Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek"

Transcriptie

1 trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners ontdekken de nieuwe Olvarit Friends met hun kindjes. In dit trnd-project willen wij: Olvarit Friends in dit project Olvarit Friends is helemaal nieuw! Samen met trnd-partners en hun kindjes mogen wij de nieuwe groentevriendjes van Olvarit leren kennen en de maaltijden proeven. samen met trnd-partners uit Nederland kennismaken met Olvarit Friends en de verschillende maaltijden uitproberen. Uitproberen. Groente bevat een heleboel gezonde voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van je kindje. De vier nieuwe groentevriendjes van Olvarit Friends helpen je kindje stap voor stap groente te leren kennen en een echte liefhebber te worden! Olvarit Friends bekendmaken. Eenvoudig, door onze vrienden, familie en bekenden erover te vertellen en Olvarit Friends samen met onze kindjes te proeven. Doorvertellen. In dit project proeven onze kindjes de nieuwe maaltijden van Olvarit Friends.... onze meningen en ervaringen in drie online onderzoeken delen. Je mening geven. Samen met trnd-partners proberen we in dit project Olvarit Friends uit met onze kindjes, en gaan we het bekendmaken bij onze vrienden, familie, buren en collega s die ook een kindje hebben! 4 de mening van onze vrienden, familie en bekenden doorgeven via gespreksberichten en marktonderzoeksformulieren. Wat vinden zij van Olvarit Friends? Rapporteren. We hebben er zin in!

3 Beginnen met groente. Olvarit Friends. Groente is een belangrijk onderdeel van een gezond voedingspatroon. Door vroeg te beginnen met groente, wordt je kindje een echte groenteliefhebber voor het leven! De maaltijden van Olvarit Friends hebben een pure en herkenbare groentesmaak en helpen je kindje wennen aan de smaak van groente. Je kindje wordt vriendjes voor het leven met Bo Broccoli, Wilma Wortel, Basje Bloemkool en Daantje Doperwtje. Tijdens de eerste levensjaren van je kindje wordt de basis gelegd voor het voedingspatroon op latere leeftijd. Vanaf 4 maanden staat je kindje open voor nieuwe smaken en kun je beginnen met de eerste hapjes. Als je je kindje eerst laat wennen aan groente, waardeert hij groente later meer dan kindjes die starten met fruit. Tot de leeftijd van 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding. Je kunt vanaf 4 maanden starten met de eerste hapjes als aanvulling op volledige borstvoeding en/of flesvoeding. Olvarit groentevriendjes met pure smaken. Elke maaltijd van Olvarit Friends staat in het teken van 1 herkenbare, pure groentesoort. Je ziet, ruikt en proeft heel duidelijk de groente. Zo kan je kindje de smaak van de groente goed leren kennen. De smaken komen terug in elke leeftijdsfase, want door herhaling gaat je kindje de smaak, geur en kleur van groente herkennen. Nutristeam verpakking. De maaltijden zijn verpakt in een speciale licht- en luchtdichte Nutristeam knijpverpakking. Zo blijven de smaak, geur en kleur van de gestoomde groente nog beter behouden. De knijpverpakking maakt het ook makkelijk om de gewenste hoeveelheid zonder morsen te doseren, en is hersluitbaar en licht van gewicht. Met de Nutristeam verpakking kun je Olvarit Friends heel gemakkelijk meenemen onderweg, bijvoorbeeld als je op bezoek gaat bij opa en oma.

4 Stap voor stap: Van beginner...naar groenteliefhebber. Met Olvarit Friends leert je kindje stap voor stap de verschillende groente te herkennen, zodat hij een echte liefhebber wordt! Beginner. Vanaf 4 maanden staat je kindje open voor nieuwe smaken en kan je kindje groente gaan leren eten. In deze leeftijdsfase bestaan de maaltijden van Olvarit Friends uit enkelvoudige smaken, zodat je kindje kennis kan maken met de pure smaken van verschillende groenten. De verschillende smaken zijn: Genieter. Je kindje herkent de verschillende groentesmaken en weet wat hij lekker vindt. De maaltijden vanaf 8+ maanden bevatten kleine stukjes voor de stimulering van de mondmotoriek. De verschillende smaken zijn: Wortel, tomaat, pasta, rundvlees Doperwtjes, aardappel, kabeljauw Broccoli, rijst, kip Bloemkool, pasta, kaas Worteltjes Doperwtjes Broccoli Bloemkool Liefhebber. Soms moet een kindje een bepaalde smaak tot wel 10 keer proeven, voordat hij het lekker vindt. Daarom komt dezelfde groente in elke leeftijdsfase terug. In de leeftijdsfase van 12+ maanden, wordt je kindje een echte groenteliefhebber voor het leven. Ontdekker. Als je kindje is begonnen met de pure groentesmaken, gaat hij op ontdekkingsreis met de 6+ maaltijden van Olvarit Friends. De groentesmaak is nog steeds duidelijk herkenbaar, maar nu ook gecombineerd met aardappel en mais, rundvlees, kaas of kip. De verschillende smaken zijn: De verschillende smaken zijn: Wortel, linzen, ham Doperwtjes en tongfilet in dille roomsaus Broccoli, pasta, kaas Bloemkool, aardappel, rundvlees Wortel, aardappel, rundvlees Doperwtjes, maïs, aardappel Broccoli, aardappel, kip Bloemkool, aardappel, kaas Verdergaan met groente. Als je kindje wat ouder is en al gewend is aan de smaak van groente, kun je verdergaan met Olvarit Friends. Bijvoorbeeld als extra groente moment tijdens de lunch. Zo weet je zeker dat je kindje genoeg groente binnenkrijgt!

