rs editie - Makelaars editie - Makelaars editie - Makelaar Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "rs editie - Makelaars editie - Makelaars editie - Makelaar Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen"

Transcriptie

1 rs editie - Makelaars editie - Makelaars editie - Makelaar Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

2 ? De communicatie met je klant begint al lang voor het moment dat je klant een product koopt. Het moment dat een toekomstige klant voor het eerst je naam hoort, is het begin van een reeks ontmoetingen die uiteindelijk tot een aankoop kunnen leiden. Samen vormen al deze ontmoetingen wat we de customer journey noemen. Het in beeld brengen van deze customer journey is een cruciaal onderdeel van een goede marketingstrategie waarin de klantbeleving centraal staat. Waar komen je klanten vandaan? Wanneer en waarom komen klanten tot het besluit om je product te kopen? Welke kanalen gebruiken klanten om je bedrijf te evalueren? Waarom raden sommige klanten je product aan bij vrienden en kennissen en anderen niet? Het zijn allemaal vragen die je jezelf misschien wel eens hebt gesteld, maar waarop het antwoord vaak moeilijk te vinden is. Het beantwoorden van deze vragen begint met het begrijpen van een belangrijk concept in de marketingwereld: de customer journey, ofwel: de klantreis.

3 De customer journey De customer journey is letterlijk de reis die je klanten afleggen vanaf het moment dat ze voor het eerst je bedrijf ontmoeten, tot het moment dat ze je product kopen. Er zijn veel visualisaties van de customer journey mogelijk. Bij Zeker van de Zaak hanteren we een model gebaseerd op drie elementen in de klantreis: stappen, klantfases en ontmoetingen. Zoals iedere reis, bestaat de klantreis uit een reeks stappen die je klant neemt voor én na aankoop van je product. Terwijl je klant deze stappen zet, gaat hij door een serie klantfases en maakt zo een ontwikkeling door van vreemdeling tot trouwe klant. Tijdens deze reis kun je je klanten de goede kant op helpen en een relatie ontwikkelen door een serie ontmoetingen. Waardevolle ontmoetingen passend bij de fase waarin de klant zich bevindt om de stappen richting loyaliteit te bevorderen, zijn de kern van een goede marketingstrategie. Deze waardevolle ontmoetingen beginnen met een begrip van de stappen en klantfases die een klant doorloopt (weergegeven in het schema hieronder). START 4. Trouw zijn 1. Bewustzijn Promoters Vreemden AANKOOP Klanten Bezoekers 3. Keuze maken 2. Overweging

4 Bewustzijn Customer journey (I) Stappen in de klantreis Met de stappen in de customer journey bedoelen we de acties die een klant onderneemt voor én na het kopen van je product. De eerste stap die een klant neemt, is de bewustwording van de behoefte voor je product. Dit kan gebeuren doordat de klant een advertentie van je heeft gezien en geïnteresseerd raakt in het aangeboden product, maar behoeftes kunnen ook ontstaan naar aanleiding van het dagelijks leven van je klant (bijvoorbeeld als iets kapot gaat). De bewustwording van een behoefte is de eerste cruciale stap die een klant zet in de klantreis. Het stimuleren van deze stap is dus belangrijk om je klanten (bijna letterlijk!) op weg te helpen. Overweging Keuze Aankoop Loyaliteit De volgende stap die je klant neemt is een overweging van zijn of haar opties. Klanten die deze stap nemen, zijn getriggered en actief bezig met een keuze maken. De klant bezoekt je website en verzamelt informatie over je producten om een keuze te maken over wat ze willen kopen. Als de klant deze keuze heeft gemaakt, maakt hij een keuze over waar hij het product koopt. Met een beetje geluk (en een beetje goede marketing), kiest de klant natuurlijk voor jouw bedrijf. Als de klant besluit om het product bij jou te kopen, zal deze tot een aankoop over gaan. Dit is echter niet het einde van de relatie met je klant. Als de klant tevreden is met het product en de ervaringen met je bedrijf, is loyaliteit de laatste stap in de klantreis. Deze loyaliteit zorgt er niet alleen voor dat klanten in de toekomst trouw zullen zijn aan je bedrijf, maar ook dat ze je bedrijf aanraden bij vrienden of in online reviews. De promotie van je trouwe klanten kan zomaar het begin zijn van een nieuwe klantrelatie, en natuurlijk van een nieuwe klantreis.

5 Customer journey (II) Klantfases Bezoekers Vreemdelingen (Potentiele) klanten) Promoters Misschien ben je wel eens op een reis geweest waarin je jezelf kon voelen veranderen van een toerist onbekend met het land, tot iemand die zich er thuis voelt. Op eenzelfde wijze ontwikkelen je klanten zich van vreemdelingen tot trouwe fans terwijl ze de verschillende stappen van hun klantreis doorlopen. Klanten beginnen als vreemdelingen. Je kent ze niet, en vaak weten ze ook weinig over jou. Misschien kennen ze je bedrijf wel van naam, maar gebruiken ze deze kennis niet actief. Wanneer een vreemdeling zich bewust wordt van zijn behoefte aan het product dat je bedrijf biedt en geïnteresseerd genoeg is om een bezoek te brengen aan je website, worden het bezoekers. Bezoekers overwegen je product te kopen en verzamelen informatie van jouw website en van andere websites om tot een keuze te komen. Wanneer de klant besloten heeft om het product te kopen, wordt deze een potentiële klant. De klant wil het artikel kopen, maar weet nog niet altijd zeker of hij dat bij jou wil kopen. Wanneer deze bezoeker de keuze voor jouw bedrijf heeft gemaakt, doet deze een aankoop en wordt hiermee een daadwerkelijke klant. Je klant kan hierna nog één laatste transformatie doormaken: de transformatie naar een promoter. Promoters zijn je waardevolste klanten: ze zijn loyaal en raden je bedrijf aan aan anderen. Klanten in promoters veranderen is een belangrijk onderdeel van een succesvolle marketingstrategie. Hoe zorg je ervoor dat je klanten de juiste stappen doorlopen om van vreemdeling naar promoter te gaan? De sleutel ligt in het derde, en meest zichtbare, aspect van de customer journey: de ontmoetingen.

6 Customer journey (III) Ontmoetingen "Wees op de juiste plek, op het juiste moment." Tijdens zijn klantreis, zal je je klant verschillende keren tegenkomen. Deze ontmoetingen met klanten, online en offline, worden in het marketingjargon ook wel touchpoints genoemd. Deze ontmoetingen met je klanten kunnen plaatsvinden door middel van verschillende kanalen, zoals je website, social media of advertenties. Een vreemdeling komt op Twitter een verwijzing naar je bedrijf tegen en raakt geïnteresseerd in het product dat je aanbiedt (bewustwording). Omdat hij je product interessant vindt, gaat hij als bezoeker naar je website op zoek naar informatie over je product (overweging). De bezoeker leest je blog, je online magazine, kijkt een video op YouTube en kiest uiteindelijk een product dat hij wil kopen. De (potentiële) klant moet nu kiezen waar hij het product wil kopen. Hij kan immers nog steeds bij een concurrent terecht, ook nadat jij hem hebt overtuigd van het nut van je product! Gelukkig ziet hij een advertentie op Facebook met een aantrekkelijk aanbod, waardoor hij besluit bij jou te kopen (keuze). De klant gaat nu over op aankoop, bijvoorbeeld op je website. Na de aankoop is het belangrijk om een zekere nazorg te geven om klanten te verzekeren dat ze de juiste keuze hebben gemaakt en net dat beetje extra te bieden. De klant ziet bijvoorbeeld de mogelijkheden van het aangeschafte product op Instagram of op je blog. Enthousiast over de nieuwe aankoop, wordt je klant een promotor. Hij besluit product aan te raden aan vrienden en in de toekomst bij je bedrijf terug te keren, waarmee hij de laatste stap in de klantreis zet: loyaliteit. Het is duidelijk dat waardevolle ontmoetingen met je (potentiële) klanten een belangrijk onderdeel zijn van een goede marketingstrategie. Wat is echter een waardevolle ontmoeting? Voor het antwoord op deze vraag geldt de klassieke marketingwijsheid: de juiste informatie, op de juiste plek, op het juiste moment.

7 Selecteren Oude weg naar relaties Nieuwe weg naar relaties Behoefte Trek de aandacht inspireer de klant Bewustzijn Betrokkenheid Valideren A B Leer wat de klant leuk vindt Begrijp de klant en verras de klant Win het vertrouwen van de klant en wees eerlijk Overweging Succesvolle relatie A B V Inspireer de klant om zijn/haar ervaringen te delen. Gevoel versterken?! In de winkel Navigeren en filteren hi! Aankoop Uit de winkel thanks! Afwerking Bied hulp aan en handel vragen netjes af. Stel de klant voor aan je merk Bedank de klant en inspireer hem/haar om in contact te blijven.

8 Informatiebehoefte in de klantreis: Wat wil je weten? Klanten die zich in verschillende klantfasen bevinden, hebben behoefte aan verschillende typen informatie om de volgende stap in hun reis te kunnen nemen. Verschillende kanalen zijn daarom effectief voor verschillende stappen in de klantreis. Vreemdelingen zul je bewust moeten maken van je product en hoe dit past bij hun behoeftes, terwijl bezoekers geïnformeerd moeten worden van het nut van je product en potentiële klanten overtuigd moeten worden om specifiek bij jouw bedrijf te kopen. Tot slot moeten klanten na aankoop gesterkt worden in hun keuze om zich tot promoters te ontwikkelen. Verschillende typen klanten die zich in verschillende fases van hun reis bevinden, allemaal met verschillende behoeftes... Het is begrijpelijk als je zit met de vraag: Hoe zorg je ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste klant terecht komt? Het antwoord is iets waar wij bij Zeker van de Zaak goed in zijn: Data!?

9

10 Customer journey: Duidelijkheid door data Om te weten hoe je in kunt spelen op je consumenten terwijl ze op weg zijn naar een aankoop, is klantdata verzamelen en verwerken over je klanten cruciaal. Je kunt data gebruiken om de paden die je consumenten bewandelen in kaart te brengen. Hierdoor weet je waar je klanten zich bevinden en met welke media en content je ze kunt bereiken. Door de kracht van data te gebruiken, kun je op individueel niveau herkennen in welke stap in de klantenreis de klant zich bevindt, wat zijn informatiebehoeften zijn op basis van zijn klantprofiel en op welke manier hij het beste aangesproken kan worden. De kracht van digital gebruiken om de personal touch aan te brengen in communicatie, dat is de Zeker van de Zaak formule. Let op de General Data Protection Regulation! Data is een geweldige tool om de customer journey van je potentiële klanten in beeld te brengen. Wanneer je overweegt om te werken met data, denk dan wel aan de GDPR. Deze nieuwe wetgeving gaat in mei 2018 in en stelt strengere eisen aan hoe je persoonlijke data je mag verzamelen en verwerken. Laat je echter niet door de GDPR tegenhouden om de kracht van data in te zetten. Bij Zeker van de Zaak helpen we je graag om te voldoen aan de richtlijnen, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt.

11 Customer journey: Tips voor makelaars Je klanten op het juiste moment in de customer journey van de juiste informatie voorzien, is de sleutel tot een natuurlijke acquisitie van leads en het opbouwen van een langdurige klantrelatie. Op basis van de klantvragen opgesteld door expert in de makelaarswereld Frank Schoones, hebben we zes manieren geformuleerd om hierop in te spelen. 1. Bied een 'taxatie-tool' aan. Eén van de vragen die potentiële huizenverkopers hebben betreft de waarde van hun huis. Voordat ze een makelaar benaderen, willen ze al weten welke verkoopprijs ze mogen verwachten. Potentiële klanten een gratis tool aanbieden om hun huis te taxeren, is de ideale manier om ze naar jouw website te lokken. 2. Bied een 'interactieve kaart' aan. Een interactieve kaart biedt huizenkopers een duidelijk overzicht van de omgevingen waarin je actief bent en de huizen die je in de verkoop hebt. Geef korte informatie over de buurt, presenteer aantrekkelijke foto's van huizen en omgeving en laat je klanten zelf het antwoord vinden op de vraag waar ze graag willen wonen. 3. Vertel verhalen. Verkopers willen graag weten hoe lang ze kunnen verwachten dat hun huis te koop zal staan. Verhalen zijn dan een goede manier om klanten een idee te geven van hoe het verkoopproces in zijn werking gaat, hoe lang het proces in zijn geheel gemiddeld duurt en hoe je klanten kunt helpen hun huizen sneller te verkopen. Verhalen met informatie over de situatie, verkooptermijn en makelaarsinvloed zijn geschikt om te vertellen wat ze mogen verwachten. 4. Maak een (verkoop)-checklist. Checklists zijn fijn: ze geven houvast en verminderen zorgen. Klanten vragen zich vaak af hoe ze zich moeten voorbereiden op het gesprek met een makelaar of het verkopen van hun huis. Het aanbieden van een checklist is een goede manier om je klanten niet alleen te informeren, maar ook om ze een stukje te ontzorgen. 5. Rapporteer de 'weersverwachting'. Hoe ziet de huizenmarkt er momenteel uit en hoe gaat deze zich in de toekomst ontwikkelen? Klanten zijn altijd op zoek naar informatie over het klimaat op de huizenmarkt. Een stukje op je website over de staat van de huizenmarkt en de 'weersverwachting' voor de toekomst, geeft klanten zekerheid in hun beslissing. 6. Onderhoud een informatief blog. Je hoeft niet altijd een aparte widget of tool te introduceren om je klanten te informeren. Blogposts waarin je antwoorden geeft op klantvragen, zijn nog altijd een effectieve manier om expertise te tonen en om traffic naar je website te genereren. Vragen kunnen het best beantwoord worden met een serie duidelijke, informatieve blogs. Zorg ervoor dat je content SEO vriendelijk is en profiteer van extra bezoekers.

12 Klaar om te gaan? Wij helpen je graag op weg! Inzicht in de klantreis is een belangrijke basis voor een goede marketingstrategie. Bij Zeker van de Zaak begrijpen we dat het lastig is om data op een verantwoordelijke manier te verzamelen en hier waardevolle inzichten uit te halen. Daarom helpen we je graag deze reis in kaart te brengen en te gebruiken om je klanten te vinden, boeien en binden. Allemaal GDPR-proof natuurlijk. Klaar om samen op weg te gaan? Je vindt ons op fl

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het moment dat je klant een product koopt. Het moment dat een toekomstige

Nadere informatie

Waar liggen je kansen online?

Waar liggen je kansen online? Waar liggen je kansen online? Onderzoek het, kijk naar je doelgroep De essentie van een goede online strategie is het aanbieden en creëren van relevante informatie en die informatie op het juiste moment

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

TIPS SOCIAL MEDIA BETREK JE KLANTEN!

TIPS SOCIAL MEDIA BETREK JE KLANTEN! TIPS SOCIAL MEDIA BETREK JE KLANTEN! door Cre@ctiv Inleiding De laatste jaren eisen sociale media zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Instagram steeds meer een plaats op in ons dagelijks leven. Ook voor

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

Online Marketingplan Guide

Online Marketingplan Guide Online Marketingplan Guide De guide om jouw online marketingplan te maken Vraag Uitleg Antwoord Wat is de huidige situatie? Doe onderzoek naar de huidige situatie. Analyseer waar het bedrijf nu staat en

Nadere informatie

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten?

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? -OPLEIDINGEN Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist 10 Tips Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? Welkom bij AMV-Opleidingen! Nieuwe klanten aantrekken is voor elke mediator met een

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

Simpele Storytelling. Stappenplan

Simpele Storytelling. Stappenplan Simpele Storytelling Stappenplan Simpele storytelling: hoe doe je dat? Met storytelling laat je meer van jezelf zien dan je gewend bent, maar dat is juist belangrijk bij het maken van verbinding met klanten

Nadere informatie

CUSTOMER JOURNEY. Gebruik van de tool Template Voorbeeld

CUSTOMER JOURNEY. Gebruik van de tool Template Voorbeeld CUSTOMER JOURNEY Gebruik van de tool Template Voorbeeld Customer Journey De Customer Journey helpt je om te begrijpen hoe je klanten de interactie met je bedrijf of een specifiek product of dienst ervaren.

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Communicatie voor de vrije beroepen Enkel een gouden plaatje of is er meer?

Communicatie voor de vrije beroepen Enkel een gouden plaatje of is er meer? Communicatie voor de vrije beroepen Enkel een gouden plaatje of is er meer? Aangename kennismaking! Wie ben ik? Enkele facts & figures Dorien Breels Mama van Anna Getrouwd met David 30 jaar Toegepaste

Nadere informatie

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD Wat is de juiste informatie en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op

Nadere informatie

Algemene gegevens. Antwoord op de bovenstaande vragen:

Algemene gegevens. Antwoord op de bovenstaande vragen: Verkoopplan Inhoudsopgave Algemene gegevens Jezelf verkopen De boodschap Doelgroepen Doelgroep VPC Persona Elevator pitch Telefoonscript Plus en pijnpunten Acquisitiestrategie 1. Verwachtingen overtreffen

Nadere informatie

10 tips voor het adverteren op Facebook en Instagram

10 tips voor het adverteren op Facebook en Instagram 10 tips voor het adverteren op Facebook en Instagram leren Luisteren naar de opdrachtgever, verkopers en je publiek. Doen wat je denkt dat goed is en leren wat werkt en dat analyseren. De juiste dingen

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

Social Selling met LinkedIn

Social Selling met LinkedIn Social Selling met LinkedIn 1 Djoea van Zanten Storyteller on fire / Professioneel spreker / Social selling expert / Auteur van "social selling in 60 minuten" Vader van Senja en Deni, man van Monique,

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Wat wilt u weten? Wat was uw aanleiding om hier vandaag naar toe te gaan? Welke doelen heeft u? Wanneer heeft BNL het vandaag goed gedaan?

Wat wilt u weten? Wat was uw aanleiding om hier vandaag naar toe te gaan? Welke doelen heeft u? Wanneer heeft BNL het vandaag goed gedaan? Social media 1 Programma Introductie Wat wilt u weten? Wat speelt in de markt? Uw klanten Uw website Social media en uw website Voorbeelden Belangrijke vragen Stappenplan Reviewmarketing 2 Joppe Duindam

Nadere informatie

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Wat zorgt voor bereik. en succes op social media De juiste keuzes! Welke social media zijn er Wat is hun rol in het beslisproces Wie is, en wat wil,

Nadere informatie

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT Iedereen met wie je in contact komt, biedt een kans om over een oplossing van Isagenix te vertellen, wat zijn of haar leven drastisch kan verbeteren. Vergeet niet waarom

Nadere informatie

9 mei 2017 Marlies Vringer, Senior Marketeer

9 mei 2017 Marlies Vringer, Senior Marketeer 9 mei 2017 Marlies Vringer, Senior Marketeer Definitie Social Selling Social selling is het op strategische wijze benutten van social media, door verkoop en marketing, voor het verkrijgen van klantinzicht,

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt HOE JE NIEUWE LEADS EN KLANTEN KRIJGT VIA WEBINARS Programma Waarom webinars werken 5 redenen waarom je webinars (te) weinig klanten opleveren 4 vormen van

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

Online Marketing voor Siertelers. De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015

Online Marketing voor Siertelers. De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015 Online Marketing voor Siertelers De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015 Arnold Wittkamp (1973) 1988-2000 Van zaterdaghulp naar Filiaalmanager Singel Bloemenmarkt Amsterdam

Nadere informatie

Marketing Automation Checklist

Marketing Automation Checklist Marketing Automation Checklist Voor bedrijven die aan de slag willen met marketing automation Door: Van Klik Tot Klant Marketing Automation Partners Introductie Waar moet je als bedrijf allemaal aan denken

Nadere informatie

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer BLOGGIN De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer IN VIER STAPPEN NAAR SUCCES De komst van social media en de daarbijhorende blogs heeft het marketingcommunicatielandschap

Nadere informatie

Klanten vinden, klanten binden

Klanten vinden, klanten binden Dia 1 Klanten vinden, klanten binden Adinda Keizer 2016 9 jaar geleden zat ik net als jullie op de startersdag. Ik liep al rond met plannen en na de startersdag wist ik het zeker. Ik ging voor mezelf beginnen!

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

#betrouwbareevidence RICHTLIJNEN VOOR. succesvolle marketing van de medische bibliotheek

#betrouwbareevidence RICHTLIJNEN VOOR. succesvolle marketing van de medische bibliotheek #betrouwbareevidence RICHTLIJNEN VOOR succesvolle marketing van de medische bibliotheek #betrouwbareevidence #betrouwbareevidence is te vinden in gerenommeerde informatiebronnen, krachtige tools die helpen

Nadere informatie

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT Wat is de juiste content en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een

Nadere informatie

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

De Vlaamse Ardennen, hét Wandelwalhalla

De Vlaamse Ardennen, hét Wandelwalhalla De Vlaamse Ardennen, hét Wandelwalhalla vanuit de 5 pijlers 5 pijlers - het landschap (1) 5 pijlers - verblijfstoerisme (2) 5 pijlers - verblijfstoerisme (2) 5 pijlers - De Ronde en wielercultuur (3) 5

Nadere informatie

Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren.

Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren. Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren. Het is dus meer dan een logo en een banner. Het is het creëren van afbeeldingen met een verhaal, met een boodschap. Een

Nadere informatie

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk HANDBOEK Beautybusiness Sylvia van Kuijk Auteursrechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch

Nadere informatie

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn 1. Introductie 2. Wat is acquisitie 3. Wat betekent acquisitie voor jou 4. Social Media facts 5. Acquisitie en LinkedIn 6. Tips Voorstellen

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

JOUW ICT-BEDRIJF SUCCESVOLLER IN

JOUW ICT-BEDRIJF SUCCESVOLLER IN JOUW ICT-BEDRIJF SUCCESVOLLER IN 5 STAPPEN UwBusinessOnline - 2019 www.uwbusinessonline.nl ONDERSCHEID JE VAN DE CONCURRENT De ICT-branche is al jaren onderhevig aan stevige veranderingen. De opkomst van

Nadere informatie

Modern Getaways Magazine

Modern Getaways Magazine Modern Getaways Magazine Yasaman Bitarafan Publisher: Modern Getaways Magazine Consultant: Online customer-journey experience in travel & hotel industrie THE interactive online travel magazine dedicated

Nadere informatie

9 redenen waarom u wilt weten wie uw website bezoekt

9 redenen waarom u wilt weten wie uw website bezoekt 9 redenen waarom u wilt weten wie uw website bezoekt Door het grote online aanbod van content is het voor de ontvanger lastig om onderscheid te maken en kritisch te kijken naar wat er aan content beschikbaar

Nadere informatie

1. Content - Tekst & Foto

1. Content - Tekst & Foto 1. Content - Tekst & Foto Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken,

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt HOE JE NIEUWE LEADS EN KLANTEN KRIJGT VIA WEBINARS Programma Waarom webinars werken 5 redenen waarom je webinars (te) weinig klanten opleveren 4 vormen van

Nadere informatie

De workshop Webteksten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Webteksten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Webteksten schrijven Webteksten schrijven, effectieve content creëren Hoe schrijf je aantrekkelijke teksten voor je website? Hoe zorg je dat een potentiële klant jullie website vindt, en daar

Nadere informatie

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt Wat een mediakit is Waarom je een mediakit nodig hebt Hoe je een mediakit gebruikt Hoe je een mediakit ontwerpt Een mediakit of een sprekerskit is een document dat een samenvatting is van jouw business.

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Waarom u als advocaat wilt weten wie uw website bezoekt

Waarom u als advocaat wilt weten wie uw website bezoekt Waarom u als advocaat wilt weten wie uw website bezoekt Let digital work fueld.nl Om nieuwe cliënten te werven, wordt er in de advocatuur veelal gebruik gemaakt van mond-tot-mond reclame, persoonlijke

Nadere informatie

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat?

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat? Contentmapping wat is dat? Waardevolle content creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een zelfde manier tot zich. Het is van belang om de

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 1 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Basis Boekpromotieplan

Basis Boekpromotieplan Basis Boekpromotieplan Inhoudsopgave Wat wil je met je boek? Waar sta je op dit moment, inventarisatie van je netwerken De rol van social media en je website Welke online en offline media zijn geschikt

Nadere informatie

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING In deze training Waarom je video marketing dagelijks moet gebruiken Richtlijnen om video s te maken die leads genereren De grootste fouten die jij niet wil maken

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Zo wordt jouw website een online hit Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper

Zo wordt jouw website een online hit  Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper Inleiding Fijn dat je deze checklist hebt gedownload. Ik hou het simpel in deze korte pdf, zodat je in een paar minuten door hebt hoe jij je website kunt omtoveren tot een online hit. Dat is (waarschijnlijk)

Nadere informatie

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE DE KRACHT VAN PERSONALISATIE StoryMail behandelt in deze guide de belangrijkste resultaten uit het onderzoek De kracht van personalisatie van Forrester (2015). Forrester interviewde 101 beslissingsbevoegden

Nadere informatie

Online Marke+ng. OPDRACHTEN

Online Marke+ng. OPDRACHTEN Online Marke+ng. OPDRACHTEN HvA CMD werkcollege 3 blok 3 V1. Amsterdam, 25 februari 2013. DAVID > davidkoop72@yahoo.com PETER > cmdamsterdam@gmail.com Week 3 1. Individueel > KNAB analyse zet in de dropbox

Nadere informatie

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 1 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine Download tijdelijk gratis Nieuw INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL Inhoud 1 2 : Waarom jij niet zonder deze zes geheimen

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

Hand-outs. Meten is weten! De basis

Hand-outs. Meten is weten! De basis Hand-outs Meten is weten! De basis Meten = weten? 10.000 6.5 kg 6 stuks 20 cm 120 m3 Proprietary + Confidential Er zijn heel veel potentiële klanten online... Proprietary + Confidential Wat is webanalyse?

Nadere informatie

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen Jouw doelgroep kiezen voor je praktijk! Het kiezen van een doelgroep is cruciaal voor het succes van je praktijk. Vaak is jouw doelgroep een groep mensen waar jij affiniteit mee hebt. Het zijn mensen met

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

De kleine. Videomarketing. Gerda van Galen

De kleine. Videomarketing. Gerda van Galen De kleine Videomarketing Gerda van Galen Amersfoort, 2019 Inhoud Inleiding... 9 Hoofdstuk 1: Wat is videomarketing?... 13 De definitie.... 13 Waarom wil je videomarketing inzetten?.... 14 Wat heb je niet

Nadere informatie

Analyse HTC Dean Schoemaker CMD4 18-10-2010

Analyse HTC Dean Schoemaker CMD4 18-10-2010 Analyse HTC Dean Schoemaker CMD4 18-10-2010 Inhoud HTC... 3 Doelgroep... 3 Doel:... 3 Boodschap:... 3 Strategie:... 3 Positionering... 3 Touchpointanalyse HTC... 4 Offline:... 5 De telecomaanbieders...

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Personaliseren van de online winkelervaring

Personaliseren van de online winkelervaring CASE STUDY SMARTPHONEHOESJES.NL Personaliseren van de online winkelervaring Smartphonehoesjes.nl is de grootste Nederlandse webwinkel voor telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Smartphonehoesjes.nl

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2. 3. 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Social media strategie

Social media strategie Social media strategie Even voorstellen.. Social media strategie, hoe 1. Leuke trends en ontwikkelingen 2. Strategie in een notendop 3. Voorbeelden pak je dat aan..? Van opkomst naar afgang.. Facebook

Nadere informatie

MARKETINGKAARTEN. InnoValor, Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten

MARKETINGKAARTEN. InnoValor, Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten MARKETINGKAARTEN Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten Marketingkaarten De Marketingkaarten helpen je te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij je klanten.

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Inhoud 1. Inbound vs. outbound marketing 3 2. Wat is inbound marketing? 4 3. Marketing tijdens een recessie 6 4. Inbound marketing in 2012 7 Over de auteur: Dennis

Nadere informatie

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online wereld over hoe je met een goede online Marketing Strategie kunt groeien. Gustavsson Marketing Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING

17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING 17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING DE REIS VAN DE KLANT! CONCURRENTIE KOMT VAN ALLE KANTEN Door vercommercialisering van de markt en de enorme groei van het internet is er een nieuwe realiteit

Nadere informatie

De applicatie in het kort

De applicatie in het kort een concept van De applicatie in het kort Onder het concept inspirors.com vallen op dit moment de websites inspiriors.com/en, inspiriors.com/be en inspiriors.com/be-nl. De websites bieden op diverse manieren

Nadere informatie

Seminar Social Media Marketing IFFI netwerk. Thursday 16 February 12

Seminar Social Media Marketing IFFI netwerk. Thursday 16 February 12 Seminar Social Media Marketing IFFI netwerk @mcoster Social Media Social media is de, ook in het Nederlandse taalgebied gangbare, Engelse benaming voor online platformen waar de gebruikers, met geen of

Nadere informatie

Door een funnel: nieuwe business (in 3 maanden)

Door een funnel: nieuwe business (in 3 maanden) Casestudy Door een funnel: 36.000 nieuwe business (in 3 maanden) Ik houd van kort en krachtig :-) Je hebt het vast druk en daarom neem ik maar een paar minuten van je tijd. Je leest dit (waarschijnlijk)

Nadere informatie

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA Realiseer een waardevolle relatie met je bezoekers RELEVANTE RELATIE MET BEZOEKERS Musea moeten een steeds groter deel van hun inkomsten zelf genereren. Het aantrekken,

Nadere informatie

De dienstverlening van het WSP kan op vele manieren onder de aandacht gebracht worden bij werkgevers. De ambassadeursaanpak is er daar een van.

De dienstverlening van het WSP kan op vele manieren onder de aandacht gebracht worden bij werkgevers. De ambassadeursaanpak is er daar een van. Samen voor de klant Ambassadeurs Wie is het meest overtuigend in het inspireren van een werkgever om samen te werken met een WSP? Juist, een werkgever die succesvol met een WSP heeft samengewerkt. Werkgevers

Nadere informatie

SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T

SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T MAAK SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T Waarom aanbevelingen? Heb jij al goede aanbevelingen op je website staan? Van die aanbevelingen waar nieuwe bezoekers

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E MEER GASTEN NAAR JE CAMPING VIA EEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E VERSIE 2.0 I N H O U D S O P G A V E Warm welkom Goede website Gouden website Ons verhaal A U T E U R Johanna Bruggeman

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Training Netwerken Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Het hebben van een goed netwerk is van groot belang voor je carrière. Je hoort het vaak om je heen, een nieuwe baan of een nieuwe

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

De 7 tips om jouw sales funnel te optimaliseren

De 7 tips om jouw sales funnel te optimaliseren MEER KLANTEN? De 7 tips om jouw sales funnel te optimaliseren Hoeveel nieuwe klanten kan ik volgend jaar werven? Het zou toch mooi zijn als je deze vraag direct kunt beantwoorden. Tegenwoordig is het wervingsproces,

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie