Casa di Mama van Dr. Oetker:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Casa di Mama van Dr. Oetker:"

Transcriptie

1 trnd projectboek Casa di Mama van Dr. Oetker: De eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza trnd project Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners introduceren de pizza s van Casa di Mama In dit trnd-project willen wij: Samen met trnd-partners gaan we genieten van de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker. De eerste diepvriespizza (niet voorgebakken) die in de oven rijst! 8 weken lang gaan we met familie en vrienden smullen van de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker. Pizza s belegd met verse en heerlijke producten, net als de echte Italiaanse pizza s!... samen met vrienden en familie de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker laten proeven en het originele concept uitproberen. Uitproberen. Zet je tanden in dit krokante project en nodig alvast vrienden & familie uit voor Bourgondisch genieten!... jullie ongezouten mening horen over de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker. Via 3 enquêtes verzamelen we gedurende het project jullie persoonlijke bevindingen. Je mening geven.... je familie, vrienden en collega s laten proeven van de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker tijdens speciale degustatiemomenten, maaltijden, apero s, etentjes,... Doorvertellen. gespreksberichten en marktonderzoeksresultaten rapporteren: wat vinden je vrienden en familie van de pizza s? Rapporteren.

3 Casa di Mama van Dr. Oetker Vers pizzadeeg zoals in Italië! De eerste diepvriespizza van Dr. Oetker werd in 1970 op de markt gebracht. Daarna heeft Dr. Oetker de pizza aanzienlijk verbeterd: Casa di Mama bestaat uit een ongebakken pizzabodem van vers zuurdeeg belegd met heerlijke ingrediënten. Wat is het geheim van de pizza s van Casa di Mama? Antwoord: de pizzabodem is niet voorgebakken waardoor hij in jouw oven rijst. Dat is het geheim voor de unieke smaak van de echte zelfgemaakte Italiaanse pizza s. De meeste diepvriespizza s zijn al voorgebakken zodat ze thuis slechts even in de oven moeten om te serveren. Casa di Mama is echter een diepvriespizza die niet werd voorgebakken: de pizzabodem rijst in de oven zoals een zelfgemaakte pizza... Het is een pizza met een fijne pizzabodem die een lichte, knapperige korst krijgt op voorwaarde dat men nauwgezet de instructies volgt! Ga snel naar de volgende pagina om te ontdekken hoe je de pizza s van Casa di Mama moet bereiden. Wist je dat in Europa vooral diepvriespizza s worden gegeten? In België eten we ongeveer 1,5 kg diepvriespizza per persoon per jaar. Dat kan al tellen maar het is toch minder dan in de andere Europese landen: Nederland (2,0 kg) en Duitsland (2,7 kg). In Europa worden de meeste diepvriespizza s gegeten door de Noren met een jaarlijks verbruik van 5,0 kg per persoon

4 Hoe maak je de pizza s van Casa di Mama klaar... om er echt van te smullen Wil je de pizza s van Casa di Mama proeven zoals ze bedoeld zijn? Maak ze dan als volgt klaar: 1 Verwarm de oven voor op 250 ºC De oventemperatuur is cruciaal om het deeg correct te laten rijzen en een krokante pizza te verkrijgen. 3 Plaats de diepvriespizza met het bakpapier op de ovenplaat (niet op het rooster) Het is belangrijk dat de pizza onderaan in de oven wordt gebakken om het perfecte resultaat te verkrijgen. 2 Denk eraan om de kartonnen bodem te verwijderen! Bak de pizza 12 tot 14 minuten... en smullen maar! 4

5 De pizza s van Casa di Mama Casa di Mama van Dr. Oetker is verkrijgbaar in vijf heerlijke varianten met knapperige pizzabodems en zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. Casa di Mama Hawaii Rijkelijk belegd met tomatensaus, gekookte ham, ananas en pittig gekruid. Casa di Mama Mozzarella Pesto Royaal bedekt met tomatensaus, mozzarella, pesto en rode uien. Casa di Mama Speciale Belegd met tomatensaus, salami, ham en champignons en pittige kruidenmix. Casa di Mama Prosciutto Funghi Rijkelijk belegd met fijne Italiaanse ham, champignons en geurige kruiden. Casa di Mama Quattro Formaggi Belegd met een selectie van 4 kazen: mozzarella, emmentaler, Edammer- en blauwschimmelkaas. Voor dit project koop jij de pizza s van Casa di Mama met de aankoopbonnen die je hebt gekregen in je startpakket. Zo kies je zelf de pizza die je met vrienden, familie of collega s wil uitproberen!

6 Startpakket Hoe verloopt dit trnd-project? Aan het begin van dit project ontvang je een startpakket. Voor jou, trnd-partner, bevat het startpakket: 8 gratis aankoopbonnen voor het hele assortiment Casa di Mama van Dr. Oetker om zo degustaties te organiseren 1 projectboek 1 magnetisch notitieboekje Om door te geven aan je vrienden: 20 infobrochures 10 kortingsbonnen voor de Casa di Mama pizza s 1 marktonderzoeksboekje 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken: Allereerst kan je in alle rust je startpakket uitpakken en de inhoud doornemen. Controleer de aankoopbonnen voor de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker en alle exclusieve informatie over deze producten. Foto s maken tijdens het project: We zouden het leuk vinden om het moment waarop je je pakket opent te kunnen delen met jou. Vergeet dus niet om foto s te nemen. Het zou bovendien ook fantastisch zijn om via foto s mee te kunnen genieten van al dat smulplezier! Je kunt daarna je foto s opsturen naar door te klikken op de knop Bericht schrijven. Daarna zal je ze terugvinden in de fotogalerij van de projectblog tussen de foto s van de andere deelnemers. Uitproberen: Ga meteen naar je supermarkt om met je aankoopbonnen de Casa di Mama pizza s te kopen. Het volstaat om de aankoopbonnen aan de kassa af te geven (1 aankoopbon = 1 gratis pizza van Casa di Mama). 2 Je indrukken delen. Zodra je de eerste pizza hebt geproefd, zouden we graag willen dat je je mening geeft via drie onderzoeken tijdens het project: Vragen en opmerkingen kan je per sturen naar We nodigen je uit om al je foto s te delen op onze projectblog: In het begin van het project gebeurt dat via een startonderzoek. Halverwege het project komt er een tussenonderzoek. Op het einde van het project sluiten we af met een eindonderzoek. Wat is je indruk van de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker? Wat vind je van hun pizzabodem die in de oven rijst en de verschillende smaakvarianten? Geef ons je ongezouten mening. We zullen je via op de hoogte houden over nieuwe onderzoeken.

7 3 De pizza s van Casa di Mama van Dr. Oetker bekendmaken. 5 Jouw mening online publiceren. Nadat de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker je overtuigd hebben, rekenen we op jou om ons te helpen ze bekend te maken bij de andere deelnemers van dit project. Om de pizza s bekend te maken in je omgeving, kun je: Proeverijen met je familie en vrienden organiseren, zodat ze de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker kunnen ontdekken. Exclusieve tips over Dr. Oetker delen met je omgeving. Je kunt de brochures en de coupons uit je startpakket verdelen. Je zult nog andere ideeën voor mond-tot-mondreclame vinden in deze gids en in de projectblog die dagelijks wordt geüpdate. Tijdens het project zijn we zeer geïnteresseerd in je ervaringen met de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker. Als je wil, kan je dus je mening delen via een online account voor je ervaringen. Het is de perfecte manier om jouw mening te delen over het product. Jij bent tenslotte de specialist ter zake! Je kunt je mening publiceren op je eigen blog, culinaire websites, forums, consumentenplatformen of zelfs via een video. Vermeld steeds dat het gaat om een trnd-project voor Dr. Oetker. Dat is erg belangrijk, we willen geen reclame maken, maar gewoon je oprechte mening en je ervaringen leren kennen. Aarzel niet om ons de links van je artikels via de gespreksberichten door te sturen. De projectblog vind je hier: >> 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. 4 Gespreksberichten schrijven. Het is belangrijk dat je ons je ervaringen vertelt, zodat Dr. Oetker zo veel mogelijk kan leren van de gesprekken met je vrienden en kennissen. Stuur daarom telkens een gespreksbericht als je over de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker hebt gesproken. We willen graag weten met hoeveel vrienden en bekenden je hebt gesproken, wat zij ervan vinden en welke vragen over de Casa di Mama pizza s naar boven komen. Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf daarvoor naar de projectblog klik op de knop Bericht schrijven (rechts) en deel je ervaring! Word een echte marktonderzoeker voor Dr. Oetker! Met het bijgeleverde boekje met marktonderzoeksvragen kan je je omgeving bevragen over de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker. Dit is ook de gelegenheid bij uitstek om de kennis die jij hebt opgedaan over het product te delen en om hun vragen te beantwoorden. Je kan zoveel onderzoeken doorsturen als je zelf wil (zelfs meer dan 16). Alle informatie die je nodig hebt, vind je terug in jouw marktonderzoeksboekje. Gespreksberichten zijn de basis voor een trnd-project. Hoe meer wij er daarvan kunnen verzamelen, hoe beter wij het team van Dr. Oetker kunnen vertellen wat we met elkaar hebben bereikt.

8 De spelregels van trnd Dit is de zin die je kan doorvertellen Om open en eerlijke mond-tot-mondreclame te creëren, hebben we bepaalde principes opgesteld. Als trndpartner moet je deze respecteren. Open Je moet altijd laten weten dat je deelneemt aan een trnd-project. Daarom is het zeer belangrijk om telkens je met je vrienden of kennissen praat in het kader van het project, te vermelden dat je meedoet aan een mond-tot-mondreclame-campagne van trnd. Speel open kaart met je vrienden en kennissen. Je bent geen verkoper die aan de deur staat en iets wil verkopen. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk Alleen eerlijke mond-totmondreclame werkt en daar staan we achter bij trnd. De trnd-partner gebruikt altijd zijn eigen woorden; je hoeft dus niets te verzinnen of te overdrijven. Geef gewoon eerlijk je mening en deel je ervaringen. Casa di Mama, De eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza. Luisteren De trnd-partner moet ook kunnen luisteren en de mening van anderen respecteren, zonder dat je jouw mening opdringt. Iedereen heeft een eigen mening over de producten en moet deze ook vrij kunnen delen.

9 Ideeën om de pizza s bekend te maken in je omgeving "Kwaliteit is het beste recept" Dr. Oetker wil zijn klanten altijd de hoogste kwaliteit en de beste producten aanbieden. De beste manier om de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker bekend te maken is door ze te laten proeven! De producten van Dr. Oetker beantwoorden aan drie voorwaarden: de beste grondstoffen, een uitstekende smaak en eenvoudige bereiding. Je kunt pizza-avonden organiseren bij je thuis waar je je vrienden en familie verschillende soorten Casa di Mama pizza s serveert. Leg hen uit waarom ze zo bijzonder zijn. Vertel over het verse pizzadeeg dat in een gloeiend hete oven rijst. Een filmavondje of een avondje voetbal zijn eveneens ideale momenten om de Casa di Mama pizza s voor te stellen. Wat dacht je ervan om pizza s mee te nemen naar het werk als snack of als verrassende lunch voor je collega s? Je kunt natuurlijk elke keer de informatiebrochures en de kortingsbonnen uitdelen die je in je startpakket hebt ontvangen. Zo kunnen je vrienden, familie en collega s op hun beurt de Casa di Mama pizza s van Dr. Oetker uitproberen. In zijn zoektocht naar de beste kwaliteit voor zijn producten, voerde Dr. Oetker als een van de eersten keukenproeven uit. Deze keukenproeven zijn 100 jaar later geëvolueerd naar echte tests in het dagelijkse leven. Zo kon worden nagegaan of het eindproduct dat in onze keukens terecht komt, steeds het beste is en voldoet aan het kwaliteitsniveau dat Dr. Oetker eist. Dr. Oetker gaat ook verder dan de keukenproeven. Het heeft procedures, controles en keuringen ontwikkeld voor elke fase van het productieproces. Hierdoor kan Dr. Oetker garanderen dat het product dat de consument in handen krijgt van topkwaliteit is.

10 Waarom een diepvriespizza? Het invriezen van pizza s is de beste techniek om op elk moment te kunnen genieten van een lekkere pizza. Invriezen is het enige proces dat de bereiding van zulke fijne en knapperige pizza s mogelijk maakt. Hierdoor kunnen we dagverse ingrediënten gebruiken en blijft hun smaak en textuur perfect bewaard. De drie hoekstenen van diepvriespizza s BOORDEVOL SMAAK Het onmiddellijk invriezen bij -18 ºC is de enige manier om de perfecte bewaring van alle voedingsstoffen te garanderen. Daarom hebben diepvriesproducten dezelfde kwaliteit van smaak, textuur, kleur en uitzicht van verse producten. In het geval van pizza is invriezen de enige techniek die ervoor zorgt dat de pizzabodem en de ingrediënten hun oorspronkelijke smaak bewaren. Omdat de ingrediënten niet onmiddellijk worden gebruikt, moeten we ze invriezen om hun voedingswaarde en hun smaak te bewaren. Dr. Oetker gebruikt enkel verse producten die aan de strengste kwaliteitscontroles zijn onderworpen. Het zijn verse producten die onder optimale omstandigheden worden ingevroren. Zo wordt de maximale voedingswaarde gegarandeerd en blijven alle voedingseigenschappen bewaard in het eindproduct. De oorspronkelijke smaak en textuur van elk ingrediënt blijft op die manier maandenlang bewaard. Hetzelfde geldt voor de textuur van de pizzabodem, want deze zal niet veranderen door de vochtigheid in de garnituur. SLIM Diepvriespizza s zijn de perfecte vriend in de keuken. Ze zijn gemakkelijk te bewaren en ze blijven maanden goed. Naast hun houdbaarheid zijn ze ook nog enorm gemakkelijk te bereiden. Tien minuutjes in de oven volstaan om het hele gezin te laten smullen. GEZOND Diepvriesproducten zijn gezond, aangezien de voedingsstoffen en vitaminen van de oorspronkelijke ingrediënten bewaard blijven. Er komen geen bewaarmiddelen of chemische producten aan te pas. De consument kan zeker zijn van de kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

11 Geschiedenis en speciale weetjes gekruid met enkele anekdotes Van geboorte van de pizza Deze specialiteit heeft zijn oorsprong in Napels waar men begon met het verbeteren van platte broodjes door er grof zeezout, look en reuzel aan toe te voegen. Het was ook rond die tijd dat zeelui de tomaat meebrachten uit Peru. De groente werd beetje bij beetje geïntroduceerd in de Europese landbouw. Toch zou het nog 100 jaar duren voor de tomaat op de pizza zou belanden. Pas in 1773 werd de tomaat een basisingrediënt van de pizza. De namen van de eerste pizza s In Napels bestaan er twee zeer populaire smaken: de Marinara en de Margherita zijn tot op vandaag de originele pizza s van Napels. De Pizza Marinara krijgt zijn unieke karakter door de combinatie van verse tomaten, look, zout en olijfolie. Hij werd zo genoemd ter ere van de vissers, zodat die vol moed de zee zouden trotseren. Buiten Napels staat de pizza Marinara ook bekend als de Napolitana. tot nationale specialiteit Pizza ging deel uitmaken van de keuken bij rijke Italianen. Tenslotte stak zijn faam ook de landsgrenzen over. Na de Tweede Wereldoorlog namen Italiaanse arbeiders hun nationale gerecht mee naar alle uithoeken van Europa. Toeristen ontdekten de pizza dan weer tijdens hun vakanties in Italië. Daarna werd de pizza aangepast en werden verschillende smaken uitgewerkt. Tegenwoordig bestaat er een grote variëteit aan pizza s; met ham, salami, tonijn en zeevruchten, groenten, kazen, fruit, enz. De diepvriespizza bestaat al 30 jaar. Wat is er vandaag de dag nog eenvoudiger dan gewoon thuis te genieten van een pizza? De Pizza Margherita met zijn tomaten, zout, olijfolie, mozzarella en basilicum, werd uitgevonden op 11 juni Het verhaal gaat als volgt: koningin Margaretha van Savoie wou van de rijke en verrukkelijke keuken van Napels proeven. De pizzaiolo Raffaele Esposito kreeg de eer om zijn talent te tonen in de koninklijke keuken. Hij bracht zijn eigen ingrediënten mee en creëerde een pizza met de kleuren van Italië: het groen van basilicum, het wit van de mozzarella en het rood van de tomaten. De koningin was in de wolken met de pizza en Esposito doopte zijn creatie Margherita als hulde aan de koningin.

12 Dr. August Oetker De geschiedenis van Dr. Oetker Van winkeltje naar industrieel bedrijf Alles begon in 1891 in een achterwinkeltje in een apotheek in Bielefeld, Duitsland. Een jonge apotheker, Dr. August Oetker, ontwikkelde een instant bakpoeder dat meteen klaar was voor gebruik en doopte het Backin. Om zijn product te promoten, voegde Dr. August Oetker zijn naam toe aan het merk als extra kwaliteitsgarantie en creëerde zo de basis van één van Duitslands oudste en meest gerenommeerde merken. Na het succes van zijn eerste product ging Dr. August Oetker verder met het ontwikkelen van vernieuwende, praktische oplossingen voor het huishouden. Zo stond hij aan de wieg van één van de grootste voedingsbedrijven ter wereld. Productinformatie Casa di Mama: de eerste diepvriespizza met een vers deeg dat rijst in de oven net als een huisbereide pizza. Niet voorgebakken pizzabodem die rijst in de oven. Voor pizza s met een fijne pizzabodem en een lichte, krokante korst. Baktips: 12 tot 14 minuten bakken op 250 ºC in een voorverwarmde oven. Soorten: Casa Di Mama Mozzarella Pesto Casa Di Mama Prosciutto Funghi Casa Di Mama Quattro Formaggi Casa Di Mama Speciale Casa Di Mama Hawaii Aanbevolen richtprijs*: 3,19 Vier generaties later nog steeds een familiebedrijf Dr. Oetker wordt reeds 120 jaar geleid door de oorspronkelijke oprichters. Nu is het aan de vierde generatie om te waken over de waarden die de reputatie van het bedrijf groot hebben gemaakt en die de producten van deze emblematische firma kenmerken. Vandaag de dag is Dr. Oetker de onbetwiste Europese leider op het vlak van diepvriespizza s. * Aanbevolen richtprijs, de distributeur kan zelf de prijs bepalen.

13 Contact : 2013 trnd Asterweg 17A HL Amsterdam

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Projectboek. Pantene. voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* Ambassador Club. * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo.

Projectboek. Pantene. voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* Ambassador Club. * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo. Projectboek Ambassador Club Pantene voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen Pantene en delen hun

Nadere informatie

LESBRIEF 3. Leerlingen

LESBRIEF 3. Leerlingen LESBRIEF Leerlingen LES - JOUW DOCENT IS EEN GOUDMIJN De beste hulp krijg je van kennissen Netwerken kun je leren Vanaf je geboorte hoor je bij anderen, jouw sociaal netwerk. Dat netwerk groeit vanzelf

Nadere informatie

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

Je eigen succesvolle weblog maken!

Je eigen succesvolle weblog maken! Je eigen succesvolle weblog maken! Bjorn Simmering Ik had al wat langer plannen om een eboek te schrijven, maar ik stelde dit steeds uit of ik maakte er geen tijd voor vrij. Nadat ik een serie artikelen

Nadere informatie

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1 Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 DISCLAIMER De informatie in dit ebook representeert de opinie van

Nadere informatie

Kindervergadering Zo gaat het bij ons!

Kindervergadering Zo gaat het bij ons! Pedagogisch kader kindercentra 4 13 jaar Kindervergadering Zo gaat het bij ons! Introductie voor de groepsleiding Is kinderinspraak belangrijk? Denken vanuit de groep is logisch en praktisch, maar toch

Nadere informatie

Zoekmachine optimalisatie Een overzicht SEOcenter.nl 2011

Zoekmachine optimalisatie Een overzicht SEOcenter.nl 2011 Zoekmachine optimalisatie Een overzicht SEOcenter.nl 2011 Beste lezer, In dit E-book vindt u een aantal van de gepubliceerde artikelen van SEOcenter.nl uit het jaar 2010. Deze artikelen zijn op logische

Nadere informatie

Kom koken en proeven in het Miele Culinary Institute

Kom koken en proeven in het Miele Culinary Institute Kom koken en proeven in het Miele Culinary Institute 2 Inhoudsopgave Het Miele Culinary Institute 4 Koken met Miele 6 De verleidelijke mediterrane keuken 8 De verrassende oosterse keuken 10 De smaken van

Nadere informatie

CROWDFUNDING FOR EVENTS. Crowdfunding Handleiding. Handleiding voor projecthouders

CROWDFUNDING FOR EVENTS. Crowdfunding Handleiding. Handleiding voor projecthouders CROWDFUNDING FOR EVENTS Crowdfunding Handleiding Handleiding voor projecthouders Crowdfunding Wat als je een goed concept voor een evenement hebt, maar niet beschikt over de benodigde financiering om het

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

Mijn Verhaal En Hoe Ik Jou Kan Helpen

Mijn Verhaal En Hoe Ik Jou Kan Helpen Het internet heeft nieuwe mogelijkheden gecreëerd. Het is vandaag de dag mogelijk om zonder al te veel opstartkosten en binnen afzienbare tijd online geld te verdienen met iets dat je graag doet. Het is

Nadere informatie

www. opvoedvaardigheden.nl

www. opvoedvaardigheden.nl Opvoedvaardigheden Stefan Rooyackers Aan de inhoud van dit document kunnen geen rechten worden ontleend. Dit document is met grote zorg samengesteld door Uitgever Ebooks. Incidentele onvolkomenheden kunnen

Nadere informatie

Het maken van een Oriflame Facebook-pagina

Het maken van een Oriflame Facebook-pagina Handleiding Het maken van een Oriflame Facebook-pagina Facebook is een sociaal netwerk dat vrienden, collega's, studiegenoten, kennissen en bedrijven met elkaar in contact brengt. Je kunt op Facebook een

Nadere informatie

Jouw marketingplan in acht stappen

Jouw marketingplan in acht stappen Jouw marketingplan in acht stappen Werkboek voor ondernemers in de multifunctionele landbouw 1 INHOUD Inleiding... 3 Wat is marketing en waarom een marketingplan?... 4 Stap 1. Formuleren van doelstellingen...

Nadere informatie

25 Ideeën om de Waardering op je Werk. te vergroten

25 Ideeën om de Waardering op je Werk. te vergroten 25 Ideeën om de Waardering op je Werk te vergroten Januari 2014 Dorien Ketel / Sinds 1979 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

WHITEPAPER SOCIAL MEDIA

WHITEPAPER SOCIAL MEDIA WHITEPAPER SOCIAL MEDIA Whitepaper social media 1 Inleiding Social media is hot. Alle mobiele telefoons worden tegenwoordig social friendly in de markt gezet, onze politici strijden om de meeste online

Nadere informatie

DE LANGE SOESTER. Het smakelijkste nieuws van Soest en omstreken!

DE LANGE SOESTER. Het smakelijkste nieuws van Soest en omstreken! DE LANGE SOESTER Het smakelijkste nieuws van Soest en omstreken! De Lange Soester is een eenmalige uitgave van Banketbakkerij Lex Verkley 14 september 2011 Thé Complet barstensvol zoete zaligheden Wat

Nadere informatie

DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN

DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN Don Failla 1 VOORWOORD De '45 Seconden" Presentatie is alles wat men hoeft te weten om een grote organisatie op te bouwen. En als iemand deze presentatie

Nadere informatie

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in...

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in... Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Vang zwervende bezoekers op... 3 1.2 Een tweede kans voor twijfelaars... 3 1.3 Goedkoop en direct resultaat... 4 2 Haal het maximale uit je mailinglijst... 5 2.1 Ga

Nadere informatie

HANDLEIDING SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

HANDLEIDING SEARCH ENGINE OPTIMIZATION HANDLEIDING SEARCH ENGINE OPTIMIZATION HOE KUN JE HET BEST JE DAWANDA SHOP OPTIMALISEREN - SEO, SOCIAL MEDIA EN LINK BUILDING Martina Carucci Handleiding Search Engine Optimization DEEL I DAWANDA SEO GUIDE

Nadere informatie

Ik wil meer klanten! Hallo! Leuk dat je dit ebook gaat behandelen.

Ik wil meer klanten! Hallo! Leuk dat je dit ebook gaat behandelen. 1 2 Ik wil meer klanten! Hallo! Leuk dat je dit ebook gaat behandelen. Mijn naam is Michael. In het ebook "Ik wil meer klanten" behandel ik een aantal technieken en tactieken om jou te helpen precies die

Nadere informatie

meat foodde SLAGER Evolution Media Group nv, Vlasstraat 17, 8710 Wielsbeke P3A9168 - Foto: Le Creuset

meat foodde SLAGER Evolution Media Group nv, Vlasstraat 17, 8710 Wielsbeke P3A9168 - Foto: Le Creuset meat foodde SLAGER Afgiftekantoor 8500 Kortrijk 1-2de afdeling Maandelijks behalve januari-juli-augustus-december Evolution Media Group nv, Vlasstraat 17, 8710 Wielsbeke P3A9168 - Foto: Le Creuset Onafhankelijk

Nadere informatie

Een ebook voor het aantrekken van cliënten door online marketing op een liefdevolle manier in te zetten

Een ebook voor het aantrekken van cliënten door online marketing op een liefdevolle manier in te zetten ONLINE MARKETING VOOR THERAPEUTEN Een ebook voor het aantrekken van cliënten door online marketing op een liefdevolle manier in te zetten een publicatie van Create Coaching en websitesvoortherapeuten.com

Nadere informatie

Handleiding gebruik Facebook en Twitter

Handleiding gebruik Facebook en Twitter Handleiding gebruik Facebook en Twitter Hoe maak je effectief gebruik van deze social media kanalen? Datum : 17-05-2013 Auteur : Rico Kramers (stagiaire) Organisatie : Adyta Relatie : - Project : - PAGINA

Nadere informatie

Create www.createcoaching.nl Cornelis Outshoornstraat 266, 1067 HG, Amsterdam

Create www.createcoaching.nl Cornelis Outshoornstraat 266, 1067 HG, Amsterdam Marketing Masterclass voor therapeuten. De stappen die beschreven staan in mijn E- Book leer ik aan mijn cliënten in mijn jaartraject Als therapeut in Volle Glorie. Het is mijn missie er voor te zorgen

Nadere informatie

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates...

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates... Inhoud Introductie... 3 Waarom Facebook?... 5 2. Adverteer met Facebook... 14 3.Starten met Facebook... 18 4. Facebook Status Updates... 29 5.Opbouwen & Versterken van uw Bedrijf... 34 6. Overzicht - Facebook

Nadere informatie

De kleine marketinggids voor schildersbedrijven. Igor Asselbergs en Pieter Smit

De kleine marketinggids voor schildersbedrijven. Igor Asselbergs en Pieter Smit De kleine marketinggids voor schildersbedrijven Igor Asselbergs en Pieter Smit De kleine marketinggids voor schildersbedrijven Igor Asselbergs en Pieter Smit Deze publicatie is uitgegeven door colorjive.com,

Nadere informatie