Plenty Easypull Mobile

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Plenty Easypull Mobile"

Transcriptie

1 trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

2 trnd-partners testen Plenty Easypull Mobile In dit trnd-project willen wij... Samen met Plenty en trnd-partners gaan we 3 Plenty Easypull Mobile dispensers in dit project! in dit project Plenty Easypull Mobile uitproberen en bekendmaken. Ongelukjes gebeuren overal. Waar ze ook gebeuren in huis, met Plenty Easypull Mobile ben je er snel bij! Deze nieuwe dispenser is verplaatsbaar en met één hand te gebruiken door het Flexi-Fix systeem aan de onderzijde. Daarmee hecht de dispenser zich makkelijk aan een gladde ondergrond en als je klaar bent, trek je m in een handomdraai weer los. samen met trnd-partners Plenty Easypull Mobile uitproberen. uit de gesprekken met onze vriend(inn)en, familie en collega s via drie online enquêtes al onze meningen en ervaringen verzamelen. Uitproberen. Je mening geven.... Plenty Easypull Mobile bekend maken. Eenvoudig door erover te vertellen en het te laten testen door vriendinnen, familie, bekenden en collega s. Doorvertellen. MET 1 HAND TE GEBRUIKEN gespreksberichten en marktonderzoeksresultaten rapporteren: Wat vinden je vriendinnen, familie en collega's van Plenty Easypull Mobile? Met hoeveel bekenden heb jij erover gesproken? Rapporteren. Samen met trnd-partners gaan we de nieuwe dispenser van Plenty Easypull uitproberen. Thuis, in de keuken, aan tafel en bij onze vriendinnen, familie en bekenden! We hebben er zin in!

3 Het Flexi-Fix systeem onder de loep De kracht van Plenty Easypull Mobile Haal het plastic beschermlaagje eraf: het Flexi-Fix systeem is klaar voor gebruik Om je huis zo snel en gemakkelijk mogelijk schoon te maken staat de Plenty Easypull Mobile voor je klaar. De verplaatsbare dispenser is er voor allerlei geplande én ongeplande schoonmaakklusjes. Flexi-Fix systeem Uniek aan de nieuwe Plenty Easypull Mobile is het Flexi-Fix systeem. Dankzij dit systeem, aan de onderkant van de dispenser, hecht Plenty Easypull Mobile makkelijk aan gladde oppervlakken. Op het aanrecht, op de eettafel in de keuken, op een kastje in de bijkeuken: hij blijft staan waar je hem neerzet. Met behulp van het handvat aan de bovenzijde kan je de dispenser eenvoudig weer lostrekken. Door het doseersysteem de gekartelde opening scheur je met 1 hand het benodigde papier af. Trek hem weer los met behulp van het handvat Met de nieuwe Plenty Easypull Mobile heb je snel het benodigde papier voorhanden waar en wanneer je maar wilt. Hieronder geven we een aantal voorbeelden die de kracht van Plenty Easypull Mobile verduidelijken. Verplaatsbaar Hoera, er is er 1 jarig! Tijd voor een feestje en de hele buurt is uitgenodigd. De keuken wordt omgetoverd tot een speelplaats. Cupcakes versieren, schilderen, pannenkoeken bakken... Binnen de kortste keren verandert je keuken in een slagveld. Plenty Easypull Mobile is overal bij. Van de vieze vloer, het aanrecht tot aan de keukentafel; doordat de Plenty Easypull Mobile verplaatsbaar is, kan je hem waar dan ook en op elk moment gebruiken. Met 1 hand te gebruiken Een dag zonder knoeien is haast onmogelijk. Thee of koffie zetten, een appeltaart bakken, een milkshake maken: allemaal alledaagse situaties waarbij vaak gemorst wordt en je handen tekort komt. Belangrijkste eigenschappen: Verplaatsbaar Met één hand te gebruiken Navulrol van 60 meter Van verplaatsbaar ook hangend te gebruiken Plenty Easypull Mobile heb je bij elk ongelukje bij de hand. Zet je dispenser neer waar hij nodig is. Dankzij het Flexi-Fix systeem trek je met één hand een stuk papier uit de dispenser en houd je je andere hand vrij.

4 De kracht van Plenty Easypull Mobile 60 meter keukenpapier op een rol Het is weer zover. De lente komt er weer aan. Dit is altijd dé tijd van het jaar om het huis weer op orde te krijgen. Zeep, chloor, allesreiniger, alles haal je uit de kast. Zet de Plenty Easypull Mobile op een strategische plek waar je aan de slag gaat. Let op: de ondergrond moet wel glad zijn, zoals (on)bewerkt hout, kunststof, (gepolijst) steen, keukenblad, etc. Het papier van Easypull absorbeert allerlei vloeistoffen en blijft nat ook sterk. Bovendien kom je met ruim 60 meter op één rol een heel eind. Ook hangend te gebruiken Er komen s avonds vrienden eten. Gezellig! Je wilt laten zien dat je lekker kunt koken, maar houdt je keuken daarbij graag schoon. Je trnd startpakket Aan het begin van dit trnd-project ontvang jij als geselecteerde deelnemer een gratis startpakket. Hierin zitten: Voor jou: 1x Plenty Easypull Mobile dispenser inclusief navulrol (metallic of zwart). 1x Projectboek met belangrijke informatie. Om uit te delen aan je vriend(inn)en, familie en collega's: 2 x Plenty Easypull Mobile dispenser inclusief navulrol (metallic en/of zwart). Hiermee geef je jouw vrienden en bekenden ook de kans om het gemak van de Plenty Easypull Mobile te ervaren. 25 x Kortingscoupon om de dispenser voor 9,99 in plaats van 15,99 te kopen bij Blokker (tot 17 juni 2013 geldig). 1x Marktonderzoeksboekje om de mening van anderen over de Plenty Easypull Mobile aan ons door te geven. Plenty Easypull Mobile heb je altijd bij de hand. Is de tafel gedekt? Haal de dispenser dan los uit de houder en zet hem op de keukentafel Zo kun je genieten van een schoon en gezellig etentje.

5 Hoe verloopt een trnd-project? 3 Plenty Easypull Mobile bekendmaken. 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken Als eerste kan je in alle rust je startpakket uitpakken, de inhoud controleren en dit boekje nog eens goed doornemen. Foto's maken Maak alle trnd-partners getuige van dit moment door gelijk een paar foto s van jou en de Plenty Easypull Mobile in het startpakket te maken. Stuur deze via internet naar ons toe zodat wij ze op het blog kunnen zetten. Foto s kan je uploaden via de online fotogalerij die je hier kunt vinden: Als je overtuigd bent van Plenty Easypull Mobile, maak dan, samen met de andere projectdeelnemers, Plenty Easypull Mobile bekend. Dit kan je doen door: Vriend(inn)en, bekenden, familie en collega s over het project te vertellen; Het projectboekje met je vriend(inn)en, bekenden, familie en collega s door te nemen; Jouw ervaringen met Plenty Easypull Mobile met je vrienden en bekenden te delen. Er zijn natuurlijk nog meer manieren om over Plenty Easypull Mobile te vertellen. Verderop in dit projectboekje hebben we enkele ideeën op een rij gezet. 4 Gespreksberichten schrijven. 2 Je eerste indruk: het startonderzoek invullen. Uitproberen Nu kun je Plenty Easypull Mobile gaan uitproberen. Omdat het Plenty Easypull-team waarschijnlijk veel kan leren van jouw gesprekken met je vrienden, familie en bekenden, is het belangrijk dat je ons daarover gedurende het project regelmatig informeert. Het is het beste als je, elke keer dat je met vrienden over Plenty Easypull Mobile gesproken hebt, een gespreksbericht schrijft. Startonderzoek Na een korte testfase verzamelen we de meningen van alle trnd-partners die meedoen met dit project. Bijvoorbeeld: Voldoet Plenty Easypull Mobile aan de verwachting? Je mening hierover kan je in dit startonderzoek kwijt. Als het zover is, word je daarover per geïnformeerd. Het interesseert ons in het bijzonder met hoeveel vrienden en bekenden je gesproken hebt, wat zij ervan vinden en welke vragen er over Plenty Easypull Mobile naar boven komen. Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf daarvoor naar en klik op de button bericht schrijven. Log in met je eigen trnd-inlognaam en wachtwoord en schrijf alles op wat je nog van het gesprek weet. Gespreksberichten zijn de basis voor een trnd-project. Hoe meer wij daarvan kunnen verzamelen, hoe beter wij het Plenty Easypull-team kunnen vertellen wat we met elkaar bereikt hebben.

6 5 Jouw mening over Plenty Easypull Mobile: tussenonderzoek invullen. 7 Het eindonderzoek. Ondertussen willen wij, halverwege het project, natuurlijk ook alles weten van je eigen ervaring met Plenty Easypull Mobile. Om ons te laten weten of Plenty Easypull Mobile aan je verwachtingen voldoet, hoef je alleen maar deel te nemen aan het tussenonderzoek op de site van trnd. Het onderzoek vind je op jouw persoonlijke mijntrnd pagina als je ingelogd bent op onze site. Je krijgt een als het zover is. De laatste testresultaten Aan het eind van ons gezamenlijke project willen we nog eenmaal jullie mening, ideeën en activiteiten met betrekking tot Plenty Easypull Mobile verzamelen. Vul daarom het eindonderzoek in via mijntrnd nadat je ingelogd hebt op Je ontvangt een als het eindonderzoek klaar staat. 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die met dit project meedoen. In dit stadium word jij marktonderzoeker voor Plenty Easypull Mobile. De meningen van jouw vrienden en bekenden zijn namelijk ook nuttig voor de ontwikkeling van Plenty Easypull Mobile. Met het bijgeleverde boekje met marktonderzoeksvragen kun je tot twintig mensen vragen naar hun mening over Plenty Easypull Mobile. Deze gelegenheid is bij uitstek geschikt om ook te vertellen over de kennis die jij hebt opgedaan over Plenty Easypull Mobile. Het projectblog vind je hier: Vragen en opmerkingen over het project kan je het beste per sturen aan plenty@trnd.nl De onderzoeksvragen vind je in het marktonderzoeksboekje.

7 Principes van trnd Dit is de zin die je kan doorvertellen Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mondreclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open Een trnd-producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mondreclame-campagne. Je mag je vrienden en bekenden in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mondreclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en bekenden wat je zelf van de producten en van ons vindt. Plenty Easypull Mobile: de nieuwe verplaatsbare dispenser die met 1 hand te gebruiken is. Luisteren Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en bekenden alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken ernaar uit dat je de opinie van je vrienden en bekenden verzamelt en met ons deelt!

8 Hoe vertel je anderen over Plenty Easypull Mobile? Als je zelf de Plenty Easypull Mobile hebt uitgeprobeerd en overtuigd bent van zijn kracht, is het tijd om jouw ervaringen met je vrienden, kennissen en familie te delen! Er zijn veel situaties te bedenken waarin je dit kunt doen. Hier vind je alvast een paar tips. Dispensers en coupons uitdelen Om te beginnen ga je de 2 dispensers en de kortingscoupons uit het startpakket onder je familie, vriend(inn)en, collega s en kennissen uitdelen. Verras je buurvrouw met een grote hond of je broer met dat grote gezin van 5 kids. Ook doe je misschien wel je collega s een plezier door de dispenser bij het koffiezetapparaat in de keuken te installeren. Visite Waar gebeuren meer kleine ongelukjes dan tijdens de visite? Zet de Plenty Easypull Mobile op de theetafel als je met je vriendinnen aan het bijkletsen bent en bespreek jullie huishoudblunders, bijvoorbeeld een lekkende theepot of omgevallen taartjes. Dit zijn perfecte oeps-momentjes om de Plenty Easypull Mobile er gauw bij te pakken. Party-time Een leuke gelegenheid om over Plenty Easypull Mobile te vertellen is een gezellig feestje, etentje of borrel. Zet je dispenser gewoon op tafel erbij, dan kan iedereen ervaren hoe hij in gebruik is. Valt er een glas wijn om of moet iemand zijn snackhanden afvegen? De Plenty Easypull Mobile is er dan als eerste bij. Op school of kinderopvang Met jonge kinderen weet je hoe het is om handen tekort te komen. Probeer maar eens een stukje keukenpapier af te scheuren met een baby op je arm. Moeilijk en frustrerend! Op zo n moment is Plenty Easypull Mobile je rechterhand. Neem een paar coupons mee naar school of het kinderdagverblijf en deel ze aan andere ouders uit. Vertel erbij wat je eigen ervaringen zijn! Online ervaringen delen Naast het delen van ervaringen op het projectblog van trnd, kun je jouw mening via social media laten horen. Stuur bijvoorbeeld een foto via Facebook of Twitter bij elk oeps-moment en laat je vriendinnen en bekenden weten dat je aan dit project meedoet! Ook kun je een online review schrijven op Kieskeurig.nl of Beslist.nl. De beste ideeën om je vrienden en bekenden over Plenty Easypull Mobile te vertellen, heb je waarschijnlijk zelf. Laat ons daarom weten wat jij zou doen om Plenty Easypull Mobile bij vrienden, familie en collega s bekend te maken.

9 De Huisvrouwmonologen Plenty Easypull is partner van de theatershow De Huisvrouwmonologen: een theatervoorstelling waarin de huisvrouw op een hilarische manier in het zonnetje wordt gezet. De Huisvrouwmonologen In deze herkenbare en humoristische voorstelling wordt het leven gevolgd van drie uitgesproken vrouwen: de extravagante Elise (60) en haar dochter Gijsje (27) met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia (41). Ze bespreken elkaars leven en huishouden en vragen zich af of de 'echte' huisvrouw wel bestaat? En wat is een huisvrouw dan eigenlijk? En waarom noemen we het tegenwoordig 'zorgmoeder' of 'thuisblijfmoeder' en niet gewoon 'huisvrouw'. Door verschillende gebeurtenissen worden ze gedwongen na te denken over wat ze willen met hun leven. Overige producten uit het Plenty assortiment Het assortiment van Plenty bestaat uit producten die bijdragen aan snelle, eenvoudige en efficiënte oplossingen voor dagelijkse schoonmaakklussen in en om het huis. Om je een overzicht te geven, zetten we de belangrijkste hier even op een rijtje. Plenty Easypull navulrol De navulrol bevat 60 meter papier en gaat daarom veel langer mee dan de gewone keukenrol. Hij is geschikt voor alle dispensers van Plenty. Dankzij het stevige papier is het nat ook sterk, zodat je het op veel manieren kunt gebruiken. De hoofdrollen zijn voor Henriëtte Tol, Noortje Herlaar en Lotje van Lunteren. De Huisvrouwmonologen is vanaf 15 maart te zien in de theaters in Nederland. Plenty Maxirol Naast Plenty Easypull bestaat het assortiment van Plenty ook uit traditioneel keukenpapier: Plenty Maxirol. Plenty Maxirol bevat twee keer zoveel keukenpapier als op een normale rol. Daarom hoeft je het niet vaak te vervangen en heb je altijd genoeg keukenpapier in huis. De rollen zijn compacter, nemen weinig ruimte in beslag en zijn zo makkelijk te vervoeren na aankoop. Plenty Easypull dispenser Waar de Plenty Easypull Mobile verplaatsbaar is, is de reguliere Plenty Easypull alléén op te hangen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren metallic, wit of zwart en wordt standaard geleverd met een navulrol.

10 Vragen en antwoorden Feiten en getallen Hieronder vind je enkele belangrijke vragen met betrekking tot het gebruik van Plenty Easypull Mobile. Waar plaats ik de Plenty Easypull Mobile dispenser? Haal het beschermlaagje van de onderkant af, zodat het Flexi-Fix systeem in gebruik kan worden genomen. De dispenser kun je vervolgens neerzetten op elk gewenste gladde ondergrond, zoals hout, kunststof, steen en keukenblad. Hoe hang ik de Plenty Easypull Mobile dispenser op? Je kunt de dispenser met schroeven of tape ophangen. Bij het gebruik van tape klik je de dispenser pas na 30 minuten in het ophangmechanisme. Draai de dispenser ondersteboven zodat het papier er aan de onderkant uitkomt. Klik de gleuven van de dispenser eerst aan de linkerkant en dan aan de rechterkant in het ophangmechanisme. Hoe plaats ik een nieuwe navulrol? Druk de knop in en draai het bovenste gedeelte van de dispenser tegen de klok in. Plaats de rol in de dispenser met het papieruiteinde naar boven. Plaats het bovenste gedeelte terug en draai met de klok mee totdat je klik hoort. Haal de binnenkant van het de papierrol door de gekartelde opening. Hoe haal ik de dispenser los uit het ophangmechanisme? Druk de dispenser naar links en draai dan naar rechts. Je kunt de dispenser weer overal in het huishouden gebruiken. Hoe maak ik het bevestigingsmateriaal schoon? Het bevestigingsmateriaal aan de onderkant van de dispenser kan vies worden, waardoor de dispenser minder goed hecht aan de ondergrond. Haal de zuignap niet los. Je kunt dit makkelijk voorkomen door het bevestigingsmateriaal regelmatig met water schoon te maken. Plenty Easypull Mobile Dit is de zin die je kan doorvertellen aan je vrienden: Plenty Easypull Mobile: de nieuwe verplaatsbare dispenser die met 1 hand te gebruiken is. Belangrijke eigenschappen: Verplaatsbaar Met één hand te gebruiken Flexi-Fix systeem Extra lange (navul)rol van 60 meter Van verplaatsbaar ook hangend te gebruiken Papier is nat ook erg sterk Gemakkelijk na te vullen Plenty Easypull Mobile is verkrijgbaar bij: o.a. Blokker, Marskramer De navulrollen zijn verkrijgbaar bij: Bijna alle supermarkten en speciaalzaken Website Plenty Easypull: Facebookpagina Plenty Easypull: Adviesprijs Plenty Easypull Mobile: 15,99 Met kortingscoupon bij Blokker: 9,99 Mocht je tijdens het project andere vragen hebben, stuur ons dan een of schrijf ons een bericht via de website. Het adres voor dit project is plenty@trnd.nl. Een bericht sturen doe je door in te loggen in mijntrnd, ga vervolgens naar Plenty-project en klik op bericht schrijven.

11 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2013 trnd Asterweg 17A8 1031HL Amsterdam

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula.

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. trnd projectboek Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. Beschermt naast je ondergoed ook de gevoelige huid van je V-zone. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-dailyfresh Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trnd projectboek Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-triple-protection Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR 20 challenges voor ouders en kids! Spelboekje Samenspel Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY Samenspel is ontwikkeld voor de Week van de Opvoeding 2018 Concept en tekst:

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Aan de slag met barrières rondom handhygiëne

Aan de slag met barrières rondom handhygiëne Aan de slag met barrières rondom handhygiëne Benodigdheden Plakband Posters Kamer In, Kamer Uit, Voor Schoon, Na Vies Stickervellen (1 per persoon) Pen (1) Voorbereiding Plak de papieren Kamer In, Kamer

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Hobby... 4 Hoofdstuk 2 Contact... 6 Hoofdstuk 3 Lezen... 8 Hoofdstuk 4 Kijken... 10 Hoofdstuk 5 Spelen... 12 Hoofdstuk 6 Samen in een huis... 14 Hoofdstuk 7 Op bezoek...

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

In je kracht. Werkboek voor deelnemers

In je kracht. Werkboek voor deelnemers In je kracht Werkboek voor deelnemers Uitleg Mijn toekomst! Benodigdheden: Werkblad Mijn toekomst! (je kunt het Werkblad meegeven om thuis na te lezen, maar dit is niet noodzakelijk) Voor iedere deelnemers

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

de luchtverfrisser die je blijft ruiken

de luchtverfrisser die je blijft ruiken trnd projectboek Ambi Pur 3volution: de luchtverfrisser die je blijft ruiken trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ambipur Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Ambi

Nadere informatie

EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren.

EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren. trnd projectboek EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/emmi Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl WE

Nadere informatie

De zorg moet steeds beter.

De zorg moet steeds beter. De zorg moet steeds beter. De tekst is in Taal voor allemaal. Ons Tweede Thuis heeft afspraken over goede zorg. Jij krijgt zorg. Ons Tweede Thuis geeft de zorg. Een ander woord voor zorg is hulp. Bij wonen.

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

bedoeld wordt met hoeveelheidbegrippen als: alle, geen, niets, veel, weinig, meer, minder, evenveel. Ordent hoeveelheden om ze te Groep 1 Groep 2

bedoeld wordt met hoeveelheidbegrippen als: alle, geen, niets, veel, weinig, meer, minder, evenveel. Ordent hoeveelheden om ze te Groep 1 Groep 2 6. Waterproef Tijdens deze activiteit: Doen de kinderen proefjes met water, kleurstof en olie, waarbij zij vooraf voorspellen wat zij denken dat er zal gebeuren, dit vervolgens uitproberen en een verklaring

Nadere informatie

Inleiding. Bloggen. In dit boek leer je hoe je een weblog maakt en wat je kunt doen om succes te krijgen met je blog. Veel plezier!

Inleiding. Bloggen. In dit boek leer je hoe je een weblog maakt en wat je kunt doen om succes te krijgen met je blog. Veel plezier! Bloggen Inleiding Toen internet nog niet bestond ging alles met gedrukte teksten. Door een boek te schrijven, een artikel in de krant of in een tijdschrift. Dat is eigenlijk nog steeds zo, alleen verschijnen

Nadere informatie

Nieuwe raadsleden zoeken Handreiking voor cliëntenraden in de gehandicaptenzorg

Nieuwe raadsleden zoeken Handreiking voor cliëntenraden in de gehandicaptenzorg Nieuwe raadsleden zoeken Handreiking voor cliëntenraden in de gehandicaptenzorg Uitgave van het LSR (Landelijk Steunpunt cliëntenraden) Nieuwe raadsleden zoeken Handreiking voor cliëntenraden in de gehandicaptenzorg

Nadere informatie

Inhoud Tip: doorzoek de elektronische versie van dit boek kosteloos op yin.do/5974c

Inhoud Tip: doorzoek de elektronische versie van dit boek kosteloos op yin.do/5974c Inhoud Tip: doorzoek de elektronische versie van dit boek kosteloos op yin.do/5974c Inleiding 10 Hoofdstuk 1: Wat is een weblog 12 Waarom een weblog 13 Wat kun je doen met een weblog 14 Dagboek 14 Hobby

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerlingen Inhoudstafel Account aanmaken Job zoeken in de jobbank Je wordt aanvaard voor een job Post je job op Facebook Je wordt geweigerd voor een job Een werkgever

Nadere informatie

Werkvormen: Basis 6.1 Kwaliteiten van een vriend Reflectie Subgroepen 30 min 6.2 Hyves-profiel Reflectie Subgroepen (digi) 20 min.

Werkvormen: Basis 6.1 Kwaliteiten van een vriend Reflectie Subgroepen 30 min 6.2 Hyves-profiel Reflectie Subgroepen (digi) 20 min. Les 6: Gezocht: een vriend Lesoverzicht Lesdoelen: Kinderen weten wat ze belangrijk vinden in een vriendschap; Kinderen kunnen een aantal kenmerken en voorwaarden benoemen waar een vriendschap aan moet

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

De Keukentafel Uitdaging

De Keukentafel Uitdaging De Keukentafel Uitdaging MAG HET WAT RUSTIGER AAN DE KEUKENTAFEL Gemaakt in het kader van het Swing project Een cliëntproces; tools voor samenwerking Door Nic Drion Aan de keukentafel Aan de keukentafel

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Begeleiding. Informatie. Stagedocent. Toekomst. Stageplek

Waarom dit boekje? Begeleiding. Informatie. Stagedocent. Toekomst. Stageplek Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een winkel. Of voor een stage in de bouw of in

Nadere informatie

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl Ga meteen aan de slag! PLUSpakket handleiding Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen 2012 www.wiewathaar.nl Review website? 27% Nederlanders vindt reviewsites als WieWatHaar.nl erg nuttig* Steeds

Nadere informatie

10 Tips voor nóg meer opdrachten

10 Tips voor nóg meer opdrachten Geen tweede kans voor een eerste indruk & Interesse in je klant Professionele opnames, Aantekeningen & De winnende offerte Pagina 2 Pagina 3 Materiaalkennis & Hoe praat je met je klant? Marketing & Wat

Nadere informatie

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Schrijf in 4 stappen jouw unieke profieltekst (en plaats m op LinkedIn en je website) In dit stappenplan leer je: - Hoe je een klik krijgt

Nadere informatie

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster om haren en stof makkelijker* te vangen * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs maken kennis met Swiffer-producten

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

2 Huiswerk. Voorbeeld: Als je je huiswerk altijd aan je bureau maakt, geef je dat een 1. Als ik mijn huiswerk maak dan...

2 Huiswerk. Voorbeeld: Als je je huiswerk altijd aan je bureau maakt, geef je dat een 1. Als ik mijn huiswerk maak dan... Na deze les kun je: vertellen hoe jij nu huiswerk maakt; zorgen voor een goede huiswerkplek; stoorzenders uitzetten; een huiswerkplan maken; jezelf belonen na je huiswerk. 2 Huiswerk Huiswerk?! Leuk is

Nadere informatie

onafhankelijk als lekkerste getest!

onafhankelijk als lekkerste getest! trnd projectboek Beckers rundvleeskroketten en loempia s onafhankelijk als lekkerste getest! trndproject Projectblog www.trnd.nl/beckers Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Project Alcohol 2014

Project Alcohol 2014 Project Alcohol 2014 Naam: Jong geleerd is oud gedaan!!!! Laat je niet Naam: F L s E s E N Klas:!!! 1 Inleiding De carnaval komt eraan. Een feest dat gevierd moet worden. Maar is het feestje van plezier

Nadere informatie

De zorg moet steeds beter.

De zorg moet steeds beter. De zorg moet steeds beter. De tekst is in Taal voor allemaal. Je zorg-aanbieder 1 heeft afspraken over goede zorg. Jij krijgt zorg. Je zorg-aanbieder geeft de zorg. Een ander woord voor zorg is hulp. Bij

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

Houdt je droog en zit comfortabel

Houdt je droog en zit comfortabel trnd projectboek Libresse ultra normal maandverband: Houdt je droog en zit comfortabel trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra Bevat voedingsstoffen zoals ijzer en vitamines om de ontwikkeling van je kindje, ook na het eerste jaar, te ondersteunen* trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-dreumesmelk

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

Internetvrienden. Benodigheden. Lesdoelen. Begrippen. Boeken. online mogelijkheden, social media, internet, mediawijs, online risico s

Internetvrienden. Benodigheden. Lesdoelen. Begrippen. Boeken. online mogelijkheden, social media, internet, mediawijs, online risico s Kriebels in je buik Internetvrienden 1 Internetvrienden Groep 7 120 min Begrippen online mogelijkheden, social media, internet, mediawijs, online risico s Benodigheden Digibord Werkblad Tips en Tricks

Nadere informatie

Vragenlijst. 1. Op school of op het werk krijg ik mijn beste ideeën als ik A. mijn gedachten bespreek met anderen B. rustig zelf ga nadenken

Vragenlijst. 1. Op school of op het werk krijg ik mijn beste ideeën als ik A. mijn gedachten bespreek met anderen B. rustig zelf ga nadenken Vragenlijst 1. Op school of op het werk krijg ik mijn beste ideeën als ik A. mijn gedachten bespreek met anderen B. rustig zelf ga nadenken 2. Als mijn docent of mijn baas me iets moeilijks opdraagt, probeer

Nadere informatie

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK Dit boekje is van Stap 1. Tip 1: Tip 2: Tip 3: Stap 2. Wat geef je wel door op internet en wat niet? Kleur het rondje in: Rood = niet doorgeven op internet Oranje

Nadere informatie

Hoe je nu verder kan. Sales & Marketing. Een overzicht van mijn verdienmodel

Hoe je nu verder kan. Sales & Marketing. Een overzicht van mijn verdienmodel Hoe je nu verder kan Sales & Marketing Een overzicht van mijn verdienmodel MAAR EERST!!! PARTY TIME Je hebt een productenlijn en een toekomstvisie voor jou en je klant. Je hebt een werkbaar en haalbaar

Nadere informatie

Samen mediawijs. Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media

Samen mediawijs. Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media Samen mediawijs Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media Met elkaar in gesprek over (social) media 1 Inleiding De wereld verandert. Je kunt steeds meer dingen doen op je computer, laptop,

Nadere informatie

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...4 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...6 5. Succes!...6 1. Aan de slag! Geweldig dat je hebt

Nadere informatie

Casa di Mama van Dr. Oetker:

Casa di Mama van Dr. Oetker: trnd projectboek Casa di Mama van Dr. Oetker: De eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza trnd project Projectblog: www.trnd.nl/casadimama Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Actiehandleiding Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Inhoud Handleiding Zo maak je een actie aan om een TECS- project te steunen...3 Tips om jouw actie succesvol te maken Een actie starten voor

Nadere informatie

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project.

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project. trnd projectboek Whiskas brokjes Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/whiskas Jouw persoonlijk aanspreekpunt

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een krachtige boodschap maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zullen

Nadere informatie

Hoe gaat het met je studie?

Hoe gaat het met je studie? 195 195 HOOFDSTUK 12 Hoe gaat het met je studie? WOORDEN 1 Kies uit: onvoldoende controleren gymnastiek mening huiswerk 1 Heb je je al gemaakt? 2 Ik was op school niet zo goed in. Ik vond sport niet leuk.

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

Wat zet je op je to don t lijst?

Wat zet je op je to don t lijst? Nu is het moment om je bezig te houden met de dingen die je volgend jaar NIET meer wilt doen, waar je geen tijd en energie meer in wilt steken. Om productief bezig te zijn en niet maar gewoon druk bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

s Heeren Loo Samen mediawijs Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media s Heeren Loo Advisium September 2017

s Heeren Loo Samen mediawijs Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media s Heeren Loo Advisium September 2017 s Heeren Loo Samen mediawijs Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media s Heeren Loo Advisium September 2017 Inleiding De wereld verandert. Er zijn steeds nieuwe digitale ontwikkelingen.

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren Enthousiasmeren Talentenverkenning Mensen willen best graag wat doen voor hun buurt, maar dan moet u ze er wel voor vragen. Een algemene oproep voor vrijwilligers is niet altijd even effectief. Het werkt

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

Veel gestelde vragen & zorgen

Veel gestelde vragen & zorgen Workplace @Dongen Veel gestelde vragen & zorgen Waar kan ik bestanden zoals handleidingen vinden? Documenten zijn geordend per groep. Dus zoek je een ICT handleiding, dan kijk je in de groep Digitaal Werken.

Nadere informatie

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop Handleiding actieplatform Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop (versie 1.0) Elk team kan een eigen actie starten, wist je dat je deze actie ook online kunt aanmaken op het actieplatform? Je

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassadeurs Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs testen elektrisch

Nadere informatie

Google naar Instructieposter, kies daar goede voorbeelden uit (korte en krachtige teksten, afbeeldingen) die u in bij opdracht 2 kunt gebruiken 1.

Google naar Instructieposter, kies daar goede voorbeelden uit (korte en krachtige teksten, afbeeldingen) die u in bij opdracht 2 kunt gebruiken 1. Handleiding Les 1 Deze schrijfles is de derde waarin leerlingen oefenen in het genre instrueren. Het is een oefenles: leerlingen passen de schrijfstrategie KLUNS toe, die trouwens in deze les verkleind

Nadere informatie

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Actie keuze 2 a. Geld voor een rookvrij Nederland Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Maak de maken kwaliteit doelen een van

Nadere informatie

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 1 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...3 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...5 5. Succes!...6 2 1. Aan de slag! Geweldig

Nadere informatie