Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Sloterweg 17 Badhoevedorp

2 Sloterweg 17 Badhoevedorp Karakteristiek vrijstaand herenhuis (bouwjaar circa 1924/1925) met aangebouwde hobby- /werkruimte (circa 48 m2), voorzien van parkeerplaatsen op eigen terrein. De aangebouwde hobby-/werkruimte kan tevens gebruikt worden als kantoorruimte en heeft een eigen opgang en huisnummer aan de Stevinstraat 2. Deze uiterst sfeervolle, karakteristieke woning beschikt over diverse fraaie originele details en is daarnaast in 2002/2004 voorzien van een nieuwe badkamer en keuken. De ruime entree met parketvloer en fraaie paneeldeuren biedt toegang tot de grote woonkamer (afm. circa 4x8,5m) met erker aan de voorkant en zijkant van de woning. De woonkamer is voorzien van een parketvloer en een open haard; middels een toog is de aangebouwde eetkamer bereikbaar. Via de eetkamer komt u in de in 2004 vernieuwde keuken (o.a. voorzien van diverse inbouwapparatuur) en de aangebouwde hobby-/werkruimte, momenteel in gebruik als atelier met diverse mogelijkheden voor verschillende doeleinden (tevens kantoorruimte). Deze ruimte heeft een eigen opgang en huisnummer aan de Stevinstraat 2. Via de overloop op de eerste verdieping zijn de drie slaapkamers bereikbaar (middels fraaie paneeldeuren) met de afmetingen resp. 3,90x3,14m; 2,34x3,22m; 3,07x4,25m. De vernieuwde badkamer (2002) is uitgevoerd met een ligbad, separate douche, zwevend toilet en wastafel. Op de zolderverdieping (vaste trap) bevindt zich een ruime voorzolder en een zolderkamer van circa 2,78x4,52m. De tuin is rondom gelegen (het perceel bedraagt 463 m2); de besloten tuin is op het zuidwesten gelegen! De hobby/werkruimte is tevens vanaf de Stevinstraat bereikbaar. De woning bevindt zich nabij het centrum van Badhoevedorp, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, recreatiemogelijkheden en uitvalswegen. Amsterdam, Haarlem en ook Schiphol zijn goed bereikbaar. Vraagprijs ,00 kosten koper

3 BEGANE GROND Royale woonkamer Sfeervolle woonkamer met erker aan de voor- en zijkant van de woning, hoog plafond en een open haard. Op de vloer ligt een parketvloer; het plafond is afgewerkt met houten (wit geschilderde) schrootjes; de wanden zijn deels afgewerkt met granol, deels met stucwerk. Middels een toog is de achtergelegen eetkamer bereikbaar. De royale woonkamer biedt de mogelijkheid voor een ruime zithoek en eetgedeelte. Afmeting circa 4x8,5m.

4

5 Gezellige eetkamer Aangebouwde gezellige eetkamer, nabij de keuken gelegen (tevens middels een toog bereikbaar). Deze eetkamer is circa 3x4m. Op de vloer ligt vinyl (met plavuizen er onder); de wanden zijn deels afgewerkt met houten betimmering en deels met stucwerk; het plafond is voorzien van wit geschilderde schrootjes.

6 Moderne keuken Moderne keuken uit Deze keuken is deels gesloten en deels open met de aan de achterzijde gelegen eetkamer. De keuken (deels glanzend kobaltblauw/deels grijs) is hoog en voorzien van een granieten aanrechtblad, RVS spoelbak, gaskookplaat, RVS afzuigkap (type schouw), oven en een koel-/vriescombinatie. De wanden zijn deels wit betegeld, deels met hout afgetimmerd (en wit geschilderd) en deels afgewerkt met wit geschilderde bakstenen. Wit geschilderd schrootjes plafond. Vanuit de keuken is er een toegang tot de aangrenzende werk-/hobbyruimte. De keuken biedt zicht op het terras. Afmeting circa 4x2,46m.

7 Hobby-/werkruimte (circa 37 m2) Omstreeks 1988 is deze hobby-/werkruimte aangebouwd, momenteel in gebruik als atelier. Deze ruimte is circa 6,5x5,59m en is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Vanuit het atelier is middels een schuifpui de tuin bereikbaar, of middels een loopdeur het aangrenzende garage pad (met de mogelijkheid tot het plaatsen van 2 auto s). De ruimte is zeer goed voorzien van daglicht door de glazen schuifpui naar de tuin en de lange ramen tot op de grond naar het garage pad. De ruimte is voorzien van een verlaagd plafond met tl-verlichting, elektra en verwarming. Op de vloer liggen beige kleurige kurktegels. Entree/hal De entree/hal van de woning (aan de voorzijde gelegen) biedt toegang tot de woonkamer, het toilet, de kelderkast alsmede de trap naar de bovengelegen verdieping. De hal is voorzien van paneeldeuren en een hoog plafond; op de vloer ligt een parketvloer. De wanden zijn deels voorzien van granol en deels voorzien van wit geschilderde houten betimmering; wit geschilderd houten schrootjes plafond. Het toilet met fonteintje is uitgevoerd met groen tegelwerk en wit sanitair. In de ruimte van het toilet hangt de Cv.

8 Overloop met dakkapel aan de zijkant van de woning. De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, middels een vaste trap tot de tweede verdieping, en een tweede gedeelte van de overloop. Dit tweede gedeelte overloop biedt toegang tot de badkamer en de derde slaapkamer. Tevens ook tot een klein dakterras (circa 1,81x2,12m). Op deze tweede overloop staat de wasmachine. De beide ruimtes zijn voorzien van paneeldeuren, bergruimte en op de vloer ligt vinyl. EERSTE VERDIEPING Overloop Slaapkamer 1 In het midden, aan de zijkant van de woning gelegen slaapkamer met dakkapel. Deze kamer biedt tevens toegang tot bergruimte. De wanden zijn deels afgewerkt met houten schrootjes en deels met behang; op de vloer ligt vloerbedekking. Deze kamer is bereikbaar middels een fraaie glas-in-lood paneeldeur. Afmeting circa 3,22x2,34m.

9 Slaapkamer 2 Aan de voorzijde gelegen (ouder)slaapkamer met grote (inloop)kast. De wanden zijn behangen en op de vloer ligt vloerbedekking. Het gipsplaten plafond is voorzien van inbouwverlichting. Afmeting circa 3,14x3,90m.

10 Slaapkamer 3 Aan de achterzijde gelegen, aangebouwde slaapkamer van circa 4,25x3,07m. Deze slaapkamer is voorzien van een plafond waarbij de houten balken nog zichtbaar zijn. De wanden zijn deels afgewerkt met houten betimmering (wit geschilderd) en op de vloer ligt vloerbedekking.

11 Badkamer Moderne wit met zwarte accenten betegelde (tot aan het plafond) badkamer met ligbad, separate douche (met glazen douchewand), zwevend toilet en wastafelmeubel. De ruime badkamer is vergroot middels een dakkapel aan de zijkant van de woning. De badkamer is voorzien van een antraciet marmoleum vloer, wit sanitair en houten schrootjes plafond. De badkamer is vernieuwd in Afmeting circa 2,69x3,22m. TWEEDE VERDIEPING Voorzolder Vanaf de overloop is met een vaste trap de kapverdieping bereikbaar. De kapverdieping met opvallend hoge nok is ingedeeld met een voorzolder (o.a. bergruimte; op de vloer ligt vloerbedekking) en een zolderkamer. Zolderkamer 4 Ruime zolderkamer met groot Velux dakraam. De zolderkamer is voorzien van vloerbedekking. Afmeting circa 4,52x2,78m.

12 VOOR-/ACHTER-/ZIJ-TUIN De tuin is rondom de vrijstaande woning gelegen; de woning beschikt aan de voorzijde over een ruime voor- en zijtuin. Deze voor- en zijtuin is aangelegd met een grasgazon en borders met vaste beplanting. Aan de achterzijde is een garage pad betegeld met de mogelijkheid tot het plaatsen van 2 auto s. Aan de linkerzijde van het perceel is recentelijk (2006) een houten schutting met houten overkapping (voor het plaatsen van fietsen) en een houten schuur geplaatst (voorzien van elektra; afmeting circa 2,54x2,05m). Het besloten gedeelte van de tuin is bereikbaar via de poort aan de voorzijde of via de schuifpui van het atelier. Dit deel is circa 6x3m, is gelegen op het zuidwesten en is voorzien van bestrating.

13 BIJZONDERHEDEN Inhoud/Woonoppervlakte De inhoud van de woning bedraagt circa 500 m3, de woonoppervlakte circa 194 m2 (inclusief hobby/werkruimte van circa 37 m2); schuur circa 5 m2. Perceeloppervlak 463 m2. Bouwjaar De woning is gebouwd omstreeks 1924/1925; omstreeks 1930 is aan de achterzijde van de woning de eerste verdieping opgebouwd; de garage is in 1988 verbouwd tot kantoorruimte (momenteel in gebruik als werkruimte/hobbyruimte). Elektra De meterkast is voorzien van 7 groepen alsmede een aardlekschakelaar. In 2002/2004 zijn er extra aanpassingen geweest in de elektra (o.a. ten behoeve van het atelier) en is de stoppenkast vernieuwd. Verwarming/Warmwater De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater middels een ATAG combi Cv-ketel uit De ketel wordt jaarlijks onderhouden. De woning is voorzien van een openhaard; deze wordt echter niet gebruikt door verkoper; de trek is goed. Isolatie De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. Onderhoud De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed onderhouden. In 2002 is de badkamer vernieuwd en zijn de radiatoren vernieuwd; in 2004 is de keuken vernieuwd. In 2006 zijn de schutting en de houten schuur vernieuwd. In 2010 is de woning aan de buitenzijde geheel geschilderd door een erkend schildersbedrijf. Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 6872, groot 4 are en 63 centiare. Erfdienstbaarheden Zie eigendomsbewijs, hetgeen opvraagbaar is via ons kantoor. Recht van gunning Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Oplevering In overleg.

14 Energielabel Verkoper zal vóór datum van levering over een definitief energielabel beschikken. Ligging De woning is gelegen in het centrum van Badhoevedorp. Het winkelcentrum bevindt zich op loopafstand en in de nabije omgeving bevinden zich eveneens diverse scholen en recreatie/sportmogelijkheden. Goede bereikbaarheid middels uitvalswegen (A9, A4 en Ring A10) en openbaar vervoervoorzieningen. Op een paar minuten fietsafstand bent u via de brug over de Ringvaart al in Amsterdam! Algemene Voorwaarden Bijgevoegd in de brochure treft u o.a. de Algemene Voorwaarden aan. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Vraagprijs ,00 kosten koper Hoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens. Wij adviseren u uw eigen NVM makelaar te raadplegen.

15

16

17

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp Informatiebrochure Schipholweg 399 Badhoevedorp Schipholweg 399 Badhoevedorp Uiterst sfeervolle en karakteristieke jaren 50 twee-onder-één-kap woning met vrijstaande, grote stenen garage, eigen oprit en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp Informatiebrochure Parkietstraat 3 Badhoevedorp Parkietstraat 3 Badhoevedorp Zeer ruime twee-onder-een-kap woning van circa 148 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1951) op een groot perceel van 351

Nadere informatie

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Informatiebrochure Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Zeer lichte en karakteristieke twee-onder-een-kap jaren 30 woning met garage en besloten achtertuin op het zuidwesten! Deze

Nadere informatie

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Informatiebrochure Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Luxe, recent verbouwde (2014) jaren 30 woning met uitbouw van circa 4 meter en diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen Informatiebrochure Asserring 131 Amstelveen Asserring 131 Amstelveen Over TWEE LAGEN UITGEBOUWDE royale woning, gelegen op een groot perceel met zonnige achtertuin (gehele dag de zon)! Wat u achter de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg Informatiebrochure IJweg 79 Zwanenburg IJweg 79 Zwanenburg Uiterst sfeervolle en karakteristieke UITGEBOUWDE twee-onder-een-kap jaren 30 woning met eveneens aangebouwde entree, berging/garage, eigen oprit

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Zeer charmant en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS gelegen op een mooi groot perceel van 492 m2 gelegen aan de groenrijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Informatiebrochure Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp ROYALE (circa 180 m2!) moderne HOEKWONING gelegen op een groot en mooi aangelegd perceel van 295 m2. Deze speels ingedeelde

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Informatiebrochure Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp In een rustige kindvriendelijke straat gelegen aan de achterzijde en (deels) de voorzijde UITGEBOUWDE tussenwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp Informatiebrochure Atletiekstraat 65 Hoofddorp In Sportdorp-Oost gelegen luxe vrijstaande woning met uitbouw en zonnige achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 423 m². Deze woning is gebouwd in 2005

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Zeer ruime, half-vrijstaande villa (woonoppervlakte circa 220 m²), gelegen in de villawijk de Rietlanden. De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Brochure. Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 447.500,-- k.k.

Brochure. Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 447.500,-- k.k. Brochure Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 447.500,-- k.k. Omschrijving Dokter Hermansstraat 8 - Driebergen-Rijsenburg In het karakteristieke oude centrum van Driebergen, op loopafstand

Nadere informatie

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Informatiebrochure Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Anemoonlaan 7 Badhoevedorp In de kindvriendelijke wijk Akerveld in een rustig deel van de straat gelegen royale UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE tussenwoning (bj

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Informatiebrochure Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Goed onderhouden royale tussenwoning voorzien van een circa 12 meter diepe achtertuin gelegen in een rustige kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Vioolstraat 23, Roosendaal

Vioolstraat 23, Roosendaal Op een kindvriendelijke locatie gelegen, keurig onderhouden, royale 2^1 kap woning ( ± 415 m³) met grote aanpandige garage op een perceel van 195 m². Deze woning is gelegen in de wijk Burgerhout nabij

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje.

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje. Ruime en lichte hoekwoning met een royale woonkamer, semi-open keuken, 4 slaapkamers, nette badkamer, inpandige garage en zonnige achtertuin op het zuidoosten. Gelegen in de wijk Heuveleind nabij openbaar

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam Informatiebrochure Stadionkade 5-II Amsterdam Stadionkade 5-II Amsterdam Deze 4/5-kamer woning (circa 112 m²) is gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand uit 1931 met fraai uitzicht

Nadere informatie

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel Op een schitterende locatie, gelegen aan een rustige straat, zeer fraai afgewerkte 2-onder-1-kap woning met verwarmde schuur. Deze lichte, karakteristieke 30-er jaren woning, gebouwd omstreeks 1936, is

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Inhoud: 407 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Overige inpandige ruimte: 21 m² Bouwjaar: 1986 Perceel: 234 m² VRAAGPRIJS: 345.000,00 k.k. J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Aan brede woonstraat in gewilde woonwijk Groote

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Keurig onderhouden 3-kamer seniorenwoning op de begane grond van het luxe en moderne appartementencomplex

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Rietkraag 34 te Beinsdorp

Rietkraag 34 te Beinsdorp Rietkraag 34 te Beinsdorp Moderne woning met ruime garage! Koophuis Makelaars Nieuw-Vennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan de inhoud

Nadere informatie

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven Chrysantenstraat 44 - Eindhoven Vraagprijs 260.000,- k.k. Patrick Deckers Makelaardij Omschrijving Royale en sfeervolle eengezinswoning gelegen aan een rustige straat op gewilde woonlocatie in stadsdeel

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Helmondselaan 35 te Helmond

Helmondselaan 35 te Helmond Helmondselaan 35 te Helmond 268.000,- K.K. Direct AAN EEN RUSTIGE EENRICHTINGSWEG NABIJ HET CENTRUM VAN HELMOND GELEGEN, EEN NOSTALGISCH, RECENT GERENOVEERDE, VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GARAGE EN

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

Heuvellaan 46, 4702 TR Roosendaal

Heuvellaan 46, 4702 TR Roosendaal Heuvellaan 46, 4702 TR Roosendaal Bieden vanafprijs 150.000,- k.k. Omschrijving Heuvellaan 46, 4702 TR Roosendaal LET OP: Het betreft hier een bieden vanafprijs!!! Karakteristieke erkerwoning met een diepe

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE IRENELAAN 5

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE IRENELAAN 5 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE IRENELAAN 5 WAALRE, IRENELAAN 5 VRIJSTAAND, CHARMANT GELEGEN RIETGEDEKT HERENHUIS MET GARAGE, GELEGEN IN EEN GROENE EN BOSRIJKE OMGEVING IN AALST-WAALRE. DEZE

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

GROENEZOOM 8 BADHOEVEDORP

GROENEZOOM 8 BADHOEVEDORP GROENEZOOM 8 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Mendeldreef 295 254.000,- k.k. 2163KJ Lisse eengezinswoning Mendeldreef 295 te Lisse Op rustige geliefde locatie gelegen, uitstekend onderhouden sfeervolle eengezinswoning met erker aan de voorzijde,

Nadere informatie

TE KOOP. Burg. Van Houtstraat 77 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 239m² 480m³

TE KOOP. Burg. Van Houtstraat 77 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 239m² 480m³ TE KOOP Burg. Van Houtstraat 77 Budel Vraagprijs: 209.500 k.k. Perceel: Inhoud: 239m² 480m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 209.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar

Nadere informatie

Molenstraat 125 C Helmond

Molenstraat 125 C Helmond Op chique locatie gelegen op loopafstand van het centrum van Helmond en NS station, vrijstaand geschakeld herenhuis met royale praktijkruimte aan huis. Ideaal voor aan huis gebonden beroepen! Bouwjaar:

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

Aan een van de oudste en sfeervolle lanen van Voorschoten op een fantastische hoek te midden van groen/plantsoen/singel gelegen 2-onder-1 kapwoning.

Aan een van de oudste en sfeervolle lanen van Voorschoten op een fantastische hoek te midden van groen/plantsoen/singel gelegen 2-onder-1 kapwoning. V O O R S C H O T E N Papelaan 81 Vraagprijs 589.000,- k.k. Aan een van de oudste en sfeervolle lanen van Voorschoten op een fantastische hoek te midden van groen/plantsoen/singel gelegen 2-onder-1 kapwoning.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam Informatiebrochure Willem Mollhof 13 Amsterdam Willem Mollhof 13 Amsterdam Vraagprijs 325.000,00 kosten koper BEGANE GROND Entree/hal Entree met toegang tot hal/gang en toegang tot (fietsen)berging. De

Nadere informatie

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³ TE KOOP Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel Vraagprijs: 139.500 k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 139.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Tussenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

St. Willebrord Irenestraat 32

St. Willebrord Irenestraat 32 St. Willebrord Irenestraat 32 Vraagprijs: 375.000,- k.k. OBJECT: Een uitgebouwde vrijstaande woning met dubbele garage, en bedrijfs-/hobbyruimte, cv, erf, ondergrond en tuin. VRAAGPRIJS: 375.000,= k.k.

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20 TE KOOP Breda Rithsestraat 20 Op een mooie en gunstige locatie, in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden, royale uitgebouwde en karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met oprit, zeer ruime, volledig

Nadere informatie

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven Op uitstekende lokatie in gewilde Irisbuurt op loopafstand van het centrum van Eindhoven gelegen, vooroorlogse tussenwoning met diverse authentieke elementen. Bouwjaar: ca. 1933 Perceel: 88 m² Inhoud:

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k.

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k. Rijksweg 126 Velden Vraagprijs: 339.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 570 m2 Soort Object Eengezinswoning Perceel 488 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte 137 m2 Bouwjaar 1959 Slaapkamers 3 Contact

Nadere informatie

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp Informatiebrochure Iraklia 7 Hoofddorp Iraklia 7 Hoofddorp Gelegen op één van de vier eilanden van Archipel, een uniek stukje van Floriande, onder architectuur (2007) gebouwde zeer ruime en luxe twee-onder-één

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

Eindhoven Jan Duikerlaan 26

Eindhoven Jan Duikerlaan 26 Eindhoven Jan Duikerlaan 26 Zeer ruim uitgebouwde hoekwoning op groot perceel, rustig gelegen nabij alle voorzieningen en de uitvalswegen. Deze luxe woning heeft 4 ruime slaapkamers, een moderne badkamer,

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Brochure. Isabellastraat 67 te Oosterhout Te koop

Brochure. Isabellastraat 67 te Oosterhout   Te koop Brochure Isabellastraat 67 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Uitgebouwde en karakteristieke woning gelegen in een van de fraaiste straten van de stad en op korte loopafstand van het centrum

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DIEDERIKSTRAAT 9 GEMERT Dit royaal vrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en tuin is gelegen op

Nadere informatie