Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

2 Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk met vrij uitzicht. Deze lichte woning is ingedeeld met een ruime woonkamer met erker, openhaard, lamel parketvloer en een serre aan de achterzijde. De deels open, nette keuken is vernieuwd in 2008 en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote, lichte slaapkamers en een derde kleinere slaapkamer. De luxe badkamer is in 2007 vernieuwd en uitgevoerd met een ligbad, een hoekdouche, een zwevend toilet en een wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Op de zolderverdieping bevinden zich tevens twee slaapkamers, beiden voorzien van dakkapel en laminaatvloer, en een ruime overloop met wasmachine-aansluiting, Cv-ketel en bergvliering. De diepe achtertuin (circa 60 m²) is gelegen op het noordwesten en verzorgd aangelegd met sierbestrating en borders met vaste beplanting. De tuin is voorzien van een achterom en een stenen schuur met elektra. De woning biedt aan de voorzijde vrij uitzicht op groen en is gelegen nabij een groenstrook met waterpartij (uitzicht vanuit de slaapkamers achterzijde), een speeltuin, scholen en uitvalswegen. Vraagprijs ,00 kosten koper

3 BEGANE GROND Hal Binnenkomst in de hal met toegang tot de woonkamer en het toilet. In de hal bevindt zich tevens de trap naar de eerste verdieping en de meterkast. Op de vloer liggen antraciet vloertegels. De wanden zijn gesausd. Woonkamer Royale Z-vormige woonkamer met erker aan de voorzijde en aangebouwde serre aan de achterzijde. In de zithoek is een openhaard aangebracht. Onder de trap naar de eerste verdieping bevindt zich een inbouwkast. Op de vloer ligt een lamel parketvloer en de wanden zijn gesausd. De serre aan de achterzijde is uitgevoerd met kunststof kozijnen, een schuifpui en een convectorput. Het betreft een zeer lichte woonkamer door de grote raampartijen. Afmeting circa 8,36x5,98/3.38m (inclusief keuken).

4

5 Keuken Moderne keuken (2008) in L-vormige opstelling met toegang tot de achtertuin. De keuken is uitgevoerd met witte/glazen kastjes (en carrouselkast) en een kunststof aanrechtblad met rvs-spoelbak, voorzien van mengkraan. De keuken is voorzien van een gaskookplaat; hete lucht oven, vaatwasser (2009), rvs schouw afzuigkap en koelkast met vrieslades. In de keuken bevindt zich een close-in boiler voor direct warmwater. De keuken is uitgevoerd met een glasplaat achterwand (en deels rvs-plaat). Toilet Het nette toilet is uitgevoerd met een zwevend toilet en een fonteintje. De wanden zijn wit betegeld tot 1.50m hoog; op de vloer liggen antraciet vloertegels. De sanitaire voorzieningen zijn in het wit uitgevoerd. Het toilet is voorzien van mechanische ventilatie. EERSTE VERDIEPING Overloop De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de trap naar de tweede verdieping. De wanden zijn gesausd en op de vloer ligt een laminaatvloer.

6 Slaapkamer 1 Ruime (ouder)slaapkamer aan de voorzijde gelegen met wastafel en inbouwkasten met schuifdeuren (o.a. spiegeldeuren). De wanden zijn behangen en op de vloer ligt een laminaatvloer. Uitzicht aan de voorzijde op groen. Afmeting circa 3,97x3,64m.

7 Slaapkamer 2 Ruime slaapkamer aan de achterzijde gelegen met laminaatvloer en behangen wanden. Leuke doorkijk aan de achterzijde naar water en groen. Afmeting circa 3,91x3,64m.

8 Slaapkamer 3 Aan de achterzijde gelegen kleinere slaapkamer met houten klapdeuren. De wanden zijn behangen en op de vloer ligt een laminaat vloer. Afmeting circa 2,96x2,25m.

9 Badkamer Moderne badkamer uit 2007 met ligbad (extra groot formaat), separate hoekdouche met glazen douchewand, zwevend toilet en wastafel. De sanitaire voorzieningen zijn in het wit uitgevoerd. De wanden zijn deels gemêleerd crème betegeld en deels blauw met sierrand; blauwe vloertegel. De badkamer is voorzien van een handdoekradiator, mengkranen en mechanische ventilatie. Afmeting circa 2,36x2,25m.

