Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet"

Transcriptie

1 trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners douchen met Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. In de actiefase van dit trnd-project willen wij... Nu het weer wat kouder wordt buiten, verheugen we ons op een lekkere warme douche. Samen ontdekken we de Raindance Select E 120 3jet handdouche van Hansgrohe en delen we onze ervaringen.... samen met 150 trnd-partners uit België en 250 trnd-partners uit Nederland de handdouche uitproberen. Uitproberen. Met deze handdouche kun je kiezen tussen drie verschillende douchestralen: RainAir, Rain en Whirl. Met één druk op de knop wissel je eenvoudig tussen de verschillende straalsoorten.... onze eerlijke mening geven over de handdouche in drie online enquêtes. Je mening geven.... onze ervaringen met de handdouche delen. Je wordt online reporter en gaat reviews, foto s en video s delen via social media, fora en vergelijkingswebsites zoals: Beslist.nl Beslist.be Kieskeurig.nl Kieskeurig.be Vergelijk.nl Vergelijk.be Online reviews schrijven. Welke douchestraal is jouw favoriet? Ontdek het zelf: in de actiefase testen 400 trnd-partners uit België en Nederland de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. We verzamelen onze ervaringen en delen die via online reviews op blogs, social media en vergelijkingswebsites. We hebben er zin in!... de mening van onze vrienden, familie en collega s rapporteren via gespreksberichten en marktonderzoeksformulieren. Rapporteren.

3 Drie douchestralen met één druk op de knop. De drie verschillende douchestralen van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet bieden elk een andere douche-ervaring: van lichte regendruppels tot een krachtige massagestraal. RainAir. Bij de RainAir-straal wordt de waterstroom met lucht verrijkt, waardoor grote druppels worden gevormd die zacht op de huid vallen. De Select-knop zorgt voor het selecteren van de straalsoorten. Hierdoor kunnen we snel wisselen tussen de drie douchestralen. Met één druk op de Select-knop verandert de straal. Wanneer je op de knop drukt dan verandert de stroming van het water in de verschillende straalsoorten. Whirl Whirl Rain. De Rain-straal zorgt voor een stevige douchestraal en is onder andere geschikt om snel alle zeep en shampoo van ons af te spoelen. RainAir: Vormt zachte, met lucht verrijkte regendruppels uit de grote straalopeningen. Whirl Whirl. De roterende massagestraal zorgt voor een ontspannende massage tijdens het douchen. Door de douchekop in de hand te nemen kun je zelf bepalen welke delen van je lichaam je een stevige massage wilt geven. Rain: Krachtige doucheregen uit kleine straalopeningen, om shampoo goed uit te spoelen. Whirl: Geconcentreerde en doeltreffende massagestraal uit roterende straalopeningen zorgt voor het wegnemen van spierspanningen.

4 Lucht en water komen samen. Een modern design voor elke badkamer. Bij de RainAir-straal wordt in de douchekop lucht toegevoegd aan het water. Daardoor worden de druppels voller en zachter. Benieuwd hoe dit werkt? De badkamer is niet alleen de plek waar we ons dagelijks opfrissen en verzorgen, het kan ook één van de meest comfortabele ruimtes in huis zijn. Een handdouche met een modern design kan hierin al een grote bijdrage leveren. Via het grote oppervlak van de AirPower straalschijf wordt lucht aangezogen. Dit mengt zich met het instromende water, waardoor grote druppels ontstaan. Het resultaat: druppels die vol, licht en zacht aanvoelen op de huid. Het SoftCube design van de douchekop is modern en toch tijdloos. De vierkante vorm met afgeronde hoeken past bij elke badkamer en ligt makkelijk in de hand. Het glanzende chroom van de douchekop is makkelijk te combineren met andere kleuren in de badkamer.

5 Spring onder de douche! Snel gereinigd. Om de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet te kunnen testen, moeten we deze natuurlijk eerst installeren. Dit gaat als volgt: Voor een gelijkmatige douchestraal is een schone en kalkvrije handdouche belangrijk. Hansgrohe heeft hieraan gedacht. Dankzij QuickClean kan je kalk en vuil eenvoudig wegwrijven van de straalschijf en straalopeningen. De slangklem uit het startpakket. Aan de doucheslang bevindt zich een verchroomde moer, waaraan de douchekop is vastgedraaid. Door de slangklem op de moer te zetten en aan de douchekop te draaien, haalt men de douche van de slang. De straalopeningen zijn omhuld met flexibele siliconennoppen. De kalk die zich hier na verloop van tijd kan aanhechten, is eenvoudig weer te verwijderen: wrijf met je vingers of een doekje over de noppen. Hierdoor haal je de kalk snel en makkelijk weg. Verwijder de beschermende dop van de schroefdraad van de handdouche. Nu kun je de zwarte rubberen o-ring in de moer van de doucheslang leggen en de slang aan de douchekop vastschroeven. Om het vast te draaien kan je opnieuw gebruik maken van de bijgevoegde slangklem. Wist je dat kalkaanslag er voor kan zorgen dat de douchekop wat vast kan zitten? Mocht je de douchekop niet los krijgen, dan kun je de kalk oplossen door de verbinding tien minuten in schoonmaakmiddel op basis van citroenzuur te leggen.

6 Jouw startpakket. Aan het begin van dit trnd-project ontvang jij als deelnemer een startpakket, met daarin: Voor jou om uit te proberen en te presenteren aan familie, vrienden en kennissen: Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet handdouche. 10 flyers in de vorm van een handdouche om op te hangen. Marktonderzoeksboek om de mening van je omgeving te verzamelen. Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips en discussies van andere trnd-partners die met dit Hansgrohe-project meedoen: Vragen en opmerkingen over het project kan je het beste per sturen aan

7 Hoe verloopt dit trnd-project? 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken Als eerste kun je in alle rust je startpakket uitpakken, de inhoud bekijken en het projectboek lezen. En dan... monteren en uitproberen! Wanneer je de handdouche hebt gemonteerd kan je het direct uitproberen en de verschillende douchestralen ontdekken. Je kan je eerste indruk vastleggen met een foto en meesturen met een gespreksbericht. Opdracht volbracht: De verschillende stralen van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet tijdens het douchen uitgeprobeerd. 2 Jouw indruk doorgeven. Door je ervaringen met de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet te delen, ondersteun je het Hansgrohe team. Als je de handdouche hebt geprobeerd, dan kun je jouw mening vervolgens via drie online enquêtes doorgeven. De onderzoeken vind je op jouw persoonlijke mijntrnd pagina. Je ontvangt een wanneer de enquêtes klaar staan. Opdracht volbracht: Startonderzoek ingevuld. Tussenonderzoek ingevuld. Eindonderzoek ingevuld.

