Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet"

Transcriptie

1 trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners douchen met Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. In de actiefase van dit trnd-project willen wij... Nu het weer wat kouder wordt buiten, verheugen we ons op een lekkere warme douche. Samen ontdekken we de Raindance Select E 120 3jet handdouche van Hansgrohe en delen we onze ervaringen.... samen met 150 trnd-partners uit België en 250 trnd-partners uit Nederland de handdouche uitproberen. Uitproberen. Met deze handdouche kun je kiezen tussen drie verschillende douchestralen: RainAir, Rain en Whirl. Met één druk op de knop wissel je eenvoudig tussen de verschillende straalsoorten.... onze eerlijke mening geven over de handdouche in drie online enquêtes. Je mening geven.... onze ervaringen met de handdouche delen. Je wordt online reporter en gaat reviews, foto s en video s delen via social media, fora en vergelijkingswebsites zoals: Beslist.nl Beslist.be Kieskeurig.nl Kieskeurig.be Vergelijk.nl Vergelijk.be Online reviews schrijven. Welke douchestraal is jouw favoriet? Ontdek het zelf: in de actiefase testen 400 trnd-partners uit België en Nederland de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. We verzamelen onze ervaringen en delen die via online reviews op blogs, social media en vergelijkingswebsites. We hebben er zin in!... de mening van onze vrienden, familie en collega s rapporteren via gespreksberichten en marktonderzoeksformulieren. Rapporteren.

3 Drie douchestralen met één druk op de knop. De drie verschillende douchestralen van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet bieden elk een andere douche-ervaring: van lichte regendruppels tot een krachtige massagestraal. RainAir. Bij de RainAir-straal wordt de waterstroom met lucht verrijkt, waardoor grote druppels worden gevormd die zacht op de huid vallen. De Select-knop zorgt voor het selecteren van de straalsoorten. Hierdoor kunnen we snel wisselen tussen de drie douchestralen. Met één druk op de Select-knop verandert de straal. Wanneer je op de knop drukt dan verandert de stroming van het water in de verschillende straalsoorten. Whirl Whirl Rain. De Rain-straal zorgt voor een stevige douchestraal en is onder andere geschikt om snel alle zeep en shampoo van ons af te spoelen. RainAir: Vormt zachte, met lucht verrijkte regendruppels uit de grote straalopeningen. Whirl Whirl. De roterende massagestraal zorgt voor een ontspannende massage tijdens het douchen. Door de douchekop in de hand te nemen kun je zelf bepalen welke delen van je lichaam je een stevige massage wilt geven. Rain: Krachtige doucheregen uit kleine straalopeningen, om shampoo goed uit te spoelen. Whirl: Geconcentreerde en doeltreffende massagestraal uit roterende straalopeningen zorgt voor het wegnemen van spierspanningen.

4 Lucht en water komen samen. Een modern design voor elke badkamer. Bij de RainAir-straal wordt in de douchekop lucht toegevoegd aan het water. Daardoor worden de druppels voller en zachter. Benieuwd hoe dit werkt? De badkamer is niet alleen de plek waar we ons dagelijks opfrissen en verzorgen, het kan ook één van de meest comfortabele ruimtes in huis zijn. Een handdouche met een modern design kan hierin al een grote bijdrage leveren. Via het grote oppervlak van de AirPower straalschijf wordt lucht aangezogen. Dit mengt zich met het instromende water, waardoor grote druppels ontstaan. Het resultaat: druppels die vol, licht en zacht aanvoelen op de huid. Het SoftCube design van de douchekop is modern en toch tijdloos. De vierkante vorm met afgeronde hoeken past bij elke badkamer en ligt makkelijk in de hand. Het glanzende chroom van de douchekop is makkelijk te combineren met andere kleuren in de badkamer.

5 Spring onder de douche! Snel gereinigd. Om de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet te kunnen testen, moeten we deze natuurlijk eerst installeren. Dit gaat als volgt: Voor een gelijkmatige douchestraal is een schone en kalkvrije handdouche belangrijk. Hansgrohe heeft hieraan gedacht. Dankzij QuickClean kan je kalk en vuil eenvoudig wegwrijven van de straalschijf en straalopeningen. De slangklem uit het startpakket. Aan de doucheslang bevindt zich een verchroomde moer, waaraan de douchekop is vastgedraaid. Door de slangklem op de moer te zetten en aan de douchekop te draaien, haalt men de douche van de slang. De straalopeningen zijn omhuld met flexibele siliconennoppen. De kalk die zich hier na verloop van tijd kan aanhechten, is eenvoudig weer te verwijderen: wrijf met je vingers of een doekje over de noppen. Hierdoor haal je de kalk snel en makkelijk weg. Verwijder de beschermende dop van de schroefdraad van de handdouche. Nu kun je de zwarte rubberen o-ring in de moer van de doucheslang leggen en de slang aan de douchekop vastschroeven. Om het vast te draaien kan je opnieuw gebruik maken van de bijgevoegde slangklem. Wist je dat kalkaanslag er voor kan zorgen dat de douchekop wat vast kan zitten? Mocht je de douchekop niet los krijgen, dan kun je de kalk oplossen door de verbinding tien minuten in schoonmaakmiddel op basis van citroenzuur te leggen.

6 Jouw startpakket. Aan het begin van dit trnd-project ontvang jij als deelnemer een startpakket, met daarin: Voor jou om uit te proberen en te presenteren aan familie, vrienden en kennissen: Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet handdouche. 10 flyers in de vorm van een handdouche om op te hangen. Marktonderzoeksboek om de mening van je omgeving te verzamelen. Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips en discussies van andere trnd-partners die met dit Hansgrohe-project meedoen: Vragen en opmerkingen over het project kan je het beste per sturen aan

7 Hoe verloopt dit trnd-project? 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken Als eerste kun je in alle rust je startpakket uitpakken, de inhoud bekijken en het projectboek lezen. En dan... monteren en uitproberen! Wanneer je de handdouche hebt gemonteerd kan je het direct uitproberen en de verschillende douchestralen ontdekken. Je kan je eerste indruk vastleggen met een foto en meesturen met een gespreksbericht. Opdracht volbracht: De verschillende stralen van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet tijdens het douchen uitgeprobeerd. 2 Jouw indruk doorgeven. Door je ervaringen met de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet te delen, ondersteun je het Hansgrohe team. Als je de handdouche hebt geprobeerd, dan kun je jouw mening vervolgens via drie online enquêtes doorgeven. De onderzoeken vind je op jouw persoonlijke mijntrnd pagina. Je ontvangt een wanneer de enquêtes klaar staan. Opdracht volbracht: Startonderzoek ingevuld. Tussenonderzoek ingevuld. Eindonderzoek ingevuld.

8 3 Online reviews schrijven. 4 Doorvertellen en feedback verzamelen. Word een online reporter! Met jouw ervaring en kennis over de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet kan je anderen die op zoek zijn naar een nieuwe handdouche helpen. Jouw taak tijdens dit project is om 5 tot 10 reviews over de Raindance Select te schrijven. Wat zijn reviews? Reviews zijn productbeoordelingen die je online plaatst. Probeer in je review één aspect van het product te behandelen, zoals de verschillende douchestralen, de Select-knop of het design. Je kan ook video s of foto s van jouw ervaring toevoegen. Vergelijkingswebsites. Reviews zijn te plaatsen op fora, je eigen blog of websites zoals: Beslist.nl Beslist.be Kieskeurig.nl Kieskeurig.be Vergelijk.nl Vergelijk.be Deel de links van je reviews: Laat weten waar jouw reviews, video s en blogposts terug te vinden zijn door de links te delen via de online review tool. Deze vind je op het projectblog: Jouw ervaringen delen met vrienden: Als je overtuigd bent van de handdouche, maak deze dan samen met andere projectdeelnemers bekend. Dit kan je doen door: De handdouche aan je vrienden te tonen en te laten zien hoe het werkt. Iedereen te vertellen over de verschillende functies van de handdouche en jouw kennis en ervaringen te delen over de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. Feedback verzamelen: In dit stadium word jij marktonderzoeker voor Hansgrohe. Met behulp van het bijgeleverde markonderzoeksboek kun je tot wel twintig mensen vragen naar hun mening over de handdouche. Gespreksberichten schrijven: Omdat het Hansgrohe team veel kan leren van jouw gesprekken met vrienden, familie en kennissen, is het belangrijk dat je ons daarover gedurende het project regelmatig informeert. Het is het beste als je, elke keer dat je met vrienden over de handdouche gesproken hebt, een gespreksbericht schrijft. Wij zijn benieuwd met hoeveel vrienden en kennissen je gesproken hebt, wat zij ervan vinden en welke vragen naar voren komen over de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf daarvoor naar en klik op de button bericht schrijven Opdracht volbracht: Hoeveel online reviews heb jij al geplaatst die zijn goedgekeurd - en waarvan je de directe link hebt doorgegeven?

9 Principes van trnd. Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mondreclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een trnd-project ben je verplicht om op de hoogte te zijn van deze principes en je hieraan te houden. Openheid Een trnd-producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden over dit project praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mondreclame-campagne. Je mag je vrienden en bekenden in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat ringelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mondreclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en bekenden wat je zelf van de producten en van ons vindt. Luisteren Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en bekenden alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken er naar uit dat je de opinie van je vrienden en bekenden verzamelt en met ons deelt!

10 Dit is de zin die je kan doorvertellen: Met de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet wissel je met één druk op de knop tussen drie verschillende douchestralen.

11 Tips om online reviews te schrijven. Ideeën om de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet bekend te maken. Als Raindance Select-tester word jij een echte ervaringsdeskundige. Daarom vragen we je om vijf tot tien online reviews te schrijven over je ervaring met Hansgrohe. Zo kan je anderen die op zoek zijn naar informatie over handdouches helpen. Hieronder vind je enkele ideeën over hoe je jouw ervaring met de handdouche online kan delen. Er zijn verschillende gelegenheden waarbij je kan vertellen over de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. Hier zetten we enkele ideeën op een rij: Wat vind je van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet? Vertel het aan je vrienden, collega s en familie. Schrijf online reviews om anderen te helpen bij het zoeken van een handdouche. Maak een foto of video, bijvoorbeeld wanneer je de eerste keer de handdouche gaat uitproberen.... je de verschillende stralen test.... je aan anderen demonstreert hoe de handdouche werkt. Thema s waarover je online review kan gaan: Wat is je eerste indruk? Hoe bevalt het design? Hoe ligt de handdouche in de hand? Hoe gaat het schakelen met de Select-knop? Hoe voelen de drie verschillende douchestralen aan? Hoe tevreden ben je over de douchebeleving? Wat vind je van de reiniging van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet? Waar kun je reviews plaatsen? Beslist.nl Beslist.be Kieskeurig.nl Kieskeurig.be Vergelijk.nl Vergelijk.be Zelf heb je vast nog meer goede ideeën om de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet bekend te maken. Je kunt deze met andere trnd-partners op het blog delen. Geef een demonstratie Je vrienden, familie en kennissen krijgen de beste indruk van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet door de handdouche zelf in de hand te nemen en te proberen. Zo kun je ze meteen vragen wat hun favoriete douchstraal is. In de sportschool Een flinke workout vraagt om een stevige douchestraal. De sportschool kan daarom een goede plek zijn om over douchen te beginnen. Zo kun je je sportbuddies over de verschillende douchestralen van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet vertellen. Tijdens een regenbui Regent het buiten? Vertel je collega s over de Rain- en RainAir-stralen van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet en hoe snel je met de Select-knop een lichte regendouche kan veranderen in een stevige massage.

12 Familieonderneming... van douchepioniers. Tot halverwege de 20e eeuw was een eigen badkamer voor veel mensen nog een pure luxe. De Duitse Hans Grohe ontwikkelde de douchekop als betaalbaar alternatief voor de traditionele badkuip, zodat douchen voor iedereen mogelijk werd. Door keer op keer te kijken naar hoe we graag douchen, heeft Hansgrohe de manier waarop we douchen wereldwijd veranderd. In 1928 introduceert Hansgrohe de handdouche met porseleinen handvat, welke binnen de kortste keren in vrijwel alle badkamers te vinden is. Rechtsboven: Grondlegger en uitvinder Hans Grohe. Links: Het Hansgrohe team in Rechtsonder: Klaus Grohe, met zijn zonen Richard en Philippe. Vanaf 1953 wordt douchen een stuk eenvoudiger. Dankzij de door Hans Grohe uitgevonden verstelbare douchestang, kun je de douchekop ophangen en zijn de handen vrij tijdens het douchen. In 1968 brengt Hansgrohe de eerste handdouche met verstelbare straalsoorten uit. Deze heet de Selecta. Hans Grohe werkte eigenlijk als meester in een weverij, maar door zijn goede neus voor nieuwe trends wijdde hij zich vanaf 1901 volledig aan sanitair. Zijn specialiteit: douches. In het Duitse Zwarte Woud startte Hans Grohe met een klein team een onderneming in innovatieve sanitaire voorzieningen. Het groeide uit tot een internationaal actief en bekend bedrijf. Vandaag de dag heeft de familie Grohe nog steeds de leiding: Kleinzoon Richard Grohe is op dit moment brandmanager Hansgrohe en maakt deel uit van de Raad van Bestuur van Hansgrohe SE. In 2003 komt de eerste Hansgrohe Raindance handdouche op de markt. Met de grotere straalschijf en het vlakke ontwerp zet dit een nieuwe trend in de badkamer.

13 Bezoek aan het douche lab. Ruim tien jaar Raindance. Wie bedenkt eigenlijk de verschillende waterstralen? Hansgrohe zet uitsluitend experts in om nieuwe douchestralen te ontwikkelen. Dit zijn de straalonderzoekers in het douche lab. In 2003 rolde het eerste Raindance model uit de werkplaats van Phoenix Design. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de designers van Phoenix en Hansgrohe maken ze de meest toonaangevende douches. Straalonderzoekers aan het werk. Phoenix Design ontwikkelde in 2003 de eerste Raindance. De straalonderzoekers bij Hansgrohe hebben de taak om de perfecte douchestraal te creëren. Keer op keer bedenken zij nieuwe methodes om water te verspreiden, en testen ze hoe dit aanvoelt op de huid. Deze mannen zijn bijvoorbeeld het brein achter de AirPower. Met deze techniek zorgen ze ervoor dat de douchekop het water mengt met lucht, evenals de waterbesparende EcoSmart technologie. Hiermee creëerden zij een prettige douchestraal waarbij er minder water nodig is met behoud van het comfort. Er wordt gespetterd, geschroefd en nagedacht: in hun laboratorium werken de onderzoekers, ingenieurs en productontwikkelaars samen aan de douche-ervaring van morgen Hansgrohe brengt de eerste Raindance-douche op de markt. Het design en de grote douchekop is vanaf dat moment de standaard De AirPower techniek brengt een nieuwe generatie Raindancedouches. Vanaf nu kunnen de gebruikers genieten van nog meer comfort onder de douche Het design van de Raindance krijgt een upgrade: Hansgrohe en Phoenix Design creëren de Select-knop in de douchekop.

14 De drie douchetypes. Feiten en getallen. Wanneer we onder de douche stappen, heeft ieder een eigen verwachting van zijn of haar douche beleving. Uit onderzoek van Hansgrohe blijkt dat de meeste mensen tot één van de volgende drie douchetypes horen: Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. De zin die je kan doorvertellen: Met de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet wissel je met één druk op de knop tussen drie verschillende douchestralen. Belangrijke eigenschappen: De comfortdoucher Zachtjes raken de zachte druppels de huid. Wanneer men de ogen sluit, waant de comfortdoucher zich in een zomerregenbui. Heerlijke zeep en een zachte spons maakt de beleving compleet. Voor dit douchetype is de RainAir- straal perfect. Drie verschillende douchestralen: RainAir, Rain en Whirl. De RainAir-straal wordt in de douchekop met lucht verrijkt. Modern design, in de kleuren chroom en wit. Gemakkelijk te reinigen dankzij de flexibele siliconennoppen. Verkrijgbaar bij: Badkamer speciaalzaken en badkamer installatiebedrijven. Website: De sneldoucher Haren nat maken, shampoo inmasseren, uitspoelen. De sneldoucher wil vlug schoon worden. Daarvoor gebruikt dit douchetype een douchestraal met een doeltreffende reiniging, zoals de Rain-straal. Deze spoelt bijvoorbeeld grondig alle shampoo uit de haren. Vrijblijvende adviesprijs*: 105,00 *Deze adviesprijs is niet bindend en wordt enkel bepaald door de markt. Hansgrohe heeft geen invloed op individuele verkoopprijzen. De fitnessdoucher Na een flinke work-out ontspant de fitnessdoucher de spieren met een watermassage. De fitnessdoucher wil zelf beslissen welke delen van het lichaam gemasseerd worden. De massagestraal helpt hierbij, dankzij de drie roterende waterstralen.

15 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: trnd Asterweg 17A8-1031HL Amsterdam

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

NEWS SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER

NEWS SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER 2013 NEWS SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER Beste lezers, Bij Hansgrohe houden wij zoals bekend nooit op om doucheplezier opnieuw uit te vinden. En opnieuw was er een klik: de nieuwe

Nadere informatie

Voorwoord. Dit is immers het tijdperk van online zakendoen en jouw bedrijf en je website zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voorwoord. Dit is immers het tijdperk van online zakendoen en jouw bedrijf en je website zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voorwoord Vaak als ik vakvrouwen met een eigen bedrijf en een eigen website spreek zeggen ze: Oh ja, webanalyse, daar wil ik ook nog eens wat mee! Als we vervolgens verder praten, blijkt dat ze vaak een

Nadere informatie

Facebook privacy zelf instellen

Facebook privacy zelf instellen 1 Facebook privacy zelf instellen Web Oppep maart 2013 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3..even stilstaan bij wat we aan het doen zijn.... 3 Het product van Facebook... 3 Afschermen voor vreemden... 3 Weggeven

Nadere informatie

1 daagse training time-management

1 daagse training time-management Open oor Inschrijving een groep 1 daagse training time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com

Nadere informatie

Logboek Instituut voor brein leiderschap

Logboek Instituut voor brein leiderschap Logboek Instituut voor brein leiderschap logboek instituut voor breinleiderschap Beste deelnemer, Je hebt je ingeschreven voor de Basistraining Breinleiderschap. Het is onze goede gewoonte om deelnemers

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers Pinterest Marketing deserves your interest Handboek voor marketeers en ondernemers Geschreven door: Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh Inhoudsopgave Inleiding... 4 1. Pinterest?... 5 De kracht

Nadere informatie

Create www.createcoaching.nl Cornelis Outshoornstraat 266, 1067 HG, Amsterdam

Create www.createcoaching.nl Cornelis Outshoornstraat 266, 1067 HG, Amsterdam Marketing Masterclass voor therapeuten. De stappen die beschreven staan in mijn E- Book leer ik aan mijn cliënten in mijn jaartraject Als therapeut in Volle Glorie. Het is mijn missie er voor te zorgen

Nadere informatie

Voortgezet onderwijs. Junior company 1. starten

Voortgezet onderwijs. Junior company 1. starten Voortgezet onderwijs Junior company 1. starten Stichting Stichting Jong Jong Ondernemen: Ondernemen: Postbus Postbus 93002 93002 2509 2509 AA AA Den Den Haag Haag Bezuidenhoutseweg Bezuidenhoutseweg1212

Nadere informatie

Solliciteren (2) Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? De sollicitatiebrief

Solliciteren (2) Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? De sollicitatiebrief Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over de sollicitatiebrief en het curriculum vitae (c.v.). Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart kun je: vertellen wat je schrijft in

Nadere informatie

Je eigen succesvolle weblog maken!

Je eigen succesvolle weblog maken! Je eigen succesvolle weblog maken! Bjorn Simmering Ik had al wat langer plannen om een eboek te schrijven, maar ik stelde dit steeds uit of ik maakte er geen tijd voor vrij. Nadat ik een serie artikelen

Nadere informatie

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers, 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: social media anno nu... 4 1.1 Hoeveel mensen maken er gebruik

Nadere informatie

Wat is LinkedIn. Vormen van profielen

Wat is LinkedIn. Vormen van profielen PROFIEL HANDLEIDING Inhoudsopgave Wat is LinkedIn?.. 3 Vormen van profielen op LinkedIn.. 3 Waarom LinkedIn?.. 4 Aan de slag (Enkele handvatten).. 4 Aanmelden en inloggen.. 5 Instellingen.. 6 Taal.. 6

Nadere informatie

Een ebook voor het aantrekken van cliënten door online marketing op een liefdevolle manier in te zetten

Een ebook voor het aantrekken van cliënten door online marketing op een liefdevolle manier in te zetten ONLINE MARKETING VOOR THERAPEUTEN Een ebook voor het aantrekken van cliënten door online marketing op een liefdevolle manier in te zetten een publicatie van Create Coaching en websitesvoortherapeuten.com

Nadere informatie

Marktonderzoek doe je zo!

