Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek"

Transcriptie

1 trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 Online reporters van trnd testen de nieuwe Braun CoolTec. In dit trnd-project willen wij In dit trnd-project mogen wij als eersten de introductie van de allernieuwste scheertechnologie beleven! We gaan namelijk de nieuwe CoolTec scheerapparaten van Braun uitproberen....samen met 250 trnd-partners de Braun CoolTec uitproberen. Testen. De Braun CoolTec is de allernieuwste scheeroplossing. De CoolTec is wereldwijd het eerste scheerapparaat dat een actieve koeltechnologie heeft. Dankzij deze technologie koelt de huid automatisch tijdens het scheren, zodat huidirritaties beperkt worden. Geschikt voor mannen met een gevoelige huid....onze ervaring met de Braun CoolTec doorvertellen. Je wordt online reporter en gaat reviews, foto s en video s delen via social media, op webshops, fora en vergelijkingswebsites zoals: bol.com wehkamp.nl scheerapparaatshop.nl bobshop.nl kieskeurig.nl vergelijk.nl Online reviews schrijven....onze eerlijke mening over de Braun CoolTec via drie online enquêtes geven. Je mening geven. In dit trnd-project testen we met 250 trnd-partners uit Nederland de Braun CoolTec en schrijven we online reviews over onze ervaringen met dit scheerapparaat. Klaar om te testen? 4 bekend maken wat de CoolTec kan. Daarover ga je gespreksberichten schrijven en marktonderzoek doen. Wat vinden je vrienden ervan? Met hoeveel mensen heb je erover gesproken? Rapporteren.

3 Jouw revolutionaire scheerervaring met Braun. CoolTec koelt jouw huid actief. De huid al tijdens het scheren koelen? Braun CoolTec maakt het mogelijk. De nieuwe koeltechnologie gaat huidirritatie tegen tijdens en na het scheren. Braun heeft een elektrisch scheerapparaat ontwikkeld dat je huid actief koelt tijdens het scheren. De Braun CoolTec met de nieuwe koeltechnologie, is door elke man te gebruiken. Het apparaat is net zo geschikt voor normale huidtypes als voor gevoelige huidtypes. Hier zie je het verschil tussen de CoolTec en de conventionele scheerapparaten. Conventionele scheerapparaten zonder koeltechnologie: De rode kleur geeft aan waar de huid warm wordt tijdens het scheren. CoolTec scheerapparaten met koeltechnologie: De Braun CoolTec maakt gebruik van de speciaal gepatenteerde Thermo Electric Cooling (TEC) technologie, welke tot op heden enkel werd gebruikt voor de bouw van ruimtevaartuigen en satellieten en verwerkt is in koelkasten. Voor het eerst wordt deze techniek gebruikt in een elektrisch scheerapparaat. De blauwe kleur geeft aan waar de CoolTec koelt tijdens het scheren. Hiermee voelt het scheren zacht aan en worden huidirritaties voorkomen.* Gels en crèmes om de huid mee te koelen zijn hierbij niet langer nodig. *Hoe de techniek precies werkt en informatie over huidirritaties ontdek je op de volgende pagina s in dit projectboek.

4 Een frisse huid dankzij Thermo Electric Cooling. Het koelelement van CoolTec. Het geheim van de CoolTec schuilt in het gebruik van de innovatieve Thermo Electric Cooling technologie. Bij de meeste scheerapparaten wordt de scheerkop warm, terwijl de Braun CoolTec het enige scheerapparaat is dat koelt. Hieronder kun je zien hoe de Thermo Electric Cooling techniek werkt. Je kan het vergelijken met de werking van een koelkast. Het aluminium element is het zichtbare en op de huid voelbare onderdeel van de koeltechnologie. Het element is ingebouwd in de scheerkop. Deze koelt actief je huid op het moment dat je je met de CoolTec scheert. De scheerkop warmt op tijdens het scheren door wrijving met de huid en de electronica aan de binnenkant. Thermo Electric Cooling systeem Hitte transfer Haartrimmer Hitte opvang Aan/uit knop voor het koelsysteem Koelelement van de Braun CoolTec De innovatie van de CoolTec zit in twee elementen: het koelelement (Cooling Bar) en de Thermo Electric Cooling (TEC). Tijdens het scheren maakt het koelelement contact met de huid en koelt deze actief. De hittepomp leidt de warmte naar de Thermo Electric Cooling, weg van het huidoppervlak. Om ervoor te zorgen dat de huid voortdurend gekoeld wordt, is het koelelement als vast component in de scheerkop geïntegreerd en beweegt deze niet. Daardoor beweegt het scheerapparaat ook niet te hard op de huid zodat er geen kleine snijwonden ontstaan. Dit voorkomt bovendien een ruwe huid. Verkoeling met één druk op de knop. Wist je dat? Dankzij één druk op de knop kun je de actieve koeling in- en uitschakelen. "TEC" in het woord CoolTec staat voor "Thermo Electric Cooling". Uit het Engels vertaald betekent dit thermo-elektrische koeling.

5 Aanvullende functies onder de loep. De CoolTec is het enige scheerapparaat dat de huid koelt tijdens het scheren. Tegelijkertijd levert het de scheerresultaten die je van Braun verwacht met deze aanvullende functies: 1. Het drievoudige scheersysteem bestaat uit drie individueel bewegende scheerelementen die zich aanpassen aan de gezichtscontouren. Deze scheren met elke scheerbeweging effectief en tegelijkertijd zowel langere als korte haartjes af. 2. De Braun SensoBlade technologie is ontworpen om haartjes te scheren die in verschillende richtingen groeien. Dit levert een glad scheerresultaat op. 3. De precisietrimmer voor langere haren helpt jouw baard, snor of bakkebaarden in de juiste vorm te trimmen. Deze trimmer is uitschuifbaar, aan de achterkant van het apparaat % waterproof en afspoelbaar Braun heeft de CoolTec ontwikkeld voor mannen die graag de keuze hebben: droog scheren of een verfrissende scheerbeurt onder de douche. Dit scheerapparaat heeft een compleet verzegeld oppervlak dat waterdicht is. Zo kan de CoolTec snel en gemakkelijk onder stromend water worden afgespoeld. 5. Draadloos. Het volledig opladen van de batterij duurt 1 uur. Eén oplaadbeurt geeft je 45 minuten draadloos scheren inclusief 15 minuten koeling. Je hebt ook de mogelijkheid om het apparaat in 5 minuten snel op te laden. Dit is goed voor één scheerbeurt.

6 De CoolTec modellen. Het Braun CoolTec scheerapparaat is beschikbaar in vier modellen. In dit trndproject testen we drie van de vier modellen. In trndproject Braun CoolTec CT4s Met oplaadstandaard. Wet&Dry techniek voor gebruik onder de douche. Kleur: blauw met zwarte accenten. Adviesprijs: 189 euro*. Braun CoolTec CT2s Met lader en beschermkap. Wet&Dry techniek voor gebruik onder de douche. Kleur: zwart met blauwe accenten. Adviesprijs: 169 euro*. In trndproject Braun CoolTec CT2cc Met Clean&Charge standaard om in één beweging te reinigen, smeren en opladen. Wet&Dry techniek voor gebruik onder de douche. Kleur: zwart met blauwe accenten. Adviesprijs: 199 euro*. In trndproject Braun CoolTec CT5cc Met Clean&Charge standaard om in één beweging te reinigen, smeren en opladen. Wet&Dry techniek voor gebruik onder de douche. Kleur: grijs met blauwe en zwarte accenten. Adviesprijs: 229 euro*. *Adviesprijs. De uiteindelijke prijs wordt door de verkoper bepaald. *Adviesprijs. De uiteindelijke prijs wordt door de verkoper bepaald.

7 Gebruik van de CoolTec. Jouw startpakket. De nieuwe Braun CoolTec is bijzonder geschikt voor het droog scheren. Zo gebruik je het apparaat: Aan het begin van dit trnd-project ontvangen alle deelnemers dit gratis startpakket. 1 Zet het apparaat aan met de aan/uit knop. 2 Druk op de aan/uit knop van het koelelement om de koelfunctie te activeren. Het symbool geeft nu blauw licht (als het symbool knippert, dan is de batterij bijna leeg). Voor jou om uit te proberen en om je ervaringen te delen via online reviews, social media, blogs, fora, etc.: Wij willen drie modellen in dit project testen. We proberen jou het model te sturen dat het beste bij jouw voorkeuren aansluit. Jouw pakket bevat dus één van de volgende modellen plus een projectboekje: Braun CoolTec CT4s Braun CoolTec CT2cc Braun CoolTec CT2s 3 Begin met scheren zoals je gewend bent en geniet van de verkoeling. De verkoelende beleving is verschillend voor elke persoon. Deze is bijvoorbeeld afhankelijk van je huidtype en de omgevingstemperatuur. Om uit te delen aan vrienden, familie, collega s en kennissen: Marktonderzoeksboekje om door je vrienden en kennissen te laten invullen. Tip voor optimaal koeleffect: 1. Wacht enkele seconden nadat je de koelfunctie hebt aangezet. De koelfunctie werkt draadloos nog tot 15 minuten door. 2. Gebruik de CoolTec niet met scheerschuim of gel. Zo bereik je een optimaal koeleffect. Bovendien voorkom je op die manier eventuele schade aan het apparaat.

8 Hoe verloopt dit project? 3 Online reviews schrijven. 1 Uitpakken en foto s maken. Word een online reporter! Met jouw kennis en ervaring over de Braun CoolTec, kun je anderen helpen die op zoek zijn naar een scheerapparaat. Jouw taak tijdens dit project is om 5 tot 10 reviews over Braun CoolTec te schrijven. Uitpakken Allereerst kun je in alle rust je startpakket uitpakken, de inhoud controleren en dit projectboekje doorlezen. Foto s maken Laat alle trnd-partners meegenieten van dit moment door een paar foto s van jou en de Braun CoolTec te maken. Stuur deze via internet naar ons toe, zodat wij ze op de blog kunnen zetten. Foto s kun je uploaden via de fotogalerij die je hier kunt vinden: Uitproberen Nu kun je jouw Braun CoolTec scheerapparaat uitproberen. Wat zijn reviews? Reviews zijn productbeoordelingen die je online plaatst. Het beste is om in je review één aspect van het product te behandelen, zoals gevoel tijdens het scheren, het scheerresultaat of het verminderen van huidirritaties en scheerongemakken. Reviews kunnen op verschillende websites, fora of je eigen blog worden gepubliceerd. Je kan ook video s of foto s van jouw bevindingen maken en deze aan jouw review toevoegen. We willen je vragen in ieder geval reviews te plaatsen op de volgende websites: bol.com, wehkamp.nl, scheerapparaatshop.nl, bobshop.nl, kieskeurig.nl en vergelijk.nl. Deel de links van je reviews. Laat ons weten waar we jouw reviews kunnen terugvinden door de links te delen via de online reviews rubriek. Deze vind je op jouw persoonlijke pagina van je projectblog: 2 Jouw eerste indruk en feedback geven. Ondersteun het Braun team met jouw mening en nieuwe ideeën voor het verbeteren van de CoolTec. Tijdens de acht weken van het project, vragen we jou om deel te nemen aan drie onderzoeken. Aan het begin van het project: Startonderzoek. Halverwege het project: Tussenonderzoek. Aan het einde van het project: Eindonderzoek. De onderzoeken vind je op jouw persoonlijke 'mijntrnd' pagina als je ingelogd bent op onze site. We sturen je een mailtje zodra een onderzoek klaar staat. 4 Braun CoolTec bekendmaken. Als je overtuigd bent van de Braun CoolTec, maak dan samen met andere projectdeelnemers de Braun CoolTec bekend, door: Vrienden, kennissen, familie en collega s over het project te vertellen; Het projectboekje met je vrienden, kennissen, familie en collega s door te nemen. Er zijn natuurlijk nog meer manieren om over Braun CoolTec te vertellen. Verderop in dit projectboekje hebben we enkele ideeën op een rij gezet.

9 5 Gespreksberichten schrijven. Omdat het team van Braun veel kan leren van jouw gesprekken met je vrienden, familie en kennissen, is het belangrijk dat je ons daarover gedurende het project regelmatig informeert. Schrijf daarom, elke keer dat je met vrienden over de Braun CoolTec gesproken hebt, een gespreksbericht. Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf naar en klik op de button bericht schrijven. Op onze projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die aan dit Braun CoolTec project deelnemen: Vragen en opmerkingen over het project kun je het beste per sturen naar: Log in met je eigen trnd-loginnaam en wachtwoord en schrijf alles op wat je nog van het gesprek weet. Gespreksberichten zijn de basis voor een trnd-project. Hoe meer wij daarvan kunnen verzamelen, hoe beter wij het team van Braun kunnen vertellen wat we van de Braun CoolTec vinden. 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. In dit stadium word jij marktonderzoeker van Braun CoolTec. De meningen van jouw vrienden en kennissen zijn namelijk ook nuttig voor de ontwikkeling van CoolTec. In het bijgeleverde boekje staan marktonderzoeksvragen, waarmee je tot twintig mensen kunt vragen naar hun mening over Braun CoolTec. Deze gelegenheid is bij uitstek geschikt om hen alles te vertellen over de Braun CoolTec! De onderzoeksvragen vind je in het marktonderzoeksboekje.

10 Principes van trnd. Dit is de zin die je kan doorvertellen: Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mond reclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open Een producttest van trnd is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen erover hoort! Trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Vertel daarom, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je deelneemt aan een speciaal project om het product te testen en bekend te maken. Je mag je vrienden en kennissen in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk Dit is vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mond reclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niets hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en kennissen wat je zelf van de producten en van ons vindt. Braun CoolTec is het eerste scheerapparaat ter wereld dat actief de huid koelt en huidirritatie vermindert. Luisteren Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en kennissen alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij graag horen! Wij kijken er naar uit dat je de meningen van je vrienden en familie verzamelt en met ons deelt!

11 Vertel online over Braun CoolTec en maak Braun CoolTec bekend bij je vrienden. Schrijf jouw online review om anderen te helpen bij het zoeken naar het geschikte scheerapparaat. Omdat jij inmiddels een expert bent op het gebied van de Braun CoolTec, kun je anderen die op zoek zijn naar informatie helpen. Dit doe je door online reviews te schrijven. Op blogs, social media en vergelijkingssites zitten ze te springen om jouw mening te lezen! In dit project vragen we je 5 tot 10 reviews te schrijven. Hier enkele ideeën over hoe je jouw review kan opstellen. Maak een foto of video, bijvoorbeeld wanneer je de eerste keer de CoolTec uitprobeert.... je de verschillende functies van het scheerapparaat probeert.... je aan andere personen toont hoe de Thermo Electric Cooling en het koelelement werken. Er zijn verschillende manieren om je vrienden, familie en collega s over de Braun CoolTec te vertellen. Hier vind je een paar suggesties: Sportclub Na het sporten tref je elkaar vaak in de kleedkamers en kan je de nieuwe Braun CoolTec tonen aan jouw sportmaten. Nog bezweet van het intensieve sporten? Ideale gelegenheid om over het verkoelend effect van de CoolTec te vertellen. Voetbal avond Nodig je je vrienden uit om samen voetbal of andere sport te kijken? Haal dan een paar koude biertjes uit de koelkast, pak je CoolTec erbij en vergelijk het verkoelend effect van de Braun CoolTec met een koud biertje! Ben je enthousiast over de Braun CoolTec? Vertel het aan je vrienden, collega s en familie. Thema s waarover je online review kan gaan: Hoe tevreden ben je over dit scheerapparaat en met jouw scheerbeurt? Wat vind je van de werking en de kwaliteit van de CoolTec? Wat vind je van het idee koeltechniek? Hoe ervaar je het gebruik van de koeltechniek? Hoe goed functioneert de koeltechniek? Hoe voelt je huid aan tijdens en na het scheren? Hoe makkelijk kun je met de koeltechniek overweg? Dit zijn natuurlijk ideale gelegenheden om foto s of video s te maken, die ook weer online gedeeld kunnen worden! Dit zijn slechts enkele ideeën voor het schrijven van jouw online review. Misschien heb jij nog veel betere ideeën om Braun CoolTec bekend te maken. Laat het ons weten! Belangrijk: vermeld altijd dat je deze Braun CoolTec test in een trnd-project. We willen geen sluikreclame maken maar onze eerlijke meningen en ervaringen delen. Jouw eigen, unieke ideeën werken het best om mond-tot-mond reclame te genereren. Schrijf ons wat jij gedaan hebt om de Braun CoolTec bekend te maken. Wij kijken uit naar jouw creatieve ideeën en suggesties.

12 Braun adviseert bij het droog scheren 3 simpele stappen te volgen voor een optimaal scheerresultaat. 1 Tips van Braun. Altijd eerst scheren en dan het gezicht wassen. De Braun CoolTec gaat huidirritaties tegen. Wanneer het scheerapparaat te hard tegen de huid wordt gedrukt, kunnen huidirritaties ontstaan. Voor mannen met een gevoelige huid kan zelfs een normale scheerdruk problemen veroorzaken. Typische scheerongemakken zijn: Zichtbare ongemakken: Gevoelsmatige ongemakken: 2 Houd het scheerapparaat in een rechte hoek (90 ) op de huid. Droge huid Ruwe huid Schilferige huid Trekkende huid Jeuk Branderig gevoel en verhitting Roodheid tijdens en na het scheren Kleine, rode puntjes Snijwondjes 3 Houd de huid strak en scheer tegen de haargroeirichting in. Deze ongemakken hebben Braun ertoe aangezet uitgebreid onderzoek te doen om huidirritaties bij het droog scheren beter te begrijpen. Dankzij dit onderzoek heeft Braun CoolTec kunnen ontwikkelen. Dit scheerapparaat is wereldwijd de eerste die huidirritaties kan tegengaan. Wissel de onderdelen regelmatig. Jouw scheerapparaat scheert in 18 maanden gemiddeld haartjes. Voor een tijdloze scheerkwaliteit adviseert Braun daarom elke 18 maanden de onderdelen te vervangen. Zo gaat je scheerapparaat zo lang mogelijk mee.

13 Prof. Dr. Marcus Maurer Door dermatologen aangeraden. Dankzij de koeltechniek gaat de Braun CoolTec huidirritatie al tegen tijdens het scheren. Daarom wordt de CoolTec door dermatologen aangeraden. Daarbij is de Braun CoolTec door de Britse Skin Health Alliance (SHA) dermatologisch getest. De Skin Health Alliance is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk, die met internationale dermatologen, onderzoekers en huidspecialisten samenwerkt. Een winnend design. Niet alleen de huidvriendelijkheid van de CoolTec slaat aan. Ook het design bevalt. Zo won de Braun CoolTec uit duizenden ingezonden producten de reddot design award, één van s werelds meest prestigieuze industrial design awards. De CoolTec won de reddot design award De CoolTec is dermatologisch getest. De werking van de koeltechniek wordt ook bevestigd door Dr. Marcus Maurer, professor op het gebied van Dermatologie en Allergie en onderzoekshoofd bij het Allergie-Centrum-Charité, Charité-Universitätsmedizin in Berlijn, Duitsland: Het doel van scheren is om haartjes heel dicht op de huid weg te snijden. Daarbij vindt een mechanische interactie met de bovenlaag van de huid plaats, die scheerirritatie veroorzaakt. Typische signalen hiervan zijn een brandend gevoel, spanning en roodheid. Het actief koelen van de huid tijdens het scheren minimaliseert deze signalen van scheerirritatie zichtbaar. Het contrast tussen de ijsblauwe kleur, de zwarte kleur en de zwarte delen trok de aandacht van de design-jury. Ook de ergonomie, hoe het apparaat in de hand ligt en de aan/uit schakelaar van het koelelement hebben hen overtuigd. De CoolTec is niet het enige apparaat van Braun dat met zijn design een prijs gewonnen heeft. Meer dan 250 Braun producten hebben al een internationale designprijs in de wacht gesleept.

14 Product informatie: Braun CoolTec. Wereldwijde innovatie: de Braun CoolTec is het eerste scheerapparaat met actieve koeltechnologie. De Thermo Electric Cooling koelt de huid tijdens en na het scheren en gaat scheerongemakken tegen. De koeling functioneert door een druk op de knop en zo hoef je geen vochtinbrengende lotions of crèmes te gebruiken na het scheren. Met een volledig opgeladen toestel kun je tot 45 minuten draadloos scheren. Dit geeft 15 minuten koeling. De nieuwe Braun CoolTec is zeer geschikt voor droog scheren van het gezicht en kan tevens onder de douche worden gebruikt. Hij is verkrijgbaar vanaf september Hij is beschikbaar in vier modellen: - Braun CoolTec CT4s - Braun CoolTec CT2cc - Braun CoolTec CT2s - Braun CoolTec CT5cc (niet in dit trnd-project)

15 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2013 trnd Asterweg 17A8 1013HL Amsterdam

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Voor een precieze scheerbeurt dankzij de sonische technologie en de turbomodus

Voor een precieze scheerbeurt dankzij de sonische technologie en de turbomodus trnd projectboek Braun Series 7 trndproject Voor een precieze scheerbeurt dankzij de sonische technologie en de turbomodus Projectblog: www.trnd.nl/braun Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

Braun Series 9. Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring. trndproject

Braun Series 9. Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring. trndproject trnd projectboek Braun Series 9 Voor de meest efficiënte en comfortabele scheerervaring trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl We worden online

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Braun Silk-expert IPL

Braun Silk-expert IPL Projectboek Ambassadeurs Club Braun Silk-expert IPL De enige IPL die leest en zich automatisch aan je huidteint aanpast voor een permanente verwijdering van zichtbare haartjes. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassadeurs Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs testen elektrisch

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassador Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen elektrisch

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

BRAUN 360. Gebruiksaanwijzing

BRAUN 360. Gebruiksaanwijzing BRAUN 360 Gebruiksaanwijzing 370 360 Series 3 on off low replace 16 m onths 370 Type 5774 Type 5779 Braun Infolines Deutsch 6 English 10 Français 14 Español 19 Português 24 Italiano 29 Nederlands 33 Dansk

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Soepel en huidvriendelijk scheren

Soepel en huidvriendelijk scheren Pre-salesfolder voor België () Elektrisch scheerapparaat voor nat en droog scheren SkinGlide-ringen GentlePrecisionPRO-mesjes SmartClick-precisietrimmer S7310/12 Soepel en huidvriendelijk scheren De nr.

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Soepel en huidvriendelijk scheren

Soepel en huidvriendelijk scheren Pre-salesfolder voor Nederland () Philips Shaver series 7000 elektrisch scheerapparaat met Aquatec voor nat en droog scheren en SmartClean-systeem Comfortabele ringen 50 min. draadloos gebruik/1 uur opladen

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Het werkboek Klik & Tik. De tablet 4

Het werkboek Klik & Tik. De tablet 4 Inhoud Het werkboek Klik & Tik. De tablet 4 1 Aan de slag 7 2 De tablet gebruiken 13 3 Apps op de tablet 19 4 Internet en websites 23 5 E-mail 29 6 Foto's en video's 35 7 Wifi buitenshuis 43 8 Veiligheid

Nadere informatie

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl Ga meteen aan de slag! PLUSpakket handleiding Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen 2012 www.wiewathaar.nl Review website? 27% Nederlanders vindt reviewsites als WieWatHaar.nl erg nuttig* Steeds

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Schrijf in 4 stappen jouw unieke profieltekst (en plaats m op LinkedIn en je website) In dit stappenplan leer je: - Hoe je een klik krijgt

Nadere informatie

Handleiding Vrijwilligers Humanitas E-Maatjes systeem

Handleiding Vrijwilligers Humanitas E-Maatjes systeem Handleiding Vrijwilligers Humanitas E-Maatjes systeem Deze handleiding is bedoeld voor vrijwilligers van het project E-Maatjes om te kunnen chatten en e-mailen met de gekoppelde deelnemer in een veilige

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

dan op www.philips.com/welcome. Wat zit er in de doos? - Scheerapparaat - - - - - Local guarantee -vouwblad - Worldwide guarantee -vouwblad

dan op www.philips.com/welcome. Wat zit er in de doos? - Scheerapparaat - - - - - Local guarantee -vouwblad - Worldwide guarantee -vouwblad NEDERLANDS 53 Inleiding dan op www.philips.com/welcome. scheerbeurt met een glad resultaat. Beweeg voor het beste resultaat de scheerhoofden in zowel rechte als draaiende bewegingen over uw huid. Wat zit

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

PROJECT 2014 FLL WORLD CLASS SM

PROJECT 2014 FLL WORLD CLASS SM PROJECT 2014 FLL WORLD CLASS SM In het FLL World Class SM Project zal jullie team: Een onderwerp kiezen waar jullie enthousiast over zijn of altijd al meer over hebben willen weten. Een innovatieve oplossing

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Fit in je Hoofd, Goed in je Vel.

Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Goed in je vel zitten Vandaag: 1) Wat is geestelijk gezond? 2) Fit in je Hoofd en 10 positieve stappen 3) Slot en doel 1) Wat is geestelijk gezond? Wie zich mentaal goed

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Het gezicht van een zorgvrager scheren

Het gezicht van een zorgvrager scheren OPDRACHTFORMULIER Het gezicht van een zorgvrager scheren Naam student: Datum: Voordat je gaat oefenen 1 Lees het handelingsformulier van deze vaardigheid en noteer vragen en opmerkingen. Bespreek deze

Nadere informatie

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl In 5 stappen uw eigen professionele blog maken Hoemaakjeeenblog.nl 1 Inhoudsopgave Welkom bij onze gratis cursus... 1 Stap 1, Een domeinnaam registreren

Nadere informatie

Plan Nederland in Pifworld

Plan Nederland in Pifworld Plan Nederland in Pifworld Leuk dat je mee gaat doen aan de actie Schaatsen voor Water! Om je deelname te bevestigen en sponsor te zoeken, dien je een pagina op Pifworld aan te maken. Hieronder vind je

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: is erg belangrijk. We weten dat als je in de puberteit komt er allerlei dingen aan je lijf gaan veranderen. We hebben in een eerdere bijeenkomst al een aantal van

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding Introductie Dit is geen uitgebreide handleiding om een WordPress website of blog mee te bouwen. Het is ook geen overzicht van alle aspecten die een WordPress website zo bijzonder maken en geen verhandeling

Nadere informatie

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula.

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. trnd projectboek Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. Beschermt naast je ondergoed ook de gevoelige huid van je V-zone. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-dailyfresh Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Ontdek beleef. het nieuwe INTRANET

Ontdek beleef. het nieuwe INTRANET & Ontdek beleef het nieuwe INTRANET Waarom? WE HEBBEN EEN NIEUW INTRANET WAAROM? Omdat we vinden dat jij centraal mag staan! Net als je collega s beschik je over een hoop kennis, ervaring en ideeën. Daar

Nadere informatie

Check je sociale media

Check je sociale media Check je sociale media Succesvol zakelijk communiceren via sociale netwerken Heidi Aalbrecht Eric Tiggeler Pyter Wagenaar Sdu Uitgevers, Den Haag 5 Inhoud 1 Inleiding Wat zijn sociale media en wat kun

Nadere informatie

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier in meervoud. - Gebruik je hoofdletters op een

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 5.HET SCHERM NEERZETTEN

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

FOTO S EN VIDEO S MAKEN

FOTO S EN VIDEO S MAKEN FOTO S EN VIDEO S MAKEN FOTO S EN VIDEO S MAKEN Met dit werkblad ga je oefenen met het maken van foto s en video s. Je maakt een foto, een schermafbeelding en een video. Je gebruikt de camerafunctie ook

Nadere informatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie 9 Communicatie-tools voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie Maar één persoon Je hebt maar een persoon nodig om nieuwe ervaringen te introduceren VOORWOORD Geen enkel

Nadere informatie

1. Introductie van de camerakit. 2. Introductie van het apparaat. 3. De camera opladen. 4. Activeer de cameraknop op de app

1. Introductie van de camerakit. 2. Introductie van het apparaat. 3. De camera opladen. 4. Activeer de cameraknop op de app 1. Introductie van de camerakit 2. Introductie van het apparaat 3. De camera opladen 4. Activeer de cameraknop op de app 5. Controleer of de cameraknop goed is geactiveerd 6. Lancering van de camera 7.

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR LERAREN

INFORMATIE VOOR LERAREN INFORMATIE VOOR LERAREN met een AV1 in hun lokaal T: +31 616 997 359 M: klantenservice@noisolation.com Hoi leraar! Deze brief ontvang je omdat één van de leerlingen in je klas de lessen zal volgen met

Nadere informatie

Elke dag een gladde en zijdezachte huid

Elke dag een gladde en zijdezachte huid Elke dag een gladde en zijdezachte huid Nr. 1 IPL oplossing in Europa * Philips Verwijdert en voorkomt teruggroei van ongewenste haartjes * Gebaseerd op onafhankelijke verkoopwaardegegevens uit Frankrijk,

Nadere informatie

Elke dag een schone vloer, volledig automatisch.

Elke dag een schone vloer, volledig automatisch. trnd projectboek irobot Roomba Elke dag een schone vloer, volledig automatisch. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/irobot (Nederland) en www.trnd.be/irobot (België) Jouw persoonlijke aanspreekpartner

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

De eerste stappen van je webshop. Leon Bothof

De eerste stappen van je webshop. Leon Bothof De eerste stappen van je webshop Leon Bothof 1. INTRODUCTIE: EERST IETS OVER GRATISWEBSHOPBEGINNEN Gefeliciteerd met je nieuwe webshop, we zijn erg blij dat je gekozen hebt voor Gratis Webshop Beginnen!

Nadere informatie

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E MEER GASTEN NAAR JE CAMPING VIA EEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E VERSIE 2.0 I N H O U D S O P G A V E Warm welkom Goede website Gouden website Ons verhaal A U T E U R Johanna Bruggeman

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

BODY GROOMER MT6031 NEDERLANDS. Product code

BODY GROOMER MT6031 NEDERLANDS. Product code BODY GROOMER MT6031 NEDERLANDS Product code 1806803 A B E F G C D H I J 3 VEILIGHEID EN INSTELLING Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door voordat u dit apparaat gebruikt! Volg alle veiligheidsinstructies

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster om haren en stof makkelijker* te vangen * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs maken kennis met Swiffer-producten

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw gedrag gevaarlijk is voor andere mensen. Dit mag nooit

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF

Nadere informatie

Inleiding. Autisme & Communicatie in de sport

Inleiding. Autisme & Communicatie in de sport Sanne Gielen Inleiding Starten met een nieuwe sport is voor iedereen spannend; Hoe zal de training eruit zien? Zal de coach aardig zijn? Heb ik een klik met mijn teamgenoten? Kán ik het eigenlijk wel?

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Inductie Lader

Gebruikershandleiding. Inductie Lader Gebruikershandleiding Inductie Lader INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 3 WAARSCHUWINGEN... 3 FUNCTIES... 3 SPECIFICATIES... 4 INHOUD VAN DE VERPAKKING / ACCESSOIRES... 4 PRODUCTOVERZICHT... 4 HOE DE INDUCTIE

Nadere informatie