Verschillende kleuren in één was.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verschillende kleuren in één was."

Transcriptie

1 trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners proberen Slimme Reus en maken het bekend. In dit trnd-project willen wij: De lente is in aantocht. Naast de eerste zonnestralen, komt ook onze kleurrijke garderobe tevoorschijn. Een goed moment om Slimme Reus voor onze gekleurde was uit te proberen in een nieuw trnd-project. samen met trnd-partners uit Nederland de gekleurde was doen met Slimme Reus. Uitproberen. Slimme Reus is een wasmiddel, speciaal voor onze gekleurde was. Dankzij het anti-kleurdoorloopsysteem kunnen we verschillende kleuren textiel bij elkaar wassen. Sorteren is niet meer nodig en hierdoor bespaar je tijd! Slimme Reus bekendmaken: door over onze ervaringen met de anti-kleurdoorloop formule te vertellen en proefverpakkingen uit te delen. Doorvertellen. Samen met trnd-partners uit Nederland doen we de was met Slimme Reus, delen we onze mening en maken we het slimme kleurwasmiddel bekend bij vrienden, buren en collega s. We gaan aan de slag!...onze meningen en ervaringen in twee online onderzoeken verzamelen. Je mening geven. marktonderzoek bij vrienden doen: wat vinden zij van Slimme Reus en het bij elkaar wassen van verschillende kleuren? Rapporteren.

3 Maak was sorteren makkelijker. Slimme Reus met antikleurdoorloopsysteem. Wie van kleurrijk textiel houdt, weet wat er te wachten staat vóór het wassen: de was op kleur sorteren. Om wassen makkelijker te maken heeft het team van Witte Reus een Slimme Reus geïntroduceerd. Deze Reus kan in één keer verschillende kleuren wassen, zodat je niet meer je gekleurde was hoeft te sorteren. Dat bespaart tijd! Zo heb je de wastrommel sneller gevuld, in plaats van afzonderlijke wasjes te draaien voor elke tint. Slim en gemakkelijk voor de dagelijkse was. Rode sokken, een groen shirt of een geel hemd; met Slimme Reus kunnen allerlei kleuren textiel samen worden gewassen dankzij het anti-kleurdoorloopsysteem. Slimme Reus bevat een kleurbeschermer die vrijgekomen kleurstoffen bij het wassen blokkeert en opvangt. Deze kleurbeschermer voorkomt dat kleurstoffen zich op een ander, bleker textiel vastzetten. Dankzij dit anti-kleurdoorloopsysteem kun je gerust verschillende kleuren samen wassen. Slimme Tip: Denk eraan om nieuw, diepgekleurd textiel eerst 5 keer apart te wassen voordat je het samen met andere kleuren textiel wast. In het begin kunnen kleurstoffen namelijk extra afgeven.

4 Wat maakt Slimme Reus uniek? Slimme wastips. Als we in de supermarkt voor het schap met wasmiddel staan, hebben we ruime keuze uit allerlei merken, geuren en functies. Wat is het verschil tussen Slimme Reus en andere kleurwasmiddelen? Om zo lang mogelijk plezier te hebben van kleurrijke kleding, helpen de volgende slimme wastips ons op weg: Slimme Reus vs. andere kleurwasmiddelen Scheid de witte en gekleurde was van elkaar voor het beste kleurbehoud. Met Slimme Reus hoef je de gekleurde was onderling niet meer te sorteren. Andere kleurwasmiddelen zijn ontwikkeld om dezelfde felle kleuren textiel te beschermen in de was. Het duurt dan wat langer om een trommel met dezelfde kleur was te vullen. Hiervoor is één wasmiddel voor verschillende kleuren wasgoed een uitkomst. Je hoeft de gekleurde was niet meer te sorteren waardoor je tijd bespaart. Ook heb je de wasmachine sneller vol. Was kwetsbare kledingstukken in een oude kussensloop of in een speciaal waszakje, zodat het extra is beschermd tegen beschadigingen tijdens het wassen. Centrifugeer op een laag toerental voor beter kleurbehoud. Hang de was direct na het wassen op, om kreukels te beperken. Ontkalk de wasmachine eens in de drie maanden door met een kopje soda in de machine het langste programma op 90 C te draaien. Alle wasmiddelen van Witte Reus bevatten de Vlek Detector Formule. Deze formule, met o.a. enzymen, spoort verschillende vlekken op, behandelt en verwijdert deze. Was nieuw, gekleurd textiel altijd 5 keer apart, óók wanneer je Slimme Reus gebruikt. In het begin kan diepgekleurde textiel extra afgeven.

5 Je trnd startpakket. Hoe verloopt dit trnd-project? Aan het begin van dit trnd-project ontvang jij als geselecteerde deelnemer een startpakket, met daarin: Voor jou: Fles Slimme Reus (1,056L, goed voor 16 wasbeurten) Projectboek, met achtergrondinformatie en leuke weetjes over Slimme Reus Om uit te delen aan je vrienden: Proefverpakkingen Slimme Reus met kortingsbon voor 50% korting op Slimme Reus Marktonderzoeksboek om de mening van je vrienden en bekenden te verzamelen 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken. Zodra jouw startpakket er is, kun je de inhoud rustig te bekijken. Als je toeschouwers hebt kun je hen gelijk over het anti-kleurdoorloopsysteem van Slimme Reus vertellen en een proefverpakking meegeven. Foto s maken. Deel dit moment met het team van Slimme Reus door gelijk een paar foto s van jou, je vrienden en de inhoud van het startpakket te maken. Foto s kun je uploaden in de online fotogalerij via: 2 Jouw indruk van Slimme Reus. Uitproberen. Nu is het tijd om Slimme Reus zelf uit te proberen! De volgende lading gekleurde was hoef je niet meer te sorteren, de verschillende kleuren kunnen gewoon bij elkaar in de wasmachine. Witte was houd je wel gescheiden. Was ook nieuw, diepgekleurd textiel eerst 5 keer apart. Twee online onderzoeken. Jouw eerlijke mening over Slimme Reus en het anti-kleurdoorloopsysteem geef je gedurende het project in twee online onderzoeken door: Het startonderzoek, aan het begin van het project. Het eindonderzoek, aan het einde van het project. Zodra de onderzoeken online staan, ontvang je hierover een .

6 3 Slimme Reus bekendmaken. Principes van trnd. Als je overtuigd bent, help dan samen met de andere projectdeelnemers om Slimme Reus bekend te maken. Dit kan je doen door: Jouw kennis en je mening over Slimme Reus te delen met vrienden, collega s, buren en andere bekenden, en vragen of zij hun gekleurde was sorteren, Ervaringen te delen met anderen en de gemengde was te laten zien aan elkaar. De Slimme Reus proefverpakkingen met kortingsbon uit te delen. Er zijn natuurlijk veel meer manieren om over Slimme Reus te vertellen. Verderop in dit projectboekje vind je nog enkele ideeën. 4 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. In het project met Slimme Reus worden we echte marktonderzoekers. Met behulp van de marktonderzoeksformulieren uit het startpakket verzamel je gemakkelijk de mening van jouw vrienden en bekenden. Op die manier kun je ook zó een gesprek beginnen over ons project! De ingevulde formulieren kun je online doorgeven in mijntrnd onder het kopje marktonderzoek versturen. Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-totmondreclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om op de hoogte te zijn van deze principes en je hieraan te houden. Open. Een trnd-project is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat over Slimme Reus, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mondreclame-campagne. Je mag je vrienden en bekenden in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat ringelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk. Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mondreclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en bekenden wat je zelf van de producten en van ons vindt. Luisteren. Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en bekenden alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken er naar uit dat je de opinie van je vrienden en bekenden verzamelt en met ons deelt!

7 Dit is de zin die je kan doorvertellen: Tips om over Slimme Reus te vertellen. Slimme Reus wast verschillende kleuren samen, zodat was sorteren makkelijker wordt. Het is onze missie om het team van Slimme Reus te helpen en zoveel mogelijk bekenden te vertellen over Slimme Reus. Dat kan op allerlei manieren, lees mee: Met vrienden en collega s. Met de lente in aantocht, komt kleurrijke kleding ook tevoorschijn. Spreek je vrienden of collega s eens aan wanneer ze iets kleurrijks dragen. Sorteren zij hun gekleurde was? Je kunt vertellen dat dat niet hoeft met Slimme Reus en ze gelijk een proefverpakking geven. Samen de was doen. Samen wassen is leuker dan alleen! Deel je een wasmachine met anderen of heb je visite wanneer je de was doet, dan is dat een goede aanleiding om te vertellen over Slimme Reus. Laat zien hoe je verschillende kleuren samen wast of hoe het uit de machine komt. Je kunt gelijk een proefverpakking meegeven. Voor de knoeipotten. Kinderkleding is vaak kleurrijk, maar wordt ook snel vies door knoeien of spelen. Dan is het fijn dat alles samen in de machine kan met Slimme Reus. Handig voor ouders in je vriendenkring en iedereen die weleens knoeit! Met een proefverpakking kunnen ze het gelijk uitproberen. Op je Paasbest. Aan het einde van ons project is het Pasen, reden om samen te komen. Met Paaseitjes verven, kleurrijke versieringen en kleurrijk eten zijn er veel aanleidingen om te vertellen over Slimme Reus en marktonderzoeksfomulieren te laten invullen. Zelf heb je waarschijnlijk nog meer ideeën om een gesprek te beginnen over Slimme Reus. We verheugen ons op jouw bekendmaak-acties en doorvertel-tips! Laat het ons weten via het projectblog.

8 Test jouw was-kennis! Elke soort textiel, kleur, kwaliteit en vlek vraagt om een eigen wasvoorschrift. Ken jij de volgende waslabels al allemaal? Stel jouw was-kennis hier op de proef in deze mini-quiz: 1. Hoeveel wasbeurten draait een gemiddeld Nederlands gezin per jaar? a 182 wasbeurten b 228 wasbeurten Niet wassen Niet strijken c 305 wasbeurten d 500 wasbeurten Alleen snelle handwas op max. 40 C Niet drogen in een wasdroger 2. Hoeveel wasmiddel gaat er jaarlijks bij een gemiddeld Nederlands gezin doorheen? Wassen op max. 30 C met wolwasprogramma Wasdrogen met normaal programma (hoge stand) a c 13 kg wasmiddel 25 kg wasmiddel b d 22 kg wasmiddel 28 kg wasmiddel Wassen op max. 40 C met normaal programma Wasdrogen op lage temperatuur 3. Veel mensen gebruiken per wasbeurt meer wasmiddel dan nodig. Voor de dosering van wasmiddel speelt o.a. de volgende factor een rol: Wassen op max. 60 C met normaal programma Drogen in een wasdroger mogelijk a c In hoeverre de was stinkt Het type was, bv. bonte of witte was b d Het centrifugetoerental De hoeveelheid kalk in het water Wassen op max. 60 C met antikreukprogramma Liggend laten drogen 4. Met welke tips kun je energie- en milieuvriendelijker wassen? Koud strijken, op max. 110 C Hangend laten drogen a Op 30 C wassen b Altijd met een volle trommel wassen Warm strijken, op max. 150 C Nat laten drogen c Wasmiddel correct doseren d Alle bovenstaande tips zijn juist Heet strijken, op max. 200 C Antwoorden: 1 = b, 2 = b, 3 = d, 4 = d

9 49 jaar Witte Reus. Sinds 1966 is het Nederlandse merk Witte Reus een vertrouwde schoonmaakhulp in vele huishoudens. Niet alleen met wasmiddelen, maar ook met reinigingsproducten voor toilet, badkamer en keuken. Kijk mee naar de belangrijkste mijlpalen sindsdien: 1966: Witte Reus wasmiddel. Reuzenwaskracht, zelfs zonder koken! was de eerste claim van Witte Reus wasmiddel. In deze tijd waren er twee soorten wasmachines: trommel- en kuipwasmachines. Witte Reus was het eerste wasmiddel wat voor beide machines geschikt was. 1974: Bonte Reus. Bonte Reus was het eerste product van Witte Reus speciaal voor de bonte was. In 1993 verandert de naam in Color Reus. 1981: Wast een berg, kost een beetje. De vertrouwde slogan Wast een berg, kost een beetje wordt geïntroduceerd en ook de bekende Witte Reus helikopter is vanaf dit moment een begrip. 1989: Introductie vloeibaar wasmiddel. Men wast steeds vaker op lagere temperaturen. Witte Reus is een van de eerste merken met vloeibaar wasmiddel. 2008: Witte Reus reinigers. Witte Reus breidt het assortiment uit met reinigingsproducten voor de keuken, badkamer en glas. 2010: Witte Reus toiletblokken. Naast de wasmiddel- en reinigingsproducten brengt Witte Reus vloeibare en vaste toiletblokken op de markt voor een schoon en fris toilet. 2012: Zwarte Reus. Naast Witte Reus en Color Reus, lanceert Witte Reus nu Zwarte Reus. Speciaal voor de zwarte en donkere was. 2013: Frisse Reus. Witte Reus introduceert Frisse Reus, voor langdurig fris ruikend wasgoed. Het is speciaal voor alle witte en gekleurde was. 2014: Slimme Reus. In dit project proberen we het nieuwste wasmiddel van Witte Reus uit. Slimme Reus voorkomt kleurdoorloop en kan dus met gemak een trommel vol gemengde kleuren aan! 2015: Kracht-Actief WC gel. Samen met de Kracht-Actief toiletblokken biedt Witte Reus nu ook de complete oplossing voor een schoon en fris toilet met Kracht-Actief WC gel.

10 Feiten en getallen. Slimme Reus met anti-kleurdoorloopsysteem. Dit is de zin die je kan doorvertellen aan je vrienden: Slimme Reus wast verschillende kleuren samen, zodat was sorteren makkelijker wordt. Belangrijke eigenschappen van Slimme Reus: Met anti-kleurdoorloopsysteem, zodat kleur sorteren niet nodig is Bespaart tijd, dankzij gemakkelijker was sorteren Vertrouwde reuzenwaskracht Speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse was Verkrijgbaar bij: Alle grote supermarkten. Website: Winkeladviesprijs: 5,59 voor 1 fles (16 wasbeurten)* *Adviesprijs. De uiteindelijke prijs wordt door de supermarkt bepaald.

11 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2015 trnd Asterweg 17A8 1013HL Amsterdam

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

ALLES OVER KLEDING & WASSEN

ALLES OVER KLEDING & WASSEN ALLES OVER KLEDING & WASSEN WAS-LABEL INSTRUCTIES De getallen geven de maximum wastemperatuur aan, was nooit heter dan deze temperatuur! E-, spaar- en halve-wasprogramma s behoren ook tot de gewone wasprogramma

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

OMO Wasmiddel. Een schone was, ook bij een korter wasprogramma. trndproject. tnd-projectboek

OMO Wasmiddel. Een schone was, ook bij een korter wasprogramma. trndproject. tnd-projectboek tnd-projectboek OMO Wasmiddel Een schone was, ook bij een korter wasprogramma trndproject Projectblog: www.trnd.nl/omo Jouw aanspreekpunt bij trnd: seline@trnd.nl De bodem van de wasmand is in zicht Jouw

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro!

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Aankoopgids Lave-linges Wasmachines Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. LAAT ONZE WASMACHINES HET VUILE WERK OPKNAPPEN! Vandaag

Nadere informatie

Thema In en om het huis

Thema In en om het huis http://www.edusom.nl Thema In en om het huis Lesbrief 24. Een wasmachine kopen. Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u een wasmachine wilt kopen. Zeggen hoe groot iets is. Vergelijkingen. Veel

Nadere informatie

Lesbrief: Grote wasjes, kleine wasjes Thema: Hoe kom ik daar?

Lesbrief: Grote wasjes, kleine wasjes Thema: Hoe kom ik daar? Lesbrief: Grote wasjes, kleine wasjes Thema: Hoe kom ik daar? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Zou het profiel Zorg & Welzijn bij jou passen? Een onderdeel

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Wassen en de wasmachine bedienen.

Wassen en de wasmachine bedienen. Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Wassen en de wasmachine bedienen. Stap 1. Leg wat er gewassen moet worden bij elkaar. Dat wil zeggen: zoek het wasgoed uit. Daarvoor moet

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

de luchtverfrisser die je blijft ruiken

de luchtverfrisser die je blijft ruiken trnd projectboek Ambi Pur 3volution: de luchtverfrisser die je blijft ruiken trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ambipur Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Ambi

Nadere informatie

Mijn kledinggebruik. Succes! Dit gedeelte gaat over het kopen van kleding.

Mijn kledinggebruik. Succes! Dit gedeelte gaat over het kopen van kleding. Mijn kledinggebruik Wellicht weet je al dat verschillende aspecten van kleding slecht zijn voor het milieu. In deze opdracht gaan we bekijken op welke manier jij zelf je steentje bij kan dragen aan het

Nadere informatie

Alles over de was. Johanna Wegter ; Magda Matoren; Jacqueline Gall. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. https://maken.wikiwijs.

Alles over de was. Johanna Wegter ; Magda Matoren; Jacqueline Gall. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. https://maken.wikiwijs. Auteurs Laatst gewijzigd Licentie Webadres Johanna Wegter ; Magda Matoren; Jacqueline Gall 03 november 2016 CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie https://maken.wikiwijs.nl/86671 Dit lesmateriaal is

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten & Multi-cleaners gamma Green Lemon Vinegar Geconcentreerde formule (20 ML voor 5L water) Formule met

Nadere informatie

Energiebesparingswijzer. STIJLGIDS COMMUNICATIE VERSIE 01 _Oktober 2012. Geld besparen met handige energietips voor thuis

Energiebesparingswijzer. STIJLGIDS COMMUNICATIE VERSIE 01 _Oktober 2012. Geld besparen met handige energietips voor thuis Energiebesparingswijzer STIJLGIDS COMMUNICATIE VERSIE 01 _Oktober 2012 Geld besparen met handige energietips voor thuis Energie besparen, snel verdiend! Ieder jaar betaal je veel geld voor een warm huis,

Nadere informatie

Wassen. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. https://maken.wikiwijs.nl/46540

Wassen. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. https://maken.wikiwijs.nl/46540 Auteur Laatst gewijzigd Licentie Webadres Hendriksen 10 oktober 2013 CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie https://maken.wikiwijs.nl/46540 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet. Wikiwijs

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula.

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. trnd projectboek Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. Beschermt naast je ondergoed ook de gevoelige huid van je V-zone. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-dailyfresh Jouw persoonlijke

Nadere informatie

2 Functies in de zorg

2 Functies in de zorg THEMA 2Functies in de zorg 1 Inleiding In de zorg werken heel veel mensen. Mensen zoals jij, zorghulpen, maar ook mensen met andere functies. In dit thema leer je welke andere functies je in de zorg tegenkomt.

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life WASMACHINES - maart 2009 Technology designed for life Longer lasting clothes, less energy van Samsung maken méér mogelijk. Schone kleren wanneer jij ze nodig hebt. Maar liefst 8 kilo wasgoed in één wasbeurt

Nadere informatie

FAQ Alle antwoorden in één oogopslag Klik op de gebieden waarin je bent geïnteresseerd

FAQ Alle antwoorden in één oogopslag Klik op de gebieden waarin je bent geïnteresseerd 1 von 6 FAQ Alle antwoorden in één oogopslag Klik op de gebieden waarin je bent geïnteresseerd Heb je vragen over de dosering, over vlekken, de Sensitive-producten of de hygiënische spoeler? Hier vind

Nadere informatie

Parts of my Pop-in... 7 8a

Parts of my Pop-in... 7 8a A 1 C 1 5 B Parts of my Pop-in... 1 1 5 6 10 D1 9 7 8a 8b NL BELANGRIJK! BEWAREN TER REFERENTIE IN DE TOEKOMST Gebruik van de inlegdoekjes Speciale voorzorgsmaatregelen Gebruik nooit wasverzachter of drogerdoekjes

Nadere informatie

Dylon Manueel in Zakje

Dylon Manueel in Zakje Multi-purpose/Warmwaterverf Deze textielverf is niet alleen geschikt voor alle natuurlijke weefsels maar ook voor het met de hand verven van de meeste synthetische (kunst)vezels. Bijvoorbeeld: polyamide

Nadere informatie

Witte wasjes, bonte wasjes

Witte wasjes, bonte wasjes Opleiding Leeftijd Werkvorm Duur Materiaal Ontwikkelingsdoelen Observatiejaar Logistiek assistent Wasserij-operator 12-14 Klasgesprek Duowerk 70 Verkeerd gewassen kledij Computer Internet Leren leren Taalvaardigheid

Nadere informatie

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

Schoonmaakster. Onderhoud:

Schoonmaakster. Onderhoud: Schoonmaakster Onderhoud: Voor het reinigen van een woning kunnen we gebruik maken van verschillende producten. Zoek in tijdschriften 10 verschillende onderhoudsproducten en/of onderhoudsmiddelen. Kleef

Nadere informatie

www.elektrohahn.eu Wastips

www.elektrohahn.eu Wastips Wastips Wastips Woord vooraf. Vetluis. Kleurechtheid. 10 hardnekkigste vlekken. Zweetvlekken en geurtjes. Storingschecklist. Vetluis Wat is vetluis? Vetluis of ook wel wasluis genoemd is een zeepbacterie,

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Wasverzorging. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Wasverzorging. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Wasverzorging Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Wasverzorging van kleding en linnengoed Als u in het Mennistenerf woont, dan heeft u over het algemeen geen eigen wasmachine meer en kunt u dus

Nadere informatie

5. Doe je sieraden af en was je handen. Dit voorkomt kruisbesmetting.

5. Doe je sieraden af en was je handen. Dit voorkomt kruisbesmetting. Protocol Wassen van een zorgvrager op bed Voorbereiding 1. Vertel aan de zorgvrager wat je gaat doen, waarom je dit doet en hoe je dit gaat doen. Maak afspraken over: - het tijdstip - welke kleding je

Nadere informatie

onafhankelijk als lekkerste getest!

onafhankelijk als lekkerste getest! trnd projectboek Beckers rundvleeskroketten en loempia s onafhankelijk als lekkerste getest! trndproject Projectblog www.trnd.nl/beckers Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 6. Het sollicitatiegesprek Antwoord geven op vragen

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 6. Het sollicitatiegesprek Antwoord geven op vragen Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 6. Het sollicitatiegesprek Antwoord geven op vragen Inleiding heeft een afspraak met de manager voor een sollicitatiegesprek. Deze les gaat over het eerste deel van het

Nadere informatie

Braun Silk-expert IPL

Braun Silk-expert IPL Projectboek Ambassadeurs Club Braun Silk-expert IPL De enige IPL die leest en zich automatisch aan je huidteint aanpast voor een permanente verwijdering van zichtbare haartjes. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs

Nadere informatie

3,42 5,43. Een vlekkeloze was. Sfeeropener meestal human touch, vult sfeerbeeld aan. Tips voor een efficiënte en milieuvriendelijkere was

3,42 5,43. Een vlekkeloze was. Sfeeropener meestal human touch, vult sfeerbeeld aan. Tips voor een efficiënte en milieuvriendelijkere was Sfeeropener meestal human touch, vult sfeerbeeld aan Een vlekkeloze was Met de juiste producten is uw wasgoed altijd heerlijk fris en proper. Onze wasmiddelen en wasverzachters dragen zorg voor uw textiel

Nadere informatie

MASCOTTE TIPS. Have fun

MASCOTTE TIPS. Have fun MASCOTTE TIPS Have fun 1 Een goed mascotte concept begint bij een doordacht ontwerp Als mascotteproducent maken we vaak mascottes van bestaande ontwerpen. Wanneer een ontwerp vrij simpel is, is het voor

Nadere informatie

ENERGIEZUINIG WONEN 10 tips

ENERGIEZUINIG WONEN 10 tips ENERGIEZUINIG WONEN 10 tips 1 Je woning isoleren en begin daar waar isoleren het meeste oplevert, dus waarmee je je energievraag zo veel mogelijk terugbrengt. Veel mensen kopen eerst zonnepanelen om energie

Nadere informatie

Wanneer zijn de kinderen klaar voor een zindelijkheidstraining? Kinderen zijn mogelijk klaar voor een zindelijkheidstraining wanneer ze:

Wanneer zijn de kinderen klaar voor een zindelijkheidstraining? Kinderen zijn mogelijk klaar voor een zindelijkheidstraining wanneer ze: Zindelijkheidstraining Net als de meeste ouders kijkt u misschien uit naar de dag dat uw kind geen luiers meer nodig heeft. Uw kind zindelijk maken kan een enorme opgave lijken, vooral wanneer familie,

Nadere informatie

Wij maken tijd voor u. Textielzorg bewoners

Wij maken tijd voor u. Textielzorg bewoners Wij maken tijd voor u Textielzorg bewoners Van nachthemd tot zondagse broek, van onderrok tot overjas CleanLease houdt elk kledingstuk perfect schoon. Droomt u ook van meer tijd met uw familie? Uw verzorgend

Nadere informatie

STATIONSSTRAAT 76 B-9190 KEMZEKE BELGIE TEL: 03/789.01.11 E-MAIL: info@elektrohuis.be Webpage: www.elektrohuis.be

STATIONSSTRAAT 76 B-9190 KEMZEKE BELGIE TEL: 03/789.01.11 E-MAIL: info@elektrohuis.be Webpage: www.elektrohuis.be STATIONSSTRAAT 76 B-9190 KEMZEKE BELGIE TEL: 03/789.01.11 E-MAIL: info@elektrohuis.be Webpage: www.elektrohuis.be Extra-klasse toestellen Siemens: Extra garantie, U kunt kiezen voor een verlengde garantieperiode

Nadere informatie

Wobenzym Plus. trndproject. trnd bijlage

Wobenzym Plus. trndproject. trnd bijlage trnd bijlage Wobenzym Plus trndproject Op jouw verzoek je eigen projectboek over Wobenzym plus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl Productinformatie Enzymen komen van nature voor

Nadere informatie

Lesbrief Hygiene op het werk

Lesbrief Hygiene op het werk Lesbrief Hygiene op het werk [bij pagina 5] Wat betekent hygiëne? Waarom is hygiëne op het werk belangrijk? Waarom is het belangrijk dat je schoon bent? Waarom is het belangrijk dat jij en je collega s

Nadere informatie

Welke voorkeur heb jij?

Welke voorkeur heb jij? Pedagogische vaardigheden: Welke voorkeur heb jij? Als pedagogisch medewerker maak je in de omgang met de kinderen in jouw groep gebruik van verschillende pedagogische vaardigheden. Wat zijn jouw voorkeursvaardigheden

Nadere informatie

Uitdager van de maand. Natuur & Techniek, Groep 7/8. Algemeen. Titel. Waterverbruik. Cognitieve doelen en vaardigheden voor excellente leerlingen

Uitdager van de maand. Natuur & Techniek, Groep 7/8. Algemeen. Titel. Waterverbruik. Cognitieve doelen en vaardigheden voor excellente leerlingen Uitdager van de maand Waterverbruik Natuur & Techniek, Groep 7/8 Algemeen Titel Waterverbruik Cognitieve doelen en vaardigheden voor excellente leerlingen Een onderzoek opzetten naar het waterverbruik

Nadere informatie

FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS. Yvette Paludanus

FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS. Yvette Paludanus FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS Yvette Paludanus 2 Dit boekje is tot stand gekomen dankzij de vragen en verhalen van medewerkers in de zorg. Wil je een exemplaar van dit boekje bestellen? Wil je begeleiding

Nadere informatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, tips en handige weetjes op het gebeid van duurzaamheid en vooral wat ook zelf kunt doen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, tips en handige weetjes op het gebeid van duurzaamheid en vooral wat ook zelf kunt doen. Investeren in duurzaamheid In de samenleving is er steeds meer aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing. We gaan de komende jaren actief inzetten op duurzaam beheren. Energiezuinig wonen. Niet alleen

Nadere informatie

Bijlage bij: Persoonlijke hygiëne bespreekbaar maken

Bijlage bij: Persoonlijke hygiëne bespreekbaar maken Bijlage bij: Persoonlijke hygiëne bespreekbaar maken Vooraf: Als Werkleiding/begeleider is het van belang vooraf de vraag te stellen: waarom en voor wie wil ik het onderwerp bespreekbaar maken? - Is er

Nadere informatie

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project.

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project. trnd projectboek Whiskas brokjes Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/whiskas Jouw persoonlijk aanspreekpunt

Nadere informatie

WERKEN IN DE HORECA VOOR WERKNEMERS

WERKEN IN DE HORECA VOOR WERKNEMERS 6 TIPS WERKEN IN DE HORECA VOOR WERKNEMERS Een handleiding vol met tips voor werknemers om het werken in de horeca zo leuk en makkelijk mogelijk te maken L1NDA Introductie Als je werkzaam bent in de horeca

Nadere informatie

Instructieboek: de was doen

Instructieboek: de was doen Instructieboek: de was doen Voor de Mpower - coach Mpower - coach Instructieboek Versie 0.5-2014 Pagina 1 Mpower - coach Instructieboek Versie 0.5-2014 Pagina 2 Inhoud: Inhoud blz. 3 Mpower-coach blz.

Nadere informatie

BADEN IN BRABANTIA RICHT JE BADKAMER STIJLVOL EN HANDIG IN MET DE NIEUWIGHEDEN VAN BRABANTIA WASBOX, NOOIT MEER ONTSNAPPENDE SOKKEN!

BADEN IN BRABANTIA RICHT JE BADKAMER STIJLVOL EN HANDIG IN MET DE NIEUWIGHEDEN VAN BRABANTIA WASBOX, NOOIT MEER ONTSNAPPENDE SOKKEN! BADEN IN BRABANTIA RICHT JE BADKAMER STIJLVOL EN HANDIG IN MET DE NIEUWIGHEDEN VAN BRABANTIA Wakker worden en goedgezind de dag beginnen? Brabantia helpt je op weg met een praktische badkamer die baadt

Nadere informatie

FAQ Alle antwoorden in één oogopslag Klik op de gebieden waarin je bent geïnteresseerd

FAQ Alle antwoorden in één oogopslag Klik op de gebieden waarin je bent geïnteresseerd AQ Alle antwoorden in één oogopslag 1 von 6 09.11.2012 13:34 FAQ Alle antwoorden in één oogopslag Klik op de gebieden waarin je bent geïnteresseerd Heb je vragen over de dosering, over vlekken, de Sensitive-producten

Nadere informatie

Zindelijk worden. De hele dag droog blijven. Positief opvoeden Drenthe

Zindelijk worden. De hele dag droog blijven. Positief opvoeden Drenthe Zindelijk worden De hele dag droog blijven Positief opvoeden Drenthe Zindelijk worden De hele dag droog blijven Elke ouder is blij als er geen luiers meer op het boodschappenlijstje staan. Het betekent

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie

HANDIGE TIPS VOOR DE VERZORGING VAN WASGOED

HANDIGE TIPS VOOR DE VERZORGING VAN WASGOED HANDIGE TIPS VOOR DE VERZORGING VAN WASGOED 801321994 DANK U INHOUD Hartelijk dank voor het kopen van een Zanussiwasautomaat. U hebt een geweldige keuze gemaakt. En de eerste stap genomen in de richting

Nadere informatie

Slim omgaan met geld

Slim omgaan met geld Slim omgaan met geld Deel 1 Oorzaken en financieel overzicht. Dit werkboek is van: Datum: 1 Copyright - Drukke Moeders Marijke Minten Welkom Drukke Moeders Online Cursus Financiën Werkboek Dit is een werkboek

Nadere informatie

Ondersteunen bij activiteiten

Ondersteunen bij activiteiten werkproces 1 Ondersteunen bij activiteiten Zorghulp Wat laat je zien? Je werkt volgens de huisregels en de beroepscode Je werkt alleen of samen, altijd in opdracht van anderen Je gaat flexibel om met onregelmatige

Nadere informatie

5 manieren om Samsam te gebruiken

5 manieren om Samsam te gebruiken Vraag de leerlingen waarom dit zeepje de vorm van een waterdruppel heeft.* Vertel dat handen wassen de makkelijkste manier is om te voorkomen dat bacteriën en ziektes zich verspreiden. Kinderen die regelmatig

Nadere informatie

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design.

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Garantievoorwaarden Uniek voor deze Selective Line is de mogelijkheid de

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Onderschuifbaar Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt

Nadere informatie

2 Huiswerk. Voorbeeld: Als je je huiswerk altijd aan je bureau maakt, geef je dat een 1. Als ik mijn huiswerk maak dan...

2 Huiswerk. Voorbeeld: Als je je huiswerk altijd aan je bureau maakt, geef je dat een 1. Als ik mijn huiswerk maak dan... Na deze les kun je: vertellen hoe jij nu huiswerk maakt; zorgen voor een goede huiswerkplek; stoorzenders uitzetten; een huiswerkplan maken; jezelf belonen na je huiswerk. 2 Huiswerk Huiswerk?! Leuk is

Nadere informatie