Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek"

Transcriptie

1 trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

2 trnd-partners maken de Mobiele Oplader van Duracell bekend In dit trnd-project willen wij... Always in charge! Samen met 1000 trnd-partners gaan we in dit project de Mobiele Oplader van Duracell uitproberen en bekendmaken. Met Duracell s Mobiele Oplader laad je onderweg of thuis snel je smartphone, ipod of game console op. Precies op het moment dat jij dit nodig hebt. Zo zit je nooit meer met een lege batterij. samen met 500 trnd-partners uit Nederland en 500 uit België de Mobiele Oplader van Duracell uitproberen. Uitproberen. uit de gesprekken met onze vrienden, familie en collega s in drie online enquêtes onze meningen en ervaringen verzamelen. Je mening geven. In dit project testen wij de Mobiele Oplader van Duracell....bekendmaken dat je met de Mobiele Oplader van Duracell altijd extra power bij je hebt: eenvoudig door het door te vertellen en door het te laten testen door vrienden, collega s en bekenden. Doorvertellen. gespreksberichten en marktonderzoeks- Met 500 trnd-partners uit Nederland en 500 uit België gaan we de Mobiele Oplader van Duracell uitproberen en bekendmaken bij onze vrienden, familie en collega s! resultaten rapporteren: Wat vinden je vrienden, familie en collega s van Duracell s mobiele oplader? Met hoeveel personen heb jij erover gesproken? Rapporteren. We hebben er zin in!

3 De Mobiele Oplader Hoe gebruik je de Mobiele Oplader? De belangrijkste eigenschappen van de Mobiele Oplader van Duracell zijn: Altijd en overal kunnen opladen Tot 3 uur extra gesprekstijd Geschikt voor smartphone s, iphone, ipod en veel andere apparaten met USB-aansluiting Klein en draagbaar 1150 mah Het gebeurt altijd op een moment dat het niet uitkomt: de accu van je mobieltje leeg! Met de Mobiele Oplader van Duracell kun je nu altijd en vanaf elke plek je mobiele apparaten opladen, zonder stroom. We maken steeds intensiever gebruik van onze mobiele apparaten. We willen altijd en overal online en bereikbaar kunnen zijn, een spelletje kunnen doen of muziek luisteren. Onderweg of tijdens het werk willen we dan niet met een lege batterij zitten. Daarom is er de Mobiele Oplader van Duracell. Die zorgt ervoor dat je altijd extra energie bij je hebt, ook als er geen stopcontact in de buurt is. De Mobiele Oplader kun je zien als een extra (of reserve)batterij die je altijd bij de hand kunt hebben. In een paar simpele stappen laad je er je mobiele apparaten weer mee op. Het opladen gaat eenvoudig en vrij snel. Met een USB-kabel sluit je de extra batterij aan op bijvoorbeeld je iphone. Je zet het knopje op on en wanneer vervolgens het lampje op de Mobiele Oplader verandert van rood naar groen, is hij volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Voor andere apparaten werkt het precies zo. De Mobiele Oplader zelf kun je via een USB-kabel op je computer of laptop, altijd weer gemakkelijk opladen. Daarna sluit je hem gewoon weer aan op je mobieltje, smartphone of ander apparaat met USB-aansluiting en je hebt voor een paar uur extra power! Handig Het handige van de Mobiele Oplader is dat je hem voor meerdere mobiele apparaten kunt gebruiken. Hij is geschikt voor de iphone, ipod en voor smartphones en andere apparaten die op een USB-aansluiting werken. Micro ipod Mini Wat is er zo bijzonder aan de Mobiele Oplader? Tot 3 uur extra gesprekstijd voor smartphones Tot +/- 70% extra vermogen voor je mobieltje Tot 17 uur extra afspeeltijd voor draagbare muziekspelers Oplaadbaar via standaard usb-uitgang Neem de Mobiele Oplader overal mee naar toe en je hebt altijd extra power bij de hand! Pluspunten De Mobiele Oplader kun je makkelijk op je mobiele apparaten aansluiten via de bijgeleverde USBkabel, die een micro- en een mini-usb tip heeft. Je kunt trouwens ook een eigen kabel gebruiken met een geschikte USB-uitgang, zoals je iphone kabeltje. De Mobiele Oplader is verder bewust klein en compact gehouden. Zo kun je hem altijd makkelijk meenemen in je broekzak, jas of handtas. Handig! Kenmerken De Mobiel Oplader kan zelf steeds opnieuw opgeladen worden. De juiste USB-kabel wordt bijgeleverd. Er wordt een stekkertje met een mini- en micro-uitgang bijgeleverd, waardoor je meerdere apparaten kunt opladen.

4 Bedenk de perfecte naam Je trnd startpakket Voor de makers van een product is een goede naam verzinnen niet altijd zo makkelijk. Vergelijk het met een aanstaande baby. Genoeg leuke namen, maar wat is nou die ene perfecte, waar je het met elkaar over eens bent? Lastig hoor. Duracell en trnd vinden het daarom erg leuk als jij, deelnemer aan dit trnd-project, ons wilt helpen met het verzinnen van een naam voor de Mobiele Oplader van Duracell. En wie weet wordt de door jou gekozen naam straks wel door Duracell gebruikt! We dagen je uit om een origineel idee te bedenken. Ben je iemand die meerdere briljante ingevingen heeft, of heb je gewoon een leuk voorstel? Doe dan mee en stuur jouw bedachte naam in! Hoe doe je mee? Op ons projectblog ( kun je jouw naam aan ons doorgeven waarvan jij vindt dat die het best past bij de Mobiele Oplader. Aan het begin van dit trnd-project ontvang jij als geselecteerde deelnemer een gratis startpakket. Hierin zitten: Voor jou: 1x Duracell Oplaadbare Mobiele Oplader 1x Hoesje voor oplader 1x projectboek met belangrijke informatie Om door te geven aan je vrienden: Marktonderzoeksboekje om je vrienden en vriendinnen te vragen naar hun mening en kennis over Duracell. Voor Nederlandse trnd-partners: 25 kortingsbonnen voor de Mobiele Oplader. Voor Belgische trnd-partners: 10 kortingsbonnen voor de Mobiele Oplader. Tip: Je kunt natuurlijk ook je vrienden en bekenden vragen of ze een goede naam weten! Zie:

5 Hoe verloopt dit trnd-project? 3 Duracell bekendmaken. 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken Als eerste kan je in alle rust je startpakket uitpakken, de inhoud controleren en dit boekje nog eens goed doornemen. Foto s maken Maak alle trnd-partners getuige van dit moment door gelijk een paar foto s van jou en de Duracell Oplaadbare Mobiele Oplader in het startpakket te maken. Stuur deze via internet naar ons toe zodat wij ze op het blog kunnen zetten. Foto s kan je uploaden via de online fotogalerij die je hier kunt vinden: Als je overtuigd bent van de Mobiele Oplader, maak dan, samen met de andere projectdeelnemers, de Mobiele Oplader van Duracell bekend. Dit kan je doen door: Vriend(inn)en, bekenden, collega s en familie over het project te vertellen; Het uitdelen van coupons, waarmee jouw vrienden en bekenden met flinke korting de Mobiele Oplader kunnen kopen; Jouw ervaringen met de Mobiele Oplader met je vrienden en bekenden te delen. Er zijn natuurlijk nog meer manieren om over Duracell te vertellen. Verderop in dit projectboekje hebben we enkele ideeën op een rij gezet. 4 Gespreksberichten schrijven. 2 Je eerste indruk: het startonderzoek invullen. Omdat het Duracellteam waarschijnlijk veel kan leren van jouw gesprekken met je vrienden, familie en bekenden, is het belangrijk dat je ons daarover gedurende het project regelmatig informeert. Het is het beste als je, elke keer dat je met vrienden over Duracell gesproken hebt, een gespreksbericht schrijft. Uitproberen Nu kun je de oplaadbare Mobiele Oplader van Duracell gaan uitproberen. Startonderzoek Na een korte testfase verzamelen we de meningen van alle trnd-partners die meedoen met dit project. Bijvoorbeeld: Voldoet de Mobiele Oplader aan de verwachting? Je mening hierover kan je in dit startonderzoek kwijt. Als het zover is, word je daarover per geïnformeerd. Het interesseert ons in het bijzonder met hoeveel vrienden en bekenden je gesproken hebt, wat zij ervan vinden en welke vragen er over Duracell naar boven komen. Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf daarvoor naar en klik op de button bericht schrijven. Log in met je eigen trnd-inlognaam en wachtwoord en schrijf alles op wat je nog van het gesprek weet. Gespreksberichten zijn de basis voor een trnd-project. Hoe meer wij daarvan kunnen verzamelen, hoe beter wij het Duracellteam kunnen vertellen wat we met elkaar bereikt hebben.

6 5 Jouw mening over Duracell: tussenonderzoek invullen. 7 Het eindonderzoek. Ondertussen willen wij, halverwege het project, natuurlijk ook alles weten van je eigen ervaring met Duracell. Om ons te laten weten of de Mobiele Oplader aan je verwachtingen voldoet, hoef je alleen maar deel te nemen aan het tussenonderzoek op de site van trnd. Het onderzoek vind je op jouw persoonlijke mijntrnd pagina als je ingelogd bent op onze site. Je krijgt een als het zover is. De laatste testresultaten Aan het eind van ons gezamenlijke project willen we nog eenmaal jullie mening, ideeën en activiteiten over de oplaadbare Mobiele Oplader van Duracell verzamelen. Vul daarom het eindonderzoek in via mijntrnd nadat je ingelogd hebt op www. trnd.nl. Je ontvangt een als het eindonderzoek klaar staat. 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. In dit stadium word jij marktonderzoeker voor Duracell. De meningen van jouw vrienden en bekenden zijn namelijk ook nuttig voor de ontwikkeling van Duracell. Met het bijgeleverde boekje met marktonderzoeksvragen kun je tot twintig mensen vragen naar hun mening over de oplaadbare Mobiele Oplader. Deze gelegenheid is bij uitstek geschikt om ook te vertellen over de kennis die jij hebt opgedaan over Duracell. Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die met dit Duracellproject meedoen. Het projectblog vind je hier: Vragen en opmerkingen over het project kan je het beste per sturen aan duracell@trnd.nl De onderzoeksvragen vind je in het marktonderzoeksboekje.

7 Principes van trnd Always in charge met Duracell Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mondreclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open Een trnd-producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mondreclame-campagne. Je mag je vrienden en bekenden in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mondreclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en bekenden wat je zelf van de producten en van ons vindt. Luisteren Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en bekenden alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken ernaar uit dat je de opinie van je vrienden en bekenden verzamelt en met ons deelt! Met de Mobiele Oplader ben je always in charge, letterlijk en figuurlijk. Letterlijk, omdat je altijd opgeladen kunt zijn. Nou ja, je batterij dan natuurlijk. En figuurlijk, omdat de extra power die je op zak hebt, je een sterke positie geeft, waar je ook bent. Let maar eens op in hoeveel situaties je jezelf, maar ook je vrienden, een grote dienst kunt bewijzen met de Mobiele Oplader! Ter inspiratie geven we je hier een aantal voorbeelden van alledaagse situaties waarin je 'in charge' bent met je Mobiele Oplader van Duracell. Always in charge... Onderweg Je reist elke dag met de trein naar je studie of werk. Je vindt het relaxed om dan 's morgens lekker muziek te luisteren op je mobieltje. Soms bel je daarnaast ook nog even met je beste vriend(in) en check je facebook. Heel gezellig allemaal, maar dan kan het ineens hard gaan met je batterij. Die staat voor je het weet op half leeg. En dan moet je nog bijna de hele dag door. 's Middags terug naar huis heeft de trein weer eens vertraging en moet je wachten op het perron. Je wilt naar huis bellen dat je later bent, maar helaas, geen verbinding, batterij leeg! Dat is balen, ook voor thuis. En dan zit je vervolgens nog eens de hele reis zonder muziek ook. Always in charge... Oplossing Als je batterij bijna leeg is sluit je de mobiele oplader van Duracell aan op je smartphone. Even later heeft je batterij weer genoeg power en kun je weer gewoon bellen. En zonder probleem bel je s middags vanaf het perron naar huis om te zeggen dat je vertraging hebt. En als je daarna in de trein lekker muziek luistert, weet je dat ze thuis niet denken: waar blijft ie nou?

8 Always in charge... Op wintersport Je gaat samen met je vrienden op wintersport naar Frankrijk. Je verblijft in een appartement, vlakbij de piste. Je bent de hele dag buiten. s morgens een paar fikse afdalingen, s middags een stevige lunch en na nog een aantal afdalingen aan de après ski. Je smartphone neem je overal mee naar toe, want je moet altijd kunnen checken waar je vrienden zijn. Tijdens wintersport kun je alleen niet altijd zo makkelijk opladen als thuis. Vind maar eens een stopcontact op een afgeladen terras bovenaan de piste! Regelmatig zet je daarom je smartphone maar uit om je batterij te sparen. Always in charge... Oplossing Tijdens de wintersport wil je natuurlijk ook gewoon je smartphone zo vaak kunnen gebruiken als je wilt. Omdat je wat minder mogelijkheden hebt om je batterij op te laden, neem je de Mobiele Oplader van Duracell mee. Als je ergens je smartphone kunt opladen, kun je tegelijkertijd de mobiele oplader opladen. Zo heb je tijdens je vakantie altijd genoeg extra power bij je en ben je altijd bereikbaar! Always in charge... Tijdens uitgaan Je gaat een avondje op stap met je vriend(inn)en. Toevallig ben je als eerste op het afgesproken terras. Je zoekt het beste tafeltje en ziet dat ze gratis wifi hebben. Altijd handig. Je pakt je mobieltje om even je favoriete sites te checken. Daarna What s App je naar je vrienden dat je al op ze zit te wachten. Wanneer je vrienden er ook zijn is het erg gezellig en jullie besluiten na een paar drankjes nog ergens anders heen te gaan. Onderweg kom je een bekende tegen waarmee je in gesprek raakt. Je andere vrienden roepen dat ze je zo wel zien en lopen door. Als je even later naar ze toe wilt weet je eigenlijk helemaal niet waar ze heen gingen. Stom. Je pakt je mobieltje, maar helaas, lege batterij! Na een zoektocht in een paar café s zie je eindelijk je vrienden weer. Waarom nam je nou niet op? zeggen ze dan. Always in charge... Oplossing Na het intensief gebruiken van je mobieltje op het terras sluit je de Mobiele Oplader van Duracell aan op je telefoon. Dit past gelukkig gewoon in je jaszak. Terwijl je heel relaxed wat zit te drinken, wordt ondertussen je batterij opgeladen. Als je je mobieltje weer wilt gebruiken, is dat geen probleem. Zo blijf je elk moment van de avond in charge en loop je je vrienden niet meer mis!

9 Dit is de zin die je kan doorvertellen Always in charge... Tijdens je studie Je bent vandaag goed bezig met je studie. Je zit de hele middag al hard te studeren in de bieb. Dan zie je een best wel heel erg leuke jongen binnenlopen die precies in jouw blikveld gaat zitten. Dat moeten je vriendinnen weten! Je pakt je mobiel en probeert stiekem een foto te maken van hem. Maar zodra je What s App opent om de foto te versturen naar je vriendinnen en te vragen wat zij van deze hunk vinden valt je mobiel uit Batterij leeg! Always in charge... Oplossing Vliegensvlug vis je de Mobiele Oplader uit je tas. Terwijl je smartphone oplaadt kun jij snel de foto van je nieuwe vlam naar je vriendinnen sturen. Van studeren komt er verder weinig terecht; je bent alleen maar voor je uit aan het staren en heen en weer te Appen met je vriendinnen. Zodra je hunk vertrokken is pak ook jij je spullen en bel je direct je beste vriendin om nog eens uitgebreid verslag te doen. Always in charge in de liefde! Met de Mobiele Oplader van Duracell heb ik onderweg altijd extra power beschikbaar.

10 Hoe vertel je je vrienden over Duracell? We hebben je laten zien hoe je met de Mobiele Oplader 'always in charge' bent. Natuurlijk wil je dit ook delen met je vrienden. Er zijn heel veel gelegenheden waarbij je met anderen je mening kan delen over Duracell en kan vertellen hoe handig de Mobiele Oplader is. Om je te inspireren geven we hier een paar ideeën. Neem je Mobiele Oplader mee naar een vriend(in). Vertel dat je meedoet aan het trnd-project van Duracell en laat vervolgens zien hoe simpel je de Mobiele Oplader aansluit op je smartphone. Sportclub Als je in de kantine van je sportclub bent, leg je je ipod of mobieltje op tafel met de Mobiele Oplader erop aangesloten. Lekker handig en het trekt natuurlijk de aandacht van je sportvrienden. Je laat ze zien hoe het werkt en legt uit dat je dus kunt opladen zonder stopcontact. Zeker weten dat iemand hem direct wil lenen! Feestje Op een feestje is altijd wel iemand met z n smartphone bezig. Je vraagt of hij/zij het ook zo irritant vindt als plotseling de batterij leeg is. Dat zal zeker zo zijn. Vervolgens leg je uit dat jij dat probleem nooit meer hebt, dankzij de Mobiele Oplader! Coupons Deel de coupons uit het startpakket uit aan je vrienden en bekenden. Zo geef je ze de kans de Mobiele Oplader voor een aantrekkelijke prijs aan te schaffen. Andere producten van Duracell In het assortiment van Duracell vind je naast de Mobiele Oplader nog veel meer handige producten die je ook zou kunnen gebruiken. Hieronder vind je een paar voorbeelden. Plus Power-batterijen De Duracell Plus-vermogen batterijen kun je voor heel veel apparaten gebruiken. Onder andere afstandsbedieningen, zaklampen, tandenborstels, fotocamera s en MP3-spelers gaan met deze AA- en AAA-batterijen extra lang mee! Duracell Ultra Power-batterijen Duracell Ultra Power zijn Duracell s krachtigste batterijen. Ook zijn dit de enige batterijen uitgerust met een Powercheck-functie. Hiermee kun je zien hoeveel power er nog in je batterij zit. Hierdoor gooi je nooit meer onnodig energie weg, wat goed is voor je portemonnee! Duracell Value-lader Duracell heeft ook oplaadbare batterijen en opladers: bijvoorbeeld de Value-lader. Met deze snelle en compacte lader kun je je herlaadbare batterijen opladen. De Value-lader neemt weinig ruimte in en is dus ook handig voor op vakantie! De beste ideeën om je vrienden en bekenden over Duracell te vertellen, heb je waarschijnlijk zelf. Schrijf ons daarom wat jij zou doen om Duracell bij vrienden, familie en collega s bekend te maken. We verheugen ons nu al op de vele creatieve en grappige ideeën. Specialty batterijen Duracell maakt deze kleine ronde batterijen speciaal voor elektronica. Je kunt ze gebruiken voor bijvoorbeeld rekenmachines, mobiele games, e-readers, speelgoed en je fietslampjes. Hierdoor weet je zeker dat ook deze apparaten extra lang meegaan!

11 De Bunny Geschiedenis van Duracell Wie kent hem niet, het konijntje van Duracell. Het begon al in 1973 met een Amerikaanse commercial. Een schattig roze speelgoedkonijntje, dat op Duracell batterijen liep, hield het in allerlei moeilijke situaties veel langer vol dan al zijn collega s. Vandaag de dag is de Duracell Bunny nog steeds een van de bekendste figuren in de reclamewereld. De geschiedenis van Duracell gaat ver terug. Al in de jaren 20 van de vorige eeuw werd in de Verenigde Staten de basis gelegd voor wat het huidige Duracell International is. Een aantal weetjes In 1974 werd de term Duracell officieel geïntroduceerd als een merk. De naam is een samentrekking van duurzame cel (durable cell). Nederland In 1980 maakte de Bunny zijn debuut als mascotte van Duracell in Nederland. In een reclamespot bleven de Duracell konijntjes trommelen, terwijl de batterijen van andere konijntjes al lang uitgewerkt waren. De eerste batterijen, die veel groter waren dan de huidige en lang niet zo krachtig, werden vooral voor militaire doeleinden gebruikt. Tijdens de jaren 50 introduceerde Kodak camera s met ingebouwde flitser. Het ontwerp vereiste een kleinere batterij, en dus werd door Duracell het AAA-formaat voor batterijen ontwikkeld. Wereldwijd De Duracell Bunny heeft de hele wereld afgereisd: van Azië en Australië tot Columbia en Kroatië, en tal van landen daar tussenin. Maar waar hij ook is, hij presteert altijd op topniveau. Tijdens de late jaren 70 ontstond bezorgdheid over de effecten van het giftige kwik, ingrediënt van batterijen. Het betekende het begin van een nieuwe technologie, wat de alkaline batterij heeft opgeleverd. Die gebruiken we nu nog steeds! Duracell is ook in deze tijd nog steeds vernieuwend. Zo ontwikkelde men de Powercheck; een tester, waarmee je precies kunt zien hoelang je batterij nog meegaat. Speciale Bunny s Er zijn verschillende Duracell konijnen op de markt gebracht. Eerst was er het drumkonijntje, later werd het konijn ook de beste in allerlei sporten. Er zijn konijntjes uitgebracht speciaal voor kerst en er was er een konijn verkrijgbaar met een verjaardagstaart in zijn handen.

12 Vragen en antwoorden Feiten en getallen Hieronder vind je de belangrijkste vragen met betrekking tot het gebruik van de Mobiele Oplader van Duracell. Hoe vaak kan ik de Mobiele Oplader gebruiken? Je kunt het apparaatje steeds opnieuw opladen op je pc of laptop, dus je kunt hem daarna telkens weer gebruiken. Welke apparaten kan ik nou precies opladen? Je kunt alle micro- of mini-usb-gevoede apparaten opladen. Denk aan smartphones, ipods en vele andere mobiele apparaten. Kan ik er ook mijn ipad mee opladen? Nee, de Mobiele Oplader is niet geschikt om een ipad of andere tablets mee op te laden. Dit komt omdat een ipad een hoger vermogen nodig heeft dan een smartphone. Hoeveel uur kan ik extra bellen als ik mijn smartphone heb opgeladen? Je hebt tot wel 3 uur extra gesprekstijd. De precieze tijd is afhankelijk van het apparaat en de manier van gebruiken. De Mobiele Oplader van Duracell Dit is de zin die je kan doorvertellen aan je vrienden: Met de Mobiele Oplader van Duracell heb ik onderweg altijd extra power beschikbaar! Met de Mobiele Oplader heb je: Tot 3 uur extra gesprekstijd voor je smartphone; Tot 16 uur extra werkingsduur voor je Bluetooth headset; Tot 17 uur extra speeltijd voor draagbare muziekspelers; Tot +/- 70% extra vermogen voor je mobieltje (afhankelijk van apparaat). Andere belangrijke eigenschappen: De Mobiele Oplader is geschikt voor ipod, iphone en andere micro- of mini-usb-gevoede apparaten; De Mobiele oplader kan steeds opnieuw opgeladen worden met een pc of laptop; De Mobiele Oplader wordt geleverd met USB-oplader, USB-adaptor en USB-kabel. Wist je dat er ook een 5-uurs variant beschikbaar is van de Mobiele Oplader? Deze heeft een grotere batterij en is op te laden via het stopcontact. Je kan er 2 apparaten tegelijk mee opladen. Hoe weet ik dat de Mobiele Oplader weer volledig is opgeladen? Als je de Mobiele Oplader aansluit op de USB-poort van je computer en het lampje verandert van rood in groen, is hij volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Verkrijgbaar bij onder meer: elektronicawinkels, warenhuizen en webwinkels. Website Duracell: Winkeladviesprijs: 34,95 Kan ik tijdens het opladen met de Mobiele Oplader mijn telefoon nog gebruiken? Ja hoor, je kunt ondertussen je telefoon gewoon gebruiken. Thuis, in de trein, of waar je hem ook nodig hebt. Mocht je tijdens het project andere vragen hebben, stuur ons dan een of schrijf ons een bericht via de website. Het adres voor dit project is duracell@trnd.nl. Een bericht sturen doe je door in te loggen in mijntrnd, ga vervolgens naar Duracellproject en klik op bericht schrijven.

13 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2012 trnd Asterweg 19D2 1031HL Amsterdam

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN PLAY STORE

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN PLAY STORE PLAY STORE PLAY STORE Naast de apps die standaard al bij aankoop van je smartphone of tablet op je apparaat staan, zijn er nog duizenden apps die je zelf kunt kiezen, en op je smartphone of tablet kunt

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

TEST JEZELF (WERKBLAD BIJ ANIMATIE 3)

TEST JEZELF (WERKBLAD BIJ ANIMATIE 3) TEST 1: Eerst denken of eerst doen? Kruis steeds het antwoord aan dat het best bij jou past. Probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden. 1. Balen, je bent bijna te laat op school. Snel doorfietsen dus.

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

PORTABLE POWER VERKLAARD

PORTABLE POWER VERKLAARD PORTABLE POWER VERKLAARD Introductie Smartphones en tablets zijn een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Hoewel de batterij levensduur van deze draagbare apparaten is toegenomen, zal

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

ipad Module 1 Aan de slag

ipad Module 1 Aan de slag Gefeliciteerd! Je hebt een ipad gekregen of te leen. Daar kun je mooie dingen mee doen. OPDRACHT 1 Wat ga jij met je ipad doen? Misschien weet je al iets over de ipad. Bijvoorbeeld wat je ermee kan doen.

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Hobby... 4 Hoofdstuk 2 Contact... 6 Hoofdstuk 3 Lezen... 8 Hoofdstuk 4 Kijken... 10 Hoofdstuk 5 Spelen... 12 Hoofdstuk 6 Samen in een huis... 14 Hoofdstuk 7 Op bezoek...

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN APP STORE

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN APP STORE APP STORE APP STORE Naast de apps die standaard al bij aankoop van je iphone of ipad op je apparaat staan, zijn er nog duizenden apps die je zelf kunt kiezen, en op je iphone of ipad kunt zetten. Met dit

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Wat zijn apps eigenlijk?

Hoofdstuk 1 Wat zijn apps eigenlijk? Hoofdstuk 1 Wat zijn apps eigenlijk? Welkom Wat goed dat je begonnen bent in dit boek! Het lijkt me heel leuk om samen met jou een app te maken. Als we alle stappen rustig doorlopen, heb je straks niet

Nadere informatie

World s First Smart Car Charger!

World s First Smart Car Charger! World s First Smart Car Charger! Met nonda ZUS slimmer onderweg De krachtigste oplader in zijn soort Zorgeloos uw auto parkeren Nooit meer parkeerboetes Bespaar tijd met de automatische ritregistratie

Nadere informatie

Klanten vinden, klanten binden

Klanten vinden, klanten binden Dia 1 Klanten vinden, klanten binden Adinda Keizer 2016 9 jaar geleden zat ik net als jullie op de startersdag. Ik liep al rond met plannen en na de startersdag wist ik het zeker. Ik ging voor mezelf beginnen!

Nadere informatie

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Schrijf in 4 stappen jouw unieke profieltekst (en plaats m op LinkedIn en je website) In dit stappenplan leer je: - Hoe je een klik krijgt

Nadere informatie

Vandaag Nog Beter Internet? Lees dit E-Book Door En Geniet Vandaag Nog Van Sneller Internet

Vandaag Nog Beter Internet? Lees dit E-Book Door En Geniet Vandaag Nog Van Sneller Internet Vandaag Nog Beter Internet? Lees dit E-Book Door En Geniet Vandaag Nog Van Sneller Internet Introductie Na een lange en zware dag werken kom je eindelijk thuis. Het eerste wat je doet is even snel de laatste

Nadere informatie

De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag.

De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Ik ben Simkaart! De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer. www.eu.nl -> onderwijs Europese Unie Pagina

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN APP STORE

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN APP STORE APP STORE APP STORE Naast de apps die standaard al bij aankoop van je iphone of ipad op je apparaat staan, zijn er nog duizenden apps die je zelf kunt kiezen, en op je iphone of ipad kunt zetten. Met dit

Nadere informatie

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Door Robbert Raas www.stop-jaloezie.com Voorwoord Dit compacte e-book is geschreven als hulp bij de eerste stap naar een leven zonder vervelende jaloezie. Op stop-jaloezie.com

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS:

WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS: WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS: THEMA 1 MIJN GAMEPROFIEL VS. DE GROEP OPDRACHT 2 NEEM DE VRAGENLIJST MIJN OUDERS EN MIJN GAMEGEDRAG AF BIJ JE OUDER(S) OF OPVOEDER(S). (PAGINA 4) 1 DENK NA OVER JOUW GAMEGEDRAG.

Nadere informatie

TEST 1: Eerst denken of eerst doen? Kruis steeds het antwoord aan dat het best bij jou past. Probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden.

TEST 1: Eerst denken of eerst doen? Kruis steeds het antwoord aan dat het best bij jou past. Probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden. TEST 1: Eerst denken of eerst doen? Kruis steeds het antwoord aan dat het best bij jou past. Probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden. 5. Onderweg naar een feestje doe je nog even snel een boodschap.

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK Dit boekje is van Stap 1. Tip 1: Tip 2: Tip 3: Stap 2. Wat geef je wel door op internet en wat niet? Kleur het rondje in: Rood = niet doorgeven op internet Oranje

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Batterijen en zaklampen

Batterijen en zaklampen Batterijen en zaklampen Niet-oplaadbare batterijen Batterijen Ultra alkaline Voor apparaten die extreem veel energie vragen: minidiscspelers, organizers, digitale fotocamera s, enz. MX1300 blister 2 stuks,

Nadere informatie

Ontwikkel je eigen ijsje!

