WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland"

Transcriptie

1 WEDSTRIJDREGLEMENT Stimrl Tmrrwland 1. Organisatr -- Deze wedstrijd wrdt gerganiseerd dr de venntschap Mndelez Belgium Services bvba Statinsstraat 100, 2800 Mechelen, hierna genemd de rganisatr. 2. Duur van de wedstrijd -- Deze wedstrijd start p maandag 04/05/2015 (00:01 u.) en lpt tt en met zndag 21/06/2015 (23:59 u.). 3. Deelnemer -- Elke natuurlijke persn van 18 jaar en uder, wnende in België en f Luxemburg kan aan de wedstrijd deelnemen, met uitzndering van de werknemers van de rganisatr en de leden van hun gezin, evenals het persneel van de cmmunicatiebureau s en de leden van hun gezin. 4. Aanvaarding reglement -- Deelname aan Stimrl Tmrrwland impliceert de vlledige en nvrwaardelijke aanvaarding van de bepalingen van dit reglement, met inbegrip van eventuele wijzigingen die later ndig kunnen zijn, in vereenstemming met artikel 14. De rganisatr kan te allen tijde een persn van deelname aan wedstrijden gerganiseerd dr de rganisatr vr een bepaalde peride uitsluiten in geval van inbreuk p één van de deelnemingsvrwaarden f in geval van misbruik, misleiding f een deelname te kwader truw aan een wedstrijd. 5. Verschillende acties -- Er lpen twee Stimrl Tmrrwland acties simultaan tussen 04/05/2015 en 21/06/2015. Deelnemers zijn vrij m te kiezen via welke actie ze willen deelnemen en kunnen aan beide acties deelnemen. Spelers die deelnemen aan de Carrefur Hypermarkt actie, dienen hun aankp in deze specifieke winkelketen te vervlledigen. Deelnemers die aan de Natinale activatie wensen mee te den, zijn vrij m hun prducten aan te kpen bij de Stimrl prduct verdelers naar keuze. In ttaal wrden er ver de gehele spelperide 54 winnaars geselecteerd nder de deelnemers van de Natinale activatie, die allen een ééndags du-ticket naar Tmrrwland ntvangen vr zaterdag 25/07/2015. Onder de deelnemers van de Carrefur Hypermarkt activatie, wrden er ver de gehele spelperide in ttaal 10 winnaars geselecteerd die allen recht hebben p een cmfrt du-ticket naar Tmrrwland vr zaterdag. De winnaars van beide acties maken p het einde van de spelperide additineel kans p de Big Prize, dewelke één extra du-ticket naar Tmrrwland vr zaterdag inhudt. 6. Wijze van deelname -- Deze wedstrijd wrdt gerganiseerd met aankpverplichting. Om deel te kunnen nemen, dient de speler 2 Stimrl prducten naar keuze aan te kpen en dit te bewijzen via een aankpbewijs (ingescand kassaticket). Opgelet: de aankp van een multipack (dupack, 6-pack) geldt als één prduct. De verschillende pakjes in deze specifieke verpakkingen wrden dus niet als afznderlijke prducten aanschuwd.

2 De deelnemer kpt 2 Stimrl prducten naar keuze en hudt zijn riginele kassaticket bij. De aankp van deze 2 prducten dient p hetzelfde kassaticket geregistreerd te staan. De deelnemer kan hierbij deelnemen aan de Natinale activatie f de Carrefur Hypermarkt activatie (zie punt 7). Op de Stimrl TML app met het deelnemingsfrmulier vlledig wrden ingevuld m geldig deel te nemen en dient een deelnemer de vlgende stappen te drlpen: Stap 1 Stap 2 Stap 3 Prijsvraag 1: m kans te maken p één du ticket (wekelijkse trekking) Prijsvraag 2: m kans te maken p de Big Prize (trekking p het einde van de wedstrijdperide) Persnlijke gegevens Aangifte winkelketen (Carrefur Hypermarkt in geval van deelname via de Carrefur activatie) Uplad kassaticket (scan, ft, GEEN vergetypt dcument) Drname en aanvaarding van de algemene wedstrijdvrwaarden Vlgende wedstrijdvragen dient ingevuld te wrden: Prijsvraag 1: trekking algemene wekelijkse winnaar Vraag: Heveel kauwgms zitten er in deze : - Sneppt - Pet - Regenlaarzen - Pan - Drinkbekertje - Kelbx - Sampling bx Deelname aan de wedstrijd kan slechts gebeuren via de Facebk pagina van Stimrl ( hierna te nemen de Stimrl TML app. Deelnemers dienen zich aan te melden bij Facebk dr gebruik te maken van hun Facebk-inlggegevens. Vr tegang tt het spel en de actie tussen 04/05/2015 en 21/06/2015 dient de deelnemer naar de fficiële Belgische Stimrl-pagina p Facebk ( te surfen en deze algemene vrwaarden te accepteren.

3 Deelnemers mgen deelnemen aan deze actie vr eigen win deleinden, maar k vr deze van derden, nder vrwaarde dat alle betrkken partijen meerderjarig zijn en wnende te België. Facebk-identiteiten die uitsluitend zijn aangemaakt met het del vr het spel relevante parameters p één f andere manier te wijzigen, vervalsen f manipuleren zullen wrden geweigerd. De deelnemende Facebk-ID's dienen te vlden aan de algemene vrwaarden en gebruiksrichtlijnen van Facebk. De deelname f enige andere manipulatie dr middel van een prgramma f dergelijke, anders dan het prgramma p de site, evenals het aanpassen/bewerken van deze laatste, is verbden en zal tt uitsluiting leiden, en desgevallend tt gerechtelijke vervlging wegens vertreding van de auteursrechten. De Stimrl Tmrrwland wedstrijd is p geen enkele wijze gespnsrd, aanbevlen, ten uitver gebracht dr f verbnden met Facebk. Deelnemers krijgen wekelijks één van bvengenemde willekeurige vragen, ndersteund met een afbeelding f extra infrmatie met betrekking tt het prduct. Prijsvraag 2: trekking winnaar van de Big Prize p het einde van de spelperide Vraag: Heveel geldige Belgische deelnames zullen er tussen 04/05/2015 (00:00) en 21/06/2015 (23:59) wrden ingeznden? Deze deelname dient uiterlijk p 21/06/2015 m u. in de TML Stimrl app p de Stimrl België Facebk pagina geregistreerd te zijn. Alleen de geldige inzendingen die p dat mment geregistreerd zijn wrden aanvaard. Als geldig zullen enkel de deelnemingsfrmulieren beschuwd wrden waarp bven vermelde nderdelen crrect ingevuld zijn. Elk deelnemingsfrmulier dient in het Nederlands, Frans f Duits te wrden ingevuld. Iedere deelname die na 21/06/2015 m u. binnen bvenvermelde applicatie tekmt, zal als nietig aanzien wrden. Iedere speler ntvangt na deelname een ter bevestiging van zijn deelname. Dit gebeurt binnen 24u na deelname. Indien deze geen bevestiging heeft ntvangen na deze peride, betekent dit dat zijn deelname als ngeldig werd aanschuwd. Naast de bevestiging, verstuurd krt na deelname, wrdt er p het einde van iedere vlgende spelweek een tweede verstuurd die de deelnemers p de hgte stelt van hun eventuele prijs f bij verlies, verzcht m de vlgende week pnieuw mee te spelen. Winnaars dienen binnen de 5 werkdagen p de te reageren die hun p de hgte heeft gesteld van hun prijs, z niet behudt Stimrl zich het recht vr m de vlgende winnaar in rij aan te duiden. De rganisatr en elke andere tussenkmende venntschap f persn kunnen niet aansprakelijk gesteld wrden vr verliezen f vertragingen verrzaakt dr de internet- f elektriciteitsprviders. De vlledige ksten vr de deelname aan de wedstrijd (internetverbinding, ) zijn vlledig ten laste van de deelnemer. In geen geval kunnen de deelnemers hun ksten vr deelname terugvrderen aan de rganisatr.

4 De rganisatr kan niet verantwrdelijk wrden gesteld vr technische prblemen met de site en/f het mailsysteem. De rganisatr kan niet aansprakelijk wrden gesteld vr elke eventuele incmpatibiliteit tussen de gebruikte technlgieën vr de wedstrijd en de hardware- en/f sftwarecnfiguratie die de deelnemer gebruikt. 7. Aantal deelnames -- De aankp van 2 Stimrl prducten naar keuze geeft recht p één deelname. Een deelnemer kan dus meerdere keren geldig deelnemen bij aankp van een veelvud van 2 prducten van Stimrl p vrwaarde dat hij per 2 aangekchte prducten een geldig kassaticket kan vrleggen. De deelnemer is verplicht m de 2 prducten, dewelke één deelname garanderen, p hetzelfde kassaticket en dus p hetzelfde mment aangekcht te hebben m geldig deel te kunnen nemen. Het kassaticket met dan p het mment van de deelname p de website geüplad wrden. Een zelfde kassaticket staat verschillende deelnames te indien er een veelvud van 2 prducten p geregistreerd staat. Indien je dus meerdere prducten hebt aangekcht p hetzelfde kassaticket, mag je dit zelfde kassaticket gebruiken per 2 aangekchte prducten die p dit ticket zijn pgenmen. 8. Winnaar -- Het aantal winnaars wrdt als vlgende verdeeld: 1. Winnaars Natinale activatie - 54 winnaars (wekelijks geselecteerd) 2. Winnaars CRF Hypermarket - 10 winnaars (wekelijks geselecteerd) 3. Big Prize - 1 winnaar (p het einde van de spelperide geselecteerd) De wekelijks te bepalen winnaars van de Natinale activatie en de CRF Hypermarkt activatie wrden als vlgt bepaald: deelnemers die aan de vrwaarden van huidig reglement vlden, en die het antwrd p de eerste prijsvraag crrect hebben ingevuld f het dichtst hebben benaderd. De winnaar van de Big Prize wrdt aan het einde van de spelperide gekzen uit de eerdere wekelijkse winnaars die aan de Natinale activatie f CRF Hypermarket activatie hebben meegedaan. De uiteindelijke winnaar van de Big Prize is diegene nder de winnaars die k de tweede prijsvraag crrect heeft ingevuld f het dichtst heeft benaderd. In het uitznderlijke geval dat meerdere persnen prijsvraag 1 juist hebben beantwrd bij de wekelijkse trekking, zal de uiteindelijke winnaar diegene zijn die het eerste de crrecte antwrd(en) heeft geüplad. In het geval dat meerder wekelijkse winnaars de tweede prijsvraag van de Big Prize crrect hebben ingevuld, zal k hier de persn die als eerste zijn crrect antwrd heeft verstuurd, als de uiteindelijke winnaar van de Big Prize wrden aangeduid. Maximum 1 prijs per persn. Om recht te hebben p de gewnnen prijs, dient de winnaar en vriend(in) minimaal 18 jaar ud te zijn, ver een geldig identiteitsbewijs te beschikken en wnende zijn te België f Luxemburg. Als een deelnemer p verschillende weken bij de winnaars zit, wint hij enkel p de eerste week. Vr de vlgende weken

5 wrdt de vlgende winnaar p de lijst gekzen. Hierbij wrdt een uitzndering gemaakt vr de winnaar van de Big Prize; winnaars die eerder hebben gewnnen via de Natinale activatie f CRF actie maken pnieuw kans via de tweede prijsvraag m p het einde van de wedstrijdperide kans te maken p een extra du-dagpas. Naast de deelname bevestiging, verstuurd via krt na deelname, wrdt er p het einde van iedere spelweek (gedurende 7 peenvlgende weken) een tweede verstuurd die de deelnemers p de hgte stelt van hun eventuele prijs f bij verlies, verzekt m de vlgende week pnieuw mee te spelen. Winnaars dienen binnen de 5 werkdagen p de te reageren die hun p de hgte heeft gesteld van hun prijs, z niet behudt Stimrl zich het recht vr m de vlgende winnaar in rij aan te duiden. Nadat de terug gestuurde persnlijke gegevens zijn ntvangen en zijn gecntrleerd, wrdt de prijs per pst f via verstuurd. Als het p het invulfrmulier ingevulde pst f adres niet klpt, nvlledig f nleesbaar is wrdt de winnaar geacht afstand te den van zijn prijs, znder enige mgelijkheid tt berep. De prijs gaat dan naar de vlgende in de lijst van winnaars. De winnaar verliest elk recht p de prijs als hij/zij OF de vriend(in) jnger is dan 18 jaar. Hetzelfde geldt in geval van andere tegenstrijdigheden in verband met de ndige vereiste van wnst in België f Luxemburg. De rganisatr behudt zich het recht vr het (de) riginele kassaticket(ten) p te vragen. 9. Prijs -- De prijs die aan de winnaars aangebden wrdt, is de vlgende: 1. Winnaars Natinale activatie - 54 winnaars (wekelijks geselecteerd): Een ééndags du-ticket vr Tmrrwland ter waarde van 186,86. De winnaars winnen een tegangsticket tt het festival gedurende één dag (zaterdag 25/07/2015) vr zichzelf en een partner naar keuze. 2. Winnaars CRF Hypermarket - 10 winnaars (wekelijks geselecteerd) Een ééndags Cmfrt du-ticket vr Tmrrwland ter waarde van 355,50 De winnaars winnen een tegangsticket tt het festival gedurende één dag (zaterdag 25/07/2015) vr zichzelf en een partner naar keuze. 3. Big Prize - 1 winnaar (p het einde van de spelperide geselecteerd) Een extra ééndags du-ticket vr Tmrrwland ter waarde van 186,86. De winnaar wint een extra tegangsticket tt het festival gedurende één dag (zaterdag) bvenp zijn eerder gewnnen du-ticket wat hem telaat m twee extra partners naar keuze uit te ndigen naar het festival.

6 Geldig vr alle prijzen uitgereikt vr de 2 verschillende activaties: zwel de winnaar als zijn/haar uitgendigde partner(s) dienen meerderjarig en in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs en wnachtig te zijn in België f Luxemburg m deel te kunnen nemen aan de wedstrijd en recht te hebben p de uitgereikte prijs. Geen enkele prijs kan ingeruild wrden in tegenwaarde vr cntant geld f vr enig ander vrwerp, dienst f enig ander vrdeel van welke aard dan k. De prijzen zijn ndeelbaar en meten aanvaard wrden zals deze wrden tegekend. Prijzen zijn verdraagbaar aan derden en kunnen aan een vriend f vriendin wrden geschnken, p vrwaarde dat deze niet wrden drverkcht. Er is geen alternatief in cntanten. De rganisatr behudt zich het recht vr m een andere belning van een gelijke mnetaire waarde aan te bieden indien hij dit ndig acht. 10. Mededeling -- Onderhavig Reglement is beschikbaar nline via f p eenvudige schriftelijke aanvraag. Deze aanvraag dient gericht te wrden aan Mndelez Belgium Services bvba.v.v. Stimrl Tmrrwland Statinsstraat Mechelen met teveging van een vrgeadresseerde en vldende gefrankeerde envelppe (waarp de juiste naam- en adresgegevens van de deelnemer wrden vermeld). Met uitzndering van de mededeling van nderhavig Reglement, zal p geen enkele briefwisseling, , fax f telefnische prep betreffende deze wedstrijd geantwrd wrden. 11. Verantwrdelijkheid van de rganisatr en/f haar cmmunicatieadviesbureau en/f HighC Data en/f de deelnemende verkppunten -- In geval van vermacht en/f nvrziene gebeurtenissen, behudt de rganisatr zich het recht vr m deze wedstrijd f zijn verlp te wijzigen en alle beslissingen te nemen die zij dienaangaande gepast acht. In elk geval, wijzen de rganisatr, Isbar, HighC Data en de deelnemende verkppunten, waar de prducten van Mndelez Belgium wrden verkcht, elke aansprakelijkheid af vr alle directe f indirect schade, van welke aard k in verband met deze wedstrijd, behudens in geval van pzettelijke fut f bedrg. Zij kunnen in geen geval verantwrdelijk wrden geacht bij annulering, wijziging, nderbreking f uitstel van de wedstrijd in geval van vermacht en/f in het geval er zich een gebeurtenis vrdet, nafhankelijk van de wil van de rganisatr en/f het cmmunicatiebureau Isbar en/f HighC Data en/f de deelnemende verkpspunten. De rganisatren/f haar cmmunicatiebureau Isbar en/f HighC Data en/f de deelnemende verkppunten kunnen niet verantwrdelijk wrden gesteld vr de beschadiging f het verlies van elke vrm van briefwisseling dr de Pst f andere, in t bijznder: het versturen van de prijs naar de winnaars, het psturen van een aanvraag vr het reglement dr de deelnemer, het versturen dr de rganisatr van het reglement naar de aanvragers, enz. De rganisatr maakt f verleent geen enkele garantie met betrekking tt een prijs. In geen geval kunnen de rganisatr en/f haar cmmunicatiebureau Isbar

7 verantwrdelijk wrden geacht vr ngevallen, ksten, rechtstreekse f nrechtstreekse schade van welke aard dan k die een deelnemer ten gevlge van zijn deelname aan nderhavige wedstrijd f van het gebruik van de prijzen zu kunnen lijden. 12. Persnlijke gegevens -- De persnlijke gegevens betreffende de deelnemers (zals naam, vrnaam, adres enz.) wrden enkel verzameld met als del de winnaars te kunnen identificeren. Deze gegevens zullen niet bewaard wrden na aflp van de wedstrijd (termijn van de wedstrijd zals gedefinieerd nder artikel 2 + peride waarbinnen de winnaars en de prijzen tegewezen wrden). Ze zullen evenmin met rechtstreekse marketingdeleinden wrden gebruikt. De deelnemers beschikken ver een kstels tegangs- en crrectierecht m.b.t. hun gegevens. Ze kunnen hiervan gebruik maken dr een brief te schrijven aan de rganisatr. De rganisatr behudt zich het recht vr m de prijs in handen van de winnaars te verhandigen en m gebruik te maken van hun namen evenals van ft s genmen tijdens de verhandiging van de prijs, en dit vr prmtinele deleinden. 13. Klachten -- Druk-, spel-, zet- f andere dergelijke futen kunnen niet ingerepen wrden als grnd vr welke verplichting dan k vanwege de rganisatr. Elke klacht in verband met deze wedstrijd met schriftelijk verstuurd wrden binnen de 7 werkdagen vlgend p het einde van de wedstrijd, naar de rganisatr. In geen enkel geval zullen de klachten mndeling f telefnisch behandeld wrden. Klachten ingediend buiten de termijn f die niet schriftelijk pgesteld zijn zullen niet behandeld wrden. 14. Wijzigingen --. De rganisatr mag het reglement te allen tijde wijzigen en heft dit dan gewnweg p de facebk pagina te vermelden. Op deelnemers die al aan de wedstrijd hadden deelgenmen vóór de eventuele wijziging van de vrwaarden van de kpactie, blijven de ude vrwaarden van tepassing en gelden de gewijzigde vrwaarden niet. 15. Tepasselijk recht en bevegde rechtbank -- Het nderhavig Reglement is nderwrpen aan Belgisch recht. In geval van een geschil dat niet minnelijk geregeld kan wrden, zijn uitsluitend de rechtbanken van Brussel bevegd.

WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland

WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de vennootschap Mondelez Nederland Services B.V. Postbus 409 4900 AK Oosterhout hierna genoemd de organisator.

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen Reglement van de wedstrijd FC de Kampienen Artikel 1: Organisatr AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, rganiseert de wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 'BUENO S REASONS'

WEDSTRIJDREGLEMENT 'BUENO S REASONS' WEDSTRIJDREGLEMENT 'BUENO S REASONS' ARTIKEL 1 ORGANISATOR / ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP De actie 'Buen's reasns' is een wedstrijd met aankpverplichting gerganiseerd dr de venntschap FERRERO nv (hierna

Nadere informatie

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname Wedstrijdvrwaarden Win tickets vr de UEFA Champins League bij Santander vr Paris Saint-Germain versus Manchester United FC Santander Cnsumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvrwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvrwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

HET GROOTSTE LICHT Wedstrijdreglement via www.standaard.be

HET GROOTSTE LICHT Wedstrijdreglement via www.standaard.be HET GROOTSTE LICHT Wedstrijdreglement via www.standaard.be Het Grtste Licht van De Standaard is een denk- en de-quiz vr jngeren tussen de 18 en 25 jaar. De wedstrijd mvat drie fases (nline quiz (1), live

Nadere informatie

SPELREGLEMENT "SPECIAL DAYS 2019"

SPELREGLEMENT SPECIAL DAYS 2019 SPELREGLEMENT "SPECIAL DAYS 2019" ARTIKEL 1 - PREAMBULE POINT S DEVELOPMENT, een SAS met een kapitaal van 418.000 eur, geregistreerd in het RCS van Lyn: 491 028 627 00025, gevestigd te 9 rue Curie 69006

Nadere informatie

Wat is de actie met Nationale Postcode Loterij naar Attractiepark Duinrell?

Wat is de actie met Nationale Postcode Loterij naar Attractiepark Duinrell? Wat is de actie met Natinale Pstcde Lterij naar Attractiepark Duinrell? U heeft via de Natinale Pstcde Lterij 4 tegangstickets gewnnen vr Attractiepark Duinrell Op uw winnaarsbrief staat uw winnaarscde

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Desobry & Simon Mignolet

WEDSTRIJDREGLEMENT Desobry & Simon Mignolet WEDSTRIJDREGLEMENT Desobry & Simon Mignolet 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de vennootschap Desobry SA Rue du vieux Colombier 1, 7500 TOURNAI, hierna genoemd de organisator 2.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Wat is de actie met VriendenLoterij naar Attractiepark Duinrell?

Wat is de actie met VriendenLoterij naar Attractiepark Duinrell? Wat is de actie met VriendenLterij naar Attractiepark Duinrell? U heeft via de VriendenLterij 4 tegang tickets gewnnen vr Attractiepark Duinrell Op uw winnaarsbrief staat uw cadeaucde Deze cadeaucde dient

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie 90 jaar Mickey-magie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie 90 jaar Mickey-magie Actievrwaarden Mastercard-prmtie 90 jaar Mickey-magie 1. Actievrwaarden 1.1. Deze actievrwaarden (hierna: Actievrwaarden ) zijn van tepassing p actie 90 jaar Mickey-magie (hierna: Actie ) die gerganiseerd

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN - Gegevens rganisatie/ bedrijf Naam:..... Adres maatschappelijke zetel: Ondernemingsnummer: Hierbij vertegenwrdigd dr:... Functie vertegenwrdiger:.....

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname Vrwaarden vr deelname en verklaring van vertruwelijkheid I. Vrwaarden vr deelname 1- De "Prijs Karel Van Miert vr Studenten" wrdt uitgereikt aan een student(e) aan één van de hgeschlen f universiteiten

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT With OREO to New York

WEDSTRIJDREGLEMENT With OREO to New York WEDSTRIJDREGLEMENT With OREO to New York 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de vennootschap Mondelez Belgium bvba Stationsstraat 100, 2800 Mechelen, hierna genoemd de organisator

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl:

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl: Algemene vrwaarden Belsimpel.nl: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument:

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013

Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013 TERMS OF USE DATA AFNEMERS Gebruiksvrwaarden - trustbx v.2-21/06/2013 1. Bereik 1.1. Trustbx B2C is een gedepneerd handelsmerk van GS1 Belgium & Luxemburg en is een database ('Database') die de exclusieve

Nadere informatie

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: Algemene Vrwaarden MyOV Dr Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Kphandel nder nummer: 59087757 0000 000028408217 Wij verzeken u deze algemene vrwaarden zrgvuldig te lezen. Uw gebruik van de applicatie

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN

WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door KARWEI, hierna genoemd de Organisator. De PIN & WIN wedstrijd is op geen enkele wijze gesponsord, aanbevolen, ten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV Deze website is eigendm van Vermeersch-Decninck nv. Maatschappelijke zetel: Vermeersch-Decninck nv Edewallestraat 96 8610 Krtemark België Telefn: +32 (0)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

REGLEMENT "Promoactie SUNSET RELAY - BELGIË" GRATIS EN ZONDER AANKOOPVERPLICHTING

REGLEMENT Promoactie SUNSET RELAY - BELGIË GRATIS EN ZONDER AANKOOPVERPLICHTING REGLEMENT "Prmactie SUNSET RELAY - BELGIË" GRATIS EN ZONDER AANKOOPVERPLICHTING Artikel 1: ORGANISEREND BEDRIJF De venntschap L Oréal Belgilux nv, Divisie Cnsumentenprducten (hierna "het rganiserende bedrijf"),

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT en PRIVACY VOORWAARDEN 'WEEKEND VAN DE KLANT 2018'

WEDSTRIJDREGLEMENT en PRIVACY VOORWAARDEN 'WEEKEND VAN DE KLANT 2018' WEDSTRIJDREGLEMENT en PRIVACY VOORWAARDEN 'WEEKEND VAN DE KLANT 2018' 1. ORGANISATIE 1.1. De UNION DES CLASSES MOYENNES-NATIONAL vzw, afgekrt UCM Natinal, met maatschappelijke zetel in de Klnel Burglaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden INTERN REGLEMENT EN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een vrafgaand geschreven akkrd is van PARKING, heeft het luter feit van in de inrichting binnen te

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015 A. Ticketfrmules Bekenbeurs Verkpsvrwaarden Bekenbeurs dd. 1 september 2015 Wij bieden de vlgende ticketmgelijkheden aan: Dagticket nrmaal tarief; dit is het ticket dat je tegang geeft tt de bekenbeurs

Nadere informatie

REGLEMENT AFDELING TENNIS

REGLEMENT AFDELING TENNIS REGLEMENT AFDELING TENNIS HOOFDSTUK 1 : ALGEMENE REGELS 1. Zijn aangeslten bij de tennis afdeling, ieder R.L.T.C. lid, die zijn lidgeld betaald heeft vr het beefenen van tennis vr het lpende seizen. 2.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Algemene Vrwaarden Artikel 1- Identiteit van de ndernemer Trend mda Oudemansstraat 82 1504 KP Zaandam Telefnnummer: (0031) 0623281926 Tussen 09;00 / 17;00 E-mailadres: inf@trendmda.nl KvK-nummer: 54290228

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDENN

ALGEMENE VOORWAARDENN ALGEMENE VOORWAARDENN ALGEMENE VOORWAARDEN DEFENITIES De klant: de natuurlijke persn zals vermeld p de vrzijde van dit frmulier die de persnal trainer tegen betaling inhuurt vr advies en begeleiding van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden NV Soma Apotheek Versie juli 2010

Algemene leveringsvoorwaarden NV Soma Apotheek Versie juli 2010 Algemene leveringsvrwaarden NV Sma Aptheek Versie juli 2010 Deze Algemene Vrwaarden zijn van tepassing bij alle bestellingen en aankpen via de website van NV Sma Aptheek. Artikel 1 - Definities In deze

Nadere informatie

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018 HTW C A T E R I N G. N L Algemene Vrwaarden vr de webshp van HTW Catering 2018 Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de cnsument gebruik kan

Nadere informatie

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016 Reglement Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeurs Onderzeksbeurs & Uitwisseling 2016 In 2016 kennen de Vlaamse en Nederlandse verheid pnieuw de Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeur(zen) (VNJB) te aan Nederlandse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Wij zijn er van vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Indien wij uw persnsgegevens verwerken, den we dat dan k in vereenstemming

Nadere informatie

DOCUMENT VEEL GESTELDE VRAGEN

DOCUMENT VEEL GESTELDE VRAGEN DOCUMENT VEEL GESTELDE VRAGEN Met ik mijn kind aanmelden? Als u uw kind niet aanmeldt, kunt u het pas vanaf de eerste schldag van mei 2014 inschrijven vr het schljaar 2014-2015 in een Dilbeekse kleuter

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webshop Ginger.

Algemene voorwaarden Webshop Ginger. Algemene vrwaarden Webshp Ginger. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Aanmeldformulier cursus

Aanmeldformulier cursus Aanmeldfrmulier cursus Cursus Prijs Gegevens Deelnemer Geslacht Achternaam* Vrletter(s)* Repnaam* Man / Vruw Gebrtedatum* Gebrtegemeente* Gebrteland* Burgerservicenummer* Berep / Functie Adresgegevens

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN ARTIKEL 60BIS/3, 2, 1 VAN

Nadere informatie

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :... /Website :...

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :...  /Website :... Mdellencntract Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf, waarnder steeds begrepen wrdt: amateurftgraaf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN) GROEP pstadres Pstbus 176 1270 AD Huizen vestigingsadres Arendstraat 16 1223 RE Hilversum 088-8648400 inf@unividuals.nl www.unividuals.nl Handelsregister 32138630 BTW nummer NL819770292B01 Bank (Rabbank)

Nadere informatie

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping Algemene Vrwaarden het Anbi register Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van het ANBI register Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

EASY BANKING APP: PRECONTRACTUELE INFORMATIE

EASY BANKING APP: PRECONTRACTUELE INFORMATIE EASY BANKING APP: PRECONTRACTUELE INFORMATIE Infrmatie ver BNP Paribas Frtis NV Easy Banking App is een financiële dienst van BNP Paribas Frtis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0403.199.702,

Nadere informatie

1. Definities. 2. Indienen van een klacht

1. Definities. 2. Indienen van een klacht Klachtenprcedure Bent u ndanks nze inspanningen m u z ged mgelijk van dienst te zijn, niet tevreden ver De Mensch, dan kunt u een klacht indienen. Wij zullen er alles aan den m uw klacht naar tevredenheid

Nadere informatie

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond Vrwaarden Wij hanteren dezelfde algemene vrwaarde als de Nederlandse thuiswinkel rganisatie die tt stand zijn gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees Algemene Vrwaarden webshp (h)eerlijk vlees Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene beschrijving. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene beschrijving. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene beschrijving Sanitairwinkel.be richt zich p de Eurpese markt met wngerelateerde prducten. Sanitair en tegels vrmen de basis in het aanbd verdeeld ver bekende (inter)natinale merken en diverse

Nadere informatie

Wedstrijdreglement: Louis en de Aliens wedstrijd 2018 via fun.be

Wedstrijdreglement: Louis en de Aliens wedstrijd 2018 via fun.be Wedstrijdreglement: Luis en de Aliens wedstrijd 2018 via fun.be Artikel 1 FUN BELGIUM NV, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8200 Brugge, Kning Albert I-laan 244, verder in dit dcument vermeld als

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA DE DATUM VAN DE AUTHENTIEKE AKTE VAN SCHENKING

Nadere informatie

"GAROFALO INSPIREERT"VOLLEDIG ALGEMENE VOORWAARDEN BELGÏE

GAROFALO INSPIREERTVOLLEDIG ALGEMENE VOORWAARDEN BELGÏE "GAROFALO INSPIREERT"VOLLEDIG ALGEMENE VOORWAARDEN BELGÏE Pastifici Luci Garfal SpA (hierna de "Organisatr" f "Garfal") met maatschappelijke zetel te Via dei Pastai 42-80054 Gragnan (NA), Italië rganiseert

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene Vrwaarden Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de

Nadere informatie

Mijn egov-rollenbeheer Handleiding voor Roltoekenningsgebruikers

Mijn egov-rollenbeheer Handleiding voor Roltoekenningsgebruikers Mijn egv-rllenbeheer Handleiding vr Rltekenningsgebruikers Versie 1 11 december 2013 Inhud 1 Over deze handleiding... 3 1.1 Vr wie... 3 1.2 Gebruik icnen... 3 2 Veelgebruikte termen en definities... 4

Nadere informatie

Accreditatieprocedure Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde

Accreditatieprocedure Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde Nederlandse Vereniging vr Technische Geneeskunde p/a Technische Geneeskunde Carré CR 3.635 Pstbus 217 7500 AE ENSCHEDE Accreditatieprcedure Nederlandse Vereniging vr Technische Geneeskunde Versie: 27-12-2013

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Omzendbrief betreffende de identificatie en de encodering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank

Omzendbrief betreffende de identificatie en de encodering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank Federaal Agentschap vr de Veiligheid van de Vedselketen Omzendbrief betreffende de identificatie en de encdering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank Referentie PCCB/S2/CRR/1176598 Datum 11/05/2016

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Prestum.nl

Algemene Voorwaarden Prestum.nl Algemene Vrwaarden Prestum.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Tepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbd Artikel 4 - De vereenkmst Artikel 5 - Herrepingsrecht Artikel 6 - Ksten in geval van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

Voorwaarden waaraan een arts moet voldoen om geaccrediteerd te worden en te blijven

Voorwaarden waaraan een arts moet voldoen om geaccrediteerd te worden en te blijven BIJLAGE 2: VOORWAARDEN VOOR ACCREDITERING Brn: http://www.riziv.be/care/nl/dctrs/accreditatin/individual accreditatin/cnditins accreditatin.htm Vrwaarden waaraan een arts met vlden m geaccrediteerd te

Nadere informatie

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv.