Marktonderzoek doe je zo! Marktonderzoek doe je zo! Praktische handvatten om marktonderzoek te verrichten Dit compacte e-book geeft inzicht in de basis van marktonderzoek en in de te nemen stappen; het biedt inhoudelijk en praktisch

Nadere informatie

Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek. copyright -- 2012

Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek. <span>copyright</span> -- 2012 Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek copyright -- 2012 Dedication Acknowledgements Table of Contents Social Media 1 Ben jij zichtbaar als kunstenaar // creatief? 5 tips! 1

Nadere informatie

HANDBOEK SOLLICITEREN

HANDBOEK SOLLICITEREN HANDBOEK SOLLICITEREN Handboek solliciteren van HLS Personeelsdiensten Inhoud Hoofdstuk 1: Hoofdstuk 2: Hoofdstuk 3: Hoofdstuk 4: Hoofdstuk 5: Hoofdstuk 6: Hoofdstuk 7: Hoofdstuk 8: Wat zijn mijn sterke

Nadere informatie

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven.

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. Beginnen met leidinggeven en dan Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. S o n j a v a n B e v e r e n, M e l k w e g 2 3, K l i j n d i j k R e g i e & R e s u l t a a t r e g i e @ s o n

Nadere informatie

Koppen bij elkaar! Handleiding voor intercollegiaal overleg in de verzorging

Koppen bij elkaar! Handleiding voor intercollegiaal overleg in de verzorging Koppen bij elkaar! Handleiding voor intercollegiaal overleg in de verzorging Sting, maart 2008 Koppen bij elkaar! Handleiding voor intercollegiaal overleg in de verzorging. Tekst: Ineke Bakx, Rineke Sturm,

Nadere informatie

1. Inleiding 2. Gratis informatie aanbieden 3. Virale marketing 4. Hoe ziet een e-book eruit? 5. Een e-book maken 6. Je e-book promoten

1. Inleiding 2. Gratis informatie aanbieden 3. Virale marketing 4. Hoe ziet een e-book eruit? 5. Een e-book maken 6. Je e-book promoten 1 1. Inleiding 2. Gratis informatie aanbieden 3. Virale marketing 4. Hoe ziet een e-book eruit? 5. Een e-book maken 6. Je e-book promoten 2 Inleiding Het is leuk, het is gratis en het is leerzaam: een

Nadere informatie

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in...

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in... Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Vang zwervende bezoekers op... 3 1.2 Een tweede kans voor twijfelaars... 3 1.3 Goedkoop en direct resultaat... 4 2 Haal het maximale uit je mailinglijst... 5 2.1 Ga

Nadere informatie

Waar wij het over hebben

Waar wij het over hebben Waar wij het over hebben Introductie 3 Wie zijn wij? 5 Stap Een goede voorbereiding 6 Stap 2 Je tijd praktisch indelen 8 Ga je het doen? 0 Stap 3 Alles te doen met volle aandacht 2 En nu aan de slag 4

Nadere informatie

UITGEWERKT DRAAIBOEK VOOR TRAINERS REALISTEN ROADMOVIE

UITGEWERKT DRAAIBOEK VOOR TRAINERS REALISTEN ROADMOVIE UITGEWERKT DRAAIBOEK VOOR TRAINERS REALISTEN ROADMOVIE Op www.derealisten.nu bij het kopje methodiekboek vindt u alle benodigde trainingsmaterialen. De prezi presentatie voor de trainingsbijeenkomsten

Nadere informatie

VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt

VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt Ben je gepassioneerd over je idee? Begrijp je welk probleem jouw idee oplost voor jouw (potentiële) klanten? Weet je wie er geïnteresseerd

Nadere informatie

Het gesprek is een eerste kennismaking voor beide partijen en heeft als doel een antwoord te krijgen op de volgende twee vragen:

Het gesprek is een eerste kennismaking voor beide partijen en heeft als doel een antwoord te krijgen op de volgende twee vragen: Sollicitatiegesprek De uitnodiging En dan is het zover: je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je bent nu door de eerste selectie heen en dat betekent in ieder geval dat je brief, CV en eventueel

Nadere informatie

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN INTRODUCTIE... 5 MINDSET ALS BASIS VOOR SUCCES... 6 DE MEEST VOORKOMENDE ANDERE WERKZAAMHEDEN VAN ONDERNEMERS:... 6 UITSTELGEDRAG... 7 STARTEN MAAR SNEL WEER AFHAKEN... 8 HET GEVAAR VAN UITSTELGEDRAG...

Nadere informatie

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie