UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog"

Transcriptie

1 UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG

2 Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project mogen wij met elkaar hét gamma op het gebied van verzorging en reiniging van de droge en gevoelige huid uitproberen: Dermalex. IN DIT PROJECT WILLEN WIJ... 1 SAMEN MET 500 CONSUMENTEN DERMALEX UITPROBEREN. Dermalex biedt betrouwbare en kwalitatieve verzorgingsproducten (cosmetica, shampoos, zonneproducten), speciaal ontwikkeld voor de intensieve hydratatie van de gevoelige, droge tot zeer droge huid. Helpt de huid te herstellen Voedt intensief Verfrist de huid 2 DERMALEX BEKENDMAKEN IN ONZE OMGEVING EN ONLINE. JE KUNT JOUW KENNIS OVER DERMALEX DELEN MET JE VRIENDEN EN FAMILIE, EN REVIEWS SCHRIJVEN OP DERMALEX.BE, NEWPHARMA.BE EN FARMALINE.BE 3 ONZE EERLIJKE MENING EN ERVARINGEN MET DE DERMALEX PRODUCTEN IN DRIE ONLINE ONDERZOEKEN VERZAMELEN. Daarnaast presenteert Dermalex een gamma specifiek voor de behandeling van de probleemhuid zoals eczema, psoriasis en couperose. 4 DE MENING VAN ONZE VRIENDEN, FAMILIE EN KENNISSEN DOORGEVEN VIA GESPREKSBERICHTEN EN Samen met 500 consumenten gaan we in dit project het verzorgings- en hygiënegamma van Dermalex testen, de producten bekendmaken in onze omgeving en online onze ervaringen uitwisselen.

3 DERMALEX VERZORGING & HYGIËNE

4 JE DERMALEX STARTPAKKET Aan het begin van dit project ontvang je als geselecteerde deelnemer een startpakket, met daarin: 2 maanden elke maand 1 set DERMALEX PRODUCTEN voor de verzorging en reiniging van uw huid. KORTINGCOUPONS voor Dermalex verzorgingsen hygiëne gamma. Voor jou & om uit te delen aan je vrienden, familie, collega s en kennissen 1 HOE VERLOOPT HET DERMALEX PROJECT? UITPAKKEN & FOTO S MAKEN UITPAKKEN Neem de tijd om je startpakket open te maken en de inhoud te bekijken. In het projectboekje lees je alle informatie over het project, leuke weetjes over Dermalex en hoe je het moet gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen. FOTO S MAKEN Laat alle deelnemers en het Dermalex team meegenieten van dit moment door een paar foto s van jou en de Dermalex producten te maken. Stuur deze via internet naar ons toe, zodat wij ze op de blog kunnen zetten. Foto s kun je uploaden via de fotogalerij die je hier kunt vinden 1 PROJECTBOEK met belangrijke informatie over Dermalex en het project. 2 JOUW EERSTE INDRUK & FEEDBACK GEVEN Ondersteun het Dermalex team met jouw mening en nieuwe ideeën voor het verbeteren van het Dermalex gamma. Tijdens de 8 weken van het project, vragen we jou om deel te nemen aan drie onderzoeken. Aan het begin van het project: Startonderzoek 1 MARKTONDERZOEKSBOEK om de mening van je vrienden en kennissen te verzamelen. Halverwege het project: Tussenonderzoek Aan het einde van het project: Eindonderzoek De onderzoeken vind je.. We sturen je een mailtje zodra een onderzoek klaar staat.

5 3 ONLINE REVIEWS 5 SCHRIJVEN GESPREKSBERICHTEN SCHRIJVEN Word online reporter! Met jouw kennis en ervaring over Dermalex, kun je anderen helpen die op zoek zijn naar een doeltreffende verzorging en reiniging van hun droge en gevoelige huid. Jouw taak tijdens dit project is om reviews over Dermalex te schrijven. Wat zijn reviews? Reviews zijn productbeoordelingen die je online plaatst. Het beste is om in je review één aspect van het product te behandelen, zoals het gebruiksgemak, de verbetering van uw droge huid, etc. Reviews kunnen op verschillende websites, fora of je eigen blog worden gepubliceerd. Je kan ook video s of foto s van jouw bevindingen maken en deze aan jouw review toevoegen. We willen je vragen in ieder geval reviews te plaatsen op de volgende websites: dermalex.be, newpharma.be en farmaline.be Deel de links van je reviews. Laat ons weten waar we jouw reviews kunnen terugvinden door de links te delen via de online reviews rubriek. Deze vind je op jouw persoonlijke pagina van je projectblog: Omdat het team van Dermalex veel kan leren van jouw gesprekken met je vrienden, familie en kennissen, is het belangrijk dat je ons daarover gedurende het project regelmatig informeert. Schrijf daarom, elke keer dat je met vrienden over Dermalex gesproken hebt, een gespreksbericht. 6 MARKTONDERZOEKSRESULTATEN DOORGEVEN Het schrijven van een gespreksbericht is heel gemakkelijk: surf naar en klik op de button bericht schrijven. Log in met je eigen loginnaam en wachtwoord en schrijf alles op wat je nog van het gesprek weet. 4 DERMALEX BEKENDMAKEN Als je overtuigd bent van Dermalex, maak het dan samen met de andere projectdeelnemers bekend. Bijvoorbeeld door: In dit stadium word jij marktonderzoeker van Dermalex. De meningen van jouw vrienden en kennissen zijn namelijk ook nuttig voor de ontwikkeling van het gamma. In het bijgeleverde boekje staan marktonderzoeksvragen, waarmee je tot twintig mensen kunt vragen naar hun mening over Dermalex. Deze gelegenheid is bij uitstek geschikt om hen alles te vertellen over het gamma. Vrienden, kennissen, familie & collega s over het project te vertellen; Het projectboekje met je vrienden, kennissen, familie en collega s door te nemen; De marktonderzoeksformulieren uit te delen en de antwoorden door te geven via mijndermalex. Verderop in dit boekje vind je nog enkele ideeën om over Dermalex te vertellen. Op onze projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere deelnemers die aan dit Dermalex project deelnemen: Voor vragen en opmerkingen over het project kun je een sturen aan dermalex@omegapharma.be

6 PRINCIPES VAN HET DERMALEX PROJECT Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mond reclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open Een producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! Dermalex is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden over dit project praat, te melden dat het wordt georganiseerd door Dermalex en dat je meedoet aan een mond-totmond reclamecampagne. Je mag je vrienden en kennissen in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets wil verkopen. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. DIT IS EEN ZIN DIE JE KAN DOORVERTELLEN: DERMALEX BIEDT EEN TOTAALCONCEPT VOOR DE DAGELIJKSE INTENSIEVE HYDRATATIE VAN EEN DROGE & GEVOELIGE HUID. Eerlijk Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mondtot-mond reclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en kennissen wat je zelf van de producten en van ons vindt. Luisteren Bij mond-tot-mond reclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en kennissen alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken ernaar uit dat je de opinie van je vrienden en kennissen verzamelt en met ons deelt!

7 HOE VERTEL JE OVER DERMALEX? Online Omdat jij inmiddels een expert bent op het gebied van Dermalex, kun je anderen die op zoek zijn naar informatie helpen. Dit doe je door online reviews te schrijven. Op blogs, social media en platforms zoals dermalex.be, newpharma.be en farmaline.be zitten ze te springen om jouw mening te lezen! Hier enkele ideeën over hoe je jouw review kan opstellen: Maak een foto of video, bijvoorbeeld wanneer je de eerste keer Dermalex uitprobeert.... je de eerste verandering in de hydratatie van je huid merkt. je de behandeling hebt afgerond.... je aan andere personen uitlegt waar Dermalex voor staat. TIP Gebruik het kaartje Word ambassadeur voor Dermalex voor tips om goede foto s te maken. Hair-talk Vertel jouw vrienden dat dunner wordend haar vaak voorkomt: bij 1 op de 2 mannen en 1 op de 10 vrouwen. Geef jouw vrienden advies Zijn jouw kennissen geïnteresseerd in de verzorgingsproducten van Dermalex? Doe dan samen de test verderop in dit projectboekje en vind uit of de behandeling ook voor hun geschikt is. TIPS VOOR DE VERZORGING VAN JE HUID. Een mooie huid, wie wil dat nu niet. Maar soms heeft je huid wat hulp nodig om er verzorgd en gezond uit te kunnen zien. Enkele tips om je huid te laten stralen: Zorg voor een goede nachtrust. Wanneer je slaapt, krijgt je huid de gelegenheid zich te herstellen. Ook je voeding kan bijdragen tot een mooie huid. Met gezonde en gevarieerde maaltijden versterk je jouw huid van binnenuit. Neem voldoende lichaamsbeweging in de buitenlucht. Het stimuleren van de bloedcirculatie is goed voor je huid. Bescherm je huid tegen de schadelijke stralen van de zon met een zonnebrandcrème. Gebruik na het zonnen een vochtinbrengend product. Hydrateer je gezicht en lichaam telkens na het nemen van een bad of douche zoals een bodymilk/bodycrème of met bijv. Dermalex Body & Face. Belangrijk vermeld altijd dat je Dermalex test in een project. We willen geen sluikreclame maken maar onze eerlijke meningen en ervaringen delen. Zelf heb je vast nog meer goede ideeën om Dermalex bekend te maken. Deel daarom jouw ideeën met andere deelnemers op het blog!

8 HOE VERTEL JE ANDEREN OVER DERMALEX? We weten dat vrouwen het leuk vinden om hun schoonheidsgeheimen met vriendinnen te delen. Hier vind je een paar tips om je vriendinnen en bekenden over Dermalex te vertellen. Beauty-avond voor vriendinnen Huidverzorging, hygiëne, zonneproducten; dit zijn de ideale ingrediënten om je vriendinnen in de watten te leggen! Vertel over de hydraterende werking van Dermalex en deel de proefpakketen uit. Met het marktonderzoeksboekje kun je ook onmiddellijk naar hun mening vragen. TIP Maak een groepsfoto en deel die om het effect op jullie huid aan de andere deelnemers te laten zien. Na het sporten Na het sporten kun je in de kleedkamers vertellen over de Dermalex producten en proefpakketen uitdelen. Wanneer anderen zich opfrissen, kan je hen zelf laten ervaren hoe fris de producten aanvoelen op de huid. Social Media Merk je al dat je huid stralender wordt? Dan kun je dit aan iedereen laten zien door een foto te maken en deze samen met je ervaringen in je sociale netwerk te delen, bijvoorbeeld op Facebook, Twitter en Instagram. Wanneer je vriendinnen hierop reageren, kun je hen jouw schoonheidsgeheim vertellen. Deel proefverpakkingen en coupons uit De proefverpakkingen en coupons helpen om een gesprek te beginnen over Dermalex. Als je er een paar in je tas stopt, heb je ze altijd bij de hand, bijvoorbeeld als je iets gaat drinken met vriendinnen. Zo maak je jouw vriendinnen blij en kun je hen naar hun ervaringen met de huidverzorging vragen. DE BESTE IDEEEN OM JE VRIENDINNEN OVER DERMALEX TE VERTELLEN, HEB JE WAARSCHIJNLIJK ZELF. Schrijf ons daarom wat jij zou doen om Dermalex bij vriendinnen, familie en kennissen bekend te maken. We verheugen ons nu al op de vele creatieve en grappige ideeën.

9 50 JAAR DERMALEX Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Dermalex innovatieve formules en producten om aan verschillende huid-verzorgingsbehoeften te beantwoorden. Hier lees je de hoogtepunten uit de geschiedenis van Dermalex de oprichting van Dermalex Apothekeres Anne-Marie Damas had een bijzonder talent om galenische formuleringen uit te werken in een tijd waarin het magistrale voorschrift nog opgang maakt. In haar apotheek en de aangrenzende garage vernieuwde zij complexe mengelingen. Haar manier van werken werkte belangstelling van een Limburgse industrieel, Guy Hufkens, die het project zag zitten en besliste om erin te investeren. Zo vestigde zich in Paal een productie-eenheid (die nog altijd draait) met de veelzeggende naam Laboratoire Galenco, en een subeenheid Dermalex. Het was een schot in de roos. Het productengamma vond eerst afzet aan de Universiteit van Luik en veroverde vervolgens de Belgische dermatologie. 19xx De overname van Dermalex door Omega Pharma: de grote vernieuwing Het doel was om interessante doorbraken te vormen in de dermato-cosmetologie d.m.v. vernieuwende formuleringen met behoud van de traditionele componenten: teunisbloemolie, glycerine, allantoïne Innovatieve verzorging voor de huid In de volgende jaren brengt Dermalex veel nieuwe huidverzorgingsproducten uit, waaronder en richt zich hiermee tot consumenten met een droge en gevoelige huid jaar Dermalex en de introductie van de Dermalex Crème Body & Face Dat werd gevierd met een verbeterde samenstelling en een nieuwe verpakking. Met de nieuwe verpakking wil Dermalex een jongere uitstraling bekomen met frisse kleuren. De producten kregen ook een heerlijke geur waardoor het aanbrengen een waar plezier wordt. Een ingenieuze mix van bloemaccenten met de frisse toets van eucalyptus en munt zorgt voor een delicate maar erg aangename geur die subtiel aanwezig is. Veelbelovende nieuwkomer in het gamma was de Crème Body & Face, voor lichaam en gelaat. Deze extra rijke, hydraterende formule bevat het nieuwe ingrediënt SYRICALM en werd speciaal samengesteld voor de extreem droge huid. De crème die zowel geschikt is voor lichaam als gezicht heeft een aangename goed uitsmeerbare textuur, is hypoallergeen en irriteert de ogen niet WIST JE DAT? Dermalex bodymilk de bestseller van Dermalex is? het design van de verpakking en de geur van alle Dermalex producten unaniem verkozen is door de consument? in Teunisbloemolie, het belangrijkste ingrediënt van Dermalex, de olie uit de zaden van de Teunisbloem, een eeuwenoud gekend geneeskrachtig kruid, rijk zijn aan onverzadigde vetzuren en het gehalte aan gammalinoleenzuur kan oplopen tot 14%, waardoor zijn bijzondere samenstelling klachten als huidschilders, roodheid en droge huid gunstig kan beïnvloeden. water kan de huid uitdrogen en bij een beschadigde en geïrriteerde huid speelt dit nog sterker. Hou je hygiënegewoonten dus zo zacht mogelijk. Om hard water te neutraliseren kan je overvette reinigingsproducten gebruiken, zowel voor je handen als voor je gezicht. Na het wassen mogen je handen en je gezicht ook niet vochtig blijven. Spoel je huid zorgvuldig af om alle productresten te verwijderen en droog ze goed af, maar wel zonder te wrijven want daarmee doe je je huid geweld aan. Dep ze liever droog met een zachte, goed droge handdoek. de Bodycrème, de Cold Cream en de Crème Body & Face tevens ook het innovatieve ingrediënt SYRICALM bevatten, wat een sterke antiinflammatoire werking heeft en zorgt voor een kalmerend en jeukstillend effect. symrepair complex (een uniek complex van 3 niet nader genoemde componenten van de huidlipidenbarrière) de natuurlijke vochtbalans ondersteunt voor een zijdezachte huid

10 JOUW PROJECT-CHECKLIST Komende 8 weken gaan we aan de slag als echte Dermalex experts! Wat gaan we allemaal doen in ons project? FEITEN & GETALLEN Belangrijke eigenschappen: Herstelt de huidbarrière 0 Startpakket uitpakken; wat zit er allemaal in? 0 Foto s nemen bij het uitpakken van het startpakket en delen op het projectblog. 0 Online reviews schrijven over onze ervaringen en de links delen via mijn projectblog 0 Foto s nemen, alleen of in groep met vrienden, bij het gebruik van de Dermalex producten 0 Gespreksberichten schrijven en doorgeven met wie je hebt gesproken over Dermalex. 0 Staaltjes uitdelen, zodat vrienden, familie en collega s Dermalex zelf kunnen uitproberen. 0 Marktonderzoeksformulieren doorsturen via mijn projectblog 0 Meepraten en je ervaringen met andere deelnemers delen op het projectblog Jouw mening doorgeven aan het team van Dermalex in één onderzoek Intensieve hydratatie Kalmerend en jeukstillend De huid ziet er fris en levendig uit en voelt aangenaam en zacht aan. Website: Uitsluitend verkrijgbaar bij de apotheek. Winkeladviesprijs van het complete gamma*: PRODUCTCODE DERMALEX COSMETICS PRODUCTOMSCHRIJVING ADVIESPRIJS IN DE APOTHEEK DLX BODYMILK ND 500 ML 19, DLX BODYMILK ND 250 ML 12, DLX CREME BODY & FACE 300 ML 14, DLX BODYCREME 10 % UREUM ND 500 ML 21, DLX LIPSTICK 4 GR 4, DLX HANDCREME ND 75 ML 6, DLX COLD CREAM ND 100 ML 14, DLX DOUCHEOLIE ND 250 ML 11, DLX BADMELK ND 250 ML 11, DLX WASLOTION ND 250 ML 8, DLX DROGE LICHAAMSOLIE 150 ML 16,95 DERMALEX ZON DLX ZON MELK SPF ML 21, DLX ZON CREME SPF ML 15, DLX ZON AFSTERSUN 150 ML 13,95

11

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassadeurs Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs testen elektrisch

Nadere informatie

Hoe was en verzorg je de huid van je baby?

Hoe was en verzorg je de huid van je baby? JE BEWUST MILDERE KEUZE Hoe was en verzorg je de huid van je baby? Met tips van Lou Louise Inhoud 3 Spetterpret én zorgzame bescherming in één! 5 Ontwikkeld samen met dermatologen, pediaters én mama s

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Uw expert in superieure hydratatie.

Uw expert in superieure hydratatie. Uw expert in superieure hydratatie. Het erfgoed van Neutrogena Neutrogena kiest voor Scandinavische werkzaamheid, eenvoud en zachtheid. Haar handcrème heeft wereldwijd heel wat bekendheid vergaard. Het

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassador Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen elektrisch

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT

PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT Dankzij Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil gebruikt u voortaan maar één gezichtsreiniging meer! December

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Nr.1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Januari 2013 In omzet over 2011 (damesproducten). In hoeveelheid

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen Introductie Introductie Gamen, Hyven, informatie zoeken, filmpjes kijken, muziek luisteren, spullen kopen of verkopen. Internetten doen we allemaal. Soms voor de lol, soms serieus, soms thuis, soms op

Nadere informatie

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier in meervoud. - Gebruik je hoofdletters op een

Nadere informatie

Braun Silk-expert IPL

Braun Silk-expert IPL Projectboek Ambassadeurs Club Braun Silk-expert IPL De enige IPL die leest en zich automatisch aan je huidteint aanpast voor een permanente verwijdering van zichtbare haartjes. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou?

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? INHOUD! Introductie! Begrijp je doelgroep! Onderscheiden ten opzichte van de concurrentie! Jouw verhaal INTRODUCTIE Storen of helpen? INTRODUCTIE

Nadere informatie

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 1. Zorg voor een goede omschrijving onder je naam. LinkedIn pakt automatisch de omschrijving van je huidige baan. Pas de omschrijving eventueel aan. Bij zoekopdrachten

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

by DesleeClama Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur

by DesleeClama Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur De schoonheid van de natuur in een matras De matrasafwerkingen uit de Sleeping Beauty collectie nemen u mee op wereldreis, op zoek naar

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

Plan Nederland in Pifworld

Plan Nederland in Pifworld Plan Nederland in Pifworld Leuk dat je mee gaat doen aan de actie Schaatsen voor Water! Om je deelname te bevestigen en sponsor te zoeken, dien je een pagina op Pifworld aan te maken. Hieronder vind je

Nadere informatie

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid.

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. SKIN APPEAL. U heeft een vette, gemengde acnegevoelige huid? Voor een frisse, zuivere huid. 1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Nabehandelen De Lipo Sol Mousse

Nadere informatie

Projectboek. Pantene. voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* Ambassador Club. * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo.

Projectboek. Pantene. voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* Ambassador Club. * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo. Projectboek Ambassador Club Pantene voor zichtbaar gezonder haar, wasbeurt na wasbeurt.* * Shampoo + conditioner vs. niet-voedende shampoo. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadors testen Pantene en delen hun

Nadere informatie

verfrissen door een waaier aan attenties

verfrissen door een waaier aan attenties Laat u deze zomer verfrissen door een waaier aan attenties remederm intensieve verzorging voor de zeer droge of geïrriteerde huid Louis Widmer, expert in de verzorging van de zeer droge huid Als de huid

Nadere informatie

Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt

Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt trnd-projectboekje arkorelax slaap Verbetert je nachtrust en zorgt ervoor dat je s morgens uitgerust wakker wordt trndproject Projectblog www.trnd.com/be-nl/arkorelax Jouw contactpersoon louise@trnd.be

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

zorgt voor de (aller)kleinsten

zorgt voor de (aller)kleinsten Rivadouce zorgt voor de (aller)kleinsten Ontwikkeld in 1971 om een antwoord te bieden aan de noden van kraamafdelingen. Bijna 45 jaar geniet Rivadouce de erkenning van de medische wereld en wordt gebruik

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING De speciale Aloë Vera-verzorgingsbox is het ideale SOS-verzorgingspakket voor snel en dagelijks gebruik. De drie gespecialiseerde en verzorgende producten

Nadere informatie

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw gedrag gevaarlijk is voor andere mensen. Dit mag nooit

Nadere informatie

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past PERSBERICHT Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past IEDERE HUID VERDIENT PERSOONLIJKE AANDACHT Utrecht, 12 augustus 2010 Een normale of een gevoelige huid? Behoefte aan extra

Nadere informatie

ervaar de luxe van huidverfijning met Cellular Mineral Face Exfoliator en Cellular Mineral Body Exfoliator

ervaar de luxe van huidverfijning met Cellular Mineral Face Exfoliator en Cellular Mineral Body Exfoliator Persbericht april 2014 ervaar de luxe van huidverfijning met Cellular Mineral Face Exfoliator en Cellular Mineral Body Exfoliator Til uw huidverzorgingsritueel van een gewoon naar een uitzonderlijk niveau

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren Enthousiasmeren Talentenverkenning Mensen willen best graag wat doen voor hun buurt, maar dan moet u ze er wel voor vragen. Een algemene oproep voor vrijwilligers is niet altijd even effectief. Het werkt

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn 1. Introductie 2. Wat is acquisitie 3. Wat betekent acquisitie voor jou 4. Social Media facts 5. Acquisitie en LinkedIn 6. Tips Voorstellen

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK Dit boekje is van Stap 1. Tip 1: Tip 2: Tip 3: Stap 2. Wat geef je wel door op internet en wat niet? Kleur het rondje in: Rood = niet doorgeven op internet Oranje

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Dit boekje is van:..

Dit boekje is van:.. Ik en mijn plan Dit boekje is van:.. Hallo, Jij bent cliënt bij SOVAK. Je hebt bij SOVAK een persoonlijk begeleider. Samen maak je afspraken over wat jij zelf doet en wat SOVAK doet. Die afspraken staan

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 1. Zorg voor een goede omschrijving onder je naam. LinkedIn pakt automatisch de omschrijving van je huidige baan. Pas de omschrijving eventueel aan. Bij zoekopdrachten

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool Spreekbeurt voor een huis Leuk dat je dit pakketje van onze website hebt gedownload! Ga je een spreekbeurt houden over het werk van Wereldfoundation?

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Over Deheb Pure & Natural

Over Deheb Pure & Natural Over Deheb Pure & Natural Deheb Pure & Natural werd ontwikkeld door de eigenaren van Ebony Hairstudio. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de kappersbranche ontwikkelde ze de kennis om een eigen productlijn

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! 1. Reinig je huid

Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! 1. Reinig je huid tel 0228-319736 Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! Dat kan ook. Daarvoor hoef je echt geen fotomodel te zijn. Wat je leeftijd ook is, door je huid goed te verzorgen kun je er stralend uitzien. Natuurlijk,

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e T e k s t e n i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e 4 D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e Welke webpagina s heb je nodig? De homepagina, deze noem je Home Blog Diensten of producten Salespage

Nadere informatie

PRESENTEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

PRESENTEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier PRESENTEREN in meervoud. - Gebruik je hoofdletters

Nadere informatie

Klanten vinden, klanten binden

Klanten vinden, klanten binden Dia 1 Klanten vinden, klanten binden Adinda Keizer 2016 9 jaar geleden zat ik net als jullie op de startersdag. Ik liep al rond met plannen en na de startersdag wist ik het zeker. Ik ging voor mezelf beginnen!

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk HANDBOEK Beautybusiness Sylvia van Kuijk Auteursrechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie