Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier."

Transcriptie

1 trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners proberen Scottex vochtig toiletpapier en maken het bekend In dit trnd-project willen wij: Samen met Scottex en trnd-partners gaan we in dit project Scottex vochtig toiletpapier uitproberen en bekendmaken.... samen met trnd-partners uit België de drie soorten Scottex vochtig toiletpapier uitproberen. Scottex is specialist op het gebied van persoonlijke hygiëne. Met vochtig toiletpapier draagt Scottex bij aan onze persoonlijke verzorging en geeft een nieuwe betekenis aan proper en fris. Uitproberen. Scottex vochtig toiletpapier kan doorgespoeld worden, doordat de vezels net zoals droog toiletpapier oplossen. Het vochtig toiletpapier is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes. Het is ph neutraal voor de huid en bevat geen alcohol, zodat het gebruikt kan worden door groot en klein!... onze eerlijke mening geven over Scottex vochtig toiletpapier door gedurende het project drie online enquêtes in te vullen. Scottex vochtig toiletpapier is verkrijgbaar in drie varianten: «Hygienic Comfort», «Naturally Gentle» en «Pure Sensitive». Je mening geven. Tijd voor een aanvulling op ons droog toiletpapier!... Scottex vochtig toiletpapier bekendmaken: eenvoudig door erover te vertellen en de brochures en navulverpakkingen uit te delen. Doorvertellen. Nieuw trnd-project : Scottex. de mening van onze familie en vrienden rapporteren via gespreksberichten en marktonderzoeksformulieren. Rapporteren.

3 Nog meer hygiëne in onze dagelijkse routine! Hygiëne is de verzamelnaam voor alles wat we doen om gezond te blijven. Elke dag besteden we tijd aan onze persoonlijke verzorging om ons fris en proper te voelen. We hebben water nodig om ons te wassen. Dat vinden we logisch. Waarom zou dat niet zo zijn bij ons toiletbezoek? In onze dagelijkse routine is toilethygiëne net zo belangrijk als douchen, tandenpoetsen en andere lichaamsverzorging. Het gebruik van vochtig toiletpapier na ons vertrouwde droog toiletpapier zorgt voor nog meer hygiëne. Op deze manier wil Scottex helpen om ons elke dag proper te voelen. Scottex vochtig toiletpapier is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en kan altijd en overal gebruikt worden. Het lijkt een gek idee om de tafel met een droge vod schoon te maken, de afwas te doen zonder water of ons haar te wassen zonder water. Droog Vochtig Waarom gebruiken we dan alleen droog toiletpapier? Dankzij Scottex vochtig toiletpapier kan de hele familie genieten van frisheid en een zacht gevoel. Geef proper en fris een nieuwe betekenis!

4 Verschillende varianten voor de hele familie! Scottex vochtig toiletpapier is in drie varianten verkrijgbaar en geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. «Hygienic Comfort» «Pure Sensitive» Scottex vochtig toiletpapier «Hygienic Comfort» biedt frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van het gekende droog toiletpapier. Voor de meest gevoelige huid heeft Scottex het vochtig toiletpapier «Pure Sensitive». Het is hypoallergeen, bevat geen parfum en voorkomt overgevoeligheid en irritatie. De nieuwe en verbeterde formule is zacht voor de huid en verrijkt met vitamine E, een natuurlijke antioxidant. Deze variant is verkrijgbaar in hervulbare doos en navulverpakking. Deze formule is zacht voor de huid en beschikbaar in navulverpakking (die ook kan gebruikt worden in de hervulbare doos «Hygienic Comfort» of «Naturally Gentle»). «Naturally Gentle» Voor een extra aangenaam hygiënisch gevoel ontwikkelde Scottex een vochtig toiletpapier verrijkt met natuurlijke extracten van Kamille en Aloë Vera voor een kalmerend effect: «Naturally Gentle». Deze variant heeft een subtiele en natuurlijkere geur en is verkrijgbaar in hervulbare doos en navulverpakking. Project Proper Project Proper is terug! Het hele jaar door doorkruist het Scottex - team het land en moedigt iedereen aan om Scottex vochtig toiletpapier te proberen. De locaties en data vind je op de Facebook pagina van het Project Proper. We kunnen meedoen met het Project Proper en Scottex laten weten wat onze mening is over vochtig toiletpapier.

