Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Iraklia 7 Hoofddorp

2 Iraklia 7 Hoofddorp Gelegen op één van de vier eilanden van Archipel, een uniek stukje van Floriande, onder architectuur (2007) gebouwde zeer ruime en luxe twee-onder-één kapwoning gelegen op een groot perceel van 329 m2 met aan de achterzijde een terras aan (en boven) een grote waterpartij! Parkeermogelijkheden op eigen terrein. Opvallend is de speelse indeling met grote raampartijen en vide! Kenmerkend voor de woning is de goede en vooral ruime indeling van de vertrekken en de hoge plafonds (ca. 2,9m)! De woning (ca. 170 m2), type Sao Miquel en opgeleverd met een uitgebouwde 2 e verdieping, is ingedeeld met 3 woonlagen: begane grond o.a. met gezellige woonkeuken aan de voorzijde en opvallend grote tuingerichte woonkamer uitkijkend op het water; eerste verdieping o.a. met vide, 3 slaapkamers en badkamer met douche en toilet; tweede verdieping o.a. met 2 slaapkamers, een 2 e badkamer met ligbad en inpandige berging met wasmachine-aansluiting. De woning is aan de buitenzijde uitgevoerd met natuurlijke materialen als baksteen, leien, hout en zink. Inpandig is de woning afgewerkt met gestuukte wanden, hoge plinten en een fraaie lichtgrijs gemêleerde betegelde vloer (met vloerverwarming) op de begane grond, de bovengelegen verdiepingen zijn afgewerkt met één en dezelfde laminaatvloer. Rustige en kindvriendelijke ligging, op het eiland treft u enkel bestemmingsverkeer aan. Archipel ligt aan de zuidgrens van Floriande en is o.a. makkelijk bereikbaar via de N205 en N201. En daarmee ook de A4 en andere delen van de Randstad, waarbij te denken aan Haarlem en Amsterdam! In de nabije omgeving bevinden zich openbaar vervoervoorzieningen, scholen, een breed winkelaanbod, restaurants, theater De Meerse en volop sport- en recreatiemogelijkheden. Vraagprijs ,00 kosten koper

3 Unieke ligging achterzijde! Rustige en ruimtelijke ligging voorzijde.

4 BEGANE GROND Royale tuingerichte woonkamer met vide (ca. 35 m2) Vanuit de zithoek heeft u een prachtig uitzicht op de waterpartij! Houten openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin, waar zich tegen het huis aan een gezellig zonneterras met pergola bevindt. Opvallend mooi hoog raam ter hoogte van de vide dat een speels effect heeft en voor extra veel lichtinval zorgt. De gehele begane grondvloer is voorzien van een fraaie lichtgrijs gemêleerde plavuizenvloer die voorzien is van vloerverwarming. De wanden zijn gestuukt en wit gesausd.

5 De aan de achterzijde gelegen zithoek staat in halfopen verbinding met de keuken die aan de voorzijde nabij de hal is gesitueerd. Zicht vanaf de vide op de eerste verdieping de woonkamer in.

6 Gezellige luxe woonkeuken Aan de voorzijde gelegen zeer ruime keuken met o.a. een groot gevelraam aan de voorzijde. De L-vormige keuken is uitgevoerd met moderne hoogglans witte keukenkastjes, een wit hoog kunststof aanrechtblad met RVS rand en 1 ½ RVS spoelbak, een vaatwasmachine, een carousselkast, een koelkast, een vrieskast (met 3 vriesladen), een oven en een 5-pits gaskookplaat met wokbrander en RVS afzuigkap. De keuken is voorzien van mechanische ventilatie. Toilet Keurig afgewerkt (zwevend) toilet met fonteintje, waarbij het sanitair in het wit is uitgevoerd en de wanden (deels) wit betegeld zijn. Mechanische ventilatie aanwezig. Het toilet bevindt zich in de hal.

7 EERSTE VERDIEPING Overloop 1 e verdieping. Trappenhuis naar 1 e en 2 e verdieping gezien vanuit de woonkamer. Vanaf de overloop met vide zijn 3 slaapkamers, de badkamer, de bovengelegen verdieping en een diepe inbouwkast (berging) bereikbaar. Slaapkamer 1 Aan de voorzijde speels ingedeelde slaapkamer die afgewerkt is met gesausde wanden en een laminaatvloer.

8 Slaapkamer 2 Aan de achterzijde gelegen goede slaapkamer voorzien van een gevelraam aan zowel de achter- als zijkant. De slaapkamer is afgewerkt met gesausde wanden en een laminaatvloer. Slaapkamer 3 Aan de achterzijde gelegen kleinere slaapkamer met gevelraam die momenteel in gebruik is als kledingkamer. Ook deze slaapkamer is afgewerkt met gesausde wanden en een laminaatvloer. De kasten zijn ter overname, onder de kasten is de laminaatvloer doorgelegd.

9 Badkamer 1 Ruime badkamer voorzien van douche met thermostaatkraan, een toilet en een wastafel met planchet. Mechanische ventilatie aanwezig, natuurlijke ventilatie is mogelijk via een raam in de zijgevel. Het sanitair is in het wit uitgevoerd. De badkamer is afgewerkt met witte wandtegels en grijs gemêleerde vloertegels. TWEEDE VERDIEPING Badkamer 2 Ruime badkamer met ligbad voorzien van thermostaatkraan en een wastafel met planchet. De badkamer is afgewerkt met witte wandtegels en grijs gemêleerde vloertegels. Mechanische ventilatie aanwezig.

10 Slaapkamer 4 Aan de achterzijde gelegen ruime slaapkamer die afgewerkt is met gesausde wanden en een laminaatvloer. Opvallend en leuk detail is het schuin aflopende dak. Slaapkamer 5 Aan de voorzijde gelegen speels ingedeelde slaapkamer die afgewerkt is met gesausde wanden en een laminaatvloer.

11 ACHTERTUIN Diepe achtertuin met een natuurstenen terras met pergola tegen de woning aan, een grasstrook met vaste beplanting in het midden en een terras met vlonder nabij/boven het water. De zonnige achtertuin is op het zuidoosten gelegen. In de zomer heeft u van s morgens vroeg t/m zonsondergang de zon! Het terras met vlonder is aangelegd met hardstenen tegels en vlonderplanken (composiet). In de achtertuin, aan het einde van het (zij)pad, bevindt zich een zeer ruime berging (steen of gepotdekselde houten wanden, pannen gedekt dak, betonnen vloer) die voorzien is van elektra. Naast het huis bevindt zich op het perceel een pad met grijs siersplit dat plaats biedt voor meerdere auto s. Onder het split is een verharde laag aangebracht.

12 LOCATIE Rustige en kindvriendelijke ligging, op het eiland treft u enkel bestemmingsverkeer aan. Archipel ligt aan de zuidgrens van Floriande en is o.a. makkelijk bereikbaar via de N205 en N201. En daarmee ook de A4 en andere delen van de Randstad, waarbij te denken aan Haarlem en Amsterdam! In de directe omgeving bevinden zich diverse scholen (lagere scholen en middelbare scholen). Tevens zijn in de omgeving openbaar vervoervoorzieningen, een breed winkelaanbod, restaurants, theater De Meerse en volop sport- en recreatiemogelijkheden aanwezig. BIJZONDERHEDEN Inhoud/Woonoppervlakte De totale inhoud van de woning bedraagt ca. 560 m3. Het woonoppervlak bedraagt ca. 170 m2 (inclusief inpandige berging). Oppervlakte berging in de achtertuin ca. 20 m2. Inpandige berging Op de overloop van de eerste verdieping bevindt zich een diepe inbouwkast. Op de overloop van de tweede verdieping bevindt zich een inpandige berging waar de mechanische ventilatie-unit en Cv-ketel zijn geplaatst. Tevens bevindt zich hier de wasmachine-aansluiting en is er plaats voor een droger. Bouwjaar De woning is gebouwd omstreeks Roerende zaken Voor de roerende zaken die achterblijven, meegaan of ter overname worden aangeboden, verwijzen wij naar de bijgevoegde lijst van zaken. Elektra De meterkast is voorzien van 7 groepen elektra en 2 aardlekschakelaars. Onderhoud De woning is zowel binnen als buiten goed tot uitstekend onderhouden. GIW-garantie De woning is gebouwd met GIW-garantie (certificaat afgegeven op 3 juli 2006). Isolatie Optimale isolatie, waaronder geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (draai/kiepsysteem op slaapverdiepingen). De woning is voorzien van mechanische ventilatie in de keuken, het toilet op de begane grond en de twee badkamers.

13 Verwarming/ Warmwater Verwarming en warmwater geschiedt via een combi Cv-ketel (Intergas, 2007) waarop een boiler ( Ferroli, 2007) voorzien van zonnepaneel op het dak is aangesloten. De begane grondvloer is voorzien van vloerwarming (bijverwarming). Recht van gunning Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Energielabel Verkoper beschikt niet over een energielabel. Indien een woning nog geen 10 jaar oud is, is er geen energielabel vereist. Koper is hiermee bekend en gaat hiermee akkoord. Milieu Bij verkoper en bij de gemeente Haarlemmermeer zijn geen gegevens bekend betreffende bodemverontreinigingen respectievelijk een olietank. In het eigendomsbewijs is het volgende o.a. opgenomen: * Uitkragende vlonder Boven de door de gemeente aan te leggen waterpartij wordt een uitkragende vlonder door verkoper aangebracht, dat eigendom wordt van de koper. De eigenaar van het water is verplicht te gedogen dat een gedeelte van deze vlonder boven het water is of wordt gebouwd. Het is de verkrijger niet toegestaan deze vlonder uit te breiden. Koper is hiervoor geen vergoeding verschuldigd aan de eigenaar van het water. * Oeverbescherming 1. De beschoeiing wordt aangebracht door en voor rekening van de gemeente buiten de erfgrens en behoort daarom derhalve in eigendom toe aan de eigenaar van het water. 2. De kosten van instandhouding, onderhoud en eventuele vernieuwing van de aangebrachte voorziening(en) komen voor rekening van de eigenaar van het water. 3. De koper is aansprakelijk voor eventuele beschadiging van de beschoeiing en/of het (onderwater)talud als gevolg van de inrichting van de tuin of door eigen handelen. ALGEMEEN Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer, sectie AD, nummer Grootte perceel 3 are en 29 centiare. Lasten Eigenarenbelasting: p.m. Per jaar Rioolrecht: p.m. Per jaar

14 Oplevering In overleg. Algemene Voorwaarden Bijgevoegd in de brochure treft u o.a. de Algemene Voorwaarden aan. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Vraagprijs ,00 kosten koper Alhoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens. Wij adviseren u uw eigen NVM makelaar te raadplegen.

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Informatiebrochure Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp ROYALE (circa 180 m2!) moderne HOEKWONING gelegen op een groot en mooi aangelegd perceel van 295 m2. Deze speels ingedeelde

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp Informatiebrochure Parkietstraat 3 Badhoevedorp Parkietstraat 3 Badhoevedorp Zeer ruime twee-onder-een-kap woning van circa 148 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1951) op een groot perceel van 351

Nadere informatie

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Informatiebrochure Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Zeer lichte en karakteristieke twee-onder-een-kap jaren 30 woning met garage en besloten achtertuin op het zuidwesten! Deze

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4

Nadere informatie

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp Informatiebrochure Atletiekstraat 65 Hoofddorp In Sportdorp-Oost gelegen luxe vrijstaande woning met uitbouw en zonnige achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 423 m². Deze woning is gebouwd in 2005

Nadere informatie

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Informatiebrochure Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Anemoonlaan 7 Badhoevedorp In de kindvriendelijke wijk Akerveld in een rustig deel van de straat gelegen royale UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE tussenwoning (bj

Nadere informatie

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg Informatiebrochure IJweg 79 Zwanenburg IJweg 79 Zwanenburg Uiterst sfeervolle en karakteristieke UITGEBOUWDE twee-onder-een-kap jaren 30 woning met eveneens aangebouwde entree, berging/garage, eigen oprit

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Informatiebrochure Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp In een rustige kindvriendelijke straat gelegen aan de achterzijde en (deels) de voorzijde UITGEBOUWDE tussenwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp Informatiebrochure Schipholweg 399 Badhoevedorp Schipholweg 399 Badhoevedorp Uiterst sfeervolle en karakteristieke jaren 50 twee-onder-één-kap woning met vrijstaande, grote stenen garage, eigen oprit en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Informatiebrochure Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Luxe, recent verbouwde (2014) jaren 30 woning met uitbouw van circa 4 meter en diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen Informatiebrochure Asserring 131 Amstelveen Asserring 131 Amstelveen Over TWEE LAGEN UITGEBOUWDE royale woning, gelegen op een groot perceel met zonnige achtertuin (gehele dag de zon)! Wat u achter de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Zeer charmant en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS gelegen op een mooi groot perceel van 492 m2 gelegen aan de groenrijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Zeer ruime, half-vrijstaande villa (woonoppervlakte circa 220 m²), gelegen in de villawijk de Rietlanden. De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 17 Badhoevedorp Sloterweg 17 Badhoevedorp Karakteristiek vrijstaand herenhuis (bouwjaar circa 1924/1925) met aangebouwde hobby- /werkruimte (circa 48 m2), voorzien van parkeerplaatsen

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Informatiebrochure Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Goed onderhouden royale tussenwoning voorzien van een circa 12 meter diepe achtertuin gelegen in een rustige kindvriendelijke

Nadere informatie

PLATTE MOLENDIJK 45 HOOGVLIET 325.000 k.k. www.plattemolendijk45.nl Omschrijving Deze schitterende 2/1 kapwoning is gesitueerd aan het water aan de buitenrand van de geliefde wijk "Tussenwater" op 222

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

Heemraad 7 - Brielle

Heemraad 7 - Brielle Heemraad 7 - Brielle Vraagprijs 300.000,- k.k. Omschrijving Op een geweldige locatie met aan de voorzijde een vrij uitzicht over een ruim speelveld treft u deze woning. Deze instapklare tussenwoning is

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Keurig onderhouden 3-kamer seniorenwoning op de begane grond van het luxe en moderne appartementencomplex

Nadere informatie

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 595.000,-- k.k. Omschrijving Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Gelegen aan één van de mooiste lanen in Driebergen ligt deze royale, karakteristieke

Nadere informatie

Arend Braatlaan 5 - Hekelingen

Arend Braatlaan 5 - Hekelingen Arend Braatlaan 5 - Hekelingen Vraagprijs 364.500,- k.k. Omschrijving Deze prachtige en instapklare woning ligt er uiterst verzorgd bij en absoluut een bezichtiging waard! De woning heeft onder andere

Nadere informatie

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 EINDHOVEN, ZANDHAGEDIS 18 RIANTE, ONDER MODERNE ARCHITECTUUR GEBOUWDE VRIJSTAANDE WONING, FRAAI GELEGEN OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE IN DE JONGE

Nadere informatie

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Romanovhof 62 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Uitstekend onderhouden, luxe vrijstaande woning met verwarmd zwembad, garage

Nadere informatie

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k.

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k. Rijksweg 126 Velden Vraagprijs: 339.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 570 m2 Soort Object Eengezinswoning Perceel 488 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte 137 m2 Bouwjaar 1959 Slaapkamers 3 Contact

Nadere informatie

RING 53 PERNIS k.k.

RING 53 PERNIS k.k. RING 53 PERNIS 157.500 k.k. www.ring53.nl Omschrijving Deze gehele gemoderniseerde 5-kamer ééngezinswoning ligt aan een rustige straat in het gezellige dorp Pernis op 139 m2 EIGEN GROND. De ruime instapklare

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Beemdgras 32. Vraagprijs : 239.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Beemdgras 32. Vraagprijs : 239.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Beemdgras 32 Op een rustige locatie in de kindvriendelijke woonwijk Dragonder-Noord ligt deze goed onderhouden, ruime GEZINSWONING. De woning beschikt over een

Nadere informatie

Kapitein Wielmanlaan 2 Halsteren

Kapitein Wielmanlaan 2 Halsteren Kapitein Wielmanlaan 2 Halsteren Vraagprijs: 500.000,- k.k. Categorie Woonhuis Perceel 457 m2 Soort Object Herenhuis Inhoud Ca. 620 m3 Type Object Vrijstaand, Geschakeld Woonoppervlakte Ca. 180 m2 Bouwjaar

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ De Vroomstraat 21, Wateringen Gelegen net buiten het centrum van Wateringen in een autoluwe straat. Deze zgn. kwadrantwoning maakt deel uit van een blok eigentijdse en moderne woningen met een eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Eekhool 73 te Hilvarenbeek

Eekhool 73 te Hilvarenbeek Inhoud: 380 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Externe bergruimte: 37 m² Bouwjaar: 1994 Perceel: 225 m² VRAAGPRIJS: 259.000,00 k.k. Eekhool 73 te Hilvarenbeek Aan een groenrijk en royaal plein in de Doelakkers

Nadere informatie

Besoekistraat 10 HAARLEM

Besoekistraat 10 HAARLEM Besoekistraat 10 HAARLEM VLIEG Makelaars O.G. Haarlem Vraagprijs 219.000,00 kosten koperhuurprijs Uitstekend onderhouden eengezinswoning in leuke en kindvriendelijke woonwijk. Deze woning heeft een voortuin,

Nadere informatie

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Informatiebrochure Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Gemoderniseerde karakteristieke jaren 30 3/ 4-kamerwoning voorzien van erker, 2 balkons en een ruime berging in het souterrain.

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT 26 BREDA. Bouwjaar: ca 1996. Inhoud woning: ca 285 m³. Woonoppervlakte: ca 100 m². Perceelgrootte: ca 0 m²

PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT 26 BREDA. Bouwjaar: ca 1996. Inhoud woning: ca 285 m³. Woonoppervlakte: ca 100 m². Perceelgrootte: ca 0 m² PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT 26 BREDA Bouwjaar: ca 1996 Inhoud woning: ca 285 m³ Woonoppervlakte: ca 100 m² Perceelgrootte: ca 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Ralph van Wingerden PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Gele Rijderspad 71. Vraagprijs : 279.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Gele Rijderspad 71. Vraagprijs : 279.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Gele Rijderspad 71 Op een rustige locatie met aan de voorzijde een vrij uitzicht is deze moderne, UITGEBOUWDE HOEKWONING gelegen. Het betreft een strak afgewerkt

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen Vraagprijs 389.500 k.k. Buitenkans in De Buitenplaats van Ruytenburch! Een unieke mogelijkheid om heerlijk te wonen in deze nieuwe, in 2017 opgeleverde eengezinswoning

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ TE KOOP Willem II Straat 6 Budel Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 229.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1961

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Schadijk 44. Vraagprijs : 267.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Schadijk 44. Vraagprijs : 267.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Schadijk 44 Deze 2-ONDER-1-KAPWONING is op de begane grond met 3 meter UITGEBOUWD en biedt zodoende een heerlijk royale woonkamer! Verder zien we een nette keuken

Nadere informatie

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nesciohove 7 2726 BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2726 BJ Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Geschakelde

Nadere informatie

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k.

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k. ALVER 48 PAPENDRECHT 319.000 k.k. www.alver48.nl Omschrijving Goed onderhouden split-level herenhuis met inpandige garage, gelegen in de jonge en gewilde woonwijk Oostpolder. De woning is voorzien van

Nadere informatie

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT Aan een rustige woonstraat met uitzicht op een groenstrook, gelegen sfeervol afgewerkte royale tussenwoning met balkon, berging en tuin op het zuid-westen. De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Bijltje 23

TE KOOP. Breda Bijltje 23 TE KOOP Breda Bijltje 23 Keurig afgewerkt en zeer goed onderhouden, verrassend ruime tussenwoning met erker, dakkapel en onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en achterom. De woning heeft aan de

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 86 2987 EN Ridderkerk 479.000 k.k. Waterland 86 - Ridderkerk Vraagprijs: 479.000 k.k. Markante 2/1-kapwoning (jaren 30 -stijl) met fraaie, pandbrede overkapping, garage en eigen oprit voor 2

Nadere informatie

Van Maanenstraat 22 Eindhoven

Van Maanenstraat 22 Eindhoven Van Maanenstraat 22 Eindhoven VAN MAANENSTRAAT 22, EINDHOVEN HET BETREFT HIER EEN MODERNE EN KEURIG ONDERHOUDEN HALF VRIJSTAANDE WONING MET PARKEERPLAATS OP HET, ACHTER DE WONING GELEGEN, AFGESLOTEN GEZAMENLIJK

Nadere informatie

De Soom 22. Grubbenvorst. Vraagprijs: ,- k.k.

De Soom 22. Grubbenvorst. Vraagprijs: ,- k.k. De Soom 22 Grubbenvorst Vraagprijs: 264.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 385 m3 Soort Object Eengezinswoning Perceel 230 m2 Type Object Twee onder een kap Woonoppervlakte Ca. 105 m2 Bouwjaar 1991

Nadere informatie

KARWIJSTRAAT 63 HOOGVLIET 219.000 k.k. www.karwijstraat63.nl Omschrijving Verrassend ruime en goed ingedeelde ééngezinswoning, gelegen nabij het "Ruigeplaatbos" in een "groene" en geliefde omgeving. De

Nadere informatie