8 3 Online reviews schrijven. 4 Doorvertellen en feedback verzamelen. Word een online reporter! Met jouw ervaring en kennis over de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet kan je anderen die op zoek zijn naar een nieuwe handdouche helpen. Jouw taak tijdens dit project is om 5 tot 10 reviews over de Raindance Select te schrijven. Wat zijn reviews? Reviews zijn productbeoordelingen die je online plaatst. Probeer in je review één aspect van het product te behandelen, zoals de verschillende douchestralen, de Select-knop of het design. Je kan ook video s of foto s van jouw ervaring toevoegen. Vergelijkingswebsites. Reviews zijn te plaatsen op fora, je eigen blog of websites zoals: Beslist.nl Beslist.be Kieskeurig.nl Kieskeurig.be Vergelijk.nl Vergelijk.be Deel de links van je reviews: Laat weten waar jouw reviews, video s en blogposts terug te vinden zijn door de links te delen via de online review tool. Deze vind je op het projectblog: Jouw ervaringen delen met vrienden: Als je overtuigd bent van de handdouche, maak deze dan samen met andere projectdeelnemers bekend. Dit kan je doen door: De handdouche aan je vrienden te tonen en te laten zien hoe het werkt. Iedereen te vertellen over de verschillende functies van de handdouche en jouw kennis en ervaringen te delen over de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. Feedback verzamelen: In dit stadium word jij marktonderzoeker voor Hansgrohe. Met behulp van het bijgeleverde markonderzoeksboek kun je tot wel twintig mensen vragen naar hun mening over de handdouche. Gespreksberichten schrijven: Omdat het Hansgrohe team veel kan leren van jouw gesprekken met vrienden, familie en kennissen, is het belangrijk dat je ons daarover gedurende het project regelmatig informeert. Het is het beste als je, elke keer dat je met vrienden over de handdouche gesproken hebt, een gespreksbericht schrijft. Wij zijn benieuwd met hoeveel vrienden en kennissen je gesproken hebt, wat zij ervan vinden en welke vragen naar voren komen over de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf daarvoor naar en klik op de button bericht schrijven Opdracht volbracht: Hoeveel online reviews heb jij al geplaatst die zijn goedgekeurd - en waarvan je de directe link hebt doorgegeven?

9 Principes van trnd. Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mondreclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een trnd-project ben je verplicht om op de hoogte te zijn van deze principes en je hieraan te houden. Openheid Een trnd-producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden over dit project praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mondreclame-campagne. Je mag je vrienden en bekenden in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat ringelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mondreclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en bekenden wat je zelf van de producten en van ons vindt. Luisteren Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en bekenden alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken er naar uit dat je de opinie van je vrienden en bekenden verzamelt en met ons deelt!

10 Dit is de zin die je kan doorvertellen: Met de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet wissel je met één druk op de knop tussen drie verschillende douchestralen.

11 Tips om online reviews te schrijven. Ideeën om de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet bekend te maken. Als Raindance Select-tester word jij een echte ervaringsdeskundige. Daarom vragen we je om vijf tot tien online reviews te schrijven over je ervaring met Hansgrohe. Zo kan je anderen die op zoek zijn naar informatie over handdouches helpen. Hieronder vind je enkele ideeën over hoe je jouw ervaring met de handdouche online kan delen. Er zijn verschillende gelegenheden waarbij je kan vertellen over de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. Hier zetten we enkele ideeën op een rij: Wat vind je van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet? Vertel het aan je vrienden, collega s en familie. Schrijf online reviews om anderen te helpen bij het zoeken van een handdouche. Maak een foto of video, bijvoorbeeld wanneer je de eerste keer de handdouche gaat uitproberen.... je de verschillende stralen test.... je aan anderen demonstreert hoe de handdouche werkt. Thema s waarover je online review kan gaan: Wat is je eerste indruk? Hoe bevalt het design? Hoe ligt de handdouche in de hand? Hoe gaat het schakelen met de Select-knop? Hoe voelen de drie verschillende douchestralen aan? Hoe tevreden ben je over de douchebeleving? Wat vind je van de reiniging van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet? Waar kun je reviews plaatsen? Beslist.nl Beslist.be Kieskeurig.nl Kieskeurig.be Vergelijk.nl Vergelijk.be Zelf heb je vast nog meer goede ideeën om de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet bekend te maken. Je kunt deze met andere trnd-partners op het blog delen. Geef een demonstratie Je vrienden, familie en kennissen krijgen de beste indruk van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet door de handdouche zelf in de hand te nemen en te proberen. Zo kun je ze meteen vragen wat hun favoriete douchstraal is. In de sportschool Een flinke workout vraagt om een stevige douchestraal. De sportschool kan daarom een goede plek zijn om over douchen te beginnen. Zo kun je je sportbuddies over de verschillende douchestralen van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet vertellen. Tijdens een regenbui Regent het buiten? Vertel je collega s over de Rain- en RainAir-stralen van de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet en hoe snel je met de Select-knop een lichte regendouche kan veranderen in een stevige massage.

12 Familieonderneming... van douchepioniers. Tot halverwege de 20e eeuw was een eigen badkamer voor veel mensen nog een pure luxe. De Duitse Hans Grohe ontwikkelde de douchekop als betaalbaar alternatief voor de traditionele badkuip, zodat douchen voor iedereen mogelijk werd. Door keer op keer te kijken naar hoe we graag douchen, heeft Hansgrohe de manier waarop we douchen wereldwijd veranderd. In 1928 introduceert Hansgrohe de handdouche met porseleinen handvat, welke binnen de kortste keren in vrijwel alle badkamers te vinden is. Rechtsboven: Grondlegger en uitvinder Hans Grohe. Links: Het Hansgrohe team in Rechtsonder: Klaus Grohe, met zijn zonen Richard en Philippe. Vanaf 1953 wordt douchen een stuk eenvoudiger. Dankzij de door Hans Grohe uitgevonden verstelbare douchestang, kun je de douchekop ophangen en zijn de handen vrij tijdens het douchen. In 1968 brengt Hansgrohe de eerste handdouche met verstelbare straalsoorten uit. Deze heet de Selecta. Hans Grohe werkte eigenlijk als meester in een weverij, maar door zijn goede neus voor nieuwe trends wijdde hij zich vanaf 1901 volledig aan sanitair. Zijn specialiteit: douches. In het Duitse Zwarte Woud startte Hans Grohe met een klein team een onderneming in innovatieve sanitaire voorzieningen. Het groeide uit tot een internationaal actief en bekend bedrijf. Vandaag de dag heeft de familie Grohe nog steeds de leiding: Kleinzoon Richard Grohe is op dit moment brandmanager Hansgrohe en maakt deel uit van de Raad van Bestuur van Hansgrohe SE. In 2003 komt de eerste Hansgrohe Raindance handdouche op de markt. Met de grotere straalschijf en het vlakke ontwerp zet dit een nieuwe trend in de badkamer.

13 Bezoek aan het douche lab. Ruim tien jaar Raindance. Wie bedenkt eigenlijk de verschillende waterstralen? Hansgrohe zet uitsluitend experts in om nieuwe douchestralen te ontwikkelen. Dit zijn de straalonderzoekers in het douche lab. In 2003 rolde het eerste Raindance model uit de werkplaats van Phoenix Design. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de designers van Phoenix en Hansgrohe maken ze de meest toonaangevende douches. Straalonderzoekers aan het werk. Phoenix Design ontwikkelde in 2003 de eerste Raindance. De straalonderzoekers bij Hansgrohe hebben de taak om de perfecte douchestraal te creëren. Keer op keer bedenken zij nieuwe methodes om water te verspreiden, en testen ze hoe dit aanvoelt op de huid. Deze mannen zijn bijvoorbeeld het brein achter de AirPower. Met deze techniek zorgen ze ervoor dat de douchekop het water mengt met lucht, evenals de waterbesparende EcoSmart technologie. Hiermee creëerden zij een prettige douchestraal waarbij er minder water nodig is met behoud van het comfort. Er wordt gespetterd, geschroefd en nagedacht: in hun laboratorium werken de onderzoekers, ingenieurs en productontwikkelaars samen aan de douche-ervaring van morgen Hansgrohe brengt de eerste Raindance-douche op de markt. Het design en de grote douchekop is vanaf dat moment de standaard De AirPower techniek brengt een nieuwe generatie Raindancedouches. Vanaf nu kunnen de gebruikers genieten van nog meer comfort onder de douche Het design van de Raindance krijgt een upgrade: Hansgrohe en Phoenix Design creëren de Select-knop in de douchekop.

