Voor dagelijkse frisheid en comfort

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor dagelijkse frisheid en comfort"

Transcriptie

1 trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners testen Libresse Normal en Long inlegkruisjes In dit trnd-project willen wij... Samen met Libresse gaan we in dit project Libresse In dit project testen wij Libresse Normal en Long inlegkruisjes Normal en Long inlegkruisjes uitproberen en bekendmaken. Libresse wil je helpen om je elke dag fris en comfortabel te voelen. Tijdens de lichtere dagen van de menstruatie en tussen 2 menstruatieperiodes in geven de inlegkruisjes van Libresse je extra zekerheid.... samen met trnd-partners uit Nederland twee verschillende inlegkruisjes van Libresse uitproberen. Uitproberen. Samen met vrouwelijke trnd-partners uit Nederland gaan we Libresse Normal en Long inlegkruisjes uitproberen en bekendmaken onder onze vriendinnen.... onze meningen en ervaringen via twee online enquêtes verzamelen. Je mening geven. We hebben er zin in!...libresse inlegkruisjes bekendmaken: eenvoudig door er over te vertellen en de inlegkruisjes aan vriendinnen te geven. Doorvertellen. Libresse in dit project... onderzoek bij vriendinnen doen: welke mening hebben zij over Libresse inlegkruisjes? Rapporteren.

3 Libresse inlegkruisjes voor dagelijkse frisheid De verschillende elementen van Libresse inlegkruisjes De belangrijkste eigenschappen van Libresse inlegkruisjes: - Comfortabel dankzij de pasvorm - Ongeparfumeerd - Ademend Op elk moment van de dag willen we ons schoon en fris voelen. Daarom doet Libresse er alles aan om inlegkruisjes te maken die passen bij ieder lichaam. De inlegkruisjes van Libresse zijn ongeparfumeerd en flexibel. De speciale pasvorm volgt je lichaamsbeweging voor een comfortabel gevoel. Dankzij de huidvriendelijke materialen houden de inlegkruisjes vocht tegen en laten lucht en warmte door zodat je huid op een natuurlijke manier kan ademen. De onderscheidende eigenschappen van Libresse inlegkruisjes worden aangegeven aan de hand van diverse iconen. Hieronder worden de belangrijkste eigenschappen van Libresse inlegkruisjes toegelicht. Absorptie Op alle verpakkingen van Libresse staan druppels afgebeeld die het absorptievermogen van een inlegkruisje aangeven. De druppels geven aan of het inlegkruisje weinig of heel veel vocht absorbeert. Voorzijde (vormt zich naar het lichaam) Zachte toplaag voor een comfortabel gevoel Pasvorm Door de duidelijke voor- en achterkant van het inlegkruisje zorgt deze ervoor dat deze niet verschuift en goed op zijn plaats blijft zitten. De pasvorm is ook zo gemaakt dat het de bewegingen van je lichaam volgt. Ademende onderlaag Achterzijde e (vormt zich naar het lichaam) Ademende onderkant Voor de onderkant van het inlegkruisje wordt een dun plastic laagje met zeer kleine gaatjes gebruikt. Dat materiaal houdt vocht tegen en laat tegelijk lucht en warmte door. Een ademende onderkant is belangrijk om teveel vochtigheid en warmte tegen te gaan. Met Libresse inlegkruisjes krijg je een fris en comfortabel gevoel, altijd en overal!

4 Je trnd startpakket Toplaag Om irritatie te voorkomen moet de toplaag van een inlegkruisje zo zacht mogelijk zijn voor je huid. Het katoenzachte materiaal dat voor Libresse inlegkruisjes als toplaag wordt gebruikt, voelt comfortabel aan. Body-balanced ph De ph-waarde van je huid is belangrijk voor de hydratatie en zachtheid ervan. Een goede ph-waarde beschermt de huid ook tegen irritatie en infecties. Die ph-waarde laag houden (zuur) helpt de ontwikkeling van bacteriën tegen te gaan en dat is precies wat de producten van Libresse doen. Dermatologisch getest Libresse inlegkruisjes zijn dermatologisch getest op alle afzonderlijke materialen die zijn verwerkt in een inlegkruisje. Aan het begin van dit trnd-project ontvang jij als geselecteerde deelnemer een gratis startpakket. De inhoud hiervan is: Voor jou: 1 x proefpakketje waarmee je Libresse Normal en Long inlegkruisjes kunt uitproberen 1 x bon voor een gratis enkelpak Libresse inlegkruisjes naar keuze 1 x marktonderzoeksboekje 1 x projectboek met belangrijke informatie Om uit te delen aan je vriendinnen: 14 x proefpakketjes met Libresse inlegkruisjes (2 x Normal en 2 x Long) inclusief kortingsbon van 50% korting op een enkelpak Libresse inlegkruisjes naar keuze 5 x kortingsbonnen die 50% korting geven op een enkelpak Libresse inlegkruisjes naar keuze Ongeparfumeerd Alle Libresse inlegkruisjes zijn ongeparfumeerd, behalve Libresse Normal Deo Fresh. Dit inlegkruisje is licht geparfumeerd en dit is in de toplaag verwerkt. Deze verpakking herken je aan de blauwe bloemetjes op de verpakking.

5 Hoe verloopt dit trnd-project? 3 Libresse bekendmaken. 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken Als eerste kan je in alle rust je startpakket uitpakken, de verschillende Libresse producten bekijken en dit boekje nog eens goed doornemen. Foto s maken Maak alle trnd-partners getuige van dit moment door gelijk een paar foto s van jou en de Libresse producten in het startpakket te maken. Stuur deze via internet naar ons toe zodat wij ze op het blog kunnen zetten. Foto s kan je uploaden via de online fotogalerij die je hier kunt vinden: Als je overtuigd bent van Libresse, maak dan, samen met de andere projectdeelnemers, het inlegkruisje bekend. Dit kan je doen door: Vriendinnen, collega s en familie over het project te vertellen; Libresse proefpakketjes aan je vriendinnen uit te delen; Jouw kennis over Libresse en over dagelijkse verzorging met je vriendinnen delen waardoor je ze echt kan helpen! Er zijn natuurlijk nog meer manieren om over Libresse te vertellen. Verderop in dit projectboekje hebben we enkele ideeën op een rij gezet. 4 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. 2 Je eerste indruk: het startonderzoek invullen. Uitproberen Libresse inlegkruisjes kun je dagelijks gebruiken om je elke dag weer schoon en fris te voelen. Dus of je nou menstrueert of niet, je kunt direct beginnen met het uitproberen van een Libresse proefpakketje. Ook vind je onderaan de welkomstbrief een kortingsbon voor een gratis verpakking Libresse inlegkruisjes. Wissel je bon daarom gauw in bij Kruidvat of Trekpleister en laat het testen beginnen! In dit stadium word jij marktonderzoeker voor Libresse inlegkruisjes. De meningen van jouw vriendinnen en bekenden zijn namelijk ook nuttig voor de ontwikkeling van Libresse inlegkruisjes. In het bijgeleverde boekje staan marktonderzoeksvragen, waarmee je mensen kunt vragen naar hun mening over Libresse inlegkruisjes. Als je vriendinnen de onderzoeksvragen uit het marktonderzoeksboekje hebben ingevuld, kun je de antwoorden aan ons doorgeven via mijn trnd. Startonderzoek In dit onderzoek verzamelen we jouw eerste ervaring met Libresse inlegkruisjes. We vragen je naar je mening over het product, of het inlegkruisje doet wat het belooft en nog veel meer. Als het onderzoek klaar staat, word je daarover per geïnformeerd.

6 5 Het eindonderzoek. Principes van trnd De laatste testresultaten Aan het einde van ons gezamenlijk project verzamelen we nog een keer al onze meningen, ideeën en activiteiten met betrekking tot Libresse inlegkruisjes. Vul daarom het eindonderzoek in via mijntrnd nadat je bent ingelogd op Je ontvangt een als het eindonderzoek klaar staat. Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die met dit Libresseproject meedoen. Het projectblog vind je hier: Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-totmondreclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om op de hoogte te zijn van deze principes en je hieraan te houden. Openheid Een trnd producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mondreclame campagne. Je mag je vrienden en bekenden in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat ringelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Vragen en opmerkingen over het project kan je het beste per sturen aan Eerlijk Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mondreclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en bekenden wat je zelf van de producten en van ons vindt. Luisteren Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en bekenden alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken er naar uit dat je de opinie van je vrienden en bekenden verzamelt en met ons deelt!

7 Dit is de zin die je kan doorvertellen Hoe vertel je je vriendinnen over Libresse? Libresse inlegkruisjes zorgen voor dagelijkse frisheid en een comfortabel gevoel. Natuurlijk ken jij je vriendinnen het best en weet je zelf wanneer je met hen kan praten over dagelijkse verzorging. Er zijn veel gelegenheden om er over te beginnen. Met de volgende tips breng je deze gesprekken makkelijk op gang: Weggeven van proefpakketjes De proefpakketjes zijn het ideale middel om een gesprek met je vriendinnen te hebben over Libresse en de maandelijkse cyclus. Stop er een paar in je tas en deel ze uit, bijvoorbeeld als je samen een kop koffie drinkt of uit eten gaat. Voorbereid op je werk Als je op je werk vertelt dat je uitgekozen bent om mee te doen met een nieuw trnd-project van Libresse, vertel dan direct aan je vrouwelijke collega s dat je een paar proefpakketjes in je bureaula hebt liggen. Zo kan iedereen een proefpakketje bij je komen halen. Je collega s zullen je heel dankbaar zijn! Bij elkaar op bezoek Vertel je vriendinnen over het Libresse project wanneer je bij elkaar op bezoek bent, bijvoorbeeld als je naar het toilet gaat. Leg uit dat ze Libresse inlegkruisjes dagelijks kunnen gebruiken en geef ze gelijk een proefpakketje cadeau zodat ze het zelf kunnen uitproberen. Sportvereniging Ook bij een volleybalclub, een groepsles fitness of een andere activiteit kun je voor het sporten wat proefpakketjes uitdelen in de kleedkamer. Dan kan iedereen het gelijk uitproberen. De beste ideeën om je vrienden en bekenden over Libresse te vertellen, heb je waarschijnlijk zelf. Schrijf ons daarom wat jij zou doen om Libresse bij familie, vriendinnen en collega s bekend te maken. We verheugen ons nu al op de vele creatieve en grappige ideeën.

8 De geschiedenis van Libresse Libresse heeft er altijd naar gestreefd om vrouwen te helpen hun hart te volgen en hun dromen waar te maken. Dat doen ze met veel succes want het moederbedrijf van Libresse is in meer dan 100 landen actief en heeft ruim werknemers in dienst. Hoe Libresse vrouwen heeft geholpen met en tijdens hun menstruatie lees je hier: 1940: improvisatie na de oorlog Vrouwen gaan buitenshuis werken om zelf geld te verdienen en kunnen nu hun maandverband kopen. Het eerste wegwerpmaandverband van crêpepapier komt op de markt onder de naam Mimosept. Rond de kern van het verband zit een netje waarvan je de uiteinden zelf moet knopen. Het maandverband moet je vastmaken aan een gordeltje om de heupen. 1950: opbouwen en ontdekken Libresse neemt de eerste automatische knoopmachine in gebruik. Een echte doorbraak voor de productie van maandverband! Andere producenten leggen de knopen nog handmatig of verkopen hun producten zonder knopen, terwijl bij Libresse mooi geknoopt maandverband vlotjes van de band rolt. 1960: revolutionaire ontwikkelingen SCA, het moederbedrijf van Libresse, heeft schuimrubberen plakstroken uitgevonden die het verband op zijn plaats houden. Een speciaal gordeltje is dus verleden tijd. Er wordt ook een droge toplaag toegevoegd aan het verband waardoor het beter werkt. Een revolutionaire doorbraak die ongeveer gelijk komt met de ontdekking van de pil! 1970: Flower power en wijde broeken Libresse komt met de Anatomic! Het is het eerste maandverband dat perfect aansluit op het lichaam, met extra vulling in het midden. Ideaal om onder je spijkerbroek met wijde pijpen te dragen! 1980: kleiner en met vleugels Het uitgangspunt van Libresse is altijd de lifestyle van vrouwen geweest. Omdat een gigantisch pak maandverband niet zo handig is als je gaat discorolschaatsen, lanceert Libresse het individueel verpakte maandverband. Om altijd en overal bij de hand te hebben. Ook introduceert Libresse de eerste maandverbandjes met vleugels. 1990: ieniemini maandverband Ja hoor, het is gelukt: Libresse komt met een heel dun maandverband van slechts drie millimeter dik met extreem absorberend vermogen. Een nieuwe absorptietechnologie, Efficapt, genaamd maakt dit allemaal mogelijk. 2000: strings worden hip Vrouwen willen strings dragen en Libresse komt met enkele baanbrekende ideeën, zoals het allereerste maandverband en inlegkruisje voor strings. Daarnaast komt Libresse ook met speciaal maandverband voor de nacht: Libresse ultra goodnight. De slimme vormgeving zorgt ervoor dat het maandverband perfect past en doorlekken tijdens de nacht voorkomt. 2010: zekerheid en vertrouwen Libresse producten zijn ontworpen om perfect te passen en je bewegingen te volgen. Het idee van Libresse: hoe beter de pasvorm, hoe beter jij je voelt. De producten volgen je lichaamsbewegingen en verschuiven niet.

9 Het assortiment van Libresse inlegkruisjes De menstruatieperiode Naast Libresse inlegkruisjes zijn er ook verschillende soorten maandverband die geschikt zijn voor de menstruatieperiode. Elk vrouwenlichaam is anders en er zijn veel verschillende behoeften waarvoor een inlegkruisje gebruikt kan worden. Voor al die uiteenlopende behoeften en voor elk type ondergoed heeft Libresse een passend inlegkruisje. Libresse ultra maandverband is ultradun en heeft een duidelijke voor- en achterkant. Er wordt gebruik gemaakt van een techniek die ervoor zorgt dat het maandverband jouw bewegingen volgt en niet verschuift. Dit helpt om doorlekken te voorkomen. Libresse Light inlegkruisje Voor tussen de menstruatieperiodes door heeft Libresse verschillende inlegkruisjes. Rond de eisprong kan je soms wat meer afscheiding hebben, dan zijn de Libresse Light inlegkruisjes heel geschikt. Deze beschermen je ondergoed en helpen je elke dag droog en fris te voelen. Libresse ultra maandverband is er in verschillende soorten, voor verschillende behoeften: met of zonder vleugels in verschillende lengtes voor overdag en voor s nachts speciaal voor string ondergoed Libresse String inlegkruisje: Speciaal voor string ondergoed. Libresse Micro inlegkruisje: s Werelds kleinste inlegkruisje, past in elk type ondergoed. Libresse Hipster inlegkruisje: Speciaal voor hipster en boxer ondergoed. Libresse SoSlim inlegkruisje: Het ultradunne inlegkruisje dat in elk type ondergoed past. Per stuk verpakt en dus discreet mee te nemen. Je cyclus bijhouden Misschien ken je de menstruatiekalender van Libresse al. Sinds kort is deze ook beschikbaar en te downloaden als app voor iphone; te vinden als 'Periodical' app. Naast het bijhouden van je menstruatie kun je de app ook gebruiken voor alle andere afspraken, zodat je kunt zien hoe je cyclus aansluit op je plannen. Zo kun je je altijd goed voorbereiden. Libresse Extra inlegkruisjes Voor de lichtere dagen van je menstruatie kun je Libresse Normal, Long en Extra Long inlegkruisjes gebruiken. Deze hebben extra absorptievermogen. Ook geschikt wanneer je verwacht ongesteld te worden maar niet precies weet wanneer.

10 Vragen en antwoorden Feiten en getallen Waarvoor gebruik je een inlegkruisje eigenlijk? Libresse inlegkruisjes kun je gebruiken tijdens de lichtere dagen van je menstruatie, voor afscheiding, voor dagelijkse frisheid tussen 2 menstruatieperiodes in en ter bescherming van je lingerie. Libresse Normal en Libresse Long inlegkruisjes De zin die je kan doorvertellen aan je vriendinnen: Libresse inlegkruisjes zorgen voor dagelijkse frisheid en een comfortabel gevoel. Wat is het verschil tussen maandverband en inlegkruisjes? Maandverband kan meer vocht absorberen en is daarom de beste oplossing voor de zwaardere dagen tijdens je menstruatie. Inlegkruisjes zijn dunner en beter geschikt aan het begin en eind van je menstruatie of als je afscheiding ervaart. Is er latex verwerkt in Libresse inlegkruisjes? Er is geen latex verwerkt in Libresse inlegkruisjes. Alle inlegkruisjes producten zijn opgebouwd uit een absorberende kern, een oppervlaktemateriaal (de toplaag) en een polyethyleen laag aan de onderkant. De absorberende kern bestaat uit een mix van pulp en SAP (super absorberende parels die vocht en geurtjes vasthouden). Hoe vaak verschoon je je inlegkruisje? Afhankelijk voor welke behoefte je een inlegkruisje gebruikt verwissel je deze. Dat kan puur ter bescherming van je ondergoed zijn, maar je kunt inlegkruisjes ook heel goed gebruiken voor de lichtere dagen van je menstruatie. Waarom hebben Libresse inlegkruisjes een gleufje aan de achterzijde? Libresse inlegkruisjes hebben een specifieke voor- en achterkant. Door de split in de achterzijde vormt het inlegkruisje zich beter naar het lichaam en volgt daardoor de bewegingen van ons lichaam op een comfortabele en veilige manier. Dit zorgt voor een goede pasvorm en dat het inlegkruisje niet verschuift. Libresse inlegkruisjes zijn voor de lichte menstruatiedagen, dagelijkse frisheid tussen 2 menstruatieperiodes in, afscheiding en ter bescherming van je ondergoed. Belangrijke eigenschappen: Een extra zacht toplaagje voor draagcomfort Flexibele pasvorm dankzij speciale voor- en achterkant Ademend materiaal voor een fris gevoel Ongeparfumeerd Verkrijgbaar bij: de bekende supermarkten en drogisterijen Website Libresse: Facebook Libresse: Winkeladviesprijs: 2,39 per Libresse enkelpak inlegkruisjes Zijn de Libresse inlegkruisjes producten dermatologisch getest? Ja, Libresse inlegkruisjes zijn dermatologisch getest op alle afzonderlijke materialen die zijn verwerkt in een inlegkruisje. Zit jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan op onder forum & advies.

11 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2013 trnd Asterweg 17A8 1013HL Amsterdam

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Houdt je droog en zit comfortabel

Houdt je droog en zit comfortabel trnd projectboek Libresse ultra normal maandverband: Houdt je droog en zit comfortabel trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trnd projectboek Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-triple-protection Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula.

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. trnd projectboek Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. Beschermt naast je ondergoed ook de gevoelige huid van je V-zone. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-dailyfresh Jouw persoonlijke

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/ /2500/V1. Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen.

VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/ /2500/V1. Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen. VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/2011.09/2500/V1 Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen. Mannen zijn anders: Moli for men, de anatomisch gevormde productlijn speciaal ontworpen

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies.

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Soft Dry & Discreet Droogheid waarop u kunt vertrouwen Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Geniet van meer zelfvertrouwen en comfort. In het verleden was incontinentie

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE Sint-Renelde. Bezoek onze website: Uw discretiekaart (0311)

N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE Sint-Renelde. Bezoek onze website:  Uw discretiekaart (0311) helpt helps genezen. healing. N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE - 1480 Sint-Renelde Bezoek onze website: www.hartmann.be Uw discretiekaart 088 013 8 (0311) Met vol vertrouwen vooruit! MoliMed

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies.

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Omdat elk leven en ieders behoefte anders is, biedt de MoliMed serie altijd een passende oplossing bij urineverlies. MoliMed gaat om meer

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM

De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM 88 % van het verplegend personeel bevestigt de voordelen voor de gezondheid van de huid1 De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM Ademend voor een gezonde huid www.tena.nl Gezonde huid voor

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

opvangmateriaal voor urine incontinentie voor ouderen ZorgSaam

opvangmateriaal voor urine incontinentie voor ouderen ZorgSaam opvangmateriaal voor urine incontinentie voor ouderen 1 ZorgSaam Opvangmateriaal voor urine incontinentie Hulpmiddelen kunnen een uitkomst zijn. Het gebruik van hulpmiddelen kan in elk geval voorkómen

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

de luchtverfrisser die je blijft ruiken

de luchtverfrisser die je blijft ruiken trnd projectboek Ambi Pur 3volution: de luchtverfrisser die je blijft ruiken trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ambipur Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Ambi

Nadere informatie

Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband

Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband Depend Inlegkruisjes en Verband zijn speciaal ontworpen voor zeer licht tot matig urineverlies. Draag goed aansluitend ondergoed, bij voorkeur een strakke slip

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Aanleginstructies. Inlegkruisjes en Verband. Stap 1: Stap 2: Stap 3:

Aanleginstructies. Inlegkruisjes en Verband. Stap 1: Stap 2: Stap 3: Inlegkruisjes en Verband Depend Inlegkruisjes en Verband zijn speciaal ontworpen voor zeer licht tot matig urineverlies. Draag goed aansluitend ondergoed. Het inlegkruisje/verband heeft geen voor- of achterkant

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

Goed nieuws in luierland!

Goed nieuws in luierland! blije bips Goed nieuws in luierland! Etos heeft haar luiers vernieuwd en is vriendjes geworden met de twee allerliefste hondjes van de wereld: Woezel & Pip. Zo heeft Etos nu niet alleen de beste want ze

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

SweetCare introduceert de ultradunne luier!

SweetCare introduceert de ultradunne luier! PRODUCTNIEUWS JUNI 2014 45 % DUNNER! ULTRADUN MEER ABSORPTIE MEER BEWEGINGSVRIJHEID SweetCare introduceert de ultradunne luier! De nieuwe SweetCare ultradunne luier is maar liefst 45% dunner dan alle andere

Nadere informatie

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster om haren en stof makkelijker* te vangen * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs maken kennis met Swiffer-producten

Nadere informatie

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

Dat zit gewoon goed! Kimberly-Clark B.V., Postbus 450, 6710 BL Ede, telefoon , fax ,

Dat zit gewoon goed! Kimberly-Clark B.V., Postbus 450, 6710 BL Ede, telefoon , fax , Dat zit gewoon goed! Wettig gedeponeerd handelsmerk Kimberly-Clark Worldwide, Inc. 2008 KCWW Depend is officieel partner van het Nationaal Ouderen Fonds. Kimberly-Clark B.V., Postbus 450, 6710 BL Ede,

Nadere informatie

Uw discrete oplossing

Uw discrete oplossing N.V. PAUL HARTMANN S.A. BE-1480 Sint-Renelde Bezoek onze websites: www.hartmann.be www.discrete.be Uw discrete oplossing 085 861/6 (1014) Incontinentie hygiëne Bescherming van de huid Dankzij een ademende

Nadere informatie

Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten

Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten De Kruidvat luiers zijn vernieuwd en nu zachter dan ooit. Voor dit Ouders van Nu testpanel hebben we 212 ouders geselecteerd die de Kruidvat NewBorn luiers

Nadere informatie

N 1 wereldwijd. Goed in mijn vel? Zo voel ik me elke dag. Jouw dagelijkse verzorging begint bij een optimale intieme hygiëne

N 1 wereldwijd. Goed in mijn vel? Zo voel ik me elke dag. Jouw dagelijkse verzorging begint bij een optimale intieme hygiëne ZELFZEKERHEID STRAAL JE UIT! Goed in mijn vel? Zo voel ik me elke dag. N 1 wereldwijd Jouw dagelijkse verzorging begint bij een optimale intieme hygiëne Zeepvrij Hypoallergeen Gynaecologisch getest Het

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: is erg belangrijk. We weten dat als je in de puberteit komt er allerlei dingen aan je lijf veranderen. We hebben in een eerdere bijeenkomst al een aantal van die

Nadere informatie

Ongewild urineverlies? Zo voorkomt u ongelukjes...

Ongewild urineverlies? Zo voorkomt u ongelukjes... GRATIS proefpakket! Ongewild urineverlies? Zo voorkomt u ongelukjes... Ongewild urineverlies en nu? Het is de normaalste zaak van de wereld en ieder mens doet het; naar de wc gaan. Maar wat nu als u het

Nadere informatie

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra Bevat voedingsstoffen zoals ijzer en vitamines om de ontwikkeling van je kindje, ook na het eerste jaar, te ondersteunen* trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-dreumesmelk

Nadere informatie

Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt

Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt trnd-projectboekje arkorelax slaap Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt trndproject Projectblog www.trnd.com/be-nl/arkorelax Jouw contactpersoon louise@trnd.be

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Wie doet wat? wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Wie doet wat? wat is jouw talent? Workshop Handleiding wat is jouw talent? Inhoudsopgave Wat is het Wie doet wat-spel? Uitleg over de opzet van dit spel. Hoe werkt het Wie doet wat-spel? Snel aan de slag met het spel Hoe gebruik je dit

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 3: Opbouw blog Les

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

De zorg moet steeds beter.

De zorg moet steeds beter. De zorg moet steeds beter. De tekst is in Taal voor allemaal. Ons Tweede Thuis heeft afspraken over goede zorg. Jij krijgt zorg. Ons Tweede Thuis geeft de zorg. Een ander woord voor zorg is hulp. Bij wonen.

Nadere informatie

Verdrag. Jouw intentie. 2 Voor wie schrijf je?

Verdrag. Jouw intentie. 2 Voor wie schrijf je? Website Intentie Verdrag Voor elk artikel wat je schrijf pak je het Website Intentie Verdrag erbij. Dit geeft je de juiste focus. Elk woord en elke zin draagt een bepaalde energie. Hoe bewuster je intentie,

Nadere informatie

EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren.

EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren. trnd projectboek EMMI ALL-IN-ONE FONDÜ Alles wat je nodig hebt om een Fondü-meesterwerk te creëren. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/emmi Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl WE

Nadere informatie

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping Kussens en Dekbedden Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping AVS kussens: de ondersteuning van uw nachtrust Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassadeurs Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs testen elektrisch

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET AFVAL DOE-OPDRACHTEN Groep 7-8

AAN DE SLAG MET AFVAL DOE-OPDRACHTEN Groep 7-8 AAN DE SLAG MET AFVAL DOE-OPDRACHTEN Groep 7-8 INLEIDING Onderdeel van de website Aan de slag met afval zijn verschillende doe-opdrachten die erop zijn gericht om het thema afval extra tot leven te brengen.

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

Casa di Mama van Dr. Oetker:

Casa di Mama van Dr. Oetker: trnd projectboek Casa di Mama van Dr. Oetker: De eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza trnd project Projectblog: www.trnd.nl/casadimama Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Promotietips

Promotietips Promotietips 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op te

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Wanneer zijn de kinderen klaar voor een zindelijkheidstraining? Kinderen zijn mogelijk klaar voor een zindelijkheidstraining wanneer ze:

Wanneer zijn de kinderen klaar voor een zindelijkheidstraining? Kinderen zijn mogelijk klaar voor een zindelijkheidstraining wanneer ze: Zindelijkheidstraining Net als de meeste ouders kijkt u misschien uit naar de dag dat uw kind geen luiers meer nodig heeft. Uw kind zindelijk maken kan een enorme opgave lijken, vooral wanneer familie,

Nadere informatie

Projectboek. Swiffer Vloerreiniger en Duster. om haren en stof makkelijker* te vangen. Ambassador Club. * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek.

Projectboek. Swiffer Vloerreiniger en Duster. om haren en stof makkelijker* te vangen. Ambassador Club. * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. Projectboek Ambassador Club Swiffer Vloerreiniger en Duster om haren en stof makkelijker* te vangen * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors ontdekken de producten

Nadere informatie

Wij zijn echt met je gezondheid bezig. Incontinentiemateriaal

Wij zijn echt met je gezondheid bezig. Incontinentiemateriaal Wij zijn echt met je gezondheid bezig Incontinentiemateriaal Alle incontinentieverbanden bevatten een absorberend poeder, dat vocht omzet in vaste vorm en aldus lekkages en geurontwikkeling voorkomt, zowel

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een krachtige boodschap maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zullen

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94 Inhoud Inleiding 7 deel 1 lees- en kijkbio Hoofdstuk 1 Verhalen vertellen 10 Hoofdstuk 2 Zelf verhalen vertellen 12 Hoofdstuk 3 Voorlezen 16 Hoofdstuk 4 Verhalen lezen 18 Hoofdstuk 5 Verhalen in boeken

Nadere informatie

Braun Series 9. Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring. trndproject

Braun Series 9. Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring. trndproject trnd projectboek Braun Series 9 Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl We worden online

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassador Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen elektrisch

Nadere informatie

Incontinentiemateriaal

Incontinentiemateriaal Wij zijn echt met je gezondheid bezig Incontinentiemateriaal Liberale Mutualiteit Alle incontinentieverbanden bevatten een absorberend poeder, dat vocht omzet in vaste vorm en aldus lekkages en geurontwikkeling

Nadere informatie

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen Met Travel Builders naar een betere klantreis Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Travel Builders neemt reisorganisaties mee op reis. Naast de prachtige reizen die u als reisorganisatie

Nadere informatie

De Laatste zaterdag Boodschappentasjes

De Laatste zaterdag Boodschappentasjes De Laatste zaterdag Boodschappentasjes Zaterdag 11 maart is de laatste zaterdag voor de Tweede Kamerverkiezingen. Oftewel, de perfecte dag om overal in het land te laten zien dat de ChristenUnie gaat voor

Nadere informatie

Vaginale hygiëne. Wat zijn vaginale klachten?

Vaginale hygiëne. Wat zijn vaginale klachten? Vaginale hygiëne Vaginale hygiëne De vagina is een kwetsbaar lichaamsdeel. Ze is gevoelig voor vocht, warmte en knellende kleding. Deze folder geeft je beknopte informatie over goede hygiënische verzorging

Nadere informatie

Pampers Ambassadors presenteert: Pampers Premium Protection Active Fit

Pampers Ambassadors presenteert: Pampers Premium Protection Active Fit Ambassadors Pampers Ambassadors presenteert: Pampers Premium Protection Active Fit www.pampersambassadors.be Welkom Welkom bij de Pampers Ambassadors Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in

Nadere informatie

De zorg moet steeds beter.

De zorg moet steeds beter. De zorg moet steeds beter. De tekst is in Taal voor allemaal. Je zorg-aanbieder 1 heeft afspraken over goede zorg. Jij krijgt zorg. Je zorg-aanbieder geeft de zorg. Een ander woord voor zorg is hulp. Bij

Nadere informatie

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping Geen bed ventileert beter Auping weet waarom het zo goed voelt Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer ís een matras een goede

Nadere informatie

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project.

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project. trnd projectboek Whiskas brokjes Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/whiskas Jouw persoonlijk aanspreekpunt

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

WELKOM BIJ GROHE SMART!

WELKOM BIJ GROHE SMART! GROHE SMART WELKOM BIJ GROHE SMART! Wees smart en neem deel aan het grootste loyaliteits- en cadeauprogramma binnen de sanitairbranche. GROHE SMART is specifiek aangepast aan uw behoeften op het gebied

Nadere informatie