Casa di Mama van Dr. Oetker:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Casa di Mama van Dr. Oetker:"

Transcriptie

1 trnd projectboek Casa di Mama van Dr. Oetker: De eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza trnd project Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners introduceren de pizza s van Casa di Mama In dit trnd-project willen wij: Samen met trnd-partners gaan we genieten van de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker. De eerste diepvriespizza (niet voorgebakken) die in de oven rijst! 8 weken lang gaan we met familie en vrienden smullen van de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker. Pizza s belegd met verse en heerlijke producten, net als de echte Italiaanse pizza s!... samen met vrienden en familie de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker laten proeven en het originele concept uitproberen. Uitproberen. Zet je tanden in dit krokante project en nodig alvast vrienden & familie uit voor Bourgondisch genieten!... jullie ongezouten mening horen over de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker. Via 3 enquêtes verzamelen we gedurende het project jullie persoonlijke bevindingen. Je mening geven.... je familie, vrienden en collega s laten proeven van de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker tijdens speciale degustatiemomenten, maaltijden, apero s, etentjes,... Doorvertellen. gespreksberichten en marktonderzoeksresultaten rapporteren: wat vinden je vrienden en familie van de pizza s? Rapporteren.

3 Casa di Mama van Dr. Oetker Vers pizzadeeg zoals in Italië! De eerste diepvriespizza van Dr. Oetker werd in 1970 op de markt gebracht. Daarna heeft Dr. Oetker de pizza aanzienlijk verbeterd: Casa di Mama bestaat uit een ongebakken pizzabodem van vers zuurdeeg belegd met heerlijke ingrediënten. Wat is het geheim van de pizza s van Casa di Mama? Antwoord: de pizzabodem is niet voorgebakken waardoor hij in jouw oven rijst. Dat is het geheim voor de unieke smaak van de echte zelfgemaakte Italiaanse pizza s. De meeste diepvriespizza s zijn al voorgebakken zodat ze thuis slechts even in de oven moeten om te serveren. Casa di Mama is echter een diepvriespizza die niet werd voorgebakken: de pizzabodem rijst in de oven zoals een zelfgemaakte pizza... Het is een pizza met een fijne pizzabodem die een lichte, knapperige korst krijgt op voorwaarde dat men nauwgezet de instructies volgt! Ga snel naar de volgende pagina om te ontdekken hoe je de pizza s van Casa di Mama moet bereiden. Wist je dat in Europa vooral diepvriespizza s worden gegeten? In België eten we ongeveer 1,5 kg diepvriespizza per persoon per jaar. Dat kan al tellen maar het is toch minder dan in de andere Europese landen: Nederland (2,0 kg) en Duitsland (2,7 kg). In Europa worden de meeste diepvriespizza s gegeten door de Noren met een jaarlijks verbruik van 5,0 kg per persoon

4 Hoe maak je de pizza s van Casa di Mama klaar... om er echt van te smullen Wil je de pizza s van Casa di Mama proeven zoals ze bedoeld zijn? Maak ze dan als volgt klaar: 1 Verwarm de oven voor op 250 ºC De oventemperatuur is cruciaal om het deeg correct te laten rijzen en een krokante pizza te verkrijgen. 3 Plaats de diepvriespizza met het bakpapier op de ovenplaat (niet op het rooster) Het is belangrijk dat de pizza onderaan in de oven wordt gebakken om het perfecte resultaat te verkrijgen. 2 Denk eraan om de kartonnen bodem te verwijderen! Bak de pizza 12 tot 14 minuten... en smullen maar! 4

5 De pizza s van Casa di Mama Casa di Mama van Dr. Oetker is verkrijgbaar in vijf heerlijke varianten met knapperige pizzabodems en zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. Casa di Mama Hawaii Rijkelijk belegd met tomatensaus, gekookte ham, ananas en pittig gekruid. Casa di Mama Mozzarella Pesto Royaal bedekt met tomatensaus, mozzarella, pesto en rode uien. Casa di Mama Speciale Belegd met tomatensaus, salami, ham en champignons en pittige kruidenmix. Casa di Mama Prosciutto Funghi Rijkelijk belegd met fijne Italiaanse ham, champignons en geurige kruiden. Casa di Mama Quattro Formaggi Belegd met een selectie van 4 kazen: mozzarella, emmentaler, Edammer- en blauwschimmelkaas. Voor dit project koop jij de pizza s van Casa di Mama met de aankoopbonnen die je hebt gekregen in je startpakket. Zo kies je zelf de pizza die je met vrienden, familie of collega s wil uitproberen!

6 Startpakket Hoe verloopt dit trnd-project? Aan het begin van dit project ontvang je een startpakket. Voor jou, trnd-partner, bevat het startpakket: 8 gratis aankoopbonnen voor het hele assortiment Casa di Mama van Dr. Oetker om zo degustaties te organiseren 1 projectboek 1 magnetisch notitieboekje Om door te geven aan je vrienden: 20 infobrochures 10 kortingsbonnen voor de Casa di Mama pizza s 1 marktonderzoeksboekje 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken: Allereerst kan je in alle rust je startpakket uitpakken en de inhoud doornemen. Controleer de aankoopbonnen voor de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker en alle exclusieve informatie over deze producten. Foto s maken tijdens het project: We zouden het leuk vinden om het moment waarop je je pakket opent te kunnen delen met jou. Vergeet dus niet om foto s te nemen. Het zou bovendien ook fantastisch zijn om via foto s mee te kunnen genieten van al dat smulplezier! Je kunt daarna je foto s opsturen naar door te klikken op de knop Bericht schrijven. Daarna zal je ze terugvinden in de fotogalerij van de projectblog tussen de foto s van de andere deelnemers. Uitproberen: Ga meteen naar je supermarkt om met je aankoopbonnen de Casa di Mama pizza s te kopen. Het volstaat om de aankoopbonnen aan de kassa af te geven (1 aankoopbon = 1 gratis pizza van Casa di Mama). 2 Je indrukken delen. Zodra je de eerste pizza hebt geproefd, zouden we graag willen dat je je mening geeft via drie onderzoeken tijdens het project: Vragen en opmerkingen kan je per sturen naar We nodigen je uit om al je foto s te delen op onze projectblog: In het begin van het project gebeurt dat via een startonderzoek. Halverwege het project komt er een tussenonderzoek. Op het einde van het project sluiten we af met een eindonderzoek. Wat is je indruk van de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker? Wat vind je van hun pizzabodem die in de oven rijst en de verschillende smaakvarianten? Geef ons je ongezouten mening. We zullen je via op de hoogte houden over nieuwe onderzoeken.

7 3 De pizza s van Casa di Mama van Dr. Oetker bekendmaken. 5 Jouw mening online publiceren. Nadat de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker je overtuigd hebben, rekenen we op jou om ons te helpen ze bekend te maken bij de andere deelnemers van dit project. Om de pizza s bekend te maken in je omgeving, kun je: Proeverijen met je familie en vrienden organiseren, zodat ze de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker kunnen ontdekken. Exclusieve tips over Dr. Oetker delen met je omgeving. Je kunt de brochures en de coupons uit je startpakket verdelen. Je zult nog andere ideeën voor mond-tot-mondreclame vinden in deze gids en in de projectblog die dagelijks wordt geüpdate. Tijdens het project zijn we zeer geïnteresseerd in je ervaringen met de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker. Als je wil, kan je dus je mening delen via een online account voor je ervaringen. Het is de perfecte manier om jouw mening te delen over het product. Jij bent tenslotte de specialist ter zake! Je kunt je mening publiceren op je eigen blog, culinaire websites, forums, consumentenplatformen of zelfs via een video. Vermeld steeds dat het gaat om een trnd-project voor Dr. Oetker. Dat is erg belangrijk, we willen geen reclame maken, maar gewoon je oprechte mening en je ervaringen leren kennen. Aarzel niet om ons de links van je artikels via de gespreksberichten door te sturen. De projectblog vind je hier: >> 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. 4 Gespreksberichten schrijven. Het is belangrijk dat je ons je ervaringen vertelt, zodat Dr. Oetker zo veel mogelijk kan leren van de gesprekken met je vrienden en kennissen. Stuur daarom telkens een gespreksbericht als je over de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker hebt gesproken. We willen graag weten met hoeveel vrienden en bekenden je hebt gesproken, wat zij ervan vinden en welke vragen over de Casa di Mama pizza s naar boven komen. Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf daarvoor naar de projectblog klik op de knop Bericht schrijven (rechts) en deel je ervaring! Word een echte marktonderzoeker voor Dr. Oetker! Met het bijgeleverde boekje met marktonderzoeksvragen kan je je omgeving bevragen over de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker. Dit is ook de gelegenheid bij uitstek om de kennis die jij hebt opgedaan over het product te delen en om hun vragen te beantwoorden. Je kan zoveel onderzoeken doorsturen als je zelf wil (zelfs meer dan 16). Alle informatie die je nodig hebt, vind je terug in jouw marktonderzoeksboekje. Gespreksberichten zijn de basis voor een trnd-project. Hoe meer wij er daarvan kunnen verzamelen, hoe beter wij het team van Dr. Oetker kunnen vertellen wat we met elkaar hebben bereikt.

8 De spelregels van trnd Dit is de zin die je kan doorvertellen Om open en eerlijke mond-tot-mondreclame te creëren, hebben we bepaalde principes opgesteld. Als trndpartner moet je deze respecteren. Open Je moet altijd laten weten dat je deelneemt aan een trnd-project. Daarom is het zeer belangrijk om telkens je met je vrienden of kennissen praat in het kader van het project, te vermelden dat je meedoet aan een mond-tot-mondreclame-campagne van trnd. Speel open kaart met je vrienden en kennissen. Je bent geen verkoper die aan de deur staat en iets wil verkopen. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk Alleen eerlijke mond-totmondreclame werkt en daar staan we achter bij trnd. De trnd-partner gebruikt altijd zijn eigen woorden; je hoeft dus niets te verzinnen of te overdrijven. Geef gewoon eerlijk je mening en deel je ervaringen. Casa di Mama, De eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza. Luisteren De trnd-partner moet ook kunnen luisteren en de mening van anderen respecteren, zonder dat je jouw mening opdringt. Iedereen heeft een eigen mening over de producten en moet deze ook vrij kunnen delen.

9 Ideeën om de pizza s bekend te maken in je omgeving "Kwaliteit is het beste recept" Dr. Oetker wil zijn klanten altijd de hoogste kwaliteit en de beste producten aanbieden. De beste manier om de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker bekend te maken is door ze te laten proeven! De producten van Dr. Oetker beantwoorden aan drie voorwaarden: de beste grondstoffen, een uitstekende smaak en eenvoudige bereiding. Je kunt pizza-avonden organiseren bij je thuis waar je je vrienden en familie verschillende soorten Casa di Mama pizza s serveert. Leg hen uit waarom ze zo bijzonder zijn. Vertel over het verse pizzadeeg dat in een gloeiend hete oven rijst. Een filmavondje of een avondje voetbal zijn eveneens ideale momenten om de Casa di Mama pizza s voor te stellen. Wat dacht je ervan om pizza s mee te nemen naar het werk als snack of als verrassende lunch voor je collega s? Je kunt natuurlijk elke keer de informatiebrochures en de kortingsbonnen uitdelen die je in je startpakket hebt ontvangen. Zo kunnen je vrienden, familie en collega s op hun beurt de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker uitproberen. In zijn zoektocht naar de beste kwaliteit voor zijn producten, voerde Dr. Oetker als een van de eersten keukenproeven uit. Deze keukenproeven zijn 100 jaar later geëvolueerd naar echte tests in het dagelijkse leven. Zo kon worden nagegaan of het eindproduct dat in onze keukens terecht komt, steeds het beste is en voldoet aan het kwaliteitsniveau dat Dr. Oetker eist. Dr. Oetker gaat ook verder dan de keukenproeven. Het heeft procedures, controles en keuringen ontwikkeld voor elke fase van het productieproces. Hierdoor kan Dr. Oetker garanderen dat het product dat de consument in handen krijgt van topkwaliteit is.

10 Waarom een diepvriespizza? Het invriezen van pizza s is de beste techniek om op elk moment te kunnen genieten van een lekkere pizza. Invriezen is het enige proces dat de bereiding van zulke fijne en knapperige pizza s mogelijk maakt. Hierdoor kunnen we dagverse ingrediënten gebruiken en blijft hun smaak en textuur perfect bewaard. De drie hoekstenen van diepvriespizza s BOORDEVOL SMAAK Het onmiddellijk invriezen bij -18 ºC is de enige manier om de perfecte bewaring van alle voedingsstoffen te garanderen. Daarom hebben diepvriesproducten dezelfde kwaliteit van smaak, textuur, kleur en uitzicht van verse producten. In het geval van pizza is invriezen de enige techniek die ervoor zorgt dat de pizzabodem en de ingrediënten hun oorspronkelijke smaak bewaren. Omdat de ingrediënten niet onmiddellijk worden gebruikt, moeten we ze invriezen om hun voedingswaarde en hun smaak te bewaren. Dr. Oetker gebruikt enkel verse producten die aan de strengste kwaliteitscontroles zijn onderworpen. Het zijn verse producten die onder optimale omstandigheden worden ingevroren. Zo wordt de maximale voedingswaarde gegarandeerd en blijven alle voedingseigenschappen bewaard in het eindproduct. De oorspronkelijke smaak en textuur van elk ingrediënt blijft op die manier maandenlang bewaard. Hetzelfde geldt voor de textuur van de pizzabodem, want deze zal niet veranderen door de vochtigheid in de garnituur. SLIM Diepvriespizza s zijn de perfecte vriend in de keuken. Ze zijn gemakkelijk te bewaren en ze blijven maanden goed. Naast hun houdbaarheid zijn ze ook nog enorm gemakkelijk te bereiden. Tien minuutjes in de oven volstaan om het hele gezin te laten smullen. GEZOND Diepvriesproducten zijn gezond, aangezien de voedingsstoffen en vitaminen van de oorspronkelijke ingrediënten bewaard blijven. Er komen geen bewaarmiddelen of chemische producten aan te pas. De consument kan zeker zijn van de kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

11 Geschiedenis en speciale weetjes gekruid met enkele anekdotes Van geboorte van de pizza Deze specialiteit heeft zijn oorsprong in Napels waar men begon met het verbeteren van platte broodjes door er grof zeezout, look en reuzel aan toe te voegen. Het was ook rond die tijd dat zeelui de tomaat meebrachten uit Peru. De groente werd beetje bij beetje geïntroduceerd in de Europese landbouw. Toch zou het nog 100 jaar duren voor de tomaat op de pizza zou belanden. Pas in 1773 werd de tomaat een basisingrediënt van de pizza. De namen van de eerste pizza s In Napels bestaan er twee zeer populaire smaken: de Marinara en de Margherita zijn tot op vandaag de originele pizza s van Napels. De Pizza Marinara krijgt zijn unieke karakter door de combinatie van verse tomaten, look, zout en olijfolie. Hij werd zo genoemd ter ere van de vissers, zodat die vol moed de zee zouden trotseren. Buiten Napels staat de pizza Marinara ook bekend als de Napolitana. tot nationale specialiteit Pizza ging deel uitmaken van de keuken bij rijke Italianen. Tenslotte stak zijn faam ook de landsgrenzen over. Na de Tweede Wereldoorlog namen Italiaanse arbeiders hun nationale gerecht mee naar alle uithoeken van Europa. Toeristen ontdekten de pizza dan weer tijdens hun vakanties in Italië. Daarna werd de pizza aangepast en werden verschillende smaken uitgewerkt. Tegenwoordig bestaat er een grote variëteit aan pizza s; met ham, salami, tonijn en zeevruchten, groenten, kazen, fruit, enz. De diepvriespizza bestaat al 30 jaar. Wat is er vandaag de dag nog eenvoudiger dan gewoon thuis te genieten van een pizza? De Pizza Margherita met zijn tomaten, zout, olijfolie, mozzarella en basilicum, werd uitgevonden op 11 juni Het verhaal gaat als volgt: koningin Margaretha van Savoie wou van de rijke en verrukkelijke keuken van Napels proeven. De pizzaiolo Raffaele Esposito kreeg de eer om zijn talent te tonen in de koninklijke keuken. Hij bracht zijn eigen ingrediënten mee en creëerde een pizza met de kleuren van Italië: het groen van basilicum, het wit van de mozzarella en het rood van de tomaten. De koningin was in de wolken met de pizza en Esposito doopte zijn creatie Margherita als hulde aan de koningin.

12 Dr. August Oetker De geschiedenis van Dr. Oetker Van winkeltje naar industrieel bedrijf Alles begon in 1891 in een achterwinkeltje in een apotheek in Bielefeld, Duitsland. Een jonge apotheker, Dr. August Oetker, ontwikkelde een instant bakpoeder dat meteen klaar was voor gebruik en doopte het Backin. Om zijn product te promoten, voegde Dr. August Oetker zijn naam toe aan het merk als extra kwaliteitsgarantie en creëerde zo de basis van één van Duitslands oudste en meest gerenommeerde merken. Na het succes van zijn eerste product ging Dr. August Oetker verder met het ontwikkelen van vernieuwende, praktische oplossingen voor het huishouden. Zo stond hij aan de wieg van één van de grootste voedingsbedrijven ter wereld. Productinformatie Casa di Mama: de eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza. Niet voorgebakken pizzabodem die rijst in de oven. Voor pizza s met een fijne pizzabodem en een lichte, krokante korst. Baktips: 12 tot 14 minuten bakken op 250 ºC in een voorverwarmde oven. Soorten: Casa Di Mama Mozzarella Pesto Casa Di Mama Prosciutto Funghi Casa Di Mama Quattro Formaggi Casa Di Mama Speciale Casa Di Mama Hawaii Aanbevolen richtprijs*: 3,19 Vier generaties later nog steeds een familiebedrijf Dr. Oetker wordt reeds 120 jaar geleid door de oorspronkelijke oprichters. Nu is het aan de vierde generatie om te waken over de waarden die de reputatie van het bedrijf groot hebben gemaakt en die de producten van deze emblematische firma kenmerken. Vandaag de dag is Dr. Oetker de onbetwiste Europese leider op het vlak van diepvriespizza s. * Aanbevolen richtprijs, de distributeur kan zelf de prijs bepalen.

13 Contact : 2013 trnd Asterweg 17A HL Amsterdam

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

PIZZA S BAKKEN. VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN

PIZZA S BAKKEN. VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN Naam: Klas: VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN PIZZA S BAKKEN INLEIDING De Italiaanse keuken spreekt tot de verbeelding. Waar in de wereld je ook komt, overal vind je wel een Italiaans restaurant of pizzeria.

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu:

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu: In dit boekje wil ik je graag laten zien hoe je een makkelijk weekmenu maakt doormiddel van gerechten te hergebruiken. Dat betekent dat je een gerecht maakt en daar een portie van apart houd voor een andere

Nadere informatie

wellantcollege Kookklas! Een van de themaklassen die Wellant vmbo bijzonder maakt. Echt iets voor jou.

wellantcollege Kookklas! Een van de themaklassen die Wellant vmbo bijzonder maakt. Echt iets voor jou. wellantcollege Kookklas! Een van de themaklassen die Wellant vmbo bijzonder maakt. Echt iets voor jou. Kooktalent ontwik kelen op het vmbo! Je zit in groep 8 van de basisschool. Je gaat een andere school

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Wagner pizza: van klein en fijn tot big en dik belegd

Wagner pizza: van klein en fijn tot big en dik belegd Wagner pizza: van klein en fijn tot big en dik belegd Bij Wagner houden we van pizza. We zijn gek op onze kleintjes, de Piccolinis. Maar ook de sensationeel lekkere Sensazione en knapperige Steenoven mogen

Nadere informatie

WAGNER PIZZA: VAN KLEIN EN FIJN TOT BIG EN DIK BELEGD

WAGNER PIZZA: VAN KLEIN EN FIJN TOT BIG EN DIK BELEGD WAGNER PIZZA: VAN KLEIN EN FIJN TOT BIG EN DIK BELEGD Bij Wagner houden we van pizza. We zijn gek op onze kleintjes, de Piccolinis. Maar ook de sensationeel lekkere Sensazione en knapperige Steenoven mogen

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

DELHAIZE BIO. Ga voor een 100% natuurlijke en verrassende lunch! Delhaize Ambassadeurs-projectboekje

DELHAIZE BIO. Ga voor een 100% natuurlijke en verrassende lunch! Delhaize Ambassadeurs-projectboekje DELHAIZE BIO Ga voor een 100% natuurlijke en verrassende lunch! Delhaize Ambassadeurs-projectboekje Jouw contactpersoon bij dit Delhaize Ambassadeurs-project: Elien Projectblog: ambassadeurs.delhaize.be/bio

Nadere informatie

Culinaire illustraties waar je trek van krijgt!

Culinaire illustraties waar je trek van krijgt! Culinaire illustraties waar je trek van krijgt! jenny lindhout 06 1320 1120 mail@jennylindhout.nl www.culinaire-illustraties.nl In een kookboek illustraties in gebruik www.culinaire-illustraties.nl 60

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Crema di pomodoro 5,50 Huisgemaakte tomatensoep. Zuppe del Giorno 6,50 Een smaakvolle uiensoep met geroosterd brood uit de oven

Crema di pomodoro 5,50 Huisgemaakte tomatensoep. Zuppe del Giorno 6,50 Een smaakvolle uiensoep met geroosterd brood uit de oven Menukaart ZUPPE Soepen Crema di pomodoro 5,50 Huisgemaakte tomatensoep Zuppe del Giorno 6,50 Een smaakvolle uiensoep met geroosterd brood uit de oven Zuppa die pesc 7,50 Een spectaculaire vissoep INSALATA

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Taal doet meer college

Taal doet meer college Fabio Italië De Italiaanse keuken is bekend als een van de populairste in de wereld. De recepten zijn simpel, lekker, gezond, en gebruiken ingrediënten van de beste kwaliteit. Laat je niet misleiden door

Nadere informatie

Tosti s. snel, verrassend en gevarieerd. Machteld Smid

Tosti s. snel, verrassend en gevarieerd. Machteld Smid Tosti s snel, verrassend en gevarieerd Machteld Smid 2 De tosti heeft het! Op dit moment is de tosti echt hot, en dat betekent niet dat hij warm is, of pittig, nee het is in om tosti s te eten. Er wordt

Nadere informatie

Bolonese saus. Kookgerei: Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal. Ingrediënten: Bereiding:

Bolonese saus. Kookgerei: Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal. Ingrediënten: Bereiding: Bolonese saus Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal 2,5 eetlepel 2500 gram 15 teentjes 10 eetlepel 2,5 eetlepel 5 eetlepel 10 deciliter 5 grote blikjes 5 stuks 2,5

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant,

Beste KOOK-OOK klant, Beste KOOK-OOK klant, Groenten zijn gezond, ze zitten namelijk boordevol voedingsstoffen, maar bevatten weinig calorieën. De enorme hoeveelheden mineralen en vitaminen geven je lichaam alle bouwstenen

Nadere informatie

Pak je vitaminen!

Pak je vitaminen! Pak je vitaminen! www.versverwerktegroenten.nl www.versverwerktegroenten.nl Het hele jaar door vers verwerkt op je bord! Binnen ongeveer 5 uur na de oogst zitten groenten in de verpakking. Groenten uit

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

VOORGERECHTEN. KOUD CAPRESE SALADE 5,50 Salade met mozzarella, tomaat, olijfolie en basilicum GARNALENCOCKTAIL 6,50 3-GANGEN MENU

VOORGERECHTEN. KOUD CAPRESE SALADE 5,50 Salade met mozzarella, tomaat, olijfolie en basilicum GARNALENCOCKTAIL 6,50 3-GANGEN MENU VOORGERECHTEN WARM TOMATENSOEP 4,50 UIENSOEP 4,50 GEBAKKEN CHAMPIGNONS MET KRUIDENBOTER 6,50 MOSSELEN BEREID MET KRUIDENBOTER 7,00 GEBAKKEN GARNALEN EN ROOMSAUS 7,50 KOUD CAPRESE SALADE 5,50 Salade met

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT Iedereen met wie je in contact komt, biedt een kans om over een oplossing van Isagenix te vertellen, wat zijn of haar leven drastisch kan verbeteren. Vergeet niet waarom

Nadere informatie

Laat u. trek.. verse schotels. rijkelijk. ambachtelijke. Italiaanse keuken.. onweerstaanbaar.. onze. voor de lekkerste. verwennen door onze

Laat u. trek.. verse schotels. rijkelijk. ambachtelijke. Italiaanse keuken.. onweerstaanbaar.. onze. voor de lekkerste. verwennen door onze Laat u verwennen door onze ambachtelijke Italiaanse keuken.. onze rijkelijk belegde broodjes zijn echt onweerstaanbaar.. verse schotels voor de lekkerste trek.. Eems 16-9204 JX Drachten www.eatcounterdedrait.nl

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Zuppa del Giorno 4,50 soep van de dag. Insalata Mista 5,20 frisse gemengde salade. Insalata Caprese 6,20 salade van tomaten, mozzarella en basilicum

Zuppa del Giorno 4,50 soep van de dag. Insalata Mista 5,20 frisse gemengde salade. Insalata Caprese 6,20 salade van tomaten, mozzarella en basilicum Zuppe - Soepen Zuppa del Giorno 4,50 soep van de dag Insalate - salades Insalata Mista 5,20 frisse gemengde salade Insalata Caprese 6,20 salade van tomaten, mozzarella en basilicum Insalata Al Tonno 7,20

Nadere informatie

Salade en voorgerechten

Salade en voorgerechten Menukaart Salade en voorgerechten Uiensoep Tomatensoep Franse uiensoep. 5,50 Carpaccio dunne plakjes ossenhaas met pijnboompitten, pesto, parmezaanse kaas en rucola. 8,50 Griekse salade met feta kaas.

Nadere informatie

Pasta Bereide pastagerechten Sauzen Pizza's

Pasta Bereide pastagerechten Sauzen Pizza's Ambachtelijke Productie Traditionele recepturen Kwaliteitsingrediënten Pasta Bereide pastagerechten Sauzen Pizza's CERTIFICATIE - BRC (A) Baldassari Foods NV, Scheepstraat 3, 3630 Maasmechelen, België.

Nadere informatie

Hoe werk je met het projectenboek?

Hoe werk je met het projectenboek? Hoe werk je met het projectenboek? In dit boek ga je allerlei opdrachten maken met agrarische producten in de hoofdrol. Je gaat toepassen wat je in de afgelopen jaren hebt geleerd. Ook leer je er nog een

Nadere informatie

Dranken. Warme drank. Frisdrank. Alcohol. Thee Koffie Turkse koffie Cappuccino Espresso Warme chocomel 1,50 1,50 2.

Dranken. Warme drank. Frisdrank. Alcohol. Thee Koffie Turkse koffie Cappuccino Espresso Warme chocomel 1,50 1,50 2. Dranken Frisdrank Warme drank Cola light/zero Fanta Sprite Cassis Ice Tea Bitter lemon Dr Pepper Fernandes rood/groen Fristi Chocomel Jus d orange Spa rood/blauw Redbull Aquarius 2,50 2,50 Thee Koffie

Nadere informatie

3-gangen keuzemenu. ZUPPA DI POMODORI Italiaanse pomodori tomatensoep met verse basilicum en een scheutje room

3-gangen keuzemenu. ZUPPA DI POMODORI Italiaanse pomodori tomatensoep met verse basilicum en een scheutje room 3-gangen keuzemenu Voorgerechten FUNGHI TRIFOLATI Verse champignons met knoflook-kruidenboter gebakken ZUPPA DI POMODORI Italiaanse pomodori tomatensoep met verse basilicum en een scheutje room GAMBARETTI

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Zo heerlijk makkelijk en gezond!

Zo heerlijk makkelijk en gezond! Zo heerlijk makkelijk en gezond! 4616_P_NL_Broch 1 13/02/12 09:46 Geniet van je favoriete groenten het hele jaar door! De maximale tijd tussen het oogsten van een groente en het verwerken ervan is vijf

Nadere informatie

Week van de Smaak 2013

Week van de Smaak 2013 Week van de Smaak 2013 Op zoek naar een aantal geweldig lekkere ecologische of verrassende soepen? Zoek niet langer, want de Week van de Smaak verzamelde voor u 7 recepten ter inspiratie. Smakelijk! ECOLOGISCHE

Nadere informatie

Antipasti. Carpaccio Classico Vitello Tonnato Antipasto Misto Prosciutto e Melone Calamari Fritti 8.50

Antipasti. Carpaccio Classico Vitello Tonnato Antipasto Misto Prosciutto e Melone Calamari Fritti 8.50 Antipasti Carpaccio Classico 10.50 flinterdun gesneden rauwe ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas Vitello Tonnato 11.75 dun gesneden kalfsvlees in tonijnsaus Antipasto Misto 11.50 combinatie van Italiaanse

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Menukaart Giovanni Midwoud

Menukaart Giovanni Midwoud Menukaart Giovanni Midwoud *** Iedere woensdag ---- Pizzadag ---- alle pizza`s 6,00 *** Nr. Gerechten Prijs Soepen 1 Zuppa di Pomodore - tomatensoep 4,00 2 Zuppa di Cipolla - Italiaanse uiensoep 4,00 Insalata

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Pasta - Spaghetti - Tagliatelli - Macaroni

Pasta - Spaghetti - Tagliatelli - Macaroni Pasta - Spaghetti - Tagliatelli - Macaroni Prijs 29. AL POMODORO 8,00 Met tomatensaus 30. TONIJN PASTA 8,50 Pasta met tonijn, kappertjes, paprika en ui 31. BOLOGNESE 9,50 Met vleessaus 32. AL PESTO 9,00

Nadere informatie

YOGHURT 47. zoete en hartige recepten uit de keuken van yoghurt barn

YOGHURT 47. zoete en hartige recepten uit de keuken van yoghurt barn YOGHURT 47 zoete en hartige recepten uit de keuken van yoghurt barn INHOUD VOORWOORD 5 VERSCHILLENDE SOORTEN YOGHURT 7 ONTBIJT 9 LUNCH 37 TUSSENDOOR 61 DESSERT 89 REGISTER 110 DANK 113 VOORWOORD Bij Yoghurt

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

WAT ALS... Junior journalist culinair

WAT ALS... Junior journalist culinair Junior journalist 2012 - culinair WAT ALS... Wat als 's avonds de prei, de selder en de wortelen een eigen leven gaan leiden in je koelkast? Het kan onzin zijn, maar ik denk toch iets helemaal anders.

Nadere informatie

Advies en verkoop versproducten

Advies en verkoop versproducten Advies en verkoop versproducten Een gastvrije en vriendelijke verkoper draagt veel bij aan de omzet in een winkel. Vriendelijk zijn kost geen cent. Een deskundige verkoper(ster), een vakspecialist, die

Nadere informatie

ITALIAANS SPECIALITEITEN RESTAURANT. Gasthuisstraat CC, Zaltbommel Openingstijden Dagelijks van tot 22.

ITALIAANS SPECIALITEITEN RESTAURANT. Gasthuisstraat CC, Zaltbommel Openingstijden Dagelijks van tot 22. ITALIAANS SPECIALITEITEN RESTAURANT Gasthuisstraat 14 5301 CC, Zaltbommel 0418-516181 Openingstijden Dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur Beste gasten, In ons sfeervolle restaurant Perla di Cairo kunt u genieten

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant!

Beste KOOK-OOK klant! Beste KOOK-OOK klant! Iedereen kent de lekkere pasta s uit Italië of de smaakvolle rijst uit Azië. Echter er zijn zoveel andere producten die vroeger veel in Nederland werden gegeten maar de laatste jaren

Nadere informatie

Weekmenu: lekkere ideeën voor drukke weekdagen

Weekmenu: lekkere ideeën voor drukke weekdagen Weekmenu: lekkere ideeën voor drukke weekdagen Steak tartaar Tramezzini met pesto, tomaat en mozzarella 4+ personen - 15 minuten Wentelteefjes van croques monsieur 4 personen - 20 minuten Maandag energiedag

Nadere informatie

Focaccia met groente

Focaccia met groente Focaccia met groente Voor 4 focaccia s heb je nodig: 450 gram bloem 250 ml water 75 ml extra vergine olijfolie 15 gram verse gist 10 gram grof zeezout 50 ml water een paar handjes vol gegrilde groente

Nadere informatie

We gebruiken verseen zoveel mogelijk huisgemaakte producten. 48

We gebruiken verseen zoveel mogelijk huisgemaakte producten. 48 We gebruiken verseen zoveel mogelijk huisgemaakte producten. 48 wist u dat wij ook bij u op locatie pizza s kunnen bakken en dat wij workshops pizza maken geven? Heeft u interesse, vraag dan naar de mogelijkheden!

Nadere informatie

Roerei en komkommer ontbijt.

Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer. Roerei en komkommer. Lekker luchtig roerei met wat komkommerschijfjes. Als je hongerige huisgenoten hebt die weigeren koolhydraatarm te eten dan is dit,

Nadere informatie

YVESTOWN IN DE KEUKEN. Yvonne Eijkenduijn

YVESTOWN IN DE KEUKEN. Yvonne Eijkenduijn YVESTOWN IN DE KEUKEN Een boek over eten en leven in de keuken Yvonne Eijkenduijn www.yvestown.com INHOUDS OPGAVE introductie 9 mijn voorraadkast 11 KEUKENS EN RECEPTEN 13 bronnen 260 recepten index 263

Nadere informatie

Vleesschotels (alle schotels komen met wedges of friet, salade, pitabroodje en 1 saus) 1. Döner Kebab 11,50 Gegrild kalfsvlees of gegrilde kipdöner

Vleesschotels (alle schotels komen met wedges of friet, salade, pitabroodje en 1 saus) 1. Döner Kebab 11,50 Gegrild kalfsvlees of gegrilde kipdöner Vleesschotels (alle schotels komen met wedges of friet, salade, pitabroodje en 1 saus) 1. Döner Kebab 11,50 Gegrild kalfsvlees of gegrilde kipdöner 2. Döner Speciaal 13,00 Gegrild kip of kalfsvlees met

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant!

Beste KOOK-OOK klant! Beste KOOK-OOK klant! Groenten zijn gezond. Ze zitten boordevol voedingsstoffen maar bevatten weinig calorieën. De enorme hoeveelheden mineralen en vitaminen geven je lichaam alle bouwstenen die het nodig

Nadere informatie

Antipasti. Carpaccio Classico 10,50 Flinterdun gesneden rauwe rundvlees met Parmezaanse kaas en rucola

Antipasti. Carpaccio Classico 10,50 Flinterdun gesneden rauwe rundvlees met Parmezaanse kaas en rucola Antipasti Carpaccio Classico 10,50 Flinterdun gesneden rauwe rundvlees met Parmezaanse kaas en rucola Vitello Tonnato 11,50 Dun gesneden kalfsvlees in zachte tonijnsaus Funghi Trifolati 8,50 Vers gebakken

Nadere informatie

Creatief met oud brood!

Creatief met oud brood! 1 oud brood, gesneden plakjes jonge kaas plakjes gekookte ham 1 gehakte ui tomaat vetstof Besmeer de oude boterhammen aan een kant met een mespuntje vetstof. Leg op de onbesmeerde kant telkens een plakje

Nadere informatie

RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT

RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT RIJST GEVULDE PAPRIKA BENODIGDHEDEN (VOOR 2 PAPRIKA S) > 1 zakje Vitadis rijst > 2 rode of gele paprika s > 75 gram mager rundergehakt > 75 gram courgette

Nadere informatie

WARME DRANKEN ALCOHOLISCH. LEKKER VOOR ERBIJ Chocoladetaart 4.00 Citroentaart 4.00 Tiramisu 4.75

WARME DRANKEN ALCOHOLISCH. LEKKER VOOR ERBIJ Chocoladetaart 4.00 Citroentaart 4.00 Tiramisu 4.75 WARME DRANKEN Ristretto 2,25 Espresso 2,25 Koffie 2,50 Macchiato (espresso) 2,50 Thee 2,50 Verse muntthee 3,50 Cappuccino 2,75 Koffie verkeerd 2,85 Warme chocolademelk 3,00 Latte Macchiato 3,00 Wiener

Nadere informatie

Kadotip: Dinerbon van Restaurant t Stoeltje of Il Tavolino WWW.TAVOLINO.NL

Kadotip: Dinerbon van Restaurant t Stoeltje of Il Tavolino WWW.TAVOLINO.NL Geachte gast, Hartelijk welkom bij Ristorante-Pizzeria Il Tavolino. Iedere dinsdag is het pastadag en iedere donderdag is het pizzadag, met uitzondering van feestdagen. Dit houdt in dat u dan 20% korting

Nadere informatie

Lunch (tot 16.00 uur)

Lunch (tot 16.00 uur) MENUKAART Lunch (tot 16.00 uur) Antipasti / Voorgerechten Antipasti Italiana 11,00 Selectie van salami s en Italiaanse hamsoorten Ook te bestellen voor 2 personen: 17,50 Antipasti mix Vincenzo 10,50 Keuze

Nadere informatie

3+1. Weekaanbiedingen GRATIS. Week 39 en 40. Slagersboterhamworst. Selderijsalade met kruidencrème PRIJSIMPULS. p/kilo WK39.

3+1. Weekaanbiedingen GRATIS. Week 39 en 40. Slagersboterhamworst. Selderijsalade met kruidencrème PRIJSIMPULS. p/kilo WK39. Geldig van 23 september t/m 4 oktober 2013 Week 39 en 40 Weekaanbiedingen Slagersboterhamworst half PRIJSIMPULS Selderijsalade met kruidencrème PRIJSIMPULS ± 2,25 kilo Bak 1 kilo Dus ACTIEPRIJS 5,10 NU

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

Proeven doe je met je tong. Op je tong zitten allemaal smaakpapillen. Je herkent daardoor dat banaan zoet smaakt en citroen zuur.

Proeven doe je met je tong. Op je tong zitten allemaal smaakpapillen. Je herkent daardoor dat banaan zoet smaakt en citroen zuur. Over de Tong Op heel veel scholen ga ik smaakproeven doen. Ook op jullie school! En jullie kunnen me daarbij helpen door aan mijn experimenten mee te doen. Als goede proefpersonen willen jullie je natuurlijk

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Mijn geheime recepten, speciaal voor jou!

Mijn geheime recepten, speciaal voor jou! 6 recepten om van te smullen. Mijn geheime recepten, speciaal voor jou! Waarom een cake maken? gemakkelijk en waanzinnig lekker! je kan naar hartelust variëren... Dag., Ik kreeg dit boekje en moest spontaan

Nadere informatie

NBOV s NO WASTE Recipes. Hergebruik van retourbrood: Tips en recepten

NBOV s NO WASTE Recipes. Hergebruik van retourbrood: Tips en recepten NBOV s NO WASTE Recipes Hergebruik van retourbrood: Tips en recepten Brookjes Brookjes zijn koekjes die gemaakt zijn met behulp van retourbrood. De koekjes zijn knapperig en licht zoet. De koekjes hebben

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

Banquetingboek Brasserie de Mediaan.

Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Hierbij een overzicht wat wij u kunnen aanbieden. Uiteraard is het mogelijk dat u contact met ons opneemt als u geen keuze kan maken uit ons standaard assortiment maar

Nadere informatie

KOOK-OOK wenst u een gezond en smaakvol 2015!

KOOK-OOK wenst u een gezond en smaakvol 2015! KOOK-OOK wenst u een gezond en smaakvol 2015! KOOK-OOK helpt graag mee om 2015 gezond van start te laten gaan. Hierbij weer een tas vol lekkere en eerlijke groenten. Veel producten uit de KOOK-OOK tas

Nadere informatie

Eet je Mooi in 28 dagen

Eet je Mooi in 28 dagen Eet je Mooi in 28 dagen hét beautyrecept op basis van wetenschappelijk onderzoek Inge de Munnik www.eetjemooi.nl inhoud 1 INLEIDING Hoe werkt Eet je Mooi? 9 Wat doet Eet je Mooi voor jou? 11 2 DE PRINCIPES

Nadere informatie

Wandeling met herder en schapen

Wandeling met herder en schapen Wandeling met herder en schapen 50,00 per groep tot 25 personen 3,50 p.p. koffie met wat lekkers erbij Duur is 60 tot 90 minuten 1. Ontvangst koffie met wat lekkers 2. Met de herder en de kudde op stap

Nadere informatie

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Iedereen vult zijn eigen Schijf van Vijf Je lijf gaat je hele leven mee, daar wil je dus zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doe je dat? Als je

Nadere informatie

TIJD OM TE GENIETEN VAN DE LEKKERSTE BUFFETSALADES!

TIJD OM TE GENIETEN VAN DE LEKKERSTE BUFFETSALADES! TIJD OM TE GENIETEN VAN DE LEKKERSTE BUFFETSALADES! DE ZOMER STAAT VOOR DE DEUR! Met hamal tover je telkens de lekkerste salades op tafel. Met de zomer voor de deur denken wij maar aan één ding: een zomers

Nadere informatie

Party-assortiment van Molco

Party-assortiment van Molco Party-assortiment van Molco Party-assortiment van Molco Mensen vieren graag feest en willen hun gasten meer en meer verwennen. Daarbij zijn ze op zoek naar iets anders om op tafel te kunnen zetten waarmee

Nadere informatie

Lekker stel + + Kleur & vorm. Schaapje Slaaaaa

Lekker stel + + Kleur & vorm. Schaapje Slaaaaa Over de Tong Bekijk voordat je begint deel 1 van de film. Op heel veel scholen ga ik smaakproeven doen. Ook op jullie school! En jullie kunnen me daarbij helpen door aan mijn experimenten mee te doen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

Nog nooit was Italië zo dichtbij. Laat je meenemen en proef de smaak van Italië.

Nog nooit was Italië zo dichtbij. Laat je meenemen en proef de smaak van Italië. Nog nooit was Italië zo dichtbij. Laat je meenemen en proef de smaak van Italië. Welkom bij La Sorellina, Italiaans specialiteiten restaurant In het hart van Rhenen. Wij zijn het 'Italiaanse zusje' van

Nadere informatie

Gezondheidsmanagement Recepten week 5

Gezondheidsmanagement Recepten week 5 Gezondheidsmanagement 2.0 - Recepten week 5 De recepten van deze week zijn gericht op de energiehuishouding. Ze bevatten dan ook veel vet. Ik hoop dat je inmiddels weet dat vet je vriend is. Daarnaast

Nadere informatie