5 Bereiding. Wie zijn de groentevriendjes? De groenten in de maaltijden van Olvarit Friends zijn al gestoomd en hoeven alleen nog opgewarmd te worden. Dat kun je op verschillende manieren doen. Elk groentevriendje van Olvarit Friends helpt je kindje om een gezonde basis te leggen voor later. Laten we ze even voorstellen: Bereidingswijze: In de magnetron. Dit zijn de knijpzakjes met schroefdop. Verwarm deze maaltijden nooit direct in de magnetron. Knijp de inhoud in een magnetronbestendig bordje en verwarm dit op 600W in de magnetron: Ca. 10 seconden voor de 4+ maaltijden Ca. 20 seconden voor de 6+ en de 8+ maaltijden Au bain-marie. Je kunt de maaltijden met verpakking en al, of in een kommetje, ook een paar minuten au bain-marie in een pannetje met heet water verwarmen. Zorg dat het water niet kokend heet is en plaats het pannetje niet op een warmtebron. Bo Broccoli. Met de verschillende broccoli maaltijden van Olvarit Friends leert je kindje de smaak, geur en kleur van broccoli kennen. Dat is goed, want broccoli bevat veel goede voedingsstoffen, zoals vitamine A en C, ijzer en calcium. Wilma Wortel. Wortels bevatten bètacaroteen, dat is goed voor de ogen van je kindje! Wilma Wortel helpt je kindje wennen aan de smaak van wortel en komt terug in elke stap van Olvarit Friends. Dit zijn de knijpzakjes met een afscheurrand. Deze maaltijd mag wel direct in de magnetron. Open de verpakking en verwarm deze ca. 30 seconden op 600W in de magnetron. Schep de inhoud vervolgens op een bordje. Of bereid de maaltijd au bain-marie door de afgesloten verpakking een paar minuten in een pannetje met heet water te zetten. Basje Bloemkool. Basje Bloemkool helpt je kindje van bloemkool te genieten! Bloemkool is een hele gezonde groente, een bron van mineralen en bevat veel vitamine C. Daantje Doperwtje. Daantje Doperwtje is een peulvrucht, en peulvruchten zijn rijk aan eiwitten, B-vitaminen en mineralen. Door hun samenstelling zijn doperwtjes en andere peulvruchten goede vleesvervangers. Roer goed door en controleer altijd de temperatuur van de maaltijd, voordat je die aan je kindje geeft. Niet-opgewarmde voeding kun je nog 24 uur afgesloten in de koelkast bewaren. Houd de website goed in de gaten voor meer informatie over de groentevriendjes!

6 Je trnd startpakket. Hoe verloopt een trnd-project? Aan het begin van dit trnd-project ontvang je als geselecteerde deelnemer een startpakket, met daarin: 1 Uitpakken en foto s maken. Voor jou en je kindje: Uitpakken. Neem de tijd om je startpakket open te maken en de inhoud te bekijken. In het projectboekje lees je alle informatie over het project en over Olvarit Friends. 4 Olvarit Friends knijpverpakkingen 1 Olvarit Friends boekje met o.a. leuke informatie over de groentevriendjes en een groente stappenplan 1 Olvarit Friends folder met coupon Foto s maken. Maak je mede-testers getuige van dit moment door gelijk een paar foto s van jou, je kindje en het startpakket te maken. Stuur de foto s via ons projectblog naar ons op, zodat wij ze op het blog met elkaar kunnen delen. Foto s kun je uploaden via de online fotogalerij op 1 Projectboekje met belangrijke informatie Om uit te delen aan je vrienden, familie, buren en collega s die ook een kindje hebben: 16 Olvarit Friends knijpverpakkingen 6 Olvarit Friends boekjes met o.a. leuke informatie over de groentevriendjes 2 Je eerste indruk: het startonderzoek invullen. en een groente stappenplan Olvarit Friends folders met coupon 1 Marktonderzoeksboek om de mening van je vrienden te verzamelen Uitproberen. Als je je startpakket goed hebt bekeken, is het tijd om Olvarit Friends met je kindje te proberen. Wat vindt je kindje van de nieuwe smaken? Startonderzoek. Na een korte testfase verzamelen we onze eerste meningen in het startonderzoek. Wat is jouw eerste indruk van Olvarit Friends? En is jouw kindje al vriendjes geworden met Bo Broccoli, Wilma Wortel, Basje Bloemkool en Daantje Doperwtje? Je mening hierover kan je in het startonderzoek kwijt. Je ontvangt een als het zover is.

7 3 Olvarit Friends bekendmaken. Jouw mening delen in het tussenonderzoek. 5 Als je overtuigd bent van Olvarit Friends, maak de maaltijden dan samen met de andere projectdeelnemers bekend. Dit kun je doen door: Familie, vrienden, buren en collega s met een kindje te vertellen over het project; Informatieboekjes neer te leggen bij het kinderdagverblijf; Foto s te maken wanneer je je kindje zijn Olvarit Friends hapje geeft, en deze online en via chat te delen met andere ouders; Samen met andere ouders het marktonderzoeksboekje door te nemen. Halverwege het project geven we in het tussenonderzoek onze ervaringen sinds de start van het project door. Voldoet Olvarit Friends aan je verwachtingen? Wat vind je van het Olvarit Friends informatieboekje en de folder? En is jouw indruk van Olvarit Friends veranderd sinds de start? Zodra het tussenonderzoek online staat, ontvang je een mail hierover. Het onderzoek kun je dan invullen via mijntrnd. Er zijn natuurlijk veel meer manieren om over Olvarit Friends te vertellen. Verderop in dit projectboekje vind je nog enkele ideeën. 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. 4 Gespreksberichten schrijven. Het team van Nutricia is ontzettend benieuwd naar onze mening en die van de andere ouders. Waarschijnlijk kunnen de productontwikkelaars van Nutricia veel leren van onze gesprekken met andere ouders! In dit stadium word jij marktonderzoeker voor Nutricia. De meningen van jouw vrienden en bekenden zijn namelijk heel nuttig voor de ontwikkeling van de Olvarit hapjes. In je startpakket vind je een marktonderzoeksboekje met marktonderzoeksvragen, waarmee je mensen kunt vragen naar hun mening over Olvarit Friends.. Zo kun je meteen alle leuke weetjes die je hebt opgedaan over Olvarit Friends aan anderen doorgeven! Het is belangrijk om regelmatig een gespreksbericht te schrijven. Daarmee kun je doorgeven met wie je hebt gesproken en waarover je het hebt gehad. Een bericht schrijven gaat heel makkelijk: log in op en klik op Bericht schrijven. De ingevulde formulieren kun je vervolgens online doorgeven. Log in op klik op het kopje Marktonderzoek versturen en selecteer ons project Olvarit Friends. Voer op het online formulier de antwoorden in en verstuur!

8 Principes van trnd. 7 Het eindonderzoek. De laatste testresultaten Aan het einde van ons gezamenlijke project met Olvarit Friends verzamelen we de laatste meningen, ideeën en ervaringen. Ben je overtuigd? En ga je Olvarit Friends ook aan je kindje geven na afloop van dit project? Deel je ervaringen in het eindonderzoek, via mijntrnd nadat je bent ingelogd op Je ontvangt een als het eindonderzoek klaar staat. Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mond reclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open Een trnd-producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mond reclamecampagne. Je mag je vrienden en kennissen in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets wil verkopen. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die samen ook Olvarit Friends met hun kindjes uitproberen. Het projectblog vind je hier: Vragen en opmerkingen over het project kun je per sturen aan ilsa@trnd.nl Eerlijk Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mond reclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en kennissen wat je zelf van de producten en van ons vindt Luisteren Bij mond-tot-mond reclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en kennissen alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken ernaar uit dat je de opinie van je vrienden en kennissen verzamelt en met ons deelt!

9 Wist je dat Dit is de zin die je kunt doorvertellen: de smaakontwikkeling van je kindje al rond de 12e week van je zwangerschap is begonnen? Jouw eetpatroon heeft tijdens je zwangerschap een basis gelegd voor je kindje. moeders die tijdens de zwangerschap gevarieerd eten, een grotere kans hebben op makkelijke eters? bijna 7 van de 10 kindjes in Nederland niet genoeg groente binnenkrijgt? starten met groente zorgt dat je kindje nieuwe groentesmaken eerder accepteert en ook meer groente op latere leeftijd eet, dan kindjes die starten met fruit? je je kindje helpt bij het ontwikkelen van de mondmotoriek door voeding met een lepeltje aan te bieden? Met Olvarit Friends wordt je kindje vriendjes met groente voor het leven! je kindje soms wel 5 tot 10 keer een smaak moet proeven voor hij de smaak lekker vindt? herhaling bij het geven van groente heel belangrijk is? Op die manier leert je kindje de smaak, geur en kleur van de verschillende groente te herkennen en waarderen.

10 Waar vertel je... over Olvarit Friends? Als je met je kindje de verschillende smaken van Olvarit Friends hebt geprobeerd en een echte Olvarit-expert bent geworden, kun je je nieuwe inzichten delen met andere ouders. Dat kun je op een heleboel manieren doen, een paar voorbeelden vind je hier: Op het consultatiebureau. Wanneer je met je kindje langsgaat bij je consultatiebureau, kun je in de wachtruimte gemakkelijk een gesprek beginnen over Olvarit Friends. Omdat wij in dit project een nieuw product uitproberen, kun je de andere wachtenden vast veel nieuwe informatie geven en handige brochures uitdelen. De moeders van yoga en gym. Heb je net als veel andere moeders aan yoga of gym gedaan? Vaak wordt er een terugkomdag georganiseerd. Dat is een leuk moment om bij te kletsen met andere moeders en informatie over Olvarit Friends uit te delen. Zo help je hun kindjes ook van groente te houden! Op het kinderdagverblijf. Bij het brengen en halen van je kindje kom je bij het kinderdagverblijf heel veel andere ouders tegen. Gaan hun kindjes binnenkort beginnen met groentehapjes of zijn ze al begonnen? Vertel hen dan over Olvarit Friends en laat een (paar) Olvarit Friends informatieboekje(s) en folders achter op het kinderdagverblijf. Zo help je nog meer ouders met jouw kennis. In je vriendenkring. Als jouw vrienden ook een kindje hebben, dan kunnen jullie natuurlijk allerlei ervaringen uitwisselen en alle ins en outs van Olvarit Friends bespreken. Geef je vrienden ook een paar knijpverpakkingen en kijk wat jullie kindjes ervan vinden. Op het schoolplein. Als je oudere kinderen hebt die al naar school gaan, kom je op het schoolplein natuurlijk veel andere ouders tegen. Door over Olvarit Friends te vertellen kun je op een leuke manier een gesprek starten en erachter komen of zij thuis ook nog een kleine hebben. Geef ze dan een Olvarit Friends knijpverpakking om uit te proberen en vraag bij de volgende ontmoeting wat ze ervan vonden! Online. Leuke foto s en grappige ervaringen met Olvarit Friends kun je ook delen via Facebook, Twitter en Instagram. Op Yunomi kun je een eigen blog bijhouden, bijvoorbeeld over het belang van groente, en op fora zoals Mama en zo en Zwangerschapspagina kun je een gesprek starten over peutervoeding. Op die manier bereik je nog meer ouders die je kunt helpen met jouw kennis. Op je werk. Met je collega s hoeft het niet altijd over werk te gaan. Vertel hen over de groentevriendjes van Olvarit Friends, die kindjes helpen om vanaf jonge leeftijd van groente te houden. Collega s met een kindje kun je gelijk een informatieboekje en folder geven en uitnodigen om eens samen met de kleintjes te proeven. De beste ideeën om Olvarit Friends bekend te maken heb je waarschijnlijk zelf. Deel daarom jouw ideeën met andere trnd-partners op het blog en in gespreksberichten!

11 100 jaar Nutricia. Vragen en antwoorden. Al meer dan 100 jaar werkt Nutricia nauw samen met de medische wetenschap om de beste voeding voor je kindje te ontwikkelen. Nutricia. Aan het eind van de 19e eeuw krijgt de medische wetenschap steeds meer inzicht in de voedselbehoefte van kinderen. In 1901 wordt Nutricia opgericht door Martinus van der Hagen, om naar aanleiding van deze inzichten kindervoeding te produceren. De eerste blikjes Olvarit. Nutricia blijft vernieuwende producten ontwikkelen en lanceert vlak na de Tweede Wereldoorlog de eerste blikjes Olvarit; kant en klare groentevoeding voor baby s. Nutricia Kindervoeding Service. Nog steeds werkt Nutricia nauw samen met de medische wetenschap en weet precies wat je kindje nodig heeft aan voedingsstoffen. Nutricia snapt dat we als ouders soms wat extra ondersteuning en uitleg kunnen gebruiken. Daarom staat er 7 dagen per week, 24 uur per dag een team van ervaren voedingskundigen voor ons klaar, om alle vragen over babyen kindervoeding te beantwoorden: De Kindervoeding Service is bereikbaar op , of chat met een voedingskundige via Waarom is groente belangrijk? Groente is een belangrijk onderdeel van een gezond voedingspatroon. Het bevat onder andere veel vitamines en mineralen. Kindjes die starten met groente waarderen groente later meer, dan kindjes die starten met fruit. Wanneer is mijn kindje toe aan Olvarit Friends? Vanaf 4 maanden staat je kindje open voor het aanleren van nieuwe smaken. Overleg met je consultatiebureau wanneer je kunt gaan starten met de eerste hapjes. Wat maakt Olvarit Friends uniek? Olvarit Friends bestaat uit maaltijden voor de leeftijden vanaf 4, 6, 8 en 12 maanden, met een duidelijke groente die bij elke stap herkenbaar is in smaak, geur en kleur. Je ziet, ruikt en proeft heel duidelijk de groente. De vier groentesoorten komen bij de verschillende stappen terug, want herhaling is belangrijk voor de smaakontwikkeling van je kindje. Welke groentevriendjes zijn er? De groentevriendjes Bo Broccoli, Wilma Wortel, Basje Bloemkool en Daantje Doperwtje komen terug in iedere leeftijdsfase, zodat je kindje vriendjes wordt met groente voor het leven. Waarom zit Olvarit Friends in een knijpverpakking? In de knijpverpakking zijn de maaltijden licht- en luchtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit van de gestoomde groente nog beter behouden blijft. De porties zijn in de knijpverpakking makkelijk mee te nemen en te doseren, en de verpakking is hersluitbaar. Wist je dat de naam Nutricia van het Latijnse woord nutrire is afgeleid, wat voeden betekent? Olvarit komt van van het Latijnse woord olus en varot, wat groente en variatie betekent! Wil je meer weten over Olvarit Friends, starten met groente of verder gaan na de eerste hapjes? Kijk dan even op of op

12 Feiten en getallen. Olvarit Friends. Jouw project-checklist. Dit is de zin die je kunt doorvertellen aan je vrienden: Met Olvarit Friends wordt je kindje groentevriendjes voor het leven. Belangrijke eigenschappen: Duidelijk herkenbare groente in kleur, geur en smaak; Nutristeam verpakking: zacht gestoomde groente, licht- en luchtdicht verpakt voor behoud van optimale smaak; De dagelijkse portie groente voor je kindje; Hersluitbare knijpverpakking: makkelijk mee te nemen en te doseren; Gemaakt van pure ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen; Verkrijgbaar voor de leeftijden vanaf 4, 6, 8, en 12 maanden. Kijk voor actuele verkrijgbaarheid in de winkels en online op Website: Winkeladviesprijs: 4+ maanden 0,69 6+ en 8+ maanden 1, maanden 1,89 In dit project gaan we aan de slag als echte Olvarit Friends-experts. Hier vind je een checklist van dingen die je de komende 6 weken kunt doen: Startpakket uitpakken; wat zit er allemaal in? Foto s delen op het projectblog. Gespreksberichten schrijven en doorgeven met wie je hebt gesproken over Olvarit Friends. Marktonderzoeksformulieren doorsturen via mijntrnd. Meepraten en je ervaringen met andere trnd-partners delen op het projectblog. Daarnaast delen we onze mening in drie onderzoeken, om het team van Nutricia te laten weten wat we vinden van Olvarit Friends: Week 2: Startonderzoek. Week 4: Tussenonderzoek. Week 6: Eindonderzoek.

13 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2014 trnd Asterweg 17A8 1031HL Amsterdam

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Assortimentslijst Olvarit Alles weten over eten: van eerste hapje tot 36 maanden

Assortimentslijst Olvarit Alles weten over eten: van eerste hapje tot 36 maanden Assortimentslijst Olvarit Alles weten over eten: van eerste hapje tot 36 maanden Gefeliciteerd, je kindje is toe aan zijn eerste hapjes! Misschien weet je nog niet zo goed wat je je kindje kunt geven.

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

Ontdek. de echte smaak van...

Ontdek. de echte smaak van... Assortimentslijst Gefeliciteerd, je kindje is toe aan zijn eerste hapjes! Tot 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding voor je kindje. De eerste hapjes vanaf 4 maanden zijn bedoeld als extra

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Assortimentslijst Olvarit Alles weten over eten: van eerste hapje tot 36 maanden

Assortimentslijst Olvarit Alles weten over eten: van eerste hapje tot 36 maanden Assortimentslijst Olvarit Alles weten over eten: van eerste hapje tot 36 maanden 4m90 Mijn eerste hapjes Bloemkool 4m91 Mijn eerste hapjes Wortel 4m92 Mijn eerste hapjes Sperziebonen 4m93 Mijn eerste hapjes

Nadere informatie

Assortimentslijst. Alles weten over eten: van eerste hapje tot 36 maanden

Assortimentslijst. Alles weten over eten: van eerste hapje tot 36 maanden Assortimentslijst Alles weten over eten: van eerste hapje tot 36 maanden Gefeliciteerd, je kindje is toe aan zijn eerste hapjes! Tot 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding voor je kindje. De

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

VOORW OORD VOORWOORD. Omwille van de leesbaarheid staat in dit boekje steeds hij, maar je kunt hiervoor natuurlijk ook zij lezen.

VOORW OORD VOORWOORD. Omwille van de leesbaarheid staat in dit boekje steeds hij, maar je kunt hiervoor natuurlijk ook zij lezen. VOORW OORD VOORWOORD Over dit boekje Alles over gezond eten en bewegen met kinderen van 4 tot 18 jaar? Bij de titel van dit boekje vraag je je misschien af wat een kleuter te maken heeft met iemand die

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra Bevat voedingsstoffen zoals ijzer en vitamines om de ontwikkeling van je kindje, ook na het eerste jaar, te ondersteunen* trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-dreumesmelk

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Naam: GEZOND ETEN. Hoe je gezond kan eten zie je in de Schijf van Vijf.In het midden staan de 5 regels hoe je gezond kan eten:

Naam: GEZOND ETEN. Hoe je gezond kan eten zie je in de Schijf van Vijf.In het midden staan de 5 regels hoe je gezond kan eten: Naam: GEZOND ETEN Gezonde voeding zorgt voor een gezond lichaam. Als je daarbij genoeg beweegt blijf je op een gezond gewicht. Daardoor word je minder snel ziek. Hoe je gezond kan eten zie je in de Schijf

Nadere informatie

Werkboekje. Brood op de plank 2 e Klassen 2012. Dit boekje is van..klas.

Werkboekje. Brood op de plank 2 e Klassen 2012. Dit boekje is van..klas. Werkboekje Brood op de plank 2 e Klassen 2012 Dit boekje is van..klas. WERKEN IN DE BINDELMEERCATERING INLEIDING De komende week zullen jullie gaan werken in de keuken van het Bindelmeer College. Jullie

Nadere informatie

Kinderen en een gezond gewicht

Kinderen en een gezond gewicht Kinderen en een gezond gewicht Gezond eten en bewegen Met de tips in deze folder werk je aan een gezond gewicht voor je kind. Onze adviezen richten zich op gezond eten en drinken, de juiste (eet)opvoeding

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

Voedingsrichtlijnen zwangerschap

Voedingsrichtlijnen zwangerschap Voedingsrichtlijnen zwangerschap Hoera! Je bent zwanger. Een nieuwe tijd breekt aan. Wat gaat deze zwangerschap brengen? Hoe zorg je dat je baby goed groeit? Hoe blijf je zelf fit tijdens je zwangerschap?

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Vitaminen en mineralen. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg

Vitaminen en mineralen. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg Vitaminen en mineralen Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies Jouw gezondheid is onze zorg Inhoud Vitaminen 3 Mineralen 4 Voeding 4 Dagelijkse behoefte 4 Wanneer extra vitaminen gebruiken

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Wil je zwanger worden? In deze folder vind je tips en adviezen.

Wil je zwanger worden? In deze folder vind je tips en adviezen. Wil je zwanger worden? In deze folder vind je tips en adviezen. Dit zijn Kelly en Karim. Zij willen graag een kind. Kelly en Karim willen over een half jaar zwanger zijn. 1. Kelly en Karim willen over

Nadere informatie

VOEDINGSBELEID Versie Oktober 2015, versie 01 Verantwoordelijke Beleidsmedewerker Kwaliteit Aantal pagina s 7 Geldig tot 31 december 2016

VOEDINGSBELEID Versie Oktober 2015, versie 01 Verantwoordelijke Beleidsmedewerker Kwaliteit Aantal pagina s 7 Geldig tot 31 december 2016 VOEDINGSBELEID Versie Oktober 2015, versie 01 Verantwoordelijke Beleidsmedewerker Kwaliteit Aantal pagina s 7 Geldig tot 31 december 2016 Inhoud Algemeen o Gezond voedingsaanbod o Vaste en rustige eetmomenten

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Een gezonde lunch. Een gezonde lunch. Ontbijt en energie

Een gezonde lunch. Een gezonde lunch. Ontbijt en energie Een gezonde lunch Een gezonde lunch Ga met folders van het Voorlichtingsbureau voor de Voeding een gezonde lunch voor jezelf maken. Zoek daarvoor eerst uit wat er precies in een gezonde lunch moet zitten.

Nadere informatie

Goede voeding voor je kind. Uitleg over basisvoeding en een dagmenu

Goede voeding voor je kind. Uitleg over basisvoeding en een dagmenu Goede voeding voor je kind Uitleg over basisvoeding en een dagmenu Goede voeding Dagmenu kind 1 t/m 3 jaar Wat is goede voeding voor kinderen? Door alle beschikbare informatie is het soms lastige te weten

Nadere informatie

1 Flesvoeding... 1. 2 Wanneer geef je je kind een voeding?... 1. 3 Welk merk?... 1. 4 Hoeveel melk doe je in de fles?... 1

1 Flesvoeding... 1. 2 Wanneer geef je je kind een voeding?... 1. 3 Welk merk?... 1. 4 Hoeveel melk doe je in de fles?... 1 Flesvoeding Inhoudsopgave 1 Flesvoeding... 1 2 Wanneer geef je je kind een voeding?... 1 3 Welk merk?... 1 4 Hoeveel melk doe je in de fles?... 1 5 Krijgt je kind genoeg?... 2 6 Extra vitamines?... 2 7

Nadere informatie

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Zwijsen Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Inhoud Inleiding 3 Materialen 3 Voor het eerst naar school 4 Doelstelling 4 Opbouw prentenboek en plakboek 4 Werkwijze 5 Ouders 5 2 Inleiding Voor

Nadere informatie

Jeugd gezondheids zorg Vertrouwd Dichtbij

Jeugd gezondheids zorg Vertrouwd Dichtbij Onbezorgd (op)groeien Jeugd gezondheids zorg Vertrouwd Dichtbij Bram ontwikkelt zich zo snel. Fijn dat Kim meekijkt De ontwikkeling van je kind Eten, groeien, de eerste woordjes en stapjes. Er gebeurt

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

Kinderen en een gezond gewicht

Kinderen en een gezond gewicht Kinderen en een gezond gewicht Een kind met een gezond gewicht beweegt makkelijker en ontwikkelt zich lichamelijk beter dan een kind met overgewicht. Bovendien betekent nú overgewicht hebben dat je kind

Nadere informatie

Voedingsbeleid Voedingsbeleid - Kinderopvang de 5 Doetinchem - maart 2015

Voedingsbeleid Voedingsbeleid - Kinderopvang de 5 Doetinchem - maart 2015 Voedingsbeleid Inhoud Algemeen o Gezond voedingsaanbod o Vaste en rustige eetmomenten o Allergieën en individuele afspraken o Traktaties en feestje Voedingsaanbod voor kinderen tot 1 jaar o Drinken o Eten

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 5 Inleiding. 85 Energie in balans met de Schijf van Vijf. 7 Gezond eten met de Schijf van Vijf

Inhoudsopgave. 5 Inleiding. 85 Energie in balans met de Schijf van Vijf. 7 Gezond eten met de Schijf van Vijf Inleiding Iedereen weet dat gezond eten goed voor je is. Je voelt je daardoor beter. Daarnaast is het ook belangrijk om een gezond gewicht te krijgen of te houden. Om gezond te kunnen eten, moet je wel

Nadere informatie

De eerste hapjes van baby Adam Dit is Layla

De eerste hapjes van baby Adam Dit is Layla De eerste hapjes van baby Adam Dit is Layla met haar kindje Adam. Adam is 4 maanden oud. Layla mag hem nu oefenhapjes geven. In dit verhaal lees je hoe Layla het aanpakt. 1 Dit zijn Layla en haar baby

Nadere informatie

Dit zijn Kelly en Karim. Ze willen graag een kind.

Dit zijn Kelly en Karim. Ze willen graag een kind. Dit zijn Kelly en Karim. Ze willen graag een kind. 1. Kelly en Karim willen over een half jaar zwanger zijn. Kelly en Karim willen zwanger worden. Ze willen graag dat hun kindje straks gezond is. Het is

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

De site mmmakkelijk.nl werkt net zo makkelijk als de titel doet vermoeden. Toch is het handig om nog wat uitleg te krijgen.

De site mmmakkelijk.nl werkt net zo makkelijk als de titel doet vermoeden. Toch is het handig om nog wat uitleg te krijgen. De site mmmakkelijk.nl werkt net zo makkelijk als de titel doet vermoeden. Toch is het handig om nog wat uitleg te krijgen. De volgende onderwerpen komen aan bod: mmmakkelijk.nl Basis uitgangspunten recepten

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

taal portfolio Taalportfolio 9+

taal portfolio Taalportfolio 9+ taal portfolio Taalportfolio 9+ Inhoud bladzijde 3 bladzijde 4 bladzijde 5 bladzijde 8 bladzijde 11 bladzijde 12 bladzijde 13 Jouw naam en school Welke taal of dialect spreek je met wie Wat kun je in de

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau A, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Plannen... 4 Hoofdstuk 2 Meubels enzo... 6 Hoofdstuk 3 Geld... 8 Hoofdstuk 4 Winkelen... 10 Hoofdstuk 5 Adreswijziging... 12 Hoofdstuk 6 De sleutel!... 14 Hoofdstuk 7 Voorbereiden...

Nadere informatie

Borstvoeding. de beste voeding voor je baby

Borstvoeding. de beste voeding voor je baby Borstvoeding de beste voeding voor je baby Borstvoeding is de beste voeding voor je baby en is ook goed voor jouw gezondheid. Zo beschermt het je baby tegen ziekten, en helpt het jou bijvoorbeeld om weer

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

Moeilijke eters 800398 / augustus 2012 Ikazia Ziekenhuis

Moeilijke eters 800398 / augustus 2012 Ikazia Ziekenhuis 1 Eetproblemen bij kinderen Sommige kinderen zijn zeer moeilijke eters. Voor ouders en kind kan dit heel lastig zijn. Ouders proberen van alles. Ouders zijn angstig dat hun kind niet genoeg binnen krijgt

Nadere informatie

Casa di Mama van Dr. Oetker:

Casa di Mama van Dr. Oetker: trnd projectboek Casa di Mama van Dr. Oetker: De eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza trnd project Projectblog: www.trnd.nl/casadimama Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Feeding for Life van Nutricia. Andrea Dold Marketing Manager 14.02.2008

Feeding for Life van Nutricia. Andrea Dold Marketing Manager 14.02.2008 Feeding for Life van Nutricia Andrea Dold Marketing Manager 14.02.2008 Nutricia - historische vogelvlucht Opgericht in 1896 te Zoetermeer Kindermelk Vanaf ca. 1930 1960 ook chocomel, koffiemelk en Fristi

Nadere informatie

Pak voor de activiteit Hoe eten astronauten? de foto van de etende astronaut uit de bijlage.

Pak voor de activiteit Hoe eten astronauten? de foto van de etende astronaut uit de bijlage. Mensen in de ruimte GROEP 5-6 58 50 minuten 1 en 23 Pak voor de activiteit Hoe eten astronauten? de foto van de etende astronaut uit de bijlage. De leerling: weet dat voedsel in de ruimte gaat zweven weet

Nadere informatie

Probeer altijd op de binnenkant van uw pols of de klaargemaakte melk niet te warm is. Geef de fles meteen aan uw kind als de temperatuur goed is.

Probeer altijd op de binnenkant van uw pols of de klaargemaakte melk niet te warm is. Geef de fles meteen aan uw kind als de temperatuur goed is. Flesvoeding 1 Deze folder informeert u in het kort over het geven van flesvoeding. Tijdens uw zwangerschap en na de bevalling kunt u deze informatie rustig doorlezen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben,

Nadere informatie

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project.

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project. trnd projectboek Whiskas brokjes Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/whiskas Jouw persoonlijk aanspreekpunt

Nadere informatie

Een gezonde start met het goede van melk

Een gezonde start met het goede van melk Een gezonde start met het goede van melk TIPS VOOR JONGE MOEDERS Natuurlijk en vol bouwstoffen CAMPAGNE GEFINANCIERD MET DE STEUN VAN DE EUROPESE UNIE Inhoud Voorwoord 3 Een goede start Vroege groeispurt

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Wanneer begin je met vaste voeding? Hoe bouw je vaste voeding op? Hoe snel gaat het?

Wanneer begin je met vaste voeding? Hoe bouw je vaste voeding op? Hoe snel gaat het? De eerste hapjes Wanneer begin je met vaste voeding? Vanaf 6 maanden heeft je kind meer nodig dan alleen borstvoeding of flesvoeding. In de periode van 4 tot 6 maanden kun je, als je kind en jij er aan

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

Bobbie is net vier geworden, o, wat is hij alweer groot. Hij mag nu naar de basisschool. met schooltas, fruit en brood.

Bobbie is net vier geworden, o, wat is hij alweer groot. Hij mag nu naar de basisschool. met schooltas, fruit en brood. Bobbie is net vier geworden, o, wat is hij alweer groot. Hij mag nu naar de basisschool met schooltas, fruit en brood. Zijn ontbijtje staat al klaar: een boterham of bordje pap, met daarbij een glaasje

Nadere informatie

Schoolfruit in de les Handleiding bij de lessen van EU-Schoolfruit en SchoolGruiten

Schoolfruit in de les Handleiding bij de lessen van EU-Schoolfruit en SchoolGruiten Schoolfruit in de les Handleiding bij de lessen van EU-Schoolfruit en SchoolGruiten Lessen over fruit en groente: geef leerlingen iets extra s mee! Uw school doet mee met het EU-Schoolfruitprogramma. Na

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje. Foto Je bent zwanger. Het is goed om dan al na te denken over kinderopvang van je kindje.. Foto In de kinderopvang zorgt

Nadere informatie

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

Wat eten we van vandaag? tafelklets! Kies een pagina. Lees, proef, kruis aan, vertel, kies, lach, eet en klets!

Wat eten we van vandaag? tafelklets! Kies een pagina. Lees, proef, kruis aan, vertel, kies, lach, eet en klets! Op je billen zitten! Wat eten we van vandaag? Wie heeft de tafel gedekt? Ik mis een vork. En ik heb twee messen! Zo werkt tafelklets! Kies een pagina. Lees, proef, kruis aan, vertel, kies, lach, eet en

Nadere informatie

Schoolfruit in de les Handleiding bij de lessen van EU-Schoolfruit en SchoolGruiten

Schoolfruit in de les Handleiding bij de lessen van EU-Schoolfruit en SchoolGruiten Schoolfruit in de les Handleiding bij de lessen van EU-Schoolfruit en SchoolGruiten Lessen over fruit en groente: geef leerlingen iets extra s mee! Uw school doet mee met het EU-Schoolfruitprogramma. Na

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP!

ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP! TUTORIAL ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP! Op het Entrepreneur Platform is alle kennis en hulp aanwezig om je ondernemerschap verder te kunnen ontwikkelen. Naast de digitale coach Hugo (die jou online kan

Nadere informatie

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen Introductie Introductie Gamen, Hyven, informatie zoeken, filmpjes kijken, muziek luisteren, spullen kopen of verkopen. Internetten doen we allemaal. Soms voor de lol, soms serieus, soms thuis, soms op

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

Gezond eten en drinken voor je kind van 1 tot 3 jaar

Gezond eten en drinken voor je kind van 1 tot 3 jaar Gezond eten en drinken voor je kind van 1 tot 3 jaar Kinderen vanaf twaalf maanden eten volledig met de pot mee. En ze drinken dan een stuk minder melk. Net als de rest van het gezin dus: drie maaltijden

Nadere informatie

Desiree Piar 0824864 CMD 1B Docent : James boekbinder Project : vrijwilligers 55+ Doelgroeponderzoeksverslag

Desiree Piar 0824864 CMD 1B Docent : James boekbinder Project : vrijwilligers 55+ Doelgroeponderzoeksverslag Doelgroeponderzoeksverslag Interviews Naam: Sharlene Piar Arends leeftijd: 59 Hoe zou jij een tienermoeder helpen als jij een vrijwilliger was? En waarmee zou je een tienermoeder mee helpen? Advies geven

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Voedingsbeleid Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.

Voedingsbeleid Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V. Voedingsbeleid Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V. Schoolstraat 38 2712 VC Zoetermeer Tel 079-3167555 www.tinker-bell.nl Algemeen Gezond voedingsaanbod. Dit voedingsbeleid is grotendeels gebaseerd op

Nadere informatie