Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een Italiaanse klassieker in een modern jasje."

Transcriptie

1 trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners bereiden samen met Lassie Roerbak risotto. In dit trnd-project willen wij... Lassie rijke Roerbak risotto in dit project Met de nieuwe Roerbak risotto van Lassie kun je snel en gemakkelijk een authentiek Italiaans gerecht op tafel zetten. In 4 minuten bereid je een smeuïge risotto die zacht en vol van smaak is. Daarmee ben je snel klaar in de keuken en houd je meer tijd over om met familie of vrienden te tafelen! samen met trnd-partners uit Nederland Lassie rijke Roerbak risotto uitproberen. Roerbak risotto van Lassie bekendmaken. Met familie, vrienden of bekenden kun je lekker lang tafelen onder het genot van risotto en een leuk gesprek over Lassie. Uitproberen. Doorvertellen. Schuif aan om de nieuwe Roerbak risotto van Lassie te proeven en bekend te maken.... onze meningen en ervaringen in twee online onderzoeken verzamelen. Zo kun je jouw mening over de nieuwe Roerbak risotto delen met het team van Lassie. Je mening geven. de mening van onze vrienden, familie en bekenden doorgeven via marktonderzoeksformulieren. Wat vinden zij van Lassie rijke Roerbak risotto? Rapporteren. Samen met trnd-partners gaan we in dit project Lassie rijke Roerbak risotto proeven en bekendmaken met vrienden, familie, collega s en bekenden. Hmmmm, we hebben er zin in!

3 Roerbak risotto van Lassie: snel en makkelijk de sfeer van Italië proeven. Risotto maken kost vaak veel werk in de keuken. Met Lassie als kookmaatje in de keuken is dat verleden tijd. Lassie brengt de smaak van Italië dichterbij en trakteert jou en je gasten op een smeuïge Italiaanse risotto. Doordat de risottorijst vooraf licht gepoft is, kan de rijstkorrel sneller de bouillon absorberen. Met risotto kun je eindeloos variëren. Prik elke week een risotto-dag waarop je een ander recept uitprobeert. Zo creëer je steeds een nieuwe sfeer aan tafel. Risottorijst is een Italiaanse rondkorrelrijst die tijdens het koken veel vocht opneemt, dit maakt de rijst zacht en smeuïg. Lassie heeft een unieke methode ontwikkeld om de risottorijst licht te poffen. Hierdoor ontstaat er een poreuze korrel die sneller vocht kan opnemen en is de risotto binnen 4 minuten klaar. Italianen houden van goed eten en dat zie je terug in de Italiaanse keuken. Met een goede risotto op het menu creëer je een mediterraanse sfeer in huis, net als op vakantie. Buon appetito! Het enige wat je nodig hebt is een koekenpan waar je de risotto in kunt roerbakken en een beetje bouillon. De risotto absorbeert de kruiden en aroma s uit de bouillon, waardoor de risotto smeuïg en gekruid wordt. Wist je dat? Je kunt jouw risotto gerecht iedere keer net iets anders kruiden, door het klaar te maken met verschillende soorten bouillons. Wist je dat? Risotto komt uit de Noord-Italiaanse keuken van Piemonte, Lombardije en Venetië. Riso is het Italiaanse woord voor rijst.

4 Je trnd startpakket. Hoe verloopt een trnd-project? Aan het begin van dit trnd-project ontvang je als geselecteerde deelnemer een startpakket, met daarin: Voor jou: 2 Pakken Lassie rijke Roerbak risotto 1 Lassie opscheplepel 1 Projectboek met belangrijke informatie over risotto en Lassie Om uit te delen aan je vrienden, familie, collega s en bekenden: 4 Pakken Lassie rijke Roerbak risotto Coupons voor een Lassie-proefpakket 1 Marktonderzoeksboek om je vrienden naar hun mening te vragen 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken. Neem de tijd om je startpakket open te maken en de inhoud te bekijken. In het projectboekje lees je alle informatie over het project, leuke weetjes over Lassie en risotto, en verschillende recepten. Foto s maken. Om het Lassie-team te laten zien hoe het er aan toe gaat bij jou in de keuken en aan tafel kun je foto s maken en delen via de online fotogalerij op 2 Je eerste indruk: het startonderzoek invullen. Uitproberen. Zodra je je startpakket hebt uitgepakt en bekeken, is het tijd om recepten voor Lassie rijke Roerbak risotto te proeven met je gezin en vrienden. Welk recept valt het best in de smaak? Startonderzoek. Na een korte testfase verzamelen we onze eerste meningen in het startonderzoek. Wat is jouw eerste indruk van Lassie rijke Roerbak risotto? En wat vertel je aan je vrienden als je het over de Roerbak risotto hebt? Je mening hierover kun je in het startonderzoek kwijt. Je ontvangt een wanneer je het onderzoek kunt invullen.

5 3 Lassie rijke Roerbak rijst bekendmaken. 5 Het eindonderzoek. Als je overtuigd bent van Lassie rijke Roerbak risotto, maak het dan samen met de andere projectdeelnemers bekend. Bijvoorbeeld door: Familie, vrienden, buren en collega s te vertellen over het project; Een etentje te organiseren met Roerbak risotto op het menu; Foto s te delen van jouw risotto diner; De marktonderzoeksformulieren uit te delen en de antwoorden door te geven via mijntrnd. De laatste testresultaten. Aan het einde van ons gezamenlijke project met Lassie verzamelen we de laatste meningen, ideeën en ervaringen met de nieuwe Roerbak risotto. Wat is jouw indruk van de Roerbak risotto van Lassie, als echte ervaringsdeskundige? En heb je nog tips of ideeën voor het team van Lassie? Deel je ervaringen in het eindonderzoek, via mijntrnd nadat je bent ingelogd op Je ontvangt een als het eindonderzoek klaar staat. Verderop in dit boekje vind je nog enkele ideeën om over de Roerbak risotto van Lassie te vertellen. 4 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die ook Lassie rijke Roerbak risotto uitproberen met hun vrienden en familie. In dit stadium word jij marktonderzoeker voor Lassie. In je startpakket vind je marktonderzoeksformulieren, waarmee je familie, vrienden, collega s en bekenden kunt vragen naar hun mening. Zo kun je hen meteen leuke en interessante weetjes over Lassie en risotto vertellen. Het projectblog vind je hier: Vragen en opmerkingen over het project kun je per sturen aan fynn@trnd.nl. De ingevulde formulieren kun je vervolgens online doorgeven. Log in op klik op Marktonderzoek versturen en selecteer ons project Lassie rijke Roerbak risotto. Voer op het online formulier de antwoorden in en verstuur!

6 Principes van trnd. Dit is de zin die je kunt doorvertellen: Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mondreclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open. Een producttest van trnd is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen erover hoort! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Vertel daarom, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een speciaal project om het product te testen en bekend te maken. Je mag je vrienden en bekenden in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk. Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mondreclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en bekenden wat je zelf van de producten en van ons vindt. Met Lassie rijke Roerbak risotto maak je snel en makkelijk een heerlijke risotto, zodat je langer kunt tafelen met je vrienden. Luisteren. Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en bekenden alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken ernaar uit dat je de opinie van je vrienden en bekenden verzamelt en met ons deelt!

7 Waar vertel je... Samen met onze familie en vrienden gaan we verschillende risotto recepten uitproberen, reden voor een dinertje! Hier vind je tips voor nog meer gelegenheden om de Roerbak risotto bekend te maken: Organiseer een diner. De nieuwe Roerbak risotto van Lassie is een goede aanleiding om je vrienden bij elkaar te roepen en gezellig te tafelen. Vertel dat je meedoet aan marktonderzoek voor Lassie en geef er een pak Roerbak risotto met marktonderzoeksformulieren bij. over rijke Roerbak risotto van Lassie? Op je werk. Met je collega s kun je een gesprek beginnen over wat de pot schaft vanavond. Misschien kun je hen inspireren met een pak Roerbak risotto of een receptenkaart. Coupons op het prikbord, op het bureau van je collega s of op de vergadertafel geven ook de mogelijkheid voor een luchtig gesprek met je collega s. Tijdens een Paasdiner. In de laatste week van ons project is het Pasen, een gezellige tijd met familie en vrienden. Geniet nog langer van het samenzijn met de snelle Roerbak risotto van Lassie. Je kunt een feestelijke Paasmaaltijd aanbieden, en meer tijd met je gasten doorbrengen! Bij onverwacht bezoek. Als je spontaan gasten over de vloer krijgt of weinig tijd hebt om een diner voor te bereiden, heb je binnen een mum van tijd de Roerbak risotto van Lassie klaar. Vraag met behulp van de smaaktest wat ze ervan vinden en deel gelijk wat coupons uit. Facebook & Twitter: Nodig je vrienden uit voor een diner en stuur de foto s van jullie feestmaal op. Instagram: Deel je lekkerste recept. YouTube: Hoe lang sta jij in de keuken met de Roerbak risotto? Houd de tijd bij en leg het vast op film! Zelf heb je vast nog meer goede ideeën om Lassie rijke Roerbak risotto bekend te maken. Deel daarom jouw ideeën met andere trnd-partners op het blog!

8 Smaaktest: welk risotto gerecht is bij jou favoriet? Het lekkerste Paasrecept voor Lassie! De komende weken gaan we experimenteren in de keuken, en samen met vrienden en familie de lekkerste recepten ontdekken. In de laatste week van ons project is het Pasen. Daarom gaan we samen op zoek naar de lekkerste Paas-risotto. Deze krijgt een plekje op de website van Lassie! Risotto-dag: probeer elke week een nieuw recept uit en vraag je gasten om het gerecht te beoordelen. Met behulp van de smaaktest kunnen je vrienden ook hun mening geven over jouw risotto gerecht. De smaaktest is te downloaden vanaf het projectblog, zodat je deze kunt uitprinten en uitdelen aan je gasten tijdens een diner, of wanneer je een pak Roerbak risotto weggeeft: Risotto recept: Naam Smaak Originaliteit Presentatie Om mee te doen met deze Paasactie kun je jouw favoriete risotto recept met foto aan sturen. De leukste, lekkerste en origineelste recepten vind je terug op het blog. In de laatste week gaan we stemmen. Wat wordt jouw Paasrecept?

9 Variëren met risotto. Door de Roerbak risotto af te wisselen met verschillende ingrediënten en bereidingswijzen, kun je het in elk seizoen serveren. Ingrediënten: 350 gr. Roerbak risotto 1 klontje boter 1 kleine ui Halve courgette 5 gr. saffraandraadjes 500 ml. vleesbouillon 100 gr. Parmezaanse kaas 2 artisjok(hart)en 3 eetlepels crème fraîche 1 bosuitje Rijke Roerbak risotto met Parmaham. Fruit een uitje in wat boter en bak de courgetteblokjes 3 minuten mee. Voeg de Roerbak risotto toe samen met wat saffraan en laat 1 minuut meesmoren. Meng 400ml bouillon langzaam met de risotto en laat 4 minuten zachtjes garen. Voor een extra smeuïge risotto kun je wat meer bouillon toevoegen. Rijke Roerbak risotto met gorgonzola. Bak de ui kort aan in wat boter en voeg de Roerbak risotto toe. Laat het 1 minuut meesmoren. Meng 400 ml. bouillon langzaam door de risotto en laat het 4 minuten garen. Voor extra smeuïgheid kun je wat meer bouillon gebruiken. Voeg ondertussen de spinazie toe, en breng op smaak met peper en zout. Meng wat Parmezaanse kaas en de gorgonzola door de risotto, en garneer met de rest van de kaas, de pijnboompitjes en de gebakken uitjes. Ingrediënten: 350 gr. Roerbak risotto 1 klontje boter ½ rode ui 60 spinazie 500 ml. kippen- of groentebouillon 60 gr. Parmezaanse kaas 100 gr. gorgonzola 2 eetlepels geroosterde pijnboompitjes 2 eetlepels gebakken uitjes Schep tot slot parmaham, de helft van de Parmezaanse kaas, artisjokken en crème fraîche door de risotto, en garneer met Parmezaanse kaas en bosuitjes. Nog veel meer recepten voor risotto en allerlei andere gerechten met rijst vind je op

10 Lassie door de jaren heen. Dankzij de broers Albert en Jacob Adriaan Laan kunnen we al 60 jaar koken met Lassie. Wat in 1893 begon met een kleine gortpellerij, is uitgegroeid tot een vertrouwd kookmaatje in de keuken. Een greep uit het assortiment van Lassie: 1997: Risotto. Lassie brengt de smaak van Italië dichterbij met de voorloper van de Roerbak risotto in dit project. 1955: Vluggort. Door de toenemende export in de jaren 50, krijgt de gortpellerij van de broers Laan een nieuwe, internationale naam: Lassie. In 1955 wordt Vluggort, het eerste product van Lassie, geïntroduceerd. Deze rijst kun je nog steeds vinden in het schap! 1999: Notenrijst. Lassie komt met een rijst waar je echt mee kan variëren; Notenrijst met pompoen- en zonnebloempitten, amandelen en papaja. 1959: Toverrijst. Lassie komt met een innovatie in de rijstwereld: Toverrijst. Door een uniek voorstoomproces is de kooktijd van de rijst meer dan gehalveerd. 2002: Couscous Maroc. Een gekruide variant van het nationale gerecht in Noord-Afrika. 1965: Rijstbuiltjes. Bijna 50 jaar geleden worden de Rijstbuiltjes geïntroduceerd; builtjes met rijst die je direct in het water kunt koken. De rijst hoeft niet meer na te stomen. Verkrijgbaar in de variaties Zilvervliesrijst, Toverrijst, Pandanrijst en Basmatirijst. 2004: Nasi Goreng. Nasi Goreng betekent in het Indonesisch letterlijk rijst gebakken. De Nasi Goreng van Lassie is gekruid met klassieke Indonesische kruiden. 1990: Basmatirijst. Het assortiment wordt uitgebreid met Basmatirijst; een geurige langkorrelrijst met een volle smaak, uit het Himalayagebergte in Noord-India. 2007: Lassie minuutje. Lassie minuutje is speciaal ontwikkeld voor in de magnetron. Zo heb je in een minuut een portie Toverrijst, Zilvervliesrijst of Basmatirijst op tafel staan! Wist je dat? De naam Lassie komt van de Engelse koosnaam voor meisjes.

11 Wist je dat? 2008: Panklaar. Met Panklaar introduceert Lassie rijst die je kunt wokken in de pan. Lassie Panklaar is verkrijgbaar in de varianten Toverrijst, Zilvervliesrijst en Kerrierijst Lassie gebruikt alleen water en stoom voor het voorkoken van de rijst. In China begroeten mensen elkaar met Hebt u vandaag rijst gegeten?. Echte Italianen eten risotto alleen met een vork! 2010: Toverrijst Extra. Deze nieuwe variatie van de innovatieve rijst uit 1959 combineert de smaak van witte rijst met het goede van Zilvervliesrijst. Er bestaan meer dan verschillende rijstsoorten in de wereld. De gemiddelde Noord-Italiaan eet jaarlijks zo n 20 kilo risotto. 2011: Basmatirijst Extra & Pandanrijst Extra. Een jaar later brengt Lassie ook de variaties Basmatirijst Extra en Pandanrijst Extra uit, met extra gezonde vezels. In veel culturen symboliseert rijst vruchtbaarheid en geluk. Hier komt ook de traditie van het gooien van rijst op een bruiloft vandaan! Meer dan jaar geleden verbouwden de Chinezen al rijst. 2013: Roerbak rijst. De rijke Roerbak rijst van Lassie is de eerste droge rijst die niet gekookt hoeft te worden. In 4 minuten heb je een rijstgerecht op tafel! Risotto krijgt zijn romige en volle smaak door het hoge gehalte van zetmeel in risottorijst, dat vrijkomt tijdens het koken. 2014: Roerbak risotto. Samen proeven we in dit project de nieuwste innovatie van Lassie op het gebied van rijst; de risotto variant van de Roerbak rijst! Wist je dat? Lassie draagt sinds mei 2012 het FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft de verzekering dat de grondstoffen voor kartonnen en papieren verpakkingen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

12 Feiten en getallen. Lassie rijke Roerbak risotto. Dit is de zin die je kunt doorvertellen aan je vrienden: Met Lassie rijke Roerbak risotto maak je snel en makkelijk een heerlijke risotto, zodat je langer kunt tafelen met je vrienden! Belangrijke eigenschappen: In 4 minuten klaar; Makkelijk te bereiden; Zacht en vol van smaak. Website: Verkrijgbaar bij: Alle bekende supermarkten. Winkeladviesprijs: 1,89 Jouw project-checklist. In dit project gaan we in de keuken aan de slag met Lassie rijke Roerbak risotto. Hier vind je een checklist van dingen die je de komende 6 weken kunt doen: Startpakket uitpakken en de informatie doornemen. Experimenteer met verschillende recepten; welke komt in jouw keuken als beste uit de smaaktest? Je favoriete recepten opsturen naar fynn@trnd.nl. Foto s van je risotto-diners delen op het projectblog. Marktonderzoek doen in je omgeving en de marktonderzoeksformulieren doorsturen via mijntrnd. Je ervaringen met andere trnd-partners en het team van Lassie delen op het projectblog. Daarnaast delen we onze mening in twee onderzoeken, om het team van Lassie te laten weten wat we vinden van de Roerbak risotto: Week 2: Startonderzoek. Week 6: Eindonderzoek.

13 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2014 trnd Asterweg 17A8 1013HL Amsterdam

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Puur Gezond, Receptenboek. Receptenboek Puur Gezond! Nathalie Appel Terschuur

Puur Gezond, Receptenboek. Receptenboek Puur Gezond! Nathalie Appel Terschuur Puur Gezond, Receptenboek 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Welkom 3 Muesli 5 Waterkerssalade met aardbeien, avocado en rosbief 6 Zalmomelet met bosui en tomaat 7 Spinaziestamppot met gerookte kip 8 Viscurry

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

Roerei en komkommer ontbijt.

Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer. Roerei en komkommer. Lekker luchtig roerei met wat komkommerschijfjes. Als je hongerige huisgenoten hebt die weigeren koolhydraatarm te eten dan is dit,

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Focaccia met groente

Focaccia met groente Focaccia met groente Voor 4 focaccia s heb je nodig: 450 gram bloem 250 ml water 75 ml extra vergine olijfolie 15 gram verse gist 10 gram grof zeezout 50 ml water een paar handjes vol gegrilde groente

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

10 Luxe Afslank Recepten

10 Luxe Afslank Recepten 10 Luxe Afslank Recepten Dieetsnel.nl Kees van Hessel Recept 1 Omelet met kampernoelies 10 tot 15 minuten 1 pers - 2 eieren - 250 gram kampernoelies - sjalotjes - peterselie - peper & zout Borstel de kampernoelies(champignons)

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Kookworkshop MONIQUE VAN WESSUM AFSLANKCOACH VAN WESSUM AFSLANKCOACH MONIQUE

Kookworkshop MONIQUE VAN WESSUM AFSLANKCOACH VAN WESSUM AFSLANKCOACH MONIQUE Kookworkshop Regelmatig organiseer ik voor mijn klanten een kookworkshop om ze laten zien en proeven hoe lekker en gevarieerd je kunt blijven eten en toch kunt afvallen. Hierbij een impressie van de vorige

Nadere informatie

Patatjes koken, poffen of bakken? Gebruik multitasker Charlotte, die blijft mooi vast!

Patatjes koken, poffen of bakken? Gebruik multitasker Charlotte, die blijft mooi vast! De perfecte patat bij elke plat Boem patat! De aardappel was eeuwenlang de basis van de Vlaamse keuken, tot hij een tijdje geleden ineens van tafel verdween. Hij zou niet passen in hippe diëten omdat hij

Nadere informatie

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu:

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu: In dit boekje wil ik je graag laten zien hoe je een makkelijk weekmenu maakt doormiddel van gerechten te hergebruiken. Dat betekent dat je een gerecht maakt en daar een portie van apart houd voor een andere

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

KIP MOAMBE De Nationale schotel van Congo à la Markthal

KIP MOAMBE De Nationale schotel van Congo à la Markthal KIP MOAMBE De Nationale schotel van Congo à la Markthal Fijnproefweken in de Markthal Diergaarde Blijdorp en de Markthal, twee iconen van de stad, werken samen. De prachtige okapi is terug in Blijdorp

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Snel, simpel en heel gezond en eigenlijk kan ik ze voor ieder moment van de dag wel maken een gezond kickstart en een stevige bodem ontbijt, gezonde lunch of

Nadere informatie

Ontbijt Frittata. Bereidingswijze. Ingrediënten

Ontbijt Frittata. Bereidingswijze. Ingrediënten Recepten 2.1 Ontbijt Soms is het niet een kwestie van nieuwe recepten bij de hand hebben voor het ontbijt, maar gewoon net even anders tegen het ontbijt aan kijken. Wij zijn als Nederlanders gewend om

Nadere informatie

Koolhydraatrijke recepten werkt voor de zorg

Koolhydraatrijke recepten werkt voor de zorg ...lekkere recepten voor in de nachtdienst Koolhydraatrijke recepten werkt voor de zorg Koolhydraatrijke recepten Bewezen is dat koolhydraatrijke voeding vanaf ongeveer de tweede helft van de nachtdienst

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

personal training small group training voedingsadvies lifestyle coaching Marco Meuwese:

personal training small group training voedingsadvies lifestyle coaching Marco Meuwese: kerst MENU VERANTWOORD GENIETEN fvoorgerecht SALADE GEROOSTERDE WORTEL EN KIKKERERWTEN Gezonde start van het Kerstdiner: Geroosterde kikkererwten met paprikakruiden en curried bospenen uit de oven f 16

Nadere informatie

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2 Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011 Aardappelgerecht(februari)... 1 Natte preipot(april)... 2 Courgettesoep(mei)... 3 Rabarber met een variatie(juli-augustus)... 4 Meloensalade(september)...

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Kookworkshop SSgN Receptenboekje

Kookworkshop SSgN Receptenboekje Kookworkshop SSgN Receptenboekje Dit receptenboekje bevat 6 recepten. Deze recepten komen uit het Sporterskookboek (Harms-Aris & Geerets, 2006) en bevatten allemaal weinig vet, voldoende eiwit en ruimschoots

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

10 verse eieren 250 gram oesterzwammen 1 el citroensap 1 ui 200 gram risottorijst 1 l groentebouillon (warm) 1 dl witte wijn

10 verse eieren 250 gram oesterzwammen 1 el citroensap 1 ui 200 gram risottorijst 1 l groentebouillon (warm) 1 dl witte wijn Risotto Voeg de saffraan toe aan de witte wijn en laat deze even marineren. Maak de paddenstoelen schoon (niet wassen, zo nodig schoonborstelen), scheur ze in grove stukken en bedruppel ze met citroensap.

Nadere informatie

vers opgevist door onze vissers ZEEWOLF afschuwelijk lekker!

vers opgevist door onze vissers ZEEWOLF afschuwelijk lekker! vers opgevist door onze vissers ZEEWOLF afschuwelijk lekker! Een krokant slaatje gecombineerd met het zachte maar stevige visvlees van zeewolf: heerlijk! witloofslaatje met kerstomaat, gebakken zeewolf

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE

HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE www.livingthegreenlife.nl HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE Bereidingstijd 20 minuten Baktijd 30 minuten Portie voor 4 personen Benodigdheden oven, keukenmachine Ingrediënten Ingrediënten groene rijst

Nadere informatie

Hoi! Vrolijke lunchgroet, Marije

Hoi! Vrolijke lunchgroet, Marije Hoi! Zijn de kinderen bij jou thuis ook zo dol op pannenkoeken? Vakanties, feestjes, gewone doordeweekse dagen: pannenkoeken zijn altijd welkom. Liefst eten ze ze iedere dag, lijkt het! Maar dat gaat natuurlijk

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Hutspot. Overheerlijke recepten

Hutspot. Overheerlijke recepten Hutspot Overheerlijke recepten Hutspot Hutspot en de geschiedenis Hutspot, ook wel wortelstamppot, is een typisch wintergerecht. Het wordt gemaakt door aardappelen, wortelen (meestal winterpeen) en uien

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM GEZONDE RECEPTEN ITALIAANSE KRUIDEN OMELET Voeg de uienringen en een eetlepel water toe aan een voorverwarmde pan. Bak de uien net zolang totdat het kleine beetje water in verdampt. Voeg daarna een kleine

Nadere informatie

PiTabrOOD met FaLaFeL & GrieKse YogHurt

PiTabrOOD met FaLaFeL & GrieKse YogHurt PiTabrOOD met FaLaFeL & GrieKse YogHurt Falafel is balletjes gemaakt van kikkererwten en verschillende kruiden en is een traditioneel gerecht in het Midden Oosten en Noord-Afrika. Kikkererwten bevatten

Nadere informatie

DELHAIZE BIO. Ga voor een 100% natuurlijke en verrassende lunch! Delhaize Ambassadeurs-projectboekje

DELHAIZE BIO. Ga voor een 100% natuurlijke en verrassende lunch! Delhaize Ambassadeurs-projectboekje DELHAIZE BIO Ga voor een 100% natuurlijke en verrassende lunch! Delhaize Ambassadeurs-projectboekje Jouw contactpersoon bij dit Delhaize Ambassadeurs-project: Elien Projectblog: ambassadeurs.delhaize.be/bio

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Alternatief week 14. Maandag 1320 kcal. Ontbijt 1 geroosterde boterham met halvarine en 1 plak 20+ of 30+ kaas met plakjes komkommer 1 sinaasappel

Alternatief week 14. Maandag 1320 kcal. Ontbijt 1 geroosterde boterham met halvarine en 1 plak 20+ of 30+ kaas met plakjes komkommer 1 sinaasappel Alternatief week 14 Maandag 1320 kcal 1 geroosterde boterham met halvarine en 1 plak 20+ of 30+ kaas met plakjes komkommer 1 sinaasappel 2 paaseitjes of 1 jodenkoek 3 volkoren beschuiten met halvarine

Nadere informatie

onafhankelijk als lekkerste getest!

onafhankelijk als lekkerste getest! trnd projectboek Beckers rundvleeskroketten en loempia s onafhankelijk als lekkerste getest! trndproject Projectblog www.trnd.nl/beckers Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

NierNieuws Kerstmenu 2012

NierNieuws Kerstmenu 2012 NierNieuws Kerstmenu 2012 Winterprei in wittewijnsaus met een knapperig kaaslaagje ====== Tomatenrisotto met buffelmozzarella op een bedje van rucola ====== Exotische sinaasappeljelly met kardemom Alle

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

Ervaar heerlijke smaken met Tilda basmati rijst. Gemakkelijke, snelle en verantwoorde recepten

Ervaar heerlijke smaken met Tilda basmati rijst. Gemakkelijke, snelle en verantwoorde recepten Ervaar heerlijke smaken met Tilda basmati rijst Gemakkelijke, snelle en verantwoorde recepten Ervaar heerlijke smaken met Tilda basmati rijst Tilda was de eerste die meer dan 40 jaar geleden Basmati rijst

Nadere informatie

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen HelloFresh Unboxed Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten.

Nadere informatie

Culinaire illustraties waar je trek van krijgt!

Culinaire illustraties waar je trek van krijgt! Culinaire illustraties waar je trek van krijgt! jenny lindhout 06 1320 1120 mail@jennylindhout.nl www.culinaire-illustraties.nl In een kookboek illustraties in gebruik www.culinaire-illustraties.nl 60

Nadere informatie

Week van de Smaak 2013

Week van de Smaak 2013 Week van de Smaak 2013 Op zoek naar een aantal geweldig lekkere ecologische of verrassende soepen? Zoek niet langer, want de Week van de Smaak verzamelde voor u 7 recepten ter inspiratie. Smakelijk! ECOLOGISCHE

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Kookgenietschap Kookvaders, de 01 Juli 2011 bij Kookvader Jan

Kookgenietschap Kookvaders, de 01 Juli 2011 bij Kookvader Jan Menu Gegrilde pladijsfilet met jonge prei en worteltjes, gebakken langoustines en salsa van tomaat en limoen ~ Op lage temperatuur gegaard kalfshaasje met witlof en gestoomde aardappelen, licht gebakken

Nadere informatie

Casa di Mama van Dr. Oetker:

Casa di Mama van Dr. Oetker: trnd projectboek Casa di Mama van Dr. Oetker: De eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza trnd project Projectblog: www.trnd.nl/casadimama Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Zo heerlijk makkelijk en gezond!

Zo heerlijk makkelijk en gezond! Zo heerlijk makkelijk en gezond! 4616_P_NL_Broch 1 13/02/12 09:46 Geniet van je favoriete groenten het hele jaar door! De maximale tijd tussen het oogsten van een groente en het verwerken ervan is vijf

Nadere informatie

Kruidenpannenkoek met gerookte zalm en zure room

Kruidenpannenkoek met gerookte zalm en zure room Kruidenpannenkoek met gerookte zalm en zure room Ingrediënten (voor 6 pannenkoeken) 2 grote eieren 150 gr bloem 300 ml melk plantaardige olie om te bakken verse groene kruiden naar keuze: peterselie, bieslook

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Kerstmenu RECEPTEN. borrel & brunch

Kerstmenu RECEPTEN. borrel & brunch Kerstmenu borrel & brunch Ingrediënten (10 personen): Wortelsoepje Italiaans in een glaasje borrelhapje 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij 400 g winterwortels 1 el olijfolie 500 ml bouillon

Nadere informatie

Kerstmenu: voor 4 personen

Kerstmenu: voor 4 personen Kerstmenu: voor 4 personen Broccolisoep met zalm of spitskoolsalade **** Witlofschuitjes met kipfilet en appel bieten salade; stoofpeertjes gegratineerde aardappelschotel **** Kersenkwark godenspijs Dit

Nadere informatie

Mosselen. Overheerlijke recepten. @dekamarkt of @dekawijnmarkt. facebook.com/ dekamarkt. www.dekamarkt.nl. Klantenservice 0251-276628

Mosselen. Overheerlijke recepten. @dekamarkt of @dekawijnmarkt. facebook.com/ dekamarkt. www.dekamarkt.nl. Klantenservice 0251-276628 Mosselen @dekamarkt of @dekawijnmarkt www.dekamarkt.nl facebook.com/ dekamarkt Klantenservice 0251-276628 Overheerlijke recepten Sappige mosselen met lekkere saus, daar eet iedereen zijn vingers bij op!

Nadere informatie

KOOKBOEKJE. voor. Joost

KOOKBOEKJE. voor. Joost KOOKBOEKJE voor Joost 1 2 VOORWOORD Beste Joost, Met dit kookboekje kan iedereen koken. Iedere collega heeft zijn of haar lekkerste recept prijs gegeven. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe baan!

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

bospaddenstoelensoep

bospaddenstoelensoep bospaddenstoelensoep * VOORBEREIDEN (dag voor het kerstdiner): * Week de gedroogde paddenstoelen 15 minuten in water. * Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in kleine

Nadere informatie

Menu 20 November 2014. Voorgerecht. Soep. Hoofdschotel. Dessert

Menu 20 November 2014. Voorgerecht. Soep. Hoofdschotel. Dessert Voorgerecht Torentje van ananas en gerookte eendenborst Soep Uienvelouté met spekjes en geitenkaas Hoofdschotel Paddenstoelenrisotto, pastinaakcrème en hazelnoten Dessert Crêpes Suzette Smakelijk Voorgerecht

Nadere informatie

Kip & zo. Index. Hete kip Kalkoenstoofschotel Kip in de hoed Kip met boursin Kip met perziken. Kipkerrie. Spitskoolschotel met satésaus

Kip & zo. Index. Hete kip Kalkoenstoofschotel Kip in de hoed Kip met boursin Kip met perziken. Kipkerrie. Spitskoolschotel met satésaus Kip & zo Index Hete kip Kalkoenstoofschotel Kip in de hoed Kip met boursin Kip met perziken Kipkerrie Spitskoolschotel met satésaus Perzische kipschotel Kip New Delhi Hete kip Breng de kipreepjes op samaak

Nadere informatie

pilot - CSPE HBR GL 2015 profiel Horeca, Bakken en Recreatie

pilot - CSPE HBR GL 2015 profiel Horeca, Bakken en Recreatie pilot - CSPE HBR GL 2015 profiel Horeca, Bakken en Recreatie bijlage 1 menu Twentse mosterdsoep *** Kip-cordon bleu tomatensaus roerbakgroenten pilavrijst *** Coupe 43 Alle ingrediënten staan afgewogen

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant, Het vlees dat wordt gebruikt in de KOOK-OOK tas is afkomstig van Slagerij Haverkort.

Beste KOOK-OOK klant, Het vlees dat wordt gebruikt in de KOOK-OOK tas is afkomstig van Slagerij Haverkort. Beste KOOK-OOK klant, Het vlees dat wordt gebruikt in de KOOK-OOK tas is afkomstig van Slagerij Haverkort. Haverkort is een waar familiebedrijf. Herman Haverkort heeft de slagerij aan de Assendorperstraat

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant,

Beste KOOK-OOK klant, Beste KOOK-OOK klant, Recent is uit een internationaal onderzoek gebleken dat biologisch voedsel een hogere voedingswaarde heeft dan niet biologisch voedsel. Biologische gewassen zoals groenten, fruit

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

VOORWOORD. Eet smakelijk allemaal! Veel kook en kijkplezier, Anya, Esther en Marie-Claire (Kamer 465)

VOORWOORD. Eet smakelijk allemaal! Veel kook en kijkplezier, Anya, Esther en Marie-Claire (Kamer 465) VOORWOORD Bij ons op de studio stellen we elkaar iedere dag de vraag: Wat ga jij vanavond eten? En ineens was daar het idee voor een nieuwe kalender. Een kalender met 365+1 recepten. Niet te moeilijk,

Nadere informatie

...lekkere recepten voor in de nachtdienst

...lekkere recepten voor in de nachtdienst ...lekkere recepten voor in de nachtdienst Recepten die energie geven! BEROEPSORGANISATIE VOOR DE VERPLEGING EN VERZORGING Recepten die langdurende energie geven Bewezen is dat koolhydraatrijke voeding

Nadere informatie

Piemonte. Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato. Primo: Risotto met pompoen en kaassaus. Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen

Piemonte. Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato. Primo: Risotto met pompoen en kaassaus. Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen Piemonte Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato Primo: Risotto met pompoen en kaassaus Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen Dolci: Panna cotta met vruchtensaus Baci di dama www.martijnpostma.nl

Nadere informatie

Vruchtbaarheid Challenge Recepten Ga direct aan de slag! J

Vruchtbaarheid Challenge Recepten Ga direct aan de slag! J Vruchtbaarheid Challenge Recepten Ga direct aan de slag! J Sinds ik over ben gegaan op een gezonde leefstijl is de groene smoothie een van de rijkste toevoegingen aan mijn dieet geweest. Het is ook wat

Nadere informatie

Vergeten recepten. Ideeën en inspiratie. www.weekvandesmaak.be

Vergeten recepten. Ideeën en inspiratie. www.weekvandesmaak.be Vergeten recepten Ideeën en inspiratie www.weekvandesmaak.be SOEP VAN PASTINAAK EN WORTEL MET GEKRUIDE YOGHURT Benodigdheden (voor 6 personen) 1 ui 625 g pastinaak 500 g wortelen kippenbouillon 90 g gewone

Nadere informatie

Ken jij deze 3 heerlijke & gezonde salade recepten al?

Ken jij deze 3 heerlijke & gezonde salade recepten al? Ken jij deze 3 heerlijke & gezonde salade recepten al? Een paar heerlijke & gezonde salade recepten die je echt moet proeven! Deze recepten zitten vol met eiwit en zijn over het algemeen makkelijk te bereiden.

Nadere informatie

Rijstsoort: rijst voor risotto Risotto is afkomstig uit het Noorden van Italië en kan je vandaag zowat overal ter wereld eten. De

Rijstsoort: rijst voor risotto Risotto is afkomstig uit het Noorden van Italië en kan je vandaag zowat overal ter wereld eten. De Rijstsoort: rijst voor risotto Risotto is afkomstig uit het Noorden van Italië en kan je vandaag zowat overal ter wereld eten. De naam is afgeleid van het Italiaanse woord riso, wat rijst betekent.. Een

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 31+32

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 31+32 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 31+32 Dag 31 Ontbijt: Boekweitpannenkoekjes met vers fruit en noten Voor de pannenkoekjes heb je nodig: 80 ml water 2

Nadere informatie

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes 1 Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd (min): 15 Bereidingstijd (min): 55 4 kippenbouten 4.5 eetlepels Vloeibare boter 750 g voorgekookte krielaardappeltjes

Nadere informatie

Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen

Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen Boodschappenlijstje (de voorkeur gaat uit naar de biologische producten wanneer mogelijk) 4 stronkjes witlof 2 appels 1 mandarijn

Nadere informatie

5 lekkere gezonde recepten voor pakjesavond

5 lekkere gezonde recepten voor pakjesavond 5 lekkere gezonde recepten voor pakjesavond In dit boekje vind je een aantal lekkere en gezonde recepten die je kunt gebruiken op Sinterklaasavond. Bij het selecteren van deze recepten is rekening gehouden

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 27+28 Dag 27 Ontbijt: broodje geitenkaas 1 portie roggebrood, crackers of zuurdesembrood (of glutenvrij; kastanjecrackers

Nadere informatie

Bospaddenstoelensoep met een twist

Bospaddenstoelensoep met een twist soep zoals soep iedere dag hoort te smaken Bospaddenstoelensoep met een twist Ingrediënten voor 10 liter soep: Alle opgegeven hoeveelheden zijn netto (dus klaar voor gebruik) Parmezaanse kaas, fijn gemalen

Nadere informatie

MYFOODCOACH RECEPTEN WEEK 2. Vragen over de recepten? Mail naar

MYFOODCOACH RECEPTEN WEEK 2. Vragen over de recepten? Mail naar MYFOODCOACH RECEPTEN WEEK 2 Groentelasagna 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de aubergines in dunne lange plakken. 2. Leg de aubergines even kort in een pan met wat olie en besprenkel ze met

Nadere informatie