IPERESPRESSO DE NIEUWE GENERATIE ESPRESSO VOOR PROFESSIONALS. live happilly

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IPERESPRESSO DE NIEUWE GENERATIE ESPRESSO VOOR PROFESSIONALS. live happilly"

Transcriptie

1 IPERESPRESSO DE NIEUWE GENERATIE ESPRESSO VOOR PROFESSIONALS live happilly

2 ILLY EEN FAMILIEDROOM SINDS 1933 EEN DROOM DIE DE GEHELE ONDERNEMING HEEFT GEÏNSPIREERD: DE BESTE KOFFIE TER WERELD BIEDEN. KWALITEIT EN DUURZAAMHEID De illy blend, bestaande uit negen soorten Arabica, verkregen uit de beste koffieoogsten ter wereld, geeft de mooiste harmonie die de natuur ons biedt. WETENSCHAP EN TECHNOLOGIE De passie voor wetenschap en technologie loopt als een rode draad door de hele geschiedenis van illycaffè en vertaald zich in innovatie. KUNST EN DESIGN Voor illycaffè is het zoeken naar schoonheid geen bijkomend feit, maar een relevant onderdeel van de bedrijfscultuur. 6 MILJOEN KOPJES ELKE DAG GESERVEERD IN MEER DAN OPENBARE GELEGENHEDEN VERKOCHT IN 140 LANDEN OP 5 CONTINENTEN

3 IPERESPRESSO VOOR PROFESSIONALS EENVOUDIG IN GEBRUIK Plaats simpelweg de capsule en start met de afgifte van koffie. Het is niet nodig om de koffie te malen of doseren, waardoor tijd en uitrusting worden bespaard. ELK KOPJE IS PERFECT De kwaliteit van de illy blend wordt algemeen gewaardeerd. Dankzij het Iperespresso systeem is het resultaat in het kopje constant, van de eerste tot de laatste koffie. Door de aanhoudende crèmelaag kunnen er meer koffies bereid worden, die tegelijk geserveerd kunnen worden met dezelfde kwaliteit. DESIGN illy s liefde voor kunst en toewijding voor onderzoek stelt ons in staat machines te produceren die een perfecte combinatie zijn van design en functionaliteit, bijvoorbeeld de X2.2 en X1. EFFICIËNTIE EN MINIMAAL ONDERHOUD Er is geen verspilling van de gemalen koffie tijdens de bereiding. De Iperespresso koffiemachines zorgen voor een beperkt energieverbruik ten opzichte van de traditionele machines. Reiniging en onderhoud worden tot een minimum gereduceerd. De prestaties van de machine zijn voor een lange levensduur.

4 IPERESPRESSO WAT IS HET GEHEIM? HET GEHEIM BEVINDT ZICH IN DE CAPSULE Beschermd met 5 internationale patenten is het een complete extractiekamer die in twee fasen werkt: HYPERINFUSIE: het water wordt vastgehouden in de capsule dankzij de klep in de bodem, die pas open gaat bij het bereiken van de ideale druk. EMULSIE: bij het passeren van het elastisch ventiel wordt de koffie vermengd met lucht, waardoor er een fluweelzachte crèmelaag wordt gecreëerd. HET RESULTAAT Een aromatische en fluweelzachte espresso, bekroond met een dikke en aanhoudende crèmelaag die zich in en niet op de koffie vormt. IPERESPRESSO GARANDEERT DE SCHOONST MOGELIJKE EXTRACTIE De koffie wordt direct in het kopje afgegeven, zonder contact met de machine: de extractiegroep blijft perfect schoon, zonder koffieresten.

5 DE CAPSULES IPERESPRESSO MEER DAN EEN ESPRESSO EEN ASSORTIMENT VAN ESPRESSOCAPSULES IS BESCHIKBAAR OM TEGEMOET TE KOMEN AAN ALLE SMAAKEISEN. DE CAPSULES ZIJN PERFECT VOOR ALLE BEREIDINGSWIJZES, VAN ESPRESSO OF CAPPUCCINO TOT EEN WERELD AAN KOFFIE GEBASEERDE DRANKEN EN FOODPAIRINGS. ILLY BLEND De illy blend, samengesteld uit negen soorten Arabica, is de optimale combinatie van harmonie en perfectie wat betreft smaak en aroma s. De illy blend is verkrijgbaar in verschillende maal- en brandingvariëteiten NORMALE BRANDING Gekenmerkt door een zachte en evenwichtige smaak. DONKERE BRANDING Voor wie houdt van een sterk en uitgesproken aroma. LUNGO Speciaal gemalen voor meer volume in het kopje. CAFEÏNEVRIJ De smaak van de normale branding met minder dan 0,05% cafeïne. MONOARABICA Drie van de afzonderlijke Arabica die de illy blend samenstellen. Elke monoarabica is afkomstig van een ander deel van de wereld met elk een eigen karakter en smaakprofiel. BRAZIL Intense smaak. Tonen van chocolade GUATEMALA Complexe smaak. Tonen van chocolade, karamel en honing. ETHIOPIA Zachte smaak. Bloemige jasmijn tonen.

6 AAN U DE KEUZE DE MACHINE DIE HET BESTE BIJ UW BEDRIJF PAST. EEN ASSORTIMENT AAN IPERESPRESSO PROFESSIONAL MACHINES IS BESCHIKBAAR, MET EEN CAPACITEIT VAN 30 À 100 KOFFIES PER DAG. ROESTVRIJSTALEN BEHUIZING STOOMPIJP KOPPENWARMER AUTOMATISCHE STOP 2 PROGAMEERBARE VOLUMES AUTOMATISCH ONTKALKINGSPROGRAMMA DESIGN LUCA TRAZZI VOOR GEMIDDELD 30 KOFFIES PER DAG Pompdruk: 15 bar Koperen boiler Voltage: 230 V, 50 Hz (EU) Vermogen: 1200 W (EU) Afmetingen (bxdxh):26x25x33 cm Gewicht: 9 kg Waterreservoir: 1 liter (ongeveer 25 kopjes)

7 ROESTVRIJSTALEN BEHUIZING STOOMPIJP KOPPENWARMER AUTOMATISCHE STOP 4 PROGAMEERBARE VOLUMES AUTOMATISCH ONTKALKINGSPROGRAMMA AANDUIDING VAN NIVEAU WATERRESERVOIR DESIGN LUCA TRAZZI VOOR GEMIDDELD 100 KOFFIES PER DAG 3 pompen met een druk van 15 bar 3 onafhankelijke thermoblocks Voltage: 230 V, 50 Hz (EU) Vermogen: 3000 W (EU) Afmetingen (bxdxh): 46x36x39 cm Gewicht: 22 kg Waterreservoir: 5 liter (ongeveer 125 kopjes) Lekbak capaciteit: 1 l (ongeveer 100 koffies)

8 ILLY PRODUCT DETAILS SERVICE MATERIAAL 50 CAPSULES MEDIUM GEBRAND 50 CAPSULES DONKER GEBRAND 25 CAPSULES CAFEÏNEVRIJ 50 CAPSULES LUNGO LOGO PORSELEIN EN GLASWERK 25 CAPSULES MONOARABICA BRAZIL 25 CAPSULES MONOARABICA GUATEMALA 25 CAPSULES MONOARABICA ETHIOPIA ILLY SIGNING VOOR BINNEN EN BUITEN ILLY KLEDING VOOR BARPERSONEEL

9 illy.com