Training Netwerken. Netwerken: wat is jouw bijdrage?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Training Netwerken. Netwerken: wat is jouw bijdrage?"

Transcriptie

1 Training Netwerken Netwerken: wat is jouw bijdrage? Of je nou op zoek bent naar nieuwe klanten, wilt werken aan je carrière of effectiever wilt samenwerken met je collega s: het hebben van een goed netwerk is een belangrijk uitgangspunt. Door de juiste mensen te kennen, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kom je in contact met andere relaties. Wat is netwerken? Waar begin je? En hoe behoud jij je netwerk? Want de juiste mensen kennen is een belangrijke eerste stap, maar deze relaties behouden is een tweede. Het hebben van een goed netwerk is voor jou belangrijk, maar voor een ander ook. Van welke toegevoegde waarde ben jij voor een netwerk? Is er sprake van een vertrouwensrelatie? De training wordt op incompany en op maat aangeboden.

2 Netwerken Wat is jouw wens? Sta eens stil bij de contacten die je al hebt. Grote kans dat je wellicht al een netwerk hebt opgebouwd. Goed is het ook om stil te staan bij je eigen wensen en doelen. Heb je een bepaalde carrière in gedachte of moet je een project leiden? Welke contacten kunnen jou daarbij helpen? Wanneer dit voor jezelf helder is, kun je op zoek gaan naar de juiste contacten. Tijdens de training Netwerken staan we stil bij jouw wensen en doelen en bekijken we wat de toegevoegde waarde van een netwerk is. Netwerken Wat is jouw bijdrage? Bij iedere relatie is het belangrijk dat de verhouding tussen geven en nemen in balans is. Jij wil een netwerk, maar iemand anders wil dat ook. Wat kun jij voor iemand uit jouw netwerk betekenen? Hoe breng je dit in de praktijk? Het is belangrijk dat er sprake is van een natuurlijke relatie. Een relatie werkt niet via een protocol, het gaat om gevoel, je inleven in een ander. Waar heeft iemand behoefte aan? En wat kun jij vervolgens bieden. Het stellen van de juiste vragen is hier belangrijk. Maar luisteren, is misschien nog wel het belangrijkst. Tijdens de training Netwerken gaan we hiermee oefenen. Netwerken Bouwen aan duurzame relaties Is je netwerk op een bepaald moment groot genoeg? Of is er altijd ruimte voor meer contacten? Ook bij deze vraag staan jouw doelen en wensen centraal. Wat verwacht jij zelf van je contacten? De tijden veranderen, werkprocessen vernieuwen, ongetwijfeld volg je zelf cursussen en lees je vakliteratuur om bij te blijven. Via je contacten kun je ook op de hoogte blijven van allerlei ontwikkelingen. Tijdens de training Netwerken ontdek je dat netwerken eigenlijk niets minder is dan omgaan met mensen. Voor sommige mensen is dat best eng. Wacht je tot een netwerkborrel, of bel je iemand op wanneer je met een prangende vraag zit. Vaak is het gewoon een kwestie van doen. Tijdens de training ervaar je dat netwerken ook gewoon erg leuk is. Als het klikt met de juiste contacten, ontstaat er een verbinding waar beide partijen lang profijt van kunnen hebben. Online netwerken Storytelling: het verhaal dat je vertelt Je kunt nog zulke belangrijke contacten hebben, als jij op iedere netwerkborrel alleen maar praat over je targets en andere doelen, haken de meesten af. Natuurlijk heeft iedereen in jouw netwerk een doel, maar er moet ook een klik zijn. Tijdens de training Netwerken krijg je praktische handvatten hoe jij een sociaal netwerk kunt opbouwen. Hoe presenteer jij je? Hoe vertel jij je verhaal? Daar gaan we mee oefenen. Storytelling speelt een belangrijke rol bij het overbrengen van je boodschap en of mensen bij je terugkomen voor nog een interessant verhaal.

3 Netwerken vindt ook online plaats. Facebook, LinkedIn en Twitter zijn de perfecte middelen om op zoek te gaan naar de juiste contacten. Bovendien is social media een handig middel voor storytelling. Tijdens de training Netwerken ontdek je hoe je deze online mediakanalen kunt inzetten. Inhoud training Netwerken Wat zijn jouw doelen en wensen? Hoe haal je het beste resultaat uit je netwerk? Dit wordt er van jou verwacht Oefenen: zo wordt netwerken leuk Hoe kun je storytelling inzetten? De rol van social media De winst van duurzame netwerkrelaties Bovenstaande inhoud is een indicatie van de mogelijkheden, de training wordt op maat aangeboden.

4 Resultaten Na het volgen van de training Netwerken weet je wat het belang is van een goed netwerk, hoe je aan de juiste contacten komt en hoe je deze kunt behouden. Je weet wat je doelen en wensen zijn en hoe een goed netwerk je hierbij kan helpen. Je ontdekt wat jouw rol is in een netwerk en wat er van jou wordt verwacht. Je hebt ervaren hoe je storytelling kan inzetten en weet hoe je gebruik kunt maken van social media. Je bent je bewust van je doelen en wensen Je ziet de toegevoegde waarde van het hebben van een netwerk Je weet wat er van jou wordt verwacht Je hebt kennis gemaakt met het inzetten van storytelling Je kunt social media doelgericht gebruiken Tips & trucs: hoe behoud je je contacten Doelgroep De training Netwerken wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze training is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over netwerken. Doelgroepen die in het bijzonder baat bij deze training kunnen hebben zijn: Ondernemers Leidinggevenden Projectteams Young potentials HRM: Loopbaanontwikkeling In- en verkoop teams Marketing teams Vertegenwoordigers Teams die netwerk willen uitbreiden en/of onderhouden Twijfel je of de training Netwerken bij jullie past? Neem dan direct contact op voor vrijblijvend advies: of mail naar Wij denken graag met je mee.

5 Investering Het trainen en ontwikkelen van teams (directie, management, professionals) is een investering in tijd en geld maar levert nóg meer op. Goed getrainde soft skills zijn onmisbaar in een succesvolle en gezonde organisatie. Het voorkomt stress, uitval door ziekte en laat mensen optimaal functioneren. Ons aanbod is altijd op maat en we denken graag mee over de mogelijkheden binnen jullie budget. Neem contact op via voor vrijblijvend advies of een geheel vrijblijvend overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

6 Over ZakelijkeTrainer.nl Wij zijn dé incompany trainer van Nederland en bieden meer dan 20 trainingen en 60 workshops met impact op het gebied van Leiderschap, Teambuilding, Persoonlijke Effectiviteit, Commercie, Communicatie en Creativiteit & Fun. We werken met een team van vaste zelfstandige trainers die allen een eigen expertise hebben. Onze missie is om mensen in bedrijven te helpen de verbinding met zichzelf en anderen te versterken zodat het (collectieve) bewustzijn groeit. Dit zorgt ervoor dat mensen bewustere (bedrijfs) keuzes maken waarbij ze rekening houden met hun eigen welzijn en die van hun omgeving. Zo leveren zij hun unieke bijdrage aan een de organisatie maar ook aan een gezonde, vredige en gelukkige wereld. Jullie mogen verwachten dat we de deelnemers in onze trainingen en workshops uitdagen om hun zelfkennis, compassie en (werk) geluk te vergroten. We doen dit door het creëren van een eerlijke, plezierige en veilige leeromgeving waar iedere deelnemer kan ervaren hoe hij/zij dit kan bewerkstelligen.

7 Referenties Onze klanten waarderen vooral onze snelle en vriendelijke services. De reviews die we krijgen van onze opdrachtgevers zijn vaak erg positief. Wij staan voor kwaliteit en willen dat op een positieve en heldere manier overbrengen. De inhoud van onze trainingen en workshops wordt dan ook met bijna een 9 gewaardeerd. Op onze website ( kun je meer lezen over de referenties die we van onze klanten kregen voor onze trainingen en workshops. Interesse? Heb je interesse in deze training of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door: een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl of te bellen naar

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Training Netwerken Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Het hebben van een goed netwerk is van groot belang voor je carrière. Je hoort het vaak om je heen, een nieuwe baan of een nieuwe

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden.

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden. Workshop Leiderschap Workshop Leiderschap, wat voor een leider ben jij? Wat voor leidinggevende wil jij zijn? Wat vind jij zelf belangrijk bij een leidinggevende? Er zijn verschillende leiderschapsstijlen.

Nadere informatie

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden.

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden. Workshop Leiderschap Leiderschap, krachtig in elke situatie Wat maakt iemand tot een goede leidinggevende? Natuurlijk moeten er doelen gehaald worden en het liefst binnen een bepaald budget. Maar zonder

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Training Passie en missie, maak gebruik van elkaars unieke bijdrage Iedereen heeft een unieke bijdrage, maar niet iedereen weet welke dat is. Weet jij het wel? Wanneer je dit

Nadere informatie

Training Persoonlijke effectiviteit

Training Persoonlijke effectiviteit Training Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme

Nadere informatie

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Workshop Coachend leidinggeven Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Als leidinggevende wil je het beste uit je personeel halen. Jij wilt dat ze werken conform de missie en

Nadere informatie

Training Persoonlijke effectiviteit

Training Persoonlijke effectiviteit Training Persoonlijke effectiviteit Training Persoonlijke effectiviteit, niet harder maar slimmer werken Een netwerkbijeenkomst, vergadering, werkgroepjes, leuk en waardevol dat je overal voor wordt gevraagd,

Nadere informatie

De training Vitaliteit wordt daarom incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training Vitaliteit wordt daarom incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Vitaliteit Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht Je hebt voldoende beweging, je eet gezond en je zorgt dat je op tijd je rust en ontspanning neemt. Kortom, je zit lekker in je vel. In één

Nadere informatie

Training Stressmanagement

Training Stressmanagement Training Stressmanagement Stressmanagement: stress de baas Een beetje stress kan geen kwaad. Sterker nog, soms presteer je zelfs beter onder een beetje druk. Maar wat als stress een constante factor is

Nadere informatie

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Personal branding Personal branding, waar sta jij voor? Wat vind je belangrijk? Wat maakt jou uniek? Tijdens de workshop Personal branding ga je op ontdekkingstocht naar jouw waarden en kwaliteiten.

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

Workshop Persoonlijke doelen stellen: sturing en overzicht, zakelijk en privé

Workshop Persoonlijke doelen stellen: sturing en overzicht, zakelijk en privé Workshop Persoonlijke doelen stellen Workshop Persoonlijke doelen stellen: sturing en overzicht, zakelijk en privé Wanneer jij weet wat jouw persoonlijke doelen zijn, haal jij meer resultaat uit jezelf

Nadere informatie

Training Communicatievaardigheden

Training Communicatievaardigheden Training Communicatievaardigheden Communicatie vaardigheden: succesvol en verbindend communiceren Wat zou het fijn zijn als Jan een keer normaal zou communiceren. Mijn leidinggevende communiceert ook nooit

Nadere informatie

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven, krachtig in iedere situatie Als leidinggevende probeer jij het beste uit je medewerkers te halen. Daar profiteert de organisatie van, maar

Nadere informatie

Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning

Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning Workshop Stressmanagement Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning Stress op de werkvloer is onoverkomelijk. Wel kun je leren hiermee om te gaan. Tijdens de workshop Stressmanagement

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Feedback Feedback geven en ontvangen Feedback geven of ontvangen is voor veel mensen best lastig. Daardoor wordt het geven van feedback vaak vermeden: een gemiste kans. Constructieve feedback

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

Training Persoonlijk leiderschap

Training Persoonlijk leiderschap Training Persoonlijk leiderschap Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme manier

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

Workshop Communicatievaardigheden

Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden, een belangrijk middel om je doel te bereiken Effectief communiceren kun je leren. Gelukkig maar, alle relaties staan of vallen met goede

Nadere informatie

Training Timemanagement

Training Timemanagement Training Timemanagement Training Timemanagement, omgaan met je waardevolle tijd Herken je dat? Je werkdag is bijna afgelopen, maar er liggen nog een paar mails onbeantwoord op je te wachten, je zou nog

Nadere informatie

De workshop Passie en missie wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Passie en missie wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Passie en missie Passie en missie, jouw unieke bijdrage Weet jij wat jouw passie is? Waar jouw hart harder van gaat kloppen? Door de hectiek van de dag vergeet je hierbij stil te staan. Logisch

Nadere informatie

Training Stressmanagement

Training Stressmanagement Training Stressmanagement Training Stressmanagement, veerkrachtig omgaan met werkdruk Een burn-out en overspannenheid zijn aandoeningen die grotendeels worden veroorzaakt door grote mate van stress op

Nadere informatie

De workshop Passie en missie wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Passie en missie wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Passie en missie Workshop passie en missie, meer energie en motivatie Iedereen heeft iets, of meerdere dingen, waar zijn hart sneller van gaat kloppen. Wanneer jij weet wat jouw passie en missie

Nadere informatie

Workshop Persoonlijk leiderschap, een krachtige leider voor jezelf

Workshop Persoonlijk leiderschap, een krachtige leider voor jezelf Workshop Persoonlijk leiderschap Workshop Persoonlijk leiderschap, een krachtige leider voor jezelf Bewust worden van jezelf en de regie nemen over je leven. Dat leer je tijdens de workshop Persoonlijk

Nadere informatie

Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen

Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen Workshop Kernkwadranten Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen Wil jij jezelf beter leren kennen? Wil jij weten wat jouw sterke eigenschappen zijn en hoe je deze kunt benutten?

Nadere informatie

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Coachend leidinggeven Coachend leidinggeven, motiveren en inspireren Wil jij het optimale uit jouw medewerkers halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Naast hun leidinggevende ben je ook

Nadere informatie

De workshop Startende manager wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Startende manager wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Startende manager Startende manager, vol zelfvertrouwen leidinggeven Je staat op het punt om leidinggevende te worden, of misschien ben je het net geworden? Heb je de intentie om binnenkort de

Nadere informatie

Training Projectmanagement

Training Projectmanagement Training Projectmanagement Training Projectmanagement, effectief en succesvol Als projectleider ben je een spin in het web, moet je alle ballen hoog houden en moeten je ogen en oren overal zitten. En dan

Nadere informatie

De workshop Stotytelling wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Stotytelling wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Storytelling Workshop storytelling, vertel jullie onderscheidende verhaal Een krachtig bedrijfsverhaal is een belangrijk onderdeel van corporate communicatie. Het verbindt en inspireert medewerkers,

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: prikkel je geest Out of the box denken. Of, buiten de gebaande paden denken. Doorbreek denkpatronen. Breekt het zweet je al uit als je dit hoort? Heb jij moeite

Nadere informatie

Training Coachvaardigheden

Training Coachvaardigheden Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

Workshop Verbindend communiceren

Workshop Verbindend communiceren Workshop Verbindend communiceren Verbindend communiceren, krachtig en van hart-tot-hart Verbindend communiceren staat in het teken van écht contact maken met jezelf en de ander. Helder en effectief communiceren

Nadere informatie

Workshop Positief assertief, opkomen voor jezelf, met respect voor de ander

Workshop Positief assertief, opkomen voor jezelf, met respect voor de ander Workshop Positief assertief Workshop Positief assertief, opkomen voor jezelf, met respect voor de ander Je herkent het vast: je zit tegen een enorme deadline aan te werken en een collega vraagt of je nu

Nadere informatie

Workshop Zakelijk flirten. Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden

Workshop Zakelijk flirten. Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden Workshop Zakelijk flirten Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden Hoe spontaan ben jij op een netwerkbijeenkomst? Durf jij uit je comfortzone te komen? Soms kan dat net een verschil

Nadere informatie

Workshop Relatiemanagement, relaties aangaan en behouden. De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Workshop Relatiemanagement, relaties aangaan en behouden. De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Relatiemanagement Workshop Relatiemanagement, relaties aangaan en behouden In ons leven hebben we verschillende relaties: zakelijk en privé, met een naaste collega en een leidinggevende. Het zijn

Nadere informatie

Workshop Verbindend communiceren, met gevoel en zonder conflict

Workshop Verbindend communiceren, met gevoel en zonder conflict Workshop Verbindend communiceren Workshop Verbindend communiceren, met gevoel en zonder conflict Tijdens werkrelaties is eenrichting communiceren een veel voorkomende valkuil; we zenden te veel en ontvangen

Nadere informatie

Training Communicatieve vaardigheden

Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatie vaardigheden, contact maken en verbinden In het dagelijks leven communiceren we best veel. Denk maar eens na, tijdens een vergadering, maar ook

Nadere informatie

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken Hoe vaak gebeurt het dat een collega vraagt of je op het laatste moment nog even wilt meelezen met een

Nadere informatie

Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen

Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen Training Leiderschap Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen Als leidinggevende moet je meerdere ballen hooggehouden. Er wordt verwacht dat jouw team bepaalde doelen haalt, binnen een bepaald

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

Workshop Man/vrouw energie, maak gebruik van de diversiteit binnen jullie team

Workshop Man/vrouw energie, maak gebruik van de diversiteit binnen jullie team Workshop Man/vrouw energie Workshop Man/vrouw energie, maak gebruik van de diversiteit binnen jullie team Vrouwen zijn gevoelig, snel emotioneel. Mannen zijn zakelijk, hard en direct. Klopt dit? Hoe is

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Conflicthantering, onderhandelen met resultaat Effectief ruziemaken. Kan dat? Wij denken van wel. Een conflict kan zorgen voor een nieuw inzicht of een frisse wind in een relatie.

Nadere informatie

Training Coachvaardigheden

Training Coachvaardigheden Training Coachvaardigheden Training Coachvaardigheden, jij inspireert en motiveert Hoe haal jij het beste uit je mensen? Hoe zorg jij ervoor dat jouw teamleden zich ontwikkelen naar een hoger niveau? Hoe

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Training Conflicthantering, een stevige discussie met een goede afloop Je zal het best weleens hebben meegemaakt, een flinke discussie tijdens een vergadering. Jij en je collega

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Feedback Feedback, reflecteren om te kunnen groeien Opbouwende kritiek; zo wordt feedback ook vaak genoemd. Het is bedoeld zodat anderen, of jij zelf iets leren, ergens bewust van worden. Het

Nadere informatie

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kernkwadranten Kernkwadranten, wat is jouw uitdaging? Weet jij wat jouw eigenschappen zijn? Waar ben jij sterk in en wat zijn jouw valkuilen? Wanneer je dit weet, kun je hier rekening mee houden.

Nadere informatie

De workshop Jongleren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Jongleren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Jongleren Workshop Jongleren, loslaten. Durf jij het? In het dagelijks leven komt er zoveel op ons af, dat we heel wat ballen hoog moeten houden. Wil je dit goed onder controle krijgen, dan moet

Nadere informatie

Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander

Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander Workshop Positief assertief Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander Opkomen voor jezelf, is in de praktijk vaak lastiger dan het lijkt. Je wilt graag iedereen te vriend

Nadere informatie

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Relatiemanagement Relatiemanagement, investeren in zakelijke relaties Relaties; de mens kan niet zonder. Of het privé is of werk gerelateerd, relaties zijn een belangrijk onderdeel van ons leven.

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

De workshop Zakelijke flirten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Zakelijke flirten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Zakelijk flirten Zakelijk flirten, de magie van flirten zakelijk inzetten Zakelijk flirten is een term die de laatste jaren veel voorbij komt. Maar wat is zakelijk flirten eigenlijk? Met zakelijk

Nadere informatie

De workshop Stressmanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Stressmanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Stressmanagement Stressmanagement, hoe word jij stress de baas? Stress. daar kunnen we allemaal over meepraten. Een beetje stress kan geen kwaad. Somt helpt het ons optimaal te presteren. Maar

Nadere informatie

De workshop Man/vrouw energie wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Man/vrouw energie wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Man/vrouw energie Man/vrouw energie, (hoe) werkt dat? Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus. Dit wereldwijd bekende boek van John Gray beschrijft de verschillen tussen mannen en vrouwen.

Nadere informatie

Workshop Omgaan met veranderingen

Workshop Omgaan met veranderingen Workshop Omgaan met veranderingen Omgaan met verandering, uitgaan van je eigen kracht Je kunt nooit twee keer in dezelfde rivier stappen is een gezegde dat verandering typeert. Alles verandert voortdurend.

Nadere informatie

De workshop Kleurenanalyse wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kleurenanalyse wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kleurenanalyse Kleurenanalyse, ontdek de kracht van kleur Dagelijks zijn we in contact met mensen bij wie we een goede indruk willen achterlaten, bijvoorbeeld tijdens een netwerkgesprek, sollicitatiegesprek,

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie

Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie Workshop Vitaliteit Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie Vitaliteit staat steeds vaker bij bedrijven op de prioriteitenlijst. En terecht, vitale medewerkers zijn onder andere

Nadere informatie

Workshop Teambuilding. Teambuilding, alle neuzen dezelfde kant op

Workshop Teambuilding. Teambuilding, alle neuzen dezelfde kant op Workshop Teambuilding Teambuilding, alle neuzen dezelfde kant op Als team werk je aan een gezamenlijk doel, daarnaast heeft iedereen zijn eigen specifieke werkzaamheden en persoonlijke doelen. Bovendien

Nadere informatie

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Workshop Lichaamstaal Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Lichaamstaal is belangrijker dan veel mensen beseffen. Het is een cruciaal onderdeel van onze communicatie. Hoe kom je over op een ander?

Nadere informatie

Workshop Communicatie vaardigheden

Workshop Communicatie vaardigheden Workshop Communicatie vaardigheden Communicatie vaardigheden, effectief communiceren kun je leren De manier waarop wij met elkaar communiceren is cruciaal voor een goede relatie. Je boodschap kan nog zo

Nadere informatie

Klantbeleving, een goede mix van gastvrijheid en klantvriendelijkheid

Klantbeleving, een goede mix van gastvrijheid en klantvriendelijkheid Workshop Klantbeleving Klantbeleving, een goede mix van gastvrijheid en klantvriendelijkheid Klanten stellen tegenwoordig hoge eisen. Naast kwaliteit van het geleverde product, is de klantvriendelijkheid

Nadere informatie

De workshop Webteksten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Webteksten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Webteksten schrijven Webteksten schrijven, effectieve content creëren Hoe schrijf je aantrekkelijke teksten voor je website? Hoe zorg je dat een potentiële klant jullie website vindt, en daar

Nadere informatie

De workshop Debatteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Debatteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Debatteren Debatteren, krachtig en effectief Debatteren doen we eigenlijk iedere dag wel. Vooral op je werk ben je regelmatig aan het beargumenteren en het weerleggen. Het is goed om hier eens

Nadere informatie

De workshop Conflicthantering wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Conflicthantering wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Conflicthantering Conflicthantering, effectief omgaan met conflicten Conflicten, het liefst vermijden we ze. En toch zijn ze onderdeel van ons leven, van ons werk. Een conflict is namelijk een

Nadere informatie

De workshop Snellezen wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Snellezen wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Snellezen Snellezen, in minder tijd meer informatie verwerken Hoeveel lees jij tijdens een werkdag? Denk eens goed na? Naast beleidsstukken, rapporten en notulen, komen er op een dag ook aardig

Nadere informatie

Training Soft skills voor technici

Training Soft skills voor technici Training Soft skills voor technici Soft skills voor technici, sterker door persoonlijke vaardigheden Je bent goed in je werk. Je bent vakinhoudelijk een expert en op de hoogte van de ontwikkelingen op

Nadere informatie

De workshop Jongleren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Jongleren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Jongleren Jongleren, een leerproces van vertrouwen en loslaten Tijdens de workshop Jongleren ervaar je alle stappen in een leerproces. Alleen door stap voor stap bekend te worden met de techniek,

Nadere informatie

De workshop Zakelijk schrijven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Zakelijk schrijven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Zakelijk schrijven Zakelijk schrijven, krachtig en creatief Rapporten, beleidsnotities, webteksten, op je werk schrijf je heel wat af. Wat denk jij? Worden je teksten ook allemaal gelezen of belanden

Nadere informatie

Training Persoonlijke Effectiviteit

Training Persoonlijke Effectiviteit Training Persoonlijke Effectiviteit Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

De workshop Creatief denken wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Creatief denken wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Creatief denken Creatief denken, vergroot je oplossend vermogen Hoe creatief ben jij? Hoe creatief is jouw organisatie? Creativiteit is het creëren van iets nieuws dat nuttig en verrassend is.

Nadere informatie

Training Vitaliteit. Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht

Training Vitaliteit. Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht Training Vitaliteit Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht Je hebt voldoende beweging, je eet gezond en je zorgt dat je op tijd je rust en ontspanning neemt. Kortom, je zit lekker in je vel. In één

Nadere informatie

Training Klantbeleving

Training Klantbeleving Training Klantbeleving Klantbeleving: voeg waarde toe en verwonder Betalen voor de verzending van je online bestelling? Een week wachten tot je de offerte in je mailbox vindt? Daar nemen klanten geen genoegen

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

Training Projectmanagement

Training Projectmanagement Training Projectmanagement Projectmanagement, sturen op resultaat Binnen jullie organisatie werken jullie veel met projecten. Jij bent projectleider, of je maakt deel uit van een speciaal opgesteld projectteam.

Nadere informatie

Training Stressmanagement

Training Stressmanagement Training Stressmanagement Stressmanagement, stress de baas Een beetje stress kan geen kwaad. Sterker nog, soms presteer je zelfs beter onder een beetje druk. Maar wat als stress een constante factor is

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

Training Timemanagement

Training Timemanagement Training Timemanagement Timemanagement, efficiënt omgaan met tijd Tijd is schaars. Dit zorgt voor een bepaalde druk. Zeker als je veel dingen wilt doen in weinig tijd, zoals vergaderen, organiseren, afspraken

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld.

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Leergangen 2019-2020 Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Hoe werkt het? 1. Kies de leergang die jij graag wilt volgen. Waarin wil jij je ontwikkelen? Wat

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

GELUKKIG LEIDINGGEVEN, HOE DOE JE DAT? WORKSHOP KENNISPARADE 05/09/2019 ALEX SLAVENBURG

GELUKKIG LEIDINGGEVEN, HOE DOE JE DAT? WORKSHOP KENNISPARADE 05/09/2019 ALEX SLAVENBURG GELUKKIG LEIDINGGEVEN, HOE DOE JE DAT? WORKSHOP KENNISPARADE 05/09/2019 ALEX SLAVENBURG Alex Slavenburg Werkgeluk & Leiderschap Training / Coaching / Inspireren Mijn missie: Werkgeluk in beweging! QUIZ

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

Wat kies jij uit de schijf van 5?

Wat kies jij uit de schijf van 5? Goed bezig 2016 Wat kies jij uit de schijf van 5? Alsjeblieft! Dit is het Goed Bezig trainingsaanbod voor 2016. Doel is samen werken aan goede persoonlijke balans. De trainingen zijn bedoeld voor medewerkers

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 1 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine Download tijdelijk gratis Nieuw INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL Inhoud 1 2 : Waarom jij niet zonder deze zes geheimen

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

welkom. brochure 2019

welkom. brochure 2019 welkom. brochure 2019 for those who make it possible. Possible is er voor mensen. Niet zomaar mensen, maar vakmensen zoals jij. Professionals die weten waar ze mee bezig zijn, hun vak beheersen en hun

Nadere informatie

Succescirkel van Werkgeluk

Succescirkel van Werkgeluk Succescirkel van Werkgeluk Ken jezelf en je succesfactoren! Zodat je je eigen werkgeluk en dat van anderen positief kunt beïnvloeden www.kristadewolff.nl Over Goed dat je het ebook hebt gedownload. Wat

Nadere informatie

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn!

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn! Inhoud Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. 1-2 3 Wij zijn! Inge Kaptein - Sinds 2012 communicatieadviseur Het spectrum

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

NaïS Zine #B2P LINKEDIN DAGTRAINING. Nieuw. Vanaf volgende maand geven wij een gastblogger een podium! Als eerste;

NaïS Zine #B2P LINKEDIN DAGTRAINING. Nieuw. Vanaf volgende maand geven wij een gastblogger een podium! Als eerste; N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 3 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine LINKEDIN N E D E R L A N D E R S O M A R M E N L I N K E D I N #B2P Z Ó O N D E R S C H E I D T J E J E D I E N S T V E R L E N

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

@gheijkoop of @triqle. Gerrit Heijkoop

@gheijkoop of @triqle. Gerrit Heijkoop @gheijkoop of @triqle Gerrit Heijkoop Hoe nieuwe media tijd kunnen besparen bij het organiseren van een evenement of congres SOCIAL MEDIA Linkedin Twitter Facebook Hyves Youtube Flickr Slideshare Foursquare

Nadere informatie

Trainingen en workshops maart - juni 2019

Trainingen en workshops maart - juni 2019 academie Leren en doen! Trainingen en workshops maart - juni 2019 www.academie.zorgbelang-brabant.nl Trainingen & workshops KRACHTIG PITCHEN Vrijdag 29 maart 2019 Hoe vertel je kort en krachtig jouw idee

Nadere informatie