geven. Om het goede nieuws te verspreiden kan je: Je eerlijke indrukken doorgeven op de productpagina die te vinden is op de website Online objectieve en eerlijke meningen schrijven op Je demonstratiefilmpjes op YouTube posten en ons de link doorsturen; De foto s die je in de loop van het project genomen hebt op de blog en op sociale netwerken delen. Wanneer je berichten op sociale media deelt, kan het handig zijn ook het logootje zichtbaar op de nieuwe Pampers Baby-Dry verpakking te delen. Zo weten ook andere ouders welke de nieuwe pakketten zijn.

7 Onze tips voor een perfecte Ambassador Fotografeer je lievelingsmomenten met je baby Heb je net je startpakket ontvangen? Neem een foto van jezelf met je baby en zijn nieuwe luier. Je baby glimlacht naar jou met zijn luier aan? Stuur ons enkele foto s. Je bent met andere ouders in gesprek over de Pampers Baby-Dry luiers? Neem er een foto van! Deel je mening Elke mening online is ook welkom. Ouders die op het internet op zoek zijn naar de ideale luier, kan jij helpen door je ervaring over de nieuwe Pampers Baby-Dry luiers te delen. Je kan een mening schrijven op de websites van Pampers.be en Bol.com waarvan wij je de link in de loop van het project zullen doorsturen. Zend ons al je foto s via je Pampers Ambassadors dashboard. Geef je indrukken door Neem deel aan onze twee onderzoeken: Aan het begin van het project (startonderzoek) Aan het eind van het project (eindonderzoek). Je krijgt een wanneer ze online staan. Verzamel de mening van je omgeving Geef een ifwom onderzoekskaartje uit je Ambassador startpakket......wanneer je over de nieuwe Pampers Baby-Dry luiers hebt verteld. Zo kunnen we, na jullie gesprekken, alle indrukken van je familie en vrienden over Pampers Baby-Dry analyseren. Klaar om de uitdaging aan te gaan en zo de kwaliteit van de Pampers producten te verbeteren?

8 Pampers Ambassadors richtlijnen Ontdek de wereld van Pampers Als Pampers Ambassador en deelnemer aan een Pampers project houden we ons aan de volgende richtlijnen: Het belangrijkste: plezier hebben Als Pampers Ambassador kan jij in als een van de eerste producten ontdekken. Bovenal staat plezier hebben in onze projecten voorop. De website Op de website van Pampers vind je praktische tips, voordelige aanbiedingen en informatie die afgestemd is op de ontwikkelingsfase van je baby. Dé gelegenheid om je ervaringen met andere mama s en papa s te delen. Je mening geven in alle eerlijkheid Geef jouw eerlijke mening. Wens je verbeteringen? Laat het ons weten! Ben je overtuigd? Raad het dan op jouw beurt aan anderen aan. Vermeld dan altijd dat je meedoet aan een project van de Pampers Ambassadors. Abonneer je op het Youtubekanaal van Pampers Belgium Ontdek allerlei video s vol informatie en advies op het Youtubekanaal van Pampers Belgium. Altijd spontaan blijven Iedereen geeft dagelijks zijn mening over allerlei dingen. Blijf evenwel spontaan; een ongedwongen, eerlijk gesprek komt veel beter over. Wees een luisterend oor Sta open voor de verschillende meningen en suggesties van vrienden en familie, zo kunnen we zoveel mogelijk feedback verzamelen. De Facebook pagina van Pampers Deel je ervaringen, adviezen en meningen met andere ouders en geef je mening op

