Wouwerbeekseweg 2 Bavel, ha. Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak.

Vergelijkbare documenten
Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe. Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond.

Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe. Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m².

De woonkamer met open keuken

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond.

De vrijstaande woning

Middelmeede 1 Made. Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m².

Vrijstaand woonhuis met carport, balkon, ondergrond, tuin, schuur, verdere aanhorigheden op m 2 grond.

Princenhil 46 Lage Zwaluwe

Markstraat 47 Terheijden. Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond.

Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op m2 grond.

Mariabaan 12 Wouwse Plantage

Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond.

Plantagebaan Wouwse Plantage

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek

Strijpenseweg 8 Prinsenbeek

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond.

Vrijstaand woonhuis met tuinhuis, privacy biedende tuin, erf en verdere aanhorigheden op 309 m 2 grond.

Noordschans 103 Klundert. Vrijstaand woonhuis (inh. ca. 866 m³) met inpandige garage gelegen aan de jachthaven Noordschans op 690 m² grond.

Liesveld 9 Terheijden

Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96.

Brouwerijstraat 12 Wagenberg

Vaartweg 36 Oudenbosch Langeweg 93 Kruisland

Vaartweg 34 Oudenbosch. Fraaie vrijstaande woning met landelijk uitzicht, erf, tuin, gelegen op m² grond. Aankoop extra grond mogelijk!

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34

Situering Bergen op zoom

Vaartweg 36 Oudenbosch Bavelseweg 100 Gilze

Moerstraatseweg 19 Heerle

Langeweg-Noord 1 Standdaarbuiten, ha

Prinsenpolderstraat 103 Made. Langgevel woonboerderij met aanpandige schuur, tuin, erf en erfverharding op circa m² grond.

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Gagelstraat 15 Molenschot

Olavstraat 37 / De Vier Uitersten 1 Zevenbergschen Hoek

Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en m² grond

Kerkstraat 52 Elshout

Bathseweg 50 Rilland. Klassieke woonboerderij met paardenstallen, schuur, weiland en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Laanzichtweg 59 Teteringen

Pimpernel 1 Terheijden. Fraaie twee-onder-een-kap woning met aanpandige garage, tuin en 272 m² grond.

Werkmansbeemd 4 Oosterhout. Vrijstaande bedrijfswoning met aanpandige en separate bedrijfs-/ kantoorruimte aan huis, gelegen op m² grond.

Vaartweg 36 Oudenbosch Groenendijk 23B Lage Zwaluwe

Ruiterspoor 47 Den Hout. Vrijstaande bedrijfswoning, diverse bedrijfsgebouwen, oprit, tuin, erf, erfverharding en verdere aanhorigheden.

Duiventorenbaan 66 Dongen

Vaartweg 36 Oudenbosch Binnenpad 12 Halsteren

Appelaarseweg 8a Fijnaart

Groenstraat 11A Esbeek. Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Lagestraat 4 Oud Gastel

Wouwse Plantage Heistraat 17

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin

Vaartweg 36 Oudenbosch Poolsestraat 15 Hooge Zwaluwe

Wouwse Plantage Heistraat 17

Oudemolen Aan het water gelegen vrijstaande woonboerderij met grote landbouwschuur, tuin, erf en weiland gelegen op een perceel van circa. 13.

Burgemeester Elkhuizenlaan 57 Halsteren

Interessant voor bedrijven maar ook voor beleggers! Atoomweg 22 Roosendaal

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

St. Willebrord Vijverstraat 58

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Kruisland Vrijstaand woonhuis met schuur, tuin en m² grond.

Pelgrimsweg 10, Handel

Baarleseweg 38. Chaam

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Prijs: ,-- k.k.

Lakerveld 67 Lexmond

Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van m²

TE KOOP. Breda Charles Petitweg 35-4 A1. Multifunctionele bedrijfsunit ca. 180 m², bestaande uit kantoorruimte, opslagruimte en 2 parkeerplaatsen.

Meizoentje 5, Gemert

Engelaarsdijk 2 Poortvliet

Zundert De Brug 36. Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Prinzenstraat 8, Gemert

Elsendorpseweg 20, Elsendorp

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard

Stoofstraat 77, Oud Gastel

Hoekstraat 5, Venhorst

Huijbergen Villa met garage, gastenverblijf, binnen zwembad, tuin en verdere aanhorigheden op m² grond

Waaijenbergstraat 29 Zundert

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Roosendaalseweg 64, Kruisland

Prinzenstraat 19, Gemert

St. Willebrord Irenestraat 32

TE KOOP. De Bloemerd NS GEMERT Vraagprijs: k.k.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp

Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg KS Zuid-Beijerland

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Etten-Leur Grauwe Polder 178

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Welpenheuvel 3, De Mortel

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

Molenakkerstraat 85-A, Gemert

Groeskuilen 121, Gemert

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

Te koop. Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de. Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee)

Vaartweg 36 Oudenbosch Wilhelmietenstraat 16 Huijbergen

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Roosendaal De Meeten 22

Transcriptie:

Wouwerbeekseweg 2 Bavel, 10.65.10 ha Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak.

Situering Deze vrijstaande woonboerderij is gelegen in het buitengebied van Bavel. Het dorp Bavel is gelegen aan de zuidoost kant van Breda en heeft circa 8.065 inwoners. Bavel kent een dorps karakter met diverse winkels, twee basisscholen, voorzieningen en een rijk verenigingsleven. Door de uitstekende verbinding met de A58 en A27 zijn steden zoals Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven gemakkelijk te bereiken. Kortom een landelijke omgeving met uitzicht over de landerijen, maar binnen vijf autominuten op de snelweg of binnen tien autominuten in het centrum van Breda. 2 Wouwerbeekseweg 2

De bedrijfswoning De vrijstaande bedrijfswoning is gebouwd omstreeks 1951 en is in de loop der jaren verbouwd. De woonboerderij heeft een inhoud van circa 900 m³ (excl. de mantelzorgwoning). Het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit steens metselwerkmuren, betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en hardhouten kozijnen deels voorzien van dubbele beglazing. Het zadeldak is opgebouwd uit houten spanten met houten gordingen en gedekt met pannen. De woning wordt verwarmd middels een Nefit Ecomline HR-ketel (bouwjaar 2007). 3 Wouwerbeekseweg 2

De entree aan de voorzijde van de woning is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, gedeeltelijk schrootjes en gedeeltelijk stucwerk wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. De entree geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, spachtelputz wandafwerking en een balkenplafond. De woonkamer beschikt over een aansluiting voor een openhaard. Vanuit de woonkamer is de keuken en de trap naar de eerste verdieping toegankelijk. 4 Wouwerbeekseweg 2

De keuken is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels tegels deels stucwerk als wandafwerking en een systeemplafond als plafondafwerking. De keuken in L-opstelling is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, enkele spoelbak, afzuigkap, losse vaatwasser en een losse koelkast. De keuken beschikt tevens over een bergkast. De keuken geeft toegang tot de kelder (stahoogte circa 1,50 meter)en de tuin/ het erf. De achter entree is afgewerkt met deels tegels deels zeil als vloerafwerking, deels tegels en deels metselwerk als wandafwerking en deels beton deels schrootjes als plafondafwerking. De meterkast is voorzien van 10 x 220V, 1 x 380V en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de achter entree is de badkamer en het toilet bereikbaar. Het toilet is deels betegeld en beschikt over een staand toilet en een fonteintje. De badkamer is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en een systeemplafond als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel, een ligbad en een aansluiting voor wasmachine en droger. 5 Wouwerbeekseweg 2

Eerste verdieping De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en een bergkamer. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. Middels een vlizotrap is de zolder van het woonhuis bereikbaar, hier bevindt zich de Nefit CVcombiketel (bouwjaar 2007). Slaapkamer 1 is afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, deels spachtelputz deels schrootjes als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. De slaapkamer beschikt over twee inbouwkasten, een wastafel en is voorzien van hardhoutenkozijnen met dubbele beglazing. Slaapkamer 2 is afgewerkt met laminaat als vloerafwerking, spachtelputz wandafwerking en een systeemplafond. De slaapkamer beschikt over twee vaste inbouwkasten en is tevens voorzien van hardhoutenkozijnen met enkele beglazing. Slaapkamer 3 is afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, behang als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. De slaapkamers is voorzien van twee vaste kasten. 6 Wouwerbeekseweg 2