5 Biologisch afbreekbaar en dermatologisch getest In tegenstelling tot vochtige doekjes voor baby s is Scottex vochtig toiletpapier biologisch afbreekbaar. Het kan meteen in het toilet gegooid en doorgespoeld worden. Scottex vochtig toiletpapier is dermatologisch getest en zorgt voor intieme hygiëne en een zacht gevoel. Dankzij de vezels die oplossen in water, breekt Scottex vochtig toiletpapier op dezelfde manier af als ons gebruikelijke droog toiletpapier. Hierdoor kunnen we zonder probleem één tot twee velletjes vochtig toiletpapier tegelijkertijd doorspoelen samen met het droog toiletpapier. De drie varianten Scottex vochtig toiletpapier zijn ph neutraal voor de huid zodat het voor alle huidtypes geschikt is, ook voor de gevoelige. DERMATOLOGISCH GETEST. TESTÉ DERMATOLOGIQUEMENT Bovendien gebruikt Scottex papier afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. We vinden het logo van de internationale organisatie FSC op de verpakking van Scottex vochtig toiletpapier. Deze organisatie stimuleert verantwoord bosbeheer in de wereld, zo worden bossen beschermd voor huidige en toekomstige generaties. Scottex vochtig toiletpapier bevat geen alcohol of kleurstoffen en kan daarom door de hele familie, groot en klein, gebruikt worden.

6 Jouw startpakket Hoe verloopt dit trnd-project? Aan het begin van dit trnd-project ontvang je jouw startpakket. Voor jou: 1x Hervulbare doos «Hygienic Comfort» 3x Navulverpakkingen : 1x «Hygienic Comfort», 1x «Naturally Gentle» en 1x «Pure Sensitive» 1x Projectboek Om uit te delen aan je familie, vrienden, collega s en kennissen: 6x Navulverpakkingen «Hygienic Comfort» 1x Navulverpakking «Naturally Gentle» 1x Navulverpakking «Pure Sensitive» 1x Set kaartjes «De slimste mens op het toilet» 10x Informatiefolders met een waardebon van 0,75 1x Marktonderzoeksboek 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken: Neem rustig de tijd om je startpakket uit te pakken, de verschillende soorten Scottex vochtig toiletpapier te bekijken en dit projectboek goed door te nemen. Foto s maken: Maak alle trnd-partners getuige van het moment waarop je het startpakket ontvangt door gelijk een paar foto s met jou en de Scottex producten in het startpakket te maken. Stuur deze via internet naar ons toe zodat wij ze op de blog kunnen zetten. Foto s kan je uploaden via «mijn trnd» en via de projectblog: 2 Jouw indruk doorgeven. Met jouw mening over Scottex vochtig toiletpapier ondersteun je het Scottex team. Gedurende het project vragen we jou om deel te nemen aan drie enquêtes: Een startonderzoek aan het begin van het project. Een tussenonderzoek in het midden van het project. Een eindonderzoek aan het einde van het project. Heb je vragen of suggesties? Stuur ons dan een scottex@trnd.nl We sturen je een mailtje zodra een onderzoek klaar staat en kijken uit naar jouw feedback! Foto s kan je delen op onze projectblog:

7 3 Scottex vochtig toiletpapier bekendmaken. 5 Jouw mening delen. Als je overtuigd bent van Scottex vochtig toiletpapier, maak het dan samen met de andere projectdeelnemers, bekend. Dit kan je doen door: Exclusieve informatie over Scottex vochtig toiletpapier te delen met jouw familie en vrienden door de informatiefolders uit te delen. Het kaartensetje «De slimste mens op het toilet» op te hangen in het toilet om het toiletbezoek van je gasten op te vrolijken en erna op een vlotte manier conversaties te beginnen. De navulverpakkingen mee te nemen naar het werk zodat jouw collega s deze kunnen uitproberen. Je kan deze op de toiletten leggen met een begeleidend kaartje dat je verderop in dit projectboek vindt. Om je mening met zoveel mogelijk mensen te delen, kan je deze ook op verschillende websites plaatsen. Je kan een recensie op allerlei consumenten fora delen. Als je zelf een blog hebt of lid bent van social media zoals Facebook, is het leuk om hier een bericht te schrijven. Een filmpje over Scottex vochtig toiletpapier op Youtube plaatsen mag natuurlijk ook! Je kan de URL of een screenshot delen via een gespreksbericht, zodat we allemaal kunnen meegenieten. Je vindt nog meer ideeën om jouw mening te delen verderop in dit projectboek. Andere ideeën om Scottex vochtig toiletpapier bekend te maken, vind je verderop in het projectboek en op de projectblog: 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. 4 Gespreksberichten schrijven. Omdat het team van Scottex veel kan leren van je gesprekken met je vrienden, kennissen, familie en collega s, is het belangrijk dat je ons daarover gedurende het project regelmatig informeert. Schrijf daarom, elke keer dat je met iemand over Scottex gesproken hebt, een gespreksbericht. Het interesseert ons in het bijzonder met hoeveel familie en vrienden je gesproken hebt, wat zij ervan vinden en welke vragen er over Scottex naar boven komen. Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf naar, klik op de button bericht schrijven en schrijf alles op wat je nog van het gesprek weet. In dit stadium word jij marktonderzoeker van Scottex. De meningen van jouw familie en vrienden zijn namelijk nuttig voor de ontwikkeling van Scottex vochtig toiletpapier. Met het bijgeleverde boekje met marktonderzoeksvragen kan je tot zestien mensen vragen naar hun mening over Scottex vochtig toiletpapier. Deze gelegenheid is bij uitstek geschikt om ook te vertellen over de kennis die jij hebt opgedaan over Scottex. De onderzoeksvragen vind je in het marktonderzoeksboekje. Elke keer nadat je met behulp van dit boekje een mening van iemand gevraagd hebt, kan je de resultaten online doorgeven op de projectblog: Gespreksberichten zijn de basis voor een trnd-project. Hoe meer wij daarvan kunnen verzamelen, hoe beter wij het team van Scottex kunnen vertellen wat we met elkaar bereikt hebben.

8 Principes van trnd Dit is de zin die je kan doorvertellen: Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mond reclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open Een producttest van trnd is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen erover hoort! Trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Vertel daarom, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je deelneemt aan een speciaal project om het product te testen en bekend te maken. Je mag je vrienden en kennissen in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk Dit is vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mond reclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niets hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en kennissen wat je zelf van de producten en van ons vindt. Scottex vochtig toiletpapier zorgt voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Luisteren Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en kennissen alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij graag horen! Wij kijken er naar uit dat je de meningen van je vrienden en familie verzamelt en met ons deelt!

9 Maak Scottex bij je familie en vrienden bekend De slimste mens... op het toilet Weet je hoe je Scottex vochtig toiletpapier kan bekendmaken bij je familie en vrienden? Hier vind je alvast een paar tips hoe je een gesprek kan starten. In je startpakket vind je ook een kaartenset met leuke quizvragen over het toilet en toiletpapier. Je kan deze ophangen in je eigen toilet of die van vrienden of familie. Amusement, zelfs op het toilet! Scottex vochtig toiletpapier is een intiem product. Het zal makkelijker zijn om hierover te praten met mensen die je goed kent. Maar eigenlijk kan je aan iedereen die het belangrijk vindt om zichzelf goed te verzorgen een navulverpakking geven of een informatiebrochure. Je kan ook een navulverpakking op openbare plaatsen leggen, zoals op je werkplek, in je sportschool, in jouw clublokaal enzovoort. Op het einde van dit projectboek vind je zes kaartjes die je erbij kan leggen, zo weten zij die het testen dat ze bij jou meer informatie over dit product kunnen inwinnen. Jouw eigen, unieke ideeën werken waarschijnlijk nog het beste om mond-tot-mond reclame te genereren. Schrijf ons daarom wat jij gedaan hebt om Scottex vochtig toiletpapier bekend te maken. Wij kijken uit naar jouw creatieve ideeën en suggesties. «De slimste mens op het toilet» kan je zoals op de foto hierboven aan de toiletrolhanger ophangen. Je kan een doos of navulverpakking Scottex vochtig toiletpapier bij de kaartenset leggen, zodat de toiletbezoekers de link leggen tussen de vragen en het vochtig toiletpapier! Het toiletbezoek van jouw gasten is dan gelijk een mooie manier om een gesprek te beginnen over Scottex vochtig toiletpapier. Een toiletbezoek wordt zo heel plezant! ;-)

10 Wist jij... dat Brazilië elk jaar de vrouw met de mooiste billen verkiest? Brazilië heeft zowel een Miss Brazilië als een Miss BumBum verkiezing. In de Miss BumBum verkiezing worden elk jaar de mooiste billen van het land verkozen! dat een Duitse bejaarde meer dan euro in het toilet gegooid heeft? In Duitsland gooide een bejaarde marken in het toilet, niet wetende dat hij deze kon inruilen voor euro s. Hij heeft de biljetten uit de riolering kunnen vissen, laten drogen en naar de bank gebracht. Aan dit geld zat letterlijk een geurtje! dat mensen die toiletpapier gebruiken in Japan zeldzaam zijn? Japanners geven de voorkeur aan spoelen met een straal warm water. In veel Oosterse landen maakt men evenveel gebruik van water als toiletpapier. De warme straal water wordt ook wel eens Niagara genoemd. dat er al eens een passagier vastzat op het toilet van een vliegtuig? Tijdens een vlucht van Oslo naar New York, kwam een Amerikaanse passagier vast te zitten op de toiletpot. Toen hij doorspoelde werd de lucht uit het toilet gezogen en kwam hij vast te zitten. dat hetgene wat mannen aantrekt niet de omvang van de billen is, maar de verhouding tussen de taille- en heupomtrek? Als de tailleomvang gedeeld door de heupomvang minder is dan 0,7, dan worden billen aantrekkelijk gevonden. Een psycholoog in Ohio heeft dit rapport opgesteld door honderden foto s van vrouwen te laten zien aan mannen tussen 18 en 86 jaar. Nog niet overtuigd? De verhouding taille-heupen van Marilyn Monroe was 0,61 Verschillende formaten voor al onze behoeften Scottex vochtig toiletpapier is beschikbaar in verschillende formaten. We kunnen Scottex zo meenemen waarheen we maar willen. De stevige hervulbare doos is ideaal om Scottex vochtig toiletpapier een plaats te geven in ons toilet. De Scottex doos sluit goed zodat het vochtig toiletpapier niet uitdroogt. Praktisch en met een mooi design past deze doos bij ieder toilet. + De Scottex navulverpakkingen (op zichzelf gebruikt of in de hervulbare Scottex doos) bevatten 42 velletjes en zijn verkrijgbaar in 3 varianten. + Binnenkort zijn er 2 nieuwe formaten te vinden bij de super- of hypermarkt bij jou in de buurt: Het reisformaat met 12 velletjes om overal mee naartoe te nemen (sport, vakantie, camping) De familieverpakking met hersluitbaar deksel (bevat 84 velletjes)