14 De drie douchetypes. Feiten en getallen. Wanneer we onder de douche stappen, heeft ieder een eigen verwachting van zijn of haar douche beleving. Uit onderzoek van Hansgrohe blijkt dat de meeste mensen tot één van de volgende drie douchetypes horen: Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. De zin die je kan doorvertellen: Met de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet wissel je met één druk op de knop tussen drie verschillende douchestralen. Belangrijke eigenschappen: De comfortdoucher Zachtjes raken de zachte druppels de huid. Wanneer men de ogen sluit, waant de comfortdoucher zich in een zomerregenbui. Heerlijke zeep en een zachte spons maakt de beleving compleet. Voor dit douchetype is de RainAir- straal perfect. Drie verschillende douchestralen: RainAir, Rain en Whirl. De RainAir-straal wordt in de douchekop met lucht verrijkt. Modern design, in de kleuren chroom en wit. Gemakkelijk te reinigen dankzij de flexibele siliconennoppen. Verkrijgbaar bij: Badkamer speciaalzaken en badkamer installatiebedrijven. Website: De sneldoucher Haren nat maken, shampoo inmasseren, uitspoelen. De sneldoucher wil vlug schoon worden. Daarvoor gebruikt dit douchetype een douchestraal met een doeltreffende reiniging, zoals de Rain-straal. Deze spoelt bijvoorbeeld grondig alle shampoo uit de haren. Vrijblijvende adviesprijs*: 105,00 *Deze adviesprijs is niet bindend en wordt enkel bepaald door de markt. Hansgrohe heeft geen invloed op individuele verkoopprijzen. De fitnessdoucher Na een flinke work-out ontspant de fitnessdoucher de spieren met een watermassage. De fitnessdoucher wil zelf beslissen welke delen van het lichaam gemasseerd worden. De massagestraal helpt hierbij, dankzij de drie roterende waterstralen.

15 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: trnd Asterweg 17A8-1031HL Amsterdam

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company.

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Hansgrohe wordt de hele dag omgeven door water en gaat hier zeer zorgzaam mee om. Een duurzame omgang met water ligt Hansgrohe nauw aan het hart

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Select your Shower Pleasure. Raindance Select.

Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Douchen onder uw favoriete straal. Raindance Select E 300 hoofddouche Volle zachte druppels of krachtige stralen. U bepaalt het zelf: Select! Raindance Select

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Raindance Select. Mijn doucheplezier.

Raindance Select. Mijn doucheplezier. Raindance Select Mijn doucheplezier. Hansgrohe. Doucheplezier 03 Mijn doucheplezier: altijd een bijzondere belevenis. Genieten van de veelzijdigheid van water. Water reinigt en laat leven. Water spoelt

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Raindance Select. Mijn doucheplezier.

Raindance Select. Mijn doucheplezier. Raindance Select Mijn doucheplezier. Hansgrohe. Doucheplezier 03 Mijn doucheplezier: Altijd een bijzondere belevenis. Genieten van de veelzijdigheid van water. Water reinigt en laat leven. Water spoelt

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen Croma 100 / Crometta 85 Doucheplezier voor iedereen Croma 100 Meer doucheplezier voor ons allemaal Groot, mooi en veelzijdig daar moet elke handdouche vandaag aan beantwoorden. Miljoenen doucheliefhebbers

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Hansgrohe Douchenieuwigheden. Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches

Hansgrohe Douchenieuwigheden. Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches Hansgrohe Douchenieuwigheden N I EU W Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches Croma Select Handdouches, Porter sets, douchesets Croma Select S Multi Handdouche # 26800, -400 (16 l/min)

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept. Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten

Hansgrohe Vakinfo. Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept. Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten Hansgrohe Vakinfo Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten Select: de innovatie voor nog meer plezier in de badkamer

Nadere informatie

7695,- Complete badkamer 1200,- Verrassend ruim 8295,- bij aankoop van een badkamer. compleet toilet t.w.v.

7695,- Complete badkamer 1200,- Verrassend ruim 8295,- bij aankoop van een badkamer. compleet toilet t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS compleet toilet t.w.v. 1200,- Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot complete badkamers Gratis

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Welzijn: het hart van uw badkamer.

Welzijn: het hart van uw badkamer. Welzijn: het hart van uw badkamer. Water heeft een aantal specifieke eigenschappen die ons welzijn positief beïnvloeden: het verfrist, geeft nieuwe energie en reinigt. Geberit AquaClean gaat nog een stapje

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Badkamer Hansgrohe Focus E² 70 Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan 70 - ComfortZone 70 - keramisch kardoes - Boltic greepvergrendeling voor een langdurig

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Een evolutie in de keuken. met uittrekbare vuistdouche en Select -technologie.

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

Een wereld vol elegantie en harmonie. Metropol Classic.

Een wereld vol elegantie en harmonie. Metropol Classic. Een wereld vol elegantie en harmonie. Metropol Classic. De kunstzinnige inrichting van uw badkamer. Met de nieuwe Metropol Classic douches en kranen introduceert Hansgrohe een nieuwe stijl in uw badkamer.

Nadere informatie

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Select keukenmengkranen De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare vuistdouche Een evolutie in de keuken. De kraan aan- en uitzetten. Druk op de handige Select-knop om de waterstraal

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Verkoophandboek. Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken. Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek

Verkoophandboek. Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken. Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek Verkoophandboek Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek Hansgrohe partner van de installateur Alles voor enthousiaste klanten

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Puur doucheplezier in een optimale vorm. Raindance Select Showerpipe 360 Spiegelend optimaal beleven. Wij hebben een

Nadere informatie

Verkoophandboek. Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken. Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek

Verkoophandboek. Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken. Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek Verkoophandboek Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek Hansgrohe partner van de installateur Alles voor enthousiaste klanten

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassadeurs Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs testen elektrisch

Nadere informatie

Braun Silk-expert IPL

Braun Silk-expert IPL Projectboek Ambassadeurs Club Braun Silk-expert IPL De enige IPL die leest en zich automatisch aan je huidteint aanpast voor een permanente verwijdering van zichtbare haartjes. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs

Nadere informatie

Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen

Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen De passie voor water zit bij ons in de familie. Sinds 1901 ontstaat plezier met water in Schiltach. Mijn grootvader was een zeer bijzondere man. Een

Nadere informatie

Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW. Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart.

Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW. Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart. Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart. Crometta Handdouche, Porter Set, Doucheset Crometta Vario Handdouche # 26330,

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

NEWS SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER

NEWS SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER 2013 NEWS SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER Beste lezers, Bij Hansgrohe houden wij zoals bekend nooit op om doucheplezier opnieuw uit te vinden. En opnieuw was er een klik: de nieuwe

Nadere informatie

NEWS SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN

NEWS SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN S SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN IN 2014 BESTE LEZERS, Zoals bekend is blijven wij bij Hansgrohe bezig de omgang met water opnieuw uit te vinden en nóg mooier te maken. En we zijn daar

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassador Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen elektrisch

Nadere informatie

STUNT. Volop feestvoordeel! GRATIS DECEMBER 1250,- LCD-TV 30,- 15,- 428,- Een nieuwe badkamer voor elk budget

STUNT. Volop feestvoordeel! GRATIS DECEMBER 1250,- LCD-TV 30,- 15,- 428,- Een nieuwe badkamer voor elk budget Een nieuwe badkamer elk budget Ruim assortiment A-merken Snel leverbaar Garantie op alle producten Badkamerontwerp naar wens Volop feestdeel! GRATIS LCD-TV Besteed 5000,- aan sanitair en krijg een waterdichte

Nadere informatie

RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring.

RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring. RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring. Stelt u zich voor: het gevoel van een warme regendouche op uw huid. Dan overschakelen naar de massagedouche voor een heerlijke douchebelevenis.

Nadere informatie

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal.

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal. Douchesystemen Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, stortbui, tropisch doucheplezier er zijn veel begrippen voor wat men onder een douche van Hansgrohe allemaal beleeft. Omdat het

Nadere informatie

EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD

EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD VISIE IS DE BRON VAN ALLE INSPIRATIE Niets is zo hygiënisch als reinigen met water. We ervaren hiermee een gevoel van vitaliteit en kracht. Water heeft het vermogen

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Puur doucheplezier in een optimale vorm. Raindance Select Showerpipe 360 De mooiste manier om met water plezier te

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

15 tips om de dag ontspannen te beginnen

15 tips om de dag ontspannen te beginnen 15 tips om de dag ontspannen te beginnen Het is voor werknemers met een drukke agenda vaak moeilijk goed voor hun lichaam te zorgen. Daarom heb je tools nodig om je lichaam en geest te ontspannen. Voor,

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

De Oras Optima Familie

De Oras Optima Familie De Oras Optima Familie Deze kranen hebben iets nieuws, iets slim, iets extra s ze zijn meer dan alleen maar kranen. De slimme functies maken het gebruik van de kranen gemakkelijker, veiliger en milieuvriendelijker

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS ONTDEK JOUW NIEUWE IK MET PUUR DOUCHEGENOT. Douchen is zo veel meer dan alleen maar een dagelijks verzorgingsritueel. Onder de douche worden we uiteindelijk

Nadere informatie

ZOMERACTIE SHOWERSYSTEMS GENIET VAN ONZE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN VANAF JUNI TOT EN MET SEPTEMBER 2014!

ZOMERACTIE SHOWERSYSTEMS GENIET VAN ONZE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN VANAF JUNI TOT EN MET SEPTEMBER 2014! ZOMERACTIE SHOWERSYSTEMS GENIET VAN ONZE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN VANAF JUNI TOT EN MET SEPTEMBER 2014! RAINSHOWER SYSTEM 210 Rainshower -systemen combineren de essentiële elementen van een fantastische

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

Braun Series 9. Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring. trndproject

Braun Series 9. Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring. trndproject trnd projectboek Braun Series 9 Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl We worden online

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Elegance. Style. Classic. New

Elegance. Style. Classic. New Classic Elegance Style New Classic De authentieke stijllijnen van Hansgrohe werden zorgvuldig voor u bestudeerd. Wij nodigen u uit om hier uw inspiratie op te doen zodat u een interieur kan creëren afgestemd

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Doucheset monteren. Materialen Gereedschap. Accuboormachine. Doucheset. Teflontape. Waterpas. Siliconen Kit. Potlood. Rubber hamer

Doucheset monteren. Materialen Gereedschap. Accuboormachine. Doucheset. Teflontape. Waterpas. Siliconen Kit. Potlood. Rubber hamer Doucheset monteren Doucheset monteren Materialen Gereedschap Doucheset Teflontape Siliconen Kit Accuboormachine Waterpas Potlood Rubber hamer Platte schroevendraaier Steeksleutel Rolmaat Inbussleutel http://bit.ly/297zy6d

Nadere informatie

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden NÚ BIJ AANKOOP VAN EEN BADKAMER * GRATIS TEGELS Ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van badkamers Van modern tot klassiek, voor elk budget Meer dan 1200 m 2 showroom vol inspiratie Voor

Nadere informatie

Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen?

Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Niks is fijner dan je prettig en ontspannen voelen. Dit

Nadere informatie

Woordenlijst. Bij Hansgrohe telt iedere druppel. Technologieën. Meer informatie over de wereld van Hansgrohe vindt u op www.hansgrohe.

Woordenlijst. Bij Hansgrohe telt iedere druppel. Technologieën. Meer informatie over de wereld van Hansgrohe vindt u op www.hansgrohe. Catalogus Kraanwerklijn Handdouche Hoofddouche Avantgarde PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400 Modern Metris 110 Raindance Select S 150 Raindance E 360 Talis 80 Croma 100 Croma 160 Focus 70 Crometta

Nadere informatie

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster om haren en stof makkelijker* te vangen * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs maken kennis met Swiffer-producten

Nadere informatie

Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW. Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer

Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW. Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer Unica Comfort doucheset 1,10 m, links, handgreep, afneembare zeephouder en extra handdouchehouder

Nadere informatie

GEEN water bij de wijn!

GEEN water bij de wijn! GEEN water bij de wijn! Water! Je gebruikt het dagelijks. Het begint al meteen s ochtends bij het wassen en het toilet doorspoelen. Daarna drink je water (puur water of in je kopje thee, ranja of in elke

Nadere informatie

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology GROHE thermostaatkranen NIEUW GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. OPTIMALE VEILIGHEID. Masters of Technology Martin Weiss Master of Technology, test het thermo-element van de GROHE TurboStat -patronen

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst

Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Dat mensen gebruik maken van media is niet nieuw. Er zijn

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology GROHE thermostaatkranen NIEUW GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. OPTIMALE VEILIGHEID. Masters of Technology Martin Weiss Master of Technology, test het thermo-element van de GROHE TurboStat -patronen

Nadere informatie

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

> eens een batavus...

> eens een batavus... 2 Vrienden zijn belangrijk voor je, dat zag je als kind al. De leukste dingen doe je gewoon samen. Je hecht aan trouw en onvoorwaardelijkheid. Je vrienden staan altijd voor je klaar. En dat geldt ook voor

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Etac presenteert: S.P.A. Collection. Safe. Personal. Assistance. 1. S.P.A. Collection

Etac presenteert: S.P.A. Collection. Safe. Personal. Assistance.  1. S.P.A. Collection Etac presenteert: S.P.A. Collection Safe. Personal. Assistance. www.etac.com 1 S.P.A. Collection S.P.A. Collection 2 Lean on us. Stay yourself. Leun op ons. Wees uzelf. Bijna iedereen heeft op een bepaald

Nadere informatie

Axor Montreux. Terug in de tijd.

Axor Montreux. Terug in de tijd. Axor Montreux Terug in de tijd. B egin van de 20 e eeuw: terwijl Hans Grohe zijn bedrijf oprichtte in Schiltach, in het Duitse Zwarte Woud, beleefde de Belle Époque het hoogtepunt in Europa. Er is de

Nadere informatie

Ontdek beleef. het nieuwe INTRANET

Ontdek beleef. het nieuwe INTRANET & Ontdek beleef het nieuwe INTRANET Waarom? WE HEBBEN EEN NIEUW INTRANET WAAROM? Omdat we vinden dat jij centraal mag staan! Net als je collega s beschik je over een hoop kennis, ervaring en ideeën. Daar

Nadere informatie

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...4 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...6 5. Succes!...6 1. Aan de slag! Geweldig dat je hebt

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl Ga meteen aan de slag! PLUSpakket handleiding Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen 2012 www.wiewathaar.nl Review website? 27% Nederlanders vindt reviewsites als WieWatHaar.nl erg nuttig* Steeds

Nadere informatie

Eenvoud gaat over het weghalen van het vanzelfsprekende en het toevoegen van het betekenisvolle. John Maeda

Eenvoud gaat over het weghalen van het vanzelfsprekende en het toevoegen van het betekenisvolle. John Maeda Eenvoud gaat over het weghalen van het vanzelfsprekende en het toevoegen van het betekenisvolle. John Maeda HOE SCHOON WILT U ZICH VOELEN? s Ochtends douchen. s Avonds in bad. Tussendoor je handen wassen.

Nadere informatie

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES)

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) 16 TRENDS, TRUCS, TIPS & TOOLS DIE JE VERDER HELPEN JE REPUTATIE MOET JE VOEDEN EN VERDEDIGEN; OF JE DAT NU WILT OF NIET

Nadere informatie