Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg"

Transcriptie

1 Informatiebrochure IJweg 79 Zwanenburg

2 IJweg 79 Zwanenburg Uiterst sfeervolle en karakteristieke UITGEBOUWDE twee-onder-een-kap jaren 30 woning met eveneens aangebouwde entree, berging/garage, eigen oprit voor diverse auto s en een royale achtertuin op het noordwesten met blokhut en overkapping. Het totale perceeloppervlak bedraagt 329 m2. Deze modern afgewerkte woning is o.a. ingedeeld met een royale woonkamer (doorgebroken met de oorspronkelijke keuken) met erker en fraaie vloer. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met een woonkeuken (2008) met diverse apparatuur. In deze ruimte ligt dezelfde fraaie vloer als in de woonkamer. Middels openslaande deuren is de diepe achtertuin bereikbaar. Via de aangrenzende nieuw aangebouwde entree (2011) is de woning toegankelijk. Indien gewenst is eveneens de originele entree toegankelijk te maken. In combinatie met de entree is in 2011 de berging/garage aangebouwd met zadeldak voorzien van vliering. Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde een ruime slaapkamer met dakkapel; via de overloop is de grote badkamer bereikbaar met whirlpool, separate douche, wastafelmeubel en zwevend toilet. Tevens bevindt zich in deze ruimte de wasmachine-aansluiting. Aangrenzend aan de badkamer bevindt zich de uitgebouwde ouderslaapkamer met toegang tot een terras. Deze kamer is ook fraai afgewerkt met een mooie laminaatvloer. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is ingedeeld met één grote slaapkamer. Aan de achterzijde is een grote dakkapel geplaatst over de gehele breedte van de woning. De diepe achtertuin is gelegen op het noordwesten en heeft de gehele dag de zon! De tuin is rustig gelegen en biedt veel privacy. In de tuin is een sfeervolle overkapping gemaakt en staat een nette dubbele blokhut. Kortom, een bijzonder leuke en uitstekend onderhouden 2-onder-1-kapwoning gelegen aan de gewilde IJweg, welke van binnen en buiten in de stijl gemoderniseerd en uitgebreid is! Vraagprijs ,00 kosten koper

3 BEGANE GROND Woonkamer Sfeervolle woonkamer met erker aan de voorzijde en extra zijraam. De ruimte van de oorspronkelijke keuken is ook bij de woonkamer getrokken, waardoor de woonkamer extra ruim is. Door de uitgebouwde woonkeuken is deze gehele ruimte ingedeeld als zithoek. De wanden zijn gesausd (granol afwerking) en het plafond gestuukt (geschuurd), voorzien van inbouwverlichting. Op de vloer ligt een fraaie slijtvaste vloer (2012). De woonkamer biedt toegang tot de kelderkast en de oorspronkelijke entree met toegang tot de bovengelegen verdiepingen.

4 Moderne royale woonkeuken (2008) In 2008 uitgebouwde gezellige en tuingerichte woonkeuken voorzien van grote raampartijen en openslaande deuren naar de achtertuin. Tevens een extra zijraam naar het garage pad voor extra lichtinval. De witte keuken (2008) is L-vormig opgesteld en uitgevoerd met een vaatwasser (Whirlpool, vernieuwd in 2014), een RVS gasfornuis met 6 pits en 90cm oven (Boretti), een grote RVS Amerikaanse koel/vriescombinatie met ingebouwde ijsblokjesmachine (Whirlpool), een RVS afzuigkap (type schouw, Boretti), een RVS magnetron (Whirlpool) en een RVS spoelbak met mengkraan.

5 Op de vloer ligt een fraaie, slijtvaste vloer (2012). De wanden in het gedeelte van de keuken zijn crèmekleurig betegeld, de overige wanden zijn afgewerkt met spachtelputz; het plafond is afgewerkt met stucwerk (geschuurd). In de ruimte bevindt zich een voorraadkast en het moderne, zwevende toilet met fonteintje. Het tegelwerk is in het crème uitgevoerd, het sanitair in het wit. In de ruimte bevindt zich tevens de kast met de Cv-ketel. Alle deuren zijn uitgevoerd in paneeldeuren.

6 Sfeervolle achtertuin met blokhut en overkapping De diepe achtertuin is op het noordwesten gelegen en biedt de gehele dag de zon! Grenzend aan de woning is de tuin voorzien van een groot zonneterras. De tuin is aangelegd met sierbestrating en een grasgazon. Achterin de tuin is een overkapping gemaakt met een tweede terras. In de tuin staat een dubbele houten blokhut met aan de achterzijde een deel voor bergruimte en aan de voorzijde een nette (speel)ruimte met laminaatvloer, elektra en kabel. De tuin is voorzien van een buitenkraan en buitenverlichting. De tuin is besloten gelegen en biedt veel rust en privacy!

7 Aangebouwde entree, berging/garage (2011) Binnenkomst via toegangsdeur in de fraaie, aangebouwde entree. De entree biedt toegang tot de berging/garage en de woonkeuken. De wanden zijn behangen en op de vloer liggen lichte plavuizen. Indien gewenst is de oorspronkelijke entree aan de voorkant van de woning ook eenvoudig toegankelijk te maken. De aangrenzende berging/garage is voorzien van een garagedeur naar de voorzijde en een loopdeur naar de achtertuin. Tevens grote vliering in de kap van de aanbouw. Het voorgelegen garage pad biedt mogelijkheid tot het plaatsen van diverse auto s. Tevens is door de gemeente in 2014 een extra brede oprit gemaakt. De grote voortuin is ver van de weg gelegen en fraai aangelegd.

