Biotherm Aquasource Gel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Biotherm Aquasource Gel"

Transcriptie

1 trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners ontdekken Biotherm Aquasource Gel en maken het bekend. In dit trnd-project willen wij... In dit project gaan we samen met trnd-partners de Gel van Biotherm Aquasource ontdekken. samen met trnd-partners Biotherm Aquasource Gel uitproberen. Uitproberen. Biotherm Aquasource Gel is speciaal ontwikkeld voor jonge vrouwen tussen 18 en 30 jaar. Deze gezichtsverzorging heeft een frisse, luchtige geltextuur en een verzachtende formule die zorgt voor een diepe hydratatie van de huid. Dit zorgt voor een langdurig, stralend effect. Biotherm Aquasource Gel bekendmaken. Eenvoudig, door onze vriendinnen, familie, kennissen en collega s erover te vertellen en Biotherm Aquasource Gel te laten testen. Doorvertellen. Biotherm Aquasource Gel in dit project...onze eerlijke mening geven over Biotherm Aquasource Gel door gedurende het project drie online onderzoeken in te vullen. Je mening geven. In dit project testen wij Biotherm Aquasource Gel. de mening van onze vriendinnen, familie en bekenden rapporteren via gespreksberichten en marktonderzoeksformulieren. Wat vinden zij van Biotherm Aquasource? Rapporteren. Samen met vrouwelijke trnd-partners proberen we in dit project Biotherm Aquasource Gel uit, en maken we het bekend bij onze vriendinnen, familie, collega s en bekenden! We hebben er zin in!

3 In de kracht van de oceaan Biotherm Aquasource Gel bevat ingrediënten uit diepe wateren. Deze dragen bij aan een mooie en gezonde huid....schuilt het geheim voor een gezonde huid. Versterking van de afweer van de huid. Water is de oorsprong van het leven. De wateren van de aarde zijn daarom rijk aan miljoenen stoffen die nergens anders te vinden zijn. De huid bestaat voor 70% uit water en heeft biologische overeenkomsten met deze stoffen uit de oceaan. Ingrediënten uit het diepe water kunnen daarom perfect met de huid samenwerken. Deze bieden dag na dag bescherming en herstel van de huid. Biotherm Aquasource maakt gebruik van deze kracht van de oceaan. Plankton is één van de eerste levensvormen die op aarde is ontstaan en leeft in thermale wateren. De biologen van Biotherm ontdekten als eersten de kracht van dit ingrediënt uit het water en sindsdien vormt Life Plankton de kern van Biotherm Aquasource. Dit bestanddeel uit de oceaan versterkt de afweer van de huid. Het werkt samen met de natuurlijke processen in de huid, waardoor de huid beter bestand is tegen stress en agressieve invloeden. Een versterkte afweer is het geheim van een huid die gezondheid uitstraalt.

4 Een verfrissende dorstlesser. Schoonheidsritueel voor je huid. Biotherm Aquasource heeft een vochtinbrengende gel-formule en maakt je huid elke dag een beetje gezonder en sterker. Een echte dorstlesser voor je huid! Intense hydratatie Biotherm Aquasource bevat het natuurlijke bestanddeel Mannose, een suiker die gewonnen wordt uit de pulp van bomen. Mannose heeft een stimulerende werking op de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor is de huid beter in staat om vocht vast te houden. Zo zorgt Biotherm Aquasource ervoor dat je huid langdurig en diep gehydrateerd wordt. De Aquasource Gel verhoogt het vochtgehalte van de bovenste huidlaag tot wel 48 uur lang. Verfrissende geltextuur De frisse en luchtige textuur van de Aquasource Gel voelt verkwikkend aan op de huid en dringt snel in. Aquasource dankt zijn textuur aan een polymeer dat een beschermend laagje over de huid legt om de huid optimaal gehydrateerd en glad te houden gedurende de dag. Een schoonheidsritueel voor een stralende huid De verzorging van Biotherm Aquasource kun je dagelijks op een gereinigde huid aanbrengen. Dit kan zowel s morgens als s avonds op de volgende manier: Reinig je huid. Neem een kleine hoeveelheid op je vingertoppen. Breng aan en verdeel over de huid met zachte bewegingen vanuit de binnenkant naar de buitenkant van het gezicht. Vergeet niet de hals en het decolleté.

5 Wat is jouw huidtype? Je trnd startpakket. Als je je huid goed wilt verzorgen, is het essentieel om je huid goed te kennen. Met deze test ontdek je jouw huidtype. Stap 1: terug naar de basis Je huid wordt beïnvloed door de producten die je gebruikt. Gebruik daarom 1 dag lang geen enkel product op je huid, zodat deze kan herstellen. Hierna kun je beoordelen hoe het met je huid is gesteld. Stap 2: hoe voelt jouw huid aan? Glimt jouw huid over het gehele gezicht? Dan heb je een vet huidtype. Glimt jouw huid op de T-zone en voelen je wangen trekkerig aan? Dan heb je een normaal tot gecombineerd huidtype. Voelt jouw huid trekkerig en oncomfortabel aan? Dan heb je een droog tot zeer droog huidtype. Aan het begin van dit trnd-project ontvang je als geselecteerde deelnemer een startpakket, met daarin: Voor jou: 1 x Biotherm Aquasource Gel voor de normale tot gecombineerde huid Projectboekje met belangrijke informatie Om uit te delen aan je vriendinnen, familie, collega s en bekenden: Proefverpakkingen Biotherm Aquasource Gel voor de normale tot gecombineerde huid Proefverpakkingen Biotherm Aquasource Crème voor de droge huid Biotherm Aquasource kortingscoupons Marktonderzoeksboekje om de mening van je vriendinnen te verzamelen Jouw huid glimt over het gehele gezicht Jouw huid is vettig Jouw huid glimt op de T-zone en kan bij de wangen trekkerig aanvoelen Jouw huid is normaal tot gecombineerd Jouw huid voelt trekkerig en oncomfortabel aan Jouw huid is droog tot zeer droog Na deze analyse van jouw huidtype kun je bepalen welke verzorging het beste bij jouw huid past.

6 Hoe verloopt dit trnd-project? 3 Biotherm Aquasource bekendmaken. 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken. Als eerste kun je in alle rust je startpakket uitpakken, de inhoud bekijken en het projectboekje lezen. Foto s maken. Maak alle trnd-partners getuige van dit moment door gelijk een paar foto s van jou en het startpakket te maken. Stuur je foto s naar ons toe, zodat wij ze op het projectblog kunnen zetten. Foto s kun je uploaden via de online fotogalerij die je hier kunt vinden: Als je overtuigd bent van Biotherm Aquasource Gel, maak de gezichtsverzorging dan samen met de andere projectdeelnemers bekend. Dit kun je doen door: Vriendinnen, familie, collega s en bekenden over het project te vertellen; Proefverpakkingen en coupons uit te delen, zodat je vriendinnen Biotherm Aquasource ook kunnen uitproberen en het effect ervan kunnen ervaren; Foto s te delen van jouw verzorgingsritueel met Biotherm Aquasource; Samen met vriendinnen de marktonderzoeksformulieren uit te delen en de antwoorden door te geven via mijntrnd. Er zijn natuurlijk veel meer manieren om over Biotherm Aquasource te vertellen. Verderop in dit projectboekje vind je nog enkele ideeën. 2 Je eerste indruk: het startonderzoek invullen. Uitproberen. Nu kun je Biotherm Aquasource Gel gaan uitproberen. 4 Gespreksberichten schrijven. Omdat het team van Biotherm veel kan leren van jouw gesprekken met je vriendinnen, familie en bekenden, is het belangrijk dat je ons daarover gedurende het project regelmatig informeert. Schrijf daarom, elke keer dat je met iemand over Biotherm Aquasource gesproken hebt, een gespreksbericht. Startonderzoek. Ondersteun het Biotherm team met jouw mening. Wat is jouw eerste indruk van Biotherm Aquasource Gel? Voelt je huid zacht en gehydrateerd aan? Als het startonderzoek klaar staat, word je daarover per geïnformeerd. Wij zijn benieuwd met hoeveel vriendinnen en bekenden je gesproken hebt, wat zij ervan vinden en welke vragen er over Biotherm Aquasource worden gesteld. Een gespreksbericht schrijven is heel makkelijk: log in op en klik op Bericht schrijven. Gespreksberichten zijn de basis van een trnd-project. Hoe meer wij daarvan kunnen verzamelen, hoe beter wij het team van Biotherm kunnen vertellen wat we met elkaar bereikt hebben.

7 5 Jouw mening over Biotherm: het tussenonderzoek invullen. 7 Het eindonderzoek. Halverwege het project willen we natuurlijk ook alles weten van je eigen ervaringen met Biotherm Aquasource. Doet de Biotherm Aquasource Gel wat je ervan had verwacht? Het onderzoek vind je op jouw persoonlijke mijntrnd pagina als je ingelogd bent op onze website. De laatste testresultaten Aan het eind van het project willen we je nog één keer vragen naar jouw mening over Biotherm Aquasource Gel. Ben je overtuigd? En blijf je Biotherm Aquasource gebruiken na afloop van dit project? Je ontvangt een zodra het tussenonderzoek klaarstaat. Deel je ervaringen in het eindonderzoek, via mijntrnd nadat je bent ingelogd op Je ontvangt een als het zover is. 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. In dit stadium word jij marktonderzoeker voor Biotherm. Ook de meningen van jouw vriendinnen en bekenden spelen een rol voor de ontwikkeling van de Aquasource Gel van Biotherm. In je startpakket vind je een marktonderzoeksboekje met marktonderzoeksvragen, waarmee je mensen kunt vragen naar hun mening over Biotherm Aquasource. Zo kun je meteen alle leuke weetjes die je hebt opgedaan over Biotherm aan anderen vertellen! Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die met dit Biotherm-project meedoen. Het projectblog vind je hier: Vragen en opmerkingen over het project kan je het beste per sturen aan sanne@trnd.nl. De ingevulde formulieren kun je vervolgens online doorgeven. Log in op en klik op het kopje Marktonderzoek versturen.

8 Principes van trnd. Dit is de zin die je kunt doorvertellen: Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mond reclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open. Een trnd-producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mond reclamecampagne. Je mag je vrienden en kennissen in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets wil verkopen. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk. Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mond reclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en kennissen wat je zelf van de producten en van ons vindt. Biotherm Aquasource Gel is verfrissend en hydraterend voor een stralende huid. Luisteren. Bij mond-tot-mond reclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en kennissen alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken ernaar uit dat je de opinie van je vrienden en kennissen verzamelt en met ons deelt!

9 Hoe vertel je anderen over Biotherm Aquasource? We weten dat vrouwen het leuk vinden om hun schoonheidsgeheimen met vriendinnen te delen. Hier vind je een paar tips om je vriendinnen en bekenden over Biotherm Aquasource te vertellen. Social Media Merk je al dat je huid stralender wordt? Dan kun je dit aan iedereen laten zien door een foto te maken en deze samen met je ervaringen in je sociale netwerk te delen, bijvoorbeeld op Facebook, Twitter en Instagram. Wanneer je vriendinnen hierop reageren, kun je hen jouw schoonheidsgeheim vertellen. Beauty-avond voor vriendinnen Haarverzorging, make-up, huidverzorging; dit zijn de ideale ingrediënten om je vriendinnen in de watten te leggen! Vertel over de hydraterende werking van de Aquasource Gel en deel de proefverpakkingen uit. Met het marktonderzoeksboekje kun je gelijk hun mening vragen. Maak een groepsfoto en deel die om het effect op jullie huid aan de andere trnd-partners te laten zien. Deel proefverpakkingen en coupons uit De proefverpakkingen en coupons helpen om een gesprek te beginnen over Biotherm Aquasource. Als je er een paar in je tas stopt, heb je ze altijd bij de hand, bijvoorbeeld als je een kop koffie met vriendinnen gaat drinken. Zo maak je jouw vriendinnen blij en kun je hen naar hun ervaringen met de huidverzorging vragen. Na het sporten Na het sporten kun je in de kleedkamers vertellen over de Aquasource Gel en de proefverpakkingen uitdelen. Wanneer anderen zich aan het opfrissen en opmaken zijn, kan je hen zelf laten ervaren hoe fris de gel aanvoelt op de huid. De beste ideeën om je vriendinnen over Biotherm Aquasource te vertellen, heb je waarschijnlijk zelf. Schrijf ons daarom wat jij zou doen om Aquasource bij vriendinnen, familie en kennissen bekend te maken. We verheugen ons nu al op de vele creatieve en grappige ideeën.

10 Leighton Meester: het gezicht van Aquasource. Tips voor de verzorging van je huid. Ken je Leighton Meester uit de populaire serie Gossip Girl? De 27-jarige actrice is ambassadrice voor Biotherm Aquasource. We nemen een kijkje achter de schermen. Een mooie huid, wie wil dat nu niet. Maar soms heeft je huid wat hulp nodig om er verzorgd en gezond uit te kunnen zien. Enkele tips om je huid te laten stralen: Zorg voor een goede nachtrust. Wanneer je slaapt, krijgt je huid de gelegenheid zich te herstellen. Ook je dieet kan bijdragen aan een mooie huid. Met gezonde en gevarieerde maaltijden versterk je jouw huid van binnenuit. Neem voldoende lichaamsbeweging in de buitenlucht. Het stimuleren van de bloedcirculatie is goed voor je huid. Leighton is erg enthousiast over de samenwerking met Biotherm: Wat ik leuk vind aan Biotherm is dat het merk zichzelf altijd blijft ontwikkelen en steeds weer verandert en moderner wordt. Ik denk dat het Biotherm sterk maakt, en ik voel me vereerd om deel uit te maken van dit merk. Ik houd het meest van de textuur van Aquasource. Het voelt zo licht en fris op mijn huid. Het is heel natuurlijk en het past gewoon bij mijn huid. Het voelt alsof ik straal van binnenuit. Bescherm je huid tegen de schadelijke stralen van de zon met een zonnebrandcrème. Gebruik na het zonnen een vochtinbrengend product. Reinig je gezicht s ochtends en s avonds met een verzorgende reiniger. Gebruik vervolgens een hydraterende crème of gel voor het gezicht, zoals Biotherm Aquasource.

11 Liefde voor water. Wist je dat? Bronnen, meren, rivieren, zeeën en oceanen bedekken 70% van het aardoppervlak. Zij bepalen het leven op aarde. Biotherm zet haar wetenschappers in om de unieke eigenschappen van de waterwereld met huidverzorging te combineren. Blauwe biotechnologie Biotherm wijdt zich volledig aan het onderzoek naar vernieuwende bestanddelen die uit de biodiversiteit van het water gehaald kunnen worden, en een bijdrage kunnen leveren aan de verzorging van de huid. Het thermaal plankton in de Aquasource Gel is een voorbeeld van zo n krachtig bestanddeel uit de oceaan. Aquasource de bestseller van Biotherm is? Elke 7 seconden wordt er ergens ter wereld een Biotherm Aquasource huidverzorgingsproduct verkocht! één verpakking Biotherm Aquasource het equivalent van liter thermaal water bevat? het design van de verpakking van Biotherm Aquasource geïnspireerd is op de vorm van een waterdruppel? naar schatting 50-80% van al het leven op aarde te vinden is onder het oceaanoppervlak? Het topje van de ijsberg De laboratoria van Biotherm laten zich inspireren door de strategieën die algen, micro-organismen en zeeplanten gebruiken om zich aan te passen en te overleven in het water. Dit levert inspiratie op voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Bescherming van alle water Biotherm laat zich inspireren door, maar wil ook zorg dragen voor het water op aarde. Het werkt voortdurend aan de verlaging van haar ecologische impact en ontwikkelde een plan voor duurzaam gebruik van water. plankton, het belangrijkste ingrediënt van Biotherm Aquasource, 3 biljoen jaar geleden al in de oceanen op aarde voorkwam? plankton al sinds de oudheid bekend staat om zijn helende eigenschappen? Legendes uit de Middeleeuwen vertellen over vrouwen die jaarlijks naar bronnen met plankton terugkeerden om te baden. Zij beschouwden dit als de bron van de eeuwige jeugd. de naam van het vochtinbrengende bestanddeel van Biotherm Aquasource, Mannose, is afgeleid van een hemelse substantie? Volgens de Bijbel liet God Manna uit de lucht vallen om dwalende Israëlieten te voeden tijdens hun tocht door de Sinaï-woestijn.

12 60 jaar Biotherm. Al meer dan 60 jaar ontwikkelt Biotherm innovatieve formules en producten om aan verschillende huidverzorgingsbehoeften te beantwoorden. Hier lees je de hoogtepunten uit de geschiedenis van Biotherm. 1952: de oprichting van Biotherm In de jaren 40 ontdekt Dr. Jos Jullien de helende werking van plankton in de bronnen van het Franse Molitg-les-Bains. In 1952 koppelt hij dit natuurlijke ingrediënt aan huidverzorging en richt samen met Jeanine Marissal Biotherm op. Sindsdien is Biotherm het enige merk ter wereld dat Life Plankton in huidverzorgingsproducten gebruikt. Verzorging voor de man Biotherm vindt dat ook de huid van de man verzorging en aandacht verdient. Daarom wordt in de jaren 80 de eerste verzorgingslijn speciaal voor mannen gelanceerd. Innovatieve verzorging voor de huid In de volgende jaren brengt Biotherm veel nieuwe huidverzorgingsproducten uit, waaronder zonnebrandcrèmes, verstevigende crèmes voor het lichaam en de eerste huidverzorging speciaal voor verschillende leeftijdsgroepen. 1998: de introductie van Aquasource In 1998 introduceert Biotherm de geconcentreerde huidverzorging met het equivalent van liter thermaal water: Aquasource. Sindsdien is Aquasource de favoriete hydraterende gezichtsverzorging geworden van miljoenen vrouwen. Schoon water voor iedereen Sinds begin jaren 2000 werkt Biotherm samen met Unicef om aan mensen in achtergestelde gebieden schoon water te garanderen.

13 Andere producten van Biotherm Aquasource. Behalve de Gel behoren er nog meer producten tot het hydraterende gamma van Biotherm Aquasource: Aquasource BB Cream In dit product wordt de hydraterende werking van een Aquasource-verzorging gecombineerd met het verfraaiend effect van een BB cream. Aquasource: verschillende texturen Naast Aquasource Gel bestaat dezelfde hydraterende gezichtsverzorging ook in andere texturen, waaronder Aquasource droge huid en Aquasource Skin Perfection. Deze formules voorzien in de behoeften van verschillende huidtypes. Aquasource CC Gel De eerste kleurcorrigerende en hydraterende verzorging die kleurprobleempjes subtiel corrigeert zonder de huid te maskeren. Aquasource Deep Serum De formule van het Deep Serum heeft een drie keer hogere concentratie aan Life Plankton en Mannose dan de Aquasource Gel. Gebruik het Deep Serum s morgens en/of s avonds voor het aanbrengen van je dag- of nachtcrème. Aquasource Eye Perfection Deze frisse gel vermindert droogtelijntjes, kringen en wallen. Hierdoor lijken de ogen in één stap groter, levendiger en helderder. Aquasource Nuit De huid verliest s nachts het meeste vocht. Met deze nachtcrème blijft de huid s nachts diep gehydrateerd. Bij het ontwaken oogt de huid fris en verkwikt.

14 Feiten en getallen. Biotherm Aquasource Dit is de zin die je kunt doorvertellen aan je vriendinnen: Biotherm Aquasource Gel is verfrissend en hydraterend voor een stralende huid. Jouw project-checklist. In dit project gaan we aan de slag als echte Biotherm Aquasource experts. Hier vind je een checklist van dingen die je de komende 6 weken kunt doen: Belangrijke eigenschappen: Hydraterende en vochtherstellende gel voor de huid. Unieke luchtige en frisse geltextuur. Met de kracht van Life Plankton en Mannose. Reguleert 48 uur lang het vochtgehalte van de huid. De huid ziet er fris en levendig uit en voelt aangenaam en zacht aan. Website Biotherm: Website Aquasource: Facebook Biotherm: Verkrijgbaar bij alle bekende parfumerieën. Winkeladviesprijs: Biotherm Aquasource Gel: 36 Startpakket uitpakken; wat zit er allemaal in? Foto s delen op het projectblog. Proefverpakkingen en kortingscoupons van Biotherm Aquasource uitdelen, zodat vriendinnen, familie en collega s de gezichtsverzorging zelf kunnen proberen. Gespreksberichten schrijven en doorgeven met wie je hebt gesproken over Biotherm Aquasource. Marktonderzoeksformulieren doorsturen via mijntrnd. Meepraten en je ervaringen met andere trnd-partners delen op het projectblog. Jouw mening doorgeven aan Biotherm in drie onderzoeken: Week 2: Startonderzoek. Week 4: Tussenonderzoek. Week 6: Eindonderzoek.

15 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2014 trnd Asterweg 17A8 1031HL Amsterdam

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Nr.1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Januari 2013 In omzet over 2011 (damesproducten). In hoeveelheid

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

NIEUWE HYDRA BOMB TISSUE MASKERS

NIEUWE HYDRA BOMB TISSUE MASKERS NIEUWE HYDRA BOMB TISSUE MASKERS HYDRA BOMB TISSUE MASK INTENS HYDRATEREND EVENWICHTSHERSTELLEND MASKER GROENE THEE + HYALURONZUUR + HYDRATEREND SERUM EEN BOM VAN EFFICIËNTIE VOOR DE NORMALE TOT GEMENGDE

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! 1. Reinig je huid

Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! 1. Reinig je huid tel 0228-319736 Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! Dat kan ook. Daarvoor hoef je echt geen fotomodel te zijn. Wat je leeftijd ook is, door je huid goed te verzorgen kun je er stralend uitzien. Natuurlijk,

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about VERRIJKT MET THERMAAL WATER it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Thermae For Me ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past PERSBERICHT Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past IEDERE HUID VERDIENT PERSOONLIJKE AANDACHT Utrecht, 12 augustus 2010 Een normale of een gevoelige huid? Behoefte aan extra

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief September 2018 Workshop gezichtyoga met Carolien en Femke Bijna is het zover, onze eerste workshop! Femke Hanse van Praktijk Femke Hanse (www.praktijkfemkehanse.nl)

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

Een mooiere huid in tien dagen

Een mooiere huid in tien dagen Een mooiere huid in tien dagen Hartelijk dank voor het aanvragen en lezen van dit ebook: Een mooiere huid in tien dagen. Wellicht ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van de titel en denk je: Dat

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou?

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? INHOUD! Introductie! Begrijp je doelgroep! Onderscheiden ten opzichte van de concurrentie! Jouw verhaal INTRODUCTIE Storen of helpen? INTRODUCTIE

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Projectboek. Pantene. voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* Ambassador Club. * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo.

Projectboek. Pantene. voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* Ambassador Club. * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo. Projectboek Ambassador Club Pantene voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen Pantene en delen hun

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Knabbel en Babbeltijd.

Knabbel en Babbeltijd. Knabbel en Babbeltijd. (zorg ervoor dat je deze papieren goed leest, uitprint en meeneemt naar de VBW) Het thema van deze VBW-week is Zeesterren. Het thema is de titel van de week (dus geen kreet of korte

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? boekje-105x105-def.indd 1 30-01-2009 12:05:22 1,2,3,..., 10 stappen boekje-105x105-def.indd 2 30-01-2009 12:05:23 Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven in je hoofd en hebben al heel

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

PREMIER BASIC. Premier Basic

PREMIER BASIC. Premier Basic PREMIER BASIC Premier Basic Premier Basic is een uitgebreide basislijn om zowel de gevoelige, gemengde en vette huid te behandelen, als de verouderde en vochtarme huiden doelgericht te behandelen. Het

Nadere informatie

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten!

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! 5 producten geschikt voor elk huidtype: Aloe Purifying Cleanser Aloe Refreshing Toner Aloe Nourishing Serum Aloe Balancing

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging.

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. De huid reinigen bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. Door een slecht gereinigde huid raken de poriën uiteindelijk

Nadere informatie

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één.

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET GEMINERALISEERDE WATER VAN VICHY VOOR EEN STERKERE HUID GEBOREN IN DE OMGEVING VAN DE FRANSE VULKANEN.

DE KRACHT VAN HET GEMINERALISEERDE WATER VAN VICHY VOOR EEN STERKERE HUID GEBOREN IN DE OMGEVING VAN DE FRANSE VULKANEN. DE KRACHT VAN HET GEMINERALISEERDE WATER VAN VICHY VOOR EEN STERKERE HUID GEBOREN IN DE OMGEVING VAN DE FRANSE VULKANEN. EEN BRON VAN KRACHT VOOR UW HUID VICHY GEBOREN IN DE OMGEVING VAN DE FRANSE VULKANEN.

Nadere informatie

Je huid heeft een jeugdige toekomst. De nieuwe generatie gezichtsverzorging

Je huid heeft een jeugdige toekomst. De nieuwe generatie gezichtsverzorging Je huid heeft een jeugdige toekomst De nieuwe generatie gezichtsverzorging Ontdek een baanbrekende gezichtsverzorging. Behoud je jonge huid of verover deze terug. Dankzij de multidimensionale technologie

Nadere informatie

Dorstlesser voor de huid. Met plantensappen. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. Nr. 1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk

Dorstlesser voor de huid. Met plantensappen. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. Nr. 1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Nr. 1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk * In omzet van 2004 tot 2010. In aantal verkochte producten van 2006 tot 2010. *Bron: Kantar Worldpanel Beauty 2010.

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier in meervoud. - Gebruik je hoofdletters op een

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING De speciale Aloë Vera-verzorgingsbox is het ideale SOS-verzorgingspakket voor snel en dagelijks gebruik. De drie gespecialiseerde en verzorgende producten

Nadere informatie

PRESENTEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

PRESENTEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier PRESENTEREN in meervoud. - Gebruik je hoofdletters

Nadere informatie

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants Beste bezoeker, Hier vindt u een overzicht van lopende promoties, die wij u momenteel aanbieden in onze apotheek. Deze acties lopen steeds zolang de voorraad strekt. Wilt u op regelmatige basis op de hoogte

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

Vrienden kun je leren

Vrienden kun je leren Vrienden kun je leren Hallo! Wij zijn Reinder en Berber, en wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om dit boekje te maken, speciaal voor jongeren met het syndroom van Asperger. Hieronder vind je

Nadere informatie

Tips en Tricks voor sponsorwerving

Tips en Tricks voor sponsorwerving Tips en Tricks voor sponsorwerving Je gaat op bouwreis en maakt gebruik van de sponsortool, of je bouwt virtuele huisjes op Bouwmee, bijvoorbeeld omdat je voor Habitat meedoet aan een evenement. Alles

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Ontdek holistische anti-veroudering

Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek duurzaam Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek holistische anti-veroudering Wij richten ons met onze producten op een optimaal gezonde huid, omdat een gezonde huid straalt. Holistisch: het

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Body wrap

Veelgestelde vragen Body wrap Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie