Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp

2 Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4 kamer appartement voorzien van 2 balkons en een berging in de onderbouw. Ideale indeling voor als u graag een 3 e slaapkamer wenst te creëren. De woning is o.a. ingedeeld met een ruime woonkamer met balkon, 2 goede slaapkamers, een badkamer o.a. met douche, een separaat toilet en een keuken met toegang tot een (2 e ) balkon. De badkamer is te bereiken via de keuken. Indien gewenst is op eenvoudige wijze ter hoogte van de diepe woonkamer, een 3 e slaapkamer te creëren. De woning is geheel uitgevoerd met kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De woning is voorzien van een combi Cv-ketel. De woning is gelegen op de 2 e verdieping van een complex dat voorzien is van een afgesloten entree (met intercom). Voor en nabij het complex is er gelegenheid tot onbetaald parkeren (op de openbare weg). Vraagprijs ,00 kosten koper

3 AFWERKING De gehele woning is voorzien van strak stucwerk op de wanden en plafonds, waarbij alle plafonds zijn afgewerkt met een mooie strakke plint (in de woonkamer zelfs een dubbele plint) en soms ook uitgevoerd zijn met halogeen inbouwspots. De wanden zijn in een moderne smaakvolle kleurstelling gesausd. De wanden van het toilet en de badkamer zijn modern afgewerkt met beton ciré. De vloeren in de hal, keuken en sanitaire vertrekken zijn afgewerkt met grote grijze plavuizen (betonlook), waarvan ook de plinten zijn gemaakt. De woonkamer en slaapkamers zijn uitgevoerd met een mooie plankenvloer (lamel). TWEEDE VERDIEPING Hal Vanuit het portiek binnenkomst in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, de 2 slaapkamers, de keuken en het toilet. In de hal bevindt zich de meterkast, een open garderoberuimte en 3 inbouwkasten.

4 Zeer ruime en lichte woonkamer met een balkon aan de voorzijde

5 De zeer ruime woonkamer beschikt over een grote zithoek en aparte eethoek. Indien gewenst is op eenvoudige wijze van een deel van de woonkamer een 3 e slaapkamer te maken. Aan zowel de voor- als achterzijde beschikt de woonkamer over grote raampartijen.

6 Fraai detail is de dubbele plint ter hoogte van het plafond en de halogeen inbouwverlichting, alsmede de hoge witte plint bij de brede plankenvloer. De woonkamer is vanuit de hal te betreden. Modern toilet Vanuit de hal te betreden toilet dat uitgevoerd met een zwevend (wit) toilet. Ook hier treft u een gestuukt plafond met plint aan, zijn de wanden afgewerkt met beton ciré en zijn er plavuizen (met plint) met een betonlook op de vloer aangebracht. Natuurlijk ventilatierooster aanwezig.

7 Moderne badkamer Zeer fraai uitgevoerde badkamer voorzien van een doucheruimte o.a. met stortdouche/ separate handdouche/ een glazen douchedeur/ RVS douchegoot en een groot hoogglans wit wastafelmeubel met design mengkraan/grote spiegel/ elektrapunt. De cv-ketel is geplaatst in een op maat gemaakte kast. De badkamer is voorzien van een natuurlijk ventilatierooster, alsmede een raam dat deels open gezet kan worden. Het gestuukte plafond is afgewerkt met plint en halogeen inbouwspots. De wanden zijn afgewerkt met beton ciré. De badkamer is te betreden via de keuken.

8 Keurige keuken met balkon Via de hal te betreden keuken die aan de achterzijde is gelegen en toegang heeft tot een balkon. De keuken is uitgevoerd met witte hoogglans keukenkastjes, een zwart gemêleerd kunststof aanrechtblad voorzien van een enkele RVS spoelbak en een 4- pits gaskookplaat met afzuigkap. Losstaande koel/vriescombinatie. De keuken beschikt over aansluitingen voor zowel een wasmachine als vaatwasser. De omstreeks 2011/2012 gemoderniseerde keuken is afgewerkt met een plavuizenvloer en stucwerk op de wanden en plafond (met plint).

9 Slaapkamer 1 (circa 2,70 x 3,60 m) Via de hal te betreden ruime slaapkamer die aan de voorzijde is gelegen. De slaapkamer is afgewerkt met strak gestuukte wanden en plafond (met plint) en een fraaie plankenvloer (lamel).

10 Slaapkamer 2 (circa 2,38 x 3,60 m) Via de hal te betreden slaapkamer die aan de voorzijde is gelegen. De slaapkamer beschikt over een vaste kast. De slaapkamer is afgewerkt met strak gestuukte wanden en plafond (met plint) en een fraaie plankenvloer (lamel).

11 Balkons De woning beschikt over 2 balkons. Nabij de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde een balkon dat op het noordwesten is gelegen, nabij de keuken bevindt zich het 2 e balkon dat aan de achterzijde op het zuidoosten is gelegen. Locatie De woning is gelegen in het centrum in een rustige woonwijk op loopafstand van het winkelcentrum. In de nabije omgeving bevinden zich diverse scholen en recreatie/sportmogelijkheden. Bereikbaarheid middels uitvalswegen (A9, A4 en Ring A10) en openbaar vervoervoorzieningen. O.a. Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn goed bereikbaar. Aan de zijkant van het complex bevindt zich een mooi plantsoen.

12 Bouwjaar De woning is gebouwd omstreeks BIJZONDERHEDEN Inhoud/Woonoppervlakte/ Perceeloppervlakte De inhoud van de woning bedraagt circa 180 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 70 m². Nen-meting aanwezig. Berging Op de begane grond bevindt zich de bijbehorende (fietsen)berging. Roerende zaken Zie bijgevoegde lijst van zaken. Onderhoud De woning is aan de binnenzijde uitstekend en aan de buitenzijde goed onderhouden. Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Omstreeks 2011/2012 zijn de badkamer, toilet en keuken gemoderniseerd, is de gehele woning voorzien van nieuw stucwerk en zijn de plavuizen vloeren en de plankenvloer (lamel) door de gehele woning aangebracht. De wanden van het toilet en de badkamer zijn afgewerkt met beton ciré. Elke 1-2 maanden onderhoudt verkoper de doucheruimte met bijenwas. De verwarming en warmwater geschiedt via een Remeha combi Cv-ketel die in 2005 is vernieuwd, zo ook toen de radiatoren. Omstreeks 2011/2012 is het bijbehorende leidingwerk vernieuwd. De Cv-ketel heeft op 29 december 2015 een onderhoudsbeurt gehad, waarbij het expansievat vernieuwd is. Vereniging van Eigenaren Het appartement maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaren Marconistraat te Badhoevedorp. De servicekosten bedragen 91,81 per maand. De stukken van de VVE en het Meerjaren Onderhoudsplan zijn verkrijgbaar via ons kantoor. Het beheer van de VVE wordt gevoerd door Newomij (voorheen Bank voor de Bouwnijverheid), Oranje Nassaulaan 21, 1075 AJ Amsterdam, tel Splitsingsakte Het complex bestaat uit 49 woningen met bijbehorende bergingen. De splitsingsakte is op 30 maart 2002 verleden voor notaris A.A. van Velten te Amsterdam, waarop het Modelreglement van 1992 van toepassing is. De VVE beschikt tevens over een Huishoudelijk Reglement, dit reglement is opvraagbaar via ons kantoor.

13 Kadastrale gegevens Woning met berging: gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer A-28, uitmakende het 29/1.309 e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Parkeren Voor en nabij het complex is voldoende gelegenheid tot onbetaald parkeren (op de openbare weg). Energielabel Verkoper is in het bezit van een definitief energielabel (label D). Recht van gunning Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Oplevering In overleg. Algemene Voorwaarden Bijgevoegd in de brochure treft u o.a. de Algemene Voorwaarden aan. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Vraagprijs ,00 kosten koper Alhoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens.

14 Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Kleine afwijkingen inde maatvoering zijn mogelijk.

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Informatiebrochure Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp ROYALE (circa 180 m2!) moderne HOEKWONING gelegen op een groot en mooi aangelegd perceel van 295 m2. Deze speels ingedeelde

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Informatiebrochure Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Anemoonlaan 7 Badhoevedorp In de kindvriendelijke wijk Akerveld in een rustig deel van de straat gelegen royale UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE tussenwoning (bj

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Informatiebrochure Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Luxe, recent verbouwde (2014) jaren 30 woning met uitbouw van circa 4 meter en diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Zeer charmant en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS gelegen op een mooi groot perceel van 492 m2 gelegen aan de groenrijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Informatiebrochure Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Zeer lichte en karakteristieke twee-onder-een-kap jaren 30 woning met garage en besloten achtertuin op het zuidwesten! Deze

Nadere informatie

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Informatiebrochure Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp In een rustige kindvriendelijke straat gelegen aan de achterzijde en (deels) de voorzijde UITGEBOUWDE tussenwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam

Informatiebrochure. Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Informatiebrochure Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Royale 3-kamer MAISONNETTE voorzien van een ruim balkon dat zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp Informatiebrochure Schipholweg 399 Badhoevedorp Schipholweg 399 Badhoevedorp Uiterst sfeervolle en karakteristieke jaren 50 twee-onder-één-kap woning met vrijstaande, grote stenen garage, eigen oprit en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 17 Badhoevedorp Sloterweg 17 Badhoevedorp Karakteristiek vrijstaand herenhuis (bouwjaar circa 1924/1925) met aangebouwde hobby- /werkruimte (circa 48 m2), voorzien van parkeerplaatsen

Nadere informatie

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg Informatiebrochure IJweg 79 Zwanenburg IJweg 79 Zwanenburg Uiterst sfeervolle en karakteristieke UITGEBOUWDE twee-onder-een-kap jaren 30 woning met eveneens aangebouwde entree, berging/garage, eigen oprit

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Keurig onderhouden 3-kamer seniorenwoning op de begane grond van het luxe en moderne appartementencomplex

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Informatiebrochure Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Goed onderhouden royale tussenwoning voorzien van een circa 12 meter diepe achtertuin gelegen in een rustige kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Informatiebrochure Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Gemoderniseerde karakteristieke jaren 30 3/ 4-kamerwoning voorzien van erker, 2 balkons en een ruime berging in het souterrain.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen Informatiebrochure Asserring 131 Amstelveen Asserring 131 Amstelveen Over TWEE LAGEN UITGEBOUWDE royale woning, gelegen op een groot perceel met zonnige achtertuin (gehele dag de zon)! Wat u achter de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp Informatiebrochure Parkietstraat 3 Badhoevedorp Parkietstraat 3 Badhoevedorp Zeer ruime twee-onder-een-kap woning van circa 148 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1951) op een groot perceel van 351

Nadere informatie

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp Informatiebrochure Iraklia 7 Hoofddorp Iraklia 7 Hoofddorp Gelegen op één van de vier eilanden van Archipel, een uniek stukje van Floriande, onder architectuur (2007) gebouwde zeer ruime en luxe twee-onder-één

Nadere informatie

Suiestraat 11 c ROTTERDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper

Suiestraat 11 c ROTTERDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper Suiestraat 11 c ROTTERDAM Vraagprijs 112.500,00 kosten koper Perfect onderhouden en gemoderniseerd 3 kamer appartement op de derde verdieping, met twee balkons en een grote berging in de onderbouw. Ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Luxemburgsestraat 8 Budel. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Luxemburgsestraat 8 Budel. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Luxemburgsestraat 8 Budel Vraagprijs: 99.500 k.k. Woonopp.: 87m² Inhoud: 276m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 99.500 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar 1963 Algemene

Nadere informatie

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Zeer ruime, half-vrijstaande villa (woonoppervlakte circa 220 m²), gelegen in de villawijk de Rietlanden. De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam Informatiebrochure Willem Mollhof 13 Amsterdam Willem Mollhof 13 Amsterdam Vraagprijs 325.000,00 kosten koper BEGANE GROND Entree/hal Entree met toegang tot hal/gang en toegang tot (fietsen)berging. De

Nadere informatie

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Madeliefstraat 36 c - Rotterdam

Madeliefstraat 36 c - Rotterdam Madeliefstraat 36 c - Rotterdam Vraagprijs 89.000,= k.k. Omschrijving Madeliefstraat 36 c - Rotterdam Modern instapklaar appartement, geheel netjes afgewerkt, praktische indeling en eventueel de mogelijkheid

Nadere informatie

Te Koop. van Leeuwenstraat VR Voorburg. Bovenwoning 75m². Vraagprijs Op aanvraag

Te Koop. van Leeuwenstraat VR Voorburg. Bovenwoning 75m². Vraagprijs Op aanvraag Te Koop van Leeuwenstraat 103 2273VR Voorburg Bovenwoning 75m² Vraagprijs Op aanvraag Vraagprijs Op aanvraag Status Beschikbaar Beschikbaar per per direct Soort appartement Bovenwoning Oppervlakte 75m²

Nadere informatie

HAGELAND 114 AMSTERDAM

HAGELAND 114 AMSTERDAM HAGELAND 114 AMSTERDAM BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Klaverstraat 113 c - Rotterdam

Klaverstraat 113 c - Rotterdam Klaverstraat 113 c - Rotterdam Vraagprijs 89.500,= k.k. Omschrijving Klaverstraat 113 c - Rotterdam Leuke 3 (voorheen 4 kamer) woning op de derde verdieping en zolder (woonoppervlakte ca. 75m²) in een

Nadere informatie

GRAAF FLORISLAAN 14 AMSTELVEEN

GRAAF FLORISLAAN 14 AMSTELVEEN GRAAF FLORISLAAN 14 AMSTELVEEN BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Valleistraat 58. Vraagprijs : 299.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Valleistraat 58. Vraagprijs : 299.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Valleistraat 58 Aan de rand van het koopcentrum is dit jonge, luxe afgewerkte APPARTEMENT gelegen. Het app. ligt op de 3e verdieping van het moderne gebouw 'Silhouet'

Nadere informatie

EINSTEINLAAN 225 BADHOEVEDORP

EINSTEINLAAN 225 BADHOEVEDORP EINSTEINLAAN 225 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

EINSTEINLAAN 279 BADHOEVEDORP

EINSTEINLAAN 279 BADHOEVEDORP EINSTEINLAAN 279 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Stakman Bossestraat 2 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Stakman Bossestraat 2 Noordwijk Vrijblijvende informatie Stakman Bossestraat 2 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op rustige, groene en kindervriendelijke locatie, nabij uitvalswegen en scholen gelegen,

Nadere informatie

Van Wijngaardenlaan 35, Rotterdam 123.000

Van Wijngaardenlaan 35, Rotterdam 123.000 Van Wijngaardenlaan 35, Rotterdam 123.000 Dit prachtig afgewerkte 3-kamerappartement op de eerste woonlaag is een bezichtiging meer dan waard! Het appartement is gelegen in de schone, groene en rustige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp Informatiebrochure Atletiekstraat 65 Hoofddorp In Sportdorp-Oost gelegen luxe vrijstaande woning met uitbouw en zonnige achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 423 m². Deze woning is gebouwd in 2005

Nadere informatie

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen Vraagprijs 144.500 k.k. Dit uw kans. Dit sfeervolle 3 kamer (optioneel 4 kamer) appartement is instapklaar en bijzonder leuk ingedeeld. Strakke wanden, laminaat vloer,

Nadere informatie

Stadhoudersweg EB Rotterdam k.k.

Stadhoudersweg EB Rotterdam k.k. Stadhoudersweg 5 3038 EB Rotterdam 275.000 k.k. Stadhoudersweg 5 - Rotterdam Vraagprijs: 275.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige, ROYALE en GELIJKVLOERSE BOVENWONING! Op de rand van Blijdorp en Bergpolder

Nadere informatie

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k.

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k. TE KOOP Grootschoterweg 165 Budel-Schoot Vraagprijs: 149.500 k.k. Woonopp.: 90m² Inhoud: 270m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 149.500 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar

Nadere informatie

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Vraagprijs: 249.000,- kosten koper Koophuis Makelaars NieuwVennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan

Nadere informatie

parterre met royale tuin

parterre met royale tuin parterre met royale tuin VOORBURG Prins Bernhardlaan 108 vraagprijs 225.000 k.k. 070 219 6219 info@isee.nl www.isee.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Vereniging

Nadere informatie

DOCTOR BERLAGELAAN 61 EINDHOVEN 137.000 k.k. www.drberlagelaan61a.nl Omschrijving Compleet gemoderniseerd (2008) 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats, zonnig terras op

Nadere informatie

Ridderkerk. Prinsenstraat 59. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Ridderkerk. Prinsenstraat 59. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Ridderkerk Prinsenstraat 59 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse

Nadere informatie

Eindhoven Karel de Grotelaan 241

Eindhoven Karel de Grotelaan 241 Eindhoven Karel de Grotelaan 241 E I N D H O V E N K A R E L D E G R O T E L A A N 2 4 1 Omschrijving Goed onderhouden 3-kamerappartement (voorheen en met de mogelijkheid tot 4 kamers) op de 2e verdieping

Nadere informatie

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN Karakteristieke gemoderniseerde bovenwoning, type maisonnette, met drie woonlagen en eigen toegang. Mooie hoekligging op gewilde woonlocatie Tuindorp nabij het

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= k.k.

