Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

2 Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd en zijn de keuken en het toilet vernieuwd. Opvallend aan deze woning is de grootte, de goede indeling, de woonkamer met erker en het mooie uitzicht op de groenrijke Pa Verkuijllaan! Deze karakteristieke jaren 50 woning is ingedeeld met een gezellige woonkamer met erker, drie goede slaapkamers, een in 2015 gemoderniseerde badkamer o.a. met douche en een in 2015 vernieuwde keuken en separaat (zwevend) toilet. De 2 aan de achterzijde gelegen slaapkamers en keuken bieden elk toegang tot een buiten. Dit buiten is op het westen gelegen en biedt toegang tot een aan de zijkant gelegen 2 e buiten wat in gebruik is (met medeweten) van de VVE. Dit 2 e buiten is voorzien van veel privacy en is bestraat. In 2003 er een combi Cv-ketel geplaatst. De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing. De benedenwoning is gelegen in de nabijheid van buurtwinkels, het winkelcentrum Lorentzplein, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (met o.a. een busverbinding naar Schiphol en/of Amsterdam) en uitvalswegen (A9, A4 en A10). Vraagprijs ,00 kosten koper

3 Hal Binnenkomst in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, de drie slaapkamers, het separate toilet en de keuken. In de hal bevindt zich de meterkast en een grote (dichte) garderoberuimte. In een inbouwkast aan het einde van de hal bevindt zich de combi Cv-ketel en de wasmachine-aansluiting. Sfeervol detail zijn de paneeldeuren bij elk vertrek. Het verlaagde plafond is strak gestuukt en voorzien van inbouwspots. In 2013 is er een nieuwe laminaatvloer met vellingrand gelegd. Separaat modern toilet (2015) In 2015 heeft verkoper de toiletruimte voorzien van een nieuw zwevend wit toilet en een natuurstenen fonteintje. De wanden zijn deels wit betegeld, de vloer is afgewerkt met een grote antracietkleurige vloertegel.

4 Woonkamer met erker De woonkamer met erker heeft een leuk uitzicht op de groenrijke Pa Verkuijllaan en biedt plaats voor een zit- en aparte eethoek. De woonkamer beschikt over een inbouwkast. De wanden zijn afgewerkt met structuurverf en in 2013 is er een nieuwe laminaatvloer met vellingrand gelegd.

5 Moderne keuken (2015) Via de hal te betreden aan de achterzijde gelegen keuken die toegang biedt tot het buiten en de badkamer. De keuken is in 2015 vernieuwd en uitgevoerd met hoogglans witte keukenkastjes aan de onder- en bovenzijde en een kunststof aanrechtblad (houtmotief) met enkele RVS spoelbak en mengkraan. Ingebouwd zijn een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasmachine (model lady) en een oven. Losstaande koel/vriescombinatie (is ter overname). De wanden zijn deels wit betegeld, de vloer is afgewerkt met grote antracietkleurige vloertegel.

6 Slaapkamer 1 Aan de voorzijde gelegen ruime ouderslaapkamer met een op maat gemaakte grote kastenwand met spiegel en inbouwverlichting (blijft achter). De wanden zijn gesausd en in 2013 is er een laminaatvloer met vellingrand gelegd. De slaapkamer is te betreden vanuit de hal.

7 Slaapkamer 2 Aan de achterzijde gelegen sfeervolle slaapkamer met een groot raam in de zijgevel en toegang tot het buiten (1). De slaapkamer beschikt over een grote inbouwkast met 2 paneeldeuren. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer.

8 Slaapkamer 3 Aan de achterzijde eveneens goede slaapkamer met toegang tot het buiten (1). De slaapkamer beschikt over een vaste kast met paneeldeur. De wanden zijn gesausd, de vloer is voorzien van een laminaatvloer.

9 Badkamer Via de keuken te betreden badkamer met wastafelmeubel en een doucheruimte voorzien van thermostaatkraan. In 2015 heeft verkoper de douchebak en het wastafelmeubel vernieuwd. Tevens heeft verkoper in 2015 antracietkleurige plavuizen op de vloer aangebracht. De wanden zijn wit/grijs gevlamd betegeld. De badkamer beschikt over een natuurlijk ventilatierooster.

10 Het buiten (1) en (2) Achteraanzicht met buiten (1) en (2) Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het (officieel) tot de woning behorende buiten (1) dat te betreden is vanuit de keuken en de twee aan de achterzijde gelegen slaapkamers. Het buiten is tevens via het aan de achterzijde gelegen pad te bereiken. Dit pad behoort toe aan de VVE en grenst aan een grote groene grasstrook dat eveneens aan de VVE toebehoort en waar je vanuit de woning en het buiten op uitkijkt! Via dit pad is tevens buiten (2) bereikbaar, dat zich direct om de hoek van de woning bevindt. Dit buiten (2) is gelegen op grond van de VVE, en heeft verkoper in gebruik met medeweten van de VVE. Dit buiten is aangelegd met bestrating en wordt deels omsloten door een schutting en bomen. Vooraanzicht met erker woonkamer en schutting van buiten (2).

11 BIJZONDERHEDEN De mooie groenrijke Pa Verkuijllaan in het voorjaar. Bergingen Op de begane grond en ter hoogte van de kapverdieping bevinden zich 2 bijbehorende (fietsen)bergingen. Roerende zaken Zie de bijgevoegde lijst van zaken. Inhoud/Woonoppervlakte De inhoud van de benedenwoning bedraagt circa 210 m3, de woonoppervlakte bedraagt circa 80 m2 (Nen-meting aanwezig). De totale oppervlakte van de 2 bergingen bedraagt ca. 12 m2. Bouwjaar Het bouwjaar van het complex is omstreeks Elektra De meterkast is uitgevoerd met een vernieuwde groepenkast voorzien van 3 groepen elektra en een aardlekschakelaar. Verwarming/Warmwater De verwarming en warmwater geschieden middels een combi Intergas Cv-ketel (bouwjaar 2003). De Cv-ketel heeft een onderhoudsbeurt in 2013 gehad.

12 Onderhoud/Isolatie De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed onderhouden. De woning is aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, aan de achterzijde zijn de houten kozijnen deels voorzien van dubbele beglazing. De gehele woning is afgewerkt met paneeldeuren. De woonkamer, hal en ouderslaapkamer zijn in 2013 voorzien van een laminaatvloer met vellingrand. In 2015 heeft verkoper de keuken en de toiletruimte vernieuwd en is de badkamer gemoderniseerd. Vereniging van Eigenaren / Splitsingsakte De woning en garage maken onderdeel uit van de VVE Gebouwen Pa Verkuijllaan 59 t/m 173 (oneven) te Badhoevedorp, gemeente Haarlemmermeer. De maandelijkse servicekosten bedragen 148,54 per maand. De administratie wordt gevoerd door de Bank voor de Bouwnijverheid, Oranje Nassaulaan 21 te (1075 AJ) Amsterdam Stukken van de VVE zijn verkrijgbaar via ons kantoor. De splitsingsakte is opgemaakt op 17 juli 1979 en omvat 64 appartementsrechten. Bestaande uit het flatcomplex met ondergrond, erf en zeven garages, staande en gelegen te Badhoevedorp, Pa Verkuyllaan 59 t/m 75 (blok III), 77 t/m 155 (blok II) en 157 t/m 173 (blok I), alle oneven nummers alsmede de garages (aangeduid met A t/m G). Op de splitsingsakte is het Modelreglement uit 1973 van toepassing. Milieu Aan verkoper en bij de Milieudienst van de gemeente Haarlemmermeer zijn geen bodemverontreinigingen respectievelijk een olietank bekend. Recht van gunning Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Gemeenschappelijke binnentuin van de VVE waar je vanuit de woning op uitkijkt. Kadastrale gegevens Woning en 2 bergingen: gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 8323 A-10, uitmakende het 22/1.061 e onverdeeld aandeel binnen de gemeenschap. Oplevering In overleg.

13

14 Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Kleine afwijkingen zijn mogelijk. Algemene Voorwaarden Bijgevoegd in de brochure treft u o.a. de Algemene Voorwaarden aan. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Vraagprijs ,00 kosten koper Hoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens. Wij adviseren u uw eigen NVM makelaar te raadplegen.

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Informatiebrochure Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp ROYALE (circa 180 m2!) moderne HOEKWONING gelegen op een groot en mooi aangelegd perceel van 295 m2. Deze speels ingedeelde

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Informatiebrochure Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Zeer lichte en karakteristieke twee-onder-een-kap jaren 30 woning met garage en besloten achtertuin op het zuidwesten! Deze

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp Informatiebrochure Schipholweg 399 Badhoevedorp Schipholweg 399 Badhoevedorp Uiterst sfeervolle en karakteristieke jaren 50 twee-onder-één-kap woning met vrijstaande, grote stenen garage, eigen oprit en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp Informatiebrochure Parkietstraat 3 Badhoevedorp Parkietstraat 3 Badhoevedorp Zeer ruime twee-onder-een-kap woning van circa 148 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1951) op een groot perceel van 351

Nadere informatie

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg Informatiebrochure IJweg 79 Zwanenburg IJweg 79 Zwanenburg Uiterst sfeervolle en karakteristieke UITGEBOUWDE twee-onder-een-kap jaren 30 woning met eveneens aangebouwde entree, berging/garage, eigen oprit

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Zeer charmant en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS gelegen op een mooi groot perceel van 492 m2 gelegen aan de groenrijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 17 Badhoevedorp Sloterweg 17 Badhoevedorp Karakteristiek vrijstaand herenhuis (bouwjaar circa 1924/1925) met aangebouwde hobby- /werkruimte (circa 48 m2), voorzien van parkeerplaatsen

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Informatiebrochure Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp In een rustige kindvriendelijke straat gelegen aan de achterzijde en (deels) de voorzijde UITGEBOUWDE tussenwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Informatiebrochure Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Gemoderniseerde karakteristieke jaren 30 3/ 4-kamerwoning voorzien van erker, 2 balkons en een ruime berging in het souterrain.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Informatiebrochure Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Anemoonlaan 7 Badhoevedorp In de kindvriendelijke wijk Akerveld in een rustig deel van de straat gelegen royale UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE tussenwoning (bj

Nadere informatie

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Informatiebrochure Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Luxe, recent verbouwde (2014) jaren 30 woning met uitbouw van circa 4 meter en diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp Informatiebrochure Iraklia 7 Hoofddorp Iraklia 7 Hoofddorp Gelegen op één van de vier eilanden van Archipel, een uniek stukje van Floriande, onder architectuur (2007) gebouwde zeer ruime en luxe twee-onder-één

Nadere informatie

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen Informatiebrochure Asserring 131 Amstelveen Asserring 131 Amstelveen Over TWEE LAGEN UITGEBOUWDE royale woning, gelegen op een groot perceel met zonnige achtertuin (gehele dag de zon)! Wat u achter de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Informatiebrochure Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Goed onderhouden royale tussenwoning voorzien van een circa 12 meter diepe achtertuin gelegen in een rustige kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Keurig onderhouden 3-kamer seniorenwoning op de begane grond van het luxe en moderne appartementencomplex

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

TE KOOP. Luxemburgsestraat 8 Budel. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Luxemburgsestraat 8 Budel. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Luxemburgsestraat 8 Budel Vraagprijs: 99.500 k.k. Woonopp.: 87m² Inhoud: 276m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 99.500 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar 1963 Algemene

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nieuwemeerdijk 143 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nieuwemeerdijk 143 Badhoevedorp Informatiebrochure Nieuwemeerdijk 143 Badhoevedorp Nieuwemeerdijk 143 Badhoevedorp Zelden treft u zo n unieke vrijstaande charmante woning met bijzondere ligging! Deze ruime voormalige schoolhoofdenwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Zeer ruime, half-vrijstaande villa (woonoppervlakte circa 220 m²), gelegen in de villawijk de Rietlanden. De woning

Nadere informatie

EINSTEINLAAN 225 BADHOEVEDORP

EINSTEINLAAN 225 BADHOEVEDORP EINSTEINLAAN 225 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Robbenoordplein 5 a - Rotterdam

Robbenoordplein 5 a - Rotterdam Robbenoordplein 5 a - Rotterdam Vraagprijs 85.000,= k.k. Omschrijving Robbenoordplein 5 a - Rotterdam Nu extra voordelig!! Heerlijk wonen, maar tevens voor de komende jaren is het COMPLEX ONDERHOUDSVRIJ.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam

Informatiebrochure. Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Informatiebrochure Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Royale 3-kamer MAISONNETTE voorzien van een ruim balkon dat zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12 TE KOOP Breda Concordiaplein 12 Op een zeer gunstige locatie, centraal gelegen, royaal driekamerappartement op de begane grond met eigen tuin en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Stakman Bossestraat 2 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Stakman Bossestraat 2 Noordwijk Vrijblijvende informatie Stakman Bossestraat 2 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op rustige, groene en kindervriendelijke locatie, nabij uitvalswegen en scholen gelegen,

Nadere informatie

EINSTEINLAAN 279 BADHOEVEDORP

EINSTEINLAAN 279 BADHOEVEDORP EINSTEINLAAN 279 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam Informatiebrochure Stadionkade 5-II Amsterdam Stadionkade 5-II Amsterdam Deze 4/5-kamer woning (circa 112 m²) is gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand uit 1931 met fraai uitzicht

Nadere informatie

GRAAF FLORISLAAN 14 AMSTELVEEN

GRAAF FLORISLAAN 14 AMSTELVEEN GRAAF FLORISLAAN 14 AMSTELVEEN BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k.

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k. TE KOOP Grootschoterweg 165 Budel-Schoot Vraagprijs: 149.500 k.k. Woonopp.: 90m² Inhoud: 270m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 149.500 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar

Nadere informatie

Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam. * Driekamerappartement. * Gerenoveerd en gemoderniseerd. * Twee slaapkamers. * Twee balkons

Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam. * Driekamerappartement. * Gerenoveerd en gemoderniseerd. * Twee slaapkamers. * Twee balkons Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam * Driekamerappartement * Gerenoveerd en gemoderniseerd * Twee slaapkamers * Twee balkons Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam Modern volledig gerenoveerd driekamerappartement

Nadere informatie

De indeling van de woning is als volgt: Cort van der Lindenstraat 11, Dordrecht

De indeling van de woning is als volgt: Cort van der Lindenstraat 11, Dordrecht Cort van der Lindenstraat 11, Dordrecht Soort woning: Geschakelde woning Plaatsnaam: Dordrecht Straat: Cort van der Lindenstraat Vraagprijs: 177500 Aantal kamers: 4 Bouwjaar: 1960 Inhoud: 215 m³ Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL. Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct

Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL. Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling...2 Kadaster...8 Plattegrond.9 Algemeen....12 Omschrijving In stadsdeel

Nadere informatie

Lievenshof 5 te Alkmaar Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel: ,

Lievenshof 5 te Alkmaar Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel: , Lievenshof 5 te Alkmaar Adres Lievenshof 5 1816 KH Alkmaar Vraagprijs 129.500,= kosten koper Aanvaarding In overleg. Omschrijving Kopers opgelet! Voor dit 4-kamer HOEK appartement geldt dat u werkelijk

Nadere informatie

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Zinkweg 255, 3262 BH Oud-Beijerland Deze karakteristieke en sfeervolle woning is gebouwd in 2001 in opdracht van de huidige eigenaren. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp Informatiebrochure Atletiekstraat 65 Hoofddorp In Sportdorp-Oost gelegen luxe vrijstaande woning met uitbouw en zonnige achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 423 m². Deze woning is gebouwd in 2005

Nadere informatie

Chrysantstraat HG Vlaardingen k.k.

Chrysantstraat HG Vlaardingen k.k. TE KOOP Chrysantstraat 3 3135 HG Vlaardingen 269.000 k.k. KENMERKEN Prijs 269.000 k.k. Postcode 3135 HG Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Voortuin, 413 2507cm Woonruimte

Nadere informatie

Van Lennepstraat 33 Ridderkerk. Vraagprijs k.k.

Van Lennepstraat 33 Ridderkerk. Vraagprijs k.k. Van Lennepstraat 33 Ridderkerk Vraagprijs 169.000 k.k. Dit mooie 4-kamerappartement is in 2013 geheel gerenoveerd/gemoderniseerd. Denk hierbij o.a. aan de keuken, badkamer, wandafwerking De woning is gelegen

Nadere informatie

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : 1991. 214.000 k.k.

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : 1991. 214.000 k.k. DONGEN Oudstraat 21 Goed onderhouden en middels serre uitgebouwde hoekwoning met royale berging, gelegen op fraaie locatie in ruim opgezette woonwijk De Hoge Akker. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380

Nadere informatie

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN Karakteristieke gemoderniseerde bovenwoning, type maisonnette, met drie woonlagen en eigen toegang. Mooie hoekligging op gewilde woonlocatie Tuindorp nabij het

Nadere informatie

BRITTENBURG 30 DORDRECHT STERRENBURG. Vissersdijk Beneden 25 T E I

BRITTENBURG 30 DORDRECHT STERRENBURG. Vissersdijk Beneden 25 T E I Ontzettend leuke woning met achtertuin aan het water! Deze goed onderhouden eengezinswoning (type Lego ) is gelegen aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk Sterrenburg 3. Naast een tuin aan het water

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven Deze ruime, uitgebouwde tussenwoning met berging is gelegen in een rustige woonomgeving aan een hofje met alleen bestemmingsverkeer tegenover groenvoorzieningen en in de nabijheid van uitvalswegen, basisschool,

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928.

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928. Inhoud woonhuis: 515 m³ Woonoppervlakte: 134 m² Overige inpandige ruimte: 15 m² Externe bergruimte (garage): 47 m² Bouwjaar: 1928 Perceel: 694 m² VRAAGPRIJS: 419.000,00 k.k. %ORHPHQVWUDDW WH +,/9$5(1%((.

Nadere informatie

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven Op uitstekende lokatie in gewilde Irisbuurt op loopafstand van het centrum van Eindhoven gelegen, vooroorlogse tussenwoning met diverse authentieke elementen. Bouwjaar: ca. 1933 Perceel: 88 m² Inhoud:

Nadere informatie

Petrus Dondersstraat 100

Petrus Dondersstraat 100 Moderne en karakteristieke benedenwoning met diverse authentieke elementen, een ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, design badkamer en grote zonnige achtertuin. Gelegen in het mooie Oud Stratum

Nadere informatie

Eindhoven Karel de Grotelaan 241

Eindhoven Karel de Grotelaan 241 Eindhoven Karel de Grotelaan 241 E I N D H O V E N K A R E L D E G R O T E L A A N 2 4 1 Omschrijving Goed onderhouden 3-kamerappartement (voorheen en met de mogelijkheid tot 4 kamers) op de 2e verdieping

Nadere informatie

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Van Eijckstraat 26 DONGEN Van Eijckstraat 26 Hoekwoning met 4 slaapkamers, grote tuin (perceel 452m²), dubbele garage met oprit voor 2 auto's, op een mooi punt met vrije uitzichten gelegen midden in Dongen. Perceel : 452

Nadere informatie

NEWTONSTRAAT 24 BADHOEVEDORP

NEWTONSTRAAT 24 BADHOEVEDORP NEWTONSTRAAT 24 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

Suiestraat 11 c ROTTERDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper

Suiestraat 11 c ROTTERDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper Suiestraat 11 c ROTTERDAM Vraagprijs 112.500,00 kosten koper Perfect onderhouden en gemoderniseerd 3 kamer appartement op de derde verdieping, met twee balkons en een grote berging in de onderbouw. Ligging

Nadere informatie

DONGEN Montgomerystraat 15

DONGEN Montgomerystraat 15 DONGEN Montgomerystraat 15 Prachtig gelegen tussenwoning met luxe keuken en badkamer, 4 slaapkamers, dakterras met mooie vergezichten, gelegen in De Hoge Akker. Perceel : 147 m² Inhoud : Circa 420 m³ Bouwjaar

Nadere informatie

Tilburgseweg-Oost 45. Eindhoven

Tilburgseweg-Oost 45. Eindhoven Ruim en licht 3-kamer-appartement met een royale woonkamer (42 m2!), semi-open keuken, 2 slaapkamers, nette badkamer, 2 balkons en eigen berging. Gelegen nabij Strijp-S, diverse grote parken, Piet Hein

Nadere informatie

Venuslaan 391 A - Eindhoven

Venuslaan 391 A - Eindhoven Venuslaan 391 A - Eindhoven Vraagprijs 164.000,- k.k. Huis-O-Theek Eindhoven B.V. Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Opvallend riant, uitstekend onderhouden, luxe afgewerkt 4-kamerappartement met dubbel

Nadere informatie