Mantelzorgwoning De tussenruimte en de hal/entree van de 2 e woning zijn afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, stucwerk wandafwerking en een schrootjes plafondafwerking. De tussenruimte beschikt over een losse sauna en een vaste opbergkast. Vanuit de entree is de woonkamer met open keuken van de 2 e woning toegankelijk. De woonkamer met open keuken is afgewerkt met laminaat als vloerafwerking, gedeeltelijk spachtelputz en gedeeltelijk timmerwerk als wandafwerking en een zachtboard plafondafwerking. De open keuken is voorzien van een kunststof aanrechtblad, een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en voldoende onder- en bovenkastjes. Vanuit de woonkamer met open keuken is de trapopgang naar de 1 e verdieping en de bijkeuken bereikbaar. Naast de trapopgang bevindt zich de meterkast, welke voorzien is van 6 x 220V en 1 x 380V. 7 Wouwerbeekseweg 2

De bijkeuken is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, gedeeltelijk tegels als wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. Tevens beschikt de bijkeuken over een wasmachine en droger opstelling. Vanuit de bijkeuken is de kleine badkamer en de garage bereikbaar. De garage beschikt over een betonnen vloer hier bevindt zich tevens een cv-ruimte. De kleine badkamer is volledig afgewerkt met tegels en is voorzien van een staand closet, een inloopdouche, een fonteintje en een radiator (Nefit +/-20 jr.). De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot twee slaapkamers en een zolderruimte. De overloop inclusief slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat als vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en een systeemplafond. 8 Wouwerbeekseweg 2

Het multifunctioneel bijgebouw heeft een oppervlakte van circa 430 m² is opgetrokken uit een beton vloer stalen spanten met betonnen wanden (elementen), voorzien van houten gordingen en het zadeldak is gedekt met asbesthoudend golfplaten. In het achterste gedeelte zijn 3 grote paardenstallen gesitueerd. Het bijgebouw is voorzien van water, elektra en krachtstroom. Het bijgebouw is onder keldert met een opslagcapaciteit van ca. 250 m³ 9 Wouwerbeekseweg 2

Open hangar heeft een oppervlakte van circa 254 m², is opgetrokken uit stalen spanten met damwandprofielplaten als gevelbekleding, voorzien van houten spanten en het zadeldak is tevens gedekt met damwand profielplaten. De open hangar is voorzien van elektra.. Paardenstal/werkplaats heeft een oppervlakte van circa 124 m², is opgetrokken uit een betonnen begane grondvloer metselwerk muren, betonnen kozijnen, houten spanten met houten gordingen en het zadeldak is gedekt met pannen. De paardenstal/werkplaats is voorzien van water en elektra. 10 Wouwerbeekseweg 2

De tuin is voorzien van meerjarige beplanting een gazon en een terras. De tuin is gelegen op het zuiden. 11 Wouwerbeekseweg 2

Bestemmingsplan Conform het vigerende bestemmingsplan Buitengebied Oost van de gemeente Breda heeft de woonboerderij met bijgebouwen en grond de bestemming Enkelbestemming Agrarisch. Voor nadere informatie over deze bestemmings kunt u contact opnemen met Staal Makelaars. 12 Wouwerbeekseweg 2

Landbouwgrond Volgens de bodemkaart van Nederland (1:50.000) bestaat de bodem van de te verkopen percelen landbouwgrond gedeeltelijk uit laarpodzelgronden; leemarm en zwak lemig fijn zand (chn21-vii), voedselachtig droog zand. De percelen landbouwgrond zijn gedeeltelijk gedraineerd en voorzien van ondergrondse beregening. Naast het bijgebouw zit de bronnering met pomp. De gronden zijn uitermate geschikt voor de teelt van alle vollegrondsgroente- en akkerbouwgewassen. 13 Wouwerbeekseweg 2

Kadastraal bericht 14 Wouwerbeekseweg 2

Aanvullende informatie: - De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas, riolering en CAI; - Schitterend uitzicht; - Landelijk gelegen; - Ruime bijgebouwen; - Uitermate goed geschikte landbouwgrond; - Buitenrijbak; - Ideaal voor het houden van meerdere dieren aan huis; - Binnen enkele minuten op de snelweg; - Gelegen in de buurt van Breda; - Mantelzorg mogelijk; - Schitterende locatie voor het creëren van een bed and breakfast. - Uitbreiding met meer grond bespreekbaar. 15 Wouwerbeekseweg 2

Vraagprijs: op aanvraag Oplevering: In onderling overleg. Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen. Voor nadere informatie en/ of afspraak voor een bezichtiging kunt u te alle tijde contact opnemen. Staal Makelaars Brieltjenspolder 40 4921 PJ Made Tel.: 0162-570 471 Fax.: 0162-570 472 info@staalmakelaars.nl Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend. 16 Wouwerbeekseweg 2