Ontwikkel je eigen ijsje! v Ontwikkel je eigen ijsje! In dit stappenplan lees je precies wat je hiervoor moet doen! Het beste ijsje wint! Werkblad 2, 3 en 4 1 Werkblad 2 Eisen aan ijs Welke ijsjes ken je? Schrijf er zoveel mogelijk

Nadere informatie

Hoe gaat het met je studie?

Hoe gaat het met je studie? 195 195 HOOFDSTUK 12 Hoe gaat het met je studie? WOORDEN 1 Kies uit: onvoldoende controleren gymnastiek mening huiswerk 1 Heb je je al gemaakt? 2 Ik was op school niet zo goed in. Ik vond sport niet leuk.

Nadere informatie

Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst

Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Dat mensen gebruik maken van media is niet nieuw. Er zijn

Nadere informatie

Knabbel en Babbeltijd.

Knabbel en Babbeltijd. Knabbel en Babbeltijd. (zorg ervoor dat je deze papieren goed leest, uitprint en meeneemt naar de VBW) Het thema van deze VBW-week is Zeesterren. Het thema is de titel van de week (dus geen kreet of korte

Nadere informatie

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 5-6. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 5-6. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag Hoi! Blijf even aan de lijn. Ik zit namelijk op de andere. Wacht even. Hoi, ik kom zo even terug, want ik moet even iets zeggen over

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0 Praktijkopdrachten Maak eerst de oefeningen van Klik & Tik. Samen op het web op Oefenen.nl. Daarna kun je deze praktijkopdrachten maken. Bijna elk hoofdstuk heeft een praktijkopdracht. Nodig voor deze

Nadere informatie

Pioniersboekje behorende bij Pilot LINKX oktober - december 2015

Pioniersboekje behorende bij Pilot LINKX oktober - december 2015 Pioniersboekje behorende bij Pilot LINKX oktober - december 2015 Hulp, vragen, opmerkingen, ideeën?! Bel of mail Helma! helma@linkx-app.nl 06 41 250 777 www.linkx-app.nl www.facebook.com/linkxapp www.twitter.com/linkxapp

Nadere informatie

De trein van het GELUK

De trein van het GELUK De trein van het GELUK Wat is geluk Daar zal iedereen je weer een ander antwoord op geven Geluk is: gezond zijn veel geld hebben iets winnen liefde krijgen kinderen hebben een mooi huis hebben Wat is geluk

Nadere informatie

Veel gestelde vragen & zorgen

Veel gestelde vragen & zorgen Workplace @Dongen Veel gestelde vragen & zorgen Waar kan ik bestanden zoals handleidingen vinden? Documenten zijn geordend per groep. Dus zoek je een ICT handleiding, dan kijk je in de groep Digitaal Werken.

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA VEILIGHEID & WACHTWOORD

SOCIAL MEDIA VEILIGHEID & WACHTWOORD SOCIAL MEDIA VEILIGHEID & WACHTWOORD SOCIAL MEDIA EN VEILIGEID Ben ik wel veilig als ik social media gebruik? Kan niemand mijn gegevens stelen? Of mijn foto misbruiken? Online veiligheid, en vooral het

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

INSTELLINGEN VERANDEREN

INSTELLINGEN VERANDEREN INSTELLINGEN VERANDEREN INSTELLINGEN VERANDEREN Met dit werkblad ga je leren hoe je je instellingen kan veranderen. Je leert de instellingen van je iphone of ipad aanpassen via de applicatie op je apparaat

Nadere informatie

ipad Module 4 Instellingen

ipad Module 4 Instellingen Instellingen van de ipad veranderen Soms heeft de fabrikant van de ipad updates. Meestal is dit om de ipad nog beter te laten werken. Soms wil je zelf iets veranderen aan de ipad. Bijvoorbeeld je toegangscode.

Nadere informatie

GA JIJ WEL EENS NAAR HET BUITENLAND?

GA JIJ WEL EENS NAAR HET BUITENLAND? #2 GA JIJ WEL EENS NAAR HET BUITENLAND? Bijvoorbeeld op vakantie? Dan wil je zeker gebruik blijven maken van WhatsApp en internet op je smartphone en tablet, maar wil je niet bij thuiskomst een onverwachte

Nadere informatie

Mijn familie, mijn vrienden en vriendinnen en ik!

Mijn familie, mijn vrienden en vriendinnen en ik! We leven in een maatschappij met een overweldigende aanwezigheid van moderne technologische apparaten, waardoor afstanden tussen mensen vervagen en een tweede, online wereld ontstaat. De inderen van nu

Nadere informatie

De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag.

De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Ik ben Simkaart! De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer. www.eu.nl -> onderwijs Europese Unie Hoi!

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

91140 Digital print Digital print

91140 Digital print Digital print DESIGNED BY TOPPOINT Imprint on back 91140 91073 91140 USB CONNECTOR 3 IN 1 ZAKLAMP Designed by Toppoint USB kaart met zaklamp. Van USB naar micro-usb verwerkt in een kaartvorm. Inclusief zaklamp aan de

Nadere informatie

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij 1 INLEIDING 1.1 Inleiding De cloud is een recent begrip en duidt op het opslaan en bewerken van informatie niet op je eigen pc, maar ergens op het internet (op een server). Het grote voordeel van het opslaan

Nadere informatie

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE?

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE? Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Veilig Thuis, tel.: 0800 2000 Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een uitgave van JIP Den Haag en Middin.

Nadere informatie

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trnd projectboek Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-triple-protection Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Toen, nu en de toekomst. Samen de digitale toekomst in

Toen, nu en de toekomst. Samen de digitale toekomst in Toen, nu en de toekomst Samen de digitale toekomst in Gewaarwording Een korte reis door de tijd naar het NU!!!! De reis waarin wij ouder werden. Het NU waarin wij onze plek moeten vinden. Het NU van de

Nadere informatie

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula.

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. trnd projectboek Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. Beschermt naast je ondergoed ook de gevoelige huid van je V-zone. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-dailyfresh Jouw persoonlijke

Nadere informatie

installatie glasvezel Snel van start

installatie glasvezel Snel van start installatie glasvezel Snel van start Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een krachtige boodschap maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zullen

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl In 5 stappen uw eigen professionele blog maken Hoemaakjeeenblog.nl 1 Inhoudsopgave Welkom bij onze gratis cursus... 1 Stap 1, Een domeinnaam registreren

Nadere informatie

Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk!

Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk! Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk! Hoe werk je met een spreekbeurtwerkplan? Het eerste deel bestaat uit vragen. Met een moeilijk woord noemen we dat theoretisch onderzoek. In het tweede deel vind

Nadere informatie

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging Informatiebeveiliging Praktische adviezen voor informatiebeveiliging waarmee je gelijk aan de slag kunt. Digitaal, maar ook op de werkvloer, thuis of op locatie bij een klant. Uitgave mei 2018 Totaal ontzorgd

Nadere informatie

FOTO S EN VIDEO S MAKEN

FOTO S EN VIDEO S MAKEN FOTO S EN VIDEO S MAKEN FOTO S EN VIDEO S MAKEN Met dit werkblad ga je oefenen met het maken van foto s en video s. Je maakt een foto, een schermafbeelding en een video. Je gebruikt de camerafunctie ook

Nadere informatie

SnelStart Gids. Studenten. SnelStart Gids -Studenten. Versie: 1.3 Datum:

SnelStart Gids. Studenten. SnelStart Gids -Studenten. Versie: 1.3 Datum: SnelStart Gids Studenten Versie: 1.3 Datum: 05.09.2016 Auteur: Co py ri g hts: Classificatie: Dennis Carroll ROC Gilde O p leidin g en Al g emeen SnelStart Gids -Studenten 1. Studentenportaal Vanaf dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 2 februari 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Deze keer gaat de nieuwsbrief over de verkiezingen voor de gemeente op 19 maart. Heb je een leuk idee voor deze

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL 2017-0524 Snel van start (Aria) Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en Vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt

Nadere informatie

Verbatim MediaShare Wireless

Verbatim MediaShare Wireless Page 1 of 6 Home / MediaShare Wireless / Verbatim MediaShare Wireless Verbatim MediaShare Wireless Productnummer: 98243 De MediaShare Wireless is een draagbaar apparaat voor draadloos streamen dat u kunt

Nadere informatie

Mediaprotocol. Odaschool Weert

Mediaprotocol. Odaschool Weert Mediaprotocol Odaschool Weert Oktober 2018 Inhoud Inleiding... 3 1. Afspraken voor alle kinderen... 4 1.1 Algemene afspraken... 4 1.2 Praktisch device gebruik... 4 1.3 Wat als het toch fout gaat?... 4

Nadere informatie

Bullet Edge Powerbank

Bullet Edge Powerbank Powerbanks Bullet Edge Powerbank Basic Powerbanks Nederlands Veel onderweg? Ga op pad met wat extra energie in je tas. Laat de Edge Powerbank bedrukken en zorg overal voor een volle batterij en extra exposure

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 WELKOM BIJ T-MOBILE THUIS Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

Vragenlijst. 1. Op school of op het werk krijg ik mijn beste ideeën als ik A. mijn gedachten bespreek met anderen B. rustig zelf ga nadenken

Vragenlijst. 1. Op school of op het werk krijg ik mijn beste ideeën als ik A. mijn gedachten bespreek met anderen B. rustig zelf ga nadenken Vragenlijst 1. Op school of op het werk krijg ik mijn beste ideeën als ik A. mijn gedachten bespreek met anderen B. rustig zelf ga nadenken 2. Als mijn docent of mijn baas me iets moeilijks opdraagt, probeer

Nadere informatie

Lesbrief: Slimme oplossingen Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst

Lesbrief: Slimme oplossingen Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Lesbrief: Slimme oplossingen Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Slimme oplossingen beginnen altijd met een probleem.

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR LERAREN

INFORMATIE VOOR LERAREN INFORMATIE VOOR LERAREN met een AV1 in hun lokaal T: +31 616 997 359 M: klantenservice@noisolation.com Hoi leraar! Deze brief ontvang je omdat één van de leerlingen in je klas de lessen zal volgen met

Nadere informatie