8 EERSTE VERDIEPING Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, de badkamer en de trap naar de tweede verdieping. Op de overloop en de trap ligt vloerbedekking. Ouderslaapkamer met balkon De woning is aan de achterzijde voorzien van een houten opbouw met royale, sfeervolle ouderslaapkamer. Deze ouderslaapkamer biedt toegang tot het overige deel van het platte dak van de uitbouw op de begane grond. Een circa 2 m² van dit platte dak is afgeschermd met een balkonhek en in gebruik als terras. De slaapkamer is voorzien van een witte laminaatvloer en een gestuukt plafond (schuurwerk); de wanden zijn deels afgewerkt met structuurverf en deels met behang. Diverse mogelijkheden tot het plaatsen van garderobekasten. De kamer is voorzien van een ventilatiesysteem.

9 Badkamer Moderne, grote badkamer met whirlpool, wastafelmeubel, separate douche met glazen douchewand en zwevend toilet. De wanden zijn deels wit en deels zwart betegeld; op de vloer liggen witte vloertegels, diagonaal gelegd (met vloerverwarming). In de badkamer bevindt zich een diepe inbouwkast. Het verlaagde plafond (gestuukt en geschuurd) is voorzien van inbouwverlichting. De sanitaire voorzieningen zijn in het wit uitgevoerd. In de badkamer is tevens mogelijkheid tot het plaatsen van de wasmachine (aansluiting en afvoer aanwezig) en de droger. De badkamer is te ventileren door mechanische ventilatie en een gevelraam. De badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en biedt toegang tot de (ouder)slaapkamer aan de achterzijde van de woning.

10 Slaapkamer 2 Aan de voorzijde gelegen slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde. Achter de trapopgang bevindt zich een extra hoek voor bijvoorbeeld het plaatsen van een kast of bureau. De wanden zijn behangen en op de vloer ligt een witte laminaatvloer; gestuukt plafond (geschuurd). De kamer is voorzien van een ventilatiesysteem.

11 TWEEDE VERDIEPING Slaapkamer 3 Via een vaste trap komt u binnen in deze ruime slaapkamer over de gehele breedte en lengte van de tweede verdieping. Aan de achterzijde is deze kamer voorzien van een brede dakkapel; aan de voorzijde deels van bergruimte onder het knieschot. De wanden en de schuine delen zijn gesausd en op de vloer ligt vloerbedekking. Het plafond is voorzien van inbouwverlichting.

12 BIJZONDERHEDEN Bouwjaar De woning is gebouwd omstreeks Inhoud/Woonoppervlakte De inhoud van de woning bedraagt circa 350 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 120 m²; de overige inpandige ruimte circa 15 m²; de blokhut circa 11 m². Elektra/ alarm De groepenkast is uitgevoerd met 9 groepen elektra, krachtstroom en een aardlekschakelaar. De woning is voorzien van een alarmsysteem. Verwarming/Warmwater Verwarming en warmwater middels een Vaillant combi Cv-ketel, geplaatst in (onderhoudscontract). Onderhoud / Isolerende voorzieningen De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed tot uitstekend onderhouden. Omstreeks 2008 is de uitbouw van de keuken geplaatst; omstreeks 2011 de entree/berging/garage. Tevens is in 2011 het dak vernieuwd, getengeld en geheel voorzien van Tuille de Nord dakpannen. De woning is voorzien van dubbele beglazing. De gehele woning is voorzien van nieuwe binnendeuren (deels paneeldeuren, deels deuren met roedeverdeling). De woning is geïsoleerd in het kader van het Schiphol Isolatie Project. Milieu Volgens opgave van de gemeente Haarlemmermeer afdeling Milieu zijn er geen bezwarende bodemverontreinigingen respectievelijk en olietank bekend. ALGEMEEN Lasten Eigenarenbelasting: 269,26 Per jaar Rioolrecht: 119,76 Per jaar Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer, sectie A, nummer 9829, groot 3 are en 29 centiare. Recht van gunning Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Energielabel Verkoper beschikt niet over een energielabel en zal deze ook niet aanvragen. Oplevering In overleg.

13 LOCATIE De woning is gelegen aan een rustige en kindvriendelijke weg (min of meer gezien de karakteristieke woningen en bomen een laan). In de nabije omgeving bevinden zich het winkelcentrum, diverse scholen en recreatie/sportmogelijkheden. Goede bereikbaarheid middels uitvalswegen en openbaar vervoervoorzieningen (o.a. station). Kenmerkende bomen en karakteristieke jaren 30 bebouwing aan de IJweg (meer een karakteristieke laan dan een weg). Algemene Voorwaarden Bijgevoegd in de brochure treft u o.a. de Algemene Voorwaarden aan. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Vraagprijs ,00 kosten koper Hoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens. Wij adviseren u uw eigen NVM makelaar te raadplegen.

14 Plattegrond

15

16 Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Kleine afwijkingen in de maatvoering zijn mogelijk.