VRAAGPRIJS ,= k.k. VAN NIJENRODEWEG 488 Recent gerenoveerd vierkamer appartement met drie slaapkamers, twee balkons, een aparte berging en groen uitzicht. Het lichte appartement is gelegen op de vijfde verdieping en is bereikbaar

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwstraat 49d BUDEL. Vraagprijs: 109.000 k.k.

TE KOOP. Nieuwstraat 49d BUDEL. Vraagprijs: 109.000 k.k. TE KOOP Nieuwstraat 49d BUDEL Vraagprijs: 109.000 k.k. Woonopp.: 57m² Inhoud: 184m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 109.000 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar 1982 Algemene

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Hoogstraat 345, Eindhoven

Hoogstraat 345, Eindhoven Hoogstraat 345, Eindhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

Papendrecht Staringlaan 136

Papendrecht Staringlaan 136 Modern afgewerkt 3-kamerappartement Woonkamer Keuken Uitzicht Vraagprijs e 106.000,-- k.k. Speciaal voor starters is dit een heel leuk appartement; geheel gemoderniseerd en voorzien van een uitgebreide

Nadere informatie

MECHELENSINGEL 43 AMSTERDAM

MECHELENSINGEL 43 AMSTERDAM MECHELENSINGEL 43 AMSTERDAM BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vrieseweg 27 A. Huurprijs 1.095,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vrieseweg 27 A. Huurprijs 1.095,-- p.m TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Vrieseweg 27 A Huurprijs 1.095,-- p.m. Geweldig driekamerappartement met een compleet nieuwe afwerking aan de rand van het centrum! Het gehele

Nadere informatie

TE KOOP KROMHOUTSTRAAT 21 EINDHOVEN. Biedprijs vanaf 148.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP KROMHOUTSTRAAT 21 EINDHOVEN. Biedprijs vanaf 148.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP KROMHOUTSTRAAT 21 EINDHOVEN LET OP: DEZE WONING WORDT AANGEBODEN MET EEN BIEDPRIJS VAN 148.000,- K.K. BIJ INTERESSE WORDT U UITGENODIGD EEN BIEDING TE DOEN VANAF 148.000,- K.K. Gemoderniseerd instap

Nadere informatie

Lievenshof 5 te Alkmaar Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel: ,

Lievenshof 5 te Alkmaar Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel: , Lievenshof 5 te Alkmaar Adres Lievenshof 5 1816 KH Alkmaar Vraagprijs 129.500,= kosten koper Aanvaarding In overleg. Omschrijving Kopers opgelet! Voor dit 4-kamer HOEK appartement geldt dat u werkelijk

Nadere informatie

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam Informatiebrochure Stadionkade 5-II Amsterdam Stadionkade 5-II Amsterdam Deze 4/5-kamer woning (circa 112 m²) is gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand uit 1931 met fraai uitzicht

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP Arènpalmstraat 4 te Amsterdam Vraagprijs: k.k.

TE KOOP Arènpalmstraat 4 te Amsterdam Vraagprijs: k.k. TE KOOP Arènpalmstraat 4 te Amsterdam Vraagprijs: 430.000-- k.k. Bent u op zoek naar een luxe en ruim appartement in Amsterdam, maar vindt u het binnen de ring te duur. Kom dan eens een kijkje nemen bij

Nadere informatie

PRINS FLORISLAAN 14 BADHOEVEDORP

PRINS FLORISLAAN 14 BADHOEVEDORP PRINS FLORISLAAN 14 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Beemdgras 32. Vraagprijs : 239.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Beemdgras 32. Vraagprijs : 239.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Beemdgras 32 Op een rustige locatie in de kindvriendelijke woonwijk Dragonder-Noord ligt deze goed onderhouden, ruime GEZINSWONING. De woning beschikt over een

Nadere informatie

Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam k.k.

Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam k.k. TE KOOP Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam 159.500 k.k. KENMERKEN Prijs 159.500 k.k. Adres Peppelweg 62 d Postcode 3053 GM Stad Rotterdam Woningtype Portiekflat Woonruimte 56m² Inhoud 190m³ Kamers 3 Slaapkamers

Nadere informatie