9 Hoe herken je het nieuwe Baby-Dry pakket? Alle voordelen van de nieuwe Baby-Dry pampers Vroeger NIEUW! Nu

10 Het Pampers gamma Kies de luier aangepast naar de noden van jouw kleintje. Premium Protection New Baby-luiers Pampers beste bescherming en verzorging voor de huid van pasgeboren baby s. 0 micro 1 2,5 kg 1 NEWBORN 2 5 kg 2 MINI 3 6 kg 3 MIDI 5 9 kg Premium Protection New Baby Sensitive-luiers Pampers beste bescherming en verzorging voor de gevoelige huid van pasgeboren baby s, met tot wel 50% meer huidverzorgende bestanddelen.* 1 NEWBORN 2 5 kg 2 MINI 3 6 kg *In vergelijking met huidige Pampers Premium ProtectionTM New Baby-luiers. Premium Protection Active Fit-luiers Pampers beste pasvorm & droogheid. 3 MIDI 5 9 kg 3+ MIDI kg 4 MAXI 8 16 kg 4+ MAXI kg 5 JUNIOR kg 5+ JUNIOR kg 5 JR kg JR kg 5+ JR kg 6 XL 15+ kg New Baby Sensitive-babydoekjes Zachter dan water en katoen voor een milde reiniging. Sensitive-babydoekjes Dermatologisch bewezen mild voor een gevoelige huid. Baby-Dry-luiers Tot 12 uur lang droog. 2 MINI 3 6 kg 3 MIDI 5 9 kg 3+ MIDI kg 4 MAXI 8 16 kg 4+ MAXI kg 5 6 XL 15+ kg 6+ XL+ 16+ kg Baby-Dry Pants Tot 12 uur lang droog in een makkelijk verwisselbaar broekje. 4 MAXI 8 15 kg Fresh Clean-babydoekjes Zacht en sterk voor een milde reiniging. Natural Clean-babydoekjes Zonder parfum voor een milde reiniging. Simply Dry-luiers Pampers droogheid, verrassend voordelig. 4 MAXI 7 18 kg 4+ MAXI kg 5 JR kg 6 XL 16+ kg

11 Jouw contactpersoon bij Pampers

Pampers Ambassadors presenteert: Pampers Premium Protection Active Fit

Pampers Ambassadors presenteert: Pampers Premium Protection Active Fit Ambassadors Pampers Ambassadors presenteert: Pampers Premium Protection Active Fit www.pampersambassadors.be Welkom Welkom bij de Pampers Ambassadors Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes

Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes Ambassadors Pampers Ambassadors adors presenteert: Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes Tot 12 uur droog in een makkelijk verwisselbaar luierbroekje. www.pampersambassadors.be Welkom Welkom Jouw startpakket

Nadere informatie

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Goed nieuws in luierland!

Goed nieuws in luierland! blije bips Goed nieuws in luierland! Etos heeft haar luiers vernieuwd en is vriendjes geworden met de twee allerliefste hondjes van de wereld: Woezel & Pip. Zo heeft Etos nu niet alleen de beste want ze

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies.

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Soft Dry & Discreet Droogheid waarop u kunt vertrouwen Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Geniet van meer zelfvertrouwen en comfort. In het verleden was incontinentie

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. Teambuilding voor kersverse ouders! Voor de liefhebbers. Zo houd je je relatie leuk met een kindje erbij VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. Teambuilding voor kersverse ouders! Voor de liefhebbers. Zo houd je je relatie leuk met een kindje erbij VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR Teambuilding voor kersverse ouders! Voor de liefhebbers Zo houd je je relatie leuk met een kindje erbij VAN DE FAMILY FACTORY Voor de liefhebbers Concept en tekst: St. de Family Factory

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies.

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Omdat elk leven en ieders behoefte anders is, biedt de MoliMed serie altijd een passende oplossing bij urineverlies. MoliMed gaat om meer

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Inhoudsopgave Welkom Blz. 3 Wat zijn baby- en kindergebaren? Blz. 4 Voordat je begint Blz. 5 De eerste gebaren Blz. 6 & 7 Gebaren- tips Blz. 8 Veel gestelde

Nadere informatie

Zindelijkheid. Start tussen 2 en 3 jaar. Verplicht je kind niet. Kijk naar de lichaamstaal van je kind

Zindelijkheid. Start tussen 2 en 3 jaar. Verplicht je kind niet. Kijk naar de lichaamstaal van je kind Zindelijkheid Start tussen 2 en 3 jaar Verplicht je kind niet Bereid je kind goed voor Oefen genoeg Kijk naar de lichaamstaal van je kind Beloon je kind Blijf kalm bij ongelukjes Doe je kind geen pamper