11 Is er nog papier? Blaadjes van een boom als we aan het kamperen zijn of een flinke wandeling maken, krantenpapier als het toiletpapier op is En wat gebruikten onze voorouders als alternatieve methodes voor toiletpapier? Onze voorouders hebben veel alternatieve methodes gebruikt voordat toiletpapier werd uitgevonden door Joseph C. Gayetty in Hier enkele voorbeelden, die nog steeds kunnen dienen: Scottex vochtig toiletpapier, Gebruik het voor frisheid en een zacht gevoel na droog toiletpapier! Voor meer informatie over dit product, kom praten met: Scottex vochtig toiletpapier, Gebruik het voor frisheid en een zacht gevoel na droog toiletpapier! Voor meer informatie over dit product, kom praten met: Voor de natuurliefhebbers - Een houten stok - Sneeuw - Platte stenen - De hand (voornamelijk links) Voor de doe-het-zelvers - Een spons op een houten stok - De bidet Scottex vochtig toiletpapier, Gebruik het voor frisheid en een zacht gevoel na droog toiletpapier! Voor meer informatie over dit product, kom praten met: Scottex vochtig toiletpapier, Gebruik het voor frisheid en een zacht gevoel na droog toiletpapier! Voor meer informatie over dit product, kom praten met: Voor de intellectuelen - Krantenpapier Scottex vochtig toiletpapier, Scottex vochtig toiletpapier, Ongetwijfeld origineel maar zeker niet zo zacht, efficiënt of hygiënisch als Scottex vochtig toiletpapier, toch? Gebruik het voor frisheid en een zacht gevoel na droog toiletpapier! Gebruik het voor frisheid en een zacht gevoel na droog toiletpapier! Voor meer informatie over dit product, kom praten met: Voor meer informatie over dit product, kom praten met:

12 trnbd is een «collaborative marketing» community trnd-partners proberen Scottex vochtig toiletpapier. Lees hun ervaringen en bekijk hun foto s op: trnbd is een «collaborative marketing» community trnd-partners proberen Scottex vochtig toiletpapier. Lees hun ervaringen en bekijk hun foto s op: Feiten en getallen Scottex vochtig toiletpapier zorgt voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Gebruik dit licht bevochtigd toiletpapier na het gekende droog toiletpapier voor een proper en fris gevoel. Biologisch afbreekbaar: je kan het zonder probleem in het toilet gooien. trnbd is een «collaborative marketing» community trnd-partners proberen Scottex vochtig toiletpapier. Lees hun ervaringen en bekijk hun foto s op: trnbd is een «collaborative marketing» community trnd-partners proberen Scottex vochtig toiletpapier. Lees hun ervaringen en bekijk hun foto s op: Papier van verantwoorde herkomst. Dermatologisch getest, ph neutraal voor de huid en zonder alcohol. Drie varianten: «Hygienic Comfort», «Naturally Gentle» en «Pure Sensitive». Verkrijgbaar in supermarkten en hypermarkten. Productprijzen* : Hervulbare doos: 3,25 Navulverpakking: 2,35 trnbd is een «collaborative marketing» community trnd-partners proberen Scottex vochtig toiletpapier. Lees hun ervaringen en bekijk hun foto s op: trnbd is een «collaborative marketing» community trnd-partners proberen Scottex vochtig toiletpapier. Lees hun ervaringen en bekijk hun foto s op: * Adviesprijs. De uiteindelijke prijs wordt door de verkoper bepaald.

13 Projectblog: Contact : mirthe@trnd.nl 2014 trnd Asterweg 17A8 1031HL Amsterdam

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten & Multi-cleaners gamma Green Lemon Vinegar Geconcentreerde formule (20 ML voor 5L water) Formule met

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

de luchtverfrisser die je blijft ruiken

de luchtverfrisser die je blijft ruiken trnd projectboek Ambi Pur 3volution: de luchtverfrisser die je blijft ruiken trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ambipur Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Ambi

Nadere informatie

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster om haren en stof makkelijker* te vangen * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs maken kennis met Swiffer-producten

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw gedrag gevaarlijk is voor andere mensen. Dit mag nooit

Nadere informatie

Werkbladen Groep 7 & 8

Werkbladen Groep 7 & 8 Werkbladen Groep 7 & 8 H1: Werkblad Sociale media Weet jij wat sociale media zijn? Zoek op internet wat je kunt vinden over sociale media. Bekijk onderstaande logo s en omcirkel de logo s waarvan jij denkt

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Kinderen en vrijwillige terugkeer Tips voor ouders die vrijwillig terugkeren met minderjarige kinderen

Kinderen en vrijwillige terugkeer Tips voor ouders die vrijwillig terugkeren met minderjarige kinderen Kinderen en vrijwillige terugkeer Tips voor ouders die vrijwillig terugkeren met minderjarige kinderen Deze brochure kan ook ondersteunend zijn voor iedereen die met het gezin in contact komt: maatschappelijk

Nadere informatie

Het houden van een spreekbeurt

Het houden van een spreekbeurt Het houden van een spreekbeurt In deze handleiding staan tips over hoe je een spreekbeurt kunt houden. Waar moet je op letten? Wat moet je wel doen? En wat moet je juist niet doen? We hopen dat je wat

Nadere informatie

FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS. Yvette Paludanus

FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS. Yvette Paludanus FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS Yvette Paludanus 2 Dit boekje is tot stand gekomen dankzij de vragen en verhalen van medewerkers in de zorg. Wil je een exemplaar van dit boekje bestellen? Wil je begeleiding

Nadere informatie

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen.

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. 10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat het automatische gedrag is uitgeschakeld kosten onderstaande handelingen je partner al veel energie (hier denk je zo snel niet aan, omdat het

Nadere informatie

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier in meervoud. - Gebruik je hoofdletters op een

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Aangenaam kennismaken!

Aangenaam kennismaken! Aangenaam kennismaken! Dit programma is er op gericht dat de meiden en de leiding kennis maken met elkaar. Dit gebeurt door middel van verschillende werkvormen. Ook maken de meiden in het programma kennis

Nadere informatie

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf?

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? let op: al het klooien is op eigen risico! ;) Lekker samen klooien! maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? Vertel alles wat je

Nadere informatie

Braun Silk-expert IPL

Braun Silk-expert IPL Projectboek Ambassadeurs Club Braun Silk-expert IPL De enige IPL die leest en zich automatisch aan je huidteint aanpast voor een permanente verwijdering van zichtbare haartjes. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs

Nadere informatie

1 Kies je onderwerp Samen met je buurman of buurvrouw. Ons onderwerp: Voorbeeld: Michael Jackson was de beste artiest ooit! Nu jullie!

1 Kies je onderwerp Samen met je buurman of buurvrouw. Ons onderwerp: Voorbeeld: Michael Jackson was de beste artiest ooit! Nu jullie! Na deze les kun je presenteren in vijf stappen: 1. Kies een onderwerp 2. Bedenk een goede opbouw 3. Verzamel informatie 4. Oefen je presentatie 5. Presenteren maar! 8 Vertel je verhaal Regelmatig moet

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassador Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen elektrisch

Nadere informatie

KIDmail 25. www.kidpartners.nl. Januari 2013

KIDmail 25. www.kidpartners.nl. Januari 2013 www.kidpartners.nl KIDmail 25 Januari 2013 Allereerst willen wij jou een stralend 2013 wensen met de onderstaande doodle. Je kunt zelf invullen waar jouw ster het komend jaar gaat stralen. We hebben het

Nadere informatie

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trnd projectboek Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-triple-protection Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

GEEN water bij de wijn!

GEEN water bij de wijn! GEEN water bij de wijn! Water! Je gebruikt het dagelijks. Het begint al meteen s ochtends bij het wassen en het toilet doorspoelen. Daarna drink je water (puur water of in je kopje thee, ranja of in elke

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassadeurs Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs testen elektrisch

Nadere informatie

WAAROM DIT BOEKJE? VERBODEN

WAAROM DIT BOEKJE? VERBODEN WAAROM DIT BOEKJE? Dit boekje gaat over seksuele intimidatie op het werk. Je hebt te maken met seksuele intimidatie als een collega je steeds aanraakt. Of steeds grapjes maakt over seks. Terwijl je dat

Nadere informatie

2 > Kerndoelen 11. 4 > Aan de slag 15. 5 > Introductie van de manier van werken 22. 6 > Mogelijke werkvormen en de plaats op het rooster 27

2 > Kerndoelen 11. 4 > Aan de slag 15. 5 > Introductie van de manier van werken 22. 6 > Mogelijke werkvormen en de plaats op het rooster 27 Inhoud 1 > Uitgangspunten 9 2 > Kerndoelen 11 3 > Materialen 12 4 > Aan de slag 15 5 > Introductie van de manier van werken 22 6 > Mogelijke werkvormen en de plaats op het rooster 27 7 > Waarom samenwerkend

Nadere informatie

2: vergaderen VASTE VOORZITTER EN NOTULIST

2: vergaderen VASTE VOORZITTER EN NOTULIST 2: vergaderen Als je lid bent van een studentenraad, vergader je vaak. Je hebt vergaderen met de studentenraad, maar ook vergaderingen met het College van Bestuur en de Ondernemingsraad (OR). Gemiddeld

Nadere informatie

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Communiceren met je puber Deze bijeenkomst sluit aan bij Moments, magazine voor ouders van jongeren van 12-18 jaar

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Communiceren met je puber Deze bijeenkomst sluit aan bij Moments, magazine voor ouders van jongeren van 12-18 jaar DOELSTELLINGEN Ouders zijn zich ervan bewust dat je altijd en overal communiceert Ouders wisselen ervaringen met elkaar uit over hoe de communicatie met hun pubers verloopt Ouders verwerven meer inzicht

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

Inleiding. Autisme & Communicatie in de sport

Inleiding. Autisme & Communicatie in de sport Sanne Gielen Inleiding Starten met een nieuwe sport is voor iedereen spannend; Hoe zal de training eruit zien? Zal de coach aardig zijn? Heb ik een klik met mijn teamgenoten? Kán ik het eigenlijk wel?

Nadere informatie

Tips en Tricks voor sponsorwerving

Tips en Tricks voor sponsorwerving Tips en Tricks voor sponsorwerving Je gaat op bouwreis en maakt gebruik van de sponsortool, of je bouwt virtuele huisjes op Bouwmee, bijvoorbeeld omdat je voor Habitat meedoet aan een evenement. Alles

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula.

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. trnd projectboek Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. Beschermt naast je ondergoed ook de gevoelige huid van je V-zone. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-dailyfresh Jouw persoonlijke

Nadere informatie

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio Datum: vrijdag, 12 december 2014 Tijden: 19-22 uur Beste standhouder, Wat leuk dat je mee wilt doen met onze KERST Ladies Night! Wij gaan er van uit dat het weer

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Oefenen 1 punt verdienen Onderwerpen van de presentaties

Oefenen 1 punt verdienen Onderwerpen van de presentaties Presenteren vmbo-4 Presenteren is aan de ene kant een kunst de één is er beter in dan de ander maar aan de andere kant valt of staat elke presentatie met een goede voorbereiding en veel oefening. Bij presenteren

Nadere informatie

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E MEER GASTEN NAAR JE CAMPING VIA EEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E VERSIE 2.0 I N H O U D S O P G A V E Warm welkom Goede website Gouden website Ons verhaal A U T E U R Johanna Bruggeman

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Inleiding Het doen van een abortus heeft voor iedereen een verschillende reden en ook verschillende gevolgen. Maar onthoud goed, je hebt het niet

Inleiding Het doen van een abortus heeft voor iedereen een verschillende reden en ook verschillende gevolgen. Maar onthoud goed, je hebt het niet Inleiding Het doen van een abortus heeft voor iedereen een verschillende reden en ook verschillende gevolgen. Maar onthoud goed, je hebt het niet gedaan omdat je een slecht mens bent, maar juist omdat

Nadere informatie

Vrienden kun je leren

Vrienden kun je leren Vrienden kun je leren Hallo! Wij zijn Reinder en Berber, en wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om dit boekje te maken, speciaal voor jongeren met het syndroom van Asperger. Hieronder vind je

Nadere informatie

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Uitgebreide versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Het Pluryn Plein Ben je clint van Pluryn? Dan is het belangrijk dat je alle informatie

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

Knabbel en Babbeltijd.

Knabbel en Babbeltijd. Knabbel en Babbeltijd. (zorg ervoor dat je deze papieren goed leest, uitprint en meeneemt naar de VBW) Het thema van deze VBW-week is Zeesterren. Het thema is de titel van de week (dus geen kreet of korte

Nadere informatie

S C I E N C E C E N T E R

S C I E N C E C E N T E R WELKOM! Een bezoeker die een science center binnenkomt, moet gelijk in de stemming komen om van alles te ontdekken. Dat kan doordat er iets verrassends gebeurt. Daar gaan jullie op een heel speciale manier

Nadere informatie

4 Denken. in het park een keer gebeten door een hond. Als Kim een hond ziet wil ze hem graag aaien. Als

4 Denken. in het park een keer gebeten door een hond. Als Kim een hond ziet wil ze hem graag aaien. Als 4 Denken In dit hoofdstuk vertellen we hoe jij om kan gaan met je gedachten. Veel gedachten maak je zelf. Ze bepalen hoe jij je voelt. We geven tips hoe jij jouw gedachten en gevoelens zelf kunt sturen.

Nadere informatie

Presenteren. Oriëntatie

Presenteren. Oriëntatie Oriëntatie Dit ga je doen Je gaat een stand (marktkraam) inrichten om te laten zien wat je gedaan hebt tijdens dit project en wat je eindresultaat is. Je probeert jullie stand zo te maken dat het aantrekkelijk

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

ONDERZOEK NAAR KEUZE VAN LEERLINGEN! VMBO-BASIS/KADER VOOR DE RICHTING BWI/BOUW!

ONDERZOEK NAAR KEUZE VAN LEERLINGEN! VMBO-BASIS/KADER VOOR DE RICHTING BWI/BOUW! ONDERZOEK NAAR KEUZE VAN LEERLINGEN VMBO-BASIS/KADER VOOR DE RICHTING BWI/BOUW 2 november 2015 Inleiding De instroom in de bouwopleidingen is de afgelopen jaren sterk afgenomen. De moeilijke tijden waarmee

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

Uitleg boekverslag en boekbespreking

Uitleg boekverslag en boekbespreking Uitleg boekverslag en boekbespreking groep 7 schooljaar 2014-2015 Inhoudsopgave: Blz. 3 Blz. 3 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 7 Stap 1: Het lezen van je boek Stap 2: Titelpagina Stap 3: Inhoudsopgave

Nadere informatie

Kinderen. Hoe Yulius kinderen met autisme kan helpen

Kinderen. Hoe Yulius kinderen met autisme kan helpen Kinderen Hoe Yulius kinderen met autisme kan helpen Voor wie is dit boekje? Je hebt dit boekje gekregen omdat je autisme hebt of omdat je nog niet zeker weet of je autisme hebt. Je bent dan bij Yulius

Nadere informatie

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes!

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! Voor het tere babyhuidje wil je alleen het allerbeste. Daarom introduceert Etos een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën

Nadere informatie

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen Introductie Introductie Gamen, Hyven, informatie zoeken, filmpjes kijken, muziek luisteren, spullen kopen of verkopen. Internetten doen we allemaal. Soms voor de lol, soms serieus, soms thuis, soms op

Nadere informatie