10 TWEEDE VERDIEPING Overloop Ruime overloop met dakkapel aan de voorzijde en Velux dakraam aan de achterzijde. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer; de wanden zijn deels behangen en deels gesausd. Op de overloop bevindt zich de wasmachine-aansluiting en de mogelijkheid tot het plaatsen van een droger. Tevens is de Cv-ketel op de overloop geplaatst. Bergvliering bereikbaar via vlizotrap.

11 Slaapkamer 4 Aan de achterzijde bevindt zich een vierde slaapkamer met dakkapel en vrij uitzicht. De wanden zijn behangen met glasvezelbehang; op de vloer ligt een laminaat vloer. Het plafond is gestuukt. Afmeting circa 3,47x3,63m.

12 Slaapkamer 5 Aan de voorzijde gelegen 5 e slaapkamer met dakkapel en wastafelmeubel. De wanden zijn behangen en op de vloer ligt een laminaatvloer; het plafond is voorzien van inbouwverlichting. Ook deze kamer heeft vrij uitzicht aan de voorzijde. Afmeting circa 3,18x3,63m.

13 Achtertuin (ca. 10x6m) Zonnige, besloten achtertuin op het noordwesten gelegen. De tuin is bereikbaar via een achterom. De achtertuin is aangelegd met sierbestrating en diverse borders met vaste beplanting. De stenen schuur (circa 8 m²) is voorzien elektra.

14 BIJZONDERHEDEN Inhoud/Woonoppervlakte De inhoud van de woning bedraagt circa 363 m³, de woonoppervlakte circa 143 m²; externe bergruimte circa 8 m². Er is een Meetrapport aanwezig, conform de branchebrede meetinstructies NEN2580. Bouwjaar De woning is gebouwd omstreeks Elektra De meterkast is voorzien van 6 groepen, een 3-fasengroep, alsmede een aardlekschakelaar. Glasvezelkabel aanwezig. Verwarming/Warmwater De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater middels een Nefit combi Cv-ketel uit De ketel wordt jaarlijks gecontroleerd. In de keuken bevindt zich een close-in boiler. Het schoorsteenkanaal van de openhaard is voor het laatst geveegd in Isolatie De woning is voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van de voordeur), grotendeels in kunststof kozijnen, deels in hout, deels in aluminium. Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 7444, groot 1 are en 47 centiare.

15 Onderhoud De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed onderhouden. In 1994 is de serre aan de achterzijde geplaatst met vergunning (volgens opgave vorige verkoper is er een extra heipaal aanwezig voor eventueel verbreden serre); in 1997 is met vergunning de dakkapel aan de voorzijde geplaatst. In 2006 is een vergunning verkregen voor het plaatsen van een erker aan de voorzijde (deze is echter niet geplaatst en mogelijk is deze vergunning inmiddels verlopen). Bouwtekeningen zijn aanwezig en opvraagbaar uit ons dossier. In 2007 is de badkamer vernieuwd, is de dakbedekking dakkapel achterzijde vernieuwd en is het zinkwerk aan de voorzijde van de woning vernieuwd. In 2008 is de keuken vernieuwd (vaatwasser uit 2009). Het schilderwerk heeft in 2013 plaats gevonden. Olietank/bodemverontreinigingen Aan verkoper is/zijn geen olietank respectievelijk bezwarende bodemverontreinigingen bekend. Energielabel De woning heeft een definitief energielabel D, geldig tot Ligging De woning is gelegen in een rustige woonwijk. Onbetaald parkeren op de openbare weg. Lasten per jaar Eigenarenbelasting: Rioolrecht: Waterschapslasten: 288,32 124,60 P.M. Per jaar Per jaar Per jaar

16 Recht van gunning Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Oplevering In overleg. Algemene Voorwaarden Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en een asbestclausule worden opgenomen. Vraagprijs ,00 kosten koper Hoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar te raadplegen.

17 Plattegrond

18

19 Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Kleine afwijkingen in de maatvoering zijn mogelijk.

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Informatiebrochure Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Zeer lichte en karakteristieke twee-onder-een-kap jaren 30 woning met garage en besloten achtertuin op het zuidwesten! Deze

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp Informatiebrochure Parkietstraat 3 Badhoevedorp Parkietstraat 3 Badhoevedorp Zeer ruime twee-onder-een-kap woning van circa 148 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1951) op een groot perceel van 351

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Informatiebrochure Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Luxe, recent verbouwde (2014) jaren 30 woning met uitbouw van circa 4 meter en diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp Informatiebrochure Atletiekstraat 65 Hoofddorp In Sportdorp-Oost gelegen luxe vrijstaande woning met uitbouw en zonnige achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 423 m². Deze woning is gebouwd in 2005

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Informatiebrochure Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Goed onderhouden royale tussenwoning voorzien van een circa 12 meter diepe achtertuin gelegen in een rustige kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 17 Badhoevedorp Sloterweg 17 Badhoevedorp Karakteristiek vrijstaand herenhuis (bouwjaar circa 1924/1925) met aangebouwde hobby- /werkruimte (circa 48 m2), voorzien van parkeerplaatsen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Informatiebrochure Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp In een rustige kindvriendelijke straat gelegen aan de achterzijde en (deels) de voorzijde UITGEBOUWDE tussenwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen Informatiebrochure Asserring 131 Amstelveen Asserring 131 Amstelveen Over TWEE LAGEN UITGEBOUWDE royale woning, gelegen op een groot perceel met zonnige achtertuin (gehele dag de zon)! Wat u achter de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Zeer ruime, half-vrijstaande villa (woonoppervlakte circa 220 m²), gelegen in de villawijk de Rietlanden. De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Informatiebrochure Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Anemoonlaan 7 Badhoevedorp In de kindvriendelijke wijk Akerveld in een rustig deel van de straat gelegen royale UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE tussenwoning (bj

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp Informatiebrochure Schipholweg 399 Badhoevedorp Schipholweg 399 Badhoevedorp Uiterst sfeervolle en karakteristieke jaren 50 twee-onder-één-kap woning met vrijstaande, grote stenen garage, eigen oprit en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Zeer charmant en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS gelegen op een mooi groot perceel van 492 m2 gelegen aan de groenrijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg Informatiebrochure IJweg 79 Zwanenburg IJweg 79 Zwanenburg Uiterst sfeervolle en karakteristieke UITGEBOUWDE twee-onder-een-kap jaren 30 woning met eveneens aangebouwde entree, berging/garage, eigen oprit

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam Informatiebrochure Willem Mollhof 13 Amsterdam Willem Mollhof 13 Amsterdam Vraagprijs 325.000,00 kosten koper BEGANE GROND Entree/hal Entree met toegang tot hal/gang en toegang tot (fietsen)berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam Informatiebrochure Stadionkade 5-II Amsterdam Stadionkade 5-II Amsterdam Deze 4/5-kamer woning (circa 112 m²) is gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand uit 1931 met fraai uitzicht

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Keurig onderhouden 3-kamer seniorenwoning op de begane grond van het luxe en moderne appartementencomplex

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP. Appelgaarde BM Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 108m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Appelgaarde BM Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 108m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Appelgaarde 59 2723 BM Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 108m² Vraagprijs 269.500 k.k. KENMERKEN Prijs 269.500 k.k. Postcode 2723 BM Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Informatiebrochure Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp ROYALE (circa 180 m2!) moderne HOEKWONING gelegen op een groot en mooi aangelegd perceel van 295 m2. Deze speels ingedeelde

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp Comfortabele twee-onder-een-kap woning met werk-/hobbyruimte, garage met carport (incl. 2 parkeerplaatsen) en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Informatiebrochure Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Gemoderniseerde karakteristieke jaren 30 3/ 4-kamerwoning voorzien van erker, 2 balkons en een ruime berging in het souterrain.

Nadere informatie

Berkenlaan 28 Zundert

Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28, Zundert Deze instapklare hoekwoning met aanbouw over de gehele breedte en vrijstaande berging is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonstraat aan de rand van

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp Informatiebrochure Iraklia 7 Hoofddorp Iraklia 7 Hoofddorp Gelegen op één van de vier eilanden van Archipel, een uniek stukje van Floriande, onder architectuur (2007) gebouwde zeer ruime en luxe twee-onder-één

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

Molenstraat 125 C Helmond

Molenstraat 125 C Helmond Op chique locatie gelegen op loopafstand van het centrum van Helmond en NS station, vrijstaand geschakeld herenhuis met royale praktijkruimte aan huis. Ideaal voor aan huis gebonden beroepen! Bouwjaar:

Nadere informatie

NEWTONSTRAAT 24 BADHOEVEDORP

NEWTONSTRAAT 24 BADHOEVEDORP NEWTONSTRAAT 24 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Mooie vrij gelegen helft van een dubbel woonhuis met garage en carport. De woning beschikt over een zeer royale, vrij gelegen,

Nadere informatie

Fransebaan 548, Eindhoven

Fransebaan 548, Eindhoven Fransebaan 548, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 275.000 k.k. Aangeboden sinds 01-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Omschrijving Ruime, goed onderhouden tussenwoning met een lichte woonkamer, moderne keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers, grote zolderruimte, keurige voortuin en diepe,

Nadere informatie

Schubertstraat 15 Numansdorp

Schubertstraat 15 Numansdorp Schubertstraat 15 Numansdorp Op zoek naar een ruime instapklare en recent verbouwde hoekwoning op loopafstand van scholen, winkels, horecagelegenheden en natuur? Zoek dan niet verder! Gebruiksoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

TE KOOP: Bosheuvel AS Best K.K. Woonhuis met vrij zicht

TE KOOP: Bosheuvel AS Best K.K. Woonhuis met vrij zicht TE KOOP: Bosheuvel 9 5685 AS Best 329.000 K.K. Woonhuis met vrij zicht 2 onlinemakelaarsdiensten.nl INLEIDING Zeer ruim en speels ingedeeld halfvrijstaand huis met prachtig ruim uitzicht, garage, 5 slaapkamers

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwewater BS Zoetermeer Tussenwoning, 7 kamers, 140m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nieuwewater BS Zoetermeer Tussenwoning, 7 kamers, 140m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nieuwewater 8 2715 BS Zoetermeer Tussenwoning, 7 kamers, 140m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2715 BS Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 580 1300cm Garage

Nadere informatie

Koningin Wilhelminastraat 35 Piershil

Koningin Wilhelminastraat 35 Piershil Koningin Wilhelminastraat 35 Piershil Ruime en goed onderhouden eengezinswoning met o.a. vijf slaapkamers, ruime bijkeuken, moderne badkamer (2011) een op het zonnige westen gesitueerde achtertuin, dit

Nadere informatie

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k.

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k. Nassaustraat 71 2983 RB Ridderkerk 239.500 k.k. Nassaustraat 71 - Ridderkerk Vraagprijs: 239.500 k.k. Compleet verbouwde en uitgebouwde jaren 30 eengezinswoning met diepe tuin op Zuid-Oost! In een karakteristieke

Nadere informatie

EVENAAR 63 DE MEERN.

EVENAAR 63 DE MEERN. EVENAAR 63 DE MEERN www.evenaar63.nl Evenaar 63, De meern Zeer goed onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning (ca. 104m²) met verzorgde voortuin, een beschutte achtertuin, een vrijstaande, houten berging

Nadere informatie

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k.

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k. Wolkaarderstraat 18 Schiedam Vraagprijs 275.000 k.k. WONING OP EIGEN GROND!!! Wonen aan de rand van het Midden Delfland gebied in Woudhoek Schiedam-Noord. In een kindvriendelijke woonwijk, met op loopafstand

Nadere informatie

Professor van t Hofflaan 5 Voorschoten

Professor van t Hofflaan 5 Voorschoten Professor van t Hofflaan 5 Voorschoten Wonen Gunstig gelegen in autoluwe straat, aan groenstrook, goed verzorgde gezinswoning met een ruime woonkamer (type doorzon) en 4 slaapkamers, een voortuin en diepe

Nadere informatie

Sfeervolle eengezinswoning naar uw wens! Modern, goed onderhouden, maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin op westen!

Sfeervolle eengezinswoning naar uw wens! Modern, goed onderhouden, maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin op westen! Sfeervolle eengezinswoning naar uw wens! Modern, goed onderhouden, maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin op westen! De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 151 m2 in de woonwijk

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Inhoud: 407 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Overige inpandige ruimte: 21 m² Bouwjaar: 1986 Perceel: 234 m² VRAAGPRIJS: 345.000,00 k.k. J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Aan brede woonstraat in gewilde woonwijk Groote

Nadere informatie

Vioolstraat 23, Roosendaal

Vioolstraat 23, Roosendaal Op een kindvriendelijke locatie gelegen, keurig onderhouden, royale 2^1 kap woning ( ± 415 m³) met grote aanpandige garage op een perceel van 195 m². Deze woning is gelegen in de wijk Burgerhout nabij

Nadere informatie

Beukestraat 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Beukestraat 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Beukestraat 7 Vlaardingen Vraagprijs 335.000 k.k. In stap klaar met vernieuwde badkamer en keuken en wonen met jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat kan in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

Eekhool 73 te Hilvarenbeek

Eekhool 73 te Hilvarenbeek Inhoud: 380 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Externe bergruimte: 37 m² Bouwjaar: 1994 Perceel: 225 m² VRAAGPRIJS: 259.000,00 k.k. Eekhool 73 te Hilvarenbeek Aan een groenrijk en royaal plein in de Doelakkers

Nadere informatie

Eindhoven Jan Duikerlaan 26

Eindhoven Jan Duikerlaan 26 Eindhoven Jan Duikerlaan 26 Zeer ruim uitgebouwde hoekwoning op groot perceel, rustig gelegen nabij alle voorzieningen en de uitvalswegen. Deze luxe woning heeft 4 ruime slaapkamers, een moderne badkamer,

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Jachtheuvel 32 Best Vraagprijs 275.000,= k.k. Een royale, uitgebouwde tussenwoning met een vrijstaande stenen berging en een nette tuin op het noordwesten. De woning is gelegen op een rustige woonlocatie

Nadere informatie

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje.

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje. Ruime en lichte hoekwoning met een royale woonkamer, semi-open keuken, 4 slaapkamers, nette badkamer, inpandige garage en zonnige achtertuin op het zuidoosten. Gelegen in de wijk Heuveleind nabij openbaar

Nadere informatie

BERKENLAAN 6 ZWANENBURG

BERKENLAAN 6 ZWANENBURG BERKENLAAN 6 ZWANENBURG BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Zonnedauwlaan 18 te Amstelveen. Vraagprijs ,- kosten koper

Zonnedauwlaan 18 te Amstelveen. Vraagprijs ,- kosten koper Zonnedauwlaan 18 te Amstelveen Dit hoek huis is een lust voor het oog. Tot in detail afgewerkt en met smaak gedaan. Er zijn 4 slaapkamers, een hele luxe badkamer, zeer lichte woonkamer en een prachtige

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

Keenseweg 16 4871DS Etten-leur 217.500,- k.k. Tussenwoning In de gewilde en prettige woonwijk De KEEN gelegen zeer fraaie en moderne instapklare tussenwoning met een ruime geheel bestrate achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18 TE KOOP Terheijden Duvenvoordestraat 18 Deze uitgebouwde verrassend ruime tussenwoning is met recht instapklaar te noemen en heeft ook nog een zonnig gelegen achtertuin met berging en achterom. De woning

Nadere informatie

Van der Duyn van Maasdamstraat 18 te HILVERSUM

Van der Duyn van Maasdamstraat 18 te HILVERSUM Van der Duyn van Maasdamstraat 18 te HILVERSUM OMSCHRIJVING: Mooi! Gelegen in het populaire Hilversum zuid, mogen wij deze tussenwoning aanbieden. De woning typeert zich door de diepe achtertuin (op het

Nadere informatie