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv. Dssier Eccheques Brn: Lex4yu p www.securex.eu BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77 helpdesk@bl budiv.be www.bl budiv.be Dssier Eccheques Wat is een eccheque? Eccheques zijn een initiatief

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep Zelfreguleringsverleg

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl Algemene Vrwaarden Taximetkrting.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

ARCONA PROPERTY FUND N.V. - Q&A CLAIMEMISSIE

ARCONA PROPERTY FUND N.V. - Q&A CLAIMEMISSIE NIET BESTEMD VOOR GEHELE OF GEDEELTELIJKE, RECHTSTREEKSE OF INDIRECTE OPENBAARMAKING, VERSPREIDING OF PUBLICATIE IN OF NAAR DE VERENIGDE STATEN, CANADA, AUSTRALIË OF JAPAN OF EEN ANDERE JURISDICTIE WAAR

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA DE DATUM VAN DE AUTHENTIEKE AKTE VAN SCHENKING

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht

Nadere informatie

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER)

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER) Het herrepingsrecht vr buiten verkpruimten geslten vereenkmsten Bek VI van het Wetbek van ecnmisch recht (art. VI.67 en vlgende WER) Binnen welke termijn mag de cnsument zijn herrepingsrecht den gelden?

Nadere informatie

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT?

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? Vicky De Suter, FOD Justitie, DGWL, Directie Strafwetgeving Een krte terugblik - CPS - studiedag 27 maart 2013 - Eurpese

Nadere informatie

Werken met uitzendkrachten

Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten-Werken met uitzendkrachten-telichting 1/8 Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten zijn werknemers die vallen nder twee srten werkgevers. Enerzijds heeft men de werkgever van de uitzendkracht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Vrwaarden Veilige Kluizen.cm Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Riemenfactry Inhudspgave: Artikel 1 Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 - Tepasselijkheid... 1 Artikel 4 - Het aanbd... 2 Artikel 5 - De vereenkmst...

Nadere informatie

Veel gestelde vragen, Producties en Festivals 2018 (gewijzigd: 28 juli 2017)

Veel gestelde vragen, Producties en Festivals 2018 (gewijzigd: 28 juli 2017) Veel gestelde vragen, Prducties en Festivals 2018 (gewijzigd: 28 juli 2017) De regeling 1. Vr welke activiteit kan subsidie wrden verleend in het kader van de regeling? U kunt een subsidie aanvragen vr:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen.

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen. PRIVACY POLICY BZB-FEDAFIN 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1 BZB-Fedafin is ervan vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Deze privacy plicy begt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Rosedale Collections. Artikel 1 - Definities. - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden. Rosedale Collections. Artikel 1 - Definities. - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 - Definities - Identiteit van de ndernemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzndere Omstandigheden Prfileringsfnds

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel voor de levering van diensten Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel voor de levering van diensten Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Algemene Vrwaarden Thuiswinkel vr de levering van diensten Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagfrmulier is bedeld vr een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wrdt verleend vr een eenmalige activiteit f ander incidenteel

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG Naam: 3Wplus Kinderpvang Adres: Brusselsesteenweg 617, 1731 Zellik Mallebt Huizingen A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014.

Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014. Algemene Vrwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Beefer Nederland

Algemene Voorwaarden Beefer Nederland Algemene Vrwaarden Beefer Nederland Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Toelichting bij het formulier subsidievaststelling behorend bij artikel 7.1 van de Kaderregeling subsidies OCW, SZW en VWS

Toelichting bij het formulier subsidievaststelling behorend bij artikel 7.1 van de Kaderregeling subsidies OCW, SZW en VWS Telichting bij het frmulier subsidievaststelling behrend bij artikel 7.1 van de Kaderregeling subsidies OCW, SZW en VWS Dit dcument licht stapsgewijs alle nderdelen van het aanvraagfrmulier vr een subsidievaststelling

Nadere informatie

IDENTIFICATIE RECHTSPERSOON, LASTHEBBERS EN UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N) BIJ HET AANKNOPEN VAN EEN ZAKENRELATIE

IDENTIFICATIE RECHTSPERSOON, LASTHEBBERS EN UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N) BIJ HET AANKNOPEN VAN EEN ZAKENRELATIE Frmulier: Identificatiefrmulier rechtspersn, lasthebber(s) en uiteindelijke begunstigde(n) In te vullen en te ndertekenen dr de vertegenwrdigers 1. Identificatie van de rechtspersn (RP) Maatschappelijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Algemene vrwaarden Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN ARTIKEL 60BIS/3, 2, 1 VAN

Nadere informatie

een huurwoning of een zelfstandige wooneenheid van een woningcorporatie of

een huurwoning of een zelfstandige wooneenheid van een woningcorporatie of Inschrijfvrwaarden Wnnet Haaglanden Algemene bepalingen 1. De algemene inschrijfvrwaarden zijn van tepassing p alle inschrijvingen van wningzekenden in het wningzekendenregister van Wnnet-Haaglanden.nl

Nadere informatie

PROCEDURES EN LEVERINGSTERMIJNEN VAN PASPOORTEN EN

PROCEDURES EN LEVERINGSTERMIJNEN VAN PASPOORTEN EN HET BELGISCH VOORLOPIG PASPOORT mzendbrief van tepassing vanaf 19.03.2018 S EN LEVERINGSTERMIJNEN VAN PASPOORTEN EN REISDOCUMENTEN IN BELGIË (gewn, dringend en superdringend) INHOUD 1. Vraf... 2 2. De

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie