Informatiebrochure. Nieuwemeerdijk 143 Badhoevedorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Nieuwemeerdijk 143 Badhoevedorp"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Nieuwemeerdijk 143 Badhoevedorp

2 Nieuwemeerdijk 143 Badhoevedorp Zelden treft u zo n unieke vrijstaande charmante woning met bijzondere ligging! Deze ruime voormalige schoolhoofdenwoning dateert uit 1915 en heeft de nostalgische en romantische uitstraling van weleer door de jaren heen behouden! Dit vrijstaande herenhuis (ca. 184 m2, 6 kamerwoning) kijkt aan de voorzijde uit op de Ringvaart en is gelegen op een groot en groenrijk perceel van 1003 m2! Op dit perceel bevindt zich tevens een karakteristieke stenen schuur (ca. 16 m2) en een royale losstaande garage (1997, ca. 29 m2), ieder met zadeldak. Fraaie houten kozijnen met bovenlichten voorzien van roedeverdeling, houten luiken die de gevel sieren, een erker ter plaatse van de woonkamer aan de voorzijde met een bovengelegen balkon bij een slaapkamer die uitkijken op de Ringvaart, nostalgische dakkapelletjes, fraaie houten dakgoten met zinken kraal, hemelwaterafvoer en authentieke vergaarbakken. Het is een lust voor het oog van de liefhebber! Wat de buitengevel hoopvol doet vermoeden, wordt werkelijkheid zodra u via de originele voordeur met patrijspoort de woning binnenkomt. Want ook inpandig zijn de karakteristieken van die bouwstijl behouden gebleven! Een hal met voorportaal en gang voorzien van origineel tegelwerk op de vloer, fraaie lambrisering, trappenhuis met loper en bordes en bijzonder houtwerk, royale woonkamer met kamer-en-suite indeling, hoge plafonds, originele paneeldeuren met houten kozijnen/hoge plint/ (hardstenen) neut, een sfeervolle gemoderniseerde keuken, beneden een leuke werkkamer met uitzicht op de Ringvaart, een ruime kelder (1,89 m hoog), op de eerste verdieping een gemoderniseerde badkamer en 4 slaapkamers elk voorzien van speelse authentieke raampartijen en soms ook met balkon of dakkapelletje. De woning is met zorg bewoond en met oog voor detail onderhouden. Mogelijk dat u bepaalde aspecten aan de woning wilt moderniseren, de woning is het waard! Vraagprijs ,00 kosten koper

3 Naast het gebruik van de garage is er tevens de mogelijkheid om op eigen terrein diverse auto s te parkeren. De woning beschikt over een diepe voor- en zijtuin! Diepe zijtuin. In de voortuin staat een opvallend mooie en grote monumentale boom. Deze Acer Pseudoplatanus dateert uit 1895 (volgens opgave gemeente) en wordt onderhouden door de gemeente.

4 Originele voordeur met patrijspoort. Speelse raampartijen, charmante dakkapellen, zinken hemelwaterafvoeren met authentieke vergaarbak. BEGANE GROND Sfeervolle hal met voorportaal, gang en opvallend trappenhuis. Afgewerkt met een originele tegelvloer, een hoog plafond en een in 2011 geschilderde lambrisering.

5 Karakteristiek houten kozijn met roedeverdeling richting de kelder en een sfeervol trappenhuis met fraai houtwerk. Het trappenhuis is voorzien van een loper en bordes. Door de hele woning treft u deze prachtige originele houten paneeldeuren met kozijnen voorzien van hoge plint en (hardstenen) neut aan.

6 Royale sfeervolle woonkamer met weids uitzicht op de Ringvaart en de groenrijke voor-, zij- en achtertuin. Royale woonkamer met kamer-en-suite indeling voorzien van een erker aan de voorzijde, grote raampartijen aan de zijkant die voor extra lichtinval zorgen, houten openslaande deuren naar de achtertuin en fraai origineel houtwerk!

7 Fraaie originele kamer-en-suite deuren voorzien van glas-in-lood.

8 Gemoderniseerde sfeervolle keuken met uitzicht over de achtertuin. Deze in 2004 vernieuwde crème keuken is uitgevoerd met een granito aanrechtblad met RVS spoelbak, een oven en een 4 pits gaskookplaat voorzien van een afzuigkap die fraai geïntegreerd is in de schouw. Losstaande koel/vries combinatie. De aansluiting voor een vaatwasser is aanwezig. De wanden zijn oud Hollands betegeld, waarbij boven de gaskookplaat een handgeschilderd tafereel is aangebracht. De wanden zijn voorzien van strak stuukwerk. Het gestuukte plafond (met bies) is uitgevoerd met ingebouwde halogeen spots.

9 In de oorspronkelijke schouw waar het gasfornuis voor stond, zijn in 2004 op maat gemaakte houten deurtjes geplaatst. Origineel houtwerk is behouden gebleven!

10 Toilet Aan het einde van de hal ter hoogte van de keuken bevindt zich het toilet. (Werk)Kamer 1 Aan de voorzijde te moderniseren gezellige werkkamer met uitzicht op de Ringvaart. Hoog origineel plafond en kozijnwerk, 3 inbouwkasten voorzien van originele paneeldeuren. Kelder ( ca. 9 m2, hoogte ca. 1,89 m) Via de hal te betreden kelder die voorzien is van een vaste houten trap en daglicht. De vloer is betegeld met 100 jaar oude rode plavuizen.

11 Sfeervolle ruime en diepe achtertuin. De woning is gelegen op een groot perceel met voor-, zij- en achtertuin. De zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin is voorzien van diverse terrassen, borders met vaste beplanting en een groot grasveld. Van s morgens vroeg tot zonsondergang kunt u heerlijk van de zon genieten! Of juist de schaduw opzoeken. De groenrijke achtertuin beschikt over veel hoge bomen die een fraaie natuurlijke haag vormen en zo voor een beschutte en vrije ligging zorgen.

12 Karakteristieke grote schuur (ca. 4 x 4 m) Deze charmante schuur is in 2009 voorzien van een nieuw pannendak (dakbeschot ook vernieuwd), in 2011 is het houtwerk geschilderd. De schuur is afgewerkt met een betonnen vloer. Nabij de schuur bevindt zich een (3-4 meter diepe) waterput.

13 Zeer royale garage (ca. 4,2 x 6,79m) De zeer ruime (goed geïsoleerde) garage is in 1997 geplaatst en afgewerkt met kunststof rabatdelen (zeer onderhoudsvriendelijk!, met hout structuur), sfeervolle houten kozijnen met roedeverdeling, zinken mastgoten, een elektrische garagedeur en een betonnen garagevloer (gevlinderd).

14 EERSTE VERDIEPING Karakteristiek trappenhuis met hoog plafond, bordes en fraai gevelraam met roedeverdeling. Sfeervolle overloop met hoog plafond en originele paneeldeuren met kozijnen voorzien van hoge houten plinten en neuten.

15 Zeer ruime overloop. De ruime overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot 4 slaapkamers, de badkamer en een kleiner vertrek waarmee de vliering bereikbaar is. Deze verdieping is grotendeels afgewerkt met vloerbedekking en behangen wanden. Alle vertrekken beschikken over speelse karakteristieke raampartijen, hoge plafonds en soms een dakkapelletje. Het houtwerk, en de lambrisering, is in 2011 geschilderd.

16 Slaapkamer 2 (ca. 4,28 x 4,66 m2) Ruime de achterzijde gelegen sfeervolle slaapkamer voorzien van een dakkapelletje aan de zijkant en raampartijen aan de zij- en achterkant. De kamer beschikt over 2 inbouwkasten (met paneeldeur) en is vanaf de overloop te betreden. Tussen slaapkamer 2 en 3 bevindt zich een verbindingsdeur.

17 Slaapkamer 3 (ca. 4,28 x 4,88 m2) Aan de voorzijde gelegen ruime slaapkamer met aan de zijkant een dakkapelletje en aan de voorzijde houten openslaande deuren naar het houten balkon dat uitkijkt op de Ringvaart. De slaapkamer beschikt over een wastafel en 3 inbouwkasten (met paneeldeur). Tussen slaapkamer 3 en 2 bevindt zich een verbindingsdeur. Slaapkamer 4 (ca. 2,79 x 3.,5 m2) Aan de voorzijde gelegen slaapkamer met wastafel en een origineel gevelraam en een Velux dakraam aan de zijkant.

18 Slaapkamer 5 (ca. 3,43 x 3,37 m2) Aan de achterzijde gelegen slaapkamer voorzien van wastafel en vaste kast. Deze slaapkamer heeft toegang tot een afgesloten (was)ruimte. Berging/ Wasruimte (alleen te betreden via slaapkamer 5). Achter slaapkamer 5 bevindt zich een ruimte, voorzien van daglicht toetreding via een Velux dakraam, die beschikt over een wasmachine-aansluiting en ruimte biedt voor het plaatsen van een droger. Berging voorzijde (te betreden via overloop). Via de overloop is een kleinere aan de voorzijde gelegen ruimte te betreden. Deze ruimte is niet afgewerkt en doet nu dienst als berging. De schoorsteen die hier loopt is niet meer in gebruik, dit vertrek beschikt over een dakkapelletje. Via een trap in deze ruimte is de (onbevloerde) vliering te betreden.

19 Gemoderniseerde badkamer (2000) De badkamer is uitgevoerd met een doucheruimte voorzien van glazen douchedeuren en een op maat gemaakt wastafelmeubel voorzien van wastafel en spiegel. Mechanische ventilatie aanwezig. Natuurlijke ventilatie is mogelijk via een Velux dakraam. De wanden zijn betegeld met wit/grijs gemêleerde wandtegels voorzien van blauwpaarse sierrand, de vloer is afgewerkt met blauwpaarse vloertegels.

20 LOCATIE De woning is gelegen nabij de Ringvaart met fraai uitzicht op het water. In de nabije omgeving bevinden zich het winkelcentrum, diverse scholen en recreatie/sportmogelijkheden. Bereikbaarheid middels uitvalswegen (A9, A4 en Ring A10) en openbaar vervoervoorzieningen. De woning is mooi gelegen aan de Ringvaart! BIJZONDERHEDEN Bouwjaar De woning is gebouwd in De garage is in 1997 geplaatst (met vergunning). Inhoud/Woonoppervlakte De inhoud van de woning bedraagt circa 625 m3, de woonoppervlakte bedraagt circa 184 m2 (begane grond en eerste verdieping) en circa 9 m2 kelder (hoogte circa 1,89 meter). Oppervlakte garage circa 29 m2, oppervlakte schuur circa 16 m2. Roerende zaken Conform de bijgevoegde lijst van zaken.

21 Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 9820, groot 10 are en 3 centiare. Ter hoogte van de voortuin bevindt zich een perceel, kadastraal bekend als gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 9819, groot 72 centiare, dat de gemeente toebehoort (bevindt zich een PEN-kastje met leidingen). Opstalrecht Het betreft een recht van opstal. Het huidige contract, waarop de Algemene opstalvoorwaarden Groot-Haarlemmermeer 1970 van toepassing zijn, is tot 2025 van kracht. De jaarlijkse opstalvergoeding bedraagt thans 902,70, in 2015 zal er voor het laatste tijdvak van 10 jaar een indexering plaatsvinden (naar verwachting een indexering van ca %). Elektra De meterkast is voorzien van een in 2012 vernieuwde groepenkast die uitgevoerd is met 5 groepen en een aardlekschakelaar. Verwarming/ Warmwater De woning wordt verwarmd via gaskachels. Warmwater geschiedt via een geiser (bouwjaar 2004, type Vaillant, jaarlijks onderhoudscontract aanwezig). Isolatie Enkele houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing, het merendeel van de originele houten kozijnen is voorzien van enkele beglazing met voorzetramen (aan binnen- of buitenzijde aangebracht). De garage is uitgevoerd met geïsoleerde wanden en dak (enkele beglazing). Onderhoud De woning is aan de binnen- en buitenzijde goed onderhouden. In 2000 is de badkamer vernieuwd, in 2004 is de keuken geplaatst. In 1997 is de garage geplaatst, in 2009 is het dak van de schuur vernieuwd (zowel dakbeschot als pannen). In 2011 heeft verkoper de binnenzijde inpandig (grotendeels) en de buitenzijde (geheel) laten schilderen. Tevens is in 2011 het houtwerk geschilderd van de schuur en garage. De woning is grotendeels afgewerkt met behangen wanden en vloerbedekking. De keuken is voorzien van gestuukte wanden en plafond. Het plafond in de keuken is vernieuwd en voorzien van halogeen inbouwspots. Milieu Aan verkoper en bij de Milieudienst van de gemeente Haarlemmermeer zijn geen olietank respectievelijk bezwarende verontreinigingen bekend (zie bijlage milieugegevens). Lasten Eigenarenbelasting: p.m. Per jaar Rioolrecht: p.m. Per jaar

22 Erfdienstbaarheden Zoals vermeld in eigendomsbewijs. Recht van gunning Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Energielabel Verkoper beschikt niet over een energielabel en is niet voornemens deze aan te vragen. Oplevering In overleg. Algemene Voorwaarden Bijgevoegd in de brochure treft u o.a. de Algemene Voorwaarden aan. Verder willen wij u er op attenderen dat uiterlijk 1 week na mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend dient te worden. Vraagprijs ,00 kosten koper Hoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens. Wij adviseren u uw eigen NVM makelaar te raadplegen.

23

24

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Zeer charmant en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS gelegen op een mooi groot perceel van 492 m2 gelegen aan de groenrijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp Informatiebrochure Schipholweg 399 Badhoevedorp Schipholweg 399 Badhoevedorp Uiterst sfeervolle en karakteristieke jaren 50 twee-onder-één-kap woning met vrijstaande, grote stenen garage, eigen oprit en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Informatiebrochure Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Zeer lichte en karakteristieke twee-onder-een-kap jaren 30 woning met garage en besloten achtertuin op het zuidwesten! Deze

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp Informatiebrochure Parkietstraat 3 Badhoevedorp Parkietstraat 3 Badhoevedorp Zeer ruime twee-onder-een-kap woning van circa 148 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1951) op een groot perceel van 351

Nadere informatie

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 17 Badhoevedorp Sloterweg 17 Badhoevedorp Karakteristiek vrijstaand herenhuis (bouwjaar circa 1924/1925) met aangebouwde hobby- /werkruimte (circa 48 m2), voorzien van parkeerplaatsen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Informatiebrochure Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Goed onderhouden royale tussenwoning voorzien van een circa 12 meter diepe achtertuin gelegen in een rustige kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4

Nadere informatie

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg Informatiebrochure IJweg 79 Zwanenburg IJweg 79 Zwanenburg Uiterst sfeervolle en karakteristieke UITGEBOUWDE twee-onder-een-kap jaren 30 woning met eveneens aangebouwde entree, berging/garage, eigen oprit

Nadere informatie

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Informatiebrochure Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp ROYALE (circa 180 m2!) moderne HOEKWONING gelegen op een groot en mooi aangelegd perceel van 295 m2. Deze speels ingedeelde

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Informatiebrochure Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Anemoonlaan 7 Badhoevedorp In de kindvriendelijke wijk Akerveld in een rustig deel van de straat gelegen royale UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE tussenwoning (bj

Nadere informatie

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp Informatiebrochure Iraklia 7 Hoofddorp Iraklia 7 Hoofddorp Gelegen op één van de vier eilanden van Archipel, een uniek stukje van Floriande, onder architectuur (2007) gebouwde zeer ruime en luxe twee-onder-één

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen Informatiebrochure Asserring 131 Amstelveen Asserring 131 Amstelveen Over TWEE LAGEN UITGEBOUWDE royale woning, gelegen op een groot perceel met zonnige achtertuin (gehele dag de zon)! Wat u achter de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Informatiebrochure Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Luxe, recent verbouwde (2014) jaren 30 woning met uitbouw van circa 4 meter en diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp Informatiebrochure Atletiekstraat 65 Hoofddorp In Sportdorp-Oost gelegen luxe vrijstaande woning met uitbouw en zonnige achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 423 m². Deze woning is gebouwd in 2005

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Kaldenkerkerweg 86 Venlo Vraagprijs: 329.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 600 m3 Soort Object Herenhuis Perceel 572 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte Ca. 170 m2 Bouwjaar Ca. 1906 Slaapkamers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Informatiebrochure Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp In een rustige kindvriendelijke straat gelegen aan de achterzijde en (deels) de voorzijde UITGEBOUWDE tussenwoning

Nadere informatie

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Kaldenkerkerweg 86 Venlo Vraagprijs: 335.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 600 m3 Soort Object Herenhuis Perceel 572 m2 Type Object Hafvrijstaand Woonoppervlakte Ca. 170 m2 Bouwjaar Ca. 1906 Slaapkamers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Zeer ruime, half-vrijstaande villa (woonoppervlakte circa 220 m²), gelegen in de villawijk de Rietlanden. De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

SLOTERWEG 833 AMSTERDAM

SLOTERWEG 833 AMSTERDAM SLOTERWEG 833 AMSTERDAM BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 595.000,-- k.k. Omschrijving Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Gelegen aan één van de mooiste lanen in Driebergen ligt deze royale, karakteristieke

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard Te koop Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard De basis van deze vrijstaande woning is gebouwd in het begin van de vorige eeuw.

Nadere informatie

Brochure. Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 447.500,-- k.k.

Brochure. Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 447.500,-- k.k. Brochure Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 447.500,-- k.k. Omschrijving Dokter Hermansstraat 8 - Driebergen-Rijsenburg In het karakteristieke oude centrum van Driebergen, op loopafstand

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 25 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 271m² 250m³

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 25 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 271m² 250m³ TE KOOP Dr. Ant. Mathijsenstraat 25 Budel Vraagprijs: 149.500 k.k. Perceel: Inhoud: 271m² 250m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 149.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Tussenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

Prins Hendriklaan 38 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Prins Hendriklaan 38 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Prins Hendriklaan 38 Vlaardingen Vraagprijs 375.000 k.k. Bijzondere en sfeervolle hoekeengezinswoning. Uniek van opzet, omdat de woning overdwars is gebouwd ten opzichte van de opvolgende rijwoningen.

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn

Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn Kenmerken Overdracht Vraagprijs 270.000 k.k. Aangeboden sinds 09-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Sfeervolle eengezinswoning naar uw wens! Modern, goed onderhouden, maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin op westen!

Sfeervolle eengezinswoning naar uw wens! Modern, goed onderhouden, maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin op westen! Sfeervolle eengezinswoning naar uw wens! Modern, goed onderhouden, maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin op westen! De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 151 m2 in de woonwijk

Nadere informatie

Molenstraat 125 C Helmond

Molenstraat 125 C Helmond Op chique locatie gelegen op loopafstand van het centrum van Helmond en NS station, vrijstaand geschakeld herenhuis met royale praktijkruimte aan huis. Ideaal voor aan huis gebonden beroepen! Bouwjaar:

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20 TE KOOP Breda Rithsestraat 20 Op een mooie en gunstige locatie, in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden, royale uitgebouwde en karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met oprit, zeer ruime, volledig

Nadere informatie

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k.

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k. ALVER 48 PAPENDRECHT 319.000 k.k. www.alver48.nl Omschrijving Goed onderhouden split-level herenhuis met inpandige garage, gelegen in de jonge en gewilde woonwijk Oostpolder. De woning is voorzien van

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Leenderweg 289 VRAAGPRIJS: 259.000,- K.K. Karakteristiek gemoderniseerd herenhuis met behoud van authentieke elementen, een voortuin en een diepe

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Rhenen Wilhelminastraat 26. Vraagprijs : 285.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Rhenen Wilhelminastraat 26. Vraagprijs : 285.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Rhenen Wilhelminastraat 26 Aan de rand van het centrum van Rhenen is deze markante, UITGEBOUWDE jaren '30 TWEEKAPPER gelegen. Het betreft een uitstekend onderhouden woning

Nadere informatie

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Te koop Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Authentiek en klassiek wonen, maar de luxe van nu? Kom kijken en laat u verrassen

Nadere informatie

Zonnedauwlaan 18 te Amstelveen. Vraagprijs ,- kosten koper

Zonnedauwlaan 18 te Amstelveen. Vraagprijs ,- kosten koper Zonnedauwlaan 18 te Amstelveen Dit hoek huis is een lust voor het oog. Tot in detail afgewerkt en met smaak gedaan. Er zijn 4 slaapkamers, een hele luxe badkamer, zeer lichte woonkamer en een prachtige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Informatiebrochure Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Gemoderniseerde karakteristieke jaren 30 3/ 4-kamerwoning voorzien van erker, 2 balkons en een ruime berging in het souterrain.

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Berkenblad 12 - Oostvoorne Vraagprijs 315.000,= k.k. Omschrijving Fraaie ruime hoekwoning (bj. 2013) met 4 slaapkamers, gelegen in de gewilde, nieuwe en kindvriendelijke wijk De 5 Bladeren. Een wijk met

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Emmalaan 24. Vraagprijs : 249.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Emmalaan 24. Vraagprijs : 249.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Emmalaan 24 In geliefde woonwijk De Pol, op een perceel van 400 m², staat deze sfeervolle jaren '30 TWEEKAPPER met OPRIT, 40 meter diepe (!) tuin op het zuiden

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

RODE LYNX 18 HEERHUGOWAARD

RODE LYNX 18 HEERHUGOWAARD RODE LYNX 18 HEERHUGOWAARD 289.500 k.k. www.rodelynx18.nl Omschrijving Bent u op zoek naar rust en ruimte? Deze royale 2-onder-1-kap-woning met garage biedt u een kolossale inhoud van ca. 548 m3 in combinatie

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Vraagprijs 439.000,- k.k. Omschrijving Op uitstekende locatie in de wijk Westerpark gelegen twee onder een kapwoning met diepe garage en een royale oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

:Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist!

:Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist! Adres :Molenstraat 7 te Oud-Vossemeer Object :Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist! Koopsom : 179.500,--

Nadere informatie

MOLENSTRAAT 115 FIJNAART 225.000 k.k. www.molenstraat115.nl Molenstraat 115, Fijnaart Net buiten de kern van het dorp Fijnaart op een landelijke locatie aan de Molenstraat gelegen uitgebouwde vrijstaande

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3 TE KOOP Breda Overakkerstraat 3 Karakteristieke en zeer sfeervolle hoekwoning met erker, balkon en gezellige achtertuin met berging en achterom. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven, waaronder

Nadere informatie

Vosmaerstraat 2 Ridderkerk

Vosmaerstraat 2 Ridderkerk Vosmaerstraat 2 Ridderkerk Vosmaerstraat 2 Ridderkerk Vraagprijs 269.000 - kosten koper Zeer fraaie HOEK-woning met erker, vrijstaande garage, 2 dakkapellen en een grote zonnige tuin! In een kindvriendelijke,

Nadere informatie

Besoekistraat 10 HAARLEM

Besoekistraat 10 HAARLEM Besoekistraat 10 HAARLEM VLIEG Makelaars O.G. Haarlem Vraagprijs 219.000,00 kosten koperhuurprijs Uitstekend onderhouden eengezinswoning in leuke en kindvriendelijke woonwijk. Deze woning heeft een voortuin,

Nadere informatie