Vichy Dercos Neogenic:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vichy Dercos Neogenic:"

Transcriptie

1 trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners maken kennis met Vichy Dercos Neogenic. In dit trnd-project willen wij: In dit trnd-project mogen wij met elkaar dé innovatie op haargebied uitproberen: Neogenic. Neogenic is een behandeling voor voller haar waarbij haren uit hun slaapfase ontwaken. Na een behandeling van drie maanden leidt dit tot voller haar. samen met 100 trnd-partners Neogenic uitproberen. Uitproberen. Neogenic is ontwikkeld voor het creëren van nieuwe haren en een vollere haardos. Neogenic bekendmaken in onze omgeving en online. Je kunt jouw kennis over Neogenic delen met je vrienden en familie, en reviews schrijven op dercos.be, pharmasimple.com/nl en farmaline.be Doorvertellen....onze eerlijke mening en ervaringen met de Neogenic behandeling in drie online onderzoeken verzamelen. Je mening geven. Samen met 100 trnd-partners gaan we in dit project Vichy Dercos Neogenic testen, de behandeling bekendmaken in onze omgeving en online onze ervaringen uitwisselen. 4 de mening van onze vrienden, familie en kennissen doorgeven via gespreksberichten en marktonderzoeksformulieren. Wat vinden zij van Neogenic? Rapporteren. We kijken er enorm naar uit!

3 De innovatie van Vichy Dercos Neogenic. Vichy ontwaakt slapende haren. Door wetenschappelijk onderzoek heeft Vichy de oorzaak van verminderde haargroei ontdekt. Met Dercos Neogenic van Vichy lukt het om de haargroei te stimuleren. Voor zowel mannen als vrouwen is vol haar belangrijk. Vichy Dercos Neogenic in dit project Vichy heeft een behandeling ontwikkeld die haren vroeg in de slaapfase opnieuw activeert. De levenscyclus van het haar is bepalend voor je haarvolume. Het haar groeit, stabiliseert en valt uiteindelijk uit. Nadat een haar is uitgevallen, komt het haarbulbus (haarzakje) in een slaapfase waardoor de haargroei pauzeert. Hoe langer deze fase duurt, hoe minder volume je haar heeft. Het resultaat: de hoofdhuid wordt zichtbaar en het haar is dunner en minder vol. Dankzij onderzoek is het Vichy gelukt om de haren uit de slaapfase te ontwaken en de overgang naar de groeifase te versnellen! De behandeling voor voller haar is geschikt voor zowel mannen en vrouwen met dunner wordend haar, waarbij de hoofdhuid langzaam zichtbaar wordt. Bij ongeveer 1 op de 10 vrouwen en 1 op de 2 mannen is dit het geval. Door de Neogenic behandeling 90 dagen te volgen, neemt het aantal haren en daarmee de haardichtheid toe. Dun haar wordt weer voller, de algemene structuur van het haar verbetert en de hoofdhuid wordt minder zichtbaar.

4 Zichtbare resultaten na drie maanden. Gedurende een kuur breng je Neogenic drie aaneengesloten maanden dagelijks aan. Zo gebruik je Neogenic. Neogenic wordt op de hoofdhuid aangebracht. Een voorraad voor 1 maand bestaat uit ampullen met daarin een vloeistof en één applicator waarmee je het kunt aanbrengen. 90 dagen lang breng je elke dag 1 ampul aan. Als de eerste maand van ons project verstreken is, krijg je een nieuw pakket thuisgestuurd voor de volgende maand. In totaal ontvang je drie pakketten. Zo gebruik je het: Neogenic breng je 90 dagen lang dagelijks aan. 90 Dagen 1. Voorbereiding. Plaats de ampul in de applicator alsof het een cartridge is en druk deze zo ver mogelijk door, zonder van tevoren het dopje van de ampul te verwijderen of te doorboren. Het metalen deel aan het uiteinde van de applicator niet verwijderen. Druk op het paarse dopje om het product te laten vrijkomen. Bij de start van de behandeling bevinden de haren zich in de slaapfase. In de drie maanden van de behandeling, worden er optimale groeiomstandigheden gecreëerd, zodat de haarwortel uit de slaapfase ontwaakt en over gaat in de groeifase. Daarom is het normaal dat je in de eerste weken nog geen verschil ziet. 2. Aanbrengen. Breng het product sectie voor sectie aan, terwijl men de schedel masseert in een zig-zag beweging met de applicator, totdat de gehele schedel behandeld is. Kan op handdoekdroog of droog haar worden aangebracht, 's ochtends of 's avonds. Niet uitspoelen. Wanneer je de dagelijkse behandeling correct toepast, zie je na ongeveer 90 dagen resultaat. 3. Masseren. Plaats beide handen op het hoofd, en oefen zachtjes druk uit tijdens het masseren. Neogenic is geschikt voor een gevoelige hoofdhuid en is dermatologisch getest. 4. Na gebruik. Verwijder de ampul niet voordat deze leeg is. Maak de applicator schoon na ieder gebruik.

5 Je trnd startpakket. Hoe verloopt een trnd-project? Aan het begin van dit trnd-project ontvang je als geselecteerde deelnemer een startpakket, met daarin: 1 Uitpakken en foto s maken. Voor jou en om uit te delen aan je vrienden, familie, collega s en kennissen: 3 maanden elke maand 1 set Vichy Dercos Neogenic behandeling (ampullen en 1 applicator). Kortingscoupons voor Vichy Dercos Neogenic. 1 projectboek met belangrijke informatie over Vichy Dercos Neogenic en het Uitpakken. Neem de tijd om je startpakket open te maken en de inhoud te bekijken. In het projectboekje lees je alle informatie over het project, leuke weetjes over Dercos Neogenic en hoe je het moet gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen. Foto s maken. Laat alle trnd-partners en het Vichy team meegenieten van dit moment door een paar foto s van jou en Vichy Dercos Neogenic te maken. Stuur deze via internet naar ons toe, zodat wij ze op de blog kunnen zetten. Foto s kun je uploaden via de fotogalerij die je hier kunt vinden project. 1 marktonderzoeksboek om de mening van je vrienden en kennissen te verzamelen. 1 kaart met tips over hoe je goede foto s van jouw haar kan maken. 2 Jouw eerste indruk en feedback geven. Ondersteun het Vichy team met jouw mening en nieuwe ideeën voor het verbeteren van Vichy Dercos Neogenic. Tijdens de 14 weken van het project, vragen we jou om deel te nemen aan drie onderzoeken. Aan het begin van het project: Startonderzoek. Halverwege het project: Tussenonderzoek Aan het einde van het project: Eindonderzoek De onderzoeken vind je op jouw persoonlijke mijntrnd pagina als je ingelogd bent op onze site. We sturen je een mailtje zodra een onderzoek klaar staat.

6 3 Online reviews schrijven. Gespreksberichten schrijven. 5 Word online reporter! Met jouw kennis en ervaring over Vichy Dercos Neogenic, kun je anderen helpen die op zoek zijn naar een behandeling voor voller haar. Jouw taak tijdens dit project is om reviews over Neogenic te schrijven. Wat zijn reviews? Reviews zijn productbeoordelingen die je online plaatst. Het beste is om in je review één aspect van het product te behandelen, zoals het gebruiksgemak, de verbetering in de haarstructuur, de verandering in de haardichtheid etc. Reviews kunnen op verschillende websites, fora of je eigen blog worden gepubliceerd. Je kan ook video s of foto s van jouw bevindingen maken en deze aan jouw review toevoegen. We willen je vragen in ieder geval reviews te plaatsen op de volgende websites: dercos.be, pharmasimple.com/nl en farmaline.be Omdat het team van Vichy veel kan leren van jouw gesprekken met je vrienden, familie en kennissen, is het belangrijk dat je ons daarover gedurende het project regelmatig informeert. Schrijf daarom, elke keer dat je met vrienden over Vichy Dercos Neogenic gesproken hebt, een gespreksbericht. Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf naar en klik op de button bericht schrijven. Log in met je eigen trnd-loginnaam en wachtwoord en schrijf alles op wat je nog van het gesprek weet. Gespreksberichten zijn de basis voor een trnd-project. Hoe meer wij daarvan kunnen verzamelen, hoe beter wij het team van Vichy kunnen vertellen wat we van Dercos Neogenic vinden. Deel de links van je reviews. Laat ons weten waar we jouw reviews kunnen terugvinden door de links te delen via de online reviews rubriek. Deze vind je op jouw persoonlijke pagina van je projectblog: 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. 4 Vichy Dercos Neogenic bekendmaken. In dit stadium word jij marktonderzoeker van Vichy Dercos Neogenic. De meningen van jouw vrienden en kennissen zijn namelijk ook nuttig voor de ontwikkeling van Neogenic. Als je overtuigd bent van Vichy Dercos Neogenic, maak het dan samen met de andere projectdeelnemers bekend. Bijvoorbeeld door: Vrienden, kennissen, familie en collega s over het project te vertellen; Het projectboekje met je vrienden, kennissen, familie en collega s door te nemen; De marktonderzoeksformulieren uit te delen en de antwoorden door te geven via mijntrnd. Verderop in dit boekje vind je nog enkele ideeën om over Vichy Dercos Neogenic te vertellen. In het bijgeleverde boekje staan marktonderzoeksvragen, waarmee je tot twintig mensen kunt vragen naar hun mening over Vichy Dercos Neogenic. Deze gelegenheid is bij uitstek geschikt om hen alles te vertellen over Vichy Dercos Neogenic. Op onze projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die aan dit Vichy Dercos Neogenic project deelnemen: Voor vragen en opmerkingen over het project kun je een sturen aan vichy@trnd.nl.

7 Principes van trnd. Dit is de zin die je kunt doorvertellen: Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mond reclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open Een trnd-producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden over dit project praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mond reclamecampagne. Je mag je vrienden en kennissen in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets wil verkopen. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mond reclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en kennissen wat je zelf van de producten en van ons vindt. Vichy Dercos Neogenic is een behandeling voor meer en voller haar, waardoor de hoofdhuid minder zichtbaar wordt. Luisteren Bij mond-tot-mond reclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en kennissen alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken ernaar uit dat je de opinie van je vrienden en kennissen verzamelt en met ons deelt!

8 Schrijf jouw online review om anderen te helpen bij het zoeken naar de geschikte behandeling voor voller haar. Hoe vertel je over Vichy Dercos Neogenic. Online Omdat jij inmiddels een expert bent op het gebied van Vichy Dercos Neogenic, kun je anderen die op zoek zijn naar informatie helpen. Dit doe je door online reviews te schrijven. Op blogs, social media en platforms zoals dercos.be, pharmasimple.com/nl en farmaline.be zitten ze te springen om jouw mening te lezen! Hier enkele ideeën over hoe je jouw review kan opstellen: Maak een foto of video, bijvoorbeeld wanneer je de eerste keer Vichy Dercos Neogenic uitprobeert.... je de eerste verandering in haarstructuur en haardichtheid merkt. je de behandeling hebt afgerond.... je aan andere personen uitlegt hoe de behandeling werkt. Gebruik het kaartje Word model voor Vichy voor tips om goede foto s te maken. Feiten en fabels over haar. Over haardikte en haaruitval doen veel verhalen de ronde. Hier zetten we de feiten en de fabels eens op een rijtje. Feit: Zo n 100 haren per dag verliezen we allemaal. Dat is heel normaal. De natuurlijke levenscyclus van ons haar zorgt ervoor dat er elke dag zo n 100 haren uitvallen. Fabel: Het aantal haren is afhankelijk van onze haarkleur. Hoewel dit vaak zo lijkt, wordt het aantal haren in eerste instantie niet door de kleur maar door de dikte bepaald. Blonde haren zijn het dunst, hierdoor heeft iemand met blond haar vaak meer haar dan iemand met zwart haar. Rode haren zijn het dikst. Het aantal haren per haarkleur is ongeveer: Blond ca Bruin ca Zwart ca Rood ca Hair-talk Vertel jouw vrienden dat dunner wordend haar vaak voorkomt: bij 1 op de 2 mannen en 1 op de 10 vrouwen. Geef jouw vrienden advies Zijn jouw kennissen geïnteresseerd in de Neogenic behandeling? Doe dan samen de test verderop in dit projectboekje en vind uit of de behandeling ook voor hun geschikt is. Fabel: Wie fijn haar heeft heeft ook dun haar. Dat is niet waar. Haardichtheid heeft niets te maken met haartype, maar slaat op de hoeveelheid haar. Haardichtheid wordt uitgedrukt in het aantal haarzakjes per vierkante centimeter hoofdhuid. Mannen en vrouwen met veel fijne haren hebben bijvoorbeeld ook dik haar. Belangrijk: vermeld altijd dat je Vichy Dercos Neogenic test in een trnd-project. We willen geen sluikreclame maken maar onze eerlijke meningen en ervaringen delen. Zelf heb je vast nog meer goede ideeën om Vichy Dercos Neogenic bekend te maken. Deel daarom jouw ideeën met andere trnd-partners op het blog!

9 Wat gebeurt er met je haar vóór de behandeling? Wat gebeurt er met je haar tijdens de behandeling? De levensloop van één enkele haar volgt een vaste cyclus: het groeit, het stabiliseert en valt vervolgens uit. Tijdens de Neogenic kuur wordt de slaapfase weer terug op normaal niveau gebracht. Het opmerkelijke aan de levenscyclus van haar is dat de verschillende fasen niet altijd even lang duren. De actieve fase van haarfollikels kan kort of lang duren, net als de rustfase. Dit hangt af van het haartype, het geslacht en zelfs het seizoen. In de lente en herfst vallen bijvoorbeeld meer haren uit. Dat stamt nog uit de oertijd, toen de mens van vacht wisselde in het vooren najaar! Tijdens de behandeling werkt Neogenic elke dag in op het gebied rond de haarstamcellen. Het creëert de juiste omstandigheden voor de stamcellen van de haarfollikels, zodat deze uit hun slaapfase worden gewekt. Zo wordt de slaapfase, die bij mensen met haarverlies langer is, weer op een normaal niveau gebracht. Hoe dat precies gaat, lees je op de volgende pagina. Wat we echter zien bij mensen met haarverlies, is dat de neogene fase, de slaapfase, langer duurt dan bij mensen met een normale haarcyclus. Mensen met haarverlies hebben dus relatief veel slapende haarbulbussen. Anagene fase Tussen 1 en 6 jaar: Groeifase (Haar groeit en is actief) Catagene fase 2-3 weken: Overgangsfase (Groei stagneert, haarbulbus en haar wortel raken los van elkaar) Telogene fase 2-6 maanden: Uitvalfase (De haar laat los) HAARCYCLUS HAARCYCLUS is verkort Neogene Fase Deel van de Anagene fase: Slaapfase wordt weer op normaal niveau gebracht. Neogene Fase Deel van de Anagene fase: 2-6 maanden: Slaapfase (De haargroei pauzeert)

10 Innovatieve werking van Neogenic. Resultaat van de Neogenic behandeling. Vichy heeft het molecuul Stemoxydine ontwikkeld dat ervoor zorgt dat de slapende haarcellen ontwaken. Bij juist en regelmatig gebruik van de Neogenic behandeling is het eerste resultaat na drie maanden zichtbaar. Om goed te kunnen functioneren, hebben de haarstamcellen een optimale leefomgeving nodig. Dat is belangrijk voor de haargroei, omdat de haarstamcellen de haren vernieuwen. Ze vervangen een uitgevallen haar door een nieuwe haar. Uit een wetenschappelijke studie van Vichy is gebleken dat gemiddeld 38% van de slapende haarfollikels gereactiveerd wordt. Het gevolg is een grotere haardichtheid, dus meer en voller haar*. Na drie maanden lieten de metingen een 4% toename van de haardichtheid zien, wat gemiddeld uitkomt op zo n nieuwe haren** Haren Vichy heeft van meer dan 100 moleculen onderzocht wat hun invloed op de haarcyclus is. Een van de meest effectieve moleculen is geoptimaliseerd en onder de nieuwe naam Stemoxydine gepatenteerd. Het molecuul Stemoxydine is in staat om de optimale omstandigheden te creëren die vernieuwing door de haarstamcellen mogelijk maken. Het effect is in twee wetenschappelijke studies bevestigd en is in 2012 door Vichy op een internationaal haarcongres voor het eerst gepresenteerd als innovatie. Placebo zonder Stemoxydine Met Stemoxydine *Werking bewezen onder dermatologisch toezicht bij 100 personen. ** Wetenschappelijke studie vs. placebo met 101 personen, gemiddelde waarde met dun haar.

11 Voor wie is Neogenic geschikt? Hieronder enkele vragen, waarmee je kunt ontdekken of Neogenic ook geschikt is voor je familie, vrienden en kennissen: Jouw project-checklist. JA NEE Aankomende 14 weken gaan we aan de slag als echte Vichy Dercos Neogenic experts! Wat gaan we allemaal doen in ons project? Heb je gemerkt dat jouw haar in de loop van de tijd dunner is geworden? Is jouw hoofdhuid zichtbaar? Merk je dat jouw haarvolume afneemt? Merk je dat jouw haren fijner worden? Startpakket uitpakken; wat zit er allemaal in? Foto s van de ontwikkeling van ons haar delen op het projectblog. Online reviews schrijven over onze ervaringen en de links delen via 'mijntrnd'. Gespreksberichten schrijven en doorgeven met wie je hebt gesproken over Vichy Dercos Neogenic. Kortingscoupons uitdelen, zodat vrienden, familie en collega s de kuur zelf kunnen proberen. Marktonderzoeksformulieren doorsturen via mijntrnd. Meepraten en je ervaringen met andere trnd-partners delen op het projectblog. Als het antwoord JA is op minstens twee vragen, dan kan Neogenic een geschikte behandeling zijn. Je kunt langsgaan bij jouw apotheker voor uitgebreid advies. Jouw mening doorgeven aan het team van Vichy in drie onderzoeken: Startonderzoek. Tussenonderzoek. Eindonderzoek. Neogenic is verkrijgbaar bij de apotheek. De apotheker kan precies vaststellen of Neogenic het geschikte product is.

12 Feiten en getallen. Vichy Dercos Neogenic. Dit is de zin die je kunt doorvertellen aan je vrienden: Vichy Dercos Neogenic is een behandeling voor meer en voller haar, waardoor de hoofdhuid minder zichtbaar wordt. Belangrijke eigenschappen: Reactiveert de haren uit de slaapfase Voor meer volume en dikte Het molecuul Stemoxydine zorgt voor de optimale omgeving voor de haarcellen, zodat zij beter kunnen functioneren Gebruik: 3 maanden lang 1 ampul per dag aanbrengen en inmasseren op de hoofdhuid Website: Verkrijgbaar: In 2 versies met 14 of 28 ampullen bij de apotheek. Winkeladviesprijs*: Neogenic 14: 60,50 Neogenic 28: 90,50 *De uiteindelijke verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald.

13 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2014 trnd Asterweg 17A8 1031HL Amsterdam

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Braun Silk-expert IPL

Braun Silk-expert IPL Projectboek Ambassadeurs Club Braun Silk-expert IPL De enige IPL die leest en zich automatisch aan je huidteint aanpast voor een permanente verwijdering van zichtbare haartjes. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Verbetert huidconditie en stimuleert haargroei

Verbetert huidconditie en stimuleert haargroei Verbetert huidconditie en stimuleert haargroei Welkom bij Luding Esthetica care Hooft nieuw concept Mesotherapie is een goede vorm van behandeling voor: voorkomen van haaruitval, Wat mag u verwachten?

Nadere informatie

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassadeurs Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs testen elektrisch

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassador Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen elektrisch

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Verwijder uw ongewenste haren snel, veilig en vrijwel pijnloos met Ellipse

Verwijder uw ongewenste haren snel, veilig en vrijwel pijnloos met Ellipse Verwijder uw ongewenste haren snel, veilig en vrijwel pijnloos met Ellipse KLINISCH BEWEZEN VEILIG EN EFFECTIEF Maak een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen. Scheren,

Nadere informatie

Spreekbeurt, en werkstuk

Spreekbeurt, en werkstuk Spreekbeurt, krantenkring en werkstuk Dit boekje is van: Datum spreekbeurt Datum krantenkring Inleverdatum werkstukken Werkstuk 1: 11 november 2015 Werkstuk 2: 6 april 2016 Bewaar dit goed! Hoe bereid

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl Ga meteen aan de slag! PLUSpakket handleiding Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen 2012 www.wiewathaar.nl Review website? 27% Nederlanders vindt reviewsites als WieWatHaar.nl erg nuttig* Steeds

Nadere informatie

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier in meervoud. - Gebruik je hoofdletters op een

Nadere informatie

Vrienden kun je leren

Vrienden kun je leren Vrienden kun je leren Hallo! Wij zijn Reinder en Berber, en wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om dit boekje te maken, speciaal voor jongeren met het syndroom van Asperger. Hieronder vind je

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid Meten van mediawijsheid Bijlage 6 Interview terug naar meten van mediawijsheid Bijlage 6: Het interview Individueel interview Uitleg interview Ik zal je uitleggen wat de bedoeling is vandaag. Ik ben heel

Nadere informatie

Vragenlijst: Wat vind jij van je

Vragenlijst: Wat vind jij van je Deze vragenlijst is bedacht door leerlingen. Met deze vragenlijst kunnen leerlingen er zelf achter kunnen komen wat andere leerlingen van hun school vinden. De volgende onderwerpen komen langs: Sfeer op

Nadere informatie

Werkvormen: Basis 6.1 Kwaliteiten van een vriend Reflectie Subgroepen 30 min 6.2 Hyves-profiel Reflectie Subgroepen (digi) 20 min.

Werkvormen: Basis 6.1 Kwaliteiten van een vriend Reflectie Subgroepen 30 min 6.2 Hyves-profiel Reflectie Subgroepen (digi) 20 min. Les 6: Gezocht: een vriend Lesoverzicht Lesdoelen: Kinderen weten wat ze belangrijk vinden in een vriendschap; Kinderen kunnen een aantal kenmerken en voorwaarden benoemen waar een vriendschap aan moet

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

Beurstraining Starting Smart Together

Beurstraining Starting Smart Together Beurstraining Starting Smart Together Essent ia l Toget her Ivar van Asten Ondernemerscoach Organisator en inspirator Spreker en dagvoorzitter Teamontwikkelaar Ervaringsgerichte trainer Legger van verbindingen

Nadere informatie

Projectboek. Pantene. voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* Ambassador Club. * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo.

Projectboek. Pantene. voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* Ambassador Club. * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo. Projectboek Ambassador Club Pantene voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen Pantene en delen hun

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Bekijkjetoekomstnu.nl

Bekijkjetoekomstnu.nl Bekijkjetoekomstnu.nl Vandaag gaan we aan de slag met Lesbrief 1: Beroepen Naam: Klas: School: VMBO: BL KL TL (omcirkel) Heb jij een droomberoep? En wil je weten welke beroepen er nog meer zijn? Op www.bekijkjetoekomstnu.nl

Nadere informatie

Les 5 ... Digitale fotografie, foto s delen met familie en vrienden. Iedereen online, van 9 tot 99 jaar.

Les 5 ... Digitale fotografie, foto s delen met familie en vrienden. Iedereen online, van 9 tot 99 jaar. 5... Digitale fotografie, foto s delen met familie en vrienden Deze iconen tonen aan voor wie het document is Leerkrachten WebExperts Senioren Leerlingen Digitale fotografie, foto s delen met familie en

Nadere informatie

Fit in je Hoofd, Goed in je Vel.

Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Goed in je vel zitten Vandaag: 1) Wat is geestelijk gezond? 2) Fit in je Hoofd en 10 positieve stappen 3) Slot en doel 1) Wat is geestelijk gezond? Wie zich mentaal goed

Nadere informatie

WERKBLADEN Seksuele intimidatie

WERKBLADEN Seksuele intimidatie WERKBLADEN Seksuele intimidatie 1 Waarom dit boekje? 1.1 Zet een rondje om het goede antwoord. Seksuele intimidatie komt vaak voor. Ja Nee Seksuele intimidatie komt weinig voor. Ja Nee Mannen worden vaker

Nadere informatie

Reality Reeks - Verwerkingsopdrachten. Hey Russel! Een bijzondere vriendschap

Reality Reeks - Verwerkingsopdrachten. Hey Russel! Een bijzondere vriendschap Reality Reeks - Verwerkingsopdrachten Hey Russel! Een bijzondere vriendschap Lees blz. 5 tot en met 8. Jim vindt Rudsel een rare naam. Jim zegt dit ook tegen Rudsel. Vind jij het ook een rare naam? Is

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 1. Zorg voor een goede omschrijving onder je naam. LinkedIn pakt automatisch de omschrijving van je huidige baan. Pas de omschrijving eventueel aan. Bij zoekopdrachten

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK Dit boekje is van Stap 1. Tip 1: Tip 2: Tip 3: Stap 2. Wat geef je wel door op internet en wat niet? Kleur het rondje in: Rood = niet doorgeven op internet Oranje

Nadere informatie

Tips en Tricks voor sponsorwerving

Tips en Tricks voor sponsorwerving Tips en Tricks voor sponsorwerving Je gaat op bouwreis en maakt gebruik van de sponsortool, of je bouwt virtuele huisjes op Bouwmee, bijvoorbeeld omdat je voor Habitat meedoet aan een evenement. Alles

Nadere informatie

Foto s up- en downloaden naar en van foto.intranet.vub.ac.be

Foto s up- en downloaden naar en van foto.intranet.vub.ac.be Foto s up- en downloaden naar en van foto.intranet.vub.ac.be Omdat delen een goed idee is, werkt de VUB sinds kort met een fotodatabank. Iedereen die nood heeft aan een foto van de campus, een student,

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig Beertje Anders zit stil in een hoekje als Beertje Bruin langskomt. Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig bent. Kan ik je helpen, want ik ben je vriend en vrienden

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Team 6: Zonnepanelen. Onderzoek naar het gebruik van zonnepanelen

Team 6: Zonnepanelen. Onderzoek naar het gebruik van zonnepanelen Zonnepanelen op school Team 6: Zonnepanelen Onderzoek naar het gebruik van zonnepanelen Jullie gaan onderzoeken welke producten er zijn op zonnecellen 1. SAMENWERKEN IN EEN TEAM Jullie gaan samenwerken

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Uitgebreide versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Het Pluryn Plein Ben je clint van Pluryn? Dan is het belangrijk dat je alle informatie

Nadere informatie

ADHD: je kunt t niet zien

ADHD: je kunt t niet zien ➂ ADHD: je kunt t niet zien Je ziet het niet aan de buitenkant. Je kunt niet gelijk naar iemand kijken en zeggen: die heeft ADHD. Dat kan een voordeel zijn. Als iemand niet weet dat jij het hebt, dan kunnen

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie 9 Communicatie-tools voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie Maar één persoon Je hebt maar een persoon nodig om nieuwe ervaringen te introduceren VOORWOORD Geen enkel

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent? Workshop Handleiding Verhalen schrijven wat is jouw talent? Inhoudsopgave Hoe gebruik je deze workshop? Hoe kun je deze workshop inzetten in je klas? Les 1: Even voorstellen stelt zich kort voor en vertelt

Nadere informatie

Internet Fun & Veilig

Internet Fun & Veilig Internet Fun & Veilig AGENDA Pc & Internet = Fun Veilig op je pc Veilig op internet Veilig samen met je hele klas op internet Begin bij het begin: veilig pc-gebruik Laat je ouders de pc instellen Gebruikersprofielen

Nadere informatie

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ Opname hulp Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen B B Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ BoekenBabbels DOEL Door het opnemen en plaatsen van korte

Nadere informatie

Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt

Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt trnd-projectboekje arkorelax slaap Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt trndproject Projectblog www.trnd.com/be-nl/arkorelax Jouw contactpersoon louise@trnd.be

Nadere informatie

Perspectief 3 e editie 3 hv Project duurzaamheid

Perspectief 3 e editie 3 hv Project duurzaamheid Perspectief 3 e editie 3 hv Project duurzaamheid 1. Start Duurzaam leven is belangrijk. Als we dat niet doen, is de aarde in de toekomst niet meer leefbaar. De gevolgen van onze leefstijl zijn nu al te

Nadere informatie

DE BAAN OP! Een interessant bedrijf kiezen. Inhoud. Doelgroep. Vakgebied. Materialen. Doelen STERKE SCHAKELS

DE BAAN OP! Een interessant bedrijf kiezen. Inhoud. Doelgroep. Vakgebied. Materialen. Doelen STERKE SCHAKELS DE BAAN OP! De jongeren organiseren zelf één of meerdere bedrijfsbezoeken. Ze verzamelen informatie over verschillende bedrijven en op basis hiervan kiezen ze met de hele klas het meest interessante bedrijf

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een krachtige boodschap maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zullen

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

eenvoudige versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt.

eenvoudige versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt. eenvoudige versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt. Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije

Nadere informatie

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES)

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) 16 TRENDS, TRUCS, TIPS & TOOLS DIE JE VERDER HELPEN JE REPUTATIE MOET JE VOEDEN EN VERDEDIGEN; OF JE DAT NU WILT OF NIET

Nadere informatie