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

Plan Nederland in Pifworld

Plan Nederland in Pifworld Plan Nederland in Pifworld Leuk dat je mee gaat doen aan de actie Schaatsen voor Water! Om je deelname te bevestigen en sponsor te zoeken, dien je een pagina op Pifworld aan te maken. Hieronder vind je

Nadere informatie

Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten

Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten De Kruidvat luiers zijn vernieuwd en nu zachter dan ooit. Voor dit Ouders van Nu testpanel hebben we 212 ouders geselecteerd die de Kruidvat NewBorn luiers

Nadere informatie

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT 3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT Thea van Bodegraven-Boonstra Maart 2016 Voorwoord Wat kun je verwachten in dit e-book? Als er iemand in jouw gezin last

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Waardevolle zorg. is ook JONG!

Waardevolle zorg. is ook JONG! Waardevolle zorg is ook JONG! www.loc.nl 2 Visie LOC-jeugd LOC Jeugd heeft een visie op de zorg. Die heet Waardevolle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt omdat die gaat over dingen die

Nadere informatie

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Training Netwerken Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Het hebben van een goed netwerk is van groot belang voor je carrière. Je hoort het vaak om je heen, een nieuwe baan of een nieuwe

Nadere informatie

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster om haren en stof makkelijker* te vangen * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs maken kennis met Swiffer-producten

Nadere informatie

Doe-boek voor kinderen

Doe-boek voor kinderen Doe-boek voor kinderen Praten over ziek zijn Dit boekje is van:... Dit boekje is voor jou! Je mag zelf kiezen wat jij leuk vindt om te doen. Je kunt het samen doen of alleen, wanneer jij er zin in hebt.

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Met deze checklist krijg je inzicht in jouw kansen om in het komende kwartaal een heerlijke golf aan sales op

Nadere informatie

N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE Sint-Renelde. Bezoek onze website: Uw discretiekaart (0311)

N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE Sint-Renelde. Bezoek onze website:  Uw discretiekaart (0311) helpt helps genezen. healing. N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE - 1480 Sint-Renelde Bezoek onze website: www.hartmann.be Uw discretiekaart 088 013 8 (0311) Met vol vertrouwen vooruit! MoliMed

Nadere informatie

Training Netwerken. Netwerken: wat is jouw bijdrage?

Training Netwerken. Netwerken: wat is jouw bijdrage? Training Netwerken Netwerken: wat is jouw bijdrage? Of je nou op zoek bent naar nieuwe klanten, wilt werken aan je carrière of effectiever wilt samenwerken met je collega s: het hebben van een goed netwerk

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

voor UZ Leuven-medewerkers

voor UZ Leuven-medewerkers Richtlijnen social media voor UZ Leuven-medewerkers Social media maken meer en meer deel uit van onze leefwereld. Denk maar aan Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube Ook UZ Leuven wil deze boot niet missen

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

Online profileren voor zorgprofessionals

Online profileren voor zorgprofessionals Online profileren voor zorgprofessionals Welkom! Tommie Niessen - Verpleegkundige - Schrijver/blogger - Videomaker Tommie in de zorg Wat gaan we doen? Vragen? Gewoon stellen! Online profileren Hoe ben

Nadere informatie

Klanten vinden, klanten binden

Klanten vinden, klanten binden Dia 1 Klanten vinden, klanten binden Adinda Keizer 2016 9 jaar geleden zat ik net als jullie op de startersdag. Ik liep al rond met plannen en na de startersdag wist ik het zeker. Ik ging voor mezelf beginnen!

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Wanneer zijn de kinderen klaar voor een zindelijkheidstraining? Kinderen zijn mogelijk klaar voor een zindelijkheidstraining wanneer ze:

Wanneer zijn de kinderen klaar voor een zindelijkheidstraining? Kinderen zijn mogelijk klaar voor een zindelijkheidstraining wanneer ze: Zindelijkheidstraining Net als de meeste ouders kijkt u misschien uit naar de dag dat uw kind geen luiers meer nodig heeft. Uw kind zindelijk maken kan een enorme opgave lijken, vooral wanneer familie,

Nadere informatie

Werkblad. Les 2 Ik help mijn ideale fan

Werkblad. Les 2 Ik help mijn ideale fan Werkblad Les 2 Ik help mijn ideale fan Korte cursus Politica op social media Vorige les formuleerde je jouw politieke droom en deelde je deze op social media. Deze week gaan we kijken naar wie jouw fans

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties. Update 2016

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties.   Update 2016 Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me

Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me De Zelf-liefde test bestaat uit een tiental vragen op een aantal belangrijke thema s in je leven: Zelfbeeld Relaties Werk Het leven Print de Zelf-liefde

Nadere informatie

Boekpromotie via facebook

Boekpromotie via facebook Boekpromotie via facebook een boek om trots op te zijn! E-book met tips over het inzetten van facebook bij je boekpromotie E-book Boekpromotie via Facebook Facebook is een mooi middel om op een makkelijke,

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken Welkom GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken 1 weten SOCIAL MEDIA 2 vraag zaal Steekwoorden SOCIAL MEDIA Roep steekwoorden die bij je opkomen over SocialMedia 3 weten Programma Wat zijn Social

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Heb je een vraag over Meet the Professor? Stuur ook dan even een bericht naar Eline.

Heb je een vraag over Meet the Professor? Stuur ook dan even een bericht naar Eline. Beste leerkracht, Leuk dat jouw klas meedoet aan Meet the Professor 2018! Op woensdag 28 maart 2018 komt tussen 11:00 12:00 uur een professor op bezoek bij jou in de klas. In deze gouden envelop vind je:

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Kies je kernwaarden De eerste stap die je moet nemen om je concept in kaart te brengen, is kijken waar jij en je team goed in zijn. Waar ligt jullie kracht? Wat vinden

Nadere informatie

Autisme NetwerkCafé Krimpen. Willeke van den Hoek

Autisme NetwerkCafé Krimpen. Willeke van den Hoek Autisme NetwerkCafé Krimpen Willeke van den Hoek Breng hem maar een weekje bij m Waarin verschilt opvoeden van een kind met autisme met gewoon opvoeden? duurt langer 8% geen verschil 2% 0% veel intensiever

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Sales script voor 1 op 1 gesprekken

Sales script voor 1 op 1 gesprekken Sales script voor 1 op 1 gesprekken Word je focus master en word een Focus Master Dit gesprek voer je wanneer iemand interesse toont in je programma. Zorg ervoor dat u zich in een rustige kamer zonder

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E MEER GASTEN NAAR JE CAMPING VIA EEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E VERSIE 2.0 I N H O U D S O P G A V E Warm welkom Goede website Gouden website Ons verhaal A U T E U R Johanna Bruggeman

Nadere informatie

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l JAARKA(ART)LENDER 2019 Lieve mama van jouw kind, Wat fijn dat je mijn jaarka(art)lender hebt geprint. Deze kalender heb ik met veel plezier en liefde gemaakt. Ik wens je dit jaar ook veel liefde en plezier.

Nadere informatie

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen Het klinkt als iets onmogelijks Schrij Schrijven met je hogere zelf en je gidsen, klinkt als iets onmogelijks. Misschien ook omdat, hoe zeer je

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA OP HET WERK

SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK Je doet deze training waarschijnlijk om te ontdekken of het iets zou kunnen zijn voor jouw werk, oftewel; of het iets is voor jou én voor jouw cliënten?

Nadere informatie

VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/ /2500/V1. Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen.

VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/ /2500/V1. Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen. VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/2011.09/2500/V1 Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen. Mannen zijn anders: Moli for men, de anatomisch gevormde productlijn speciaal ontworpen

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen Jouw doelgroep kiezen voor je praktijk! Het kiezen van een doelgroep is cruciaal voor het succes van je praktijk. Vaak is jouw doelgroep een groep mensen waar jij affiniteit mee hebt. Het zijn mensen met

Nadere informatie

Facebookmama s. Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april 2018

Facebookmama s. Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april 2018 Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april 2018 Margot Serena botst op een eigenaardig fenomeen. Moeder zijn in een vreemd land blijkt een mooie, maar soms eenzame aangelegenheid.

Nadere informatie

Kanker en erfelijkheid Hoe vertel ik het mijn familie?

Kanker en erfelijkheid Hoe vertel ik het mijn familie? Kanker en erfelijkheid Hoe vertel ik het mijn familie? Verzekeren en erfelijkheid 1 Heb je een aanleg voor kanker? Dan kunnen sommige familieleden de aanleg voor de ziekte ook hebben. Het is belangrijk

Nadere informatie

10 tips voor het adverteren op Facebook en Instagram

10 tips voor het adverteren op Facebook en Instagram 10 tips voor het adverteren op Facebook en Instagram leren Luisteren naar de opdrachtgever, verkopers en je publiek. Doen wat je denkt dat goed is en leren wat werkt en dat analyseren. De juiste dingen

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

In je kracht. Werkboek voor deelnemers

In je kracht. Werkboek voor deelnemers In je kracht Werkboek voor deelnemers Uitleg Mijn toekomst! Benodigdheden: Werkblad Mijn toekomst! (je kunt het Werkblad meegeven om thuis na te lezen, maar dit is niet noodzakelijk) Voor iedere deelnemers

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94 Inhoud Inleiding 7 deel 1 lees- en kijkbio Hoofdstuk 1 Verhalen vertellen 10 Hoofdstuk 2 Zelf verhalen vertellen 12 Hoofdstuk 3 Voorlezen 16 Hoofdstuk 4 Verhalen lezen 18 Hoofdstuk 5 Verhalen in boeken

Nadere informatie

Leren als een expert!

Leren als een expert! Leren als een expert! Welk vak vind jij lastig? Wiskunde, of juist Frans? Ken je iemand die heel goed is in dat vak? En heb je wel eens aan diegene gevraagd hoe hij/zij voor dat vak leert? Als je dat weet,

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

Projectboek. De Swiffer Duster. om driemaal meer haren en stof te vangen en vast te houden* Ambassador Club. * Dan met een traditionele plumeau.

Projectboek. De Swiffer Duster. om driemaal meer haren en stof te vangen en vast te houden* Ambassador Club. * Dan met een traditionele plumeau. Projectboek Ambassador Club * Dan met een traditionele plumeau. De Swiffer Duster om driemaal meer haren en stof te vangen en vast te houden* WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors ontdekken de producten van

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 2 Je Gedachten Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 2 Je Gedachten Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 2 Je Gedachten Inhoud 2 1. Onderzoek je zelfbeeld: welke negatieve gedachten heb je? 3 2. Oefen jezelf in gedachten veranderen 4 3. Oefen jezelf in gedachten loslaten 5 4. Bouw aan je

Nadere informatie

Jullie bepalen indien het pesten of plagen is

Jullie bepalen indien het pesten of plagen is Jullie bepalen indien het pesten of plagen is Twee vrienden na de examens: Man, man, gene vette hé je punten op school! Wat zal de mama daar van zeggen? (ondertussen trekt hij aan zijn oor) Ei, gay, met

Nadere informatie

Transformationeel ondernemen

Transformationeel ondernemen Transformationeel ondernemen Dit rapport maakt deel uit van de Denkonomie- serie, met o.a. uitgaven als: Transformationeel - ZIJN ondernemen wat je wilt worden - Het nieuwe verkopen - Wetenschap en spiritualiteit

Nadere informatie

@gheijkoop Gerrit Heijkoop

@gheijkoop Gerrit Heijkoop @gheijkoop of @triqle Gerrit Heijkoop Twitter op jouw congres of evenement in 10 stappen Twitter op jouw congres of evenement in 10 stappen 6 vragen 1. Wat is Twitter? En hoe werkt het? 2. Wat vraagt het

Nadere informatie

Leren, Wat kan ik met een Ipad doen? Les: beeldbellen Skype

Leren, Wat kan ik met een Ipad doen? Les: beeldbellen Skype Leren, Wat kan ik met een Ipad doen? Les: beeldbellen Skype Let op! Klik altijd eerst op je scherm: voer je (geheime) code in. 1.We gaan nu leren hoe met iemand anders kunt beeldbellen. Skype = Een manier

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassador Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen elektrisch

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Ik bereid me voor. Wat vind jij belangrijk? De vragen. Wat gebeurt er als je deze lijst hebt ingevuld? Jouw gegevens

Ik bereid me voor. Wat vind jij belangrijk? De vragen. Wat gebeurt er als je deze lijst hebt ingevuld? Jouw gegevens Wat vind jij belangrijk? Wij willen graag horen wat jij belangrijk vindt in jouw leven. En hoe de ondersteuning die jij krijgt hierbij past. Binnenkort heb je hierover een gesprek met je begeleider. Dit

Nadere informatie

Uw discrete oplossing

Uw discrete oplossing N.V. PAUL HARTMANN S.A. BE-1480 Sint-Renelde Bezoek onze websites: www.hartmann.be www.discrete.be Uw discrete oplossing 085 861/6 (1014) Incontinentie hygiëne Bescherming van de huid Dankzij een ademende

Nadere informatie

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5 Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5 Doe de challenge 8 dagen lang en doorbreek je blokkades: Op naar meer flow, geluk en energie! Welkom! Heel erg leuk dat je meedoet aan de Doorbraak Dagen Challenge! Dit is

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Welke beslissingen werden genomen voordat de foto's worden gemaakt? Welke beslissingen werden genomen nadat de foto's werden gemaakt?

Welke beslissingen werden genomen voordat de foto's worden gemaakt? Welke beslissingen werden genomen nadat de foto's werden gemaakt? 1 Hoe kunnen beelden gemanipuleerd worden? De uiteindelijke beelden die je in de professionele media ziet, zijn het resultaat van meerdere beslissingen die genomen zijn voordat een foto wordt gemaakt.

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS. Yvette Paludanus

FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS. Yvette Paludanus FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS Yvette Paludanus 2 Dit boekje is tot stand gekomen dankzij de vragen en verhalen van medewerkers in de zorg. Wil je een exemplaar van dit boekje bestellen? Wil je begeleiding

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Activiteitenblad 8.1: Weet wat je ziet. Maak een commerciële vlog!

Activiteitenblad 8.1: Weet wat je ziet. Maak een commerciële vlog! Activiteitenblad 8.1: Weet wat je ziet. Maak een commerciële vlog! Vloggen is een nieuw beroep geworden. Sommige mensen verdienen daar veel geld mee, het is soms zelfs hun baan. Welke vloggers ken jij?

Nadere informatie

Projectboek. Swiffer Vloerreiniger en Duster. om haren en stof makkelijker* te vangen. Ambassador Club. * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek.

Projectboek. Swiffer Vloerreiniger en Duster. om haren en stof makkelijker* te vangen. Ambassador Club. * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. Projectboek Ambassador Club Swiffer Vloerreiniger en Duster om haren en stof makkelijker* te vangen * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors ontdekken de producten

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten.

Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten. Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten. Inhoud Een woordje vooraf 2 Profielen en tips 4 Drilsergeant 4 Schooljuffrouw 7 Beste vriendin 10 Activist

Nadere informatie

Werving en Selectie anno nu. Menno Mekes oktober 2018

Werving en Selectie anno nu. Menno Mekes oktober 2018 Werving en Selectie anno nu Menno Mekes oktober 2018 Wat gaan we doen vandaag? Hoe staat het met werkgelegenheid: feiten en cijfers Werving en selectie anno nu Je medewerker als ambassadeur 2 3 Actueel

Nadere informatie

Tips en Tricks voor sponsorwerving

Tips en Tricks voor sponsorwerving Tips en Tricks voor sponsorwerving Je gaat op bouwreis en maakt gebruik van de sponsortool, of je bouwt virtuele huisjes op Bouwmee, bijvoorbeeld omdat je voor Habitat meedoet aan een evenement. Alles

Nadere informatie