Veelgestelde vragen Body wrap

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veelgestelde vragen Body wrap"

Transcriptie

1 Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals de buik, billen, bovenarmen, benen, hals, borst en rug. Om de Body Wrap toe te passen open de verpakking, ontvouw de wrap en breng deze met de lotion zijde aan op je lichaam. Om de wrap goed op zijn plek te laten zitten kun je deze inwikkelen met huishoudfolie. Bekijk het gebied elke dag, en leg het vast om zo het resultaat goed te kunnen zien! De formule blijft 72 uur werkzaam en de resultaten worden dus steeds beter. Hoe werkt de Body Wrap? Met de meeste body wraps verlies je slechts vocht. Dit gebeurt met de It Works Body Wraps niet! Het is juist heel erg belangrijk dat je veel water drinkt. De gifstoffen moeten uit je lichaam en daarvoor is veel water nodig! Tegelijkertijd wordt je huid strakker en steviger. Sommige van de ingrediënten geven je al resultaat na 45 minuten, terwijl andere zorgen voor progressieve resultaten gedurende de 72 uur na gebruik. De resultaten zijn blijvend! Hoe vaak kan ik de body wrap gebruiken? Gebruik de Body Wrap elke 72 uur (of 1x in de week) tot het gewenste resultaat is behaald. Elke Body Wrap kun je slechts 1x gebruiken! Je mag slechts één gebied per keer behandelen. Werkt de Body Wrap tegen cellulite en striae? De natuurlijke actieve ingrediënten die in de It Works Body Wrap zitten hebben bewezen dat het de zichtbaarheid van cellulite en striae sterk vermindert, vooral bij regelmatig gebruik en in combinatie met de Defining Gel. Kan ik met de Body Wrap slapen? Je mak de Body Wrap maximaal 8 uur toepassen. We raden dit niet aan bij de eerste behandeling. Kan ik meer dan één Body Wrap tegelijk gebruiken? De body wraps zijn bedoeld om op één gebied tegelijkertijd gebruikt te worden. Gebruik op één gebied per keer zorgt ervoor dat je lichaam beter in staat is van de voordelen van de Body Wrap gebruik te maken. Bij meerdere Body Wraps tegelijkertijd is je lichaam niet in staat de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Voor toepassing op armen en benen kun je een body wrap in tweeën knippen en elke helft apart op een arm of been toepassen. Voor een symmetrisch resultaat kun je er ook voor kiezen om twee aparte body wraps gelijktijdig toe te passen op armen of benen. Hoe voelt het als ik de Body Wrap om heb? Tijdens het dragen van de Body Wrap zul je een lichte tinteling voelen. Het voelt verkoelend en verzachtend. Dit gevoel laat je weten dat de Body Wrap zijn werk doet!

2 Hoe groot zijn de body wraps? De body wraps zijn ongeveer 54 cm lang bij 30 cm (op het breedste deel) breed. Hoeveel water moet ik drinken als ik de Body Wrap gebruik? We raden aan om minstens 2 liter water per dag te drinken, zeker in de 3 dagen dat de Body Wrap werkzaam is. Water drinken is de sleutel tot optimale resultaten en heel erg belangrijk om de afvalstoffen die vrij komen te kunnen afvoeren. Hoe lang blijft het resultaat? De resultaten van de Body Wrap zijn blijvend maar kunnen tegengewerkt worden door een slecht leeft/eetpatroon. We raden aan de behandeling na 3 tot 6 maanden te herhalen. Ook kun je de resultaten makkelijk bijhouden door 2x per dag de Defining Gel aan te brengen. Kan iedereen de Body wrap gebruiken? De Body Wrap is ontwikkeld voor volwassenen. Ze worden niet aanbevolen voor kinderen. Hoewel onze producten veilig en effectief zijn raden we zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven af de Body Wrap te gebruiken. Als ik gezondheidsproblemen heb of medicijnen gebruik kan ik de Body Wrap dan veilig gebruiken? Als je een medisch probleem hebt of zware medicijnen slikt raden wij aan om de lijst met ingrediënten met uw huisarts te bespreken. Heeft de Body Wrap een houdbaarheidsdatum? De Body Wrap blijft een jaar goed in de individuele verpakkingen. Zodra de individuele verpakking wordt opengemaakt moet de Body Wrap direct gebruikt worden. Dit verzekert een optimale werking en zorgt ervoor dat de lotion nog vochtig en verzadigd is. Veelgestelde vragen Defining gel Wat is Defining Gel? Defining Gel is een intensieve body contouring gel die de huid hydrateert en de aanwezigheid van cellulitis en spataderen. Verstevigd ook de huid op gebieden als de buik, rug, benen en bovenarmen. Breng ook de kleur van je tatoeages weer terug met deze Defining Gel. Wat zijn de voordelen van het gebruik van de Defining Gel? Defining Gel werkt samen met de Body Wrap om de resultaten te behouden, verhogen en te maximaliseren. Net als de Body Wrap, verbetert de Defining Gel de huidtextuur. Vermindert de aanwezigheid van huidverzakking, cellulitis en spataderen. Het hydrateert en verzacht je huid voor een jonger uitziende huid. Hoe vaak kan ik de Defining Gel gebruiken? Breng de gel 1 of 2 keer per dag aan met een cirkelachtige beweging. Extra massage zorgt voor optimale resultaten voor je huid! Resultaten zijn progressief bij regelmatig gebruik.

3 Gebruik ik de Defining Gel gelijktijdig met de Body Wrap? Defining Gel is gemaakt om de resultaten van de Body Wrap te verbeteren. Breng de Defining Gel niet aan voor het gebruik van de Body Wrap aangezien de wrap het best werkt op een schone, droge huid. Voor maximale resultaten gebruik de Defining Gel 2x per dag op de dagen tussen het gebruik van de Body Wrap in. Kan de gel ook zonder body wrap gebruikt worden? Ja, de gel kan met of zonder wrap gebruikt worden. Bevat de Defining Gel dezelfde ingrediënten als de body wrap? De gel bevat kleine hoeveelheden van sommige ingrediënten die je in de body wrap kunt vinden. Maar de body wrap bevat ook ingrediënten die goed zijn voor het lichaam zijn maar niet op het gezicht toegepast mogen worden. Kan ik de gel ook op mijn gezicht gebruiken? De gel is samengesteld voor gebruik op het lichaam en moet niet op het gezicht gebruikt worden. Kan ik de gel ook tijdens zwangerschap gebruiken? Dit product wordt NIET aanbevolen tijdens de zwangerschap of bij borstvoeding. Het is ook niet geschikt voor kinderen. Veelgestelde vragen Facial wrap Wat is de Facial Wrap? De exclusieve 45-minuten Facial Wrap van It Works! is een gezichtsmasker dat is gedrenkt in crème om de huid te verstrakken en verstevigen. Een fris en jonger gezicht al in 45 minuten! Je huid voelt en ziet er weer zachter en gladder uit. Het masker hydrateert je huid om zo de vochtbalans weer te herstellen. De werkzame ingrediënten in de crème zijn onder andere Aloe Vera, Groene Thee en Lavendel. Hoe lang moet ik het gezichtsmasker dragen? Slechts 45 minuten! Voor maximale resultaten gebruikt je de Facial Applicator tweemaal per week. Bestaat de Facial Wrap uit dezelfde ingrediënten als de Body Wrap? Nee, de gezichtsmaskers bestaan uit andere ingrediënten dan de Body Wrap. Het is specifiek gemaakt voor het gezicht en bevat verzachtende botanische ingrediënten speciaal geformuleerd voor het gezicht. Kan ik het gelijktijdig met de Body Wrap gebruiken? Ja! Omdat de werkzame formules verschillen kan je de Facial Applicator gelijktijdig met de Body Wrap gebruiken. Werkt de Facial Applicator tegen acne? Nee, de gezichtsmaskers zijn niet ontwikkeld om acne tegen te gaan. Kan ik het gebruiken terwijl ik zwanger ben of borstvoeding geef? Ja, dit is een product dat veilig te gebruiken is tijdens de zwangerschap of als ik borstvoeding geef? Heb je echter vragen, neem dan contact op met je huisarts!

4 Veelgestelde vragen Lifting Lip & Eyecream Wat is Lifting Lip & Eye Cream en waar is het voor ontworpen? Lifting Lip & Eye Cream voedende cosmetische gel crème specifiek ontworpen voor de delicate gebieden rondom lippen en ogen. Lifting Lip & Eye Cream gebruikt botanische ingrediënten om de gebieden rond uw ogen en mond weer te liften en verjongen! Terwijl fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen. Wat zijn de voordelen van het gebruik van de Lifting Lip & Eye Creme? Lifting Lip & Eye Cream maakt gebruikt van hydraterende botanische ingrediënten als aloë en jojoba. Om je huid diep te hydrateren en de uitstraling te verbeteren! Zeg hallo tegen een frisse en jonger uitziende huid! Kan het de wallen onder mijn ogen verminderen? De Lifting Lip & Eye Cream produceert een tensor effect. Wat betekent dit precies? Het betekent dat de Lifting Lip & Eye Cream de huid onmiddellijk verzacht en zichtbaar de huid lift. Het geeft de huid zijn jeugdige uitstraling terug! Het verstrakt en verstevigd de huid onder uw ogen en zal daarom de aanwezigheid van wallen verminderen. Veelgestelde vragen Stretch Mark Wat is Stretch Mark & Moisturizing Body Creme? Stretch Mark & Moisturizing Cream is een vetvrije, dagelijkse lichaamcrème met een krachtige combinatie van voedende botanische extracten die je huid verjongen en hydrateren. Stretch Mark & Moisturizing Body Cream helpt de huid te herstellen voor een jeugdig uitziende huid. Verbetert sterkte en elasticiteit van de huid terwijl het de aanwezigheid van stretch marks en andere littekens zichtbaar vermindert. Kunnen zwangere vrouwen de créme gebruiken? Ja, de Stretch Mark & Moisturizing Body Cream is geweldig voor aanstaande moeders die stretch marks willen minimaliseren zowel tijdens als na de zwangerschap. Kan ik de Stretch Mark & Moisturizing Body Creme gebruiken op mijn incisie van een operatie? Zodra je incisie volledig is genezen breng de Body Cream dan tweemaal per dag direct aan op het litteken om de aanwezigheid ervan te vervagen. Als ik zowel de Defining Gel als de Stretch Mark & Moisturizing Body Creme gebruik, wanneer moet ik ze dan gebruiken? Gebruik dan één product in de ochtend en de andere in de avond.

5

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties!

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! NEWS D E C E M B E R / J A N U A R I 2 0 1 4 Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! Inverness gaatjes prikken Wat ooit begon als een simpel gaatje prikken is uitgegroeid

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE By Mineral Care Het alternatief voor cosmetische chirurgie BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE met Argireline is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve verzorgingslijn

Nadere informatie

Galvanic Spa II System

Galvanic Spa II System Galvanic Spa II System Elektrische zwakstroom of galvanische stroom Galvanische stroom is genoemd naar Luigi Galvani, een Italiaanse arts wiens levenswerk gewijd was aan de studie van het effect van elektrische

Nadere informatie

Je huid heeft een jeugdige toekomst. De nieuwe generatie gezichtsverzorging

Je huid heeft een jeugdige toekomst. De nieuwe generatie gezichtsverzorging Je huid heeft een jeugdige toekomst De nieuwe generatie gezichtsverzorging Ontdek een baanbrekende gezichtsverzorging. Behoud je jonge huid of verover deze terug. Dankzij de multidimensionale technologie

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief September 2018 Workshop gezichtyoga met Carolien en Femke Bijna is het zover, onze eerste workshop! Femke Hanse van Praktijk Femke Hanse (www.praktijkfemkehanse.nl)

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

Stem Cell 3D Collection

Stem Cell 3D Collection Ga voor uw producten naar: Stem Cell 3D Collection Waar natuur en schoonheid samenkomen Een geïntegreerverzorgingslijn die de diepte van rimpels vermindert met 15% in slechts 20 dagen. Distributeur Benelux:

Nadere informatie

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden.

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden. NEWS A P R I L / M E I 2 0 1 5 In deze voorjaarsnieuwsbrief: Voorjaars gezichtsbehandeling inclusief voorjaarsproduct Couperose behandeling inclusief product voor thuis Mooie gekrulde wimpers die ook nog

Nadere informatie

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. *

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN Zwangerschapsstriemen komen bij één op de twee vrouwen voor. Ze verschijnen voornamelijk op de buik, billen, dijen en borsten, daar waar de huid continu uitgetrokken wordt. De Laboratoires

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

Aloe Vera with Agave Nectar

Aloe Vera with Agave Nectar CHI Aloë Vera Curls Defined Definieer, verbeter en verlevendig krullen en textuur van het haar met Aloë Vera. Verrijkt met Agave Nectar en een Super Hydration Mix. Aloë Vera hydrateert en houdt vocht vast,

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één.

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie

Een mooiere huid in tien dagen

Een mooiere huid in tien dagen Een mooiere huid in tien dagen Hartelijk dank voor het aanvragen en lezen van dit ebook: Een mooiere huid in tien dagen. Wellicht ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van de titel en denk je: Dat

Nadere informatie

BASIS BEHANDELINGEN TIJD PRIJS SPECIFIEKE BEHANDELINGEN TIJD PRIJS

BASIS BEHANDELINGEN TIJD PRIJS SPECIFIEKE BEHANDELINGEN TIJD PRIJS BASIS BEHANDELINGEN TIJD PRIJS BEAUTY FLASH 15 minuten 30,- BASIS MOISTURISATION 60 minuten 60,- VITAL BEST Pre anti aging voor de gemende droge huid 60 minuten 65,- VITAL HIDROELAST Pre anti aging voor

Nadere informatie

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten.

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Aguacate Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Op Aguacate & Co richten we ons op het leveren van de beste organische en volledig natuurlijke

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 13 juli t/m 18 september 2015 Nieuw in de collectie Zomers fris en fruitig Botanicals Exfoliating Body Scrub 200 ml Deze heerlijk frisse body scrub verwijdert dode huidcellen waardoor

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest, bevatten geen parabenen of allergene parfum en zijn niet op dieren getest.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest, bevatten geen parabenen of allergene parfum en zijn niet op dieren getest. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen en Robin Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in

Nadere informatie

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten!

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! 5 producten geschikt voor elk huidtype: Aloe Purifying Cleanser Aloe Refreshing Toner Aloe Nourishing Serum Aloe Balancing

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam

Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam FIRMING TREATMENT VERSLAPPING: DAESES Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam VERSLAPPING VERLIES AAN ELASTICITEIT EN STEVIGHEID Chronologische veroudering kritische leeftijd

Nadere informatie

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten www.massagecursuslimburg.nl Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed

Nadere informatie

Ontdek holistische anti-veroudering

Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek duurzaam Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek holistische anti-veroudering Wij richten ons met onze producten op een optimaal gezonde huid, omdat een gezonde huid straalt. Holistisch: het

Nadere informatie

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft!

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! Fidessa Skincare Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! De samenstelling van de producten van Fidessa Skincare bestaat uit meer dan honderd actieve ingrediënten om voor ieder huidtype de best

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap:

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap: Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Gebruik: Bruikbaar op de dag dat je bij Lennie werkt Te koop bij: natuurwinkel, www.geenparfum.nl, 2.75 100gr www.purenature.de 2.69 100gr Urtekram Aloë Vera Soap:

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

Multi Anti Ageing Controller

Multi Anti Ageing Controller Geef uw huid de verzorging die zij verdient! Dorien Schonenberg (1958) ontwikkelde in 25 jaar een grote expertise op het gebied van beauty en anti-ageing. Door haar expertise in haar schoonheidsinstituut

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandelingen Medik8

BEAUTYCENTER. Behandelingen Medik8 BEAUTYCENTER Zo nu en dan even stilstaan in de hectiek en bewust tijd nemen voor jezelf: Rust, ontspanning en vooral genieten om jezelf opnieuw op te laden. Behandelingen Medik8 Medik8 basis behandeling

Nadere informatie

Uiterlijke Verzorging. Product Training

Uiterlijke Verzorging. Product Training Uiterlijke Verzorging Product Training Jacquie Carter Wereldwijd Product Trainer Uiterlijke Verzorging Directeur Uiterlijke Verzorging Product Marketing Wereldwijd 2 Wist u dat? De huid is ons grootste

Nadere informatie

Binnen 7 dagen resultaat *.

