prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten"

Transcriptie

1 trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners maken Nespresso bekend In dit trnd-project willen wij... In dit project gaan we met elkaar de 16 Grands Crus, de nieuwe Linizio Lungo Grand Cru én de Pixie koffiemachine van Nespresso uitproberen en bekend maken. Prikkel je zintuigen met de nieuwe variëteit van Nespresso: Linizio Lungo. Deze ronde, fluweelzachte Grand Cru (=koffievariëteit) heeft het milde aroma van granen. Ook gaan we de 16 andere variëteiten van Nespresso proeven, speciaal bereid met de Nespresso Pixie koffiemachine. samen met trnd-partners uit Nederland 16 verschillende Grands Crus van Nespresso uitproberen. uit de gesprekken met onze vrienden in drie online enquêtes onze meningen en ervaringen verzamelen. Uitproberen. Je mening geven. In dit project testen wij naast Linizio Lungo ook de andere Grand Cru koffies van Nespresso. Deze zitten in de verpakking van de bijgeleverde Nespresso Pixie machine....bekendmaken dat Nespresso heerlijk is: eenvoudig, door het door te vertellen en samen te proeven met vrienden, collega s en bekenden. Doorvertellen. gespreksberichten rapporteren: Op welke momenten drink jij Nespresso? Wat vinden je vrienden ervan? Met hoeveel mensen heb jij erover gesproken? Rapporteren. Samen met trnd-partners uit Nederland gaan wij de Grands Crus van Nespresso uitproberen, met in het bijzonder de nieuwste koffievariëteit: Linizio Lungo. Daarnaast gaan we de koffie bekendmaken bij onze vrienden, familie en collega s! We hebben er zin in!

3 Jouw koffiebeleving Elke Nespresso Grand Cru is uniek en heeft zijn eigen karakter. Maar met zoveel aroma s kun je ook last krijgen van keuzestress... Want hoe weet je welk aroma jouw favoriet is? Dat is simpel. Je hoeft alleen dit stappenplan te volgen en je zintuigen hun werk te laten doen! Een goede koffie laat zich proeven als een glas wijn. Je gebruikt al je zintuigen om te ontdekken welk aroma het beste bij jou past. Houd je van zacht of juist robuust? Kom erachter door te kijken, ruiken, proeven en voelen. Organiseer samen met je familie, vrienden of collega s een koffieproeverij en ontdek jouw favoriete Grand Cru koffie! Stap 2: Ruiken Net als bij een goed glas wijn, wacht je even voordat je proeft. Neem de tijd om de aroma s te ervaren die opstijgen uit jouw kopje Nespresso. Eerst neem je de lichtste aroma s, de bloemachtige en fruitachtige noten waar. Terwijl je met het lepeltje in de koffie roert, komen ook de wat zwaardere aroma s, zoals de gebrande, de houtachtige of kruidige noten vrij. Je neus kan nu de verschillende aromagroepen gaan verkennen. Deze zijn onder te verdelen van zacht naar robuust in de volgende categorieën: variëteiten met een bloemachtige noot van fruit en citrus; variëteiten waarvan het aroma doet denken aan honing en graan en die zich kenmerken door een licht geroosterde noot; variëteiten met een krachtige noot van specerijen, hout of een sterk geroosterde noot. Stap 1: Ontdekken De koffievariëteiten van Nespresso zijn in één oogopslag te herkennen aan de rijke, dikke schuimlaag met een karamelbruine kleur: de zogenaamde crema. Wanneer je dit herkent, weet je dat er een goede kop koffie voor je staat. De cremalaag werkt als een soort dekseltje dat ervoor zorgt dat de aroma s in de koffie blijven. De cremalaag komt tot stand dankzij een perfect evenwicht van waterdruk, watertemperatuur, koffiekwaliteit, versheid en maling van de koffie.

4 Je trnd startpakket Stap 3: Proeven Nadat je de kwaliteit en aroma s van de Grand Cru hebt kunnen beoordelen met je ogen en neus, is het nu tijd om te gaan proeven. Je zult ontdekken dat meerdere zintuigen smaak waarnemen. Neem net zoals de koffie experts dat doen, een grote slok koffie en laat de vloeistof zich verspreiden over alle gebieden van je mond om zo door te dringen in alle smaakpapillen. Het puntje van je tong neemt zoet waar, terwijl de zure smaakindruk ontstaat aan de zijkanten en de bitterheid achter op de tong wordt waargenomen. Aan het begin van dit trnd-project ontvang jij als geselecteerde deelnemer een startpakket. Hierin zitten: 1x Nespresso Pixie koffiemachine* 16x Grands Crus (deze zitten in de doos bij de koffiemachine) 3x Linizio sleeves (10 capsules per sleeve) 1x Projectboek met inside informatie over Nespresso Kortingsvouchers voor je vrienden, familie, en bekenden Envelop met belangrijke informatie Neem eens een slok koffie, terwijl je je neus dichtknijpt. Je zult merken dat een deel van de smaak verdwijnt. Wanneer je de neusvleugels vervolgens loslaat, krijgt de koffie al zijn aroma terug. Stap 4: Textuur ervaren De Grands Crus verschillen niet alleen van elkaar in smaak en geur maar ook in textuur. De body van de koffie wordt bepaald door de fijnheid van de maling. En dat verschil voel je in je mond. Als je een Grand Cru Cosi drinkt en vervolgens een Grand Cru Ristretto proeft, zal de tweede kop geconcentreerder en krachtiger smaken. Je tong herkent onmiddellijk het verschil in textuur en romigheid van de crema. Houden of terugsturen? Jij beslist! * Houd er rekening mee dat je aan het einde van het project moet kiezen uit twee opties: a) Je kunt de Nespresso Pixie koffiemachine met originele verpakking kosteloos terugsturen. Bewaar wel de originele verpakking en je retourenvelop. Als je besluit het apparaat terug te sturen, doe dit dan vóór 15 mei b) Ben je overtuigd en wil je de Nespresso Pixie koffiemachine niet meer missen? Dan kun je je Pixie voor 69,95 in plaats van 149 aanschaffen. Als je het apparaat niet voor vóór 15 mei 2013 retourneert, krijg je automatisch een rekening.

5 Hoe verloopt een trnd-project? 3 Maak Nespresso bekend bij vrienden. 1 Uitpakken en foto's maken. Uitpakken Neem rustig je tijd om je startpakket open te maken en de inhoud te controleren. In je pakket vind je de koffiemachine, 16 Grands Crus en drie sleeves met de nieuwe variëteit uit het Nespresso assortiment: Linizio Lungo. Foto's maken Maak alle trnd-partners getuige van dit moment door gelijk een paar foto s van jou en de Nespresso producten in het startpakket te maken. Stuur deze via internet naar ons toe zodat wij ze op het blog kunnen zetten. Foto s kan je uploaden via de online fotogalerij die je hier kunt vinden: Als je overtuigd bent van Nespresso maak dan, samen met de andere projectdeelnemers, de koffie bekend. Dit kan je doen door: Vrienden, bekenden, collega s en familie over het project te vertellen; Samen met je vrienden de koffie te proeven en je ervaringen te delen op het projectblog; De koffiemachine mee te nemen naar je werk, buren, familie of vrienden. Laat anderen de koffie proeven en laat zien hoe makkelijk en snel de Nespresso Pixie koffiemachine werkt; Foto s te maken terwijl je je favoriete Grand Cru bereidt; Iedereen te vertellen wat alleen jij weet over Nespresso. Er zijn natuurlijk nog meer manieren om over Nespresso te vertellen. Verderop in dit projectboekje hebben we enkele ideeën op een rij gezet. 2 Je eerste indruk: het startonderzoek invullen. Uitproberen Nu kun je Nespresso gaan proeven. Lees voor het gebruik de instructies van de machine goed door. Daarna kun je je eerste kopje koffie gaan bereiden. Startonderzoek Na een korte testfase verzamelen we de meningen van alle trnd-partners die meedoen met dit project. Bijvoorbeeld: wat vind je van de verschillende Grands Crus van Nespresso? Welk aroma is jouw favoriet? Wat vind je van het nieuwste aroma Linizio Lungo? Je mening hierover kan je in dit startonderzoek kwijt. Als het zover is, word je daarover per geïnformeerd. 4 Deel je mening online. We willen zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen van Nespresso. Om dat voor elkaar te krijgen, vragen we je om jouw ervaringen te delen op het internet. Laat je mening horen en schrijf 2 reviews over Nespresso op productwebsites zoals of Vaker mag natuurlijk ook! Let op: vermeld altijd dat je meedoet aan een trnd-producttest. Zo misleid je niemand. Je geeft alleen je eerlijke mening.

6 5 Gespreksberichten schrijven. 7 Het eindonderzoek. Omdat het Nespresso team veel kan leren van jouw gesprekken met vrienden en bekenden én je online reviews, is het belangrijk dat je ons daarover regelmatig informeert. Het is het beste dat je, elke keer dat je met iemand over Nespresso hebt gesproken of een online review schrijft, een gespreksbericht schrijft. De laatste testresultaten Aan het eind van ons gezamenlijke project willen we nog eenmaal alle meningen, ideeën en activiteiten met betrekking tot de Grands Crus van Nespresso verzamelen. Het interesseert ons in het bijzonder met hoeveel vrienden en bekenden je gesproken hebt. Wat vinden zij ervan en welke vragen komen er over Nespresso naar boven? Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf daarvoor naar en klik op de button bericht schrijven. Vul daarom het eindonderzoek in via mijntrnd nadat je ingelogd hebt op www. trnd.nl. Je ontvangt een als het eindonderzoek klaar staat. Log in met je eigen trnd-inlognaam en wachtwoord en schrijf alles op wat je nog weet. Gespreksberichten zijn de basis voor een trnd-project. Hoe meer wij daarvan kunnen verzamelen, hoe beter wij het team van Nespresso kunnen vertellen wat we met elkaar bereikt hebben. Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die met dit Nespressoproject meedoen. 6 Het tussenonderzoek invullen Het projectblog vind je hier: Vragen en opmerkingen over het project kan je het beste per sturen aan sanne@trnd.nl Ondertussen willen wij, halverwege het project, natuurlijk ook alles weten van je eigen ervaring met Nespresso. Om ons te laten weten of de koffie en de machine aan je verwachtingen voldoen, hoef je alleen maar deel te nemen aan het tussenonderzoek op de site van trnd. Het onderzoek vind je op jouw persoonlijke mijntrnd pagina als je ingelogd bent op onze site. Je krijgt een als het zover is.

7 Principes van trnd Dit is de zin die je kan doorvertellen Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mondreclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open Een trnd-producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mondreclame-campagne. Je mag je vrienden en bekenden in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mondreclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en bekenden wat je zelf van de producten en van ons vindt. Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten. Luisteren Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en bekenden alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken ernaar uit dat je de opinie van je vrienden en bekenden verzamelt en met ons deelt!

8 Vertel anderen over Nespresso Jouw moment met Linizio Als je helemaal bent overtuigd van de heerlijke aroma s en de kwaliteit van de koffievariëteiten kun je anderen in jouw omgeving laten kennismaken met Nespresso. Vertel ze jouw ervaringen en proef samen de verschillende Grands Crus! Hieronder vind je een aantal tips hoe je dat kunt doen. De gloednieuwe Grand Cru van Nespresso die we tijdens dit project gaan proeven heet Linizio Lungo. Deze koffie bestaat uit een melange van Braziliaanse en Colombiaanse koffie en heeft een zacht aroma. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ultieme Linizio moment en zullen je via het projectblog uitdagen met verschillende winacties! Organiseer een koffieproeverij. We hebben gelezen hoe we, door onze zintuigen te gebruiken, ons favoriete aroma kunnen ontdekken. Het is natuurlijk nog veel leuker om dit samen te doen! Organiseer een koffieproeverij voor vrienden en familie. Bereid de 16 Grands Crus en proef ze allemaal. Eén slokje volstaat. Ervaar samen de verschillen. Jij bent de expert en kunt met behulp van dit boekje aan je vrienden uitleggen hoe ze het beste kunnen proeven. Verras ook je collega s, familie en vrienden door je koffiemachine en de capsules mee te nemen naar je werk, een verjaardagsfeestje of jouw hobbyclub of sportvereniging! Welke Grand Cru valt het meest in de smaak? Laat het ons weten! Online Omdat we zoveel mogelijk mensen willen bereiken helpen online reviews en meningen enorm! Laat daarom jouw mening op internet horen. Laat de hele wereld weten wat je van jouw Pixie vindt door een review te schrijven op en Vertel je vrienden over Nespresso met een leuke foto van jouw Nespresso moment via Facebook, Twitter of Instagram. Of maak een filmpje van jouw ochtendritueel met de Linizio Lungo op Youtube, creëer een speciaal Nespresso bord op Pinterest of beschrijf jouw favoriete koffiemoment in je persoonlijke blog. Geniet langer van de ochtend met Linizio Lungo De naam Linizio is afgeleid van het Italiaanse inizio begin of aanvang en verwijst naar het begin van de dag. Net als de kleur van de opgaande zon heeft de Linizio Lungo-capsule een warme, oranje kleur. Nederlanders verkiezen de ochtend tot het favoriete koffiemoment: 43% van alle koffie wordt in de ochtend gedronken, in de meeste gevallen met melk. Ook drinkt 83% van onze landgenoten het liefst een Lungo. Linizio Lungo sluit daarom perfect aan onze wens aan. Geniet jij ook zo van een kopje koffie voordat je drukke werkdag begint? Of drink je de koffie het liefst op een luie zondagmorgen? Actie 1: lukt het je om jouw ultieme ochtendgevoel met Nespresso Linizio Lungo vast te leggen? De 5 mooiste inzendingen maken kans op de Aeroccino voor het lekkerste melkschuim! Koninginnedag. De oranje capsule wekt behalve een opgaande zon ook andere associaties op. Tijdens ons Nespresso project vieren we onze allerlaatste Koninginnedag! Een perfecte gelegenheid voor jouw kopje Linizio. Drink jij je kopje Linizio als je thuiskomt na een lange Koninginnenacht? Of sta je al héél vroeg op om je kleedje op de vrijmarkt uit te spreiden? Deel dan je Linizio uit aan de voorbijkomende feestgangers. Actie 2: maak feestfoto's van jouw Koninginnedag samen met Linizio. De 10 leukste inzendingen winnen een set met oranje Linizio Lungo cups! In dit project worden creatieve acties beloond. Houd daarom ons projectblog goed in de gaten, om kans te maken op één van de vele leuke prijzen!

9 De Nespresso Pixie De unieke services van Nespresso Om alle koffievariëteiten van Nespresso te bereiden krijg je ook de Nespresso Pixie thuisgestuurd. Na afloop van het project kun je ervoor kiezen om jouw koffiemachine aan te schaffen voor 69,95 in plaats van 149,-. 2 knoppen voor jouw favoriete kopje: Espresso of Lungo Automatische uitschakelfunctie Je weet nu dat Nespresso heel veel heerlijke Grands Crus heeft, gebrand van de beste koffiebonen ter wereld. Maar de kwaliteit van de koffie is niet het enige waar Nespresso om bekend staat. Dankzij de uitstekende service van de Nespresso Club hoef je nooit meer zonder je favoriete Grand Cru te zitten! Capsuleklem Een opvangbakje voor 9-11 capsules Lekrooster en kopjeshouder Waterreservoir van 0,7 liter Lekbakje Panelen bestaan voor 98% uit gerecyclede Nespresso capsules Je capsules bij je thuis zonder gedoe Niet alleen kun je jouw capsules thuis laten bezorgen. Jij bepaalt precies wanneer. Met de bezorgoptie YourTime bepaal jij op welk tijdstip jouw koffie wordt bezorgd! Makkelijk bestellen Je kunt je capsules bestellen op de website van Nespresso, telefonisch of met je smartphone door middel van de speciale app. Je kunt jouw bestelling ophalen bij de dichtstbijzijnde Nespresso Boutique, PostNL of Kiala punt. Vervangende machine bij reparaties Wanneer er een probleem is met je koffiemachine leent Nespresso je een nieuwe als jouw machine wordt gerepareerd. Houden Na 4 weken kun je je Pixie aanschaffen. Je krijgt dan van ons een met alle betaalgegevens. Wil je nog even wachten? Aan het einde van het project krijg je als je nog niet hebt betaald opnieuw een met de mogelijkheid om te betalen. of terugsturen? Mocht je de Pixie machine niet willen kopen, dan kun je hem terugsturen vóór 15 mei Als je dit niet of te laat doet, dan ontvang je toch een rekening. Wees dus op tijd! Hoe ga je te werk: Vul het retourformulier dat je in je startpakket ontvangt goed leesbaar in, en stop deze bovenop in de originele doos. Verstuur de machine - in de originele doos van trnd én van de Pixie - kosteloos bij een DHL Servicepoint in de buurt. Je hebt geen adres nodig, maar vernoemd alleen de accountnaam trnd-project Nespresso. Bewaar je bewijs van afgifte dat je bij het DHL Servicepoint ontvangt. Persoonlijk advies Op basis van je persoonlijke voorkeuren kunnen de koffiespecialisten van Nespresso Grands Crus aanbevelen die bij jouw smaak passen. Altijd een mooi cadeau voor andere koffieliefhebbers Heb je Nespresso fans in je vriendenkring? Verras ze op hun verjaardag met een cadeaukaart van Nespresso met een bedrag naar keuze. Of verwen ze met een cadeau uit de uitgebreide accessoirecollectie van Nespresso. Recycling Alle capsules van Nespresso kunnen gerecycled worden dankzij de oneindig recyclebare aard van aluminium. Dit kost jou geen extra moeite; je geeft gewoon je oude capsules mee aan de bezorger die jouw nieuwe bestelling komt brengen. Je kunt je capsules ook afgeven bij een van de vele verzamelpunten.

10 De Grands Crus van Nespresso Feiten en getallen Nespresso selecteert slechts 1 à 2% van de totale wereldwijde koffieproductie voor haar Grands Crus. Voor elke Grand Cru is een specifiek brandprofiel gemaakt zodat de verschillende aroma's zo volledig mogelijk tot hun recht komen. Er zijn maar liefst 16 Grands Crus - met Linizio momenteel 17- om van te genieten! Nespresso Dit is de zin die je kan doorvertellen aan je vrienden: Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten ESPRESSO BLENDS 7 melanges van diverse oorsprong en met een verschillend karakter. Deze koffies komen het best tot hun recht in een Espressokopje (40 ml). PURE ORIGIN ESPRESSO S 3 Espresso s met een uniek en subtiel karakter. Afkomstig uit specifieke, door Nespresso s koffie experts geselecteerde streken. Om van te genieten uit een Espressokopje (40 ml). Nespresso biedt jou: koffie van de allerhoogste kwaliteit binnen handbereik in je eigen huis; 16 Grands Crus om uit te proberen; de nieuwste Grand Cru Linizio Lungo met het milde aroma van granen; lidmaatschap van de Nespresso Club met exclusieve voordelen; de mogelijkheid om capsules thuis te laten bezorgen of op te halen; een vervangend apparaat in geval van reparaties; gerecyclede capsules zonder dat het jou extra moeite kost. De Nespresso Pixie koffiemachine heeft: de druk van maximaal 19 bar voor een professionele kop koffie; een waterreservoir van 0,7 liter; een uitlekbakje waar de gebruikte capsule vanzelf in wordt weggegooid; 2 knoppen voor jouw favoriete kopgrootte: Espresso of Lungo een automatisch systeem dat de machine na 9 minuten vanzelf uitschakelt om energie te besparen; panelen bestaan voor 98% uit gerecyclede Nespresso capsules. Website: Nespresso Pixie winkeladviesprijs: 149 Nespresso Pixie voor jou in dit project: 69,95 Nespresso capsule* Pure origin espresso s: 0,39 Espresso blends: 0,35 Lungo s: 0,37 LUNGO S 3 Grands Crus die een grote verscheidenheid aan aromaprofielen en intensiteiten bieden, speciaal ontwikkeld om van te genieten uit een Lungokop (110 ml). CAFFEINEVRIJ 2 Espresso s en 1 Lungo Grand Cru met elk een eigen karakter en een grote aromatische rijkheid door het volledig natuurlijke decafeïneringsproces.

11 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2013 trnd Asterweg 19D2 1031HL Amsterdam

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

trnd projectboek Voor iedere smaak, op elk moment van de dag, jouw koffie.

trnd projectboek Voor iedere smaak, op elk moment van de dag, jouw koffie. trnd projectboek Voor iedere smaak, op elk moment van de dag, jouw koffie. Proef het geluk in een kopje Zacht en zoet, rond en romig of juist donker en krachtig: Koffie komt in veel verschillende smaken.

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

Heerlijke koffiemomenten

Heerlijke koffiemomenten Heerlijke koffiemomenten Koffie drinken is gezellig en gebeurt vaak samen, of het nu s ochtends, s middags of tussendoor is. Een goeie kop koffie doet deugd en kikkert echt op. Bij Colruyt vindt u koffie

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

ontdek DE ULTIEME GASTVRIJHEID MET L OR LUCENTE PRO WHY SERVE ANYTHING LESS THAN GOLD

ontdek DE ULTIEME GASTVRIJHEID MET L OR LUCENTE PRO WHY SERVE ANYTHING LESS THAN GOLD ontdek DE ULTIEME GASTVRIJHEID MET L OR LUCENTE PRO welkom IN DE WERELD VAN L OR WIJ WERDEN IN 1992 IN FRANKRIJK OPGERICHT MET DE AMBITIE OM FRANSE KLANTEN DE ALLERBESTE KOFFIE TER WERELD AAN TE BIEDEN.

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

WELKOM IN DE WERELD VAN SENSEO EN GENIET VAN EEN KOFFIEBELEVING DIE JE ZINTUIGEN PRIKKELT

WELKOM IN DE WERELD VAN SENSEO EN GENIET VAN EEN KOFFIEBELEVING DIE JE ZINTUIGEN PRIKKELT 1 13 WELKOM IN DE WERELD VAN SENSEO EN GENIET VAN EEN KOFFIEBELEVING DIE JE ZINTUIGEN PRIKKELT Er gaat niets boven een heerlijke kop perfect gebrande koffie. Net als jij, houden wij van goede koffie en

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Choco per post.

Choco per post. Choco per post Shoppen doen we allemaal, soms of heel vaak. In een winkel of misschien wel liever in een webshop. Meestal kies je iets uit een collectie. Steeds vaker kun je zelf je product samenstellen.

Nadere informatie

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Actie keuze 2 a. Geld voor een rookvrij Nederland Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Maak de maken kwaliteit doelen een van

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ Opname hulp Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen B B Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ BoekenBabbels DOEL Door het opnemen en plaatsen van korte

Nadere informatie

Zintuigen. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/58369

Zintuigen. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/58369 Auteur Iris Kikkert Laatst gewijzigd 11 March 2015 Licentie CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie Webadres http://maken.wikiwijs.nl/58369 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijsleermiddelenplein.

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

DE L'OR GOUDEN STANDAARD

DE L'OR GOUDEN STANDAARD ontdek DE L'OR GOUDEN STANDAARD MET L OR LUCENTE PRO GA VOOR NIETS MINDER DAN GOUD welkom IN DE WERELD VAN L OR L'OR IS EEN KOFFIE MERK ONTSTAAN IN 1992 IN FRANKRIJK VANUIT DE AMBITIE OM DE BESTE KOFFIE

Nadere informatie

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl Ga meteen aan de slag! PLUSpakket handleiding Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen 2012 www.wiewathaar.nl Review website? 27% Nederlanders vindt reviewsites als WieWatHaar.nl erg nuttig* Steeds

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

bacchi beans Voor de wholesale hebben we speciale kilo verpakkingen ontwikkeld. We bieden de volgende brandingen aan: Brazil, Crema en Italian Roast

bacchi beans Voor de wholesale hebben we speciale kilo verpakkingen ontwikkeld. We bieden de volgende brandingen aan: Brazil, Crema en Italian Roast meet bacchi Even rust, opladen, koffie van bacchi, een rijke smaak, heerlijk aroma, puur genieten, andere koffie, koester het moment met bacchi. Bacchi is een merk waarmee je gezien mag worden en om stil

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES Plan een dagje uit voor jong en oud! Welkom bij de Proeffabriek! Een verzameling van grote en kleine bedrijven die samen proeven en beproeven. Je kan er van alles beleven,

Nadere informatie

DE ZOEKTOCHT NAAR HET GEHEIM VAN DE SMAAK

DE ZOEKTOCHT NAAR HET GEHEIM VAN DE SMAAK DE ZOEKTOCHT NAAR HET GEHEIM VAN DE SMAAK FILTERDRAGER- EN BARISTA-KWALITEIT - Bij NIVONA zijn we met een klein toegewijd team van creatieve geesten, Ingenieurs en koffie liefhebbers, die één doel hebben:

Nadere informatie

4 Denken. in het park een keer gebeten door een hond. Als Kim een hond ziet wil ze hem graag aaien. Als

4 Denken. in het park een keer gebeten door een hond. Als Kim een hond ziet wil ze hem graag aaien. Als 4 Denken In dit hoofdstuk vertellen we hoe jij om kan gaan met je gedachten. Veel gedachten maak je zelf. Ze bepalen hoe jij je voelt. We geven tips hoe jij jouw gedachten en gevoelens zelf kunt sturen.

Nadere informatie

CAFITESSE EXCELLENCE TOUCH. Even een lekkere cappuccino en weer door

CAFITESSE EXCELLENCE TOUCH. Even een lekkere cappuccino en weer door CAFITESSE EXCELLENCE TOUCH Even een lekkere cappuccino en weer door CAFITESSE. MEER DAN GOEDE KOFFIE Met Cafitesse koffie bereidt u de lekkerste koffievariaties. Van espresso tot latte of een mooie cappuccino.

Nadere informatie

KOFFIE THEE APPARATUUR

KOFFIE THEE APPARATUUR KOFFIE THEE APPARATUUR Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma horeca, bedrijven en particulieren van koffie, thee en allerhande bijproducten. Met jarenlange passie en kennis bieden we u met onze

Nadere informatie

NESCAFÉ ESPRESSOBONEN CONCEPT VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

NESCAFÉ ESPRESSOBONEN CONCEPT VOOR DE ZAKELIJKE MARKT NESCAFÉ INTRODUCEERT NESCAFÉ ESPRESSOBONEN CONCEPT VOOR DE ZAKELIJKE MARKT Kiest u voor ons koffieconcept met vers gebrande espressobonen? Dat kunt u aanvullen met diverse machineaccessoires. Zoals een

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn:

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn: Produktblad 1 van 61 Viña Ventisquero De wijngaard Ventisquero is het resultaat van een nieuwe uitdaging van Agrosuper, de grootste producent van verse voedingsmiddelen in Chili. Enthousiast over het idee

Nadere informatie

CAFITESSE EXCELLENCE COMPACT TOUCH. Latte, espresso, cappuccino? Net zo makkelijk.

CAFITESSE EXCELLENCE COMPACT TOUCH. Latte, espresso, cappuccino? Net zo makkelijk. CAFITESSE EXCELLENCE COMPACT TOUCH Latte, espresso, cappuccino? Net zo makkelijk. CAFITESSE. MEER DAN GOEDE KOFFIE Met Cafitesse koffie bereidt u de lekkerste koffievariaties. Van espresso tot latte of

Nadere informatie

Perfecte Espresso. 10 tips voor een perfecte espresso

Perfecte Espresso. 10 tips voor een perfecte espresso 10 tips voor een perfecte espresso Pagina 1 10 tips voor een perfecte espresso Veel mensen houden van goede koffie en gaan over tot de aanschaf van een espressomachine om ook thuis lekkere koffie drinken.

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Sensoriek: koekjes Het proeven en beoordelen van koekjes

Sensoriek: koekjes Het proeven en beoordelen van koekjes Inleiding Smaak is heel subjectief. Wat de een bijvoorbeeld heel zoet vindt, vindt de ander wel meevallen. Toch heeft elk product wel een aantal sensorische eigenschappen (bijvoorbeeld zoet, bitter, sappig,

Nadere informatie

Zintuigen. Expertgroep 3: Welke smaak proef je? Naam leerling:... Leden expertgroep:...

Zintuigen. Expertgroep 3: Welke smaak proef je? Naam leerling:... Leden expertgroep:... Naam leerling: Leden expertgroep: De voorbereiding Jullie gaan onderzoeken hoe goed je smaken uit elkaar kunt houden door te proeven. Wat hebben jullie nodig? Jullie krijgen de benodigdheden straks van

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Proeven doe je met je tong. Op je tong zitten allemaal smaakpapillen. Je herkent daardoor dat banaan zoet smaakt en citroen zuur.

Proeven doe je met je tong. Op je tong zitten allemaal smaakpapillen. Je herkent daardoor dat banaan zoet smaakt en citroen zuur. Over de Tong Op heel veel scholen ga ik smaakproeven doen. Ook op jullie school! En jullie kunnen me daarbij helpen door aan mijn experimenten mee te doen. Als goede proefpersonen willen jullie je natuurlijk

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BESTELLEN Op VanDijk.nl bestel je alles met een paar klikken; je gratis boekenpakket al je schoolspullen en nog veel meer

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS?

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Inhoud WELKE INFORMATIE VIND JE IN DIT BOEKJE? Bladzijde 3 - Waarom een boekje over je buurt? Bladzijde 4 - Ontdek je buurt Bladzijde 6 - Een buurtkaart

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

DorstDenkers! DorstDenkers

DorstDenkers! DorstDenkers DorstDenkers! Gezonde dorst Wist je dat een mens voor meer dan de helft uit water bestaat? Een baby zelfs 75%! Elke dag raken we veel vocht kwijt via zweet en via plassen natuurlijk. Dat moet snel weer

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen Introductie Introductie Gamen, Hyven, informatie zoeken, filmpjes kijken, muziek luisteren, spullen kopen of verkopen. Internetten doen we allemaal. Soms voor de lol, soms serieus, soms thuis, soms op

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? boekje-105x105-def.indd 1 30-01-2009 12:05:22 1,2,3,..., 10 stappen boekje-105x105-def.indd 2 30-01-2009 12:05:23 Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees

Nadere informatie

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Schrijf in 4 stappen jouw unieke profieltekst (en plaats m op LinkedIn en je website) In dit stappenplan leer je: - Hoe je een klik krijgt

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven in je hoofd en hebben al heel

Nadere informatie

DELHAIZE KOFFIE. Een Delhaize koffie naar iedere smaak en voor ieder budget. trnd projectboek

DELHAIZE KOFFIE. Een Delhaize koffie naar iedere smaak en voor ieder budget. trnd projectboek DELHAIZE KOFFIE Een Delhaize koffie naar iedere smaak en voor ieder budget. trnd projectboek Projectblog: www.trnd.be/nl/delhaize Jouw trnd-contact: karen@trnd.be WELKOM BIJ ONS TRND-PROJECT MET DELHAIZE

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen HelloFresh Unboxed Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten.

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

INHOUD WELKOM WAT ZIT ER IN JOUW HELLOFRESH BOX? BEZORGING AAN HUIS OVER ONZE VERPAKKINGEN ONZE EXTRA BOXEN JOUW LIDMAATSCHAP BEHEREN

INHOUD WELKOM WAT ZIT ER IN JOUW HELLOFRESH BOX? BEZORGING AAN HUIS OVER ONZE VERPAKKINGEN ONZE EXTRA BOXEN JOUW LIDMAATSCHAP BEHEREN h! s e r F o l l e H j i b Welkom INHOUD 3 4 6 7 8 10 11 12 WELKOM WAT ZIT ER IN JOUW HELLOFRESH BOX? BEZORGING AAN HUIS OVER ONZE VERPAKKINGEN ONZE EXTRA BOXEN JOUW LIDMAATSCHAP BEHEREN HELLOFRESH TEGEN

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Plannen... 4 Hoofdstuk 2 Meubels enzo... 6 Hoofdstuk 3 Geld... 8 Hoofdstuk 4 Winkelen... 10 Hoofdstuk 5 Adreswijziging... 12 Hoofdstuk 6 De sleutel!... 14 Hoofdstuk 7 Voorbereiden...

Nadere informatie

Vrienden kun je leren

Vrienden kun je leren Vrienden kun je leren Hallo! Wij zijn Reinder en Berber, en wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om dit boekje te maken, speciaal voor jongeren met het syndroom van Asperger. Hieronder vind je

Nadere informatie

FOCUS 3,99. De koffie van uw keuze altijd voor de laagste prijs. Nieuw

FOCUS 3,99. De koffie van uw keuze altijd voor de laagste prijs. Nieuw FOCUS De koffie van uw keuze altijd voor de laagste prijs Nieuw Graindor Intense Volle en evenwichtige koffie met een intense smaak. 7,98 /kg 3,99 Rode Prijzen en Extra-kortingen geldig van 8/10 t.e.m.

Nadere informatie

Een kwalitatieve koffiebreak

Een kwalitatieve koffiebreak Een kwalitatieve koffiebreak Het is bewezen dat een koffiepauze de kwaliteit van het werk echt verbeterd. Een moment van reflectie met een kopje koffie geeft u tijdens een drukke werkdag een directe maar

Nadere informatie

Kennisgids. 17 weetjes over goede koffie op het werk

Kennisgids. 17 weetjes over goede koffie op het werk Kennisgids 17 weetjes over goede koffie op het werk Koffie en werk Na water is koffie het meest gedronken op de wereld. Maar liefst 80% van alle Nederlanders drinkt regelmatig koffie. 70 % van alle werknemers

Nadere informatie

IPERESPRESSO DE NIEUWE GENERATIE ESPRESSO VOOR PROFESSIONALS. live happilly

IPERESPRESSO DE NIEUWE GENERATIE ESPRESSO VOOR PROFESSIONALS. live happilly IPERESPRESSO DE NIEUWE GENERATIE ESPRESSO VOOR PROFESSIONALS live happilly ILLY EEN FAMILIEDROOM SINDS 1933 EEN DROOM DIE DE GEHELE ONDERNEMING HEEFT GEÏNSPIREERD: DE BESTE KOFFIE TER WERELD BIEDEN. KWALITEIT

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een krachtige boodschap maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zullen

Nadere informatie

Project Alcohol 2014

Project Alcohol 2014 Project Alcohol 2014 Naam: Jong geleerd is oud gedaan!!!! Laat je niet Naam: F L s E s E N Klas:!!! 1 Inleiding De carnaval komt eraan. Een feest dat gevierd moet worden. Maar is het feestje van plezier

Nadere informatie