Makelaar Idee. Te koop: Hoogstraat 50 te Winschoten Bieden vanaf: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Makelaar Idee. Te koop: Hoogstraat 50 te Winschoten Bieden vanaf: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)"

Transcriptie

1 Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Hoogstraat 50 te Winschoten Bieden vanaf: ,- K.K. Te Koop Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

2 Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties We willen in deze brochure graag beginnen met Makelaar Idee aan u voor te stellen. Z oals de naam al zegt, zitten we boordevol ideeën om een woning te verkopen. Na een jarenlange ervaring als succesvol en professioneel aankoopmakelaar hebben we gezien wat er beter kan en vooral beter moet als het gaat om de verkoop van woningen. Wat doet Makelaar Idee wel: Inventariseren van de wensen en doelen van de aspirant koper. Op tijd komen bij een bezichtiging. Altijd de makelaar zelf die de bezichtigingen doet. Tijd nemen voor een uitgebreide bezichtiging van de woning in kwestie. Contact houden met u als aspirant koper. Professionele en vooral eerlijke onderhandelingen. Opstellen van het voorlopig koopcontract. Actief met social media. Alles weten van de woning en omgeving. Gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen en belastingzaken. Wat doet Makelaar Idee niet: U kunt zich beter af vragen wat Makelaar Idee wél doet Met Makelaar Idee heeft u een jong dynamisch team bij de hand, waar u niet alleen terecht kunt voor de aan- of verkoop van woningen maar ook al uw financiën zijn bij ons in goede handen.

3 uw droomhuis? Te koop: Hoogstraat 50 te Winschoten Bieden vanaf: ,- K.K. K Deze goed onderhouden geschakelde woning is gelegen op een perceel van 240m2 in het centrum van Winschoten. De woning beschikt over een eigen oprit, een in 2016 vernieuwde badkamer en drie ruime slaapkamers waarvan één voorzien is van een kunststof dakkapel met draai-/kiepsystemen en isolerend glas. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is voorzien van twee stenen bergingen van ca. 7m2 en 15m2 (beide v.v. elektra). verk och t Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

4 Hoogstraat 50 te Winschoten K Begane grond: Hal/entree met meterkast, toilet, toegang tot de provisiekelder (ca. 9,5m2) en een sfeervolle en karakteristieke trap naar de eerste verdieping. De woonkamer betreft een royale woonruimte en is net als de keuken en de hal/entree voorzien van een lichte laminaatvloer. De open keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, nieuwe oven, vaatwasser, koelkast en een magnetron. Vanaf de eettafel in de keuken heeft u een fijn uitzicht op de achtertuin. De keurige badkamer is volledig vernieuwd in 2016 en is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche en handdouche, dubbele wastafels, designradiator, mechanische ventilatie en witgoedaansluitingen. De woning wordt verwarmd door middel van een Intergas HRE combiketel uit 2008 en deze is in eigendom. De voortuin betreft een siertuin met eigen oprit waardoor u altijd beschikt over parkeerruimte voor uw auto. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een terras, een gazon, een achterom en twee stenen bergingen van ca. 7m2 en 15m2 welke beide voorzien zijn van elektra. Daarnaast zijn de schuttingen in de achtertuin deels vernieuwd. Eerste verdieping: Via de karakteristieke trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. De overloop bied u bergruimte achter het knieschot en bied u daarnaast toegang tot drie ruime slaapkamers. De slaapkamers op deze verdieping zijn ca. 16m2, 16m2 en 11m2 en zijn allen v.v. laminaat en dubbele beglazing met ventilatieroosters. Één van de slaapkamers is voorzien van een vaste kastenwand en daarnaast hebben de huidige bewoners een kunststof dakkapel laten plaatsen bij een andere slaapkamer. Tweede verdieping: De tweede verdieping betreft een bergzolder welke bereikbaar is via een vaste trap vanaf de overloop op de eerste verdieping. Bijzonderheden: * Zeer goed onderhouden woning met drie ruime slaapkamers; * Kunststof dakkapel met draai-/kiepsystemen en isolerend glas; * Moderne badkamer, vernieuwd in 2016; * Woning beschikt over een eigen oprit; * Gelegen in het centrum en op loopafstand van o.a. de winkelstraat, het station etc.

5 Foto overzicht Hoogstraat 50 te Winschoten Hal/entree met meterkast, trapopgang, toilet en toegang tot de kelder.. verkocht Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

6 Foto overzicht Hoogstraat 50 te Winschoten De woonkamer betreft een royale woonruimte en is net als de keuken en de hal/entree voorzien van een lichte laminaatvloer.. verk och t Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

7 Foto overzicht Hoogstraat 50 te Winschoten De open keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, nieuwe oven, vaatwasser, koelkast en een magnetron.. verk och t Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

8 Foto overzicht Hoogstraat 50 te Winschoten De keurige badkamer is volledig vernieuwd in 2016 en is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche en handdouche, dubbele wastafels, designradiator, mechanische ventilatie en witgoedaansluitingen.. verk och t Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

9 Foto overzicht Hoogstraat 50 te Winschoten De slaapkamers op deze verdieping zijn ca. 16m2, 16m2 en 11m2 en zijn allen v.v. laminaat en dubbele beglazing met ventilatieroosters.. verk och t Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

10 Foto overzicht Hoogstraat 50 te Winschoten Onderstaande slaapkamer is voorzien van een kunststof dakkapel.. verk och t Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

11 Foto overzicht Hoogstraat 50 te Winschoten verk och t Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

12 verkocht Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24 Makelaar Idee Blijhamsterstraat AX Winschoten Telefoon en Tel Fax verkocht Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

Makelaar Idee. Te koop: Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk Vraagprijs: 174.500,- K.K. Te Koop Makelaar Idee Wij denken met u mee! Makelaardij

Nadere informatie

Makelaar Idee. prijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Bosweg 3 te Anloo. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. prijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Bosweg 3 te Anloo. Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Bosweg 3 te Anloo prijs: 39.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 10 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 10 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Klaverweide 10 te Noordbroek Vraagprijs: 119.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Valtherweg 25 te Exloo Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Valtherweg 25 te Exloo Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Valtherweg 25 te Exloo Vraagprijs: 250.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: H. Hindersstaat 3 te Oude Pekela. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: H. Hindersstaat 3 te Oude Pekela. Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: H. Hindersstaat 3 te Oude Pekela Vraagprijs: 157.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Christiaan Eberhardstraat 30 te Bad Nieuweschans Vraagprijs: 114.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 14 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 14 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Klaverweide 14 te Noordbroek Vraagprijs: 104.750,- K.K. Te Koop Makelaar Idee Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Eikenlaan 24 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Eikenlaan 24 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Eikenlaan 24 te Winschoten Vraagprijs: 109.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Albert Reijndersstraat B 213 te Nieuwe Pekela.

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Albert Reijndersstraat B 213 te Nieuwe Pekela. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Albert Reijndersstraat B 213 te Nieuwe Pekela Vraagprijs: 135.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop: Veemstede 41 te Oude Pekela. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop: Veemstede 41 te Oude Pekela. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Veemstede 41 te Oude Pekela Vraagprijs: 119.000,- K.K. Te Koop Makelaar Idee Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: De Geer 44 te Bant. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: De Geer 44 te Bant. Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: De Geer 44 te Bant Vraagprijs: 155.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Hegeterp 21 te Winsum (FR) Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Hegeterp 21 te Winsum (FR) Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Hegeterp 21 te Winsum (FR) Vraagprijs: 162.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Smidlaan 3 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Smidlaan 3 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Smidlaan 3 te Beerta Vraagprijs: 135.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Stadsweg 58 te Ten Boer Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Stadsweg 58 te Ten Boer Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Stadsweg 58 te Ten Boer Vraagprijs: 225.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Populierenweg 5 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Populierenweg 5 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Populierenweg 5 te Winschoten Vraagprijs: 135.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Dyksterbuorren 10 te Menaam Vraagprijs: ,- k.k. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dyksterbuorren 10 te Menaam Vraagprijs: ,- k.k. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Dyksterbuorren 10 te Menaam Vraagprijs: 347.500,- k.k. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Dokterlaan 5 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dokterlaan 5 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Dokterlaan 5 te Beerta Vraagprijs: 265.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Dahliastraat 38 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dahliastraat 38 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Dahliastraat 38 te Winschoten Vraagprijs: 99.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Heveapad 85 te Hoogezand. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Heveapad 85 te Hoogezand. Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Heveapad 85 te Hoogezand Vraagprijs: 73.500,- K.K. Te Koop Makelaar Idee T (0597) 431 066 Te koop zetten of echt verkopen!

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Nieuwstraat 97 te Groningen Bieden vanaf: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Nieuwstraat 97 te Groningen Bieden vanaf: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Nieuwstraat 97 te Groningen Bieden vanaf: 120.000,- K.K. Te Koop Makelaar Idee Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: H.B. Hulsmanstraat K 22 te Nieuwe Pekela Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: H.B. Hulsmanstraat K 22 te Nieuwe Pekela Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: H.B. Hulsmanstraat K 22 te Nieuwe Pekela Vraagprijs: 254.900,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Christiaan Eberhardstraat 30 te Bad Nieuweschans.

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Christiaan Eberhardstraat 30 te Bad Nieuweschans. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Christiaan Eberhardstraat 30 te Bad Nieuweschans Vraagprijs: 115.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Eperweg 50. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld.

Eperweg 50. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Eperweg 50 Heerde Vraagprijs: 362.500,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen aansprakelijkheid.

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

Ten Boer Stadsweg 58

Ten Boer Stadsweg 58 Ten Boer Stadsweg 58 Omschrijving Deze ruime hoekwoning is gelegen op een perceel van 255m2 en beschikt over een aangebouwde stenen garage, een riante bijkeuken en een aan de achtertuin grenzende serre.

Nadere informatie

Leurinksplantsoen 18 Hengelo

Leurinksplantsoen 18 Hengelo Leurinksplantsoen 18 Hengelo Objectomschrijving Aan plantsoen gelegen vrijstaande uitgebouwde woning met grote garage en ruime oprit met ruimte voor meerdere auto s. Indeling: Begane grond: Entree/hal,

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

SLUISKIL SPOORSTRAAT 83B

SLUISKIL SPOORSTRAAT 83B SLUISKIL SPOORSTRAAT 83B SLUISKIL SPOORSTRAAT 83B Woning gegevens Prijs Bouwjaar Kamers Perceel Slaapkamers Inhoud Tuinligging Woonopp. Garage 289.000 k.k. 2010 5 420 m² 4 425 m³ Zuid-Oost 130 m² Ja Deze

Nadere informatie

Waalwijk (5144 AB), Sint Antoniusstraat 71

Waalwijk (5144 AB), Sint Antoniusstraat 71 Waalwijk (5144 AB), Sint Antoniusstraat 71 Aan karakteristieke woonstraat op loopafstand van het stadscentrum gelegen uitgebouwde TUSSENWONING met berging en diepe achtertuin op het oosten op een perceel

Nadere informatie

ZUIDHORN van Houtenstraat 2

ZUIDHORN van Houtenstraat 2 ZUIDHORN van Houtenstraat 2 Vraagprijs: 245.000 kosten koper Omschrijving ZUIDHORN - van Houtenstraat 2 Op grote hoekkavel gelegen, ruim opgezette halfvrijstaande woning met meer dan 150 m2 woonoppervlakte!

Nadere informatie

Staai AB Grevenbicht. Vraagprijs: ,- k.k.

Staai AB Grevenbicht. Vraagprijs: ,- k.k. Staai 21-1 6127 AB Grevenbicht Vraagprijs: 200.000,- k.k. Omschrijving Moderne, instapklare gezinswoning met 3 ruime slaapkamers, royale zolderverdieping, inpandig bereikbare garage en onderhoudsvriendelijke

Nadere informatie

Oudenboschstraat 17, 6843 PA Arnhem

Oudenboschstraat 17, 6843 PA Arnhem Oudenboschstraat 17, 6843 PA Arnhem Vraagprijs 189.000,- k.k. Omschrijving Geen zin om echt te gaan klussen? Op zoek naar een heerlijk, fijn huis? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze mooie hoekwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eksterstraat PS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eksterstraat PS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Eksterstraat 3 5702 PS Helmond 189.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 189.000 k.k. Postcode 5702 PS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Finisterelaan 26 5627 TD Eindhoven 475.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 5627 TD Ligging Aan

Nadere informatie

Te koop: Provincialeweg 93 te Heiligerlee Vraagprijs: ,- K.K.

Te koop: Provincialeweg 93 te Heiligerlee Vraagprijs: ,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Provincialeweg 93 te Heiligerlee Vraagprijs: 160.000,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Aart van der Leeuwlaan 86 te Groningen Vraagprijs: 149.000,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) 431 066

Makelaar Idee. Te koop: Aart van der Leeuwlaan 86 te Groningen Vraagprijs: 149.000,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) 431 066 Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Aart van der Leeuwlaan 86 te Groningen Vraagprijs: 149.000,- K.K. Te Koop Makelaar Idee Wij denken met u mee! Makelaardij

Nadere informatie

Deken Creemersstraat 13 Horst

Deken Creemersstraat 13 Horst Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Deken Creemersstraat

Nadere informatie

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel Op een schitterende locatie, gelegen aan een rustige straat, zeer fraai afgewerkte 2-onder-1-kap woning met verwarmde schuur. Deze lichte, karakteristieke 30-er jaren woning, gebouwd omstreeks 1936, is

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nieuwewater 27 2715 BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m² Vraagprijs 309.500 k.k. KENMERKEN Prijs 309.500 k.k. Postcode 2715 BP Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuid, 600 1200cm Garage

Nadere informatie

Te koop: Coranthijnestraat 16 te Groningen Vraagprijs: ,- K.K.

Te koop: Coranthijnestraat 16 te Groningen Vraagprijs: ,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Coranthijnestraat 16 te Groningen Vraagprijs: 255.000,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koekoekstraat PM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koekoekstraat PM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Koekoekstraat 8 5702 PM Helmond 259.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 259.500 k.k. Postcode 5702 PM Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen q Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Dichtbij het centrum van Vlissingen gelegen, keurig onderhouden hoekwoning met berging. Deze comfortabele

Nadere informatie

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe Te koop

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe   Te koop Brochure Lint 6 te Lage Zwaluwe WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving De 5 redenen waarom u deze woning moet zien: 1. Ruime en goed onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e

Nadere informatie

TE KOOP. Guillaume Franquinetstraat 8 6136 HR Sittard

TE KOOP. Guillaume Franquinetstraat 8 6136 HR Sittard TE KOOP Guillaume Franquinetstraat 8 6136 HR Sittard Op loopafstand van het centrum is in de Baandert deze leuke hoekwoning gelegen met vaste trap naar zolderkamer en geheel omsloten achtertuin met separate

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 155.000,- k.k. Omschrijving Putmanstraat 17 - In de gezellige en leuke wijk Tuindorp bieden wij u deze goed onderhouden en gemoderniseerde dertiger jaren hoekwoning aan. Het huis heeft een

Nadere informatie

Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht

Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht Vraagprijs 219.500,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Suze Groeneweg-erf 246, 3315

Nadere informatie

Vouerweg AL Sittard. Vraagprijs: ,- k.k.

Vouerweg AL Sittard. Vraagprijs: ,- k.k. Vouerweg 46 6136 AL Sittard Vraagprijs: 259.000,- k.k. Omschrijving Instapklare halfvrijstaande woning met moderne keuken en badkamer, 4/5 slaapkamers, ruime garage en onderhoudsvriendelijke tuin. Deze

Nadere informatie

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Holte 35 te Onstwedde Vraagprijs: ,- K.K.

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Holte 35 te Onstwedde Vraagprijs: ,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Holte 35 te Onstwedde Vraagprijs: 149.995,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties

Nadere informatie

TE KOOP. Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar k.k.

TE KOOP. Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar k.k. TE KOOP Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Postcode 2461 GL Ligging Aan rustige weg, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest,

Nadere informatie

Maaseikerweg BN Holtum

Maaseikerweg BN Holtum Maaseikerweg 8 6123 BN Holtum Vraagprijs: 235.000,- k.k. Omschrijving Deze halfvrijstaande woning met uitbouw en garage is keurig onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken. De woning

Nadere informatie

WONINGINFORMATIE. Kubbeplantsoen 12 Hoogvliet 3192 GG. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl

WONINGINFORMATIE. Kubbeplantsoen 12 Hoogvliet 3192 GG. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Kubbeplantsoen 12 Hoogvliet 3192 GG Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Wonen op het mooiste plekje in dé kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bosscheweg GW Aarle-Rixtel k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bosscheweg GW Aarle-Rixtel k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Bosscheweg 52 5735 GW Aarle-Rixtel 275.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 5735 GW Ligging In

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Bakelsedijk 184 5703 JG Helmond 219.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 219.500 k.k. Postcode 5703 JG Ligging In woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Alsacelaan CE Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Alsacelaan CE Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Alsacelaan 124 5627 CE Eindhoven 249.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.500 k.k. Postcode 5627 CE Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Steeg EA Stein

TE KOOP. Steeg EA Stein TE KOOP Steeg 1 6171 EA Stein In Oud Stein nabij winkels en uitvalswegen gelegen, goed onderhouden karakteristieke woning met fraaie binnenplaats en parkeermogelijkheden voor de woning op eigen terrein.

Nadere informatie

Amarildijk 48, Roosendaal

Amarildijk 48, Roosendaal Keurig onderhouden eindwoning met garage gelegen in een groenrijke en kindvriendelijke omgeving. De woning is omstreeks 1974 traditioneel gebouwd waarna deze in de loop der jaren is uitgebouwd met een

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

Rotterdam. Boomkleverstraat 10. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Rotterdam. Boomkleverstraat 10. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Rotterdam Boomkleverstraat 10 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Welkom in deze jonge en tamelijk onderhoudsvrije 4-kamer (voorheen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Jan Hokaarsstraat CX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Jan Hokaarsstraat CX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Jan Hokaarsstraat 3 5708 CX Helmond 645.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 645.000 k.k. Postcode 5708 CX Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Heiveldstraat K.K AK Kerkrade

TE KOOP. Heiveldstraat K.K AK Kerkrade Heiveldstraat 24 6466 AK Kerkrade TE KOOP 224.500 K.K. Heiveldstraat 24 6466 AK Kerkrade Inleiding In de wijk Kaalheide ligt dit vrijstaande woonhuis met oprit, carport en garage op een ruim perceel van

Nadere informatie

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen Ospelseweg 23 6031 AK Nederweert Telefoon 0495 460180 Internet www.woontotaaladvies.nu E-mail info@woontotaaladvies.nu NEDERWEERT Tichelveld 89 Vraagprijs 439.000 k.k. Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven Chrysantenstraat 44 - Eindhoven Vraagprijs 260.000,- k.k. Patrick Deckers Makelaardij Omschrijving Royale en sfeervolle eengezinswoning gelegen aan een rustige straat op gewilde woonlocatie in stadsdeel

Nadere informatie

Van Gentswei 4, 6843 ZN Arnhem

Van Gentswei 4, 6843 ZN Arnhem Van Gentswei 4, 6843 ZN Arnhem Vraagprijs 215.000,- k.k. Omschrijving Ruimte en ligging maken dit huis tot het ideale gezinshuis waar de starter of doorstromer zich direct thuis zal voelen. Deze uitgebouwde

Nadere informatie

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k.

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k. Nassaustraat 71 2983 RB Ridderkerk 239.500 k.k. Nassaustraat 71 - Ridderkerk Vraagprijs: 239.500 k.k. Compleet verbouwde en uitgebouwde jaren 30 eengezinswoning met diepe tuin op Zuid-Oost! In een karakteristieke

Nadere informatie

Sportlaan 173 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Sportlaan 173 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Sportlaan 173 Vlaardingen Vraagprijs 369.000 k.k. Deze leuk gelegen uitgebouwde eengezins hoekwoning, op een perceel van 293 m2 EIGEN grond is intern geheel voor u gerenoveerd en voorzien van een nieuwe

Nadere informatie

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl TE KOOP Vraagprijs : 138.000,00 k.k. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische centrum van Dordrecht met zonnige achtertuin en dakterras. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische

Nadere informatie

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze Willem-Alexanderlaan 27 - Maarheeze De Willem-Alexanderlaan is een mooie, brede en groene laan. Gelegen in een rustige ruim opgezette wijk met groen- en speelvoorzieningen. De ligging, met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Swannedrift 34 - Mantgum Vraagprijs 158.000,-- kosten koper

Swannedrift 34 - Mantgum Vraagprijs 158.000,-- kosten koper Swannedrift 34 - Mantgum Vraagprijs 158.000,-- kosten koper Omschrijving Swannedrift 34 - Mantgum Centraal in Friesland ligt het dorp Mantgum, een fraai dorp gelegen op ca. 15 autominuten van Leeuwarden

Nadere informatie

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 595.000,-- k.k. Omschrijving Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Gelegen aan één van de mooiste lanen in Driebergen ligt deze royale, karakteristieke

Nadere informatie

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Mooie vrij gelegen helft van een dubbel woonhuis met garage en carport. De woning beschikt over een zeer royale, vrij gelegen,

Nadere informatie

Alblasserdam. Brunel 20. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Alblasserdam. Brunel 20. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Alblasserdam Brunel 20 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Echt af! Dit is wat u als gezin zoekt: Deze hoekwoning op een fraai hoekperceel

Nadere informatie

ZWOLSEWEG 17 APELDOORN

ZWOLSEWEG 17 APELDOORN 17 AP ZWOLSEWEG 17 APELDOORN Bent u op zoek naar een goed onderhouden vrijstaande woning met veranda, garage en schuur op een groot perceel? Dan is dit wellicht uw nieuwe woning. INFO In de geliefde wijk

Nadere informatie

Klapstraat 35, 6842 AC Arnhem

Klapstraat 35, 6842 AC Arnhem Klapstraat 35, 6842 AC Arnhem Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Wat een heerlijk huis is dit zeg! Een mooie ruimte, lekker licht, goed onderhouden en wat een grote diepe tuin. Deze mooie, goed onderhouden,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Beringstraat 41 5665 GS Geldrop 225.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 225.000 k.k. Postcode 5665 GS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m².

www.vanhasselmakelaars.nl HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m². HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Vraagprijs : 215.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m². Inhoud : ca. 277 m³. Algemeen: Vrijstaand geschakeld huis met doorzon woonkamer,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Heese 13 5708 KH Helmond 221.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 221.500 k.k. Postcode 5708 KH Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Grebbedaal GM Maastricht

Grebbedaal GM Maastricht Grebbedaal 4 6228 GM Maastricht Vraagprijs: 325.000,- k.k. Omschrijving Op een goede locatie, in de Heeg Maastricht, ligt een te moderniseren ruime vrijstaande woning met garage en een tuin op het Zuiden

Nadere informatie

TE KOOP. Burgemeester Letteweg K.K AE Oostvoorne. De Vreij Makelaardij

TE KOOP. Burgemeester Letteweg K.K AE Oostvoorne. De Vreij Makelaardij TE KOOP 192.500 K.K. De Vreij Makelaardij Zuidspuistraat 1 B 3231 AW Brielle 0181-745585 info@devreijmakelaardij.nl Burgemeester Letteweg 11 3233 AE Oostvoorne Burgemeester Letteweg 11 3233 AE Oostvoorne

Nadere informatie

EVENAAR 63 DE MEERN.

EVENAAR 63 DE MEERN. EVENAAR 63 DE MEERN www.evenaar63.nl Evenaar 63, De meern Zeer goed onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning (ca. 104m²) met verzorgde voortuin, een beschutte achtertuin, een vrijstaande, houten berging

Nadere informatie

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND Op mooie vrije woonstand tegenover fraai speelplantsoen gelegen gemoderniseerd woonhuis met o.a.: sfeervolle woonkamer; half open keuken met diverse apparatuur; 3 slaapkamers;

Nadere informatie

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem Bieden vanaf 206.500,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een rustig gelegen woning in een fijne, kindvriendelijke buurt? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze ruime, goed

Nadere informatie

Plataanstraat 59 Puttershoek

Plataanstraat 59 Puttershoek Plataanstraat 59 Puttershoek Eengezinswoning met zeer riante woonkamer en keuken Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas Op verdieping elektrisch bedienbare rolluiken Gelegen op ca. 135m² eigen

Nadere informatie

Leurinksplantsoen 18 Hengelo

Leurinksplantsoen 18 Hengelo Leurinksplantsoen 18 Hengelo Objectomschrijving Aan plantsoen gelegen vrijstaande uitgebouwde woning met grote garage en ruime oprit met ruimte voor meerdere auto s. Indeling: Begane grond: Entree/hal,

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Otterlaan 147 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Otterlaan 147 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Otterlaan 147 te Winschoten Vraagprijs: 114.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Heraultlaan 27 - Eindhoven Heraultlaan 27 - Eindhoven Vraagprijs 239.500,- k.k. Huis-o-theek BV Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Zeer fraaie, goed onderhouden tussenwoning met vier slaapkamers, garage, berging en een volop

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Azalealaan CK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Azalealaan CK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Azalealaan 57 5701 CK Helmond 209.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 209.000 k.k. Postcode 5701 CK Ligging In centrum

Nadere informatie

Dr. L. Th. Wietenstraat XN Brunssum

Dr. L. Th. Wietenstraat XN Brunssum Dr. L. Th. Wietenstraat 5 6444 XN Brunssum Vraagprijs: 159.000,- k.k. Omschrijving Instapklare, goed onderhouden hoekwoning met ruime tuin, overkapping, 8 zonnepanelen en twee slaapkamers. Gelegen op een

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

NIEUW in de verkoop!

NIEUW in de verkoop! NIEUW in de verkoop! Wittenhorststraat 3, Horst 279.000,- k.k. HIGHLIGHTS KENMERKEN Goed onderhouden half vrijstaande woning Begane grond volledig gemoderniseerd Vier slaapkamers Moderne keuken (2018)

Nadere informatie

Deurnestraat 7, 6843 PM Arnhem

Deurnestraat 7, 6843 PM Arnhem Deurnestraat 7, 6843 PM Arnhem Bieden vanaf 200.000,- k.k. Omschrijving Licht en ruimte in overvloed, in deze rustig gelegen tussenwoning in de kindvriendelijke wijk De Laar West. Een grote woonkamer met

Nadere informatie

Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Damwoudestraat 15 te TILBURG Bent u op koopjesjacht? Dan moet u zeker deze verrassend ruime hoekwoning met tuin aan het water eens gaan bekijken.

Nadere informatie

Wolsmastate 37 Ouwsterhaule

Wolsmastate 37 Ouwsterhaule Wolsmastate 37 Ouwsterhaule Kenmerken Vraagprijs: 274.500,- k.k. Perceeloppervlakte: ca. 450 m 2 Woonoppervlakte: ca. 154 m 2 Bouwjaar: 2008 Aanvaarding: in overleg Bijzonderheden Traditioneel gebouwd

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k.

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k. De Merodelaan 26 2985 BD Ridderkerk 259.500 k.k. De Merodelaan 26 - Ridderkerk Vraagprijs: 259.500 k.k. Zeer praktisch en sfeervol gezinshuis aan een mooie brede laan gelegen! Op loopafstand van het Oosterpark

Nadere informatie

SPECHTSTRAAT 39 ZWIJNDRECHT 225.000 k.k. www.spechtstraat39.nl Spechtstraat 39, Zwijndrecht Centraal in Zwijndrecht, aan de rand van de geliefde woonwijk Nederhoven, ligt deze opvallend brede woning met

Nadere informatie

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ TE KOOP Willem II Straat 6 Budel Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 229.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1961

Nadere informatie

Noorderlicht 33, 6661 PT Elst

Noorderlicht 33, 6661 PT Elst Noorderlicht 33, 6661 PT Elst Bieden vanaf 240.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een heerlijke (gezins-)woning? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze mooie goed onderhouden tussenwoning met ruime

Nadere informatie

Rust & ruimte. OSPEL Meeuwenstraat 16. vraagprijs k.k

Rust & ruimte. OSPEL Meeuwenstraat 16. vraagprijs k.k Rust & ruimte OSPEL Meeuwenstraat 16 vraagprijs 265.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: ca. 125

Nadere informatie