Binnen 7 dagen resultaat *. Excellente voeding voor de huid Binnen 7 dagen resultaat *. Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière Iedere huid is verschillend en heeft daarom ook een andere behandeling nodig. Tijdens elke behandeling komen we tegemoet aan de persoonlijke wensen van de huid

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Herbalife SKIN de lijn

Herbalife SKIN de lijn Herbalife SKIN Herbalife SKIN de lijn 11 huidverzorgingsproducten die geschikt zijn voor alle huidtypen en zowel voor mannen als vrouwen Onze producten zijn klinisch getest voor de beste resultaten De

Nadere informatie

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery NEWS N O V E M B E R / D E C E M B E R 2 0 1 7 In deze nieuwsbrief: De huid liften Mesoporatie; een echte mooimaker! Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery Elastine; de rekbaarheid

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

Stralend en fris. In 6 weken een uitgeruste vakantie- look

Stralend en fris. In 6 weken een uitgeruste vakantie- look Stralend en fris In 6 weken een uitgeruste vakantie- look Energieke, frisse uitstraling Stralende teint Vermindering fijne lijntjes 3 behandelingen met de OxyGeneo 6 behandelingen biostimulatie, van 30

Nadere informatie

probleem-oplossende huidverzorging

probleem-oplossende huidverzorging probleem-oplossende huidverzorging Wat zijn cosmeceuticals? Cosmetische farmaceutica met hoog gedoseerde werkzame stoffen en krachtige werking Zichtbare huidverbetering door aanpassing huidstructuur Solutions:

Nadere informatie

Bentlon Shapemaster. Shape your body

Bentlon Shapemaster. Shape your body Bentlon Shapemaster Shape your body Bentlon Shapemaster Diëten of lichaamsoefeningen zijn vaak niet effectief genoeg om bepaalde probleemzones van het lichaam weer in vorm te krijgen. Het is erg vervelend

Nadere informatie

Doeltreffend in wellness

Doeltreffend in wellness Doeltreffend in wellness De rust, geur en het zachte gevoel van de Dode Zee hoeft niet langer meer iets te zijn waar u alleen maar van kunt dromen. Het is nu binnen handbereik om van te genieten, waar

Nadere informatie

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage Hydradermie: (90 minuten) lntensieve gelaat- en halsbehandeling 86,50 Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief

Nadere informatie

Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen:

Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen: De Online mooiheidspecialiste Gezicht Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen: Je moet je gezicht hydrateren,

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl skin No-nonsense huidverzorging die écht werkt Onze huid blijft zich voortdurend ontwikkelen. Dit gebeurt onder invloed

Nadere informatie

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling Bentlon Skin Rejuvenation Roller Huidverbetering door microneedling Inhoud Huidverbetering door microneedling 4 De behandeling 5 Bentlon Care producten 6 Resultaat 7 Huidverbetering door microneedling

Nadere informatie

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Milde verzorging voor de allerkleinsten Gentle Baby Hair & Body Wash 240ml (17980) Deze milde, PH-gebalanceerde wasgel prikt niet in de oogjes en ruikt heerlijk

Nadere informatie

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie:

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie: NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 4 In deze zomernieuwsbrief: Vakantiesetjes en zomerproducten Zomer voorbereidings Kokosstempel behandeling phformula zomerbehandeling Zonnen mag! Nieuw E-mail adres Beauskin

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur BEAUTYCENTER Behandeling ½ uur reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00 Behandeling 1 uur reinigen, scrubben, massage 10-15 minuten & masker & epileren 44.00 Behandeling 1 ½ uur reinigen, scrubben,

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn:

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn: INTRACEUTICALS: Nieuw in België en exclusief voor Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van rimpelbehandeling en dit zonder naalden! HYPOXI @ KNOKKE introduceert Intraceuticals. Het principe

Nadere informatie

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Verzorging voor de allerkleinste! NIEUW! Met veel trots introduceren we de nieuwe Baby collectie. Beide producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en

Nadere informatie

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING PRIJSLIJST 2015 HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING 55,00 Dit is een behandeling van gezicht, hals en decolleté met een speciale enzympeeling. Inclusief onreinheden verwijderen, klassieke gezichtsmassage

Nadere informatie

PHYSIOCOSMETIC EEN LIJN VAN ANTI-VEROUDERINGSPRODUCTEN. Is ontstaan uit de traditionele geneeskunde die sinds eeuwen bestaat.

PHYSIOCOSMETIC EEN LIJN VAN ANTI-VEROUDERINGSPRODUCTEN. Is ontstaan uit de traditionele geneeskunde die sinds eeuwen bestaat. PHYSIOCOSMETIC EEN LIJN VAN ANTI-VEROUDERINGSPRODUCTEN Is ontstaan uit de traditionele geneeskunde die sinds eeuwen bestaat. De kennis van ons cellulair metabolisme hetwelke ons toelaat een verzorging

Nadere informatie

Jane Scrivner Skincare & The Orb

Jane Scrivner Skincare & The Orb Jane Scrivner Aromatherapie treatment Jane Scrivner Skincare & The Orb Een unieke huidverzorgings lijn welke voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.geen chemische toevoegingen,synthetische werkstoffen

Nadere informatie

Voor het succesvol behandelen van elke wens voor huidverbetering!

Voor het succesvol behandelen van elke wens voor huidverbetering! Voor het succesvol behandelen van elke wens voor huidverbetering! WAT IS HET? De medische Dermaroller is een instrument met 162 ultra fijne naaldjes, van chirurgisch staal, die de huid doorprikken. Dit

Nadere informatie

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE CLEANSING LOTION Een milde en zijdezachte reinigingslotion - Voor de droge huid met gebrek aan elasticiteit

Nadere informatie

Silky Oaks Contour Wrap

Silky Oaks Contour Wrap Silky Oaks Contour Wrap Slank zonder moeite! Silky Oaks Contour Wrap Voel het verschil De Silky Oaks Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling. Oorspronkelijk bedacht als een medische

Nadere informatie

NIEUWE HYDRA BOMB TISSUE MASKERS

NIEUWE HYDRA BOMB TISSUE MASKERS NIEUWE HYDRA BOMB TISSUE MASKERS HYDRA BOMB TISSUE MASK INTENS HYDRATEREND EVENWICHTSHERSTELLEND MASKER GROENE THEE + HYALURONZUUR + HYDRATEREND SERUM EEN BOM VAN EFFICIËNTIE VOOR DE NORMALE TOT GEMENGDE

Nadere informatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie Bentlon DermaShaper Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken

Nadere informatie

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT 1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT Deze prijzen van alle hieronder genoemde behandelingen zijn inclusief 19% BTW. De nieuwe adviesprijzen voor de behandelingen van DECLÉOR zijn in 2006 als

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

VACU-STEP Apeldoorn. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn. De vetverbrander voor billen, buik en benen.

VACU-STEP Apeldoorn. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn. De vetverbrander voor billen, buik en benen. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn VACU-STEP Apeldoorn 1 De directie heeft het recht afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd volledig in rekening te brengen. 2

Nadere informatie

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans?

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans? Futures ou jeunes mamans? SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE An Broekmans St. Janstraat 3-3583 Paal Tel 011/43 70 03 - Gsm 0479/900 672 info@parfumerie-an.be - www.parfumerie-an.be

Nadere informatie

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Bl Blanchesse 2 Inhoud Een egale teint laat je stralen 4 Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Soorten pigmentvlekken 6 Pigmentvlekken ouderdomsvlekken 6 Geboortevlekken 6 Melasma en zwangerschapsmaskers 7 Donkere

Nadere informatie

NATUURLIJKE HUIDVERZORGING UIT NIEUW-ZEELAND

NATUURLIJKE HUIDVERZORGING UIT NIEUW-ZEELAND NATUURLIJKE HUIDVERZORGING UIT NIEUW-ZEELAND OVER MERINO natuurlijke huidverzorging uit Nieuw-Zeeland Authentiek Meer dan 25 jaar ervaring Natuurlijk Selecteert met zorg ingrediënten uit de natuur Vrij

Nadere informatie

Overige behandelingen

Overige behandelingen Permanente make-up Wenkbrauwen Lippen Bovenooglid Onderooglid Boven- en onderooglid Make-up Make-up advies 20 minuten Glamour you 30 minuten Bruidsarrangement Overige behandelingen 295,00 295,00 125,00

Nadere informatie

HET ORIGINEEL. MADE IN GERMANY.

HET ORIGINEEL. MADE IN GERMANY. HET ORIGINEEL. MADE IN GERMANY. BABOR SCHOONHEID IN HET TEKEN VAN DE ROOS. WETENSCHAP. Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging

Nadere informatie

verjonging van Het uiterlijk met draadlifts patiënteninformatie

verjonging van Het uiterlijk met draadlifts patiënteninformatie verjonging van Het uiterlijk met draadlifts patiënteninformatie 1 ouder worden en uw uiterlijk? de tijd stilzetten kan niet. de klok terugdraaien wel! Rond ons 30e levensjaar beginnen we zichtbaar ouder

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

Revolutionaire Face en Body Shaping

Revolutionaire Face en Body Shaping Revolutionaire Face en Body Shaping LEIDER IN FACE EN BODY SHAPING Rimpels en verslapping zijn het directe gevolg van volumeverlies van de huid, wat voornamelijk te wijten is aan verlies van collageen.

Nadere informatie

Beauty & Wellness De Hunzebergen Tarieven 2014/2015

Beauty & Wellness De Hunzebergen Tarieven 2014/2015 Beauty & Wellness De Hunzebergen Tarieven 2014/2015 Voor heerlijke ontspanning en een complete verzorging van uw lichaam en geest. Ons luxe Beauty & Wellness Center biedt u een tal van mogelijkheden om

Nadere informatie

BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten

BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten SKIN & PORE BALANCER - Gecombineerde huid met grove poriën s Ochtends en/of s avonds. Breng aan op de gereinigde huid in de gewenste hoeveelheid. Fytoplankton verfijnt

Nadere informatie

Prijslijst Face. [Face essence] 45 min. 45,00. [Face Special] 60 min. 60,00. [Skin Regimen] 30 min. 45,00

Prijslijst Face. [Face essence] 45 min. 45,00. [Face Special] 60 min. 60,00. [Skin Regimen] 30 min. 45,00 Prijslijst Face [Face essence] 45 min. 45,00 Een heerlijke ontspannende well-being gelaatsbehandeling waarbij gestart wordt met het tranquillity welkomstritueel, een heerlijke ontspannende start van de

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen Gebruik, dosering & veelgestelde vragen In dit boekje vindt u informatie over gebruik en dosering van Zechsal producten. De informatie is gebaseerd op gangbare medisch wetenschappelijke literatuur over

Nadere informatie

Tijdvertragend Gerichte Collageen Verjonger. Nieuw. een huid die jonger voelt en er beter uitziet? Geniaal. Distributeur Referentie Gids

Tijdvertragend Gerichte Collageen Verjonger. Nieuw. een huid die jonger voelt en er beter uitziet? Geniaal. Distributeur Referentie Gids Tijdvertragend Gerichte Collageen Verjonger Nieuw een huid die jonger voelt en er beter uitziet? Geniaal. Distributeur Referentie Gids De Huid De Feiten De huid is werkelijk verbazingwekkend, één van de

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

JP De-mineralized Skin Toner 24.95

JP De-mineralized Skin Toner 24.95 Jericho Premium Line Een serie luxe parabeenvrije anti age producten. Jericho Premium is een serie producten speciaal samengesteld in de strijd tegen een ouderwordende huid. Wetenschappelijk bewezen is

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie

Stel dat er een manier zou zijn om het niveau van antioxidanten in uw lichaam te verhogen zonder gebruik van tabletten of drankjes.

Stel dat er een manier zou zijn om het niveau van antioxidanten in uw lichaam te verhogen zonder gebruik van tabletten of drankjes. Y-Age Introductie Stel dat er een manier zou zijn om het niveau van antioxidanten in uw lichaam te verhogen zonder gebruik van tabletten of drankjes. Ons exclusieve, non-transdermale pleistersysteem (niets

Nadere informatie

DiMi Intersun Beauty & Wellness

DiMi Intersun Beauty & Wellness Geldig t/m 31 okt 2015 Luxe uitgebreide gezichtsbehandeling Extra hydraterend celvernieuwende werking, met masker afgestemd op uw huid in de behandeling. Met hoogwaardige producten. *diverse concentraten

Nadere informatie

Holistic Skincare Ritueel

Holistic Skincare Ritueel Holistic Skincare Ritueel Lieve Holistic Beauty fan Niets is leuker om na een heerlijke nachtrust fris op te staan, de badkamer in te duiken en jezelf klaar te maken voor een nieuwe dag! Ik kan daar echt

Nadere informatie

Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat

Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat OEFENGIDS Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat voor thuisgebruik. Dankzij aluminiumoxidekristallen en vacuüm zuigkracht worden dode huidcellen losgemaakt en opgezogen. Bij

Nadere informatie